8+ καλύτερες προσθήκες WordPress Helpdesk για διαχείριση υποστήριξης

Καλύτερες προσθήκες WordPress Helpdesk για διαχείριση υποστήριξης

Οι προσθήκες WordPress helpdesk σάς επιτρέπουν να προσφέρετε κεντρική και έγκαιρη υποστήριξη, ενισχύοντας έτσι την αλληλεπίδραση των χρηστών και, τελικά, τις μετατροπές. Η απόκτηση περισσότερων μετατροπών σημαίνει ότι θα περπατήσετε με μια άνετη εμφάνιση στο πρόσωπό σας, όπως ο Simon Cowell, κάτι που είναι πάντα καλό.


Στη σημερινή ανάρτηση, σας παραπέμπουμε στις καλύτερες προσθήκες γραφείου υποστήριξης του WordPress που διατίθενται στην αγορά, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε ένα πλήρως λειτουργικό σύστημα υποστήριξης για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες. Αλλά ακόμη και με τα καλύτερα πρόσθετα του helpdesk WordPress, η μεγάλη υποστήριξη τελικά καταλήγει σε ένα πράγμα: τη διαθεσιμότητα.

Μπορείτε να έχετε ένα πρόσθετο helpdesk σφυρηλατήθηκε στις φωτιές του όρους Doom, αλλά αν δεν είστε διαθέσιμοι για παροχή υποστήριξης, είναι όλα άχρηστα. Είναι σαν να κολλάς στην έρημο της Σαχάρας με ένα Humvee που μόλις έμεινε από αέριο. Ναι, έχετε ένα όχημα υψηλής κινητικότητας, αλλά ποια είναι η χρήση; Η φλεγόμενη θερμότητα της ερήμου, η οποία σε αυτήν την περίπτωση αντιπροσωπεύει την οργή των πελατών, θα σας καταναλώσει.

Χωρίς άλλη παραλλαγή, ας αρχίσουμε τις επιχειρήσεις. Όλα τα πρόσθετα helpdesk εδώ είναι σχετικά προσιτά και εύκολα στη ρύθμιση και στη χρήση. Πραγματικά, θα πρέπει να μπορείτε να ρυθμίσετε το σύστημα υποστήριξής σας σε λιγότερο από 5 λεπτά με οποιαδήποτε από τις ακόλουθες προσθήκες.

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

1. Πρόσθετο Catchers Helpdesk WordPress

Πρόσθετα WordPress Helpdesk: Catchers Helpdesk

Χάρη στο Marti, ένα από τα παιδιά πίσω από αυτό το ευχάριστο plugin helpdesk, είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω το Drive Catchers σε έναν από τους ιστότοπούς μου. Και ανάμεσα σε εσάς και εμένα, εντυπωσιάστηκα τώρα που το χρησιμοποιώ για μία από τις φόρμες επικοινωνίας μου.

Είναι απίστευτα εύκολο στη ρύθμιση και τη χρήση, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να παρέχετε καταπληκτική υποστήριξη προτού ο επόμενος τύπος διαβάσει το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης. Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τις φόρμες υποστήριξής σας ώστε να μοιάζουν ακριβώς με τον τρόπο που επιθυμείτε και να τις τοποθετείτε όπου θέλετε χρησιμοποιώντας συντομεύσεις. Μπορείτε ακόμη και να εμφανιστούν φόρμες επικοινωνίας για να διασφαλίσετε ότι οι αναγνώστες δεν θα βγουν από τις σελίδες σας.

Χρειάζεστε περισσότερη δύναμη; Λάβετε υπόψη ότι η προσθήκη Catchers Helpdesk συνοδεύεται από προσαρμοσμένα πεδία που σας επιτρέπουν να επεκτείνετε τις φόρμες σας με όποιον τρόπο θέλετε, ενώ το Google reCaptcha διατηρεί τους spammers.

Επέκταση WooCommerce = Ναι!

