Καλύτερες προσθήκες WordPress για ιστολόγια πολλαπλών συγγραφέων

Η εκτέλεση ενός ιστότοπου είναι δύσκολη. Υπάρχουν μόνο 24 ώρες την ημέρα και οι εργασίες μπορούν να συσσωρευτούν γρήγορα. γράφοντας το περιεχόμενό σας, το μάρκετινγκ, προωθώντας το μέσω κοινωνικών μέσων, και Η απάντηση σε οποιαδήποτε απορία είναι κουραστική, για να μην αναφέρουμε χρονοβόρα.


Οι περισσότεροι επιτυχημένοι άνθρωποι συνειδητοποιούν γρήγορα ότι μπορούν να κάνουν μόνοι τους τόσο πολύ, και μια ατομική επιχείρηση μπορεί να προχωρήσει μόνο μέχρι τώρα. Σε κάποιο σημείο, είναι λογικό ο ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης να αναθέτει κάποια ευθύνη: επιτρέπει στους εργαζομένους να εξειδικεύονται και να διασφαλίζουν ότι όλες οι εργασίες γίνονται έγκαιρα. Μια μεγάλη ομάδα με υψηλή εξειδίκευση είναι καλύτερα σε θέση να επεκτείνει έναν ιστότοπο από έναν blogger που εργάζεται σόλο.

Για bloggers, περιεχόμενο είναι την επιχείρησή σας. Όσο περισσότερο υψηλής ποιότητας περιεχόμενο δημοσιεύετε, όσο πιο δημοφιλές γίνεται, τόσο περισσότερη κίνηση θα προσελκύσετε και τόσο πιο γρήγορα θα αναπτυχθεί η επιχείρησή σας. Καθώς ο ιστότοπός σας αρχίζει να δημιουργεί έσοδα, είναι λογικό να αρχίσετε να προσλαμβάνετε συγγραφείς για να παράγετε περιεχόμενο εκ μέρους σας – δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η πλειοψηφία των μεγαλύτερων ιστότοπων έχει πολλούς συντάκτες, συμπεριλαμβανομένου του WP Explorer.

Ωστόσο, ενώ τα οφέλη από τη συνεργασία με συγγραφείς είναι σαφή, δεν είναι χωρίς προβλήματα. Θα έχετε επιπλέον προβλήματα επικοινωνίας και συνεργασίας, χρειάζεστε μια λύση για τον έλεγχο και την επεξεργασία του έργου του συγγραφέα σας για να διασφαλίσετε ότι η ποιότητα είναι σταθερά υψηλή και πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι συγγραφείς σας λαμβάνουν την πίστωση που τους αξίζει για κάθε κομμάτι.

Για την επίλυση αυτών των προβλημάτων, έχουν αναπτυχθεί ορισμένα πρόσθετα WordPress για να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε αποτελεσματικά το ιστολόγιο πολλαπλών συγγραφέων. Σήμερα, θέλω να σας παρουσιάσω έξι από τα καλύτερα.

Good Writer Checkify Δωρεάν προσθήκη WordPress

Εάν έχετε συνηθίσει να κάνετε τα πάντα στον ιστότοπό σας μόνοι σας, η παράδοση της ευθύνης για την παραγωγή περιεχομένου μπορεί να είναι νευρικός – τελικά, πώς θα μπορεί κάποιος άλλος να ταιριάξει με τα άψογα υψηλά σας πρότυπα?

ο Πρόσθετο Good Writer Checkify είναι μια εξαιρετική λύση σε αυτό το πρόβλημα. Μπορείτε να προσθέσετε έως και δέκα «συμβουλές» για να ακολουθήσουν οι συγγραφείς, οι οποίες εμφανίζονται σε ένα μετα-πλαίσιο κάτω από κάθε ανάρτηση. Οι συγγραφείς μπορούν στη συνέχεια να το χρησιμοποιήσουν ως λίστα ελέγχου για να διασφαλίσουν ότι εφαρμόζουν τις προτάσεις σας. Η προσθήκη μπορεί επίσης να διπλασιαστεί ως οδηγός στυλ: η λίστα ελέγχου σας μπορεί να περιλαμβάνει συμβουλές για βελτιστοποίηση SEO ή μορφοποίηση βέλτιστων πρακτικών.

