Καλύτερες προσθήκες κοινωνικού περιεχομένου για το WordPress 2020

Η λήψη κοινωνικής έλξης για το περιεχόμενό σας είναι δύσκολος. Ας υποθέσουμε ότι παράγετε υπέροχο περιεχόμενο. Και η κυκλοφορία των μηχανών αναζήτησης φέρνει την πλειοψηφία των επισκεπτών σας στον ιστότοπό σας ως αρχή. Άτομα που έχουν επιλέξει συγκεκριμένα να αναζητήσουν μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί ή μια σειρά λέξεων-κλειδιών. Και οι αναγνώστες που φέρνουν οι μηχανές αναζήτησης στον ιστότοπό σας έχουν κάποια προδιάθεση και ενδιαφέρονται για το περιεχόμενό σας. Πιθανότατα έχουν ένα ομότιμο δίκτυο και ένα κοινωνικό ακόλουθο που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά τους. Μόνο τότε, μπορείτε να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας σε έναν από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων.


Μετρούν πάρα πολλά ifs. Εάν παράγετε καλό περιεχόμενο, ειδικά αυτό που πιστεύετε ότι ωφελεί τους αναγνώστες σας προσωπικά ή επαγγελματικά, τότε έχετε το δικαίωμα να περιμένετε κάτι σε αντάλλαγμα. Πολλοί ιστότοποι, συμπεριλαμβανομένου του WpExplorer, δημιουργούν έσοδα μέσω πολλαπλών πηγών.

Αν όμως δυσκολεύεστε να δημιουργήσετε έλξη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ουσιαστική κίνηση, παρά την παραγωγή εξαιρετικού περιεχομένου, ίσως πρέπει να παρέχουμε κίνητρο στους χρήστες να μοιράζονται το περιεχόμενό σας πιο συχνά. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό ρυθμίζοντας την πρόσβαση στο περιεχόμενό σας για κοινωνικές κοινοποιήσεις. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις καλύτερες προσθήκες κλειδώματος περιεχομένου που επιτρέπουν στον επισκέπτη να πληρώσει με κοινωνικές μετοχές!

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

Social Locker για WordPress

Το Social Locker For WordPress είναι ένα premium πρόσθετο που σας βοηθά να κλειδώσετε το καλύτερο περιεχόμενό σας για κοινές χρήσεις, επισημάνσεις “μου αρέσει”, “συν” και tweets. Μπορείτε να κλειδώσετε σχεδόν οποιοδήποτε περιεχόμενο, μπορεί να είναι κείμενο, βιβλίο ήχου, βίντεο ή εκτυπώσιμο έγγραφο pdf.

Κοινωνικό περιεχόμενοLock1

Μπορείτε να επιλέξετε να κλειδώσετε το περιεχόμενο στο τέλος ενός άρθρου ή ολόκληρου του σώματος οποιουδήποτε άρθρου και να αποκαλύψετε μόνο την εισαγωγή για να πειράξετε τον χρήστη να μοιραστεί το περιεχόμενο, εάν επιθυμεί να δει ολόκληρο το άρθρο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ίδιο αποκλεισμό περιεχομένου για να παραχωρήσετε πρόσβαση σε κωδικούς προσφοράς. Οι ρυθμίσεις αυτής της προσθήκης προσφέρουν αρκετά, όσον αφορά την επιλογή και επιτρέπουν την επιλογή πότε και πού το πρόσθετο θα κλειδώσει επιλεκτικά το περιεχόμενο.

Κοινωνικές επιλογές

Η προσθήκη παρέχει κλείδωμα περιεχομένου βάσει επιλογών κοινής χρήσης με 8 διαφορετικά κοινωνικά δίκτυα. Σύντομα θα προσθέσουν το Pinterest και το Instagram στις επιλογές τους. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε πώς αποκλείεται το περιεχόμενο, για παράδειγμα μπορείτε απλώς να θολώσετε το κλειδωμένο περιεχόμενο.

BlurrySocialLocker1

Η ενσωμάτωση της προσθήκης με το Google Analytics καθιστά δυνατή την προβολή του αριθμού των χρηστών που χρησιμοποίησαν το ντουλάπι, πόσων απλώς παρέλειψαν το κλειδωμένο περιεχόμενο, πόσοι έφυγαν από τον ιστότοπό σας αφού είδαν κλειδωμένο περιεχόμενο, σε ποια κοινωνικά δίκτυα μοιράστηκαν το περιεχόμενό σας και ακόμη και την αδυναμία του ντουλάπι που μπορεί να συμβάλει σε αυξημένο ποσοστό εγκατάλειψης.