Τη στιγμή της γραφής, η Marti και η εταιρεία εργάζονται σε μια επέκταση WooCommerce, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να προσβλέπετε σε κάθε είδους καλά πράγματα.

Επιπλέον, μπορείτε να εκχωρήσετε εισιτήρια σε διαφορετικούς αντιπροσώπους υποστήριξης, να αλλάξετε την προτεραιότητα των εισιτηρίων και να οργανώσετε τα εν λόγω εισιτήρια σε κατηγορίες. Επιπλέον, οι αναγνώστες σας μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή του email και το Catchers Helpdesk θα μετατρέψει όλα τα email υποστήριξης σε εισιτήρια που μπορούν να ανακτηθούν εύκολα μέσω του διαχειριστή του WordPress.

Εάν οι επισκέπτες σας υποβάλλουν επανειλημμένα την ίδια ερώτηση, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις αποθηκευμένες απαντήσεις για να εξοικονομήσετε χρόνο σε όλα τα στάδια της διοχέτευσης μετατροπών. Αυτό, και έχετε αυτόματη απάντηση για να κρατήσετε τους επισκέπτες ενδιαφερόμενους, και ένα πλήρως προσαρμόσιμο υποσέλιδο email που αυξάνει την αφοσίωση. Για να παρακολουθείτε την ομάδα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ιδιωτικές σημειώσεις που είναι ορατές μόνο σε εσάς και τους αντιπροσώπους υποστήριξης.

Εάν χρειαστεί, μπορείτε εύκολα να εξαγάγετε εισιτήρια σε ένα αρχείο CSV για μελλοντική αναφορά και να δείτε τα στοιχεία των επισκεπτών χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα κάρτας πελάτη.

Λήψη Helpdesk Catchers

2. WSDesk – ELEX WordPress Helpdesk

WSDesk - ELEX WordPress Helpdesk

Με το WSDesk μπορείτε εύκολα να προσθέσετε ένα πλήρες προσαρμοσμένο σύστημα υποστήριξης στο WordPress. Απλώς εγκαταστήστε και χρησιμοποιήστε τον οδηγό εγκατάστασης για να ξεκινήσετε. Προσθέστε όλους τους αντιπροσώπους σας – δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση, καθώς διαχειρίζεστε την πλατφόρμα υποστήριξης. Το ίδιο ισχύει και για τα εισιτήρια. Με το WSDesk δεν υπάρχει όριο στον αριθμό που μπορούν να υποβάλουν οι πελάτες σας. Και μπορείτε ακόμη να εκχωρήσετε πράκτορες, καταστάσεις (άλυτα, σε εκκρεμότητα, επίλυση) και ετικέτες για να διατηρήσετε τα εισιτήρια σας οργανωμένα. Επιπλέον, σε αντίθεση με ορισμένες επιλογές, το WSDesk αποθηκεύει όλα τα δεδομένα σας στον ιστότοπό σας – επομένως είστε υπεύθυνοι για τα δεδομένα πελατών και υποστήριξης.

Το WSDesk προσφέρει επίσης ενσωματωμένες επιλογές για να διευκολύνει την υποστήριξή σας. Ενεργοποίηση ρυθμίσεων για ειδοποιήσεις μέσω email, κλείσιμο αυτόματου εισιτηρίου μετά από αδράνεια, ανάθεση ανά τμήμα και άλλα. Προσθέστε έτοιμες απαντήσεις για τους αντιπροσώπους σας. Ελέγξτε την ομάδα σας χρησιμοποιώντας τις αξιολογήσεις των πρακτόρων και τις αναφορές εισιτηρίων. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το IMAP ή το Google OAuth για να δημιουργήσετε αυτόματα εισιτήρια από μη αναγνωσμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Πόσο υπέροχο είναι αυτό?

Άλλες δυνατότητες προσθήκης περιλαμβάνουν ενσωματώσεις για WooCommerce, EDD, Contact Form 7, Gravity Forms και WPML. Εκτός από τα απλά αντίγραφα ασφαλείας xml, ένα πρόσθετο ειδοποίησης SMS υψηλής ποιότητας και τόνους προσαρμογών.

