Καλύτερα θέματα φωτογραφίας WordPress το 2020

Καλύτερα θέματα φωτογραφίας WordPress για φωτογράφους και σχεδιαστές

Υπάρχουν πολλά καλά σχεδιασμένα θέματα WordPress εκεί έξω. Εξυπηρετώντας πολλούς διαφορετικούς σκοπούς. Υπάρχουν ακόμη και μερικά που μπορούν να φέρουν μόνοι τους ένα σχεδιασμό ιστότοπου από μόνοι τους. Όμως, ως φωτογράφος, σχεδιαστής ή εικαστικός καλλιτέχνης, δεν χρειάζεστε το θέμα για να ξεχωρίζει, χρειάζεστε ένα θέμα που επιτρέπει στην εργασία σας να μιλάει χωρίς να παρεμποδίζεται.


Τα θέματα που αναφέρονται σε αυτήν την ανάρτηση θα μοιράζονται όλα αυτήν την βασική ποιότητα. Αυτό σημαίνει ότι πολλά από τα θέματα που προτείνονται εδώ θα φαίνονται παρόμοια, αλλά θα διαφέρουν ως προς τη λειτουργικότητα και την αίσθηση, καθώς και την τυπογραφία και άλλους τρόπους. Τέλος πάντων, εδώ είναι 35+ από τα καλύτερα θέματα WordPress για έναν φωτογράφο το 2019.

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

1. Βέγκα

vegaphotography

Με το Vega, μπορείτε να επιλέξετε ξανά πώς θέλετε να εμφανίζεται η αρχική σας σελίδα από πολλά διαφορετικά καλά σχεδιασμένα πρότυπα. Περιλαμβάνει 11 διαφορετικά πρότυπα διάταξης συλλογής, καθώς και τη δυνατότητα φιλτραρίσματος του χαρτοφυλακίου. Υπάρχει επίσης ένα εργαλείο δημιουργίας περιεχομένου που σας επιτρέπει να ελέγχετε δημιουργικά τον τρόπο συλλογής της γκαλερί ή του χαρτοφυλακίου σας.

2. Σύνολο

Σύνολο χαρτοφυλακίου WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Ενώ το Total είναι τεχνικά ένα θέμα πολλαπλών χρήσεων, διαθέτει ένα προηγμένο και προσαρμόσιμο χαρτοφυλάκιο ενσωματωμένο. Το θέμα υποστηρίζει τις πιο συνηθισμένες μορφές πολυμέσων (εικόνα, συλλογή, ήχος, βίντεο) και οι διατάξεις σελίδων είναι πλήρως προσαρμόσιμες χάρη στο συμπεριλαμβανόμενο εργαλείο δημιουργίας σελίδων. Δημιουργήστε το σχέδιό σας χρησιμοποιώντας ρυθμιστικά, επεξηγήσεις, κουμπιά, γραφήματα, γκαλερί, χάρτες και άλλα.

Το θέμα Total περιλαμβάνει ακόμη και 40+ επιδείξεις γρήγορης εκκίνησης, ένα πρόγραμμα δημιουργίας κεφαλίδας & υποσέλιδου, premium ρυθμιστικά, εκατοντάδες επιλογές προσαρμογής, φιλικό κώδικα SEO και υποστήριξη για δημοφιλείς προσθήκες… συμπεριλαμβανομένου του WooCommerce, οπότε αν θέλετε να πουλήσετε τη φωτογραφία σας μπορείτε!

3. Pronto (δωρεάν)

Θέμα WordPress για το Pronto Free Masonry Gallery

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Pronto είναι ένα δωρεάν θέμα WordPress που έχει σχεδιαστεί για φωτογράφους, σχεδιαστές και άλλα δημιουργικά για να δημιουργήσει ένα απλό χαρτοφυλάκιο γρήγορα (γρήγορα!). Το θέμα περιλαμβάνει εύκολες επιλογές για την προσθήκη αναρτήσεων, τη μεταφόρτωση ενός προσαρμοσμένου λογότυπου, την εισαγωγή γκαλερί και την προσαρμογή των χρωμάτων θέματος (απλώς αλλάξτε το χρώμα έμφασης στο ζωντανό θέμα Customizer).

4. Ιστορίες φωτογραφιών INA

Θέμα φωτογραφιών ιστοριών φωτογραφιών INA

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Ο σχεδιασμός του προσωπικού σας ιστότοπου είναι σαν ένα αεράκι με την Ina. Ιδανικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες των bloggers φωτογραφιών, το Ina μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί και να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χρήστη. Η μοντέρνα και κομψή εμφάνιση αυτού του θέματος WordPress έρχεται με 10+ ξεχωριστές διατάξεις ιστολογίου, 3 στυλ κεφαλίδας και 5 περιοχές με widget, για να αναφέρουμε μερικές δυνατότητες. Το θέμα-επιλογές-πίνακα είναι ισχυρό και εύκολο στη χρήση με υπέροχο σχεδιασμό, χρώμα, λογότυπο και προσαρμοσμένες επιλογές διάταξης.

Με την Ina, μπορείτε να γράψετε υπέροχο περιεχόμενο σε διάφορα θέματα όπως φαγητό, ρούχα, μόδα, τρόπος ζωής και προσωπικές εμπειρίες. Οι χρήστες μπορούν να εισαγάγουν τον ιστότοπο επίδειξης με ένα μόνο κλικ και να επωφεληθούν από το πρόγραμμα προσαρμογής WordPress Live για να κάνουν αλλαγές στη διάταξη, το χρώμα, το σχέδιο ή τις γραμματοσειρές μετά τη λειτουργία του ιστότοπου. Οι χρήστες μπορούν επίσης να εισάγουν το δείγμα περιεχομένου του θέματος WordPress πολύ απλό μέσω του πίνακα Wp Admin.

