Καλύτερα θέματα και πρότυπα WordPress το 2020

Καλύτερα θέματα και πρότυπα WordPress

Μπορεί να είναι συντριπτικό να αναζητάς ένα νέο θέμα WordPress, αλλά δεν χρειάζεται να είναι. Γι ‘αυτό το κάναμε εύκολο για εσάς και συλλέξαμε τα καλύτερα θέματα WordPress το 2019 (κατά την ταπεινή μας γνώμη) για να σας βοηθήσουμε να αναβαθμίσετε τον σχεδιασμό ιστοσελίδων σας.


Κοιτάξαμε υψηλή και χαμηλή, συγκρίναμε χαρακτηριστικά και διαβάσαμε πραγματικές κριτικές πελατών για να είμαστε σίγουροι ότι προτείνουμε μόνο τα καλύτερα θέματα WordPress. Απλώς θυμηθείτε ότι δεν υπάρχουν δύο θέματα που μοιάζουν – κάναμε το καλύτερο δυνατό για να συμπεριλάβουμε μια ποικιλία στυλ σχεδιασμού, χαρακτηριστικών και θέσεων. Έτσι, αν ψάχνετε για ένα νέο θέμα blogging ή ένα πλήρως εξοπλισμένο πρότυπο ηλεκτρονικού εμπορίου, βρήκαμε όλο το καλύτερο θέμα WordPress για τις ανάγκες σας. Απλώς φροντίστε να διαβάσετε την περιγραφή του θέματος για να δείτε αν ένα θέμα είναι τέλειο.

Επομένως, χωρίς να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σας, ας ρίξουμε μια ματιά στην προσωπική μας λίστα με αυτά που πιστεύουμε ότι είναι τα καλύτερα θέματα WordPress το 2019!

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

1. Σύνολο

Συνολικό θετικό θέμα πολλαπλών χρήσεων WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Total Drag & Drop WordPress Theme είναι ένα ευέλικτο θέμα πολλαπλών χρήσεων σχεδιασμένο για κάθε τύπο ιστότοπου. Χτισμένο από το μηδέν για μια άψογη εμπειρία απόκρισης υγρών, κάθε στοιχείο του θέματος προσαρμόζεται αβίαστα ώστε να φαίνεται υπέροχο σε οποιαδήποτε συσκευή. Επιπλέον, με περισσότερες από 40+ επιδείξεις για να διαλέξετε, ο ιστότοπός σας μπορεί να λειτουργεί και να λειτουργεί γρήγορα.

Το σύνολο είναι πραγματικά το συνολικό πακέτο. Το θέμα περιλαμβάνει ενσωματωμένες επιλογές για χαρτοφυλάκια, προσωπικό, μαρτυρίες και άλλα. Επιπλέον, υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές για την προσαρμογή του γενικού στυλ και της διάταξης του ιστότοπού σας από το Live WordPress Customizer. Επιλέξτε από εκατοντάδες γραμματοσειρές Google, προσαρμοσμένα πλάτη ιστότοπου, χρώμα επισήμανσης θέματος, στυλ τύπων δημοσιεύσεων κ.λπ. Το θέμα συνοδεύεται επίσης από Slider Revolution και Layer Slider – δύο από τα καλύτερα διαθέσιμα premium slider plugins.

Επειδή το θέμα δημιουργήθηκε επίσης με πλήρη υποστήριξη για το WPBakery Visual Page Builder, μπορείτε να σχεδιάσετε οποιαδήποτε διάταξη ή σελίδα που θέλετε. Επιλέξτε από 100+ στοιχεία δημιουργίας σελίδων, όπως εικονίδια, κουμπιά, πλέγματα χαρτοφυλακίου, γραφήματα, γραμμές δεξιοτήτων, κοινωνικούς συνδέσμους, φόρμες επαφών, πρόσφατες αναρτήσεις, κινούμενα ρυθμιστικά, τμήματα παράλλαξης, γκαλερί εικόνων και πολλά άλλα. Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη κεφαλίδα και υποσέλιδο! Επιπλέον, το θέμα είναι πλήρως συμβατό με πρόσθετα πλούσια σε λειτουργίες, όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο WooCommerce, τα φόρουμ bbPress, τη μετάφραση WPML, το Events Calendar Pro, τις ροές κοινωνικής ροής Flow Flow και τις περισσότερες άλλες δημοφιλείς προσθήκες.