Λάβετε WSDesk

3. Richpanel Helpdesk & Live Chat για το WooCommerce

Πρόσθετα WordPress Helpdesk: Richpanel WooCommerce Ticketing, Helpdesk & CRM

Η προσθήκη WooCommerce Helpdesk, Live Chat και CRM είναι μια λύση υποστήριξης πελατών all-in-one. Η προσθήκη επιτρέπει τον συνδυασμό προηγμένων εργαλείων και αναλυτικών στοιχείων διαχείρισης πελατών της Richpanel με τη δημοφιλή επέκταση WooCommerce.

Η μόνη απαίτηση είναι ότι πρέπει να έχετε λογαριασμό Richpanel για να χρησιμοποιήσετε την προσθήκη, η οποία ξεκινά από 50 $ ανά μήνα. Θεωρώντας ότι ισοδυναμεί με το συνδυασμό συνδρομής στο HelpScout με πολλαπλές premium αναβαθμίσεις WooCommerce, είναι μια λογική τιμή για όλες τις ισχυρές δυνατότητες που λαμβάνετε. Αφού εγγραφείτε, μπορείτε να συγχρονίσετε το WooCommerce με το Richpanel και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την προσθήκη.

Το Richpanel διευκολύνει τη διαχείριση των αναγκών των πελατών σας, των αιτημάτων υποστήριξης και των αναλυτικών στοιχείων πωλήσεων χωρίς κόπο. Το λογισμικό δημιουργεί προφίλ πελατών, ώστε να μπορείτε να δείτε τη συμπεριφορά αγοράς τους, καθιστώντας δυνατή την πρόβλεψη των αναγκών τους και την αύξηση των ποσοστών μετατροπής σας.

Πρόσθετα WordPress Helpdesk: Live Chat Richpanel WooCommerce

Αλλά εκτός από αυτό, το Richpanel περιλαμβάνει ενσωματωμένες επιλογές για υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να παρέχετε στους πελάτες άμεση βοήθεια καθώς τη χρειάζονται. Η ζωντανή συνομιλία είναι φιλική προς κινητά και είναι εύκολο να ενσωματωθεί στον ιστότοπό σας.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει επίσης μια πλήρη λειτουργία υποστήριξης, έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να ανοίξουν εισιτήρια, τα οποία διαχειρίζονται εύκολα από το προσωπικό υποστήριξης χρησιμοποιώντας την οθόνη του πράκτορα. Από εδώ μπορείτε να εκχωρήσετε εισιτήρια, να ορίσετε προτεραιότητες και να παρακολουθήσετε ανοιχτές θήκες. Μπορείτε ακόμη και να ρυθμίσετε φίλτρα για να στοχεύσετε λέξεις-κλειδιά και να εκχωρήσετε εισιτήρια σε συγκεκριμένες ομάδες υποστήριξης (οτιδήποτε σχετικά με τον «φόρο επί των πωλήσεων» μπορεί να μεταβεί στην ομάδα χρηματοδότησης για παράδειγμα) Το προσωπικό μπορεί επίσης να δει το ιστορικό αγορών και το χρονοδιάγραμμα δραστηριοτήτων του πελάτη για να παρέχει στοχευμένη υποστήριξη.

Εάν χρησιμοποιείτε το WooCommerce, το Richpanel Υποστήριξη WooCommerce είναι πιθανώς η πιο κατάλληλη για τη ρύθμιση του helpdesk σας. Ο συνδυασμός ζωντανής συνομιλίας, έκδοσης εισιτηρίων και λεπτομερών δεδομένων και αναφορών σας επιτρέπει να παρέχετε καλύτερη υποστήριξη στους πελάτες, ενώ ταυτόχρονα μεγιστοποιείτε τα ποσοστά μετατροπών σας.

