8 καλύτερα θέματα WordPress για ιστότοπους εξωτερικού σχεδιασμού και αρχιτεκτονικής

Τα καλύτερα θέματα αρχιτεκτονικής WordPress

Ο εξωτερικός σχεδιασμός είναι ένας από τους πιο δημιουργικούς τομείς εργασίας που απαιτεί την πιο κομψή πινελιά. Για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας σημερινή ηλικία, θα πας πρέπει δημιουργήστε μια διαδικτυακή παρουσία για να δείξετε την εργασία σας – δημιουργήστε το χαρτοφυλάκιό σας Ευτυχώς, έχετε κάνει τη σωστή επιλογή (επιλέγοντας το WordPress ως CMS σας) και έχετε έρθει στο σωστό μέρος για να αναζητήσετε θέματα!


Έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα θέματα και πρότυπα εξωτερικού σχεδιασμού WordPress που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρουσιάσετε την εργασία σας ή της εταιρείας σας. Ας αρχίσουμε.

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

1. ΣΤΡΟΦΕΣ

1 CROFTS - Αρχιτεκτονική, Θέμα WordPress Agency

Το CROFTS είναι ένα θέμα WordPress πολλαπλών χρήσεων, πλήρως ανταποκρινόμενο με οθόνη έτοιμη για αμφιβληστροειδή, σε συνδυασμό με το plug-in Visual Composer drag-and-drop. Αυτό το θέμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για σκοπούς αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, όπως εσωτερικά και εξωτερικά χαρτοφυλάκια.

Αυτό το θέμα έχει επίσης πολλές διατάξεις χαρτοφυλακίου, συμπεριλαμβανομένης (α) προβολή πολλαπλών στηλών – με δυνατότητα επιλογής από προβολή στήλης 2, 3, 4 ή 5. και (β) τρεις διαφορετικές μεμονωμένες διατάξεις χαρτοφυλακίου.

2. Εξωτερική σχεδίαση

2 Θέμα εξωτερικού σχεδιασμού WordPress

Αυτό το θέμα έρχεται με ένα ρυθμιστικό πλήρους πλάτους που εφιστά την προσοχή στις εικόνες κεφαλίδας που χρησιμοποιούνται στον ιστότοπο. Είναι ένας τέλειος τρόπος για να επιδείξετε την καλύτερη δουλειά σας και να κερδίσετε τον πελάτη προτού είχε την ευκαιρία να επανεξετάσει.

Το θέμα έρχεται με ενσωμάτωση γραμματοσειρών Google, περιεχόμενο επίδειξης, 80+ σύντομους κωδικούς και είναι επίσης συμβατό με WPML, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να απελευθερώσετε περιφερειακά και γλωσσικά εμπόδια και να μεταφράσετε τον ιστότοπό σας σε πολλές γλώσσες. Το θέμα έχει επίσης ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου και βίντεο και συνοδεύεται από 4 προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων, όπως Η ομάδα μας, το χαρτοφυλάκιο, οι υπηρεσίες και Μαρτυρίες.

Τέλος, το θέμα υποστηρίζεται από το Cherry Framework του TemplateMonster που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε πολλές πτυχές του θέματος, όπως επιλογές τυπογραφίας, θέση πλευρικής γραμμής, διατάξεις σελίδας, ρυθμίσεις ρυθμιστικού εικόνας και άλλα.

3. Artcore

3 Artcore - Θέμα WordPress αρχιτεκτονικής κτιρίου

Το Artcore είναι ένα καθαρό και ανταποκρινόμενο θέμα WordPress με τολμηρό και μοντέρνο σχεδιασμό, καθιστώντας το κατάλληλο για δημιουργικές εταιρείες, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σχεδιασμού και αρχιτεκτονικής. Το θέμα έχει επίσης μια ειδική επιλογή διαχειριστή για εύκολη διαχείριση έργου. Τροφοδοτείται από ένα ελαφρύ πρόσθετο δημιουργίας σελίδων και διαθέτει τρεις διατάξεις αρχικής σελίδας. Προσωπικά, πιστεύω ότι το Artcore είναι μια από τις καλύτερες επιλογές αν χρειάζεστε ένα θέμα WordPress ειδικά για εξωτερικό σχεδιασμό.

