Αναπτύξτε την επιχείρησή σας στο LearnDash Training με πολλούς εκπαιδευτές

Αναπτύξτε την επιχείρησή σας στο LearnDash Training με πολλούς εκπαιδευτές

Η δημιουργία ενός ιστότοπου e-Learning με ένα υπέροχο LMS και υπέροχο θέμα είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου. Είναι σαν να ανοίγεις μια βιβλιοθήκη και να περιμένεις να περπατήσουν οι άνθρωποι. Η πραγματική πρόκληση είναι να αυξήσεις τα πόδια.


Όσον αφορά την online εκπαίδευση, ξεκινάμε ανησυχώντας για την επιλογή της σωστής πλατφόρμας για τη δημιουργία του τέλειου ιστότοπου ηλεκτρονικής μάθησης. Τότε ανησυχούμε για τη δημιουργία κορυφαίου εκπαιδευτικού περιεχομένου. Ρυθμίζουμε διαδικασίες για τη διαχείριση της προόδου των μαθητών, την απάντηση στα ερωτήματά τους και την αύξηση της αφοσίωσης, μεταξύ άλλων. Αλλά αυτό που συχνά μας λείπει, είναι να σκεφτούμε πώς να προσελκύσουν μαθητές στον ιστότοπο!

Η κατασκευή του ιστότοπου και του περιεχομένου είναι σημαντική. Αλλά η προσοχή των δυνητικών φοιτητών, η παροχή ενός ευρέος φάσματος μαθημάτων για να διαλέξετε, η ένταξη των ενδιαφερόμενων φοιτητών, δεν είναι τόσο εύκολη.

Η ανάπτυξη της επιχείρησης απαιτεί πολλή δουλειά. Ας καταλάβουμε λοιπόν με ένα παράδειγμα.

Μελέτη περίπτωσης: Ανάπτυξη Ιστού & Εκπαίδευση στο Διαδίκτυο

Μάθετε Dash

Ο John είναι προγραμματιστής WordPress που επιθυμεί να αξιοποιήσει την εμπειρία του και τον ελεύθερο χρόνο του. Ο Τζον θέλει να ξεκινήσει να προσφέρει διαδικτυακή εκπαίδευση για την ανάπτυξη ιστοσελίδων WordPress. Φοβερή ιδέα! Λαμβάνοντας υπόψη τον ειδικό του WordPress, είναι προφανές ότι δημιουργεί έναν ιστότοπο WordPress για τα διαδικτυακά του μαθήματα και επιλέγει το LearnDash ως επιλογή του LMS.

Δημιουργεί βίντεο των μαθημάτων του. Όλα πάνε υπέροχα. Κάνει εγγραφές και οι άνθρωποι δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για την πορεία του. Δηλαδή, μέχρι τον αριθμό των μαθητών. Οι μαθητές εγγράφονται, αλλά ο αριθμός των εγγραφών δεν φαίνεται να αυξάνεται και λαμβάνοντας υπόψη την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλει για να διαχειριστεί τους υπάρχοντες μαθητές και το περιεχόμενο, τα κέρδη του είναι χαμηλά.

Ο Γιάννης πρέπει να κάνει κάποια ενέργεια γρήγορα!

Η πορεία που ακολουθήθηκε περισσότερο.

Το πιο προφανές επόμενο βήμα για κάθε επιχείρηση που θέλει να αναπτυχθεί είναι το μάρκετινγκ. Ο Τζον συμφωνεί. Βυθίζεται σε όλες τις πιθανές δραστηριότητες μάρκετινγκ: blogging, social media marketing, Facebook επαναληπτικό μάρκετινγκ, πληρωμένες διαφημίσεις, email marketing, affiliate marketing.

Ορισμένες προσεγγίσεις λειτουργούν, άλλες δεν λειτουργούν.

Συνειδητοποιεί ότι το πρόβλημα δεν αφορά την έκταση του μάρκετινγκ, αλλά το ίδιο το αντικείμενο.