ΣτατιστικάSocialLocker

Επομένως, αυτό το πρόσθετο είναι αρκετά εντυπωσιακό και περιεκτικό στην ικανότητά του να κλειδώνει επιλεκτικά το περιεχόμενο επιλεκτικά και να παρακολουθεί αποτελεσματικά τα οφέλη από έναν πίνακα ελέγχου αναλυτικών στοιχείων. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν έκδοση της προσθήκης ή την premium έκδοση. Η δωρεάν έκδοση υποστηρίζει Facebook Likes, Google 1+ και Tweets, η premium έκδοση διαθέτει 5 άλλες επιλογές κοινής χρήσης κοινωνικών μέσων, 5 επιπλέον θέματα και πολλά κουμπιά κοινωνικής παρακολούθησης. Με την premium έκδοση μπορείτε να απενεργοποιήσετε το κλείδωμα περιεχομένου για εγγεγραμμένους χρήστες, να καθυστερήσετε το κλείδωμα και να επανατοποθετήσετε, να εξαγάγετε δυνητικούς πελάτες σε μορφή CSV και προφανώς θα λάβετε υποστήριξη.

Social Share & Locker Pro WordPress Plugin

Το Social Share & Locker Pro είναι βασικά ένα πρόσθετο δύο σε ένα που χειρίζεται όλες τις απαιτήσεις κοινωνικής κοινοποίησης και έρχεται επίσης με μια ενότητα κλειδώματος κοινωνικού περιεχομένου.

SocialSharePro & ContentLocker

Οι δυνατότητες κοινωνικής κοινοποίησης αυτής της προσθήκης είναι εξαιρετικές, αλλά αυτό δεν είναι το επίκεντρο αυτής της σύνταξης. Μας ενδιαφέρει οι δυνατότητες κλειδώματος περιεχομένου. Με το Social Share & Locker, μπορείτε να ορίσετε χρονόμετρα στις κλειδαριές σας που εμποδίζουν την πρόσβαση σε περιεχόμενο μετά από μια μικρή καθυστέρηση. Η προσθήκη διαθέτει 8 θέματα θυρίδας περιεχομένου.

Η δυνατότητα κλειδώματος περιεχομένου είναι ενεργοποιημένη μόνο για Twitter, Google Plus, Facebook και Linkedin. Αν όμως λάβετε την πλειοψηφία των κοινωνικών σας μεριδίων από τα προαναφερθέντα τέσσερα κανάλια κοινωνικών μέσων, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε.

Αυτόματο ντουλάπι κοινωνικής δικτύωσης

Μια απλή δωρεάν προσθήκη που σας επιτρέπει να επιλέξετε συγκεκριμένες διευθύνσεις URL, συγκεκριμένες / όλες τις σελίδες και αναρτήσεις και, στη συνέχεια, να ενεργοποιήσετε το κλείδωμα περιεχομένου που εμφανίζει περιεχόμενο μόλις κοινοποιηθεί σε Twitter, Facebook ή Google Plus. Μπορείτε να αποκρύψετε ή να εμφανίσετε ένα κουμπί κλεισίματος και ένα χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης.

AutomaticContentLocker

ο Αυτόματο ντουλάπι κοινωνικής δικτύωσης Το plugin είναι πολύ απλό και χωρίς πολλά να επιλέξει. Μπορείτε να αλλάξετε το μήνυμα στο κλείδωμα κοινωνικού περιεχομένου σας, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα. Αλλά αν ψάχνετε για απλότητα, αυτό το πρόσθετο θα λειτουργεί καλά.

Social Locker – Αύξηση κυκλοφορίας

Ένα ντουλάπι περιεχομένου φιλικό στη μηχανή αναζήτησης για όλους τους τύπους περιεχομένου με υποστήριξη για τα τέσσερα μεγάλα κοινωνικά δίκτυα. ο Κυκλοφορία κοινωνικών θυρίδων Η προσθήκη αναγνωρίζει χρήστες που έχουν ξεκλειδώσει στο παρελθόν το περιεχόμενο και επίσης εγγεγραμμένους χρήστες, αν θέλετε, δεν κλειδώνει περιεχόμενο σε τέτοιες περιπτώσεις.