Η Ina έχει διάταξη μίας ανάρτησης με πλήρες πλάτος και πλευρικές γραμμές. Όχι μόνο μπορεί να φορτωθεί γρήγορα, αυτό το θέμα WordPress είναι φιλικό προς το SEO και έχει πρόσβαση σε 600+ γραμματοσειρές Google. Υπάρχουν 10 διαφορετικοί τύποι διατάξεων ιστολογίου από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε και να γράψετε λεπτομέρειες σχετικά με το ταξίδι του blogger στη σελίδα του συγγραφέα. Περιλαμβάνεται επίσης το θέμα παιδιού και τα εικονίδια κοινωνικών μέσων επιτρέπουν στους χρήστες να συνδεθούν με τις επιθυμητές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Το Ina είναι ένας καλά τεκμηριωμένος και έτοιμος για μετάφραση ιστότοπος με συνεχή υποστήριξη backend που καθοδηγεί τους χρήστες στις διαδικασίες εγκατάστασης και χρήσης. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο από διαφορετικές συσκευές, να ανεβάσετε φωτογραφίες ή βίντεο και να γράψετε ιστορίες ακόμη και ενώ βρίσκεστε στο δρόμο.

5. Τεχνούργημα (δωρεάν)

Θέμα Artifact WordPress

Το Artifact είναι ένα υπέροχο θέμα επίπεδης φωτογραφίας και premium χαρτοφυλακίου WordPress. Αυτό το μοντέρνο θέμα είναι καθαρό και απλό και ιδανικό για να μοιράζεστε την εργασία σας με τους ακόλουθους και τους πελάτες σας. Το Artifact περιλαμβάνει τις ελάχιστες δυνατότητες για τη δημιουργία ενός χρήσιμου ιστότοπου φωτογραφίας. Διαγράφοντας το θέμα, φορτώνει γρηγορότερα για να φιλοξενήσει όλες τις εκπληκτικές φωτογραφίες σας. Επιπλέον, το καθαρό χαρτοφυλάκιο πλέγματος είναι ιδανικό για pixel για την προβολή της εργασίας σας.

Αυτό το θέμα περιλαμβάνει τόνους εξαιρετικών δυνατοτήτων για προσαρμογές. Αυτό είναι σημαντικό, καθώς θέλετε το θέμα να ταιριάζει με το προσωπικό σας γούστο και στυλ. Το Theme Customizer διευκολύνει την αλλαγή χρωμάτων ή τη μεταφόρτωση ενός λογότυπου και τα προσαρμοσμένα widget προσθέτουν τόνους εξαιρετικών δυνατοτήτων στο υποσέλιδο και στην πλευρική γραμμή (ροή Flickr, κοινωνικοί σύνδεσμοι κ.λπ.). Το Plus Artifact είναι επίσης συμβατό με WPML για εύκολες μεταφράσεις και ενσωματώνεται πλήρως με τη φόρμα επικοινωνίας 7 για χρήσιμες φόρμες επικοινωνίας.

6. Darkroom

σκοτεινό δωμάτιο φωτογραφίας

Αυτό είναι ένα θέμα πλήρους οθόνης που απευθύνεται σε φωτογράφους. Προσφέρει μια κομψή αρχική σελίδα που κάνει πραγματικά τις επιλεγμένες φωτογραφίες σας το επίκεντρο ολόκληρου του ιστότοπού σας. Μπορείτε να επιλέξετε από μερικά διαφορετικά πρότυπα αρχικής σελίδας. μονή εικόνα, ρυθμιστικό, καρουζέλ και μπορείτε ακόμη και να ορίσετε βίντεο ως φόντο. Επιλέξτε ένα βίντεο YouTube ή Vimeo ή ένα αρχείο βίντεο που φιλοξενείται μόνοι σας, το οποίο θα εμφανίζεται ως φόντο πλήρους οθόνης του ιστότοπού σας. Ο σχεδιασμός χαρτοφυλακίου του θέματος είναι κομψός και εστιάζει στο περιεχόμενο. Τίποτα δεν θα σας εμποδίσει εδώ.

7. Φωτογραφία γάμου Luminis

Θέμα WordPress φωτογραφίας γάμου Luminis

Το Luminis, ένα επαγγελματικό θέμα WordPress φωτογραφίας, είναι η τέλεια επιλογή για καλλιτέχνες που λειτουργούν φωτογραφικά στούντιο, φωτογραφικά πρακτορεία και άλλα δημιουργικά εγχειρήματα. Εάν βρίσκεστε στην επιχείρηση φωτογραφίας και ψάχνετε ένα θέμα για να παρουσιάσετε το χαρτοφυλάκιό σας για γάμους, ταξίδια και άλλες εκδηλώσεις, το Luminis είναι η τέλεια πλατφόρμα. Αυτό είναι ένα μινιμαλιστικό θέμα που προσφέρει κομψές διατάξεις και κομψά σχέδια, ώστε να μπορείτε να προβάλετε το καλύτερο δημιουργικό σας πόδι.

Μπορείτε να επιλέξετε από πολλά σχέδια προτύπων, χρώμα, γραμματοσειρές και διατάξεις ιστολογίου για να προσαρμόσετε το χαρτοφυλάκιο ιστού σας. Το θέμα είναι πλήρως ανταποκρινόμενο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ένα ευρύ φάσμα συσκευών που παρέχουν εξίσου ευχάριστη εμπειρία χρήστη. Οι χρήστες μπορούν να ορίσουν οποιαδήποτε επιλογή από τα 5 σχέδια χαρτοφυλακίου και 3 διατάξεις ιστολογίου για να σχεδιάσουν έναν ιστότοπο φιλικό προς τον SEO που σας κατατάσσει ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης. Επιπλέον, το Luminis έχει μια εξαιρετική υποστήριξη backend για εγκατάσταση και τακτικές ενημερώσεις.

