8 πρόσθετα που κάνουν την Αντιμετώπιση προβλημάτων του WordPress ένα αεράκι

Όπως και το WordPress, υπάρχουν πάντα ορισμένα προβλήματα και δυσλειτουργίες που οι κάτοχοι ιστότοπων πιθανότατα θα πρέπει να αντιμετωπίσουν κάποια στιγμή. Και μπορείτε είτε να αντιμετωπίσετε αυτά τα ζητήματα με τον σκληρό τρόπο – χειροκίνητα – είτε με τον εύκολο τρόπο – μέσω ενός πρόσθετου.


Υπάρχουν πολλές προσθήκες WordPress που αφαιρούν το «πρόβλημα» από την «αντιμετώπιση προβλημάτων» και εξορθολογούν πλήρως την επιχείρηση διαχείρισης ενός ιστότοπου. Εδώ είναι 8 πρόσθετα για το WordPress που θα κάνουν τη ζωή σας λίγο πιο εύκολη για τους ιδιοκτήτες και τους προγραμματιστές ιστότοπων:

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

1. WP χαμένο πρόγραμμα επιδιόρθωσης αποτυχημένων μελλοντικών αναρτήσεων

Πρόγραμμα χαμένων WP

Η λειτουργία προγραμματισμού δημοσιεύσεων είναι θεϊκή, ειδικά για όσους προτιμούν να γράφουν μαζικά και να δημοσιεύουν τα άρθρα τους σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, ώστε να μην αλληλοεπικαλύπτονται. Ωστόσο, εάν θέλετε να προγραμματίζετε τις αναρτήσεις σας όλη την ώρα, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι κατά καιρούς μια δημοσίευση θα αποτύχει για κάποιο λόγο.

Αυτό μπορεί να είναι εξαιρετικά απογοητευτικό, ειδικά όταν δεν ειδοποιείτε για αυτήν την αποτυχία δημοσίευσης έως ότου συναντήσετε το σφάλμα στο πλαίσιο διαχειριστή. Κανείς δεν αρέσει να βλέπει αυτό το φοβερό μήνυμα “Χάθηκε χρονοδιάγραμμα”! ο Πρόγραμμα WP Missed Schedule Fix Failed Future Posts WordPress μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση αυτού του προβλήματος. Με σωστή ονομασία, αυτό το πρόσθετο σαρώνει τον ιστότοπό σας στο WordPress για να ελέγξει για προγραμματισμένες αναρτήσεις που έχουν χάσει την ημερομηνία δημοσίευσής τους και στη συνέχεια προχωρά και τις δημοσιεύει. Είναι ένα εύχρηστο μικρό πρόσθετο που δεν εμποδίζει τον διακομιστή σας με κανέναν τρόπο.

2. Akismet

Ακίσμετ

Το Spam είναι πόνος, αλλά ευτυχώς υπάρχουν πρόσθετα που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για να το αντιμετωπίσουν. ο Πρόσθετο Akismet WordPress είναι δημοφιλές. Στην πραγματικότητα, δεν έχει άλλη επιλογή από το να είναι δημοφιλές, καθώς έρχεται προεγκατεστημένο σε όλες τις εκδόσεις του WordPress.

Αν και δεν μπορεί απαραιτήτως να είναι ανόητο, είναι αρκετά καλό να παρεμποδίζει τα περισσότερα από τα spam άτομα και τα bots θα προσπαθήσουν να ρίξουν μέρος στην ενότητα σχολίων σας. Το Akismet ελέγχει όλα τα σχόλια που γίνονται στο ιστολόγιό σας και στη συνέχεια τα αναλύει για να δει αν μοιάζουν με ανεπιθύμητο υλικό. Μερικές φορές προκαλεί προβλήματα, γι ‘αυτό πρέπει να ελέγχετε τακτικά το φάκελο spam. Μερικές φορές τα νόμιμα σχόλια επισημαίνονται ως ανεπιθύμητα, οπότε θα πρέπει να το ελέγχετε μη αυτόματα.