ContentLockerEditScreen

Μπορείτε να δημιουργήσετε οποιονδήποτε αριθμό κλειδωμάτων περιεχομένου και να τα επεξεργαστείτε ώστε να ανταποκρίνονται στο στυλ σας και να τα προσαρμόσετε σωστά στον ιστότοπό σας με το Tinymce.

Λίγα πράγματα και τελικές σκέψεις

Τώρα κανονικά, θα ήθελα να σας συστήσω Όπως η Πύλη και δύο άλλα περιεχόμενα που βασίζονται στο Facebook που κλειδώνουν τις προσθήκες WordPress (Facebook Viral Content Locker για WordPress, όπως 2 Ξεκλείδωμα για WordPress). Δυστυχώς, όμως, το Facebook αποφάσισε να καταργήσει εφαρμογές που ενθαρρύνουν την κοινωνική κοινή χρήση. Έτσι, το Like Gate, για να προσπαθήσει να παρακάμψει τον κανόνα, χρησιμοποιεί cookie που επιτρέπουν στον αναγνώστη να επισκέπτεται και να “αρέσει” σε μια συγκεκριμένη σελίδα Facebook στην οποία παρέχεται πρόσβαση σε περιεχόμενο. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο με τα προηγούμενα πρόσθετα κλειδώματος περιεχομένου που απαιτούν κοινωνικές κοινοποιήσεις για πρόσβαση.

Στις 7 Αυγούστου 2014 το Facebook ανακοίνωσε ότι απαγορεύεται η κοινή χρήση κινήτρων μέσω Facebook. Πιστεύουν ότι δεν συμβάλλει θετικά στο δίκτυό τους όταν η κοινή χρήση ενθαρρύνεται από υποτιθέμενα τεχνητά κίνητρα. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα κοινωνικά δίκτυα στα οποία ενεργοποιείτε κλειδώματα περιεχομένου το επιτρέπουν. Να είστε απόλυτα σίγουροι για τις οδηγίες και τις πολιτικές τους όσον αφορά την κοινή χρήση για πρόσβαση στο περιεχόμενο.

Προσωπικά, νομίζω ότι εάν εργάζεστε πολύ σκληρά για να δημιουργήσετε ένα eBook εκατό σελίδων και δεν το χρεώνετε καν, τότε σίγουρα θα πρέπει να μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτό τουλάχιστον με τη μορφή κοινωνικού μεριδίου. Τούτου λεχθέντος, ενεργοποιήστε το κλείδωμα περιεχομένου σε ειδικό περιεχόμενο που έχετε εργαστεί πολύ σκληρά για να δημιουργήσετε. Εάν διαχωρίσετε τον ιστότοπό σας με κλειδωμένο περιεχόμενο, απλά θα τρίβει τους ανθρώπους με λάθος τρόπο. Φανταστείτε εάν κάθε άλλη ανάρτηση στο blog WPExplorer ήταν κλειδωμένη; … Ακριβώς! Χρησιμοποιήστε το κλείδωμα περιεχομένου πολύ ελάχιστα και αποτελεσματικά.

Θέλετε να προσθέσετε κοινωνική κοινή χρήση στον ιστότοπό σας με άλλους τρόπους (δεν σχετίζεται με το κλείδωμα περιεχομένου); Δείτε αυτές τις χρήσιμες δημοσιεύσεις από άλλους συγγραφείς του WPExplorer:

 • Αναθεώρηση Monarch: Πρόσθετο κοινωνικής κοινοποίησης WordPress από κομψά θέματα
 • Πώς να προσθέσετε κοινωνικές συνδέσεις στο ιστολόγιο ή τον ιστότοπό σας στο WordPress
 • 20 καταπληκτικά πρόσθετα κοινωνικών μέσων για το WordPress

Ελπίζω να βρήκατε την ανάρτηση χρήσιμη �� Το καλύτερο πρόσθετο κατά τη γνώμη μου που πρέπει να χρησιμοποιώ για κλείδωμα περιεχομένου βάσει κοινωνικών μεριδίων είναι το Social Locker For WordPress. Αν θέλετε να δείτε πώς είναι, δοκιμάστε τη δωρεάν έκδοση πριν αγοράσετε την premium έκδοση. Εναλλακτικά, εάν έχετε μια καλύτερη προσθήκη κλειδώματος περιεχομένου, ενημερώστε μας στα σχόλια!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map