Δεδομένου ότι το WordPress είναι ένα τόσο δημοφιλές θέμα, οι μαθητές έχουν ήδη πολλές επιλογές. Υπάρχουν πολλά μαθήματα που προσφέρουν εκπαίδευση για ανάπτυξη WordPress και μερικά ακόμη και δωρεάν. Η αγορά μαθημάτων WordPress είναι κορεσμένη και οι πληρωμένες καμπάνιες καίνε μια τρύπα στην τσέπη του John.

Τι μπορεί λοιπόν να κάνει ο Τζον?

Η διαδρομή που ακολουθείται λιγότερο.

Τώρα, ο Τζον συνειδητοποιεί ότι πρέπει να προσφέρει στους μαθητές του κάτι περισσότερο για να τους κρατήσει ενδιαφερόμενους και να αυξήσει τις εγγραφές στα μαθήματα. Σκέφτεται να προσφέρει «μαθήματα προστιθέμενης αξίας» για μαθητές που αναλαμβάνουν την ανάπτυξη ιστοτόπων WordPress.

Μαζί με την ανάπτυξη ιστοσελίδων, σκέφτεται να προσθέσει μαθήματα σχεδιασμού διάταξης και SEO μεταξύ άλλων. Αυτό που κάνει είναι να δίνει στους πιθανούς φοιτητές ένα ευρύτερο σύνολο μαθημάτων για να διαλέξετε. Και δεδομένου ότι τα μαθήματα σχετίζονται, ένας μαθητής που έχει εγγραφεί για ένα μάθημα, βρίσκει και άλλα μαθήματα χρήσιμα.

Το αποτέλεσμα?

Είναι ακόμη καλύτερο από ό, τι περίμενε ο Τζον. Τα μαθήματα του κάνουν περισσότερους μαθητές και όχι μόνο αυτό, οι εγγραφές ανάπτυξης ιστότοπων WordPress αυξάνονται επίσης.

Αλλά ο John δεν είναι ειδικός στο σχεδιασμό διάταξης ή στο SEO. Λοιπόν, πώς μπορούσε ο Τζον να διαχειριστεί όλα αυτά; Πώς δημιούργησε περισσότερα μαθήματα και μεγαλύτερη αξία για τους μαθητές του?

Πήρε κάποια βοήθεια από συναδέλφους εκπαιδευτές.

Λίγη βοήθεια προχωρά πολύ.

Όλοι χρειαζόμαστε κάποια βοήθεια για να αναπτύξουμε την επιχείρησή μας και όταν το μάρκετινγκ αποτύχει, η αύξηση της προσφοράς σας για να αποκτήσετε περισσότερους βολβούς, φαίνεται σαν μια λογική λύση. Αλλά όπως ο John, δεν είμαστε ειδικοί σε πολλά θέματα. Πώς λοιπόν χτίζουμε μαθήματα σε διαφορετικά θέματα?

Πλησιάζουμε συναδέλφους εκπαιδευτές όπως εμάς, αναζητώντας ένα κοινό για τα μαθήματά τους.

Διαχειριστείτε αποτελεσματικά έναν ιστότοπο LearnDash πολλαπλών εκπαιδευτικών

Το LearnDash είναι ένα απλό LMS επειδή είναι εύκολο να κατανοηθεί και να χρησιμοποιηθεί. Η δομή του μαθήματος είναι αρκετά απλή, οπότε μπορείτε να δημιουργήσετε μαθήματα χωρίς ταλαιπωρία ή σύγχυση, ακόμη και μέσα σε λίγες ώρες.

Καθώς ο διαχειριστής του ιστότοπου, είναι εξοικειωμένος με το backend του WordPress και γενικά το WordPress, είναι σημαντικό. Δεν είναι ένας σκληρός και γρήγορος κανόνας, αλλά θα πρέπει να το μάθετε και να το χρησιμοποιήσετε τελικά. Υπάρχουν πολλές σημαντικές ρυθμίσεις και λειτουργίες στο backend του WordPress με τις οποίες πρέπει να είστε εξοικειωμένοι, οπότε είναι πάντα καλή ιδέα να αρχίσετε να το κατανοείτε νωρίτερα από αργότερα. Και μόλις νιώσετε άνετα με το WordPress, η χρήση του LearnDash είναι πολύ εύκολο.

