6 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις SEO Yoast για ιστότοπους WordPress

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις SEO Yoast

Όταν πρόκειται για WordPress και SEO, το Yoast SEO Το plugin είναι η λύση για πολλούς από εμάς. Και γιατί όχι? Σε τελική ανάλυση, αυτή η δημοφιλής προσθήκη είναι ενεργή σε 5+ εκατομμύρια ιστότοπους WordPress, ενώ είναι εύκολο να ρυθμίσετε το Yoast SEO και προστίθενται τακτικά νέες δυνατότητες. Παρέχει όλες τις βασικές δυνατότητες για τη βελτιστοποίηση του WordPress SEO δωρεάν (αν και συνιστούμε ανεπιφύλακτα το Yoast Premium εάν είστε σοβαροί για τον ιστότοπό σας).


Αλλά αυτό δεν πρέπει να μας εμποδίζει να ελέγξουμε τον ανταγωνισμό για τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Yoast SEO. Και αυτό είναι όλο αυτό το post – εύρεση των καλύτερων εναλλακτικών λύσεων Yoast SEO. Ίσως θα θέλατε να δοκιμάσετε μια νέα προσθήκη SEO ή απλώς είστε περίεργοι. Όποια και αν είναι η περίπτωση – εδώ είναι οι κορυφαίες επιλογές μας.

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

1. Όλα σε ένα SEO

All In One SEO προσθήκη

Το All in One SEO είναι ο πρωταθλητής στην επικοινωνία με τις μηχανές αναζήτησης. Υποβάλλει τους χάρτες ιστοτόπου σας, συμπεριλαμβανομένων των χαρτών ιστοτόπων εικόνων, σε μηχανές αναζήτησης και τους ενημερώνει αυτόματα για τυχόν αλλαγές στους ιστότοπούς σας. Οι αρχάριοι μπορούν να ξεκινήσουν με αυτό το πρόσθετο χωρίς να δώσουν μεγάλη προσοχή στις ρυθμίσεις. Όσο για τους προγραμματιστές, μπορούν να ρυθμίσουν τις ρυθμίσεις για τη βελτιστοποίηση του SEO και την επέκταση των λειτουργιών μέσω του ενσωματωμένου API.

Παρόλο που το All in One SEO είναι το πρώτο όνομα που εμφανίζεται ενώ εξετάζει τις εναλλακτικές λύσεις του Yoast SEO, πρέπει να γνωρίζετε ότι οι δυνατότητες ανάλυσης σελίδων δεν ταιριάζουν αρκετά με το Yoast. Δεν αποδίδει μεγάλη σημασία στις λέξεις-κλειδιά ή την αναγνωσιμότητα. Ωστόσο, μπορεί να ταιριάξει αρκετά με το Yoast SEO στη βελτιστοποίηση τίτλων, τη δημιουργία μετα-ετικετών και την ανίχνευση διπλού περιεχομένου στον ιστότοπό σας.

Ένας τομέας όπου βαθμολογείται το All in One σε πολλές άλλες εναλλακτικές λύσεις SEO είναι η υποστήριξη του Google Analytics και της ενσωμάτωσης SEO για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, συμπεριλαμβανομένου του WooCommerce.

Η προσθήκη είναι διαθέσιμη δωρεάν. Αλλά υπάρχει premium έκδοση επίσης, που ξεκινά από 97 $ / έτος για έναν μόνο ιστότοπο. Αυτό σας δίνει δικαίωμα σε premium υποστήριξη, πρόσθετες επιλογές Google Analytics, μια ενότητα SEO βίντεο και ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων.

