Καλύτερες προσθήκες και υπηρεσίες Podcast για WordPress

Καλύτερες προσθήκες και λύσεις Podcast για WordPress

Το ακούτε στην καθημερινή σας μετακίνηση στη δουλειά. Στο δρόμο για το γυμναστήριο. Μπορεί ακόμη και να το ακούσετε όταν περπατάτε το σκυλί σας. Σίγουρα, μερικές φορές (ή, καλά, τις περισσότερες φορές) είναι Taylor Swift’s Καλώς ήλθατε στη Νέα Υόρκη ή όαση » Wonderwall, αλλά περιστασιακά, έχουμε την τάση να ακούμε μικρά κομμάτια περιεχομένου ήχου που παρέχεται μέσω του Διαδικτύου. Αυτός είναι ο φίλος μου, είναι αυτό που λέμε podcast. Γνωρίζατε όμως ότι υπάρχουν χρήσιμα πρόσθετα podcast που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να φιλοξενήσετε ήχο στον δικό σας ιστότοπο?


Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το Podcasting

Έχουμε καλύψει μερικά από τα αγαπημένα μας podcast WordPress, αλλά σήμερα επιτρέψτε μου να μοιραστώ μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία της βιομηχανίας podcasting.

1. Υπάρχει ένα πεινασμένο κοινό.

Σύμφωνα με μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε από την Edison Research, το 21% των νέων των ΗΠΑ έχουν ακούσει ένα podcast τον περασμένο μήνα.

Πηγή: Edison Research – «State of the News Media 2016»

Για να παρέχει κάποιο πλαίσιο για αυτό που αντιπροσωπεύει το 21% ολόκληρης της χώρας, το 13% των ΗΠΑ ακούει το Spotify μηνιαίως και το 21% της χώρας χρησιμοποιεί το Twitter. Με λίγα λόγια:

Ο ίδιος αριθμός Αμερικανών ακούει podcast και χρησιμοποιούν το Twitter.

2. Υπάρχει αποδεδειγμένη ανάπτυξη.

Και ο αριθμός αυξάνεται συνεχώς από έτος σε έτος. Για παράδειγμα, ο αριθμός των πολιτών των ΗΠΑ άνω των 12 ετών που ακούνε ένα podcase έχει αυξηθεί κατά 133% την τελευταία δεκαετία, δηλαδή μεταξύ 2008 και 2016. Και ακριβώς μεταξύ, 2015 και 2016, η βιομηχανία podcasting αυξήθηκε κατά 23%.

Ο αριθμός των ακροατών podcast στις ΗΠΑ αυξήθηκε κατά 133% την τελευταία δεκαετία.

PS: Σε περίπτωση που αναρωτιέστε πού πήραμε τους αριθμούς, κάναμε μερικά απλά μαθηματικά για τα δεδομένα που μοιράστηκαν στο γράφημα από το Edison Research!

3. Η κατανάλωση είναι εύκολη.

Θυμάστε πώς συνομιλήσαμε σε επιτραπέζιο υπολογιστή; Οχι? Τα παιδιά της δεκαετίας του 90!

Το Διαδίκτυο έχει ένα νέο σπίτι και είναι στην τσέπη σας. Ακριβώς όπως οι αναζητήσεις για κινητά ξεπέρασαν τους επιτραπέζιους υπολογιστές στο Google, η βιομηχανία podcasting παρουσίασε παρόμοια τάση. Το 2014, το μεγαλύτερο μέρος του podcasting καταναλώθηκε σε επιτραπέζιο υπολογιστή. Σήμερα, το 64% των podcast ακούγεται σε smartphone ή tablet. (Ως εκ τούτου, η περίεργη εισαγωγή σε αυτό το άρθρο!)

Τι κάνει το Podcasting φοβερό

Τώρα που γνωρίζουμε ορισμένα από αυτά τα στατιστικά στοιχεία, επιτρέψτε μου να σας πω γιατί το podcasting είναι το νέο νέο παιδί στο μπλοκ.

Είναι ένα υπέροχο μέσο πολυμέσων. Γιατί; Επειδή εξοικονομεί χρόνο!

