Οι καλύτερες προσθήκες χαρτογράφησης για το WordPress 2020

Οι καλύτερες προσθήκες χαρτογράφησης για WordPress

Μια σελίδα επαφής είναι πολύ πιο χρήσιμη με έναν χάρτη. Μια ανάρτηση σχετικά με τα αγαπημένα σας μέρη για κινέζικο φαγητό είναι πολύ πιο κατανοητή με έναν χάρτη γεμάτο με ακρίβεια. Ένα ταξιδιωτικό ιστολόγιο είναι πολύ πιο διασκεδαστικό όταν εσείς (και οι αναγνώστες σας) μπορείτε να δείτε με μια ματιά όλα τα μέρη που έχετε επισκεφτεί. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να συμπεριλάβετε χάρτες στον ιστότοπό σας στο WordPress και ανεξάρτητα από τον λόγο σας, πρέπει να έχετε έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο να το κάνετε ακριβώς αυτό.


Ακολουθεί μια συλλογή 30+ από τις καλύτερες διαθέσιμες προσθήκες χαρτογράφησης. Έχουμε συμπεριλάβει έναν καλό συνδυασμό δωρεάν και premium προσθηκών για να σας βοηθήσουμε να χαρτογραφήσετε ό, τι χρειάζεστε. Πάρτε λοιπόν ένα πρόσθετο και ξεκινήστε να δημιουργείτε υπέροχους χάρτες για τις αναρτήσεις και τις σελίδες του WordPress. Η προσθήκη χαρτών στον ιστότοπό σας δεν γίνεται πιο εύκολη!

Σημείωση: Ίσως χρειαστεί δημιουργήστε το δικό σας κλειδί API Google για να χρησιμοποιήσετε μερικές από τις παρακάτω επιλογές χάρτη.

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

Contents

1. Χάρτες Marker Pro

Καλύτερες προσθήκες χαρτογράφησης: MapsMarker Pro

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Maps Marker Pro είναι ένα premium plugin WordPress που λειτουργεί με μια ποικιλία συστημάτων χαρτογράφησης – οι Χάρτες Google, το Google Earth, το OpenStreetMap, το MapQuest, οι Χάρτες OGD Vienna και οι Χάρτες Bing είναι όλοι συμβατοί. Επιπλέον, μπορείτε να ανεβάσετε τους δικούς σας προσαρμοσμένους χάρτες για χρήση (μια εξαιρετική επιλογή εάν χρησιμοποιείτε την προσθήκη για να προσθέσετε έναν χάρτη εμπορικού κέντρου, έναν χάρτη του ξενοδοχείου σας, έναν χάρτη καθισμάτων του γάμου σας ή κάποιον άλλο χάρτη τύπου ειδικότητας).

Με το Maps Marker Pro στη διάθεσή σας, είναι εύκολο να βελτιώσετε τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας το συμπεριλαμβανόμενο χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να προσθέσετε έναν χάρτη με GPX Tracks για να εμφανίσετε τη διαδρομή, την απόσταση και το ρυθμό σας σε μια ανάρτηση ιστολογίου – μια εξαιρετική προσθήκη για τους λάτρεις των μπλόγκερ ή των οπαδών ποδηλάτων βουνού. Ή χρησιμοποιήστε την ενσωματωμένη υποστήριξη polyline για να σχεδιάσετε γεωμετρικά σχήματα στους χάρτες σας – η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την επισήμανση ζωνών κυκλοφορίας ή για την χαρτογράφηση ενός τοπίου στον κήπο. Είναι εύκολο να σχεδιάσετε και να προσαρμόσετε τους χάρτες σας χρησιμοποιώντας τις περισσότερες από 600+ ενσωματωμένες ρυθμίσεις frond και back end. Οι πιθανότητες είναι ατελείωτες!

Άλλες εξαιρετικές δυνατότητες περιλαμβάνουν προσαρμοσμένες καρφίτσες χαρτών, επίπεδα μαρκαδόρων, ολοκληρωμένη αναζήτηση διευθύνσεων, κωδικό QR, περιγραφές αναδυόμενων δεικτών, έναν εύκολο στη χρήση σύντομο κώδικα χάρτη και άλλα. Το Maps Marker Pro αποστέλλεται επίσης με εντυπωσιακές 46 μεταφράσεις, καθώς και συμβατότητα για δημοφιλείς προσθήκες μετάφρασης όπως WPML και Polylang. Και για προγραμματιστές, θα χαρείτε να μάθετε ότι η προσθήκη προσφέρει πλήρως επιλεγμένα API εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη εφαρμογή ή να ενσωματώσετε τις υπηρεσίες τρίτων μερών σας.

2. MapSVG Interactive Vector, Google & Image Maps

Καλύτερες προσθήκες χαρτογράφησης: MapSVG

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το MapSVG είναι ένα από τα καλύτερα χαρτογραφικά πρόσθετα WordPress που μπορείτε να επιλέξετε. Αυτή η διαδραστική λύση χαρτογράφησης διευκολύνει την κατασκευή χαρτών διανύσματος, Google ή εικόνων. Η προσθήκη περιλαμβάνει ισχυρές δυνατότητες για δείκτες, επεξηγήσεις εργαλείων, συντεταγμένες γεωγραφικού πλάτους και μήκους, προσαρμοσμένους χειριστές συμβάντων (σε κλικ, ποντίκι πάνω, μετά τη φόρτωση κ.λπ.), δημιουργία φόρμας, προσαρμοσμένο CSS και άλλα. Μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε τα δικά σας στατιστικά χρησιμοποιώντας χάρτες choropleth – οι οποίοι είναι ιδανικοί για δημογραφικά στοιχεία, χαρτογράφηση καιρού κ.λπ..

