7 καλύτερες προσθήκες WordPress Caching το 2020

Όσον αφορά την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress, έχετε μόνο μία λήψη. Προβάλετε σελίδες αργής φόρτωσης στο κοινό σας και δεν θα ξέρετε τι έπληξε την κατώτατη γραμμή σας. \ Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μια προσθήκη προσωρινής αποθήκευσης WordPress για να αποφύγετε το χάος αργών σελίδων.


Ποιο είναι το τελικό αποτέλεσμα; Θα αυξήσετε τις ταχύτητες φόρτωσης της σελίδας σας, θα κάνετε τους χρήστες σας ευχαριστημένους και θα αποκομίζετε άφθονα δρόμο.

Γιατί να προβάλλετε σελίδες με γρήγορη φόρτωση; Κυρίως επειδή οι άνθρωποι και οι μηχανές αναζήτησης δεν τους αρέσουν οι αργοί ιστότοποι. Ναι, ένας αργός ιστότοπος σημαίνει ότι δεν έχετε τίποτα που να προσφέρετε και οι μηχανές αναζήτησης δεν θα διστάσουν να στείλουν τον αγαπημένο σας ιστότοπο στη λήθη..

Δείξτε στους αναγνώστες σας λίγη αγάπη με εξαιρετικά γρήγορες σελίδες και θα σας αγαπήσουν στο φεγγάρι και πίσω. Μεταξύ εσάς και εμένα, ξέρω ότι σας αρέσει και η αργή φόρτωση σελίδων. Τούτου λεχθέντος, πρέπει να είστε σε κατάσταση κτηνοτροφίας ανά πάσα στιγμή όταν πρόκειται για τις ταχύτητες του ιστότοπού σας.

Όσον αφορά την ταχύτητα, όσο πιο γρήγορα τα άτομα (και οι μηχανές αναζήτησης) φτάνουν στο περιεχόμενό σας, τόσο το καλύτερο. Διαφορετικά, θα περιμένετε τους πελάτες σας σαν έναν επιβάτη στη στάση του λεωφορείου – μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν θα έρθουν, σε αντίθεση με το λεωφορείο.

Γι ‘αυτό μην τρέχετε στο έδαφος με έναν αργό ιστότοπο. Μην δίνετε σε αυτό το αργό σύνολο σελίδων αγάπη. αποκτήστε ένα WordPress cache plugin και εθιστείτε στην ταχύτητα.

Αν αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να επιβραδύνετε, βρίσκεστε στο σωστό μέρος, επειδή σε αυτήν την ανάρτηση καλύπτουμε 7 από τις καλύτερες προσθήκες προσωρινής αποθήκευσης του WordPress για να επιταχύνετε τον ιστότοπό σας το 2019 και μετά.

Εάν δεν βρείτε το αγαπημένο σας πρόσθετο προσωρινής αποθήκευσης, μην απογοητευτείτε. Αντ ‘αυτού, μεταφέρετε τον αγώνα στην ενότητα σχολίων στο τέλος της ανάρτησης. Ή ρίξτε μια ματιά στον πλήρη οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο επιτάχυνσης του WordPress.

Μια γρήγορη σημείωση για την προσωρινή αποθήκευση του WordPress

Τι είναι λοιπόν αυτή η επιχείρηση προσωρινής αποθήκευσης; Μισώ το διπλό περιεχόμενο επειδή είναι κακό για τις προσπάθειές σας στο SEO, οπότε θα ρίξω ένα απόσπασμα από ένα παρελθόν άρθρο που σας δείχνει πώς να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη του WordPress όπως οι επαγγελματίες. Εδώ είναι:

Σε γενικούς υπολογιστικούς όρους, η προσωρινή αποθήκευση αποθηκεύει απλά δεδομένα στην προσωρινή μνήμη σε αντίθεση με την κύρια μνήμη. Η προσωρινή μνήμη (προφορά μετρητών) είναι μια τεχνολογία μέσω της οποίας ένα κομμάτι υλικού ή λογισμικού αποθηκεύει προσωρινά δεδομένα που είναι πιο γρήγορα για ανάκτηση τη δεύτερη φορά που τα χρειάζεστε.