Ωστόσο, με έναν ιστότοπο πολλαπλών εκπαιδευτών, θα προσθέτετε περισσότερα άτομα στον ιστότοπο. Με τον τρόπο δημιουργίας του LearnDash, αυτά τα άτομα θα χρειαστούν πρόσβαση στο backend για να δημιουργήσουν τα μαθήματά τους. Και αν δεν είναι εξοικειωμένοι με το backend του WordPress, τότε μπορεί να είναι συντριπτικό. Για όσους είναι εξοικειωμένοι με το WordPress, οι διαχειριστές ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ένα διαφορετικό πρόβλημα – η παροχή πρόσβασης στο backend ενδέχεται να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια του ιστότοπου.

Και στις δύο περιπτώσεις, η πολυπλοκότητα του backend και η παροχή πρόσβασης σε πολλούς εξωτερικούς γίνεται πρόβλημα. Και αναζητείται λύση.

1. Χρησιμοποιήστε ένα πρόσθετο διαχείρισης πολλαπλών εκπαιδευτικών

Πρόγραμμα δημιουργίας μαθημάτων Frontend

Η καλύτερη πορεία δράσης είναι να χρησιμοποιήσετε μια προσθήκη που σας επιτρέπει να προσθέσετε πολλούς εκπαιδευτές στον ιστότοπό σας και να τους επιτρέψετε να δημιουργήσουν μαθήματα στο LearnDash, χωρίς να τους δοθεί πρόσβαση στο backend. Και όπως όλα τα WordPress, υπάρχει ένα πρόσθετο που λειτουργεί για το σκοπό αυτό. Ας δούμε, τη δημιουργία μαθήματος Front End για το LearnDash!

Το Front End Course Creation επιτρέπει στους διαχειριστές του LearnDash να δημιουργήσουν “Course Authors” στον ιστότοπό τους. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτοί οι συγγραφείς μαθημάτων μπορούν να δημιουργήσουν μαθήματα μόνο από τη διεπαφή. Ακολουθούν μερικές λεπτομέρειες για το πώς μια προσθήκη όπως το Front End Course Creation μπορεί να βοηθήσει δημιουργούς όπως ο John.

2. Περιορισμός πρόσβασης συγγραφέα μαθήματος

Πρόσβαση Συγγραφέα LearnDash Course μέσω BuddyPress

Με την προσθήκη Front End Course Creation, οι διαχειριστές μπορούν να περιορίσουν την πρόσβαση στον ιστότοπο για εκπαιδευτές ή συγγραφείς μαθημάτων μόνο στη διεπαφή. Δεν έχουν πρόσβαση στις ρυθμίσεις του WordPress. Οι εκπαιδευτές μπορούν να έχουν τις δικές τους σελίδες προφίλ BuddyPress με επιλογές για τη δημιουργία μαθημάτων απευθείας από εκεί. Είναι τόσο απλό!

3. Προσφέρετε μια απλή διεπαφή δημιουργίας μαθημάτων

Η προσθήκη Front End Course Creation έχει μια διεπαφή δημιουργίας μαθημάτων που είναι πολύ εύκολη στη χρήση και προσφέρει πολλές λειτουργίες, όπως εύκολη προσθήκη νέων μαθημάτων, μαθημάτων, θεμάτων, αποθήκευσης προχείρων, αυτόματης δημοσίευσης περιεχομένου κ.λπ. γρήγορα και χωρίς περίπλοκες διαδικασίες. Οι εκπαιδευτές του John μπορούν να δημιουργήσουν την πλήρη ιεραρχία των μαθημάτων μαζί με κουίζ σε μία οθόνη με ένα πρόγραμμα δημιουργίας drag and drop. Κτυπάει να πρέπει να πλοηγηθείτε σε πολλές επιλογές LearnDash οποιαδήποτε μέρα! Όλα αυτά, χωρίς να ανησυχείτε για την πολυπλοκότητα του backend του WordPress. Είναι εντάξει αν οι συγγραφείς φυσικά δεν είναι εξοικειωμένοι με το WordPress. Δεν υπάρχει καμπύλη μάθησης. η δημιουργία μαθημάτων είναι τόσο απλή όσο η συμπλήρωση μιας φόρμας.