Το MapSVG περιλαμβάνει επίσης μια ενσωματωμένη ζωντανή προεπισκόπηση στον πίνακα ελέγχου, ώστε να μπορείτε εύκολα να κάνετε και να προβάλετε τροποποιήσεις στον χάρτη σας ενώ δημιουργείτε. Άλλες αξιοσημείωτες δυνατότητες προσθηκών περιλαμβάνουν 100+ χάρτες χωρών / κόσμων, προσαρμοσμένα χρώματα, συνδέσμους περιοχής, λίστα καταλόγων αγοράς χαρτών, προσαρμοσμένα πεδία αντικειμένου χάρτη (κείμενο, ημερομηνία, ραδιόφωνο, πλαίσιο ελέγχου, ανάρτηση WordPress, εικόνα, κατάσταση, περιοχές, δείκτης) και άλλα. Δείτε τη ζωντανή επίδειξη για να δείτε τι άλλο έχει να προσφέρει το MapSVG.

3. Διαδραστικοί γεωγραφικοί χάρτες

Διαδραστική προσθήκη Geo Maps WordPress

Πληροφορίες & λήψηΔείτε το Demo

Θέλετε να δημιουργήσετε εντυπωσιακούς χάρτες για τον ιστότοπό σας – πλήρεις με διαδραστικές λειτουργίες όπως ζουμ, συστάδες αγοράς, χρωματιστούς θρύλους, χάρτες θερμότητας, επεξηγήσεις εργαλείων, ζωντανά φίλτρα και άλλα; Με Διαδραστικοί γεωγραφικοί χάρτες μπορείς! Αυτή η προσθήκη πλούσιων χαρτών περιλαμβάνει περισσότερους από 250+ χάρτες με προηγμένες δυνατότητες για τη δημιουργία προσαρμοσμένων χαρτών για τον ιστότοπό σας.

Είτε είστε ταξιδιωτικός blogger που επισκέπτεται μέρη σε όλο τον κόσμο, μια επιχείρηση με πολλές τοποθεσίες ή ένας κτηματομεσίτης που παρουσιάζει βασικά χαρακτηριστικά μιας γειτονιάς – οι χάρτες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε τον ιστότοπό σας. Και οι Interactive Geo Maps είναι μόνο το πρόσθετο που βοηθά. Η επαγγελματική έκδοση αυτής της προσθήκης περιλαμβάνει προσαρμόσιμες περιοχές χρωμάτων, αγορές, επεξηγήσεις εργαλείων, 10+ προβολές χαρτών, προηγμένο ζουμ, γραμμές σύνδεσης μαρκαδόρων, επικαλύψεις, ετικέτες κειμένου, αναλυτικούς χάρτες και άλλα. Συν το ξεκίνημα είναι εύκολο. Απλώς εγκαταστήστε την προσθήκη, χρησιμοποιήστε τις ενσωματωμένες επιλογές για να σχεδιάσετε τον χάρτη σας και, στη συνέχεια, εισαγάγετέ την χρησιμοποιώντας το σύντομο ή προσαρμοσμένο μπλοκ Gutenberg.

Διαδραστικό κουπόνι γεωγραφικών χαρτών

Μη χάσετε την ευκαιρία σας να αποκτήσετε αυτήν την μεγάλη προσφορά στους διαδραστικούς χάρτες Geo. Απλώς χρησιμοποιήστε τον αποκλειστικό μας κωδικό WPEIGM20 για να εξοικονομήσετε 20% στη νέα σας άδεια χρήσης (ή ανανέωση!).

Εξοικονομήστε 20%

4. Χάρτες σετ εργαλείων

Χάρτες συνόλου εργαλείων

Στη συνέχεια, στη λίστα μας βρίσκονται οι Χάρτες εργαλείων – ένας εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένους χάρτες για τον ιστότοπό σας στο WordPress. Εάν το όνομα ακούγεται οικείο, ίσως έχετε χρησιμοποιήσει το Toolset στο παρελθόν, έναν από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να προσθέσετε προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων και πεδία στο WordPress. Και θα χαρείτε να γνωρίζετε ότι οι Χάρτες εργαλειοθήκης είναι εξίσου ισχυροί. Η προσθήκη σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τους δικούς σας μοναδικούς χάρτες ειδικά για τον ιστότοπό σας, χωρίς PHP ή γνώσεις κωδικοποίησης. Είτε θέλετε να εμφανίσετε έναν χάρτη βάσει ενός συγκεκριμένου τύπου περιεχομένου (όπως καταχωρίσεις ακινήτων), να προσθέσετε φίλτρα ή γεωγραφική τοποθεσία για να εμφανίσετε τα κοντινά αποτελέσματα ή να εμφανίσετε τον χάρτη σας σε πολλές γλώσσες (Οι Χάρτες εργαλείων είναι συμβατοί με WPML) όλα όσα χρειάζεστε είναι στο δικό σας δάχτυλα.