Η προσωρινή αποθήκευση αφορά μόνο την αύξηση των ταχυτήτων φόρτωσης της σελίδας του ιστότοπού σας. Έχουμε τέσσερις βασικούς τύπους προσωρινής αποθήκευσης, συγκεκριμένα:

 • Προσωπική αποθήκευση προγράμματος περιήγησης, η οποία είναι ενσωματωμένη στην προσωρινή αποθήκευση σε προγράμματα περιήγησης όπως το Chrome, το Mozilla Firefox και ούτω καθεξής
 • Προσωρινή αποθήκευση διακομιστή, η οποία συμβαίνει στην πλευρά του διακομιστή. Συντηρείται συνήθως από τον οικοδεσπότη Ιστού σας
 • Κρυφή μνήμη τρίτου μέρους που παρέχεται από τρίτα μέρη, όπως δίκτυα παράδοσης περιεχομένου (CDN). Παραδείγματα δημοφιλών CDN περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων το CloudFlare και το KeyCDN
 • Plugin cache, ο τύπος που προσφέρει το WordPress caching plugins, καθώς και το κύριο θέμα αυτού του άρθρου

Στην ακόλουθη ενότητα, καλύπτουμε δωρεάν και premium πρόσθετα προσωρινής αποθήκευσης WordPress. Είτε πρόκειται για δωρεάν ή premium πρόσθετη προσωρινή μνήμη WP, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα κατάλληλο για τον ιστότοπό σας. Χωρίς περαιτέρω αμφιβολίες, ας ξεκινήσουμε τις δραστηριότητές μας.

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

1. W3 Συνολική προσωρινή μνήμη

πρόσθετα προσωρινής αποθήκευσης wordpress - συνολική προσωρινή μνήμη w3

Με πάνω από 1 εκατομμύριο ενεργές εγκαταστάσεις, το W3 Total Cache είναι μια από τις πιο δημοφιλείς προσθήκες caching WordPress στον πλανήτη.

Η προσθήκη είναι δημοφιλής χάρη σε μια καταπληκτική σουίτα λειτουργιών προσωρινής αποθήκευσης που σας βοηθούν να επιταχύνετε τον ιστότοπό σας σαν αφεντικό. Το W3 Total Cache επιταχύνει τον ιστότοπό σας στο WordPress με δυνατότητες όπως:

 • Προσωρινή αποθήκευση προγράμματος περιήγησης, η οποία είναι ιδιαίτερα καλή για επαναλαμβανόμενες προβολές σελίδας
 • Η δυνατότητα ελαχιστοποίησης και συμπίεσης HTML, CSS, JavaScript και τροφοδοσιών εξοικονομώντας έως και 80% του εύρους ζώνης σας
 • Συμβατότητα με κοινόχρηστη, εικονική ιδιωτική και αποκλειστική φιλοξενία (διακομιστές)
 • Ομαλή ενσωμάτωση δικτύου παράδοσης περιεχομένου (CDN)
 • Υποστήριξη για κινητά, συμπεριλαμβανομένης της αυτόματης εναλλαγής θέματος
 • Προσωρινή αποθήκευση σελίδων συμπεριλαμβανομένων των σελίδων αποτελεσμάτων αναζήτησης
 • Προσωρινή αποθήκευση αντικειμένων συμπεριλαμβανομένων αντικειμένων βάσης δεδομένων
 • Υποστήριξη WP_CLI για εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και άλλα
 • Στατιστικά στοιχεία προσωρινής αποθήκευσης, ώστε να μπορείτε να δείτε πώς οι προσπάθειες προσωρινής αποθήκευσης είναι φέρινγκ
 • Αντίστροφη ολοκλήρωση διακομιστή μεσολάβησης μέσω Varnish ή Nginx
 • Υποστήριξη για Google Accelerated Mobile Pages (AMP)
 • Και πολλά άλλα

Ο τεράστιος αριθμός δυνατοτήτων σε αυτό το WordPress cache plugin μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στον τέλειο αρχάριο. Ωστόσο, μόλις το καταλάβετε, το W3 Total Cache είναι μια αξιοσημείωτη λύση προσωρινής αποθήκευσης στο WordPress.

Για μια δωρεάν προσθήκη προσωρινής αποθήκευσης στο WordPress, το W3 Total Cache θα ξεκλειδώσει τις κάλτσες σας. Με άλλα λόγια, θα αναρωτιέστε γιατί μια προσθήκη προσωρινής αποθήκευσης αυτής της φύσης είναι ακόμη ελεύθερη.