Λάβετε την προσθήκη RichPanel

4. Γνωσιακή βάση και πρόσθετο Helpdesk

Πρόσθετα WordPress Helpdesk: Γνωσιακή βάση

Ίσως θα θέλατε να μειώσετε όλες τις ώρες που ξοδεύετε για την παροχή εξυπηρέτησης πελατών. Ίσως θα θέλατε ένα πιο παθητικό μέσο για να βοηθήσετε τους επισκέπτες σας. Θα θέλατε να μειώσετε τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία υποστήριξης πελατών και τις τηλεφωνικές κλήσεις one-on-one.

Από όλα τα πρόσθετα του helpdesk WordPress που εξετάζουμε εδώ σήμερα, αυτό το κακό αγόρι κερδίζει μεγάλο, καθώς σας βοηθά να δημιουργήσετε όχι μόνο μια βάση γνώσεων, αλλά και κέντρα υποστήριξης πελατών αυτοεξυπηρέτησης, τεκμηρίωση προϊόντων, wiki και εκτεταμένες συχνές ερωτήσεις μεταξύ άλλων.

Η Γνωσιακή Βάση σας προσφέρεται από το PressApps, έναν ελίτ συγγραφέα και αποστέλλει εκπληκτικά χαρακτηριστικά, όπως αναδιάταξη μετά από μεταφορά και απόθεση, ζωντανή αναζήτηση, ψίχουλα ψωμιού, διατάξεις πολλαπλών σελίδων, σύστημα ψηφοφορίας, συντομεύσεις, αποκριτικός σχεδιασμός, προσαρμοσμένα χρώματα συνδέσμων, πολλαπλά -γλωσσική υποστήριξη και πολλά άλλα.

Η προσθήκη γνώσης έχει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε και καμία από αυτές που δεν έχετε. Είναι εύκολο να διαμορφώσετε και λειτουργεί μόνο. Πολύ εύκολο να εκπαιδεύσω τους πελάτες μου να το χρησιμοποιήσουν, τόσο πολύ ώστε να είναι ενθουσιασμένοι για το πόσο χρόνο θα εξοικονομήσουν έχοντας ένα KB στον ιστότοπό τους. Υπέροχα πράγματα! – RenegadeEmpire.

Λάβετε την προσθήκη της Γνωσιακής βάσης

5. AH Εισιτήρια Helpdesk & Support Plugin WordPress

Πρόσθετα WordPress Helpdesk: AH Εισιτήρια

Εάν υπάρχει ένα πράγμα που με πούλησε σε αυτό το plugin του helpdesk του WordPress είναι πόσο εύκολο είναι να το ρυθμίσετε. Όχι στην πραγματικότητα, δεν αστειεύομαι και παρακαλώ μην πάρετε τη λέξη μου για αυτό. Απλώς δείτε το παρακάτω βίντεο εγκατάστασης AH Tickets. Έχει μόνο ένα λεπτό:

Η δεύτερη, τρίτη και τέταρτη νίκη για εσάς πρέπει πραγματικά να είναι ο όμορφος σχεδιασμός, μια εντυπωσιακή λίστα χαρακτηριστικών και η εξαιρετική βαθμολογία αγοραστή. Τι χαρακτηριστικά; Εσύ ρωτάς. Τα εισιτήρια AH που βασίζονται στην αρχιτεκτονική βρίσκουν δύναμη στο πλαίσιο Bootstrap, που σημαίνει ότι είναι μελλοντικά αδιάβροχο και ανταποκρίνεται από τη λέξη go.

Ακόμα στο τρένο λειτουργιών, τα AH εισιτήρια διαθέτουν ειδοποιήσεις προγράμματος περιήγησης και συστήματος, μια πλήρως προσαρμόσιμη σελίδα προορισμού, πολύγλωσση και υποστήριξη RTL, βάση γνώσεων, συνημμένα αρχεία, έναν διαισθητικό ταμπλό, εικονίδια Font Awesome, γραμματοσειρές Google, βαθμολογίες, τμήματα, πολλά πράκτορες υποστήριξης, πρόσθετα αξίας 12 $ και πολλά άλλα.

