Οι 6 καλύτερες δωρεάν προσθήκες για να προσθέσετε ένα φόρουμ στο WordPress blog σας

Καλύτερες δωρεάν προσθήκες για να προσθέσετε ένα φόρουμ στο WordPress Blog σας

Εάν προσπαθείτε να δημιουργήσετε μια κοινότητα χρηστών, η τακτική αλληλεπίδραση είναι απαραίτητο συστατικό αυτής της σχέσης. Όχι μόνο αλληλεπίδραση μαζί σας, ω σοφέ ηγέτη, αλλά αλληλεπίδραση μεταξύ των μελών της κοινότητας. Τα φόρουμ είναι ένας αποδεδειγμένος τρόπος να κάνουν τους ανθρώπους να μιλούν για θέματα ενδιαφέροντος, όπως το τρέιλερ για την τελευταία ταινία σε ένα κλασικό διαστημικό έπος, για παράδειγμα.


Υπάρχουν πολλές διαφορετικές πλατφόρμες φόρουμ που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε, αλλά γνωρίζουμε ότι αγαπάτε το WordPress και θέλετε όλα τα πράγματα να ενσωματωθούν σε αυτό. Ευτυχώς για εσάς, υπάρχουν επίσης πρόσθετα WordPress που διευκολύνουν τη δημιουργία και τη διαχείριση φόρουμ συζητήσεων.

Αυτό το άρθρο θα εξετάσει τις καλύτερες δωρεάν προσθήκες που είναι διαθέσιμες για τη δημιουργία φόρουμ στον ιστότοπό σας στο WordPress, έτσι ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε να δημιουργείτε την εκπληκτική κοινότητα των εραστών της bocce ή οτιδήποτε άλλο θέλετε..

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

Οι καλύτερες προσθήκες δωρεάν φόρουμ

Έχουμε επιλέξει τις έξι κορυφαίες επιλογές προσθηκών φόρουμ παρακάτω. Είναι μια μικτή ομάδα, με μερικούς από αυτούς να βαθμολογούνται λίγο χαμηλότερα από ό, τι θα θέλαμε (ναι, είμαστε επιλεκτικοί). Για να το καλύψουμε αυτό, κάναμε το καλύτερο δυνατό για να επισημάνουμε τα ζητήματα με τα πρόσθετα χαμηλότερης βαθμολογίας και γιατί εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι πρέπει να τα λάβετε υπόψη. Ας σπάσουμε!

1. Ερώτηση & απάντηση DW

Πρόσθετο ερώτησης και απάντησης DW
Στο χώρο του φόρουμ, έχουμε δει την ανάπτυξη πλατφορμών ερωτήσεων και απαντήσεων Υπερχείλιση στοίβας και Quora. Με περισσότερες από 10.000 ενεργές εγκαταστάσεις, Ερώτηση & απάντηση DW είναι ένα πολύ δημοφιλές πρόσθετο για την προσθήκη αυτής της λειτουργικότητας σε ιστότοπους WordPress. Κορυφαίνει τη λίστα μας με βαθμολογία ικανοποίησης 4,3 αστέρων.

Ως πλήρες σύστημα ερωτήσεων και απαντήσεων, η ερώτηση & απάντηση DW επιτρέπει την υποβολή, το φιλτράρισμα, την παραγγελία, την επεξεργασία και τη διαγραφή των ερωτήσεων. Οι χρήστες μπορούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις ή να σχολιάσουν άλλες απαντήσεις, καθώς και να ψηφίσουν και να επιλέξουν την καλύτερη απάντηση από αυτές που έχουν ήδη παρασχεθεί. Οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις μπορούν να οριστούν σε ιδιωτικές ή δημόσιες και οι χρήστες μπορούν να ακολουθήσουν μια ερώτηση ή απάντηση για να ειδοποιηθούν για απαντήσεις.

Οι αναθεωρητές έχουν θέσει ορισμένα ζητήματα συμβατότητας μεταξύ αυτής της προσθήκης και άλλων προσθηκών και θεμάτων, αλλά προς τιμήν τους οι προγραμματιστές είναι αρκετά ευαίσθητοι και ανοιχτοί στα σχόλια. Εάν σας αρέσει η μορφή ερώτησης και απάντησης και θέλετε να εργαστείτε με τις προεπιλεγμένες σελίδες που δημιουργούνται από την προσθήκη, η ερώτηση και η απάντηση DW μπορεί να είναι κατάλληλες για εσάς.