3. WP-Optimize ή Βελτιστοποίηση βάσης δεδομένων μετά τη διαγραφή αναθεωρήσεων

Πρόσθετο WP Optimize WordPress

Όταν το σύστημα αναθεωρήσεών σας είναι υπερφορτωμένο, η βάση δεδομένων του ιστότοπού σας μπορεί να είναι αρκετά μεγάλη, κάτι που κάνει λίγα για να κάνει τον ιστότοπό σας να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά. Στην πραγματικότητα, μπορεί να περιορίσει σημαντικά τον ιστότοπό σας. ο Πρόσθετο WP-Optimize WordPress βοηθά στη συρρίκνωση της βάσης δεδομένων σας, ώστε ο ιστότοπός σας να λειτουργεί πιο ομαλά και να βελτιστοποιείται. Αυτό το πρόσθετο επιτυγχάνει αυτό το έργο, φροντίζοντας για πράγματα όπως αναθεωρήσεις μετά, παλιά σχόλια ή αυτόματα προσχέδια αναρτήσεων. ο Βελτιστοποίηση βάσης δεδομένων μετά τη διαγραφή αναθεωρήσεων Το plugin κάνει σχεδόν το ίδιο πράγμα, το οποίο μπορεί να μειώσει το μέγεθος της βάσης δεδομένων σας κατά περισσότερο από το μισό.

4. Σελίδα Σύνδεσμοι προς

Σύνδεσμοι σελίδας προς

Η σύνδεση με εσωτερικές σελίδες και εξωτερικούς ιστότοπους είναι πάντα καλή πρακτική όταν προσπαθείτε να ανεβείτε στις τάξεις της Google, ειδικά όταν αυτοί οι σύνδεσμοι οδηγούν σε ιστότοπους αρχών. Αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι πραγματικός πόνος να το κάνεις χειροκίνητα. Σε κανέναν δεν αρέσει να βυθίζεται σε μια εμπλεκόμενη διαδικασία μόνο για να προσαρμόσει ορισμένες ρυθμίσεις. Με το Σύνδεσμοι σελίδας στο WordPress, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το ενεργοποιήσετε ή να το απενεργοποιήσετε.

Αυτή η προσθήκη διευκολύνει τη μεταφορά επισκεψιμότητας σε μια παλιά σελίδα και την ανακατεύθυνση σε κάπου αλλού. Αυτό το εύχρηστο μικρό πρόσθετο βοηθά προσθέτοντας ένα μετα-πλαίσιο στο πρόγραμμα επεξεργασίας αναρτήσεων, όπου μπορείτε να επιλέξετε μια προσαρμοσμένη διεύθυνση URL για εισαγωγή στο πεδίο κειμένου. Με αυτόν τον τρόπο, όταν η κυκλοφορία φτάσει στο δρόμο σας, θα κατευθύνεται αυτόματα στον εξωτερικό σύνδεσμο.

5. Απενεργοποιήστε τα σχόλια

Απενεργοποίηση σχολίων

Έχετε προσπαθήσει ποτέ να απενεργοποιήσετε τα σχόλια σε ολόκληρο τον ιστότοπό σας; Είναι πιο δύσκολο από ό, τι φαίνεται αρχικά. Αλλά είναι απαραίτητο περιστασιακά, για διάφορους λόγους. Όχι μόνο αυτό, αλλά η αφαίρεση σχολίων που έχουν ήδη γίνει στο μπροστινό μέρος απαιτεί λίγη τεχνολογική γνώση, συμπεριλαμβανομένης της κωδικοποίησης. Δεν γνωρίζουν όλοι οι χρήστες του WordPress πώς να κωδικοποιούν ή να τροποποιούν τα θέματα τους.

Ευτυχώς, υπάρχει ένα καλό πρόσθετο που μπορεί να το φροντίσει αυτό: το Απενεργοποίηση σχολίων WordPress plugin. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να απενεργοποιήσετε τα σχόλια, είτε για ολόκληρο τον ιστότοπό σας είτε μόνο για κάθε μετά. Όταν θέλετε τα σχόλια να εξαλειφθούν εντελώς, η προσθήκη θα εξαφανίσει ακόμη και τη φόρμα σχολίων. Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε τα σχόλια σε μια συγκεκριμένη ανάρτηση, η φόρμα σχολίων θα καταργηθεί μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Ωστόσο, τα υπάρχοντα σχόλια μπορούν να παραμείνουν, εάν επιλέξετε να τα διατηρήσετε.

