Οι 9 καλύτερες προσθήκες επεξεργασίας διεπαφής WordPress

Καλύτερες προσθήκες επεξεργασίας διεπαφής WordPress

Ένας μεγάλος λόγος για τη δημοτικότητα του WordPress είναι η εύχρηστη διεπαφή διαχείρισης. Ωστόσο, για ορισμένους χρήστες (ειδικά μη τεχνικά άτομα), η δημιουργία αναρτήσεων και σελίδων χρησιμοποιώντας τον πίνακα ελέγχου του WordPress μπορεί να είναι συντριπτική.


Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά πρόσθετα προσθηκών WordPress, προσφέροντας σε αυτούς με λιγότερες τεχνικές γνώσεις έναν τρόπο δημιουργίας περιεχομένου και προσαρμογής διατάξεων χωρίς να αγγίξετε ποτέ το WordPress.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα εξετάσουμε μια σειρά χρήσιμων προσθηκών – για τη διάταξη και την επεξεργασία περιεχομένου – και θα σας δώσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός. Μέχρι το τέλος, θα έχετε μια σταθερή ιδέα για το ποιες προσθήκες είναι κατάλληλες για εσάς. Ας αρχίσουμε!

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

Πρόσθετα διάταξης σελίδας διεπαφής

Τα πρόσθετα διάταξης της μπροστινής σελίδας σάς δίνουν πλήρη έλεγχο της σχεδίασης της ιστοσελίδας σας. Ενώ εσείς μπορώ Χρησιμοποιήστε τα για να προσθέσετε και να επεξεργαστείτε περιεχόμενο, σας επιτρέπουν επίσης να προσθέσετε στοιχεία διάταξης όπως γραμμές και στήλες, καθώς και άλλα στοιχεία περιεχομένου, όπως ρυθμιστικά. Ας ρίξουμε μια ματιά σε τρεις από τους πρώτους δρομείς.

1. WPBakery (παλαιότερα γνωστό ως Visual Composer – Συμπεριλαμβάνεται στο Θέμα Total WP)

Πρόσθετο Visual Composer

Το WPBakery Page Builder (πρώην Visual Composer) είναι πιθανώς ένα από τα πιο γνωστά πρόσθετα δημιουργίας σελίδων για το WordPress. Με μόλις 45 $, μπορείτε να προσθέσετε αυτό το ισχυρό plugin στον ιστότοπό σας. Ή θα μπορούσατε να σκεφτείτε ένα premium θέμα που περιλαμβάνει το Visual Composer. Ορισμένα θέματα, όπως το θέμα Total WordPress, περιλαμβάνουν στοιχεία ενότητας σελίδων προσθήκης και προσαρμογές ως μέρος του πακέτου τους, δίνοντάς σας ακόμη περισσότερες επιλογές δόμησης.

Η εναλλαγή μεταξύ των επεξεργαστών οπίσθιου και μπροστινού άκρου του Visual Composer είναι εύκολη – απλώς κάντε κλικ για να αλλάξετε τις διατάξεις πλέγματος, να προσθέσετε σειρές και στήλες και, στη συνέχεια, να μεταφέρετε στοιχεία περιεχομένου στη σελίδα, αναδιατάσσοντάς τα όπως απαιτείται. Όλα τα στοιχεία έχουν επίσης πολλές επιλογές και παραλλαγές για να προσαρμόσετε την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα της σελίδας σας.

Χρειάζεστε βοήθεια για να ξεκινήσετε με το Visual Composer; Δείτε τον απόλυτο οδηγό Visual Composer που σας καθοδηγεί σε όλη τη διαδικασία εγκατάστασης, εγκατάστασης και δημιουργίας σελίδων.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Πάνω από 45 στοιχεία περιεχομένου μεταφοράς και απόθεσης
 • Διατίθενται περισσότερα από 150 πρόσθετα τρίτων
 • Πάνω από 60 προκαθορισμένες διατάξεις
 • Πλεονεκτήματα: Εύκολο στη χρήση, Ζωντανή προεπισκόπηση, Συμβατό με τα περισσότερα θέματα WordPress
 • Μειονεκτήματα: Μπορεί να έχει λίγο καμπύλη εκμάθησης, συχνά απαιτεί πρόσθετα θέματος ή πρόσθετων για πρόσθετη λειτουργικότητα

Αποκτήστε το WPBakery Page Builder

2. Elementor (δωρεάν)

Προσθήκη Elementor Page Builder

Όταν πρόκειται για μια δωρεάν επιλογή δημιουργίας σελίδων και περιεχομένου, το Elementor σίγουρα έρχεται στο μυαλό. Αυτό το ισχυρό πρόσθετο είναι γεμάτο με χρήσιμα στοιχεία δημιουργίας περιεχομένου όπως στήλες, επικεφαλίδες, εικόνες, διαστήματα, λίστες και άλλες βασικές δυνατότητες που μπορεί να θέλετε να προσθέσετε στις αναρτήσεις σας. Η προσθήκη περιλαμβάνει επίσης προκατασκευασμένα πρότυπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για ακόμη πιο γρήγορη εκκίνηση, καθώς και την επιλογή για προσαρμοσμένο CSS (για στυλ tweaks).