2. BuddyPress

Πρόσθετο BuddyPress

Αυτή η προσθήκη δεν είναι μια προσθήκη φόρουμ καθαυτή – BuddyPress είναι ο γίγαντας του κοινωνικού δικτύου στον κόσμο του WordPress, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κοινοτικό φόρουμ. Οφέλη από μια παγκόσμια κοινότητα χιλιάδων ατόμων που χρησιμοποιούν και συνεργάζονται με το BuddyPress, οπότε αποφασίσαμε να το συμπεριλάβουμε.

Το BuddyPress είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό και ευέλικτο κοινοτικό πρόσθετο για το WordPress. Περιλαμβάνει λειτουργίες όπως προφίλ χρηστών, ομάδες, ροές δραστηριότητας και ειδοποιήσεις. Έτσι, η προεπιλεγμένη λειτουργικότητά του θα μπορούσε, στην πραγματικότητα, να χρησιμοποιηθεί για να παρέχει ένα κοινοτικό φόρουμ για συζήτηση. Ενσωματώνεται με άλλα πρόσθετα (όπως bbPress, παρακάτω) εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια κοινότητα φόρουμ με πλήρεις δυνατότητες.

3. Μουτ

Muut Σχολιασμός και Φόρουμ Φανταστείτε ξανά
Η συζήτηση είναι το όνομα του παιχνιδιού, αλλά πρόσθετα όπως το Muut ξανασκεφτούν τι μορφή πρέπει να λάβει. Με μόνο περίπου 1.000 ενεργές εγκαταστάσεις, ο Muut είναι σαφώς ακόμα νέος στον χώρο του φόρουμ συζήτησης, αλλά η βαθμολογία ικανοποίησης 4,3 αστέρων μας έκανε να πιστεύουμε ότι αξίζει να το ελέγξουμε.

Ο Muut περιγράφεται ως μια καλύτερη πλατφόρμα κοινότητας και έχουν ρίξει μια νέα ματιά στον τρόπο με τον οποίο γίνονται συνομιλίες σε ιστότοπους του WordPress. Συνδυάζοντας τη δύναμη των φόρουμ συζήτησης με την αμεσότητα του σχολιασμού, ο Muut παρέχει σε φόρουμ σε πραγματικό χρόνο πλήρεις δυνατότητες με επίπεδη ή νήμα σχόλια, φιλτράρισμα spam και ειδοποιήσεις μέσω email. Είναι επίσης πλήρως προσαρμόσιμο χρησιμοποιώντας CSS για να ταιριάζει με τον ιστότοπό σας.

Η χρήση του Muut είναι εντελώς δωρεάν, αν και μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε λογαριασμό premium για περισσότερη λειτουργικότητα. Αυτό προκάλεσε κάποια σύγχυση στο παρελθόν, αλλά οι προγραμματιστές έχουν ενημερώσει την τεκμηρίωσή τους και οι ειδοποιήσεις το καθιστούν σαφέστερο. Η προσθήκη είναι ακόμα στις πρώτες μέρες της, αλλά αντιπροσωπεύει μια ενδιαφέρουσα κατεύθυνση, αν δεν σας αρέσει η βασική ιδέα του φόρουμ συζήτησης.

4. AnsPress

Προσθήκη ερωτήσεων και απαντήσεων AnsPress
Η επόμενη προσθήκη στη λίστα μας χρησιμοποιεί επίσης τη μορφή ερώτησης και απάντησης, παρόμοια με την ερώτηση & απάντηση DW. Με πάνω από 3.000 ενεργές εγκαταστάσεις και βαθμολογία ικανοποίησης 4,2 αστέρων, AnsPress είναι σαφώς μια καλή επιλογή για πολλούς ιστότοπους WordPress.

Όπως το DW Question & Answer, το AnsPress παρέχει ένα πλήρες σύστημα ερωτήσεων και απαντήσεων για το WordPress. Η βασική λειτουργικότητα όπως η προσθήκη, η επεξεργασία, η ταξινόμηση, η απάντηση και η ψηφοφορία σε ερωτήσεις συμπληρώνεται από ωραίες λειτουργίες όπως ετικέτες (π.χ. ανοιχτές, κλειστές, διπλές), αγαπημένες ερωτήσεις και ένα σύστημα σημείων χρήστη.

Οι προηγούμενες κυκλοφορίες του AnsPress φάνηκαν να αντιμετωπίζουν σφάλματα και κακή υποστήριξη, αλλά οι προγραμματιστές άκουσαν τα σχόλιά τους και βελτίωσαν τις διαδικασίες ανάπτυξής τους, οπότε δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζετε σημαντικά προβλήματα με αυτήν την προσθήκη. Αν ψάχνετε για ένα ευέλικτο και προσαρμόσιμο σύστημα ερωτήσεων και απαντήσεων, το AnsPress ίσως αξίζει να εξεταστεί.

