8 καλύτερες προσθήκες WordPress

Η βελτιστοποίηση των ποσοστών μετατροπής είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα για τους περισσότερους ψηφιακούς εμπόρους. Η προσέλκυση και η «αγκίστρωση» ενός μελλοντικού πιστού οπαδού μπορεί να είναι μια μορφή τέχνης – που μας προκαλεί αμηχανία. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά εργαλεία για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας. ειδικά μέσα στην κοινότητα του WordPress. Σε αυτό το άρθρο θα εξερευνήσουμε την κρέμα της σοδειάς.


Πιο συγκεκριμένα, θα βρούμε τον κόσμο των αναδυόμενων προσθηκών. Μόλις τελειώσουμε με αυτό, θα προχωρήσουμε για να διερευνήσουμε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη νέα αναδυόμενη προσθήκη και να μεγιστοποιήσετε τα ποσοστά μετατροπών στον ιστότοπό σας στο WordPress. Ας σπάσουμε!

Τι είναι ένα αναδυόμενο παράθυρο Optin?

Τα αναδυόμενα παράθυρα Optin είναι ένας αποδεδειγμένος τρόπος μετατροπής των επισκεπτών σε πιστούς οπαδούς. Το Optins επιτρέπει στους επισκέπτες να εισάγουν στοιχεία επικοινωνίας για να εγγραφούν σε ένα ενημερωτικό δελτίο ή να ζητούν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα.

Αναδυόμενα παράθυρα που λέτε; Όμως είναι ενοχλητικά, έτσι; Εργαλεία μάρκετινγκ μπορώ να είστε κουραστικοί – δεν υπάρχει αμφιβολία γι ‘αυτό – αλλά στα χέρια ενός μεγάλου ψαρά, το σωστό δόλωμα μπορεί να είναι το κλειδί για την επιτυχία του. Μόνο εσείς μπορεί να αποφασίσει εάν τα αποτελέσματα αξίζουν τη μέθοδο. Με αυτά τα λόγια, ας συνεχίσουμε να εξερευνούμε τις κορυφαίες αναδυόμενες προσθήκες για το WordPress.

Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός προσθηκών WordPress, και η ταξινόμηση του σίτου από το φλοιό μπορεί να είναι κάπως τρομακτική προοπτική. Ευτυχώς, έχουμε ήδη κάνει τη βαριά ανύψωση για εσάς με την προσεκτικά εξεταζόμενη επιλογή μας παρακάτω.

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

1. Αναδυόμενα παράθυρα Ninja

Ninja Popups για WordPress

Το Ninja Popups είναι ένας προσαρμόσιμος δημιουργός αναδυόμενων παραθύρων για το WordPress. Με αυτό το πρόσθετο μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα αναδυόμενα παράθυρα στον ιστότοπό σας για συνδρομές σε ενημερωτικά δελτία, κοινωνικά ακολουθία, προτεινόμενα ή σχετικά αντικείμενα και πολλά άλλα.

Τα αναδυόμενα παράθυρα είναι ένας φανταστικός τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή των αναγνωστών και το Ninja Popups διευκολύνει την προσθήκη προσαρμοσμένων αναδυόμενων παραθύρων στον ιστότοπό σας. Η προσθήκη σάς προσφέρει πολλές εξαιρετικές αναδυόμενες επιλογές που είναι έτοιμες για κινητά, πλήρως μεταφράσιμες και γεμάτες λειτουργίες. Προσθέστε αναδυόμενα παράθυρα που κλειδώνουν περιεχόμενο έως ότου ένας αναγνώστης εγγραφεί ή μοιραστεί. Ή προσθέστε αναδυόμενα παράθυρα για ειδικές προσφορές, εκπτώσεις ή κωδικούς κουπονιών. Οι πιθανότητες είναι ατελείωτες. Ένα από τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά είναι τα στατιστικά στοιχεία που παρέχει το Ninja Popups για να σας δείξει ποια αναδυόμενα παράθυρα βοηθούν και ποια μπορούν να πάνε.