4. Exdesimo

4 Exdesimo Exterior Design WordPress Θέμα

Με το έντονο πράσινο που εμφανίζεται στη σελίδα προορισμού αυτού του θέματος, νομίζω ότι θα ήταν ιδανικό για το σχεδιασμό εξωτερικών χώρων με πολύ ανοιχτό τοπίο – κήπους, μπροστινή βεράντα, γκαζόν πίσω αυλή κ.λπ. Το θέμα έχει εικόνα και βίντεο πλήρους οθόνης μενού φόντου και fly-out για να του δώσει μια κομψή εμφάνιση. Από τεχνικής άποψης, αυτό το θέμα έχει καθυστερήσει τη φόρτωση για εικόνες, κάτι που θα σας εξοικονομήσει και κάποιο εύρος ζώνης! Αυτό το θέμα βασίζεται επίσης στο Cherry Framework που σας παρέχει απεριόριστες επιλογές προσαρμογής και τακτικές ενημερώσεις για να παραμείνετε συμβατοί με την τελευταία αναθεώρηση του WordPress.

5. Ματίς

5 Matisse - Δημιουργικό & κομψό θέμα

Διασκεδαστικό γεγονός – το όνομα του θέματος (νομίζω) δανείζεται από Χένρι Ματίς ο οποίος ήταν ένας διάσημος Γάλλος ζωγράφος και γλύπτης και ηγετική μορφή του fauvism.

Το θέμα σας παρέχει πλήθος επιλογών προσαρμογής με 4 ρυθμίσεις μενού (προεπιλογή, στατική, δεξιά και πλήρη οθόνη), πρότυπα διάταξης 12 σελίδων, 6 πλέγματα χαρτοφυλακίου, ένα επιλεγμένα έργα ρυθμιστικό, 4 προσαρμοσμένα widget, 2 τύποι χαρτοφυλακίου και ένα μοναδικό μελέτη περίπτωσης και παρουσίαση ρυθμιστικού.

Περιλαμβάνεται επίδειξη περιεχομένου, έτσι ώστε με μερικά κλικ μπορείτε επαναλαμβάνω ο ακριβής θέμα που είδατε στο demo στο ThemeForest, πριν το αγοράσετε! ��

Το θέμα έχει επίσης ενσωμάτωση γραμματοσειρών Google, είναι έτοιμο για μετάφραση με βάση το εξαιρετικά ισχυρό πλαίσιο Bootstrap 3. Έρχεται με έναν ισχυρό πίνακα επιλογών με προσαρμόσιμες ρυθμίσεις κεφαλίδας και υποσέλιδου, ανοιχτόχρωμο και σκοτεινό θέμα δέρματος και επιλογέα χρώματος μάρκας με ένα κλικ!

6. Εξωτερική σχεδίαση

6 Εξωτερικό θέμα Mastery WordPress

Το θέμα Exterior Design Mastery είναι ένα πλήρως ανταποκρινόμενο, έτοιμο αμφιβληστροειδές θέμα WordPress, το οποίο είναι γεμάτο με χαρακτηριστικά. Με την υποστήριξη του πλαισίου Cherry, αυτό το θέμα διαθέτει ενσωματωμένο πρόγραμμα προσαρμογής θέματος και προσαρμοσμένες επιλογές τυπογραφίας χάρη στην ενσωμάτωση της γραμματοσειράς Google, το εφέ κύλισης παράλληλου χαρτοφυλακίου με δυνατότητα φιλτραρίσματος και τα προηγμένα ρυθμιστικά που χρησιμοποιούν το Ρυθμιστικό TM Nivo συνδέω. Το θέμα υποστηρίζει επίσης την ενσωμάτωση του προγράμματος αναπαραγωγής ήχου και βίντεο.