Θέλετε να προσαρμόσετε πραγματικά το θέμα σας; Το Total είναι εξαιρετικά φιλικό για προγραμματιστές, προσφέροντας τόνους χρήσιμων αγκιστριών, φίλτρων και προσαρμοσμένων αποσπασμάτων για να διευκολύνει τη δημιουργία προσαρμοσμένων ιστότοπων πελατών.

2. Divi

Καλύτερα θέματα WordPress: Θέμα Divi WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Divi είναι το κορυφαίο θέμα πολλαπλών χρήσεων του ElegantTheme και πιθανότατα το έχετε ξαναδεί (υπάρχει σχεδόν σε κάθε λίστα με τα καλύτερα θέματα WordPress στον ιστό). Αυτό το πραγματικά κομψό θέμα είναι προσαρμόσιμο για πολλές βιομηχανίες, καθώς υπάρχουν πολλές ενσωματωμένες λειτουργίες καθώς και υποστήριξη για δημοφιλείς προσθήκες για να διευκολύνουν την ανάπτυξη ιστότοπων με το Divi.

Δημιουργήθηκε με το Divi Page Builder, μπορείτε να σχεδιάσετε οποιαδήποτε διάταξη σελίδας θέλετε χρησιμοποιώντας τα στοιχεία της σελίδας που περιλαμβάνονται, όπως ακορντεόν, κουμπιά, γκαλερί, φόρμες optin email, ρυθμιστικά δημοσιεύσεων, κοινωνικούς συνδέσμους, μαρτυρίες, βίντεο και άλλα (υπάρχουν 46 στοιχεία για να επιλέξετε από). Εναλλακτικά, επιλέξτε από 20+ προκατασκευασμένες διατάξεις σελίδας για να ξεκινήσετε ακόμα πιο γρήγορα. Απλώς δείξτε και κάντε κλικ για να επεξεργαστείτε το δείγμα περιεχομένου. Το καλύτερο από όλα μπορείτε να το κάνετε όλα αυτά σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας τον ζωντανό επεξεργαστή front-end.

Το θέμα είναι μετάφραση και έτοιμο για RTL, περιλαμβάνει ένα προσαρμοσμένο εργαλείο δοκιμής διαίρεσης δυνητικών πελατών. Επιπλέον, όταν αγοράζετε μια άδεια, θα έχετε επίσης πρόσβαση στα υπόλοιπα premium θέματα και προσθήκες του ElegantThemes.

3. Villagio (Ενοικίαση διακοπών & φιλοξενία)

Θέμα ενοικίασης διακοπών Villagio & φιλοξενίας WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το θέμα Villagio από το MotoPress είναι μακράν ένα από τα καλύτερα θέματα WordPress ξενοδοχείων και φιλοξενίας που μπορείτε να βρείτε για την επιχείρησή σας. Υπερφορτισμένο με ισχυρές δυνατότητες για ενοικίαση των ακινήτων σας, αντιστοίχιση τοποθεσιών, μεταβλητής τιμολόγησης και πολλά άλλα, αυτό το θέμα δεν είναι απαραίτητο, αν απλά εισέρχεστε στην επιχείρηση ή αν είστε καταλαβαίνω διαχειριστής ακινήτων με χρόνια κάτω από τη ζώνη σας.

Κατά τη δημιουργία ενός ιστότοπου ενοικίασης ξενοδοχείου ή ιδιοκτησίας υπάρχουν μερικά βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσετε σε ένα θέμα WordPress. Σε αυτά περιλαμβάνονται ένα εύχρηστο σύστημα κρατήσεων ή προσθήκη κρατήσεων ξενοδοχείων, αναζήτηση διαθεσιμότητας δωματίου ή ιδιοκτησίας σε πραγματικό χρόνο, επεξεργασία πληρωμής (και εκτός) γραμμής, μεταβλητή τιμολόγηση βάσει πληρότητας, προαιρετικά πρόσθετα υπηρεσιών ή πακέτα δωματίων (για εκδηλώσεις όπως «Σαββατοκύριακο απόδραση “ή” μήνα του μέλιτος “) και φυσικά ενοποίηση ειδοποιήσεων μέσω email, ώστε εσείς (και οι πελάτες σας) να λαμβάνετε επιβεβαιώσεις και ενημερώσεις κράτησης. Σε περίπτωση που δεν έχετε μαντέψει – αυτά είναι όλα τα βασικά χαρακτηριστικά του Villagio!