Για όσους έχουν γνώση κώδικα, το Elementor είναι καλά κατασκευασμένο και ανοιχτού κώδικα. Επομένως, εάν θέλετε να κάνετε μερικές αλλαγές και να μοιραστείτε την αίσθηση της αίσθησης (αν και είναι αρκετά σταθερή – αυτό ισχύει περισσότερο αν χρειάζεστε μια προσαρμοσμένη λύση).

Βασικά χαρακτηριστικά

 • 23 Δωρεάν μπλοκ δόμησης
 • +24 Περισσότερα μπλοκ pro builder
 • Εύκολο στη χρήση προδιαμορφωμένα πρότυπα
 • Έτοιμη μετάφραση
 • Υπέρ: Εύκολο στη χρήση, πρότυπα γρήγορης εκκίνησης, συμβατό με τα περισσότερα θέματα
 • Μειονεκτήματα: Οι καλύτερες δυνατότητες είναι διαθέσιμες με το Pro (οπότε θέλετε να κάνετε αναβάθμιση)

Κατεβάστε το Elementor Builder

3. Πρόγραμμα επεξεργασίας περιεχομένου MotoPress (δωρεάν)

Πρόγραμμα επεξεργασίας περιεχομένου MotoPress

Ο δωρεάν επεξεργαστής περιεχομένου MotoPress σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε οπτικά ιστότοπους με μεταφορά και απόθεση στοιχείων περιεχομένου. Χρησιμοποιείται σε περισσότερους από 10.000 ιστότοπους, η προσθήκη έχει βαθμολογία ικανοποίησης 4,8 αστέρων, κάτι που το αξίζει να λάβετε υπόψη σας. Υπάρχει επίσης μια premium έκδοση της προσθήκης, η οποία προσθέτει επιπλέον στοιχεία περιεχομένου και υποστήριξη premium.

Ενώ το MotoPress Content Editor είναι πολύ εύκολο στη χρήση, η προσθήκη θα λειτουργεί μόνο με νέες σελίδες, αντί για το υπάρχον περιεχόμενό σας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόσθετο στην κριτική δημιουργίας MotoPress.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Πάνω από 30 στοιχεία περιεχομένου μεταφοράς και απόθεσης
 • Επεκτάσιμο μέσω πρόσθετων
 • Προκατασκευασμένες διατάξεις
 • Πλεονεκτήματα: Πολύ εύκολο στη χρήση, Ζωντανές προεπισκοπήσεις διαθέσιμες, Δωρεάν
 • Μειονεκτήματα: Δεν λειτουργεί με υπάρχον περιεχόμενο

Αποκτήστε το πρόγραμμα επεξεργασίας περιεχομένου MotoPress

4. Ζωντανός συνθέτης (δωρεάν)

Δημιουργία σελίδων ζωντανών συνθετών

Το Live Composer είναι ένα εργαλείο δημιουργίας διεπαφών με επεξεργασία μεταφοράς και απόθεσης. Χρησιμοποιείται σε πάνω από 10.000 ιστότοπους και έχει βαθμολογία ικανοποίησης 4,8 αστέρων, κάτι που αξίζει τον κόπο.

Ενεργοποιείτε τον επεξεργαστή κάνοντας κλικ στο πράσινο Ενεργοποίηση προγράμματος επεξεργασίας κουμπί στη σελίδα σας, το οποίο στη συνέχεια σας επιτρέπει να μεταφέρετε και να αποθέσετε στοιχεία στη σελίδα. Συνολικά, είναι απλό στη χρήση και όλα τα στοιχεία μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως τόσο σε στυλ όσο και σε λειτουργικότητα.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Πάνω από 30 στοιχεία περιεχομένου μεταφοράς και απόθεσης
 • Εισαγωγή και εξαγωγή τμημάτων ή διατάξεων
 • Πλεονεκτήματα: Εύκολο στη χρήση, Ζωντανή προεπισκόπηση, Δωρεάν, Δεν χρησιμοποιούνται κωδικοί για τη δημιουργία στοιχείων
 • Μειονεκτήματα: Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με υπάρχον περιεχόμενο, Προσθέτει προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων κατά την εγκατάσταση

Κατεβάστε το Ζωντανό Συνθέτη

Προσθήκες επεξεργασίας περιεχομένου διεπαφής

Ενώ η προηγούμενη επιλογή προσθηκών σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε το περιεχόμενό σας και οι διατάξεις σας, οι προσθήκες επεξεργασίας περιεχομένου διεπαφής είναι λίγο πιο περιορισμένες. Με απλά λόγια, αυτά τα πρόσθετα επιτρέψτε στους χρήστες να ενημερώσουν το κείμενο, τις εικόνες και άλλο περιεχόμενο των αναρτήσεων και των σελίδων σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε τον πίνακα ελέγχου του WordPress. Ας ρίξουμε μια ματιά σε τρία από τα καλύτερα εκεί έξω.