7. Αρχιτεκτονική

7 Αρχιτεκτονική - Θέμα WordPress 2

Το θέμα Αρχιτεκτονική κυκλοφόρησε αρχικά πριν από 3 χρόνια τον Δεκέμβριο του 2012. Σήμερα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα στο Themeforest, με πάνω από 2.400 πωλήσεις! Το θέμα συνοδεύεται από έναν ισχυρό πίνακα διαχείρισης με πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης και διαχείρισης ρυθμιστικών ρυθμίσεων, υποστήριξη τοπικής προσαρμογής, απεριόριστες επιλογές χρωμάτων (σε συνδυασμό με έναν ζωντανό χρωματιστή), ενσωματωμένους σύντομους κωδικούς, πίνακες τιμών και ενσωμάτωση γραμματοσειρών Google. Εκτός από αυτές τις επιλογές προσαρμογής, το θέμα υποστηρίζει επίσης 5 προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων, διάταξη 6 υποσέλιδων και ένα πρόγραμμα μεταφόρτωσης γραμματοσειράς, λογότυπου και φόντου.

8. Γραφείο εξωτερικού σχεδιασμού

8 Θέμα WordPress Exterior Design Bureau

Το τελευταίο θέμα στη λίστα μας, το θέμα Bureau Exterior Design WordPress τροφοδοτείται από το Cherry Framework που αναπτύχθηκε από το TemplateMonster. Το θέμα βασίζεται στο πανίσχυρο πλαίσιο Bootstrap 3 και διαθέτει έντονα χρώματα δίνοντάς του μια αναζωογονητική αίσθηση πρασινάδας. Εκτός από αυτό, το θέμα έχει ενεργοποιημένη την παράλληλη κύλιση, έχει ενσωματωμένη υποστήριξη για εικονίδια γραμματοσειρών και γραμματοσειρές Google.

Ο πίνακας διαχειριστή παρέχει πολλές επιλογές θέματος και στήλης, δυνατότητες αυτόματης αναβάθμισης και άλλες σύνθετες επιλογές προσαρμογής. Ως δυνατότητα μπόνους, το θέμα διαθέτει μια ειδική ενότητα για συνομιλία στο διαδίκτυο, ώστε να μπορείτε να αλληλεπιδράτε με τους πελάτες σας (οι οποίοι, όταν είστε εκτός σύνδεσης μπορούν να σας αφήσουν μηνύματα εκτός σύνδεσης), βελτιώνοντας έτσι την εμπειρία χρήστη του ιστότοπού σας.

συμπέρασμα

Δυσκολεύτηκα να αναζητήσω πρότυπα εξωτερικής σχεδίασης στο διαδίκτυο – τα περισσότερα από αυτά ήταν ξεπερασμένα ή είχαν πολύ κοινό σχεδιασμό. Θα παρατηρήσετε ότι τα μισά θέματα από αυτήν τη λίστα προέρχονται από το TemplateMonster. Θα ήθελα να επισημάνω ορισμένα πράγματα σχετικά με αυτήν την αγορά.

Το TemplateMonster παρέχει καλή υποστήριξη πελατών – συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης και της διαμόρφωσης του αγορασμένου θέματος (φυσικά, σε τιμή). Το κουμπί πληρωμής στην πλαϊνή γραμμή περιλαμβάνει μερικά “πρόσθετα” με διαφημιζόμενο υψηλό προεξοφλητικό επιτόκιο.

προειδοποίηση templatemonster

Θα συνιστούσα να μην αγοράσετε αυτά τα πρόσθετα

Τα περισσότερα από αυτά είναι προσθήκες που δεν θα χρησιμοποιείτε. Για να επιδεινωθούν τα πράγματα, αυτά τα “must-have” πρόσθετα θα μπορούσαν να επιβραδύνουν τον ιστότοπό σας στο WordPress, εάν δεν προκαλούν εντελώς διένεξη θεμάτων-προσθηκών. Πάντα φροντίστε να αγοράσετε τον πάροχο φιλοξενίας σας ξεχωριστά, χωρίς συμμετοχή τρίτου μέρους (σε αυτήν την περίπτωση, TemplateMonster).

Αυτές είναι μερικές από τις παγίδες που πρέπει να γνωρίζετε. Έχουμε πολλά μαθήματα διαθέσιμα εδώ στο WPExplorer, όπου μπορείτε να μάθετε τι πρέπει να κάνετε.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me