Η διασκέδαση δεν σταματά εκεί, το θέμα του Villagio περιλαμβάνει επίσης επιλογές για διάταξη, ένα εντυπωσιακό ρυθμιστικό κεφαλίδας, διαχειριστή ημερολογίου διαχειριστή, κομψό ιστολόγιο και πλήρη υποστήριξη για το WooCommerce (ώστε να μπορείτε εύκολα να πουλάτε επιπλέον διακοπές ή επώνυμα εμπορικά προϊόντα απευθείας από τον ιστότοπό σας) . Το θέμα έρχεται επίσης με ενημερώσεις διάρκειας ζωής και ένα πλήρες έτος υποστήριξης από την ομάδα ειδικών του WordPress της MotoPress, γεγονός που το καθιστά μια εξαιρετική επένδυση για την αναπτυσσόμενη επιχείρησή σας.

4. Γέφυρα

Θέμα Bridge WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Ίσως ένα από τα πιο γνωστά θέματα στη λίστα μας, το Bridge είναι σίγουρα μια εξαιρετική επιλογή για τον ιστότοπό σας. Με πάνω από 350+ επιδείξεις για να ξεκινήσετε, σίγουρα θα βρείτε πολλά δείγματα ιστότοπων στη θέση σας για να διαλέξετε. Αυτό σε συνδυασμό με ένα διαισθητικό εργαλείο δημιουργίας σελίδων, υποστήριξη ηλεκτρονικού εμπορίου και προσαρμοσμένη πρόσθετη λειτουργικότητα για καταχωρίσεις, ειδήσεις, εστιατόρια και είσοδο front-end υπάρχουν τόνοι που μπορείτε να δημιουργήσετε με το Bridge.

Φυσικά, είναι εύκολο να ξεκινήσετε με ένα από τα πολλά demo που περιλαμβάνονται, αλλά μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τον δικό σας προσαρμοσμένο ιστότοπο από την αρχή χρησιμοποιώντας το θέμα. Προσαρμόστε την κεφαλίδα σας, δημιουργήστε ένα mega μενού (ή επιλέξτε ένα αριστερό, πλήρη οθόνη ή κολλώδες) και προσαρμόστε τη σχεδίαση διάταξής σας ανά σελίδα χρησιμοποιώντας το WP Bakery Page Builder. Υπάρχουν πολλά στοιχεία για να διαλέξετε, όπως κομψά χαρτοφυλάκια, σελίδες παράλλαξης, διαδραστικά γραφήματα και γραμμές, ενότητες πλήρους οθόνης, κατακόρυφη διάσπαση σελίδων, πολλαπλές πλευρικές γραμμές και πολλά άλλα. Επιπλέον, μπορείτε πάντα να προσθέσετε τα δικά σας προσαρμοσμένα στυλ χρησιμοποιώντας το πεδίο CSS στον πίνακα επιλογών.

Άλλες αξιοσημείωτες θεματικές δυνατότητες υποστήριξη RTL, έτοιμη μετάφραση, συμβατή με WPML, 3 πακέτα εικονιδίων, 600+ γραμματοσειρές Google, απεριόριστες επιλογές χρωμάτων, οθόνη αμφιβληστροειδούς, ομαλή κύλιση και φυσικά επαγγελματική υποστήριξη.

5. Θέμα

Καλύτερα θέματα WordPress: Θέμα Themify Ultra WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Ultra είναι το πιο ισχυρό θέμα της Themify, και γι ‘αυτό πιστεύουμε ότι αξίζει την πρώτη θέση ως ένα από τα καλύτερα θέματα WordPress στον ιστό. Με πολλές επιλογές για την αλλαγή του σχεδιασμού και της διάταξης των θεμάτων σας, είναι ένας γρήγορος τρόπος για να δώσετε στον ιστότοπό σας WordPress μια όμορφη νέα εμφάνιση.

Η Ultra διευκολύνει τη δημιουργία του ιστότοπού σας χάρη στα skins και τα demo. Χρησιμοποιήστε τις επιδείξεις για να ξεκινήσετε με προκατασκευασμένες διατάξεις και προβολές για να διαμορφώσετε αμέσως τον ιστότοπό σας. Ή δημιουργήστε τις δικές σας πλήρως προσαρμοσμένες διατάξεις χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο πρόγραμμα δημιουργίας και πρόσθετα για αντίστροφη μέτρηση, γραμμές προόδου, λειτουργικές μονάδες WooCommerce, κινούμενο κείμενο γραφομηχανής, πίνακες τιμών και άλλα.