6. Ασφάλεια iThemes

Ασφάλεια iThemes

Είναι σημαντικό να έχετε ένα εφεδρικό σχέδιο σε περίπτωση διακοπής λειτουργίας του διακομιστή σας ή κάποιου άλλου τυχαίου συμβάντος στον ιστότοπό σας. Όλοι το γνωρίζουν αυτό. Όμως, δεν λαμβάνουν όλοι τα απαραίτητα μέτρα για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του ιστότοπού τους τακτικά, κυρίως επειδή είναι ενόχληση. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει απολύτως να μπορείτε να επαναφέρετε τον ιστότοπό σας από ένα αντίγραφο ασφαλείας σε περίπτωση που συμβεί κάτι κακό, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

ο Ασφάλεια iThemes το plugin το κάνει αυτό αυτόματα για εσάς. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας, είτε πλήρως είτε μερικώς. Αυτό περιλαμβάνει τη βάση δεδομένων σας και τα εγκατεστημένα πρόσθετα. Έχουν αναπτυχθεί άλλα πρόσθετα για την εκτέλεση αυτού του τύπου λειτουργίας, αλλά το iThemes Security είναι πιθανώς το καλύτερο. Έχει πολλά χαρακτηριστικά και σας δίνει την ευκαιρία να επαναφέρετε το αντίγραφο ασφαλείας σας μέσα σε λίγα λεπτά.

7. WordPress SEO από Yoast

WordPress SEO από Yoast

Η διατήρηση της βελτιστοποίησης της μηχανής αναζήτησης του ιστότοπού σας μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητική, λαμβάνοντας υπόψη όλους τους μικρούς παράγοντες που πρέπει να σκεφτείτε, συμπεριλαμβανομένων των μετα-ετικετών, των περιγραφών σελίδων και άλλων παρόμοιων. Όταν πρόκειται για SEO, WordPress SEO από Yoast είναι απαραίτητο. Σας δίνει τον πλήρη έλεγχο των μετα-περιγραφών, των τίτλων σελίδων και των λέξεων-κλειδιών για τις σελίδες, τις αναρτήσεις και τις κατηγορίες σας.

Αυτή η προσθήκη ενημερώνει επίσης τα ρομπότ μηχανών αναζήτησης τι να κάνουν σε περίπτωση nofollow, ακολουθήστε, χωρίς ευρετήριο, ευρετήριο κ.λπ. Μπορείτε επίσης να εξατομικεύσετε τις περιγραφές σας στο Facebook και το Twitter για μεμονωμένες αναρτήσεις. Δηλαδή, αν προτιμάτε να μην χρησιμοποιήσετε το προεπιλεγμένο πεδίο περιγραφής meta.

8. Digg Digg

Digg Digg

Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. Είναι παντού. Και αν δεν έχετε πηδήσει ακόμα σε αυτό το συγκρότημα, χάνετε, ειδικά όταν ο ιστότοπός σας υποτίθεται ότι θα αποφέρει κέρδος. Εάν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, σκεφτείτε να εγκαταστήσετε το Πρόσθετο Digg Digg WordPress, το οποίο προσθέτει ένα κινούμενο πλαίσιο στις σελίδες και τις αναρτήσεις του ιστότοπού σας και επιτρέπει στους επισκέπτες σας να μοιράζονται το περιεχόμενό σας με ένα μόνο κλικ.

Αυτό το πρόσθετο WordPress χειρίζεται οποιονδήποτε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης μπορείτε να το ρίξετε, συμπεριλαμβανομένων Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+, Instagram, Pinterest και ούτω καθεξής. Μπορείτε να εξατομικεύσετε τον τύπο υπηρεσιών που θέλετε να δείξετε στους χρήστες σας και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε αυτές που δεν πιστεύετε ότι θα έχουν καμία χρησιμότητα στον ιστότοπό σας. Συνολικά, είναι απαραίτητο να βυθιστείτε πρώτα στο κεφάλι των κοινωνικών μέσων.


Υπάρχουν τόνοι προσθηκών που επιπλέουν εκεί έξω που μπορούν να διορθώσουν μερικά από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα με το WordPress, ειδικά αν είστε λίγο βρεγμένοι πίσω από τα αυτιά σχετικά με την πλατφόρμα. Ας ελπίσουμε ότι η προηγούμενη λίστα θα είναι αρκετή για να λειτουργήσει ο ιστότοπός σας (και διατηρήστε τον έτσι!).

Υπάρχουν προσθήκες που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για την αντιμετώπιση προβλημάτων ή τον εξορθολογισμό των λειτουργιών ιστότοπου; Ενημερώστε με στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me