Οι Χάρτες εργαλείων περιλαμβάνουν πολλές ισχυρές δυνατότητες ενσωματωμένες για να διευκολύνουν τη δημιουργία χαρτών. Χρησιμοποιήστε επιλογές για προσαρμοσμένα πεδία, σχεδιασμό μαρκαδόρων χάρτη, επίπεδο ζουμ, τύπο χάρτη, προβολή δρόμου, φίλτρα υπό όρους (συμπεριλαμβανομένης της απόστασης) και άλλα για να σχεδιάσετε τον χάρτη σας. Οι χάρτες εργαλειοθηκών λειτουργούν εξαιρετικά με το Google και το Azure – οπότε επιλέξτε! Υπάρχουν πολλά περισσότερα Χάρτες συνόλου εργαλείων μπορεί να κάνει (συμπεριλαμβανομένης της εξαιρετικής εργασίας με τα περισσότερα κορυφαία θέματα WordPress), οπότε γιατί να μην το δοκιμάσετε?

5. Διαδραστικός Παγκόσμιος Χάρτης Δωρεάν Πρόσθετο WordPress

Διαδραστικός Παγκόσμιος Χάρτης Δωρεάν Πρόσθετο WordPress

ο Διαδραστικός παγκόσμιος χάρτης είναι μια δωρεάν προσθήκη χαρτογράφησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε έναν διασκεδαστικό και παγκόσμιο χάρτη με δυνατότητα κλικ στον ιστότοπό σας. Προσθέστε συνδέσμους, εικόνες και κείμενο στο hover και αλλάξτε τα χρώματα του χάρτη χρησιμοποιώντας τον οπτικό επεξεργαστή. Όταν τελειώσετε, απλώς χρησιμοποιήστε τον σύντομο κωδικό για να εισαγάγετε το χάρτη σας σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή σελίδα. Όλοι οι χάρτες ανταποκρίνονται και φορτώνουν γρήγορα, επομένως το SEO σας δεν πρέπει να επηρεάζεται με κανέναν τρόπο. Και αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν τοπικό χάρτη, ελέγξτε τους premium προσαρμοσμένους διαδραστικούς χάρτες του προγραμματιστή για τις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Ασία και άλλα.

6. Ήρωες Χάρτες Premium

Καλύτερες προσθήκες χαρτογράφησης: Πρόσθετο Premium Χάρτες Hero

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Θέλετε να δημιουργήσετε εντυπωσιακούς χάρτες πλήρους οθόνης; Μην ψάχνετε περισσότερο από τους Χάρτες Ήρωας! Αυτό το premium plugin WordPress υποστηρίζει πλήρεις οθόνες, χάρτες ήρωας, καθώς και τόνους επιλογών για εύκολη δημιουργία χαρτών μεταφοράς και απόθεσης, μεταφόρτωση τοποθεσίας χαρτογράφησης CSV, προσαρμόσιμους δείκτες χαρτών, φίλτρα χάρτη, σταθερή ή πλήρη διάταξη, προσαρμοσμένα στρώματα σχήματος, έγχρωμα δέρματα και άλλα. Αυτό το προηγμένο πρόσθετο χαρτογράφησης είναι γεμάτο από επιλογές!

7. Διαδραστικοί παγκόσμιοι χάρτες

Καλύτερες προσθήκες χαρτογράφησης: Διαδραστικοί παγκόσμιοι χάρτες

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Interactive World Maps είναι ένα premium plugin WordPress που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε χάρτες μεγάλης κλίμακας στον ιστότοπό σας. Αυτή η προσθήκη είναι ιδανική για να δείξετε πού βρίσκεστε στον κόσμο, να τεκμηριώσετε τις διάφορες τοποθεσίες γραφείων σας παγκοσμίως ή για να αναφέρετε παγκόσμια ιστορικά σημεία ενδιαφέροντος (7 αναρωτιέται κανείς;). Δημιουργήστε τους δικούς σας προσαρμόσιμους χάρτες που δείχνουν ολόκληρο τον κόσμο, ή μόνο μια συγκεκριμένη ήπειρο, χώρα, πολιτεία ή (εάν στις ΗΠΑ) μητροπολιτική περιοχή. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε διαδραστικές συμβουλές εργαλείων για κάθε τοποθεσία για να συμπεριλάβετε επιπλέον πληροφορίες ή ακόμα και εικόνες.

8. MapPress Εύκολοι χάρτες Google

Καλύτερες προσθήκες χαρτογράφησης: MapPress

Το Map Press είναι μια δωρεάν προσθήκη WordPress που χρησιμοποιεί το πιο πρόσφατο και καλύτερο API Google, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε χάρτες στις αναρτήσεις και τις σελίδες σας. Η προσθήκη λειτουργεί εξαιρετικά με προσαρμοσμένους τύπους αναρτήσεων και εγκαταστάσεις πολλαπλών τοποθεσιών, καθώς και χρήσιμες λειτουργίες, όπως συντομεύσεις, υποστήριξη Street View, προσαρμοσμένο κείμενο, κίνηση σε πραγματικό χρόνο και άλλα. Επιπλέον, αν αποφασίσετε ποτέ ότι θέλετε περισσότερα, υπάρχει μια επαγγελματική έκδοση στην οποία μπορείτε να αναβαθμίσετε.