Χρειάζεστε περισσότερες αναδυόμενες επιλογές σχεδίασης; Αποκτήστε το πακέτο επέκτασης! Ο συγγραφέας plugin δημιούργησε ένα επιπλέον πακέτο θεμάτων για όσους χρειάζονται λίγο περισσότερη ποικιλία. Εάν εκτελείτε πολλές προσφορές ή θέλετε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά σχέδια για κάθε αναδυόμενο τύπο, το πακέτο επέκτασης θα ήταν σίγουρα χρήσιμο. Αλλά επειδή είναι μόνο λίγα δολάρια επιπλέον, δουλεύει να προσθέσουμε στο κιτ εργαλείων σας για μεταγενέστερη ημερομηνία.

2. Αναδυόμενο παράθυρο

Αναδυόμενο παράθυρο

Το Popup Maker είναι ένα πρόσθετο που σας επιτρέπει να βάλετε σχεδόν οποιοδήποτε περιεχόμενο που μπορείτε να φανταστείτε στα αναδυόμενα παράθυρά σας. Επιπλέον, είναι γεμάτο με πολλές δυνατότητες όπως:

 • Αναδυόμενα κινούμενα σχέδια ανοίγματος
 • Πλήρης έλεγχος θέσης και μεγέθους
 • Εργαλείο δημιουργίας θεμάτων
 • Περιεχόμενο με δυνατότητα κύλισης και άλλα

3. Άνθιση

ανθίζω

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Bloom είναι ένα πολύ λεπτό plugin από τα rockstars στο Elegant Themes. Είναι επίσης εξαιρετικό, οπότε παίρνετε αυτό που πληρώνετε – ένα ποιοτικό προϊόν. Ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύετε να προσθέσετε φόρμες optin στον ιστότοπό σας, το Bloom διαθέτει πολλά ενσωματωμένα χαρακτηριστικά για να διευκολύνει τη διαδικασία δημιουργίας:

 • Έξι εύκολες μορφές optin. όπως αναδυόμενο παράθυρο, μεταφορά και widget
 • Πάνω από 100 πρότυπα εκκίνησης
 • Εύκολη εισαγωγή και εξαγωγή για κοινή χρήση με τους άλλους ιστότοπούς σας
 • Παρακολούθηση στατιστικών για παρακολούθηση των μετατροπών σας
 • Και περισσότερα – δείτε την κριτική μας στο Bloom για να μάθετε περισσότερα

4. Αναδυόμενα παράθυρα – Αναδυόμενο παράθυρο WordPress

Αναδυόμενα WordPress

Αναδυόμενα παράθυρα – Το WordPress Popup είναι ένα πανίσχυρο αναδυόμενο πρόσθετο που έχει ληφθεί πάνω από 60.000 φορές και διαθέτει 40% ώθηση στους ακόλουθους σας. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

 • Πολλαπλά φίλτρα οθόνης για να διακρίνουν τις συνήθειες των χρηστών
 • Επιλογές για πότε θα εμφανίζονται ή όχι για να εμφανίζονται αναδυόμενα παράθυρα
 • Ρυθμίσεις τοποθεσίας, χρονισμού και απόκρυψης
 • Σύντομοι κωδικοί για κοινωνική δικτύωση

5. Αναδυόμενο παράθυρο

Αναδυόμενο Ally

Το PopupAlly είναι ιδανικό για την επέκταση του αριθμού των συνδρομητών σας. Αυτή η προσθήκη WordPress επιτρέπει τη γρήγορη προσαρμογή των προηγμένων επαγγελματικών εντύπων εγγραφής, ακόμη και αν δεν έχετε γνώση κώδικα.