1. Editus (πρώην Lasso)

Πρόσθετο Editus

Ο Editus ήταν αρχικά γνωστός ως Lasso, και έρχεται σε εμάς από τους ανθρώπους πίσω από το Aesop Story Engine (ASE). Πρόκειται για ένα πρόγραμμα επεξεργασίας διεπαφής που σας επιτρέπει να βλέπετε τις αλλαγές σας σε πραγματικό χρόνο. Ξεκινώντας από 99 $ για χρήση σε έως και τρεις ιστότοπους, το Editus είναι ένα ισχυρό εργαλείο.

Η χρήση του Editus είναι απλή και είναι προσβάσιμη με ένα κλικ από μια μικρή γραμμή εργαλείων που εμφανίζεται στις αναρτήσεις και τις σελίδες σας. Από εκεί, επιλέγοντας το σχετικό περιεχόμενο εμφανίζεται μια γραμμή εργαλείων μορφοποίησης για περαιτέρω επεξεργασία.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Επεξεργασία κειμένου, συνδέσμων, εικόνων και άλλου περιεχομένου σε πραγματικό χρόνο
 • Προτεινόμενη υποστήριξη εικόνας
 • Λειτουργεί τόσο σε δημοσιεύσεις όσο και σε σελίδες
 • Συμβατό με πολλούς ιστότοπους
 • Πλεονεκτήματα: Εύκολο στη χρήση διεπαφή, Μπορεί να επεκταθεί μέσω πρόσθετων ASE, Συμβατό με τα περισσότερα θέματα
 • Μειονεκτήματα: Σχετικά ακριβό

Αποκτήστε το Editus WP

2. Επεξεργαστής front-end (δωρεάν)

Πρόγραμμα επεξεργασίας διεπαφής

Η μορφοποίηση κειμένου είναι εύκολη με την προσθήκη του Front-End Editor.

Το Front-end Editor αναπτύχθηκε αρχικά ως πρόσθετο χαρακτηριστικών για πιθανή ένταξη στον πυρήνα του WordPress. Ενώ αυτό δεν φαίνεται πλέον να είναι το σχέδιο, το πρόσθετο εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο για χρήση – επιτέλους, υπήρχαν πάνω από 2.000 εγκαταστάσεις, με βαθμολογία ικανοποίησης 4,2 αστέρων.

Ο επεξεργαστής front-end είναι απλός στη χρήση, με μηδενική διαμόρφωση μετά την εγκατάσταση. Μόλις ενεργοποιηθεί, ένας χρήστης με δικαιώματα επεξεργασίας που επισκέπτεται οποιαδήποτε ανάρτηση ή σελίδα στον ιστότοπό σας μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα δύο Επεξεργασία σελίδας σύνδεσμο στη γραμμή εργαλείων στο επάνω μέρος της οθόνης και ένα Επεξεργασία σύνδεσμος κάτω από το περιεχόμενο για να επιτρέψετε την επεξεργασία.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Επεξεργασία κειμένου και συνδέσμων σε πραγματικό χρόνο
 • Προτεινόμενη υποστήριξη εικόνας
 • Λειτουργεί τόσο σε δημοσιεύσεις όσο και σε σελίδες
 • Πλεονεκτήματα: Εύκολο στη χρήση διεπαφή, δωρεάν
 • Μειονεκτήματα: Περιορισμένη λειτουργικότητα (π.χ. δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε εικόνες), δεν λειτουργεί με όλα τα θέματα

Κατεβάστε το πρόγραμμα επεξεργασίας Front-end

3. Διαχείριση περιεχομένου για WordPress

Διαχείριση περιεχομένου για WordPress

Με το OTW Content Manager για WordPress μπορείτε γρήγορα να δημιουργήσετε αποκριτικές διατάξεις για τις αναρτήσεις και τις σελίδες σας. Χρησιμοποιήστε επιλογές για προσαρμοσμένο στυλ, 50+ σύντομους κωδικούς για εύκολη δημιουργία σελίδων, επεξεργασία front-end (φυσικά) και ακόμη και δημιουργήστε τους δικούς σας προσαρμοσμένους συντομεύσεις για χρήση. Απλώς εισαγάγετε τους συντομεύσεις δημιουργίας σελίδων, σύρετε και αποθέστε τους στη θέση τους, κάντε γρήγορες αλλαγές στυλ και δημοσιεύστε. Είναι τόσο εύκολο!