Το Ultra διαθέτει επίσης υποστήριξη για μεγάλα μενού, διάταξη σελίδων αρχειοθέτησης, κινούμενα χρώματα μετατόπισης φόντου, προσαρμοσμένα φίλτρα εικόνας, υπέροχο χαρτοφυλάκιο, προσαρμοσμένες γραμματοσειρές Google και συμβατότητα WooCommerce & WPML.

6. Zelle Pro

Καλύτερα θέματα WordPress: Θέμα Zerif Pro WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Zerif Lite είναι ένα από τα πιο δωρεάν download θέματα στο WordPress.org, οπότε είναι λογικό ότι το αντίστοιχο Zelle Pro είναι μία από τις επιλογές μας για τα καλύτερα θέματα WordPress. Αυτό το αρθρωτό θέμα μίας σελίδας είναι γεμάτο από ισχυρές premium δυνατότητες ιδανικές για τη δημιουργία του δικού σας προσωπικού ιστότοπου.

Το Zelle Pro διαθέτει ζωντανό πρόγραμμα προσαρμογής με εύκολες επιλογές για αλλαγή χρωμάτων και σχεδιαστικών χαρακτηριστικών σε όλο το θέμα σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, το θέμα είναι συμβατό με τους πιο δημοφιλείς δημιουργούς σελίδων, όπως το Site Origin και το Elementor, οπότε μπορείτε να επιλέξετε το εργαλείο δημιουργίας σελίδων με το οποίο είστε πιο άνετοι. Το θέμα περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη mega μενού για προηγμένη πλοήγηση και τόνους προσαρμοσμένων widget για χρήση σε πλευρικές γραμμές, υποσέλιδα και άλλες περιοχές widget.

Περισσότερες θεματικές δυνατότητες περιλαμβάνουν περιεχόμενο επίδειξης για γρήγορη ρύθμιση θέματος, μετάφραση και υποστήριξη RTL, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας στη γλώσσα σας, καθαρό και έτοιμο κώδικα SEO και ενημερώσεις 1 κλικ. Το Zelle Pro διαθέτει επίσης πολλά εύκολα κατανοητά εκπαιδευτικά βίντεο, ώστε να μπορείτε να μάθετε τα σκαμπανεβάσματα του θέματος σε χρόνο μηδέν.

7. Κατάλογος

Καλύτερα θέματα WordPress: Θέμα WordPress καταλόγου

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Όσον αφορά τα καλύτερα θέματα WordPress για ιστότοπους με στυλ καταλόγου και καταχωρίσεων, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το θέμα Κατάλογος από το Templatic. Αυτό το μεγάλο θέμα λειτουργεί ως πλαίσιο, που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το θέμα καταλόγου και είναι υπέροχα χαρακτηριστικά από μόνο του ή μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα θυγατρικό θέμα για να προσθέσετε προσαρμογές. Προς το παρόν υπάρχουν 19+ μοναδικά παιδικά θέματα καταλόγου από το Templatic (στα οποία θα έχετε ήδη πρόσβαση εάν επιλέξετε μια συνδρομή σε κλαμπ).

Δημιουργήστε τον δικό σας κατάλογο τοπικών επιχειρήσεων, προσθέστε ξενοδοχεία, βιτρίνα αυτοκινήτων προς πώληση, ελέγξτε εστιατόρια και πολλά άλλα με το θέμα Κατάλογος. Χτισμένο με ισχυρές δυνατότητες για καταχωρίσεις, διαφημίσεις, προφίλ χρηστών και επιχειρήσεων και προσαρμοσμένους χάρτες, είναι εύκολο να δημιουργήσετε τον δικό σας διαδικτυακό κατάλογο. Το θέμα περιλαμβάνει επίσης εύχρηστες επιλογές προσαρμογής μέσω επεξεργαστή front end και γεννήτρια δέρματος για χρώματα και στυλ.