 • Συμβατό με τα περισσότερα συστήματα μάρκετινγκ email
 • Διαθέτει επαγγελματική επιλογή με υποστήριξη premium
 • Προσφέρει βήματα βήμα προς βήμα για να σηκωθείτε και να τρέξετε
 • Δωρεάν μάθημα 30 ημερών για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τη λίστα σας

6. PopUp από Supsystic

Λήψη Popup από Supsystic

Το PopUp By Supsystic επιτρέπει τον εύκολο, απεριόριστο δημιουργικό σχεδιασμό για την απόκτηση περισσότερων συνδρομητών και κοινωνικών οπαδών.

 • Αποκριτικά αναδυόμενα παράθυρα με φιλικές επιλογές
 • Προσαρμόσιμα θέματα
 • Έξοδος αναδυόμενων παραθύρων για τη σύλληψη χαμένων επισκεπτών

7. Επιλέξτε Samurai

Συμμετοχή στην προσθήκη Samurai

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Δημιουργήστε όμορφες αναδυόμενες φόρμες αναδυόμενων παραθύρων στο WordPress με την επιλογή Samurai. Το Opt-in Samurai είναι ένα άλλο premium plugin που αναπτύχθηκε από το Intense WP που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε όμορφες αναδυόμενες αναδυόμενες φόρμες για τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Έρχεται με 100+ προκαθορισμένες φόρμες συμμετοχής με προσαρμόσιμες εικόνες και λεπτομέρειες κειμένου. Όλες οι φόρμες συμμετοχής έχουν δοκιμαστεί πλήρως για απόκριση και είναι ιδανικές για όλες τις συσκευές. Μαζί με όλες τις δυνατότητες που προσφέρει το Opt-in Samurai, περιλαμβάνει επίσης 20 ειδικές φόρμες συμμετοχής στο sidebar.

Δημιουργήστε απεριόριστες φόρμες και στείλτε δεδομένα δυνητικών πελατών σε 19 πιο δημοφιλείς υπηρεσίες email, όπως MailChimp, Aweber, Get Response, Constant Contact, iContact, Vertical Response, FreshMail, Vision6, Customer.io, SendinBlue, SendGrid, DotMailer, Campaign Monitor, Active Εκστρατεία, Infusion Soft, Sugar CRM, HubSpot και Mad Mimi. Τα δεδομένα συνδρομητών αποθηκεύονται επίσης στην τοπική σας βάση δεδομένων WordPress. Έτσι, μπορείτε να κάνετε εξαγωγή σε CSV απευθείας από τον πίνακα ελέγχου Samurai Opt-in. Τα λεπτομερή στατιστικά σας δείχνουν τις πιο μετατρεπτικές φόρμες μαζί με τις εμφανίσεις / προβολές.

Η επιλογή Samurai μπορεί επίσης να στείλει τους δυνητικούς πελάτες σας απευθείας στο Sugar CRM που φιλοξενείται. Εκτός από την αναδυόμενη φόρμα, οι φόρμες μπορούν επίσης να τοποθετηθούν στη σελίδα απευθείας (χωρίς αναδυόμενο παράθυρο) σε περίπτωση που θέλετε να εμφανίσετε τη φόρμα συμμετοχής στη μέση του περιεχομένου χρησιμοποιώντας σύντομο κώδικα. Ο πίνακας ελέγχου της προσθήκης σας παρέχει λεπτομερή αναλυτικά στοιχεία για τις φόρμες, οι οποίες λαμβάνουν προβολές και αυτές που μετατρέπουν περισσότερο. Η επιλογή Samurai είναι ένα από τα φιλικά προς το χρήστη πρόσθετα εκεί έξω για να ρυθμίσετε τις αναδυόμενες φόρμες συμμετοχής. Όχι μόνο αυτά, το πρόσθετο υποστηρίζει αναδυόμενα παράθυρα καλωσορίσματος και εξόδου. Και μπορείτε επίσης να ορίσετε τη λήξη cookie για κάθε αναδυόμενο παράθυρο.

