Περισσότερες δωρεάν προσθήκες WordPress (που μπορεί να μην έχετε ακούσει)

Τον Μάρτιο δημοσίευσα μια ανάρτηση εδώ στο WPExplorer που παρουσίαζε τα επτά αγαπημένα μου δωρεάν πρόσθετα WordPress. Δεν ήταν μια καθημερινή λίστα προσθηκών. Έκανα μια προσπάθεια να αναφέρω λιγότερο γνωστά πρόσθετα αντί να ακολουθήσω τη συνηθισμένη διαδρομή ονομασίας των Akismets και W3 Total Caches αυτού του κόσμου.


Η ανάρτηση αποδείχθηκε αρκετά επιτυχημένη (τελικά, τι σεβασμός χρήστης WordPress όχι θέλω να δω τα ωραία πρόσθετα;), έτσι σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να κάνει με μια συνέχεια. Και σαν Ο Νονός Μέρος II και άλλες συνέπειες του, αυτό αποσκοπεί να βελτιώσει το πρωτότυπο.

Παρακάτω έχω αναφέρει άλλα επτά δωρεάν φοβερά πρόσθετα WordPress, τα οποία χρησιμοποιώ (ή έχω χρησιμοποιήσει) στα δικά μου blog. Δεν είναι όλα τα πρόσθετα σούπερ σταρ – μερικά από αυτά έχουν ληφθεί μόνο μερικές φορές – αλλά αυτό είναι αναμφισβήτητα αυτό που τους κάνει πιο ενδιαφέροντες από τις ίδιες παλιές προσθήκες που έχετε διαβάσει ξανά και ξανά. Απολαμβάνω!

Ν.Β. Τα πρόσθετα δεν αναφέρονται σε καμία συγκεκριμένη σειρά.

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

Πιέστε Πίνακας

Αυτό το πρόσθετο έχει ληφθεί περισσότερες από 80.000 φορές και έχει λάβει 396 βαθμολογίες κατά τη στιγμή της γραφής. Από αυτές τις βαθμολογίες, όλες εκτός από οκτώ είναι πέντε αστέρων και οι άλλες είναι και οι τέσσερις. Είναι σχεδόν απαραίτητο να πούμε τίποτα περισσότερο. Αλλά εγώ θα.

Το TablePress δεν έχει συνομηλίκους. είναι η καλύτερη προσθήκη πινάκων για το WordPress από απόσταση. Το έχω χρησιμοποιήσει εκτενώς στο Leaving Work Behind (βλ. Σελίδα αναφορών εισοδήματος) και πιο εμφανώς στο P90X Journal (δείτε τα αρχεία καταγραφής άσκησης):

Ένας πίνακας δημιουργήθηκε με TablePress.

Ένας πίνακας δημιουργήθηκε με TablePress.

Είναι άψογα κωδικοποιημένο και υποστηρίζεται καλά από έναν από τους ωραιότερους προγραμματιστές προσθηκών εκεί έξω.

Λήψη TablePress

Ένα ακόμη πρόσθετο σχετικών δημοσιεύσεων

Η εμφάνιση σχετικών αναρτήσεων στο κάτω μέρος των αναρτήσεων ιστολογίου σας είναι ένας εύκολος τρόπος για να αυξήσετε την αφοσίωση στο ιστολόγιό σας. Όμως, πολλοί άνθρωποι το κάνουν λάθος – κατηγοριοποιούν και επισημαίνουν τις αναρτήσεις τους κακώς και στη συνέχεια χρησιμοποιούν μια προσθήκη κακής ποιότητας για να εμφανίσουν τα “σχετικά” (για τα οποία διαβάζονται “δεν σχετίζονται τόσο”).

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προτείνω μόνο ένα ακόμη Σχετικό πρόσθετο αναρτήσεων (YARPP) – κατά τη γνώμη μου έχει τον καλύτερο αλγόριθμο αντιστοίχισης και είναι επίσης πολύ εύκολα προσαρμόσιμο:

YARPP στο ιστολόγιό μου.

YARPP στο blog μου, φαίνεται σέξι.