Το θέμα Κατάλογος είναι επίσης πλήρως συμβατό με δημοφιλείς προσθήκες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επεκτείνετε τη λειτουργικότητα του ιστότοπού σας. Θέλετε να προσθέσετε φόρμες επικοινωνίας, ώστε οι χρήστες να μπορούν να επικοινωνήσουν με ερωτήσεις; Δοκιμάστε φόρμα επικοινωνίας 7, Gravity ή Ninja Forms. Πρέπει να συμπεριλάβετε μια αγορά για λίστες premium; Χρησιμοποιήστε το WooCommerce. Νιώθετε την ανάγκη για ταχύτητα ιστότοπου; Το θέμα λειτουργεί τέλεια με το W3 Total Cache, καθώς και τόνους άλλων προσθηκών.

8. Καταστηματάρχης

Θέμα WordPress καταστηματάρχης

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Εάν αναζητάτε έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για την επιχείρησή σας, φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στο Θέμα ηλεκτρονικού εμπορίου Shopkeeper WordPress. Αυτό το κομψό και επαγγελματικό θέμα περιλαμβάνει εύχρηστα πρότυπα σελίδων και ρυθμίσεις στυλ, ώστε να μπορείτε να έχετε γρήγορη ρύθμιση του καταστήματός σας στο WordPress.

Αυτό που κάνει τον καταστηματάρχη τόσο σπουδαίο είναι η ευκολία στη χρήση. Ενσωματωμένες ρυθμίσεις Customizer για τη δημιουργία της κεφαλίδας σας (χρώματα, φόντα, κείμενο κεφαλίδας κ.λπ.), δημιουργήστε το κατάστημα WooCommerce (διατάξεις προϊόντων, υποστήριξη βίντεο YouTube σε γκαλερί προϊόντων, ζουμ γκαλερί και lightbox) και δημιουργήστε το ιστολόγιό σας που σημαίνει ότι μπορείτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο λειτουργεί επιχείρηση και λιγότερα στον σχεδιασμό ιστοσελίδων. Ο καταστηματάρχης έχει κάνει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς για εσάς. Υπάρχουν επιλογές για προσαρμογή χρωμάτων, επιλογές δημιουργίας σελίδας μεταφοράς και απόθεσης, σελιδοποίησης (ή απεριόριστης κύλισης ή φόρτωσης περισσότερων) ,. Επιπλέον, είναι όλα εξαιρετικά απλά και εύχρηστα.

Θέλετε να προσθέσετε προεπισκοπήσεις προϊόντων πριν να είναι διαθέσιμες για αγορά; Κανένα πρόβλημα. Απλώς ενεργοποιήστε τη μοναδική λειτουργία καταλόγου του ShopKeeper για την προβολή των προϊόντων σας χωρίς τα κουμπιά προσθήκης στο καλάθι. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό – Ο καταστηματάρχης είναι επίσης συμβατός με τις πιο δημοφιλείς προσθήκες, οπότε είναι εύκολο να προσθέσετε σύντομους κωδικούς, μεταφραστές, φόρμες επικοινωνίας ή οτιδήποτε άλλο.

9. FreelanceEngine

Καλύτερα θέματα WordPress: Θέμα FreelanceEngine WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το FreelanceEngine είναι ένα θέμα στυλ αγοράς εργασίας και πίνακα εργασίας, και δεν έχει δημιουργηθεί ένα θέμα προσαρμοσμένο για τον πίνακα εργασίας σας, είναι το καλύτερο από τα καλύτερα θέματα WordPress που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για το σκοπό αυτό. Αυτό το θέμα έχει σχεδιαστεί μοναδικά για να δημιουργήσετε μια επιχείρηση βοηθώντας τους άλλους να αναπτύξουν τη δική τους. Σχεδιάστε έναν προσαρμοσμένο πίνακα εργασιών, πωλήστε premium λίστες, συνδέστε ελεύθερους επαγγελματίες με εταιρείες και άλλα.

Το FreelanceEngine περιλαμβάνει προσαρμοσμένα εργαλεία που δεν θα βρείτε στα περισσότερα άλλα θέματα για να διευκολύνετε την εκτέλεση του πίνακα εργασίας σας. Επιτρέψτε στους ελεύθερους επαγγελματίες και τις εταιρείες να δημιουργήσουν προφίλ (όνομα, βιογραφικό, χαρτοφυλάκιο κ.λπ.) για να δημοσιεύσουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας και να υποβάλουν αίτηση για αυτούς. Επιπλέον, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την τιμολόγηση και την υποβολή προσφορών έργου, ώστε οι εργοδότες να λαμβάνουν μια ποικιλία προσφορών. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τα ενσωματωμένα εργαλεία εισοδήματος για χρέωση για premium ή επιλεγμένες καταχωρίσεις, σε διαφημίσεις σελίδας και ακόμη και προμήθειες από ολοκληρωμένες εργασίες.