2. Πυραύλων WP

WP Rocket WordPress Caching Plugins

Εάν το W3 Total Cache αποδειχθεί δύσκολο να διαμορφωθεί, ίσως χρειάζεστε ένα λιγότερο περίπλοκο plugin caching WordPress. Κυρίες και κύριοι, πείτε ένα μεγάλο γεια στο WP Rocket, ένα από τα καλύτερα premium plug-in caching WordPress.

Εάν έχετε κάποια χρήματα για να επενδύσετε στον ιστότοπό σας, το WP Rocket είναι ίσως το μόνο premium πρόσθετο caching που θα χρειαστείτε ποτέ.

Για αρχάριους, το WP Rocket είναι απίστευτα εύκολο να διαμορφωθεί ακόμη και με ένα εκατομμύριο και ένα χαρακτηριστικά. Μόλις ενεργοποιήσετε την προσθήκη, το WP Rocket ξεκινά την προσωρινή αποθήκευση του ιστότοπού σας στην προσωρινή μνήμη. Αυτό είναι σωστό, δεν χρειάζεται να διαμορφώσετε μια ατελείωτη λίστα ρυθμίσεων για την προσωρινή αποθήκευση του ιστότοπού σας στο WordPress. απλώς εγκαταστήστε την προσθήκη, πατήστε το κουμπί ενεργοποίησης και μεταβείτε σε ταχύτερες ιστοσελίδες.

Και ενώ το WP Rocket είναι φιλικό προς τους αρχάριους, αποστέλλεται με πολλά άγκιστρα που βοηθούν τους προγραμματιστές να επεκτείνουν τη λειτουργικότητα του πρόσθετου.

Αλλά πώς ενισχύει το plugin τις ταχύτητες φόρτωσης του WordPress; Το WP Rocket ελαχιστοποιεί αρχεία HTML, JavaScript και CSS. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, το WP Rocket έρχεται με προφόρτιση cache, το οποίο βελτιώνει άμεσα την ευρετηρίαση του ιστότοπού σας από μηχανές αναζήτησης. Αυτό σημαίνει ότι η προσθήκη υποστηρίζει το πρόγραμμα περιήγησης και την προσωρινή μνήμη σελίδας.

Επιπλέον, το WP Rocket έρχεται με τεμπέλης φόρτωση. Για αυτόν τον λόγο, οι εικόνες στον ιστότοπό σας φορτώνονται μόνο όταν ο επισκέπτης κάνει κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα.

Το Facebook και το YouTube μεταξύ άλλων μεγάλων ιστότοπων λατρεύουν ιδιαίτερα αυτήν την τεχνική. Μπορείτε, επίσης, να χρησιμοποιήσετε τεμπέλης φόρτωση προς όφελός σας χάρη στο WP Rocket. Επιπλέον, η προσθήκη έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές του WordPress που σημαίνει ότι είναι καθαρή, σχολιασμένη και καλά τεκμηριωμένη.

Η εταιρεία πίσω από το WP Rocket σας προσφέρει τρία πακέτα τιμών Μονόκλινο (49 $)Συν (99 $) και Άπειρο (249 $). Η πρότασή μας είναι να αναζητάτε πάντα το πακέτο που είναι κατάλληλο για την επιχείρησή σας. Προσφέρουν επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 100% 14 ημερών, που σημαίνει ότι μπορείτε να δοκιμάσετε το WP Rocket χωρίς κίνδυνο.

3. WP Super Cache

πρόσθετα προσωρινής αποθήκευσης wordpress - στιγμιότυπο οθόνης wp super cache

Ένας άλλος άξιος διεκδικητής σε αυτήν τη συλλογή cache WP είναι το WP Super Cache από την Automattic, τα ίδια παιδιά που σας έφεραν Jetpack, Akismet και WordPress.com μεταξύ άλλων υπέροχων προϊόντων.

Το WP Super Cache έχει πάνω από 2 εκατομμύρια ενεργές εγκαταστάσεις, που σημαίνει ότι είναι ένα δημοφιλές πρόσθετο προσωρινής αποθήκευσης για πολλούς εκδότες και προγραμματιστές ιστού.

Για να επιταχύνετε τον ιστότοπό σας, το WP Super Cache δημιουργεί στατικά αρχεία HTML από το δυναμικό σας περιεχόμενο στο WordPress. Αντί να εξυπηρετεί βαριά σενάρια PHP, ο διακομιστής ιστού σας θα εξυπηρετεί τα ελαφρύτερα αρχεία HTML, εξοικονομώντας τόνο εύρους ζώνης και μειώνει τους χρόνους φόρτωσης της σελίδας σας.