Μπορείτε να συνδέσετε τα εισιτήρια AH στο Mailchimp για να αναπτύξετε τη λίστα αλληλογραφίας σας και να επιτρέψετε στους επισκέπτες σας να συνδεθούν χρησιμοποιώντας τον αγαπημένο τους λογαριασμό κοινωνικών μέσων. Αυτό, πράγματι, είναι ένα από τα μεγαλύτερα πρόσθετα του helpdesk WordPress που μπορείτε να αποκτήσετε.

Λάβετε εισιτήρια AH

6. Πλήρης προσθήκη του WordPress Live Chat

Πρόσθετα WordPress Helpdesk: Ολοκλήρωση ζωντανής συνομιλίας

Ένας καλύτερος πωλητής στον τομέα εξυπηρέτησης πελατών, το WordPress Chat X είναι το απόλυτο plugin ζωντανής συνομιλίας για το WordPress. Εάν δεν είχατε την ευκαιρία, διαβάστε πώς μπορείτε να προσθέσετε ζωντανή συνομιλία στον ιστότοπό σας στο WordPress για να καταλάβετε γιατί η ζωντανή συνομιλία είναι ζωτικής σημασίας στο βαθμό που υπάρχει στιγμιαία υποστήριξη.

Επιστροφή στο WordPress Chat X, είναι ένα από αυτά τα πρόσθετα του helpdesk WordPress που πρέπει να δοκιμάσετε. Πριν μπείτε σε ταιριάζει, έδωσα σε αυτό το μωρό μια δοκιμαστική μονάδα και εδώ έρχονται μερικές λεπτομέρειες για να υποστηρίξω την εξωπραγματική μου διακήρυξη.

Κατ ‘αρχάς, αυτό το πρόσθετο φαίνεται χαριτωμένο στο τμήμα σχεδιασμού. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε το widget συνομιλίας στο περιεχόμενο της καρδιάς σας, τι με απεριόριστα χρώματα και τι όχι.

100 ενεργές συνομιλίες, λειτουργία χωρίς σύνδεση και emoji

Ανά πάσα στιγμή, 100 χρήστες μπορούν να συνομιλήσουν στον ιστότοπό σας και αν είστε εκτός σύνδεσης, το widget συνομιλίας μεταμορφώνεται σε μια φόρμα επαφής που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι επισκέπτες για να σας στείλουν μηνύματα. Αν θέλετε, μπορείτε ακόμη και να ξεκινήσετε συνομιλία με οποιονδήποτε από τους επισκέπτες του ιστότοπού σας. Και αν έχετε καλή διάθεση, συμπληρώστε τις συνεδρίες συνομιλίας σας με emoji.

Το WordPress Chat X είναι γρήγορο και ελαφρύ και υποστηρίζει WPML, SSL κρυπτογράφηση για ασφάλεια, WordPress 4.6+ και PHP 7. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε τους κοινωνικούς σας συνδέσμους στο τέλος της συνομιλίας ή όταν οι χειριστές σας είναι εκτός σύνδεσης. Όσον αφορά την εγκατάσταση, η μόνη προϋπόθεση είναι ένας δωρεάν λογαριασμός Firebase. Η περίοδος συνομιλίας εκτελείται στο Firebase αλλά το ιστορικό συνομιλίας αποθηκεύεται στους διακομιστές σας για τήρηση αρχείων.

Ολοκληρώστε το WordPress Live Chat

7. Σύστημα εισιτηρίων υποστήριξης WooCommerce

WordPress Helpdesk Plugins: Σύστημα εισιτηρίων υποστήριξης WooCommerce

Εάν εκτελείτε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου χρησιμοποιώντας το WooCommerce, ακολουθεί μια προσθήκη βοήθειας WordPress που δημιουργήθηκε μόνο για εσάς. Χτισμένο με αγάπη από τον Vanquish, έναν ελίτ συγγραφέα που έχει 20+ επεκτάσεις WooCommerce κάτω από τη ζώνη, αυτό το σύστημα εισιτηρίων υποστήριξης λειτουργεί όπως διαφημίζεται.