Οι χρήστες έχουν επίσης πρόσβαση σε 700+ γραμματοσειρές Google και το θέμα ζωντανής προσαρμογής σάς επιτρέπει να αλλάξετε την εμφάνιση του ιστότοπου ακόμα και μετά τη ζωντανή προβολή. Μπορείτε επίσης να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο σας συνδέοντας μαζί τους μέσω όλων των δικτύων κοινωνικών μέσων χρησιμοποιώντας εικονίδια που παρέχονται στις διατάξεις του ιστολογίου. Δείξτε το πιο πρόσφατο επαγγελματικό σας χαρτοφυλάκιο φωτογραφιών με τη βοήθεια του υποσέλιδου Instagram. Το Luminis είναι ένας ιστότοπος με δυνατότητα μετάφρασης όπου μπορείτε να μεταφράσετε τον ιστότοπο σε μια γλώσσα της επιλογής σας.

8. Κάμερον

Χαρτοφυλάκιο φωτογραφιών Kameron

Για μια μοναδική διάταξη χαρτοφυλακίου δοκιμάστε το Kameron. Η οριζόντια κυλιόμενη αρχική σελίδα κάνει μια εντυπωσιακή δήλωση. Χρησιμοποιήστε τον εισαγωγέα επίδειξης 1 κλικ για να ξεκινήσετε γρήγορα. Στη συνέχεια, δημιουργήστε απεριόριστο αριθμό χαρτοφυλακίων και σελίδων συλλογής χρησιμοποιώντας τις ενσωματωμένες επιλογές του θέματος.

9. Χαρτοφυλάκιο Thumbs (δωρεάν)

Thumbs Portfolio Free Θέμα

Αυτό είναι ένα άλλο θέμα σε πλέγμα που λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο. Η διαφορά είναι ότι το χαρτοφυλάκιο Thumbs λίγο πιο μινιμαλιστικό, ίσως με λίγο περισσότερη εστίαση στο οπτικό περιεχόμενο χάρη στο καθαρό πλέγμα γκαλερί.

10. Φακός

φακό

Η προεπιλεγμένη αρχική σελίδα του Lens είναι μια γκαλερί σε μωσαϊκό πλήρους σελίδας, με ένα μενού στην αριστερή πλευρά. Αλλά μπορείτε να επιλέξετε να το ορίσετε ως ρυθμιστικό, πλήρες ρυθμιστικό οθόνης, χαρτοφυλάκιο, μεμονωμένη εικόνα πλήρους πλάτους και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τα χρωματικά θέματα και να τροποποιήσετε άλλες λεπτομέρειες σχεδίασης στις επιλογές θέματος.

Ένα πράγμα που κάνει το Lens να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό είναι ότι έχει ενσωματωμένες κινούμενες μεταβάσεις. Έτσι, όταν περιηγείστε στον ιστότοπο, αντί να βλέπετε μια λευκή οθόνη όταν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο προτού φορτωθεί οτιδήποτε, υπάρχει μια ελκυστική οπτική μετάβαση.

Είναι επίσης συμβατό με το WooCommerce που σας επιτρέπει να ενσωματώσετε ένα κατάστημα για τις φωτογραφίες, τις εκτυπώσεις ή άλλα πράγματα απευθείας στον ίδιο τον ιστότοπό σας, το οποίο διαχειρίζεται ο Πίνακας ελέγχου του WordPress.

11. Ζύρα

ζυράθημα

Το Zyra είναι ένα θέμα φωτογραφίας πλήρους οθόνης, με την προεπιλεγμένη αρχική σελίδα να είναι ένα ρυθμιστικό με ένα μενού στην αριστερή πλευρά. Σε αντίθεση με πολλά άλλα θέματα, η Zyra δεν προσφέρει αμέτρητα διαφορετικά πρότυπα αρχικής σελίδας, αλλά όταν το τυπικό είναι τόσο όμορφο όσο είναι, γιατί θα θέλατε να το αλλάξετε?

Ο χρωματικός συνδυασμός είναι πλήρως προσαρμόσιμος μέσα από τις επιλογές θέματος και υπάρχει υποστήριξη βίντεο για όλες τις σελίδες. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα βίντεο το πρώτο κομμάτι στο ρυθμιστικό ή τη συλλογή της αρχικής σας σελίδας. Η Zyra υποστηρίζει επίσης το WooCommerce, οπότε και πάλι, η δημιουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος είναι μια επιλογή με αυτό το θέμα.

12. Twinkle (δωρεάν)

Θέμα Twinkle WordPress

Ένα μάλλον μινιμαλιστικό θέμα με μια ενότητα πρόσφατων αναρτήσεων πλήρους πλάτους στην αρχική σελίδα και μια απλή αλλά κομψή διάταξη κεντρικών αναρτήσεων. Παίρνει επίσης τις εικόνες από τις επιλεγμένες εικόνες και αυτόματα συνδέσμους σε αναρτήσεις καθιστώντας αυτήν την άλλη καλή επιλογή για τους φωτογράφους με κάτι να πουν.

13. ePix

επίθετο

Το ePix είναι ένα από τα καλύτερα φωτογραφικά θέματα πλήρους οθόνης. Η προεπιλεγμένη αρχική σελίδα είναι ένα ρυθμιστικό πλήρους οθόνης, με μια γραμμή μενού που κρύβεται στα αριστερά. Έχει ενσωματωμένο τεμπέλης φόρτωσης, καθιστώντας το ορατό μέρος του ιστότοπου πιο γρήγορο, χωρίς να φορτώνει φωτογραφίες και άλλα μέσα σε μέρη του ιστότοπου που δεν είναι ακόμη ορατά στο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης.

