Τα καλύτερα θέματα WordPress βίντεο διαθέσιμα το 2018

Καλύτερα θέματα βίντεο Premium Premium

Το βίντεο είναι αναμφισβήτητα ο πιο ελκυστικός τύπος περιεχομένου στον ιστό σήμερα, αλλά αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν επιτυχημένο ιστότοπο με επίκεντρο το βίντεο, πρέπει να είναι τόσο διαισθητικό και ελκυστικό για τους επισκέπτες σας.


Ευτυχώς, είστε χρήστης του WordPress και υπάρχουν πολλά διαθέσιμα θέματα WordPress που διευκολύνουν τη δημιουργία και τη διαχείριση ενός ιστότοπου βίντεο υψηλής ποιότητας. Είτε προβάλλετε την πιο πρόσφατη ταινία μεγάλου μήκους, δημιουργείτε ένα blog βίντεο ή ξεκινάτε το δικό σας mini-YouTube, το WordPress διαθέτει ένα διαθέσιμο θέμα που θα προσφέρει.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, αυτό το άρθρο αποκαλύπτει δέκα από τα καλύτερα premium βίντεο WordPress που είναι διαθέσιμα σήμερα, χωρίς συγκεκριμένη σειρά. Ας σπάσουμε!

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

1. Αληθινό Μαγ

Θέμα True Mag
Το True Mag είναι ένα πολύ ευέλικτο θέμα ιστότοπου βίντεο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα ιστολόγιο βίντεο, ένα χαρτοφυλάκιο βίντεο ή ένα περιοδικό βίντεο. Έρχεται με πολλές διατάξεις αρχικής σελίδας και διάφορα ρυθμιστικά βίντεο, ώστε να μπορείτε να προβάλλετε τα βίντεό σας με διάφορους τρόπους.

Το True Mag διαθέτει ισχυρή λειτουργικότητα βίντεο – συμπεριλαμβανομένων διαφημίσεων βίντεο, αυτόματης αναπαραγωγής βίντεο και υποβολών βίντεο διεπαφής – που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο σε στυλ YouTube. Μπορείτε να ενσωματώσετε ροές βίντεο από το YouTube και να προβάλλετε βίντεο που φιλοξενούνται αυτόματα με ευκολία.

Το True Mag είναι έτοιμο για εσάς να δημιουργήσετε μια πλήρη κοινότητα βίντεο και ενσωματώνεται με δημοφιλείς προσθήκες όπως τα BuddyPress, bbPress, WooCommerce και Membership από το WPMU DEV.

2. VideoTube

Θέμα VideoTube
Το VideoTube είναι ένα άλλο ευέλικτο και ισχυρό θέμα που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο βίντεο. Είτε θέλετε να ενσωματώσετε βίντεο από το YouTube, το Vimeo, το Dailymotion ή το Hulu, είτε να φιλοξενήσετε τα δικά σας βίντεο, το VideoTube μπορεί να είναι η πλατφόρμα σας.

Αυτό το καθαρό, μοντέρνο θέμα είναι πλήρως προσαρμόσιμο, με διάφορα widget αρχικής σελίδας που σας επιτρέπουν να προβάλλετε τα βίντεό σας όπως θέλετε. Άλλες ισχυρές λειτουργίες περιλαμβάνουν ένα ενσωματωμένο σύστημα «like» για σχόλια και υποβολές βίντεο διεπαφής. Οι αυτόματες μικρογραφίες βίντεο σας βοηθούν να κάνετε το VideoTube εύκολο να ξεκινήσετε με την κοινή χρήση της συλλογής βίντεο.

3. VideoTouch

Θέμα VideoTouch
Ακόμα στον τομέα των ευέλικτων θεμάτων ιστότοπου βίντεο, το VideoTouch είναι ένα όμορφο θέμα που έχει σχεδιαστεί για να προβάλλει τη συλλογή βίντεο. Μεγάλες γκαλερί μικρογραφιών βίντεο κάνουν αυτό το θέμα χαρά για περιήγηση.