Το YARPP είναι στην πραγματικότητα ένα πολύ δημοφιλές πρόσθετο, αλλά ένιωθα ότι δικαιολογούσε να συμπεριληφθεί εδώ για όλους εκείνους τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν μια εναλλακτική σχετική προσθήκη αναρτήσεων. Πραγματικά το θεωρώ το καλύτερο.

Λάβετε YARPP

Evergreen Post Tweeter

Όσον αφορά εμένα, αυτό είναι ο πρόσθετο για χρήση για την αύξηση της κυκλοφορίας του Twitter στον ιστότοπό σας. Προς το συμφέρον της πλήρους έκθεσης, είμαι σίγουρα προκατειλημμένος λέγοντας ότι καθώς ανέπτυξα το πρόσθετο, αλλά είναι η ειλικρινή μου γνώμη!

Η ιδέα είναι απλή: Το Evergreen Post Tweeter θα δημοσιεύει αυτόματα tweet παλιών αναρτήσεων ιστολογίου σε περιοδική βάση (π.χ. μία φορά κάθε έξι ώρες). Σας επιτρέπει να φιλτράρετε εκείνες τις δημοσιεύσεις που θα αποσταλούν μέσω tweet επιλέγοντας μια ετικέτα ή ετικέτες. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επιλέξετε την προσθήκη για να κάνετε tweet μόνο στο “αειθαλές” περιεχόμενό σας (δηλαδή αυτό που αξίζει να διαβάσετε) και όχι όλα στο ιστολόγιό σας.

Η χρήση αυτής της προσθήκης μπορεί να οδηγήσει σε πολλή επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας:

Αυξημένη κίνηση στο Twitter.

Εάν είστε χρήστης του Twitter, τότε δεν έχετε πρόβλημα!

Εύκολη ψηφιακή λήψη

Με λίγα λόγια, το Easy Digital Downloads (EDD) σάς επιτρέπει να πουλάτε ψηφιακές λήψεις μέσω του ιστότοπού σας. Το χρησιμοποιώ για να πουλήσω τον ανεξάρτητο οδηγό γραφής μου και δεν έχω ξανακοιτάξει από τότε που άλλαξα από την E-Junkie.

Αυτό είναι ένα από αυτά τα πρόσθετα όπου δεν μπορείτε να πιστέψετε ότι είναι δωρεάν. Στην πραγματικότητα, ο προγραμματιστής του (Pippin Williamson) δημιούργησε το EDD ως μέρος ενός μοντέλου freemium που σας επιτρέπει να αγοράσετε μόνο εκείνες τις επιπλέον ενότητες που χρειάζεστε (με πολύ λογικό κόστος). Ακολουθεί ένα γρήγορο βίντεο που σας δείχνει τι είναι:

Είναι πραγματικά τόσο εύκολο στην εμφάνιση του EDD σε λειτουργία. Εάν πουλάτε ψηφιακά προϊόντα στον ιστότοπό σας, σας προτείνω να το ελέγξετε.

Λάβετε εύκολη ψηφιακή λήψη

Άπειρη κύλιση

Το Infinite Scroll είναι ένας τέλειος συνδυασμός απροσδόκητης και χρηστικότητας.

Με λίγα λόγια, τροποποιεί το θέμα σας, έτσι ώστε όταν οι επισκέπτες φτάνουν στο κάτω μέρος μιας σελιδοποιημένης οθόνης, οι επιπλέον δημοσιεύσεις φορτώνονται σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πλέον να κάνετε κλικ στην επόμενη σελίδα (για να μην αναφέρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα που ποτέ δεν βαριέμαι).

Το μόνο μειονέκτημα της χρήσης του Infinite Scroll είναι ότι μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το ποσοστό εγκατάλειψης και τον αριθμό των σελίδων που προβλήθηκαν (επειδή οι επισκέπτες θα κάνουν κύλιση προς τα κάτω στην ίδια σελίδα αντί να κάνουν κλικ σε μια νέα). Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η δέσμευση έχει μειωθεί – το αντίθετο. Απαιτείται λιγότερη ταλαιπωρία και λιγότερος χρόνος αναμονής για φόρτωση μιας σελίδας είναι πιθανό να οδηγήσει τους επισκέπτες να παραμείνουν για περισσότερο.