8. Optin Ninja

Οπτίν Νίντζα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Optin Ninja είναι ένα premium WordPress Plugin σχεδιασμένο με τρόπο που θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε νέους συνδρομητές email. Συλλέξτε διευθύνσεις email και αποθηκεύστε τις σε μια τοπική βάση δεδομένων, χρησιμοποιήστε autoresponders μέσω ενός κλειδιού API ή χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε προσαρμοσμένη φόρμα. Η προσθήκη σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε διαδικασία ενός ή δύο βημάτων για τη μετατροπή των επισκεπτών σε συνδρομητές.

Κάθε πλαίσιο περιεχομένου μπορεί να έχει διαφορετικό στυλ. Οι σελίδες συμπίεσης μπορούν να προσαρμοστούν λεπτομερώς. Χρησιμοποιήστε αυτόνομες σελίδες ή ανοίξτε τις σε αναδυόμενα παράθυρα, προσαρμόστε το φόντο, τα χρώματα, τις γραμματοσειρές κ.λπ..

Η προσθήκη είναι εύκολη στην εγκατάσταση και λειτουργεί καλά με τα περισσότερα θέματα και προσθήκες WordPress. Ρίξτε μια ματιά στην επίδειξη προσθηκών για προεπισκόπηση όλων των εκπληκτικών επιδείξεων σελίδας optin και για να δείτε πραγματικά στιγμιότυπα οθόνης του γραφήματος ανάλυσης, της αυτόματης απόκρισης, των επιλογών σχεδίασης και των 300+ γραφικών που περιλαμβάνονται.

Υπόθεση?

Μετά από όλη τη συλλογή πρόσθετων, την προσαρμογή αναδυόμενων παραθύρων και τη σύνταξη ενημερωτικών δελτίων, πώς ξέρετε ότι κάποιο από αυτά τα πράγματα λειτουργεί; Αν και η μαγική φόρμουλα θα αμφισβητηθεί για πολλές χιλιετίες που θα έρθουν, υπάρχουν μερικά πειράματα που οι περισσότεροι ειδικοί συμφωνούν ότι θα παράγουν πραγματικά τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αυτό έρχεται με τη μορφή δοκιμή στατιστικής υπόθεσης.

Η δοκιμή στατιστικής υπόθεσης δεν έχει απολύτως καμία σχέση με ένα συγκεκριμένο μεγάλο, κυρίως φυτοφάγο θηλαστικό που βρίσκεται γενικά σε περιοχές της υποσαχάριας Αφρικής. Ωστόσο, αυτό κάνει έχουν να κάνουν αρκετά με την επιστημονική έρευνα στον τομέα των στατιστικών.

Η δοκιμή A / B αναφέρεται σε ένα τυχαιοποιημένο πείραμα που αποτελείται από δύο παραλλαγές – A και B – ενώ η πρώτη αντιπροσωπεύει το θέμα «μάρτυρας» και η «θεραπεία» αντιπροσωπεύεται από το δεύτερο.

Ταραγμένος? Λοιπόν, ευτυχώς δεν χρειάζεται να είστε επιστήμονας πυραύλων για να έχετε έναν επιτυχημένο ιστότοπο. Αυτό είναι το πρόσθετο! Παρόλο που πολλές αναδυόμενες προσθήκες έχουν ενσωματωμένες δυνατότητες παρακολούθησης, υπάρχει μια προσθήκη ειδικά σχεδιασμένη για να σας βοηθήσει να ορίσετε, να διαχειριστείτε και να παρακολουθείτε τα πειράματα δοκιμών A / B:

Nelio AB Split Testing Tool για WordPress

Το Nelio A / B Testing είναι μια ισχυρή και ευέλικτη υπηρεσία βελτιστοποίησης μετατροπών για το WordPress. Η ίδια η προσθήκη είναι δωρεάν, αλλά η υπηρεσία που απαιτείται είναι εξαιρετική. Δείτε τι μπορεί να κάνει η δοκιμή Nelio A / B για εσάς:

 • Βελτιώστε τις σελίδες προορισμού σας
 • Γράψτε καλύτερες δημοσιεύσεις
 • Δοκιμάστε νέα θέματα και διαφορετικά μενού
 • Δοκιμαστικοί τίτλοι και τίτλοι

Και το καλύτερο είναι ότι όλα αυτά μπορούν να γίνουν από το εσωτερικό του Πίνακα ελέγχου του WordPress! Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό που θα σας ζεσταίνει είναι οι χάρτες θερμότητας.