4. Πουλήστε μαθήματα με ευκολία

Ως διαχειριστής της ιστοσελίδας, ο John μπορεί να πουλήσει μαθήματα που δημιουργήθηκαν από φιλοξενούμενους συγγραφείς ή συναδέλφους εκπαιδευτές. Η προσθήκη Front End Course Creation είναι συμβατή και με το WooCommerce. Αυτό σημαίνει ότι ο John μπορεί ακόμη και να προσθέσει αυτά τα μαθήματα ως προϊόντα WooCommerce, έτσι ώστε οι μαθητές του να έχουν καλύτερες επιλογές πληρωμής. Τα μαθήματα από έναν εκπαιδευτή μπορούν να συνδυαστούν και να πωληθούν ως ένα μόνο προϊόν, εάν απαιτείται.

5. Παρακολουθήστε τις προμήθειες

Προμήθειες βραβείων LearnDash

Με το Front End Course Creation, ο John μπορεί να διαχειριστεί προμήθειες εκπαιδευτών. Η προσθήκη του επιτρέπει να ορίσει ποσοστά προμήθειας για τα αμειβόμενα μαθήματα μεμονωμένων συγγραφέων. Κάθε φορά που πραγματοποιείται μια αγορά, το Front End Course Creation παρακολουθεί την προμήθεια που κερδίζει κάθε εκπαιδευτής για το μάθημα. Η έκθεση προμηθειών μπορεί να εξαχθεί επίσης, όπως και όταν χρειάζεται.

6. Να είστε πάντα υπεύθυνοι!

Το καλύτερο από όλα, είναι ότι οι εκπαιδευτές του John δεν έχουν καθόλου πρόσβαση στο backend. Αυτό διασφαλίζει ότι ο John έχει πλήρη έλεγχο. Ο John μπορεί να επιλέξει να ελέγξει μαθήματα από νέους συγγραφείς πριν τα δημοσιεύσει ή μπορεί να επιλέξει να δημοσιεύσει αυτόματα μαθήματα έμπειρων συγγραφέων. Ως διαχειριστής του LearnDash, ο Τζον έχει τον τελευταίο λόγο!

Σκέψεις χωρισμού

Σε ό, τι αφορά την ηλεκτρονική μάθηση (ή οποιαδήποτε επιχείρηση για το θέμα), η βοήθεια – για την κλιμάκωση της επιχείρησής σας χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα – είναι πάντα ευπρόσδεκτη!
Το να έχετε ένα επιπλέον ζευγάρι σημαίνει ότι μπορείτε να κατανείμετε τις ευθύνες σας και να εστιάζετε σε ό, τι είναι σημαντικό. Το μόνο που χρειάζεστε, είναι κάποια τεχνολογική βοήθεια για να σας υποστηρίξει!

Στην περίπτωση ιδιοκτητών ιστότοπων όπως ο John, τα απλά πρόσθετα μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να διευκολύνουν τα προβλήματα διαχείρισης. Ένα πρόσθετο πολλαπλών εκπαιδευτικών αποδεικνύει ότι μόνο επειδή ένας ιστότοπος LearnDash έχει προσθέσει περισσότερους από έναν εκπαιδευτές σε αυτό, δεν σημαίνει ότι η συντήρηση και η διαχείριση πρέπει να γίνουν περίπλοκες ή κουραστικές. Υπάρχει ένας τρόπος για να φροντίσετε τα πάντα και είναι απλώς θέμα εύρεσης του κατάλληλου plugin για την ομαλή ανάπτυξη της εκπαιδευτικής σας επιχείρησης!

Καλή διδασκαλία! ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map