Το σύστημα εισιτηρίων υποστήριξης WooCommerce παίζει καλά με το WordPress και το WooCommerce που σας προσφέρουν μια σταθερή λύση για την υποστήριξη παραγγελιών και εισιτηρίων χρήστη. Αυτό που εννοώ είναι ότι ένας χρήστης μπορεί να υποβάλει ένα εισιτήριο για οποιοδήποτε ζήτημα αντιμετωπίζει στον ιστότοπό σας ή ένα εισιτήριο υποστήριξης ειδικά για μια συγκεκριμένη παραγγελία.

Βελτιώστε τη ροή εργασίας σας

Οι επισκέπτες σας υποβάλλουν εισιτήρια μέσω του frontend ενώ ψωνίζουν και διαχειρίζεστε όλα τα ερωτήματα χρησιμοποιώντας έναν ειδικό πίνακα ελέγχου backend. Τίποτα πολύ τεχνικό, έχει την ίδια αίσθηση WooCommerce. Σε τελική ανάλυση, η προσθήκη επεκτείνει απλώς το WooCommerce.

Μπορείτε να προσαρμόσετε το Σύστημα Εισιτηρίων Υποστήριξης WooCommerce ώστε να ταιριάζει σε οποιαδήποτε σχεδίαση και χρησιμοποιώντας σύντομους κωδικούς, μπορείτε να μεταφέρετε την προσθήκη οπουδήποτε στον ιστότοπό σας. Αυτό, συν το πρόσθετο προσθέστε καρτέλες σε σελίδες χρηστών και διαχειριστών, καθιστώντας την εύκολα προσβάσιμη.

Όσον αφορά τα εισιτήρια υποστήριξης, μπορείτε να εκχωρήσετε εισιτήρια σε διαφορετικούς πράκτορες, να ανακτήσετε πολλές πληροφορίες για κάθε εισιτήριο, να επεξεργαστείτε / διαγράψετε εισιτήρια, να συλλέξετε πληροφορίες πελατών και πολλά άλλα.

Αποκτήστε το σύστημα εισιτηρίων υποστήριξης WooCommerce

8. Υπέροχη υποστήριξη Δωρεάν προσθήκη WordPress

WordPress Helpdesk Plugins: Υπέροχη υποστήριξη Δωρεάν WordPress Plugin

Ας ξεκινήσουμε αυτήν τη δεύτερη ενότητα με μια προσθήκη WordPress helpdesk που παραμένει πιστή στο όνομά της. Η Awesome Support είναι ένας ισχυρός ανταγωνιστής μεταξύ πολλών άλλων προσθηκών του WordPress helpdesk – τόσο δωρεάν όσο και premium. Έχει σχεδιαστεί για να απαλύνει την εργασία σας στο βαθμό που υποστηρίζεται η υποστήριξη πελατών.

Το δοκίμασα εκ μέρους σας και εντυπωσιάστηκα ή τι; Ξέρω, είναι απλώς μια προσθήκη WordPress, αλλά στοιχηματίζω ότι θα βγάζατε γνώμη αν ξέρετε τι μπορεί να κάνει αυτό το πρόσθετο. Χειροποίητα στην τελειότητα από την Julien Liabeuf, την SiamKreative και την ομάδα Awesome Support, αυτό το πρόσθετο καλύπτει όλες τις βάσεις σας.

Η εγκατάσταση του υλικού είναι εύκολη, καθώς διατίθεται δωρεάν στο WordPress.org. Αυτό σημαίνει απλώς ότι μπορείτε να το εγκαταστήσετε απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress. Μετά την εγκατάσταση, δεν μπορείτε να το χάσετε, καθώς η προσθήκη προσθέτει στοιχεία εντοπισμού μενού που σας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους υποστήριξης. Δεν υπάρχουν πολλές ρυθμίσεις, ώστε να μπερδεύεστε. Όχι τίποτα τέτοιο. Όλα είναι καθαρά για ένα σφάλμα.