Για περισσότερες επιλογές η Διαχείριση περιεχομένου μπορεί να στοιβάζεται με άλλα πρόσθετα OTW, όπως το Sidebar & Widget Manager ή το Portfolio Manager Pro.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • 50+ σύντομοι κωδικοί
 • Επεξεργασία εμπρός και πίσω άκρου
 • Πλευρικές μπάρες με δυνατότητα ευκολίας
 • Πλεονεκτήματα: Επεκτείνεται εύκολα με άλλα πρόσθετα OTW
 • Μειονεκτήματα: Σχεδιασμός διεπαφής χρήστη με ημερομηνία

Αποκτήστε τη Διαχείριση περιεχομένου για WordPress

4. Frontier Post (δωρεάν)

Πρόσθετο Frontier Post

Το Frontier Post είναι ένα δωρεάν πρόσθετο που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει την πλήρη διαχείριση των ταχυδρομείων από το μπροστινό άκρο του ιστότοπού σας. Πέρα από την απλή επεξεργασία περιεχομένου ανάρτησης, επιτρέποντας στους χρήστες με τα σωστά δικαιώματα να δημιουργούν και να διαγράφουν αναρτήσεις. Η προσθήκη αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται σε περισσότερους από 2.000 ενεργούς ιστότοπους και έχει βαθμολογία ικανοποίησης 4,9 αστέρων.

Χρησιμοποιώντας την προσθήκη, οι διαχειριστές μπορούν να ελέγχουν τον τρόπο και τον χρόνο επεξεργασίας των αναρτήσεων, καθώς και ποιες επιλογές είναι διαθέσιμες στους χρήστες στη διεπαφή. Επιπλέον, έχετε τον πλήρη έλεγχο των δικαιωμάτων χρήστη της Frontier Post. Το πρότυπο Επεξεργασία Οι σύνδεσμοι εμφανίζουν τη διεπαφή Frontier, η οποία είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου παρόμοιο με το πρόγραμμα επεξεργασίας WordPress TinyMCE. Μπορείτε επίσης να κάνετε προεπισκόπηση της ανάρτησής σας πριν από τη δημοσίευση.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Δυνατότητα επεξεργασίας κειμένου, συνδέσμων, εικόνων και άλλων
 • Προτεινόμενη υποστήριξη εικόνας
 • Λειτουργεί σε αναρτήσεις, σελίδες και προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων
 • Δυνατότητα προσθήκης κατηγοριών και ετικετών
 • Πλεονεκτήματα: Γνωστή διεπαφή επεξεργαστή WordPress, διαμορφώσιμη, δωρεάν
 • Μειονεκτήματα: Δεν υπάρχει ζωντανή προεπισκόπηση

Λήψη Frontier Post

5. Gutenberg (δωρεάν)

Αποκλεισμοί περιεχομένου Gutenberg

Τέλος, έπρεπε να αναφέρουμε τον Gutenberg. Αυτή η δωρεάν προσθήκη διαχείρισης περιεχομένου πρόκειται σύντομα να ενσωματωθεί στον πυρήνα του WordPress, οπότε τώρα είναι μια καλή στιγμή για να το δοκιμάσετε. Στην ουσία, το Gutenberg είναι παρόμοιο με πολλά άλλα προγράμματα δημιουργίας περιεχομένου και σελίδων. Υπάρχουν μπλοκ που μπορείτε να εισαγάγετε για να δημιουργήσετε τη διάταξη που θέλετε.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Απλά μπλοκ περιεχομένου
 • Συμβατότητα προς τα πίσω μετά
 • Πλεονεκτήματα: Δωρεάν και σύντομα θα γίνει πυρήνας
 • Μειονεκτήματα: Όχι τόσο διαισθητικό όσο άλλοι κατασκευαστές

Κατεβάστε το Gutenberg

συμπέρασμα

Ενώ η διεπαφή διαχείρισης του WordPress έχει σχεδιαστεί για να είναι απλή στη χρήση, πολλοί μη τεχνικοί χρήστες εξακολουθούν να το βρίσκουν περίπλοκο. Χρησιμοποιώντας προσθήκες που επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν και να επεξεργάζονται περιεχόμενο ιστότοπου από τη διεπαφή – παρά τον πίνακα ελέγχου του WordPress – απλοποιεί τη διαδικασία και μειώνει την πίεση για όσους περιηγούνται σε ένα άγνωστο περιβάλλον.

Θα θέλαμε πολύ να μάθουμε για τις εμπειρίες σας με την επεξεργασία προσθηκών WordPress, επομένως μοιραστείτε τις συμβουλές και τα κόλπα σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map