Το VideoTouch διαθέτει ένα ισχυρό πρόγραμμα δημιουργίας διάταξης που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε πλήρως την προβολή των βίντεό σας. Μπορείτε να ενσωματώσετε βίντεο από οποιονδήποτε σημαντικό πάροχο, καθώς και να ανεβάσετε αρχεία βίντεο MP4. Οι χρήστες σας μπορούν επίσης να υποβάλουν τους συνδέσμους βίντεο ή τα αρχεία τους μέσω της διεπαφής, διευκολύνοντας την ανάπτυξη του χώρου αποθήκευσής σας.

4. Σύνολο

Gamer Vlog από το Total WordPress

Το Gamer Vlog είναι ένα όμορφο θέμα βίντεο που δημιουργήθηκε με το θέμα Total WordPress. Σχεδιασμένο με μεγάλα επιλεγμένα βίντεο, αυτό το θέμα είναι ιδανικό αν θέλετε να παρουσιάσετε ένα χαρτοφυλάκιο βίντεο ή εάν εκτελείτε ένα blog βίντεο.

Μια σειρά από επιλογές θέματος, προσαρμόσιμα widget, δημιουργίες κεφαλίδας & υποσέλιδου, πολλαπλές επιλογές μενού και φυσικά ο ισχυρός Visual Composer σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας. Το θέμα είναι φιλικό προς το SEO και ανταποκρίνεται, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που είναι εύκολο για τους επισκέπτες να βρουν και να χρησιμοποιήσουν.

5. eVid

Θέμα eVid
Το eVid, που αναπτύχθηκε από τους φίλους μας στο Elegant Themes, έχει σχεδιαστεί για bloggers βίντεο. Ενσωματώνεται με μεγάλους κεντρικούς υπολογιστές βίντεο (όπως το YouTube, το Vimeo, το Veoh και το MetaCafe) και διαθέτει μια προσαρμοσμένη διεπαφή βίντεο για την προβολή των βίντεό σας.

Οι πλήρεις επιλογές θέματος σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε πλήρως τον ιστότοπό σας χωρίς να αγγίξετε μια γραμμή κώδικα. Το ευέλικτο πρόγραμμα δημιουργίας διατάξεων λειτουργεί με συντομεύσεις, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε οποιαδήποτε διάταξη φανταστείτε.

Αυτό το θέμα δεν είναι τόσο όμορφο όσο μερικά άλλα που έχουμε δει, αλλά είναι ένα συμπαγές θέμα που μπορεί να λειτουργήσει καλά για ένα απλό blog βίντεο.

6. Ζουμ βίντεο

Θέμα VideoZoom
Το VideoZoom είναι ένα ισχυρό θέμα βίντεο που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθά να προβάλλετε βίντεο από όλο τον ιστό. Ένα ευέλικτο ρυθμιστικό αρχικής σελίδας γεμάτο με επιλογές διαμόρφωσης σάς επιτρέπει να εμφανίζετε εύκολα το καλύτερο περιεχόμενο στον ιστότοπό σας.

Μπορείτε να ενσωματώσετε βίντεο από όλους τους μεγάλους παρόχους βίντεο ή να ανεβάσετε τα δικά σας βίντεο που φιλοξενούνται αυτόματα. Οι προηγμένες επιλογές θέματος σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε την εμφάνιση και την αίσθηση του ιστότοπού σας για να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Το VideoZoom ανταποκρίνεται επίσης σε κινητές συσκευές, διασφαλίζοντας ότι τα βίντεό σας θα φαίνονται καταπληκτικά σε οποιαδήποτε συσκευή.

7. Σειρά

Θέμα σειράς
Η σειρά είναι ένα άλλο θέμα από τους καλούς ανθρώπους στο Press75. Αυτό είναι λίγο διαφορετικό από τον αδερφό του, καθώς έχει σχεδιαστεί για εμφάνιση σειρών Ιστού.

Η διάταξη επιτρέπει στους θεατές σας να παρακολουθούν εύκολα επεισόδια μιας διαδικτυακής σειράς και να περιηγούνται σε διαθέσιμες εκπομπές. Επιπλέον, ο σχεδιασμός απόκρισης και οι ενσωματωμένες επιλογές κοινωνικών μέσων διευκολύνουν τους θεατές σας να παρακολουθούν και να μοιράζονται τα βίντεό σας σε οποιαδήποτε συσκευή.