9. Χάρτης προόδου

Καλύτερες προσθήκες χαρτογράφησης: ProgressMap

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Progress Map είναι ένα premium plugin WordPress που έχει σχεδιαστεί για καταχωρίσεις. Η ιδέα είναι ότι μπορείτε να προσθέσετε μια ποικιλία τοποθεσιών με βάση τον ιστότοπό σας. Αυτό θα μπορούσε να είναι το αγαπημένο σας μπιφτέκι, οι καταχωρίσεις ακινήτων, οι τοποθεσίες του ξενοδοχείου σας – οτιδήποτε άλλο. Επιπλέον, όλη η τοποθεσία που προσθέτετε θα εμφανίζεται στον καταπληκτικό χάρτη σας Google και σε ένα προσαρμοσμένο καρουσέλ ακριβώς κάτω από τον χάρτη. Η προσθήκη είναι εύκολη στην εγκατάσταση, έχει πολλαπλές διατάξεις χάρτη, υποστηρίζει προσαρμοσμένους δείκτες, λειτουργεί με πλοήγηση με άγγιγμα αφής και πολλά άλλα.

10. Χάρτες Google WP

Καλύτερες προσθήκες χαρτογράφησης: Χάρτες Google WP

Η δωρεάν προσθήκη WP Google Maps είναι ένας γρήγορος και απλός τρόπος για να προσθέσετε τους Χάρτες Google στον ιστότοπό σας στο WordPress. Απλώς πληκτρολογήστε διευθύνσεις για να προσθέσετε δείκτες (μπορείτε ακόμη και να κάνετε κλικ και να σύρετε δείκτες στη θέση τους), να επιλέξετε έναν τύπο χάρτη (π.χ. χάρτης πορείας, δορυφόρος κ.λπ.) και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τον συνοδευόμενο σύντομο κώδικα ή widget για να προσθέσετε τον χάρτη σας στον ιστότοπό σας.

11. 5 δευτ. Google Maps PRO

Καλύτερες προσθήκες χαρτογράφησης: 5sec Google Maps PRO

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το 5sec Google Maps PRO είναι ένα premium plugin WordPress με εξαιρετικές δυνατότητες χαρτογράφησης. Πρώτα απ ‘όλα, η προσθήκη περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα δημιουργίας οπτικών χαρτών, ώστε να μπορείτε να βλέπετε τις καρφίτσες σας καθώς τις προσθέτετε και να κάνετε αλλαγές ανάλογα με τις ανάγκες. Στη συνέχεια, για να διευκολύνουν τα πράγματα για εσάς, οι προγραμματιστές περιλάμβαναν 10 μοναδικά δέρματα, υποστήριξη για απεριόριστες επικαλύψεις χρωμάτων, εικονίδια 15 ακίδων (συν την επιλογή προσθήκης προσαρμοσμένων εικονιδίων), επιλογή αυτόματης γλώσσας και εύχρηστους σύντομους κωδικούς. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε ρύθμιση ανά καρφίτσα, όπως κινούμενα σχέδια, συμβουλές εργαλείων, οδηγίες και άλλα.

12. Συντομεύσεις Symple: Χάρτες Google

Καλύτερες προσθήκες χαρτογράφησης: Symple Shortcodes

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Και, αν το μόνο που θέλετε είναι ένας απλός χάρτης Google – ρίξτε μια ματιά στη δωρεάν προσθήκη Symple Shortcodes WordPress. Η προσθήκη διευκολύνει την εισαγωγή χαρτών χρησιμοποιώντας τον σύντομο χάρτη του Symple map (το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε τον τίτλο τοποθεσίας, τη διεύθυνση, το ύψος και το ζουμ) και είναι συμβατό με τα περισσότερα θέματα WordPress (το συνιστούμε για χρήση με όλα από τα δωρεάν θέματα WordPress). Είναι μια εξαιρετική επιλογή να προσθέσετε βασικούς χάρτες Google μεμονωμένης τοποθεσίας, καθώς και πολλά άλλα χρήσιμα στοιχεία (κουμπιά, ακορντεόν, κοινωνικά εικονίδια και πολλά άλλα), στον ιστότοπό σας που υποστηρίζεται από το WordPress.

13. Mapify.it

Καλύτερες προσθήκες χαρτογράφησης: Mapifyit

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Mapify.it είναι μια premium προσθήκη WordPress που είναι πραγματικά ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προσθέσετε έναν προσαρμοσμένο χάρτη στον ιστότοπό σας. Αυτή η ευέλικτη προσθήκη χαρτογράφησης καθιστά εύκολη την προσθήκη χαρτών Google στον ιστότοπό σας, αλλά μπορείτε επίσης να γίνετε πραγματικά δημιουργικοί με προσαρμοσμένους χάρτες. Προσθέστε καρφίτσες με συμβουλές εργαλείων σε μια ομαδική φωτογραφία, συμπεριλάβετε hotspots σε ένα έργο τέχνης – σκεφτείτε έξω από το κουτί! Επιπλέον, η προσθήκη περιλαμβάνει πολλά κινούμενα σχέδια, προσαρμοσμένους δείκτες, υποστήριξη βίντεο, επιλογές γκαλερί, lightbox, ενσωμάτωση πολλαπλών τοποθεσιών και πολλά άλλα. Περιλαμβάνει ακόμη και ένα αρχείο PSD εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα πρότυπο χάρτη για έναν πελάτη πριν ξεκινήσετε.