Επεξεργαστής ρόλου χρήστη Δωρεάν προσθήκη WordPress

Επεξεργαστής ρόλου χρήστη

Το WordPress σάς επιτρέπει να αντιστοιχίσετε πέντε διαφορετικούς «ρόλους» σε χρήστες, συμπεριλαμβανομένων του Διαχειριστή, του Επεξεργαστή και του Συντάκτη. Κάθε ρόλος συνοδεύεται από το δικό του σύνολο ενεργειών που μπορούν να εκτελέσουν οι χρήστες αυτής της ομάδας – αλλιώς γνωστά ως δικαιώματα. Ένας διαχειριστής μπορεί να κάνει ό, τι θέλει, αλλά οι Συγγραφείς αντιμετωπίζουν περισσότερους περιορισμούς – για παράδειγμα, δεν θέλετε κάποιον αδίστακτο συγγραφέα να δημοσιεύει περιεχόμενο που ο διαχειριστής δεν έχει εγκρίνει ή να έχει πρόσβαση στις ρυθμίσεις του θέματος. Οι περισσότεροι περιορισμοί χρηστών είναι λογικοί, αλλά μερικές φορές θέλετε να δώσετε άδεια σε μια ομάδα χρηστών να εκτελέσει μια συγκεκριμένη ενέργεια την οποία, από προεπιλογή, δεν επιτρέπει το WordPress.

ο Προσθήκη πρόσθετου ρόλου χρήστη σας δίνει τον πλήρη έλεγχο των ενεργειών που μπορεί να εκτελέσει κάθε ομάδα χρηστών. Υπάρχει μια λίστα με τις βασικές δυνατότητες που μπορείτε να επιλέξετε – όπως μεταφόρτωση μέσων, προσθήκη προσθηκών και δημοσίευση αναρτήσεων – και μπορείτε επίσης να ορίσετε τις δικές σας προσαρμοσμένες ενέργειες. Η προσθήκη σάς επιτρέπει επίσης να προσθέσετε προσαρμοσμένους ρόλους χρήστη, καθώς οι προεπιλεγμένοι πέντε ρόλοι χρηστών ενδέχεται να μην επαρκούν για να διαχωρίσετε πλήρως τους χρήστες σας.

Επεξεργασία προσθήκης δωρεάν ροής WordPress

Επεξεργασία ροής

Επεξεργασία ροής είναι ένα φανταστικό plugin για τη διαχείριση της συντακτικής ροής εργασίας σας. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν έχετε εργατικό δυναμικό που αποτελείται από κάτι περισσότερο από συγγραφείς – για παράδειγμα, εάν εργάζεστε και με έναν συντάκτη. Η προσθήκη περιλαμβάνει ένα οπτικό ημερολόγιο για τον προγραμματισμό των δημοσιεύσεών σας, αλλά σας επιτρέπει επίσης να επισυνάψετε έναν αριθμό προσαρμοσμένων καταστάσεις σε ένα άρθρο. Αυτό καθιστά απλή τη συνεργασία του εργατικού δυναμικού σας: για παράδειγμα, μετά από ένα πρώτο προσχέδιο, ένας συγγραφέας θα μπορούσε να αλλάξει την κατάσταση των άρθρων σε “Χρειάζεται επεξεργασία” έτσι ώστε ένας συντάκτης να μπορεί να πάρει γρήγορα τη δουλειά.

Επιπλέον, το πρόσθετο Edit Flow διευκολύνει επίσης τη βελτιωμένη επικοινωνία μεταξύ της ομάδας σας. Κάτω από το πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, οι συντάκτες και οι συντάκτες μπορούν να αφήσουν ιδιωτικά σχόλια ο ένας για τον άλλον. Οι σχετικοί χρήστες θα ειδοποιηθούν επίσης για αλλαγή κατάστασης ή σχόλιο σε ένα από τα άρθρα τους.

Συγγραφέας Λίστα Avatar Δωρεάν προσθήκη WordPress

Λίστα ειδών Avatar

Εάν θέλετε να προσελκύσετε τους καλύτερους συγγραφείς για να εργαστείτε στον ιστότοπό σας, θα πρέπει να τους δώσετε την κατάλληλη πίστωση για τις προσπάθειές τους. Ένας τρόπος να το κάνετε αυτό είναι να συμπεριλάβετε μια λίστα avatar συγγραφέα στην πλευρική σας γραμμή – αυτό είναι επίσης βολικό για τους επισκέπτες, οι οποίοι μπορούν να βρουν γρήγορα δημοσιεύσεις από τους αγαπημένους τους συγγραφείς.

ο Λίστα Avatar συγγραφέα είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο για αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Μπορείτε να προσθέσετε μια λίστα avatar σε μια πλευρική γραμμή χρησιμοποιώντας ένα ειδικό widget ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν απλό σύντομο κωδικό για να τον προσθέσετε οπουδήποτε μέσα σε μια συγκεκριμένη ανάρτηση ή σελίδα. Σας δίνει τον πλήρη έλεγχο του τρόπου εμφάνισης των avatar του συντάκτη σας, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε από μια σειρά επιλογών προσαρμογής. Για αρχή, μπορείτε να επιλέξετε τον τίτλο της περιοχής (μόνο όταν χρησιμοποιείτε το widget), να επιλέξετε τον αριθμό των ειδώλων συγγραφέα που θα εμφανίζονται και το μέγεθος της εικόνας μικρογραφίας. Έχετε επίσης την επιλογή να εμφανίσετε ένα σύντομο βιογραφικό συντάκτη δίπλα στο avatar, καθώς και να επιλέξετε τον τρόπο παραγγελίας των avatar – μπορείτε επίσης να πάτε με τυχαία σειρά. Όταν ένας επισκέπτης κάνει κλικ σε μία από τις εικόνες του συγγραφέα σας, θα μεταφερθεί κατευθείαν στα άρθρα που γράφει αυτό το άτομο.