5. bbΠιέστε

bbΠροσθήκη προσθήκης

Δεν υπάρχει τρόπος να μιλήσουμε για φόρουμ συζήτησης στο WordPress και να μην το κοιτάξουμε bb Τύπος. Με περισσότερες από 300.000 ενεργές εγκαταστάσεις, είναι ο ξεκάθαρος ηγέτης σε αυτόν τον χώρο και υποστηρίζεται από τα πιο δημοφιλή θέματα WordPress (συμπεριλαμβανομένου του Total). Με βαθμολογία ικανοποίησης 3,9 αστέρων, διατηρεί τη δική της εναντίον των νεοεισερχόμενων, αλλά έχει κάποιους τομείς ανησυχίας.

Το bbPress περιγράφεται από τους προγραμματιστές ως επικεντρωμένο στην ευκολία ενσωμάτωσης, στην ευκολία χρήσης, στα πρότυπα ιστού και στην ταχύτητα. Για να το επιτύχουν αυτό, κράτησαν το πρόσθετο πυρήνα μικρό και ελαφρύ ενώ το καθιστούν πλήρως επεκτάσιμο μέσω των πρόσθετων. Αυτή η προσέγγιση έχει συμβιβασμούς, προφανώς, και αν θέλετε να αναπαράγετε τη λειτουργικότητα ενός άλλου συστήματος φόρουμ, ίσως χρειαστεί να εφαρμόσετε πολλές διαφορετικές προσθήκες με το bbPress.

Πολλά από τα παράπονα σχετικά με το bbPress προέρχονται από χρήστες που μπορεί να μην έχουν κατανοήσει πλήρως ότι το bbPress δεν είχε σχεδιαστεί για να παρέχει ένα πλήρες σύστημα φόρουμ. Η βασική λειτουργικότητα είναι από μόνη της ισχυρή, αλλά σχεδόν σίγουρα θα θέλετε να προσθέσετε άλλες δυνατότητες.

6. Απαντήσεις CM

Πρόσθετο CM Answers

Στη συνέχεια στη λίστα μας υπάρχει μια άλλη προσθήκη στυλ ερωτήσεων και απαντήσεων. CM Απαντήσεις έχει πάνω από 2.000 ενεργές εγκαταστάσεις και βαθμολογία ικανοποίησης 3,8 αστέρων.

Έχουμε ήδη καλύψει τη βασική λειτουργικότητα ερωτήσεων και απαντήσεων, αλλά οι απαντήσεις CM προσθέτουν μερικές ενδιαφέρουσες δυνατότητες για να βοηθήσουν στην αφοσίωση των χρηστών, όπως η εμφάνιση του αριθμού προβολών για κάθε ερώτηση, των ειδοποιήσεων χρήστη και της εγγραφής κοινωνικών μέσων χρησιμοποιώντας Facebook, Twitter, LinkedIn και Google+.

Υπήρξαν ορισμένα ζητήματα υποστήριξης και πολλοί χρήστες είχαν ανησυχίες σχετικά με το βάθος της λειτουργικότητας που διατίθεται μόνο με την αγορά της έκδοσης Pro ή πρόσθετων προσθηκών. Δεδομένου ότι η δωρεάν έκδοση είναι διαθέσιμη, προτείνουμε να την εγκαταστήσετε πρώτα σε έναν δοκιμαστικό ιστότοπο για να δείτε εάν ικανοποιεί τις ανάγκες σας.


Δεν υπάρχει πραγματική ερώτηση ότι ένα καλά σχεδιασμένο και διαχειριζόμενο φόρουμ μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια αφοσιωμένη κοινότητα χρηστών. Η χρήση μιας προσθήκης θα κάνει τη ρύθμιση ενός απλού ζητήματος, ώστε να μπορείτε να αλληλεπιδράτε απευθείας με τους χρήστες σας.

Από την παραπάνω λίστα μας, θα πρέπει να μπορείτε να επιλέξετε το σωστό πρόσθετο φόρουμ για τις ανάγκες σας. Αν λοιπόν σκέφτεστε να δημιουργήσετε ένα φόρουμ, επιλέξτε ένα και ξεκινήστε!

Έχετε τώρα ένα φόρουμ και αν ναι, ποιο πρόσθετο χρησιμοποιείτε για αυτό; Αν δεν έχετε, τι σας εμποδίζει; Παρακαλώ μοιραστείτε στα σχόλια τις εμπειρίες σας με πρόσθετα φόρουμ και όσα πιστεύετε ότι μπορεί να έχουμε χάσει.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map