14. Χάρτες Google WP (Lite)

Καλύτερες προσθήκες χαρτογράφησης: Χάρτες Google WP (Lite)

Το WP Google Map δωρεάν WordPress plugin είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε απεριόριστους χάρτες με απεριόριστες τοποθεσίες για να προσθέσετε στις αναρτήσεις ή τις σελίδες σας στο WordPress. Χρησιμοποιήστε τις διάφορες δυνατότητες της προσθήκης για να δημιουργήσετε αποκριτικούς χάρτες με προσαρμοσμένους δείκτες. Η προσθήκη περιλαμβάνει ακόμη υποστήριξη για επίπεδα κυκλοφορίας, διαδρομής και εδάφους για ακόμη περισσότερες δυνατότητες χαρτογράφησης. Επιπλέον, υπάρχει μια επαγγελματική έκδοση αν θέλετε ποτέ πρόσθετες λειτουργίες (όπως προσαρμοσμένα δέρματα, τραπέζια, φόρμες επικοινωνίας κ.λπ.).

15. Αποκριτικοί χάρτες Google

Καλύτερες προσθήκες χαρτογράφησης: Αποκριτικοί χάρτες Google

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Οι Αποκριτικοί χάρτες Google είναι ένα premium plugin WordPress που έχει δοκιμαστεί και σχεδιαστεί για να δημιουργήσει τέλειους χάρτες pixel για τον ιστότοπό σας στο WordPress. Δημιουργήστε χάρτες βάσει συντεταγμένων ή διευθύνσεων και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τον εύχρηστο σύντομο κώδικα για να προσθέσετε τον χάρτη σας σε οποιαδήποτε ανάρτηση, σελίδα ή άλλη περιοχή κειμένου. Υπάρχουν επιβλητικά 40 προκαθορισμένα χρωματικά δέρματα, 10 χρώματα μαρκαδόρου και ζωντανή προεπισκόπηση χάρτη (ώστε να μπορείτε να δείτε τι έχετε δημιουργήσει).

16. CP Χάρτες Google

Καλύτερες προσθήκες χαρτογράφησης: CP Google Maps

CP Οι χάρτες Google είναι μια δωρεάν προσθήκη WordPress που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένους Χάρτες Google που σχετίζονται με το περιεχόμενό σας. Μπορείτε να προσθέσετε διαφημίσεις σε πολλές τοποθεσίες όπως χρειάζεστε και η προσθήκη θα εμφανίζει ακόμη και άλλες σχετικές καταχωρίσεις στην ανάρτησή σας. Και δεν είναι μόνο αυτό, μπορείτε να προσθέσετε τους δικούς σας δείκτες, να ενσωματώσετε τον χάρτη σε πολλές γλώσσες και να προσαρμόσετε επιλογές όπως ζουμ, τύπος χάρτη, περιθώρια, μέγεθος και άλλα.

17. Διαδραστική προσθήκη Map Builder

Καλύτερες προσθήκες χαρτογράφησης: Διαδραστική προσθήκη Map Builder

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το πρόσθετο Interactive Map Builder είναι μια λύση δημιουργίας χαρτών που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε όμορφους και διαδραστικούς χάρτες για τον ιστότοπό σας. Δεν είναι η μέση προσθήκη σας, το Interactive Map Builder το παίρνει πολύ εντελώς νέο επίπεδο, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένους χάρτες που ταιριάζουν στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

18. Προσθήκη χαρτών Google Maps Plugin

Καλύτερες προσθήκες χαρτογράφησης: Πρόγραμμα δημιουργίας χαρτών Google Plugin

Το Maps Builder by WordImpress είναι ένας γρήγορος και διαισθητικός τρόπος για να δημιουργήσετε τους δικούς σας προσαρμόσιμους χάρτες Google για τον ιστότοπό σας. Χρησιμοποιήστε τις ενσωματωμένες λειτουργίες, όπως το πρόγραμμα δημιουργίας ζωντανών χαρτών, την ενσωμάτωση του Google Places, τα μοναδικά εικονίδια της αγοράς χαρτών και, φυσικά, τη διαισθητική διασύνδεση για να δημιουργήσετε τους χάρτες σας σε καμία στιγμή.

19. Mapplic Custom interactive Map WordPress Plugin

Καλύτερες προσθήκες χαρτογράφησης: Προσαρμοσμένοι διαδραστικοί χάρτες Mapplic

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Mapplic είναι ένα premium διαδραστικό πρόσθετο χάρτη με προχωρημένη επιλογή για τη δημιουργία χάρτη για τον ιστότοπο της επιχείρησής σας. Δημιουργήστε χάρτες διανυσμάτων και εικόνων, προσθέστε απεριόριστα ορόσημα ή δάπεδα, χρησιμοποιήστε τους ενσωματωμένους χάρτες χώρας ή κόσμου, προσθέστε συνδέσμους σε βάθος και δημιουργήστε χάρτες έτοιμους για αφή οτιδήποτε ανταποκρίνεται!