Θα έλεγα ότι το νούμερο ένα πλεονέκτημα του podcasting είναι ότι εξοικονομεί ένα πολύ χρόνο μας. Ας το παραδεχτούμε – είμαστε απασχολημένοι άνθρωποι. Τα podcasts προορίζονται για γρήγορη ενημέρωση των καταναλωτών που θέλουν να πουν πάνω από τις τάσεις και να ακολουθούν τα αγαπημένα τους άτομα – εν κινήσει.

Δεν χρειάζεται να διαβάσετε!

Μην με παρεξηγείτε, αλλά για μερικούς από εμάς (* σηκώνει το χέρι *) η ανάγνωση απαιτεί προσπάθεια. Αν μου πείτε ότι υπάρχει τρόπος να καταναλώσω τον ίδιο αριθμό πληροφοριών έως δεν πρέπει να διαβάσω, θα ήμουν ενθουσιασμένος. Και αυτό ακριβώς κάνει το podcasting! Heck, διάβασα ακόμη και ακουστικά αντίγραφα περιλήψεων βιβλίων!

Αβίαστη κατανάλωση μέσων.

Μπορείτε να ακούσετε ένα podcast στις μετακινήσεις σας στην εργασία ή στο δρόμο σας στο γυμναστήριο. Υπάρχουν τόνοι εκπληκτικών εφαρμογών podcasting για Android και iOS που κατεβάζουν αυτόματα τα εγγεγραμμένα podcast σας μέσω WiFi. Ορισμένοι σας προσφέρουν επίσης υπέροχη ανακάλυψη podcast και προτάσεις βάσει των ενδιαφερόντων σας.

Είναι ένα εξαιρετικό μέσο για να προσεγγίσετε άτομα.

Για δημιουργούς περιεχομένου που είναι φωνητικοί και θέλουν να προσεγγίσουν το κοινό τους πέρα ​​από το κείμενο που εμφανίζεται στην οθόνη, το podcasting είναι έξοχος Κανάλι. Το Podcasting δεν σημαίνει πάντα ήχο. Μπορείτε επίσης να κάνετε βίντεο, αλλά οι περισσότεροι από εμάς προτιμούν να εξοικονομούν χώρο και δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.

Όλοι το κάνουν.

Και τέλος, όλοι (και εννοώ πραγματικά Ολοι) απευθείας από συγγραφείς με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, σε εξαψήφιο μπλόγκερ εισοδήματος, βασικούς ομιλητές, σημαντικούς εμπόρους και ψηφιακούς εκδότες – έχει βελτιώσει το παιχνίδι podcasting.

Έχουν επενδύσει σοβαρό χρόνο, προσπάθεια και χρήματα στη δημιουργία, δημοσίευση και μάρκετινγκ podcast στο κοινό τους. Αυτό που ακολουθεί είναι ένας μεγάλος αριθμός πιστών συνδρομητών, οι οποίοι τελικά μετατρέπονται σε έμπορους από στόμα σε στόμα και κορυφαίους ευαγγελιστές για τα προϊόντα σας.

Επομένως, εάν το 2018 είναι έτος κατά την οποία αποφασίσατε να λάβετε podcasting, kudos. Θα είναι ένα δύσκολο, αλλά ικανοποιητικό ταξίδι. Καθώς το WordPress διαθέτει σχεδόν το 30% των ιστότοπων στο Διαδίκτυο, είναι απαραίτητο η εγκατάσταση του podcasting να ενσωματώνεται στον ιστότοπό σας στο WordPress. Όχι μόνο θα προωθήσει το περιεχόμενό σας στο κοινό σας, αλλά θα ενισχύσει επίσης τις κατατάξεις της μηχανής αναζήτησης.

Έχοντας αυτό υπόψη, ακολουθούν οι κορυφαίες υπηρεσίες podcasting και προσθήκες για το WordPress. Με τη βοήθεια ενός από αυτά τα πρόσθετα ή υπηρεσίες podcast (και πολλή σκληρή δουλειά), θα μπορείτε να ρυθμίσετε το δικό σας κανάλι podcast απευθείας από τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Πώς να ξεκινήσετε με το Podcasting στο WordPress

Με τον τρόπο που το βλέπω, υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι για να ξεκινήσετε – δωρεάν εργαλεία και premium λύσεις. Για όσους μόλις ξεκινούν με podcasting (έχουμε λίγο υπέροχο περιεχόμενο για να ξεκινήσετε αργότερα), σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τα δωρεάν εργαλεία. Μόλις το καταλάβετε, μπορείτε να μεταβείτε σε μια λύση επί πληρωμή.