Διατίθεται με πολλά διαφορετικά σχέδια χρωμάτων, 6 πρότυπα γκαλερί και ένα πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων (οπτικός συνθέτης). Αυτό σημαίνει ότι έχετε πολύ δημιουργικό έλεγχο σχετικά με τον τρόπο εμφάνισης του ιστότοπού σας, ακόμα και αν δεν γνωρίζετε ούτε μία γραμμή κώδικα. Υποστηρίζει επίσης το Woo Commerce, οπότε και πάλι, η δημιουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος είναι μια επιλογή με αυτό το θέμα.

14. dk

dktheme

Το dk είναι μια άλλη πολύ δημοφιλής εναλλακτική λύση. Η προεπιλεγμένη αρχική σελίδα έχει ένα ρυθμιστικό πλήρους οθόνης με ελαφρύ εφέ pixelation στις εικόνες. Εκτός από την επιλογή της μουσικής στο παρασκήνιο, προσθέτοντας ένα άλλο επίπεδο εμπειρίας επισκεπτών για πειραματισμό με όσους ενδιαφέρονται. Προσφέρει 10 διαφορετικά πρότυπα σελίδων, διάφορα πρότυπα συλλογής και υποστήριξη για βίντεο.

15. Ανανάς (δωρεάν)

Θέμα δωρεάν ανανά WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Αν θέλετε ένα μινιμαλιστικό σχεδιασμό ιστοσελίδας, τότε ο Ανανάς είναι το τέλειο δωρεάν θέμα για εσάς. Ο ανανάς είναι ένα απλό ιστολόγιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γκαλερί, καθώς το κύριο χαρακτηριστικό του θεματικού σχεδιασμού είναι οι επιλεγμένες εικόνες των δημοσιεύσεών σας. Ο ανανάς υποστηρίζει επίσης μορφές βίντεο, ήχου και αναφορών για να μπορείτε να προσθέσετε όλα τα δημιουργικά σας έργα.

16. Τρίποδο

τριπόθεμα

Μια άλλη δημοφιλής επιλογή, το Tripod προσφέρει ένα πρόγραμμα δημιουργίας διάταξης μεταφοράς και απόθεσης που διευκολύνει τη δημιουργία μιας προσαρμοσμένης αρχικής σελίδας σε στυλ πλέγματος που παίζει καλά με τις επιλεγμένες εικόνες σας. Ένα από τα πράγματα που ξεχωρίζουν για αυτό το θέμα, είναι τα ενσωματωμένα εφέ κίνησης που προσθέτουν επιπλέον σαφήνεια στο μενού με τα χαμηλά πλήκτρα. Υποστηρίζει επίσης το WooCommerce, οπότε και πάλι, η δημιουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος είναι μια επιλογή με αυτό το θέμα.

17. Έκφραση

έκφραση

Ένα άλλο μπεστ σέλερ, το Expression προσφέρει πολλές επιλογές προσαρμογής στους χρήστες. Όχι μόνο μπορείτε να επιλέξετε από διαφορετικά προκατασκευασμένα πρότυπα, αλλά και να δημιουργήσετε το δικό σας από το μηδέν προς τα πάνω, αλλάζοντας τα πάντα, από χρωματικούς συνδυασμούς σε διάταξη, σε τυπογραφία. Το θέμα διαθέτει επίσης μια μερική λειτουργία φόρτωσης εικόνας ενσωματωμένη για να βοηθήσει στην ταχύτητα φόρτωσης σελίδας.

18. Κομμάτια (δωρεάν)

tracktheme

Το Tracks είναι ένα όμορφο δωρεάν θέμα που είναι ιδανικό για blogging φωτογραφιών. Αν θέλετε να πείτε ιστορίες ή να προσθέσετε ποίηση στις φωτογραφίες που μοιράζεστε, αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή. Απλώς χρησιμοποιήστε τις ενσωματωμένες επιλογές για στήλες, ρυθμίσεις προσαρμογέα, widget συγγραφέα και άλλα.

19. Αρμάδα

αρμάδα

Ένα ισχυρό θέμα με πολλές προσαρμογές, χωρίς συμβιβασμούς στην ταχύτητα της σελίδας. Η προεπιλεγμένη αρχική σελίδα διαθέτει ένα όμορφο ρυθμιστικό πλήρους οθόνης με κινούμενα σχέδια. Και εκτός από άλλα συμπεριλαμβανόμενα πρότυπα, το Armada προσφέρει επίσης ένα drag and drop builder για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το δικό σας σχέδιο. Το Armada υποστηρίζει επίσης το WooCommerce, οπότε και πάλι, η δημιουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος είναι μια επιλογή με αυτό το θέμα.

20. Χαρτοφυλάκιο Nikko (δωρεάν)

Θέμα χαρτοφυλακίου Nikko

Το Nikko είναι ένα δωρεάν θέμα χαρτοφυλακίου ιδανικό για να ξεκινήσετε το δικό σας φωτογραφικό blog ή να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιήστε τις επιλογές για προσαρμοσμένα φόντα, το δικό σας λογότυπο και εύκολες επιλογές γκαλερί για να ξεκινήσετε γρήγορα (και δωρεάν).