20. Intergeo Google Maps Plugin by Themeisle

Καλύτερες προσθήκες χαρτογράφησης: Intergeo Google Maps Plugin by Themeisle

Η προσθήκη Intergeo Google Maps είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τη δημιουργία χαρτών στον ιστότοπό σας στο WordPress. Το πρόσθετο το κρατά απλό με επιλογή για θέση, ζουμ, χειριστήρια, πολλαπλές τοποθεσίες, στυλ χρώματος και δείκτες. Χρειάζομαι περισσότερο? Προσφέρουν επίσης ένα πλήρες premium έκδοση στο Themeisle.

21. Προηγμένη προσθήκη χαρτών Google για WordPress

Καλύτερες προσθήκες χαρτογράφησης: Σύνθετοι χάρτες Google

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Εάν έχετε φυσική παρουσία εκτός σύνδεσης, το ποσό της επιχείρησης που οδηγείτε εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μπορούν να σας βρουν. Και πώς θα σας βρουν οι δυνητικοί πελάτες σας; Φυσικά, χρησιμοποιώντας έναν χάρτη – δεν είναι επιστήμη πυραύλων!

Η προσθήκη για προχωρημένους Χάρτες Google είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο εξελιγμένες προσθήκες των Χαρτών Google στην αγορά σήμερα. Η προσθήκη είναι πλούσια σε χαρακτηριστικά και υποστηρίζει σχεδόν κάθε τύπο χάρτη που μπορεί να φανταστεί κανείς. Μπορείτε να επικαλύψετε χρωματιστά σχήματα και γραμμές στους χάρτες σας για να μεταφέρετε συγκεκριμένα μηνύματα στους επισκέπτες σας και η προσθήκη υποστηρίζει όλα τα “skins” που είναι διαθέσιμα στους Χάρτες Google – συμπεριλαμβανομένων των οδών, της προβολής του χάρτη, της γης, της πανοραμικής προβολής και των 45° Προβολή εικόνων.

Μπορείτε να προσθέσετε απεριόριστο αριθμό τοποθεσιών σε έναν χάρτη και οι χάρτες μπορούν να εισαχθούν σε οποιαδήποτε ανάρτηση / σελίδα χρησιμοποιώντας έναν σύντομο κώδικα ή σε οποιαδήποτε περιοχή widget χρησιμοποιώντας ένα ειδικό widget. Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό που υποστηρίζει η προσθήκη για προχωρημένους Χάρτες Google είναι η δυνατότητα προσθήκης “επιπέδων” στους χάρτες σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέσετε οδηγίες, διαδρομές ποδηλασίας, επίπεδα κυκλοφορίας και επίπεδα καιρού στον χάρτη σας. Μπορείτε να προσθέσετε πολλά επίπεδα σε έναν χάρτη, ο οποίος παρέχει στους επισκέπτες του ιστότοπού σας όλα όσα θα μπορούσαν ενδεχομένως να γνωρίζουν όταν προσπαθούν να σας βρουν.

Οι χάρτες ανταποκρίνονται πλήρως και μπορούν να προσαρμοστούν χρησιμοποιώντας έναν από τους 500+ έτοιμους δείκτες ή μπορείτε να σχεδιάσετε τον δικό σας προσαρμοσμένο δείκτη. Εναλλακτικά, προσθέστε προσαρμοσμένα σχήματα ως επισημάνσεις χάρτη, δημιουργήστε προσαρμοσμένες προβολές χάρτη, εμφανίστε πολλές διαδρομές, προσθέστε προσαρμοσμένα επίπεδα (κίνηση, διέλευση, ποδήλατο κ.λπ.), δημιουργήστε συστάδες, προσθέστε τις δικές σας προσαρμοσμένες οδηγίες και πολλά άλλα.

22. Βασικές σημάνσεις μέρους των Χαρτών Google

Καλύτερες προσθήκες χαρτογράφησης: Βασικές σημάνσεις μέρους των Χαρτών Google

Ακόμα και πίστευα ότι αυτή η δωρεάν προσθήκη ονομάζεται Βασική προσθήκη Χαρτών Google, δεν είναι τόσο απλή – είναι απλώς απλή στη χρήση. Η προσθήκη δημιουργεί έναν προσαρμοσμένο τύπο ανάρτησης για τους χάρτες σας που μπορείτε να προσαρμόσετε με εικονίδια, τύπο χάρτη, ζουμ, σημάνσεις μέρους, φίλτρα κ.λπ. και στη συνέχεια να εισαγάγετε εύκολα οπουδήποτε με έναν σύντομο κωδικό.

23. Widget Χαρτών Google

Καλύτερες προσθήκες χαρτογράφησης: Widget Χαρτών Google

Η δωρεάν προσθήκη WordPress του Widget Χαρτών Google διευκολύνει τη γρήγορη προσθήκη ανόητων χαρτών στον ιστότοπό σας. Η προσθήκη υποστηρίζει μικρογραφίες χαρτών Google, lightbox, γενικές επιλογές χάρτη (μέγεθος, τύπος, χρωματικός συνδυασμός, ζουμ κ.λπ.) και φυσικά επιλογές widget για τίτλο και διεύθυνση. Είναι μια εξαιρετική γρήγορη και εύκολη επιλογή για την προσθήκη χαρτών στις πλευρικές γραμμές, τα υποσέλιδα και σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή έτοιμη για widget.