Αυτή η δυνατότητα σας επιτρέπει κυριολεκτικά να αναλύσετε τις πιο καυτές περιοχές οποιασδήποτε σελίδας, ώστε να κατανοήσετε καλύτερα τους πελάτες σας. Και επειδή το Nelio A / B Testing έχει σχεδιαστεί ως υπηρεσία (αν και premium), όλη η επεξεργασία καταργείται από τον ιστότοπό σας και αφήνει το νέφος τους να χειριστεί το φορτίο. Αυτό καθιστά πολύ πιο γρήγορους χρόνους μεταφόρτωσης ιστότοπου.

Βάζοντας το Icing στο κέικ μετατροπών

Μιλάμε λοιπόν για αναδυόμενα παράθυρα σε αυτήν την ανάρτηση, αλλά θέλω να σας δώσω ένα επιπλέον μπόνους. Ένας από τους πιο αποδεδειγμένους τρόπους για να αυξήσετε τη λίστα των συνδρομητών σας και να τους κρατήσετε να επιστρέφουν για περισσότερα είναι ένας από τους απλούστερους: πείτε ευχαριστώ.

Οι δοκιμές δείχνουν ότι η συμπερίληψη μιας σελίδας ευχαριστιών στο τέλος μιας συναλλαγής (είτε είναι οικονομική είτε όχι) δημιουργεί μεγάλο αντίκτυπο σε κάθε πελάτη. Δημιουργεί επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία να συμπεριλάβετε συνδέσμους πίσω σε κάποιο από τα άλλα περιεχόμενά σας.

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να πείτε ευχαριστώ για το χρόνο που περάσαμε μαζί είναι, το μαντέψατε – μια προσθήκη WordPress. Το Thank Me Later στέλνει πραγματικά ευχαριστήρια email σε οποιονδήποτε αφήνει ένα σχόλιο.

Υπέροχα καταπληκτικά χαρακτηριστικά:

 • Προσκαλέστε τους αναγνώστες πίσω στο ιστολόγιό σας
 • Συνδεθείτε στο Twitter ή στο Facebook για περισσότερους οπαδούς
 • Προσαρμόστε τα email για τις κατηγορίες
 • Σύνδεση με τη ροή RSS
 • Περιλαμβάνει μετάφραση πολλαπλών γλωσσών

Όπως και στον πραγματικό κόσμο, ένα ευχαριστώ προχωρά πολύ για να κάνει έναν αναγνώστη, συνδρομητή ή πελάτη να νιώθει ευπρόσδεκτος και θα σας αγαπήσουν για αυτό.

Μετατροπή γάντζου, γραμμής και νεροχύτη επισκεπτών

Έτσι, οι πεινασμένοι επισκέπτες του ιστότοπου έχουν πάρει το δόλωμα και τους έχετε κουρδίσει. Έχετε αυξήσει τη λίστα των συνδρομητών σας με αναδυόμενα optins, έχετε δημιουργήσει περισσότερο ενδιαφέρον για τον ιστότοπό σας, κατανοείτε πλήρως τους πελάτες και τις ανάγκες τους και χρειάζεστε ακόμη και χρόνο από την πολυάσχολη μέρα σας για να σας ευχαριστήσω.

Μπορείτε τώρα να προχωρήσετε στην κατάκτηση του κόσμου. Εναλλακτικά, εάν πεινάτε ακόμα περισσότερα, ρίξτε μια ματιά στις συμπληρωματικές προσθήκες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Έχετε ερωτήσεις, προτάσεις ή κριτικές; Απομακρύνετε την παρακάτω ενότητα σχολίων!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me