Πρότυπα και κωδικοί πρόσβασης έτοιμης σελίδας

Από προεπιλογή, η προσθήκη προσθέτει σελίδες Submit Ticket και My Tickets, αλλά μπορείτε να προσθέσετε το σύστημα υποστήριξής σας σε οποιαδήποτε σελίδα επιθυμείτε χρησιμοποιώντας έναν σύντομο κωδικό. Οι ρυθμίσεις σάς δίνουν τον απόλυτο έλεγχο του τρόπου εμφάνισης και λειτουργίας του συστήματος υποστήριξης.

Οι επισκέπτες σας μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν λογαριασμούς υποστήριξης (για να υποβάλουν εισιτήρια) και να παρακολουθήσουν το ιστορικό των εισιτηρίων τους. Η φόρμα υποβολής εισιτηρίου είναι απλή και διαθέτει τον γνωστό οπτικό επεξεργαστή καθώς και συνημμένα αρχεία. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να παρακολουθείτε όλα τα εισιτήρια, να εκχωρήσετε εισιτήρια, να δώσετε προτεραιότητα σε οποιοδήποτε εισιτήριο και να συλλέξετε πληροφορίες σχετικά με τους επισκέπτες σας, μεταξύ άλλων.

Άλλες αξιοσημείωτες δυνατότητες περιλαμβάνουν ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σχεδιασμό απόκρισης, περιορισμένη πρόσβαση, υποστήριξη για πολλά προϊόντα και τμήματα, πολλές δωρεάν επεκτάσεις, συνεργασία συνεργατών και προσαρμοσμένα πεδία για να αναφέρουμε μερικά.

Το Awesome Support είναι μια πραγματική αντανάκλαση του τι πρέπει να επιδιώξει το WordPress helpdesk plugins.

Λάβετε φοβερή υποστήριξη δωρεάν

9. Υποστήριξη WP Plus

Πρόσθετα WordPress Helpdesk: WP Support Plus

Με περισσότερες από 8 χιλιάδες ενεργές εγκαταστάσεις τη στιγμή της σύνταξης και μια σειρά από λειτουργίες που θα κάνουν το κεφάλι σας να περιστρέφεται, αυτό το πρόσθετο δημιουργεί μεγάλα κύματα στην αρένα του WordPress helpdesk plugins. Συντάχθηκε από τον Pradeep Makone, ενεργό συνεργάτη στο WordPress.org, το WP Support Plus σάς προσφέρει ένα σύστημα έκδοσης εισιτηρίων με στροφές.

Χάρη στην υποκείμενη τεχνολογία Ajax και ένα ανταποκρινόμενο πλέγμα, οι επισκέπτες σας μπορούν να υποβάλλουν εισιτήρια εύκολα και γρήγορα από οποιαδήποτε συσκευή. Αυτή η προσθήκη σας επιτρέπει να υποβάλετε απεριόριστο αριθμό εισιτηρίων υποστήριξης είτε μέσω του διαχειριστή είτε του frontend. Επιπλέον, οι χρήστες δεν χρειάζεται να εγγραφούν στον ιστότοπό σας για να υποβάλουν εισιτήριο, γεγονός που συντομεύει ολόκληρη τη διαδικασία. Τι γίνεται με τα ανεπιθύμητα ρομπότ που χρησιμοποιούν τις φόρμες σας χωρίς νόημα; Μην ανησυχείτε, αυτό το πρόσθετο διαθέτει μια αξιόπιστη λειτουργία anti-spam.