Για όσους είναι εξοικειωμένοι με την επιχείρηση podcasting και θέλουν να ξεκινήσουν το δικό τους ταξίδι, οι πληρωμένες λύσεις θα ήταν μια καλή αρχή. Προτού προχωρήσουμε στην καταχώριση των προσθηκών και των υπηρεσιών, ας ευθυγραμμίσουμε τους στόχους.

Στόχος # 1 – Φιλοξενία του Περιεχομένου Podcast

Ο πρώτος στόχος είναι να πλήθος τα αρχεία podcast (κυρίως ήχου). Αυτό απαιτεί αποθήκευση και καταναλώνει εύρος ζώνης, μεταξύ άλλων πόρων διακομιστή. Μπορείτε να φιλοξενήσετε τα αρχεία podcast στον ίδιο διακομιστή όπου φιλοξενείται το WordPress. Εδώ, τα αρχεία ήχου μπορούν να μεταφορτωθούν μέσω του προεπιλεγμένου προγράμματος μεταφόρτωσης πολυμέσων WordPress. Πολλές δωρεάν προσθήκες (όπως θα δείτε παρακάτω) υποστηρίζουν αυτήν την επιλογή. Μπορείτε επίσης να φιλοξενήσετε τα αρχεία podcast σας σε μια διαδικτυακή λύση αποθήκευσης όπως το Amazon S3.

Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν λύσεις αποθήκευσης όπως το Dropbox ή το Google Drive, καθώς συνήθως απαιτούν πολλή πιστοποίηση πριν από τη λήψη ενός αρχείου. Το Amazon S3 από την άλλη πλευρά σας δίνει άμεση πρόσβαση στα αρχεία, αφού διαμορφώσετε τον κάδο αποθήκευσης.

Στόχος # 2 – Podcast Player

Χρειαζόμαστε ένα podcast παίχτης που θα εμφανίζει τα αρχεία podcast μας σε μια κομψή διεπαφή και θα παρακολουθεί τον αριθμό των φορών που έχουν γίνει αναπαραγωγή ή λήψη των αρχείων.

Οι λύσεις είναι απλές:

 • Premium λύσεις φιλοξενίας podcast για το WordPress φροντίστε να φιλοξενήσετε και να εμφανίσετε τα podcast στον ιστότοπό σας στο WordPress. Πληρώνετε ένα μηνιαίο (ή ετήσιο) τέλος για την υπηρεσία και δεν καταναλώνονται πόροι διακομιστή στο τέλος σας.
 • Δωρεάν προσθήκες Podcasting για το WordPress απλώς εμφανίστε (και ακόμη και παρακολουθήστε) τα κομμάτια ήχου podcast σε ένα κομψό πρόγραμμα αναπαραγωγής στον ιστότοπό σας στο WordPress. Η φιλοξενία των αρχείων ήχου podcast είναι δική σας ευθύνη.
 • Πρόσθετα Premium Podcasting για το WordPress είναι ουσιαστικά πλούσιες σε χαρακτηριστικά εκδόσεις των δωρεάν προσθηκών που εμφανίζουν τα αρχεία ήχου podcast από διάφορες πηγές. Και πάλι, η φιλοξενία των αρχείων ήχου είναι δική σας ευθύνη.

Ακολουθεί ένας συνδυασμός των προσθηκών podcast και άλλων επιλογών που πρέπει να φιλοξενήσετε τη δική σας εκπομπή. Καλύψαμε ένα φάσμα πόντων τιμών με διάφορες δυνατότητες για να συμπεριλάβουμε ποιες θεωρούμε ότι είναι οι καλύτερες επιλογές για τη φιλοξενία του δικού σας podcast με το WordPress.