Η προσθήκη εξυπηρετεί στατικά αρχεία HTML στο 99% των επισκεπτών σας στον ιστό, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών που έχουν συνδεθεί ή έχουν αφήσει σχόλια. Εκτός από τη συμπίεση σελίδων, το WP Super Cache καθαρίζει αυτόματα αρχεία προσωρινής μνήμης που είναι ξεπερασμένα και παλιά. Επιπλέον, μπορείτε να προφορτώσετε όσο το δυνατόν περισσότερες αναρτήσεις αν ενεργοποιήσετε τη “Λειτουργία προφόρτωσης”.

Επιπλέον, το WP Super Cache συνοδεύεται από υποστήριξη CDN, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής δημιουργίας CDN σε υποτομέα του τομέα σας.

Επιπλέον, λαμβάνετε REST API τελικά σημεία που είναι χρήσιμα εάν πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις αυτού του ευοίωνου plugin. Συνδυάστε το με τα διαθέσιμα άγκιστρα στην προσθήκη και μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες διαδικασίες προσωρινής αποθήκευσης για να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Για να ξεκινήσετε την προσωρινή αποθήκευση του ιστότοπού σας χωρίς λόξυγκας, οι προγραμματιστές προτείνουν να ενεργοποιήσετε τις ακόλουθες ρυθμίσεις:

 • Απλή προσωρινή αποθήκευση
 • Αναδημιουργία προσωρινής μνήμης
 • Συμπίεση σελίδων
 • Μην αποθηκεύετε κρυφές σελίδες για γνωστούς χρήστες
 • Υποστήριξη CDN
 • Έλεγχοι επιπλέον αρχικής σελίδας

Η προσθήκη συνοδεύεται από λεπτομερή τεκμηρίωση εάν χρειάζεστε ποτέ περισσότερες πληροφορίες.

4. Γρήγορη απόδοση

plugin γρήγορης απόδοσης wordpress

Η Swift Performance είναι κάτι περισσότερο από ένα plugin προσωρινής αποθήκευσης WordPress. Είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο βελτιστοποίησης απόδοσης πέρα απλή προσωρινή αποθήκευση όπως το γνωρίζετε.

Οι προγραμματιστές έχουν γεμίσει αυτό το κακό αγόρι με όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να αυξήσετε την απόδοση και την ταχύτητα του υπέροχου ιστότοπού σας στο WordPress χωρίς να χάνετε ιδρώτα.

Για αρχάριους, η προσωρινή αποθήκευση σελίδας λειτουργεί έξω από το κουτί (ή μόλις ενεργοποιήσετε την προσθήκη). Εάν αναρωτιέστε, η προσωρινή αποθήκευση σελίδας είναι συμβατή με Cloudflare, bbPress, WooCommerce και Varnish μεταξύ άλλων.

Δεύτερον, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την παράδοση στατικών πόρων μέσω ελαχιστοποίησης. Αυτό είναι σωστό, μπορείτε να συνδυάσετε ή να ελαχιστοποιήσετε CSS και JavaScript με ένα μόνο κλικ. Και χάρη σε μια λειτουργία γνωστή ως Async Execute, μπορείτε να εκτελείτε σενάρια ξεχωριστά καθώς φορτώνουν, γεγονός που βελτιώνει τις ταχύτητες του ιστότοπού σας, τις βαθμολογίες SEO και την εμπειρία χρήστη.

Τρίτον, το Swift Performance έρχεται με έναν υπερσύγχρονο εργαλείο βελτιστοποίησης βάσεων δεδομένων. Ο βελτιστοποιητής καθαρίζει διπλά μεταδεδομένα, μεταβατικά δεδομένα που έχουν λήξει, ορφανά και ανεπιθύμητα σχόλια. Και αν δεν το γνωρίζατε, μπορείτε να προγραμματίσετε τη βελτιστοποίηση βάσης δεδομένων (με την επαγγελματική έκδοση), η οποία σας εξοικονομεί πολύ χρόνο.

Επιπλέον, έχετε έναν οργανωτή προσθηκών, ο οποίος σας βοηθά να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε τις προσθήκες σε συγκεκριμένες σελίδες. Δεδομένου ότι οι προσθήκες εκτελούνται μόνο όπου είναι απαραίτητο, μπορείτε να μειώσετε το μέγεθος της σελίδας και να ελαχιστοποιήσετε τις διενέξεις που προκαλούν προβλήματα απόδοσης.

Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

 • Δυνατότητα αυτόματης δημιουργίας Κρίσιμου CSS
 • Συμπίεση GZIP
 • Τεμπέλη φόρτωση
 • Προσωρινή αποθήκευση προγράμματος περιήγησης
 • Ανίχνευση μέσω κινητού
 • Συμβατότητα πολλαπλών ιστότοπων
 • Υποστήριξη WPML
 • Έλεγχος καρδιακών παλμών
 • Και πολλά άλλα

5. LiteSpeed ​​Cache (LSCache)

Η προσωρινή μνήμη litespeed είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα προσωρινής αποθήκευσης wordpress

Εάν υπάρχει μια προσθήκη που κάνει τη μνήμη cache διασκεδαστική (γνωρίζουμε ότι είναι βαρετή και σκληρή), πρέπει να είναι LiteSpeed ​​Cache. Αυτό το WordPress caching plugin έρχεται με δύο σύνολα χαρακτηριστικών, δηλαδή:

 • Γενικά χαρακτηριστικά, τα οποία είναι κατάλληλα για οποιονδήποτε διακομιστή ιστού όπως LiteSpeed, Nginx, Apache και ούτω καθεξής
 • Αποκλειστικά χαρακτηριστικά LiteSpeed, που απαιτούν OpenLiteSpeed, εμπορικά προϊόντα LiteSpeed, ή Φιλοξενία που υποστηρίζεται από LiteSpeed

Οι γενικές λειτουργίες περιλαμβάνουν προσωρινή μνήμη αντικειμένων, υποστήριξη πολλαπλών CDN, βελτιστοποίηση εικόνας χωρίς απώλειες, προσωρινή μνήμη προγράμματος περιήγησης, προσωρινή μνήμη OPcode, ώθηση HTTP / 2 για CSS / JS, προσχέδιο DNS, Cloudflare API, υποστήριξη πολλαπλών τοποθεσιών και έλεγχος καρδιακών παλμών.

Επιπλέον, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε το CSS, το JavaScript και το HTML, συμπεριλαμβανομένων των ενσωματωμένων CSS και του JavaScript, καθώς και να δημιουργήσετε αυτόματα το Κρίσιμο CSS.

Επιπλέον, μπορείτε να φορτώσετε με malas εικόνες / iframes και να φορτώσετε CSS / JS ασύγχρονα. Εκτός από αυτό, έχετε ένα εργαλείο βελτιστοποίησης βάσης δεδομένων, υποστήριξη μορφής εικόνας WebP, ρυθμίσεις εισαγωγής / εξαγωγής, προβολή βασικών / σύνθετων ρυθμίσεων και βελτιστοποίηση βαθμολογίας PageSpeed.

Παίρνετε όλες αυτές τις εκπληκτικές ρυθμίσεις σε μια ελκυστική και κατανοητή διεπαφή διαχειριστή.

Οι αποκλειστικές δυνατότητες του LiteSpeed ​​περιλαμβάνουν αυτόματη προσωρινή αποθήκευση σελίδας και εκκαθάριση, ιδιωτική προσωρινή μνήμη για συνδεδεμένους χρήστες, WordPress REST API προσωρινή αποθήκευση, ανίχνευση κινητής τηλεφωνίας, προγραμματισμός εκκαθάρισης προσωρινής αποθήκευσης, υποστήριξη WP CLI και πολλά άλλα.

Το LiteSpeed ​​Cache διαθέτει εξαιρετική τεκμηρίωση, ένα φόρουμ υποστήριξης και μια κοινότητα Slack. Είναι συμβατό με ένα ευρύ φάσμα προσθηκών και θεμάτων. Προσφέρουν επίσης ένα API για προσθήκες και θέματα που δεν είναι συμβατά με το LSCache. Αυτή είναι μια μεγάλη λίστα δυνατοτήτων για να αυξήσετε την ταχύτητα του ιστότοπού σας στο επόμενο επίπεδο.

6. Ταχύτερη προσωρινή μνήμη WP

wp ταχύτερη προσωρινή μνήμη

Το WP Fastest Cache είναι ένα άλλο δημοφιλές plugin caching WordPress με περισσότερες από 900 χιλιάδες ενεργές εγκαταστάσεις τη στιγμή της σύνταξης. Με μια εντυπωσιακή λίστα δυνατοτήτων και τακτικές ενημερώσεις, μπορείτε να βασίζεστε στο WP Fastest Cache για να επιταχύνετε τον αγαπημένο σας ιστότοπο WP.