Πρόγραμμα προφίλ απόδοσης προσθήκης

Παρόλο που μου αρέσουν τα πρόσθετα, μπορούν να αδειάσουν τους παλιούς πόρους. Πάρα πολλές πρησμένες προσθήκες μπορεί να οδηγήσουν σε ιστότοπο με αργή φόρτωση και δυστυχισμένους επισκέπτες.

Εκεί το Plugin Performance Profiler (P3) μπορεί να κάνει τη διαφορά. Σαρώνει τον ιστότοπό σας και σας δίνει μια αναφορά που αναφέρει ποιες προσθήκες τοποθετούν το υψηλότερο φορτίο στον ιστότοπό σας:

Πρόγραμμα προφίλ απόδοσης προσθήκης

Όπως μπορείτε να δείτε από το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, το P3 σάς παρέχει μια ανάλυση του σχετικού χρόνου εκτέλεσης για καθένα από τα πιο πλούσια σε πόρους πρόσθετα που είναι εγκατεστημένα στον ιστότοπό σας. Μπορείτε επίσης να δείτε τι αντίκτυπο έχουν τα συλλογικά πρόσθετα στον χρόνο φόρτωσης του ιστότοπου καθώς και σε άλλα σημεία δεδομένων.

Το P3 είναι ένα φανταστικό εργαλείο για να ελέγξετε ότι ο ιστότοπός σας είναι καλά βελτιστοποιημένος για ταχύτητα. Αν και η μέθοδος σάρωσης του χρόνου εκτέλεσης των προσθηκών δεν είναι άψογη, είναι αρκετά ακριβές για να σας δώσει τις πληροφορίες με τις οποίες μπορείτε να λάβετε ενημερωμένες αποφάσεις.

Δεν σχολιάστηκαν σχόλια

Τα σχόλια ιστολογίου αντιπροσωπεύουν την καρδιά των περισσότερων ιστολογίων. Είναι εν μέρει αυτό που ορίζει ένα blog ως blog – τη δυνατότητα του επισκέπτη να προσθέτει στη συνομιλία σε έναν ιστότοπο που διαφορετικά θα ήταν μια μονόδρομη συμφωνία.

Και γι ‘αυτό (κατά τη γνώμη μου) πρέπει πάντα βεβαιωθείτε ότι απαντάτε σε σχόλια στο ιστολόγιό σας (εάν απαιτείται απάντηση). Κατά την άποψή μου, το να καλέσω άτομα να κάνουν ερωτήσεις και μετά να μην απαντήσουν σε μια απάντηση είναι πολύ εγκληματικό.

Αλλά όταν το ιστολόγιό σας φτάσει σε ένα συγκεκριμένο μέγεθος, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να παρακολουθείτε τα σχόλια που λαμβάνετε. Εκεί μπαίνει το σχόλιο στο οποίο δεν απαντήθηκε: προσθέτει μια επιπλέον στήλη στην οθόνη εποπτείας σχολίων που δείχνει αν έχετε απαντήσει ή όχι στο σχόλιο.

Σχόλια Δεν απαντήθηκαν στο στιγμιότυπο οθόνης.

Είναι ένας απλός αλλά αποτελεσματικός τρόπος για να διασφαλίσετε ότι αυτοί οι άνθρωποι που αξίζουν μια απάντηση από εσάς θα λάβουν ένα.

Τι είναι Τα δικα σου Αγαπημένα άγνωστα πρόσθετα?

Είμαι πρόθυμος να στοιχηματίσω ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα πρόσθετο σε αυτήν τη λίστα για το οποίο δεν έχετε ακούσει. Τα περισσότερα από αυτά έχουν λιγότερες από 100.000 λήψεις (σε σύγκριση με τις πιο δημοφιλείς με ~ 15 εκατομμύριο) και μερικά έχουν μόνο μια χούφτα.

Τούτου λεχθέντος, είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλά άλλα διαμάντια στο τραχύ που πολλοί από εμάς δεν έχουν ανακαλύψει ακόμη. Εάν σας αρέσει ένα σχετικά άγνωστο πρόσθετο που δεν αναφέρεται σε αυτήν την ανάρτηση ή στην προηγούμενη λίστα μου, πείτε μας για αυτό στην ενότητα σχολίων παρακάτω!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map