Εκτός από τις εξειδικευμένες δυνατότητες, το FreelanceEngine περιλαμβάνει πολλές δυνατότητες για να κάνει κάθε webmaster ευτυχισμένο. Το θέμα είναι ευαίσθητο και φιλικό προς κινητά, συμβατό με το Yoast SEO για πλήρη βελτιστοποίηση ιστότοπων, περιλαμβάνει χρήσιμες αναφορές (έσοδα, έργα κ.λπ.), διαθέτει πλαϊνές γραμμές έτοιμες για widget και προσφέρουν συμβατότητα με πολλούς άλλους δωρεάν & premium πρόσθετα.

10. Παρουσία

Καλύτερα θέματα WordPress: Θέμα παρουσίας WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Presence είναι ένα πλήρες θέμα WordPress πολλαπλών χρήσεων που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί εξαιρετικά για τον ιστότοπό σας. Είτε ο ιστότοπός σας είναι ένα blog είτε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Το θέμα περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο.

Όσον αφορά το στυλ, υπάρχουν πολλές επιλογές για τη δημιουργία του τέλειου ιστότοπού σας. Υπάρχουν ρυθμίσεις για διαμορφωμένες ή πλήρεις διατάξεις, 6 έγχρωμα χρώματα και προσαρμόσιμες επιλογές χρωμάτων, ένα πρόγραμμα δημιουργίας σελίδας μεταφοράς και απόθεσης, στυλ ολίσθησης, γραμματοσειρές Google, σχεδίαση κεφαλίδας, ταυτότητα / επωνυμία ιστότοπου, χαρτοφυλάκια Jetpack και περισσότερες ρυθμίσεις στο ζωντανό θέμα Customizer.

Το θέμα περιλαμβάνει ακόμη και 10 προεπιλεγμένες επιδείξεις (κατάστημα, περιοδικό, blog, μουσική, ακίνητα, πρακτορεία κ.λπ.) με δείγματα δεδομένων συν προσαρμοσμένες λειτουργίες για διαφορετικές θέσεις. Χρησιμοποιήστε καταχωρίσεις, σελίδες πρακτορείων και υποστήριξη IDX για τον ιστότοπο των ακινήτων σας. Ή προσθέστε τις μαρτυρίες χαρτοφυλακίου και πελατών στον ιστότοπο φωτογραφίας σας. Εφόσον το Presence είναι συμβατό με το WooCommerce, μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο για να πουλήσετε προϊόντα και υπηρεσίες.

11. Δημιουργία 2.0

Καλύτερα θέματα WordPress: Δημιουργήστε θέμα WordPress από το ThemeTrust

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το θέμα Δημιουργία 2.0 από το ThemeTrust είναι ένα ευέλικτο θέμα πολλαπλών χρήσεων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε έργο σχεδιασμού ιστοσελίδων. Αυτό το υπέροχο θέμα βασίζεται στο εργαλείο δημιουργίας σελίδων SiteOrigin, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες διατάξεις και περιλαμβάνει το premium Slider Revolution για αβίαστα κινούμενα σχέδια σε οποιαδήποτε σελίδα.

Όπως αναφέρθηκε, το Create 2.0 είναι πολλαπλών χρήσεων. Με ενσωματωμένο πορφυρό, φόντο βίντεο, προσαρμόσιμες γραμματοσειρές Google, παράλλαξη, πίνακες τιμολόγησης, πολλαπλές διατάξεις ιστολογίου, απεριόριστες περιοχές widget, προσαρμοσμένα χρώματα, φόρμες επικοινωνίας, μεγάλα μενού και πολλά άλλα. Θέλετε να αλλάξετε την κεφαλίδα σας; Περιλαμβάνονται τέσσερις διατάξεις κεφαλίδας. Χρειάζεστε χάρτη; Οι χάρτες Google είναι ενσωματωμένοι. Και η προσθήκη ενός καταστήματος δεν είναι καθόλου πρόβλημα. Το Create 2.0 είναι συμβατό με το WooCommerce για να διευκολύνει την κατασκευή του δικού σας ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ένα άλλο χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι το περιεχόμενο επίδειξης που περιλαμβάνεται. Απλώς κάντε κλικ για εισαγωγή, ώστε ο ιστότοπός σας να μοιάζει με την επίδειξη θέματος. Από εκεί μπορείτε να επεξεργαστείτε διατάξεις σελίδας, να τροποποιήσετε τα χρώματα και το πιο σημαντικό να προσθέσετε το δικό σας περιεχόμενο και πολυμέσα. Με τη σχεδίαση, το μόνο που μένει είναι να προωθήσουμε τον ιστότοπό σας.