24. Google Maps Builder για WordPress

Καλύτερες προσθήκες χαρτογράφησης: Δωρεάν προσθήκη Google Maps Builder

Το δωρεάν Huge-It Google Maps Builder για WordPress είναι βασισμένο στο μοντέλο freemium, που σημαίνει ότι υπάρχει και μια δωρεάν και premium έκδοση του plugin. Ωστόσο, υπάρχουν τόσες πολλές εκπληκτικές δυνατότητες στη δωρεάν έκδοση, είναι ιδανική για τους περισσότερους ιστότοπους που θέλουν να προσθέσουν χάρτες Google. Δημιουργήστε απεριόριστους χάρτες, εισαγάγετε απεριόριστους δείκτες, προσθέστε σχήματα ή εντοπιστές κύκλων, ενεργοποιήστε επίπεδα επισκεψιμότητας / διαμετακόμισης κ.λπ.!

25. Image Map Pro για WordPress

Καλύτερες προσθήκες χαρτογράφησης: Image Map Pro Premium Plugin

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Image Map Pro είναι ένα διαδραστικό εργαλείο δημιουργίας χαρτών premium. Γιατί να περιορίσετε τις δημιουργίες σας στους χάρτες Google; Με το Image Map Pro μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένους χάρτες χρησιμοποιώντας την εικόνα (ή τον χάρτη) της επιλογής σας. Στη συνέχεια, προσθέστε προσαρμοσμένα σχήματα, εικονίδια γραμματοσειρών, επεξηγήσεις εργαλείων, ενέργειες ποντικιού ή κλικ, προσαρμοσμένο ζουμ, διάταξη πλήρους οθόνης και άλλα. Επιπλέον, η προσθήκη υποστηρίζει εύκολη εισαγωγή χαρτών, αναίρεση / επανάληψη κατά την κατασκευή, επικάλυψη επιπέδων, προσαρμοσμένα στυλ και αυτόματες ενημερώσεις.

26. Χάρτες Google WD

Καλύτερες προσθήκες χαρτογράφησης: Google Maps WD Free Plugin

Το Google Maps WD Free WordPress plugin είναι μια απλή και διαισθητική προσθήκη για την προσθήκη χαρτών Google σε οποιονδήποτε ιστότοπο WordPress. Απλώς εγκαταστήστε την προσθήκη και αρχίστε να χτίζετε τους χάρτες σας. Η προσθήκη υποστηρίζει πολλές τοποθεσίες, σχετικές / κατηγοριοποιημένες τοποθεσίες, επίπεδα χάρτη, δείκτες, συνδέσμους καρφιτσών χαρτών, οδηγίες και άλλα. Όταν τελειώσετε, απλώς χρησιμοποιήστε τον σύντομο κωδικό για να προσθέσετε τον χάρτη σας σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή σελίδα.

27. Εντοπιστής καταστήματος WP

Καλύτερες προσθήκες χαρτογράφησης: WP Store Locator Free Plugin

Οι χάρτες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προβάλλετε προορισμούς για ταξίδια και αναψυχή, αλλά είναι επίσης εξαιρετικά χρήσιμοι για επιχειρήσεις. Με το δωρεάν πρόσθετο WP Store Locator μπορείτε να προσθέσετε τις τοποθεσίες του καταστήματός σας μαζί με σημαντικές πληροφορίες, όπως ώρες, αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση URL και περιγραφή. Στη συνέχεια, προσθέστε επιπλέον λειτουργίες όπως προσαρμοσμένα στυλ, εικονίδια σήμανσης χάρτη, προσαρμοσμένα μεταδεδομένα, αποστάσεις οδήγησης και ακόμη και οδηγίες οδήγησης. Η προσθήκη WP Store Locator είναι επίσης πλήρως συμβατή με πολύγλωσσες προσθήκες, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε χάρτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για όλες τις μεγαλύτερες αγορές-στόχους σας.

28. Super Store Finder για WordPress

Καλύτερες προσθήκες χαρτογράφησης: Super Store Finder Premium Plugin

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Σχεδιάστε προηγμένους χάρτες για τους πελάτες να βρουν τις τοποθεσίες σας με το premium Super Store Finder για WordPress. Δημιουργήστε αποκριτικούς, έτοιμους για χρήση χάρτες με θέα στο δρόμο και οδηγίες για τον ιστότοπό σας στο WordPress. Προσθέστε απεριόριστες τοποθεσίες, επιλέξτε ένα πλαίσιο ή πλήρη διάταξη, ενεργοποιήστε τη γεωγραφική τοποθεσία, προσαρμόστε στυλ / χρώματα, κατασκευαστές μεταφοράς και απόθεσης, προσθέστε προσαρμοσμένες ετικέτες και άλλα.

29. Google Maps Εύκολο

Καλύτερες προσθήκες χαρτογράφησης: Χάρτες Google Εύκολη δωρεάν προσθήκη WordPress

Το Google Maps Easy είναι ακριβώς αυτό – εύκολο. Αυτό το δωρεάν πρόσθετο περιλαμβάνει ένα εύχρηστο πρόγραμμα δημιουργίας ζωντανών χαρτών με υποστήριξη για περιγραφές πολυμέσων, απεριόριστους δείκτες, προσαρμόσιμες επιλογές και έναν εύκολο στη χρήση σύντομο κώδικα για την εισαγωγή των χαρτών σας. Επιπλέον, η προσθήκη είναι συμβατή με τα περισσότερα θέματα και τις φορητές συσκευές.