Fancier Author Box από το Themato Soup Δωρεάν WordPress Plugin

Fancier Συγγραφέας κουτί

Σε ένα blog πολλαπλών συγγραφέων, οι δημοσιεύσεις που γράφτηκαν από ορισμένους συγγραφείς θα αντηχούν με συγκεκριμένα μέλη κοινού περισσότερο από άλλους. Αν θέλετε αυτοί οι επισκέπτες να παραμείνουν στον ιστότοπό σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να διευκολύνετε την εύρεση άρθρων από τους αγαπημένους τους συγγραφείς. Fancier Author Box από την Themato Soup σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα καρτέλα ενότητα βιογραφικού συγγραφέα, με μία καρτέλα αφιερωμένη στις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις ενός συγγραφέα.

Οι συντάκτες σας θα λατρέψουν επίσης την προσθήκη, καθώς σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα υπέροχο βιογραφικό κουτί συγγραφέα, με εγγύηση για μεγαλύτερη προσοχή. Μπορείτε να προσαρμόσετε το χρώμα του περιγράμματος, του φόντου και των καρτελών, για να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει με το στυλ του ιστότοπού σας. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε το βιογραφικό πλαίσιο του συγγραφέα με τα κοινωνικά κανάλια στα οποία είναι ενεργά, εμφανίζοντας ένα έγχρωμο εικονίδιο για οποιοδήποτε από τα δέκα κοινωνικά δίκτυα που υποστηρίζει η προσθήκη.

Συν-συγγραφέας Plus Δωρεάν προσθήκη WordPress

Συν-Συγγραφείς Plus

Από προεπιλογή, το WordPress σάς επιτρέπει να πιστώνετε μόνο έναν συντάκτη για κάθε ανάρτηση – και αυτό σημαίνει μόνο ένα βιογραφικό πλαίσιο συντάκτη. Με τη σημερινή προτίμηση κοινού για περιεχόμενο μεγάλης διάρκειας, δεν είναι ασυνήθιστο για δύο, ή ακόμα και τρεις, συγγραφείς να εργάζονται σε οποιοδήποτε άρθρο σε συνεργασία. ο Πρόσθετο συν-συντάκτη Plus σας επιτρέπει να δώσετε την απαιτούμενη πίστωση όλα οι εργατικοί συντάκτες σας επιτρέποντάς σας να εισάγετε πολλές παρακαμπτήριες γραμμές κάτω από ένα συγκεκριμένο άρθρο. Οι συν-συγγραφείς μπορούν στη συνέχεια να επεξεργαστούν οποιοδήποτε από τα άρθρα τους.

Το Co-Author Plus είναι ένα χρήσιμο πρόσθετο για όσους θέλουν να δεχτούν εφάπαξ αναρτήσεις επισκεπτών από συνεργάτες. Το WordPress απαιτεί από έναν χρήστη να έχει τον δικό του λογαριασμό χρήστη για να πιστωθεί για τη σύνταξη ενός άρθρου – υπερβολική προσπάθεια για έναν συγγραφέα που συνεισφέρει μόνο μία ανάρτηση. Ωστόσο, το Co-Author Plus σάς επιτρέπει να προσθέτετε δευτερεύουσες γραμμές στους συγγραφείς χωρίς ένας λογαριασμός WordPress στον ιστότοπό σας – το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε ένα προφίλ επισκέπτη και θα πρέπει να πάτε.

Τελικές σκέψεις

Φυσικά, υπάρχουν πολλά περισσότερα πρόσθετα εκεί έξω για να διαλέξετε, αλλά τα πρόσθετα που εμφανίζονται σήμερα είναι λύσεις για έξι διαφορετικά και μοναδικά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε.

Εγκαθιστώντας αυτά τα πρόσθετα, μπορείτε να ξεπεράσετε τα περισσότερα από τα προβλήματα που σχετίζονται με τη λειτουργία ενός ιστολογίου πολλών συγγραφέων. Με την αποτελεσματική διαχείριση του εργατικού δυναμικού σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το επιπλέον ανθρώπινο δυναμικό που έχετε στη διάθεσή σας – το οποίο, με τη σειρά του, θα επιτρέψει στο ιστολόγιό σας να αναπτυχθεί με πολύ πιο γρήγορο ρυθμό.

Μπορείτε να προτείνετε άλλες προσθήκες για κατόχους ιστολογίων πολλών συγγραφέων; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map