1. Προεπιλεγμένη μορφή ήχου WordPress & Shortlist λίστας αναπαραγωγής

Προεπιλεγμένη μορφή ήχου WordPress & Shortlist λίστας αναπαραγωγής

Από προεπιλογή, το WordPress υποστηρίζει αρχεία ήχου και λίστες αναπαραγωγής. Δεν χρειάζονται πρόσθετα πρόσθετα ή υπηρεσίες για να φιλοξενήσετε το δικό σας podcast. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανεβάσετε τα αρχεία ήχου (mp3, ogg, wma, m4a, wav) στη βιβλιοθήκη πολυμέσων σας.

Για να προσθέσετε τα podcast σας στον ιστότοπό σας, χρησιμοποιήστε το κουμπί “Προσθήκη μέσων” κατά τη δημιουργία μιας ανάρτησης ή του σύντομος κωδικός ήχου για να εισαγάγετε μεμονωμένα podcast σε μια ανάρτηση:


Ή χρησιμοποιήστε το σύντομος κωδικός αναπαραγωγής για να προσθέσετε μια λίστα με όλα τα αρχεία ήχου podcast:

[λίστα αναπαραγωγής]

Απλώς ξέρετε ότι αυτά θα διαθέτουν προεπιλεγμένο στυλ (με προεπιλεγμένα ή σκοτεινά προγράμματα αναπαραγωγής), το οποίο είναι αρκετά βασικό, εκτός εάν το θέμα του WordPress σας περιλαμβάνει προσαρμοσμένες επιλογές (όπως ειδικά θέματα WordPress με μουσική).

Τιμολόγηση: Δωρεάν – αυτή είναι μια προεπιλεγμένη λειτουργία WordPress και πρέπει να λειτουργεί με οποιοδήποτε θέμα.

2. Podcasting Buzzsprout

Buzzsprout Podcasting

Το Buzzsprout σάς προσφέρει μια απλή πλατφόρμα podcasting όπου μπορείτε να ανεβάσετε, να οργανώσετε και να προωθήσετε τα podcast σας μέσω πλατφορμών podcast (όπως το iTunes), τα κοινωνικά μέσα ή τον ιστότοπό σας στο WordPress. Σας παρέχει λεπτομερή στατιστικά στοιχεία για τα επεισόδια podcast, όπως αριθμός αναπαραγωγής, μέση διάρκεια αναπαραγωγής και δημογραφικές πληροφορίες των ακροατών σας.

ο Buzzsprout Podcasting Η προσθήκη WordPress αναπαράγει το περιεχόμενο podcast σε πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου HTML5. Η προσθήκη λαμβάνει τα τελευταία επεισόδια και τα εμφανίζει σε μια λίστα αναπαραγωγής. Απλώς χρησιμοποιήστε τον σύντομο κώδικα για να εμφανίσετε το περιεχόμενο podcast σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή σελίδα.

Τιμολόγηση: Το δωρεάν πρόγραμμα σάς επιτρέπει να ανεβάζετε περιεχόμενο 2 ωρών το μήνα και τα αρχεία φιλοξενούνται για 90 ημέρες. Τα σχέδια ξεκινούν από 12 $ / μήνα, γεγονός που σας επιτρέπει να ανεβάζετε περιεχόμενο έως και 3 ώρες κάθε μήνα, με μεταφορά 250 GB.

3. PowerPress Podcasting από την Blubrry

Πρόσθετο PowerPress Podcasting από την Blubrry

Το Blubrry προσφέρει δύο υπηρεσίες – η μία είναι δωρεάν προσθήκη και η άλλη είναι υπηρεσία φιλοξενίας. Η προσθήκη Blubrry PowerPress WordPress έχει μοναδικές δυνατότητες, όπως εμφάνιση κουμπιού συνδρομής, ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής HTML5 και προσαρμοσμένη ταξινόμηση αποκλειστικά για podcasting. Υπάρχει επίσης ένας σύντομος κωδικός για τη λίστα όλων των επεισοδίων του podcast σε μια σελίδα ή μια ανάρτηση.

Εκτός από τη φιλοξενία αρχείων podcast, το Blubrry παρέχει επιπλέον δυνατότητες όπως το podcast SEO, το οποίο ουσιαστικά σας επιτρέπει να προσθέσετε πολλές περιγραφές για κάθε επεισόδιο (ή κομμάτι) για να βελτιώσετε την ανακάλυψη του καναλιού σας στο iTunes και τη Μουσική Google Play. Επιπλέον, μπορείτε να εισαγάγετε περιεχόμενο podcast από SoundCloud, Libsyn, Podbean, Squarespace ή άλλη ροή RSS podcast.