30. Απλός κωδικός Google Maps

Καλύτερες προσθήκες χαρτογράφησης: Απλός κωδικός Google Maps

Ο Απλός χάρτης Google Shortcode είναι ακριβώς αυτό που μοιάζει – ένας απλός και εύχρηστος σύντομος κωδικός χαρτογράφησης. Χρησιμοποιήστε τις παραμέτρους σύντομου κώδικα pw_map για διεύθυνση, πλάτος και ύψος χάρτη, κύλιση τροχού και απενεργοποίηση χειριστηρίων για γρήγορη τροποποίηση των ρυθμίσεων για το χάρτη σας. Οι χάρτες αποθηκεύονται προσωρινά στο API του μεταβατικού WordPress και η προσθήκη έχει ήδη ρυθμιστεί ώστε να λειτουργεί με το API Google.

31. iMapper – WordPress Image Mapper / Pinner

Καλύτερες προσθήκες χαρτογράφησης: iMapper Premium WordPress Plugin

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το iMapper premium image mapper / pinner είναι ένα προηγμένο προσαρμοσμένο πρόσθετο χαρτογράφησης για να προσθέσετε διαδραστικές και κινούμενες καρφίτσες στις δικές σας εικόνες (είτε ανεβάζετε χάρτη με εμπορικά κέντρα, επίπεδο προϊόν ή κάτι άλλο). Προσθέστε προσαρμοσμένες καρφίτσες με επεξηγήσεις εργαλείων, διαφάνειες, καρτέλες, συνδέσμους, φυσαλίδες, φίλτρα και άλλα. Η προσθήκη υποστηρίζει επίσης γραμματοσειρές Google, προσαρμοσμένα στυλ, lightbox (εικόνα / συλλογή) και ενέργειες.

32. Πανοραμική προβολή εικόνας 360 °

Καλύτερες προσθήκες χαρτογράφησης: 360 Panoramic Premium WordPress Plugin

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Αν και δεν είναι ένας παραδοσιακός χάρτης στυλ, το 360 Panoramic Image Viewer είναι ένα πρόσθετο premium για την προσθήκη προσαρμοσμένων σημείων πρόσβασης και κύλιση στις πανοραμικές σας εικόνες. Η προσθήκη σάς επιτρέπει να ανεβάζετε τις εικόνες σας 360, να τις χειρίζεστε και να τις βελτιστοποιείτε για βελτιωμένη εμπειρία χρήστη και, στη συνέχεια, να προσθέτετε hotspots (χρησιμοποιώντας ένα στοιχείο χάρτη). Αυτός είναι ένας διασκεδαστικός δημιουργικός τρόπος για να προσθέσετε διαδραστικές περιηγήσεις στην πόλη, το εστιατόριο ή τα γραφεία σας.

33. Λίστα χαρτών Pro

Καλύτερες προσθήκες χαρτογράφησης: Λίστα χαρτών Pro

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Map List Pro είναι μια premium προσθήκη WordPress που θα ήταν μια εξαιρετική προσθήκη σε οποιονδήποτε ιστότοπο WordPress. Με αυτό το πρόσθετο μπορείτε να προσθέσετε λεπτομερείς χάρτες και λίστες που είναι αναζητήσιμες και ταξινομημένες – έτσι ώστε οι αναγνώστες σας να μπορούν να δουν ολόκληρο τον χάρτη σας, ή μόνο τα κομμάτια που τους ενδιαφέρουν. Plus Map List Pro έρχεται προφορτωμένο με 25 διαφορετικά στυλ χάρτη, υποστήριξη για εικόνες, αυτόματο ζουμ, προσαρμοσμένους δείκτες, δείκτες κατηγορίας και φίλτρα (όπως αναφέρθηκε προηγουμένως).

34. Jetpack Στοιχεία επικοινωνίας & Widget χάρτη

Jetpack Στοιχεία επικοινωνίας & Widget χάρτη

Χρησιμοποιείτε ήδη το πρόσθετο Jetpack; Λοιπόν, δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτή η λύση all-in-one WordPress περιλαμβάνει έναν απλό τρόπο προσθήκης χαρτών Google στον ιστότοπό σας. Απλώς χρησιμοποιήστε το Γραφικό στοιχείο πληροφοριών επικοινωνίας – το οποίο διαθέτει απλά πεδία για τη διεύθυνσή σας, προαιρετικό χάρτη Google, τηλέφωνο και ώρες λειτουργίας. Εάν χρησιμοποιείτε ήδη το Jetpack για τον ιστότοπό σας, αυτή είναι μια γρήγορη και εύκολη επιλογή.

Τύλιξε

Ορίστε – 30+ καταπληκτικά πρόσθετα χαρτογράφησης WordPress που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μοιραστείτε τις τοποθεσίες του γραφείου σας, τα αγαπημένα σας μέρη, τα τοπικά αξιοθέατα και πολλά άλλα. Έχετε χρησιμοποιήσει κάποια από τις παραπάνω προσθήκες; Πείτε μας πώς λειτούργησε για εσάς ή εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me