12. Πλαίσιο Genesis

Καλύτερα θέματα WordPress: Genesis WordPress Theme Framework

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Genesis είναι ένα θέμα WordPress, αλλά είναι λίγο διαφορετικό από άλλα που έχουμε αναφέρει στη συλλογή των καλύτερων θεμάτων WordPress. Το Genesis είναι ένα πλαίσιο θέματος WordPress. Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Genesis μόνο του αν ψάχνετε για καθαρό και ελάχιστο σχεδιασμό ιστότοπου. Ωστόσο, η προσθήκη ενός νέου στυλ και ακόμη και των νέων λειτουργιών είναι τόσο εύκολη όσο η εγκατάσταση ενός παιδικού θέματος. Σημείωση: δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα παιδικό θέμα Genesis – θα πρέπει να έχετε εγκαταστήσει επίσης το Genesis.

Η ίδια η Genesis προσφέρει ενσωματωμένες επιλογές προσαρμογής, 1-3 στήλες, αριστερή ή δεξιά πλευρική γραμμή, προσαρμοσμένα φόντα, προσαρμόσιμη κεφαλίδα, μενού, σχεδίαση πλήρους πλάτους, πρότυπα σελίδων (προεπιλογή, αρχείο, ιστολόγιο) και φυσικά υποστήριξη για κινητά / αποκριτικά . Αυτές είναι όλες οι εξαιρετικές δυνατότητες που μπορεί να βρείτε σε πολλά θέματα. Αλλά όπου η Γένεση λάμπει πραγματικά είναι με την πληθώρα παιδικών θεμάτων που είναι διαθέσιμα για το πλαίσιο. Εάν πρέπει να δημιουργήσετε ένα διαδικτυακό χαρτοφυλάκιο ρίξτε μια ματιά στο παιδικό θέμα Ambiance Pro. Θέλετε να μοιραστείτε ή να πουλήσετε τα δικά σας διαδικτυακά μαθήματα; Υπάρχει το παιδικό θέμα του Academy Pro. Και το παιδικό θέμα του Outfitter Pro είναι πλήρως διακοσμημένο για το WooCommerce. Διευκόλυνση της εργασίας και του στυλ.

Φυσικά, αυτά είναι μερικά μόνο από τα περισσότερα από 60+ επίσημα παιδικά θέματα Genesis που βρίσκονται στο StudioPress. Το Genesis είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για προγραμματιστές, καθώς το πλαίσιο διευκολύνει τη δημιουργία δικών σας παιδικών θεμάτων για πελάτες. Με αυτόν τον τρόπο οι πελάτες μπορούν να διατηρούν ενημερωμένο το βασικό τους θέμα χωρίς να επηρεάζουν τις προσαρμογές που βρίσκονται στο θέμα του παιδιού σας. Είναι ένα πολύ φοβερό εργαλείο!

Ποια νομίζετε ότι είναι τα καλύτερα θέματα WordPress?

Αυτή είναι η τρέχουσα λίστα με τα καλύτερα θέματα WordPress το 2019, αλλά θέλουμε να μάθουμε τη γνώμη σας. Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα θέματα; Ή ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο που δεν συμπεριλάβαμε; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Και αν χρησιμοποιείτε ένα θέμα που δεν περιλαμβάνεται στη λίστα μας, αλλά πιστεύετε ότι είναι ένα από τα καλύτερα θέματα WordPress το 2019, θα θέλαμε να μάθουμε τι είναι. Ίσως μπορούμε να το προσθέσουμε στη λίστα μας για κοινή χρήση με άλλους αναγνώστες!

Επίσης, φροντίστε να επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το WordPress SEO για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας, πώς να επιταχύνετε το WordPress, ώστε οι επισκέπτες σας να επιστρέφουν, εύκολα συμβουλές ασφαλείας του WordPress για να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας ασφαλή και περισσότερες συμβουλές WordPress στο ιστολόγιό μας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me