Τιμολόγηση: Τα σχέδια ξεκινούν από 12 $ / μήνα για 100 MB αποθηκευτικού χώρου ανά μήνα. Είναι ενδιαφέρον ότι, εάν εγγραφείτε στην υπηρεσία για 3 μήνες, θα έχετε συνολικό αποθηκευτικό χώρο 300MB. Όλα τα σχέδια έρχονται με απεριόριστο εύρος ζώνης. Και αν θέλετε λίγη βοήθεια για να ξεκινήσετε, μπορείτε να ελέγξετε τον οδηγό γρήγορης εκκίνησης του PowerPress.

4. Σοβαρά απλό Podcasting

Σοβαρά απλό Podcasting

Το Seriously Simple Podcasting είναι μια λύση all-in-one για τις ανάγκες σας στο podcasting WordPress. Το μόνο που χρειάζεται να ανησυχείτε είναι η φιλοξενία των αρχείων σας, τα οποία για αρχάριους, μπορούν να αποθηκευτούν στον διακομιστή WordPress ως αρχεία πολυμέσων.

Τα αρχεία podcast παίζονται με το προεπιλεγμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής WordPress. Η προσθήκη έχει πολλές χρήσιμες λειτουργίες όπως:

 • Podcast τύπος ανάρτησης και Σειρά ταξινόμηση για τη διαχείριση των αρχείων podcast σας
 • Δυνατότητα φιλοξενίας πολλών podcast από τον ίδιο ιστότοπο, χρησιμοποιώντας διαφορετικές κατηγορίες. (Κάθε podcast λαμβάνει τον δικό του μοναδικό σύνδεσμο RSS)
 • Πολύ προσαρμόσιμες επιλογές που διευκολύνουν την υποβολή σε καταλόγους όπως το iTunes, το Google Play και το Stitcher.
 • Τόνοι δροσερών πρόσθετων όπως η ενσωμάτωση Podtrac για ενίσχυση της λειτουργικότητας.

Το Seriously Simple Podcasting υποστηρίζει επίσης podcasting ήχου και βίντεο και περιλαμβάνει ένα δωρεάν πρόσθετα στατιστικών για να εμφανίσετε ουσιαστικό περιεχόμενο από το podcast σας.

Τιμολόγηση: Το Seriously Simple Podcasting διατίθεται δωρεάν, αν και μπορείτε να αναβαθμίσετε απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, εισαγωγή με 1 κλικ, στατιστικά και άλλα.

5. Πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου WavePlayer

Πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου WavePlayer

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Φιλοξενήστε το δικό σας podcast με το WordPress και το διαισθητικό plugin WavePlayer. Από προεπιλογή, μπορείτε απλά να ανεβάσετε αρχεία ήχου στο WordPress, καθώς δεν καθιστά εύκολη τη δημιουργία λίστας αναπαραγωγής και την εμφάνιση με ελκυστικό τρόπο. Αντ ‘αυτού, με το WavePlayer μπορείτε να δημιουργήσετε ένα στυλ playlist που να ανταποκρίνεται, να είναι μοντέρνο και να ενσωματώνεται στο Media Manager και ακόμη και στο WooCommerce.

Με αυτό το πρόσθετο μπορείτε:

 • Δημιουργήστε μια προσαρμόσιμη και αποκριτική λίστα αναπαραγωγής
 • Εμφάνιση κυματομορφών αρχείων ήχου κατά την αναπαραγωγή
 • Επιλέξτε από 4 επιλογές μεγέθους για να ταιριάζει στη σελίδα σας
 • Προσθέστε εύκολα κομμάτια / podcast με το WordPress Media Manager
 • Πουλήστε premium κομμάτια με το WooCommerce

Τιμολόγηση: Το WavePlayer διατίθεται στα 26 $ για μια άδεια ιστότοπου, η οποία περιλαμβάνει υποστήριξη και ενημερώσεις 6 μηνών.