Για να αυξήσετε τις ταχύτητες της σελίδας σας και να μειώσετε τη φόρτωση στον διακομιστή σας, το WP Fastest Cache δημιουργεί στατικά αρχεία από το δυναμικό σας περιεχόμενο στο WordPress.

Η προσθήκη είναι τόσο εύκολη στη χρήση, δεν χρειάζεστε τεχνική τεχνογνωσία για να ξεκινήσετε. Εκτός αυτού, το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας προσωρινής αποθήκευσης συμβαίνει αυτόματα. Το WP Fastest Cache διαθέτει χαρακτηριστικά όπως:

 • Ένας υπέροχος (και εύχρηστος) πίνακας διαχείρισης
 • Ελαχιστοποίηση HTML και CSS
 • Συμπίεση GZIP
 • Προσωρινή αποθήκευση σελίδας
 • Προσωρινή αποθήκευση προγράμματος περιήγησης
 • Δυνατότητα συνδυασμού CSS / JS
 • Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το ενσωματωμένο CSS emoji και το wp-emoji-release.min.js
 • Υποστήριξη για πολλές γλώσσες
 • Υποστήριξη CDN
 • Υποστήριξη SSL
 • Χρονικό όριο προσωρινής μνήμης
 • Προφόρτωση προσωρινής μνήμης
 • Και πολλα ΑΚΟΜΑ

Το WP Fastest Cache είναι μια εύκολη αλλά ισχυρή λύση προσωρινής αποθήκευσης για αρχάριους και προγραμματιστές. Επιπλέον, υπάρχει μια premium έκδοση που διατίθεται με περισσότερες δυνατότητες από ό, τι θα χρειαστείτε ποτέ.

7. Αυτόματη βελτιστοποίηση

αυτόματη βελτιστοποίηση προσωρινής αποθήκευσης wordpress και απόδοσης

Τελευταίο αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό, έχουμε την προσθήκη αυτόματης βελτιστοποίησης WordPress. Η προσθήκη είναι ιδανική αν ψάχνετε για μια ελαφριά λύση για να αυξήσετε σημαντικά την ταχύτητα του ιστότοπού σας. Δεν έχει τα κουδούνια και τα σφυρίγματα των άλλων προσθηκών σε αυτήν τη λίστα, γεγονός που το καθιστά ελαφρύ και εύκολο στη χρήση.

Αντί να επικεντρώνεται σε περιοχές όπως το πρόγραμμα περιήγησης και την προσωρινή μνήμη σελίδας, η προσθήκη βελτιστοποιεί τα σενάρια σας. Ακριβώς, η Αυτόματη βελτιστοποίηση μπορεί να συγκεντρώσει, να ελαχιστοποιήσει και να αποθηκεύσει προσωρινά τα σενάρια, να μετακινήσει τα σενάρια στο υποσέλιδο ή την κεφαλίδα της σελίδας και να συμπιέσει HTML.

Η προσθήκη παρέχεται με επιπλέον επιλογές για την κατάργηση του πυρήνα emoji WordPress, τη βελτιστοποίηση εικόνων και γραμματοσειρών Google, καθώς και τη μη συγκεντρωτική JavaScript μεταξύ άλλων. Ο προγραμματιστής συνιστά τη χρήση οποιασδήποτε από τις άλλες προσθήκες προσωρινής αποθήκευσης του WordPress σε αυτήν τη λίστα για προσωρινή αποθήκευση σελίδων.


Τα πρόσθετα προσωρινής αποθήκευσης του WordPress σάς βοηθούν να ενισχύσετε την απόδοση και την ταχύτητα του ιστότοπού σας στο WordPress χωρίς να έχετε ιδρώτα. Αυτό το γνωρίζετε ήδη. Χωρίς προσθήκες προσωρινής μνήμης, θα πρέπει να κάνετε τα πάντα με μη αυτόματο τρόπο, κάτι που πιθανότατα θα τηγανίζει τον εγκέφαλό σας.

Ελπίζουμε ότι η ανάρτησή μας σας δείχνει προς τη σωστή κατεύθυνση όσο επιλέγετε το σωστό plugin caching WordPress. Χάσαμε το αγαπημένο σας WordPress caching plugin; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me