21. Πυρήνας

κορινιμαλιστική φωτογραφία

Το θέμα της φωτογραφίας με τις καλύτερες πωλήσεις στο Themeforest. Υπάρχουν τρία διαφορετικά πρότυπα αρχικής σελίδας και έχετε την επιλογή να προσθέσετε μουσική υπόκρουσης εάν θέλετε. Διαθέτει 4 διαφορετικά στυλ χαρτοφυλακίου για να διαλέξετε και μερικά βασικά εφέ κίνησης που προσθέτουν μια συγκεκριμένη ροή και αίσθηση στον ιστότοπο. Το βασικό σημείο πώλησης του Core είναι η μινιμαλιστική προσέγγιση, πώς το θέμα ξεφεύγει και αφήνει το περιεχόμενο να κάνει τη βαριά ανύψωση.

22. Fluxus

fluxustheme

Ένα άλλο μινιμαλιστικό θέμα, η προεπιλεγμένη αρχική σελίδα εδώ είναι ένα ρυθμιστικό, με ένα διακριτικό μενού στην κορυφή. Διαθέτει μια ευέλικτη διάταξη χαρτοφυλακίου πλέγματος που προσαρμόζεται στις διαστάσεις των εικόνων που επιλέγετε να συμπεριλάβετε. Υποστήριξη βίντεο σε χαρτοφυλάκιο και αλλού. Καθώς και μια σειρά επιλογών προσαρμογής, μεταξύ άλλων.

23. Πλαίσιο Photocrati

φωτοκράτη

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Αντί να πουλά ένα μεμονωμένο θέμα για φωτογράφους, το Photocrati είναι περισσότερο μια προσέγγιση πλαισίου, παρόμοια με τα Elegant θέματα, που επικεντρώνεται μόνο στους φωτογράφους. Για μία τιμή, έχετε το κύριο πλαίσιο, καθώς και πρόσβαση σε πολλά διαφορετικά πρότυπα για να διαλέξετε. Δημιουργήθηκε ειδικά για φωτογράφους για να παρουσιάσει τα προσωπικά και επαγγελματικά χαρτοφυλάκια τους στο διαδίκτυο.

Το Photocrati δεν είναι απλώς ένα θέμα WordPress – είναι ένα πλαίσιο. Είναι 15 θέματα φωτογραφίας WordPress, καθώς και τόνοι χαρακτηριστικών, όλα σε ένα. Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν 15 μοναδικά θέματα φωτογραφίας για να διαλέξετε. Επιπλέον, υπάρχουν συνολικά 60 διατάξεις αρχικής σελίδας, 4 στυλ συλλογής αρχικής σελίδας και 5 διατάξεις συλλογής για να διαλέξετε. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστο αριθμό δημοσιεύσεων και σελίδων για να διασφαλίσετε ότι συμπεριλαμβάνετε κάθε φωτογραφία στον ιστότοπό σας.

Αυτό είναι ένα πλαίσιο θεμάτων all-in-one, οπότε η Photocrati έχει ενσωματώσει ακόμη και επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου για εσάς. Αυτό είναι σωστό – μπορείτε να πουλήσετε τα δικά σας πρωτότυπα έργα τέχνης και εκτυπώσεις απευθείας από τον ιστότοπό σας χωρίς να χρειάζεται να μοιραστείτε κέρδη με τρίτο μέρος. Οι επιλογές για PayPal, φόροι, αποστολή και χειρισμός έχουν ενσωματωθεί στο πλαίσιο.

Όλα τα θέματα Photocrati είναι προσαρμόσιμα, περιλαμβάνουν εξαιρετική διαχείριση γκαλερί, υπέροχα blogs και περιλαμβάνουν πολλά από τα άλλα φανταστικά χαρακτηριστικά! Για παράδειγμα, ενσωματωμένο ηλεκτρονικό εμπόριο. Εάν ασχολείστε με την πώληση εκτυπώσεων ή άλλων αντικειμένων και θέλετε να το μετακινήσετε στο διαδίκτυο, η Photocrati το καθιστά εύκολο.

24. Σύνορα

σύνορα

Με ένα μοναδικό και πολύ κομψό σχεδιασμό, το Border ξεχωρίζει από τη δέσμη. Αντί να έχει το μενού στη μία πλευρά, πάνω ή κάτω, το Border έχει ένα λεπτό λευκό περίγραμμα γύρω από την εικόνα όπου οι επιλογές κεφαλίδας και μενού απλώνονται ομοιόμορφα.

Έχω ωραίες κινούμενες μεταβάσεις για το μενού και όταν επιλέγετε να μεταβείτε σε μια νέα σελίδα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την επικάλυψη κινούμενου κειμένου σε εικόνες όπου χρειάζεται. Διαθέτει επίσης σελίδες έργων που θα ήταν τέλειες για προβολή μεμονωμένων έργων που ξεχωρίζουν, υποστήριξη βίντεο και τόνους επιλογών προσαρμογής.

25. Άντρα

Andra - Φωτογραφικό χαρτοφυλάκιο WordPress Ajax Θέμα

Το Andra είναι ένα ελάχιστο θέμα χαρτοφυλακίου με υποστήριξη αμφιβληστροειδούς, καθώς και μια νυχτερινή λειτουργία για την καλύτερη προβολή της δουλειάς σας στο σκοτάδι. Απλώς ανεβάστε μαζικά τις εικόνες σας για να δημιουργήσετε γκαλερί, να σχεδιάσετε σελίδες με τον κατασκευαστή, να ορίσετε επιλογές χρώματος, να προσθέσετε μεταβάσεις σελίδων Ajax και πολλά άλλα για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας.