6. Εκδότης Podlove Podcast

Εκδότης Podlove Podcast

Το Podlove Podcast Publisher είναι μια άλλη μεγάλη δωρεάν προσθήκη podcast για WordPress με υποστήριξη για προηγμένα αναλυτικά στοιχεία.

Μπορείτε να δημιουργήσετε νέες καταχωρήσεις podcast στην κατηγορία “Επεισόδια”. Το Podlove καταβάλλει κάθε προσπάθεια προσθέτοντας μια προσαρμόσιμη μηχανή προτύπου, που χρησιμοποιείται για την προσαρμογή του προγράμματος αναπαραγωγής ώστε να ταιριάζει με το θέμα σας. Η προσθήκη περιλαμβάνει επίσης ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής ιστού και μπορείτε να διαχειριστείτε και να παρουσιάσετε με ευκολία όλους τους συντελεστές του podcast.

Όσον αφορά τα αναλυτικά στοιχεία, μπορείτε να παρακολουθείτε:

 • Παρακολούθηση αριθμού λήψεων
 • Οι πελάτες Podcast άκουγαν το περιεχόμενό σας
 • Δημοφιλείς ημέρες της εβδομάδας
 • Πηγή λήψης

Ένα άλλο USP της προσθήκης είναι το κουμπί εγγραφής με ένα κλικ, το οποίο όταν κάνετε κλικ, εκκινεί απευθείας το προεπιλεγμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής podcast του πελάτη. Εδώ είναι τα καλά νέα – στην αρχή αυτής της ανάρτησης, είδαμε ότι το 64% του περιεχομένου podcast καταναλώνεται από κινητά. Επομένως, με μια καλά σχεδιασμένη ιστοσελίδα και καθαρή CTA “Εγγραφή”, μπορείτε να αυξήσετε σταθερά τη βάση ακροατή του podcast σας.

Τιμολόγηση: Το Podlove είναι ένα εντελώς δωρεάν πρόσθετο.

7. Έξυπνο πρόγραμμα αναπαραγωγής podcast

Έξυπνο πρόγραμμα αναπαραγωγής podcast

Δημιουργήθηκε από τον διαδικτυακό επιχειρηματία και τον βετεράνο podcasting Pat Flynn, το Smart Podcast Player είναι ένα κομψά σχεδιασμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής podcast βασισμένο στο web που σχεδιάστηκε για να προσφέρει τα καλύτερα εμπειρία ακρόασης podcast στους ακροατές σας.

ο πρόγραμμα αναπαραγωγής ιστού μπορεί να εισαχθεί σε μια ανάρτηση / σελίδα με τη βοήθεια ενός σύντομου κώδικα. Η ίδια η συσκευή αναπαραγωγής είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμη, συμπεριλαμβανομένων ελαφριών ή σκούρων θεμάτων και προσαρμοσμένων χρωμάτων. Οι ακροατές μπορούν να ελέγχουν την ταχύτητα αναπαραγωγής, να κάνουν κύλιση χρησιμοποιώντας χρονικές σημάνσεις, να ταξινομούν λίστες αναπαραγωγής και να λαμβάνουν μεμονωμένα αρχεία από το πρόγραμμα αναπαραγωγής ιστού.

Τιμολόγηση: Η άδεια μίας τοποθεσίας του Smart Podcast Player κοστίζει 8 $ / μήνα ετησίως ή 12 $ / μήνα με μηνιαία χρέωση και συνοδεύεται από αυτόματες ενημερώσεις.

8. SimplePodcastPress

SimplePodcastPress

Το SimplePodcastPress είναι ένα premium πρόγραμμα αναπαραγωγής podcast για WordPress με πολλές χρήσιμες λειτουργίες, όπως χρονικές σημάνσεις με δυνατότητα κλικ και λίστες αναπαραγωγής podcast.

Εκτός από ένα προσαρμόσιμο πρόγραμμα αναπαραγωγής, το πρόσθετο περιλαμβάνει κουμπιά συνδρομής, πλαίσια επιλογής email, μεταγραφές podcast, αυτόματους εκδότες, αυτόματους συντομευτές διευθύνσεων URL και αποσπάσματα με δυνατότητα Tweet. Μπορείτε να προσθέσετε όλες αυτές τις επιλογές στη σελίδα του podcast σας για να αυξήσετε τη βάση συνδρομητών και τον αριθμό λήψεων.