8. Βίντεο

Θέμα βίντεο
Το βίντεο είναι ένα θέμα εφαρμογής all-in-one από το Templatic, σχεδιασμένο για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το δικό σας YouTube. Μπορείτε να δημοσιεύσετε και να μοιραστείτε βίντεο από όλους τους κύριους παρόχους βίντεο ή να ανεβάσετε τα δικά σας φιλοξενούμενα βίντεο. Το θέμα επιτρέπει επίσης στους χρήστες σας να υποβάλλουν τους συνδέσμους βίντεο και τα αρχεία τους μέσω της διεπαφής.

Το θέμα βίντεο είναι πλήρως προσαρμόσιμο και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα ρυθμιζόμενων widget, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε οποιαδήποτε διάταξη θέλετε να προβάλλετε τα βίντεό σας. Οι σελίδες προσαρμοσμένης κατηγορίας και τα σχετικά βίντεο σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε μια πλήρη εμπειρία βίντεο για τους χρήστες σας, για να τους κρατήσετε την περιήγηση.

9. Διανομέας βίντεο

Θέμα κόμβου βίντεο
Από το RichWP έρχεται το Video Hub, ένα αποκριτικό θέμα βίντεο που έχει σχεδιαστεί για να προβάλλει μια βιβλιοθήκη βίντεο ακριβώς στην πρώτη σελίδα. Μπορείτε να προσθέσετε το καλύτερο περιεχόμενό σας χρησιμοποιώντας προσαρμοσμένα widget και να δημιουργήσετε έσοδα μέσω widget διαφημίσεων.

Ενώ έχει σχεδιαστεί για να προβάλλει βίντεο, το Video Hub λειτουργεί με όλες τις μορφές ανάρτησης WordPress, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το θέμα για ένα ιστολόγιο πλούσιο σε περιεχόμενο. Δεν είναι τόσο προσαρμόσιμο όσο μερικά από τα άλλα θέματα που έχουμε εξετάσει, αλλά είναι μια σταθερή επιλογή για έναν απλό ιστότοπο βίντεο.

10. Χαρτόδετο χαρτί

χαρτόδετο βίντεο-θέμα

Τελευταία στη λίστα μας, από το Array έρχεται το Paperback, ένα ισχυρό θέμα που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε έναν πλήρως λειτουργικό ιστότοπο ειδήσεων με βίντεο. Εσείς και οι χρήστες σας μπορείτε να ενσωματώσετε βίντεο από μεγάλους παρόχους ή να ανεβάσετε βίντεο απευθείας στον ιστότοπο.

Μπορείτε να προσαρμόσετε τα χρώματα, την τυπογραφία, να προσθέσετε ένα επιλεγμένο καρουσέλ δημοσιεύσεις και άλλα. Μπορείτε επίσης να κατηγοριοποιήσετε εύκολα βίντεο (δίπλα σε οποιαδήποτε άλλη συλλογή, ήχο ή παραδοσιακά άρθρα που δημοσιεύετε) για να δημιουργήσετε τις δικές σας εξειδικευμένες λίστες.


Ένας ιστότοπος βίντεο πρέπει να ξεχωρίζει για να προσελκύσει και να κρατήσει την προσοχή των επισκεπτών. Ως εκ τούτου, χρειάζεστε ένα θέμα WordPress που θα παρουσιάζει τα βίντεό σας με ελκυστικό και διαισθητικό τρόπο, ενθαρρύνοντας τους χρήστες σας να μην βλέπουν μόνο το περιεχόμενό σας, αλλά και να διατηρούν τον ιστότοπό σας και επιστρέψτε για περισσότερα στο μέλλον.

Έχουμε κάνει το έργο για εσάς, αναζητώντας τα πολλά διαθέσιμα θέματα για να προσδιορίσουμε την κρέμα της περικοπής θέματος βίντεο. Από την παραπάνω λίστα μας, θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε το τέλειο θέμα για να δημιουργήσετε έναν επιτυχημένο ιστότοπο βίντεο, οπότε επιλέξτε έναν και ξεκινήστε σήμερα!

Τώρα τελείωσε σε εσάς – θα θέλαμε να μάθουμε περισσότερα για τις φιλοδοξίες του ιστότοπου βίντεο, γι ‘αυτό μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με τη δημιουργία ενός ιστότοπου βίντεο στο WordPress στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map