26. Στρείδι

στρείδι

Η προεπιλεγμένη αρχική σελίδα είναι ένα ρυθμιστικό πλήρους οθόνης με μενού στην κορυφή. Υπάρχουν επίσης άλλες επιλογές προτύπου, μαζί με ανοιχτόχρωμο και σκούρο δέρμα. Έχετε πολλά σχέδια για να διαλέξετε για χαρτοφυλάκια και γκαλερί και διαθέτει λειτουργία αυτόματης φόρτωσης για επισκέπτες που κάνουν κύλιση στις γκαλερί σας. Έχει ένα εργαλείο δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης, και ακόμη και μια σύντομη λειτουργία σελίδας

27. Προκάλεσε

Θέστε το θέμα ιστολογίου φωτογραφιών ιστολογίου WordPress

Το Evoke είναι ένα δυναμικό, ανταποκρινόμενο θέμα WordPress με πολλές δυνατότητες όπως μια αρχική σελίδα με widget, 7 διατάξεις για την προβολή άρθρων, ζωντανή προσαρμογή, απεριόριστες επιλογές χρωμάτων κ.λπ. Επιπλέον, είναι συμβατό με όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης και συσκευές. Έτσι, μπορείτε να εστιάσετε περισσότερο στη δημιουργία περιεχομένου με όμορφη ποιότητα. Είναι ένα υπέροχο θέμα WordPress ειδικά σχεδιασμένο για άτομα με καλλιτεχνικό ταλέντο που θέλουν να μοιραστούν την εμπειρία τους με λέξεις.

Η πλήρως αποκριτική διάταξη και άλλες πρόσθετες δυνατότητες επιτρέπουν στο χρήστη να ανεβάζει εγγραφές και εικόνες ακόμη και από τις περιοχές πεδίου του. Μπορείτε να προσαρμόσετε το θέμα χρησιμοποιώντας το WordPress Customizer θέμα με λίγα μόνο κλικ και να παρακολουθήσετε την προεπισκόπηση σε πραγματικό χρόνο. Η αποκλειστική σελίδα του συγγραφέα θα έχει ένα αρχείο όλων των στοιχείων σας για να μπορούν οι θεατές να διαβάσουν και να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Το Evoke είναι έτοιμο για παιδιά με πλήρη υποστήριξη τοπικής προσαρμογής για τις μεταφράσεις σας. Το Live Customizer είναι πλούσιο σε λειτουργίες και μπορείτε να επεξεργαστείτε τις διατάξεις, το στυλ, το χρώμα και το σχεδιασμό ακόμα και μετά την προβολή του. Εκφράστε τον εαυτό σας γράφοντας συναρπαστικά άρθρα με όμορφη τυπογραφία μαζί με τις μεταφορτώσεις φωτογραφιών σας, που μπορούν να διαβαστούν σε μια εικόνα πλήρους οθόνης.

28. Gridsby (δωρεάν)

Θέμα δωρεάν WordPress Gridsby

Το Gridsby είναι ένα απλό θέμα στυλ πλέγματος για να αναδείξετε τη φωτογραφία σας. Στην αρχική σελίδα προβάλλονται εικόνες από αναρτήσεις, οπότε αυτό είναι ένα ιδανικό θέμα για όσους θέλουν να παρουσιάσουν το έργο τους (και μόνο τη δουλειά τους) μπροστά και στο κέντρο. Το θέμα είναι επίσης αμφιβληστροειδές και έτοιμο για απόκριση, έτσι οι εικόνες σας φαίνονται πάντα υπέροχες.

29. Brick + Mason

Θέμα Brick + Mason

Το Brick + Mason είναι ένα θέμα φωτογραφίας και χαρτοφυλακίου σχεδιασμένο για φωτογράφους και σχεδιαστικά στούντιο. Το θέμα περιλαμβάνει μια καθαρή (και αποκριτική) διάταξη τοιχοποιίας, πλευρική γραμμή διαφάνειας, επιλογή απεριόριστης κύλισης, εύκολες επιλογές θέματος μέσω του Live Customizer, προσαρμοσμένες γραμματοσειρές Google και πολλά άλλα.

30. CleanPortfolio (δωρεάν)

Δωρεάν θέμα CleanPortfolio

Το δωρεάν θέμα CleanPortfolio είναι ένα καθαρά σχεδιασμένο θέμα χαρτοφυλακίου. Υπάρχουν εύκολες επιλογές για τη δημιουργία του χαρτοφυλακίου σας, την προσθήκη των συνδέσμων κοινωνικών μέσων, συμπεριλαμβανομένου του κειμένου κεφαλίδας μέσων και άλλων. Είναι ένας γρήγορος και απλός τρόπος να προβάλλετε γρήγορα τη φωτογραφία σας.

31. Μίρα

Θέμα WordPress Mira Photo Stories Blog

Το Mira είναι ένα μαγευτικό θέμα φωτογραφικών σειρών WordPress για bloggers, συγγραφείς, σχεδιαστές, φωτογράφους και ταξιδιώτες. Αυτό το καθαρό και πλήρως ανταποκρινόμενο θέμα έχει περισσότερες από 15 διατάξεις άρθρων για να διαλέξετε. Εάν θέλετε έναν απόλυτα προσαρμοσμένο ιστότοπο όπως blog περιοδικών ταξιδιών, περιοδικό, blog φωτογραφιών, χαρτοφυλάκιο ή blog φαγητού, μπορείτε να επιλέξετε από μια συλλογή από εκπληκτικά χαρακτηριστικά και ο ιστότοπός σας γίνεται με λίγα μόνο κλικ..

Το Customer Live Preview επιτρέπει στους χρήστες να αναλαμβάνουν πλήρως τον ιστότοπό τους όταν προβάλλεται. Μπορείτε να αλλάξετε τα χρώματα, την τυπογραφία, το λογότυπο ή τυχόν ελλείψεις που γίνονται εμφανείς μετά τη λειτουργία του ιστότοπου. Αυτό το εκπληκτικό θέμα WordPress παρέχει ισχυρές δυνατότητες σύνδεσης, ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε εύκολα τις αναρτήσεις σας σε όλα τα δίκτυα κοινωνικών μέσων. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν διατάξεις, κεφαλίδες και προσαρμοσμένα στυλ από τον πίνακα επιλογών θέματος για να κάνουν τον ιστότοπό τους ελκυστικό, παραγωγικό και φιλικό προς τον χρήστη.