Προσαρμοσμένα πεδία & CSS

Στη διάθεσή σας, έχετε προσαρμοσμένα πεδία και CSS για να δημιουργήσετε τις φόρμες εισιτηρίων σας όπως θέλετε. Μετά τη δημιουργία, τοποθετήστε τις φόρμες σας σε οποιαδήποτε σελίδα ή ανάρτηση χρησιμοποιώντας έναν σύντομο κωδικό. Αυτή η προσθήκη αποστέλλεται με πρότυπα email καθώς και έτοιμες απαντήσεις για συχνές ερωτήσεις. Επιπλέον, μπορείτε να δώσετε προτεραιότητα, να κατηγοριοποιήσετε και να ορίσετε την κατάσταση οποιουδήποτε εισιτηρίου εύκολα μέσα από τον πίνακα ελέγχου διαχειριστή.

Ο πίνακας ρυθμίσεων είναι γεμάτος με τις καλύτερες δυνατότητες που σημαίνει ότι τίποτα δεν σας εμποδίζει να δημιουργήσετε μια εμπειρία υποστήριξης που είναι εκτός αυτού του κόσμου. Μπορείτε να εκτελέσετε αυτήν την προσθήκη με όλες τις λειτουργίες υποστήριξης και δεν θα σπάσει.

Λάβετε WP Support Plus δωρεάν

Μπόνους: WordPress Helpdesk Plugins αξιότιμες αναφορές

Μπορείτε να πιστεύετε ότι η λίστα τελειώνει εδώ; Λοιπόν, οι παραπάνω προσθήκες WordPress helpdesk σας προσφέρουν όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να παρέχετε το είδος υποστήριξης που λειτουργεί πραγματικά για εσάς και τους επισκέπτες του ιστότοπού σας. Τα premium πρόσθετα προσφέρουν αρκετή γροθιά, αλλά μην αφήσετε τις δωρεάν επιλογές να σας ξεγελάσουν. είναι επίσης καταπληκτικά. Ακολουθούν μερικές άλλες προσθήκες και λύσεις υποστήριξης του WordPress που αξίζει να δείτε:

  • Ζέντεσκ, το οποίο σας επιτρέπει να μετατρέψετε την ενότητα σχολίων σας σε ένα σύστημα υποστήριξης, μεταξύ άλλων
  • Βοήθεια Προσκόπων, που εστιάζει στην εξατομίκευση της εμπειρίας υποστήριξης
  • Υποστήριξη συστήματος εισιτηρίων που αποστέλλεται με εξαιρετική λειτουργικότητα αναζήτησης
  • bb Τύπος γιατί τα φόρουμ δημιουργούν και εξαιρετικά συστήματα υποστήριξης

Τελικά λόγια για τις καλύτερες προσθήκες WordPress Helpdesk

Αυτά και άλλα πρόσθετα του helpdesk του WordPress προσφέρουν στους πελάτες σας την ευκαιρία να ξεκινήσουν επαφή και να λάβουν βοήθεια όποτε και όπου βρίσκονται κολλημένοι στον ιστότοπό σας. Τα ίδια πρόσθετα σάς προσφέρουν την ευκαιρία να βοηθήσετε τους επισκέπτες του ιστότοπού σας πιο αποτελεσματικά, καθώς είναι πιο εύκολο να δημιουργήσετε, να διαχειριστείτε και να παρακολουθήσετε εισιτήρια υποστήριξης απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του διαχειριστή σας..

Κατώτατη γραμμή: Οι προσθήκες WordPress helpdesk σάς βοηθούν να βελτιώσετε την εμπειρία χρήστη και να αυξήσετε τις μετατροπές εξοικονομώντας χρόνο. Είτε επιλέξετε premium ή πηγαίνετε με ένα δωρεάν πρόσθετο helpdesk, απλώς βεβαιωθείτε ότι απαντάτε στα εισιτήρια υποστήριξης εγκαίρως ή θα κερδίσετε κάποια κακή εκπρόσωπος.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας plugin helpdesk WordPress; Ενημερώστε μας στα σχόλια. Στην υγειά σας!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me