Τιμολόγηση: Η άδεια για έναν ιστότοπο κοστίζει 67 $ και συνοδεύεται από υποστήριξη και ενημερώσεις ενός έτους.

9. Φιλοξενία Libsyn Podcast

Φιλοξενία Libsyn Podcast

Το Libsyn είναι μια διάσημη λύση φιλοξενίας podcast που έχει σχεδιαστεί για σοβαρός ψηφιακοί εκδότες. Έχει τα πάντα, ξεκινώντας από απλά εργαλεία, όπως ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής HTML5, τροφοδοσίες RSS, έως μια ολοκληρωμένη λύση “προσαρμοσμένη εφαρμογή για το podcast” σας.

Τιμολόγηση: Τα βασικά πακέτα ξεκινούν από $ 5 με 50MB μηνιαίου αποθηκευτικού χώρου. Θα συνιστούσαμε το Libsyn σε άτομα που αναζητούν μια αποκλειστική λύση φιλοξενίας podcast.

10. WordPress.com (Προγράμματα Premium)

WordPress.com (Προγράμματα Premium)

Εκπληκτος? Έτσι ήμουν όταν ανακάλυψα ότι το WordPress.com έχει ενσωματωμένη υποστήριξη για podcasting. Πρώτα απ ‘όλα, δημιουργείτε μια κατηγορία που ονομάζεται “Podcasts” ή παρόμοια, ανεβάζετε τα αρχεία ήχου σε μια νέα ανάρτηση, εκχωρείτε την στην κατηγορία Podcast και είστε έτοιμοι. Το podcast θα είναι διαθέσιμο ως RSS feed του Podcasts κατηγορία.

Επιπλέον, μπορείτε να υποβάλετε το podcast σας στο iTunes με τη διεύθυνση URL τροφοδοσίας της ίδιας κατηγορίας. Στο παράδειγμά μας, η κατηγορία θα ήταν Podcasts. Προτού το κάνετε αυτό, θα πρέπει να διαμορφώσετε τις πληροφορίες καναλιού στις Ρυθμίσεις πολυμέσων, να ορίσετε το έργο τέχνης για να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας να ανακαλυφθούν στο κατάστημα iTunes.

Τιμολόγηση: Η δυνατότητα Podcasting διατίθεται στα Προσωπικά ή υψηλότερα προγράμματα επί πληρωμή του WordPress.com. Ξεκινά από 4 $ / μήνα (χρεώνεται ετησίως) και διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 6 GB με απεριόριστο εύρος ζώνης.

Σημείωση: Σε αντίθεση με τη δική σας εγκατάσταση WordPress, δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε πρόσθετα WordPress όταν ο ιστότοπός σας φιλοξενείται στο WordPress.com. Εάν ξεκινάτε με το WordPress, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη δική σας ρύθμιση WordPress.

Συμπληρώνοντας τις καλύτερες προσθήκες και λύσεις Podcast

Ξέρετε ποιο είναι το νούμερο ένα πράγμα που θα καθορίσει την επιτυχία του podcast σας; Δεν δημιουργεί περιεχόμενο kick-ass, δεν είναι ένας όμορφα σχεδιασμένος ιστότοπος, ούτε κάνει συνεντεύξεις με επηρεαστές στον τομέα σας. Ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι δέσμευση.

Αν θέλετε να κερδίσετε γρήγορα χρήματα από το podcasting, ξανασκεφτείτε το. Το Podcasting αφορά τη σύνδεση και την αφοσίωση του κοινού σας στο δικό σας φωνή, παρά λέξεις. Εάν ενδιαφέρεστε πραγματικά να ακούσετε τη φωνή σας, το podcasting μπορεί να είναι ένα πολύ σχετικό κανάλι για εσάς. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε; Δείτε αυτό Άρθρο Lifehacker για έναν γρήγορο οδηγό για να ξεκινήσετε με το podcasting.

Είστε podcaster; Θέλετε να ξεκινήσετε; Τι θέλετε να επιτύχετε από το podcasting; Έχουμε χάσει ένα από τα αγαπημένα σας πρόσθετα ή υπηρεσίες podcast; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map