Η απόκριση και η απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη προσελκύουν το κοινό στον ιστότοπό σας. Μπορούν να έχουν πρόσβαση στο ιστολόγιο από διαφορετικές συσκευές και να το περιηγούνται με απόλυτη ευκολία. Ένα πρόγραμμα εγκατάστασης περιεχομένου επίδειξης παρέχει όλες τις λειτουργίες «βοήθειας» που επιτρέπουν στον χρήστη ομαλή εγκατάσταση του ιστότοπου σε λίγα λεπτά. Επιπλέον, η ισχυρή υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη για να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα των χρηστών. Ο πίνακας διαχείρισης είναι εξοπλισμένος με δυναμικές δυνατότητες που σας δίνουν πλήρη έλεγχο και παρέχει ευκολία στο χειρισμό του ιστότοπου σε έναν μόνο πίνακα ελέγχου. Έχοντας πρόσβαση σε 700+ γραμματοσειρές Google, η φιλική προς το SEO Mira είναι πραγματικά μια απόλαυση bloggers.

32. Ichiban

Θέμα Ichiban Elegant Photography WordPress

Το Ichiban είναι ένα κομψό και εκλεπτυσμένο θέμα premium φωτογραφίας WordPress. Με μια μοναδική διάταξη διαχωρισμού οθόνης, είναι ένας σίγουρος τρόπος να εντυπωσιάσετε δυνητικούς πελάτες. Δείξτε το χαρτοφυλάκιό σας με τρόπο τόσο δημιουργικό όσο και με το Ichiban. Αυτό το υπέροχο μικρό θέμα έχει μια μοναδική διάταξη διάσπασης οθόνης που σας επιτρέπει να προβάλλετε πραγματικά αυτό που είναι σημαντικό – τη φωτογραφία σας.

Αυτό το θέμα έχει εξαιρετικές δυνατότητες όπως προσαρμόσιμες γκαλερί (μπορείτε να επιλέξετε τα μεγέθη της εικόνας σας), πολλά σχέδια κεφαλίδας (μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε εικόνες, βίντεο και ρυθμιστικά στο παρασκήνιο) και πολλές μορφές ανάρτησης. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε τον ιστότοπό σας με τον τρόπο που θέλετε.

Το Ichiban είναι επίσης εξαιρετικό για νέους χρήστες του WordPress, καθώς συνοδεύεται από εξαιρετική τεκμηρίωση – υπάρχουν ακόμη και βίντεο που μπορείτε να ακολουθήσετε εύκολα για να ξεκινήσετε. Και αν έχετε άλλες ερωτήσεις, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από την παρεχόμενη υποστήριξη.

33. Rokophoto

Θέμα WordPress Rokophoto Photography

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Rokophoto είναι ένα καθαρό και μοντέρνο θέμα premium φωτογραφίας WordPress από το Themeisle. Αυτό το θέμα είναι ο τέλειος τρόπος προβολής των φωτογραφιών σας με τους ακόλουθους σας στο διαδίκτυο.

Μετά από κάθε φωτογράφηση, πιθανότατα έχετε έναν τόνο φοβερών εικόνων που θέλετε να μοιραστείτε. Αλλά η χρήση του Instagram ή ακόμα και του Flickr δεν είναι η καλύτερη διαδρομή. Γιατί να μην ξεκινήσετε τη δική σας ιστοσελίδα, ώστε να μπορείτε να λάβετε πίστωση για την εργασία σας; Το Rokophoto είναι ένα εξαιρετικό θέμα που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε.

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά αυτού του θέματος είναι ο καθαρός και ελάχιστος σχεδιασμός. Η απλή διάταξη μίας σελίδας με τοπική κύλιση διευκολύνει τους αναγνώστες σας να δουν τι σας ενδιαφέρει και για τους πιθανούς πελάτες να περιηγηθούν στο χαρτοφυλάκιό σας και να επικοινωνήσουν μαζί σας για μια εργασία. Ω, και το προσαρμοσμένο lightbox εικόνας πλήρους οθόνης με λευκό φόντο διευκολύνει τους αναγνώστες να αναλάβουν πραγματικά την εργασία σας.

Άλλα υπέροχα χαρακτηριστικά του Rokophoto περιλαμβάνουν έναν πλήρως ανταποκρινόμενο σχεδιασμό, απεριόριστες επιλογές χρωμάτων, προσαρμοσμένα φόντα (ακόμη και εικόνες), κομψές αναρτήσεις εικόνας για το χαρτοφυλάκιό σας και άλλα.

34. Inspiro

Θέμα Inspiro WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Inspiro είναι ένα ανταποκρινόμενο θέμα WordPress υψηλής ποιότητας φωτογραφίας premium που αναπτύχθηκε από το WPZoom. Αυτό το υπέροχο και μινιμαλιστικό θέμα είναι ιδανικό για οποιοδήποτε online χαρτοφυλάκιο ή γκαλερί. Το θέμα είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε έναν προσωπικό ιστότοπο για να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας, ακόμη και να πουλήσετε θέμα online. Απλώς εγκαταστήστε το θέμα και χρησιμοποιήστε τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά και τα πρότυπα σελίδων για να ολοκληρώσετε τον ιστότοπό σας σε καθόλου χρόνο.

Επειδή αυτό είναι ένα θέμα φωτογραφίας, φυσικά έχει εκπληκτικές επιλογές εικόνας. Το θέμα διαθέτει ένα εντυπωσιακό ρυθμιστικό πλήρους οθόνης αρχικής σελίδας για να αναδείξει τις αγαπημένες σας εικόνες. Επιπλέον, υπάρχει μια καταπληκτική γκαλερί όπου μπορείτε να προσθέσετε όλες τις φωτογραφίες σας από τις φωτογράφηση, τις ζωντανές εκδηλώσεις ή το τηλέφωνό σας.

Άλλες εξαιρετικές δυνατότητες του Inspiro περιλαμβάνουν ένα κοινωνικό widget, ώστε οι αναγνώστες σας να μπορούν να κάνουν tweet και να σας ακολουθούν, προσαρμοσμένο λογότυπο και υποστήριξη εικόνας φόντου για να κάνουν το θέμα πιο εξατομικευμένο, ένα πλήρες ιστολόγιο για να μοιραστείτε τις τελευταίες ειδήσεις σας και χρήσιμες συμβουλές και πολλά άλλα.

35. Φωτοαντιδραστικό

Θέμα φωτογραφίας με φωτοδραστική φωτογραφία

Το Photoreactive είναι ένα premium θέμα φωτογραφίας πλήρους οθόνης που διατίθεται στο ThemeForest. Αυτό το εκπληκτικό θέμα δημιουργεί ένα υπέροχο διαδικτυακό χαρτοφυλάκιο ή γκαλερί για φωτογράφους, σχεδιαστές και άλλα δημιουργικά.

Αυτό το θέμα δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει πολλές εικόνες, επομένως είναι εύκολο να συμπεριλάβετε ολόκληρο το σώμα εργασίας σας ή μόνο μια δειγματοληψία – ό, τι λειτουργεί για εσάς. Προσθέστε ένα τεράστιο ρυθμιστικό αρχικής σελίδας πλήρους οθόνης, εικόνες φόντου πλήρους οθόνης σε οποιαδήποτε σελίδα και δημιουργήστε υπέροχα χαρτοφυλάκια για την προβολή των έργων σας. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές επιλογές χαρτοφυλακίου για στήλες, φίλτρα, διάταξη πλέγματος, AJAX και άλλα.

Το θέμα είναι επίσης έτοιμο για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Το Photoreactive περιλαμβάνει υποστήριξη και στυλ για το δημοφιλές πρόσθετο WooCommerce. Οι κομψές και ελάχιστες σελίδες καταστημάτων και προϊόντων φαίνονται υπέροχες με το προσαρμοσμένο φόντο που υποστηρίζεται από το θέμα. Το Photoreactive είναι επίσης συμβατό με το πολύγλωσσο WPML plugin, οπότε μπορείτε να προσθέσετε επιλογές μετάφρασης σε ολόκληρο τον ιστότοπό σας (χαρτοφυλάκιο, ιστολόγιο, κατάστημα και όλες τις άλλες σελίδες σας).

36. Φωτογράφος

Θέμα WordPress φωτογράφου

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Θέμα Φωτογράφου WordPress είναι ένα premium θέμα που δημιουργήθηκε από τα Οργανικά Θέματα, το οποίο διαθέτει μια πλήρως ανταποκρινόμενη διάταξη, ιδανική όχι μόνο για κοινή χρήση της ψηφιακής φωτογραφίας σας, αλλά και για την πώληση των φωτογραφιών σας. Έρχεται με υποστήριξη WooCommerce, ώστε να μπορείτε να πουλάτε τις φωτογραφίες σας στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας αυτήν την προσθήκη, επιλογές προσαρμοσμένης κεφαλίδας, προσαρμοσμένες επιλογές φόντου, επιλεγμένες εικόνες / βίντεο, πολλές διατάξεις αρχικής σελίδας, στυλ φόρμας βαρύτητας και πολλά άλλα!

Δημιουργήθηκε με γνώμονα το φωτογράφο, αυτό το θέμα θα σας επιτρέψει να ρυθμίσετε ένα χαρτοφυλάκιο χρησιμοποιώντας διάφορες επιλογές προτύπου (1,2 ή 3 επιλογές στηλών), υπάρχουν αρκετές επιλογές αλλαγής χρώματος, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε το θέμα ώστε να ταιριάζει με την επωνυμία σας, ανταποκρινόμενη έτσι θα φαίνεται καλό, ανεξάρτητα από το μέγεθος της οθόνης του χρήστη σας και φυσικά η ελάχιστη σχεδίαση το καθιστά ιδανικό για κοινή χρήση φωτογραφιών.

συμπέρασμα

Υπάρχουν τρεις βασικές προσεγγίσεις για θέματα οπτικών χαρτοφυλακίων. εμφάνιση μερικών επιλεγμένων φωτογραφιών, με διακριτούς συνδέσμους για περαιτέρω εικόνες / πληροφορίες, ή προβολή μίας φωτογραφίας (ή βίντεο ή άλλου έργου οπτικής τέχνης) στην αρχική σελίδα ή με ένα ρυθμιστικό στην αρχική σελίδα για την προβολή ενός κομματιού κάθε φορά. Ποιο από αυτά προτιμάτε μπορεί να υπαγορεύει την επιλογή του θέματος σας… ωστόσο, πολλά από τα θέματα αυτής της λίστας έχουν και τα τρία ως επιλογές, ανεξάρτητα από την προεπιλογή.

Επομένως, αν εντοπίσατε ένα σχέδιο που σας άρεσε, αλλά προτιμάτε να είχε μια αρχική σελίδα σε πλέγμα ή σε πλήρη οθόνη, αφιερώστε ένα δευτερόλεπτο για να ελέγξετε τις λειτουργίες. Ίσως είναι το θέμα που ψάχνατε.

Χάσαμε κάποια; Ποιο είναι το αγαπημένο σας θέμα του 2019 μέχρι τώρα; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map