Για όσους παρακολουθούν την απόδοση του ιστότοπου, θα είστε ευτυχείς που το All in One έχει μια αρθρωτή δομή. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις λειτουργίες που δεν χρειάζεστε και να αποτρέψετε την περιττή μεταφορά στην απόδοση. Θα έχετε επίσης μεγαλύτερο έλεγχο των τεχνικών λεπτομερειών ζητώντας από τις μηχανές αναζήτησης να μην ευρετηριάσουν ή να ακολουθήσουν ή να εξαιρέσουν ορισμένες περιοχές από τον χάρτη ιστότοπού σας.

2. Premium SEO Pack (Lite)

Premium Seo Pack - Ελαφριά έκδοση

Το Premium SEO Pack έρχεται γεμάτο δυνατότητες σε 24+ ενότητες, τόσο για SEO όσο και για κοινωνική βελτιστοποίηση. Δεν υπάρχουν όλες οι λειτουργικές μονάδες στη δωρεάν έκδοση, αλλά περιλαμβάνεται χρήσιμη μαζική βελτιστοποίηση. Η μαζική βελτιστοποίηση σάς επιτρέπει να εντοπίσετε τη λέξη-κλειδί εστίασης για όλες τις αναρτήσεις και τις σελίδες σας και να τις βελτιστοποιήσετε ταυτόχρονα. Και όχι μόνο μία λέξη-κλειδί, αλλά πολλές λέξεις-κλειδιά εστίασης έως 25 λέξεις-κλειδιά (Pro). Η μαζική βελτιστοποίηση είναι επίσης δυνατή για μετα-τίτλους, μετα-περιγραφές, μετα-λέξεις-κλειδιά και βελτιστοποίηση slug.

Όπως το Yoast SEO, περιλαμβάνει βελτιστοποίηση στη σελίδα και χάρτες ιστότοπου XML. Επιπλέον, περιλαμβάνει επίσης παρακολούθηση SERP, ανταγωνιστική ανάλυση, βελτιστοποίηση εικόνας, σύνδεση προφίλ και ανάλυση ταχύτητας σελίδας. Τα κοινωνικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν πλούσια αποσπάσματα, κάρτες Twitter, ενότητα προγραμματισμού Facebook και κοινωνικά στατιστικά.

Και μόλις εισαγάγετε έναν σύντομο κωδικό τοπικής επιχείρησης, δημιουργεί έναν χάρτη ιστότοπου τοποθεσιών και ειδοποιεί τις μηχανές αναζήτησης. Θα μπορείτε να προσθέσετε τον ιστότοπό σας σε διαφορετικούς καταλόγους ιστότοπων.

Το Premium SEO Pack δίνει επίσης προσοχή στη βελτιστοποίηση εκτός σελίδας με ένα εσωτερικό πρόγραμμα δημιουργίας συνδέσμων, ανακατεύθυνση συνδέσμων και οθόνη 404. Οι Σύνθετες ρυθμίσεις περιλαμβάνουν W3C Validator, SEO Insert Code και Minify JS / CSS.

ΕΝΑ κανονική άδεια μπορεί να αγοραστεί για $ 44 / έτος / ιστότοπο και σας δίνει δικαίωμα σε μελλοντικές ενημερώσεις και πρόσθετες λειτουργίες.

3. Εργαλεία BAVOKO SEO

Πρόσθετο BAVOKO Δωρεάν WordPress

Τα Εργαλεία BAVOKO SEO συσκευάζονται σε όλες τις τακτικές δυνατότητες ενός plugin SEO και στη συνέχεια σε άλλα. Στο πλαίσιο υπάρχουν τυπικές λειτουργίες για SEO στη σελίδα, όπως χάρτες ιστότοπου XML, μετα-τίτλοι, περιγραφές και βελτιστοποίηση λέξεων-κλειδιών. Για κάθε ανάρτηση και σελίδα, θα έχετε πολλές επιλογές βελτιστοποίησης περιεχομένου. Εκτός αυτού, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τίτλους αποσπάσματος, περιγραφή και εικόνα για Facebook και Twitter. Η προεπισκόπηση αποσπάσματος δείχνει ακριβώς πώς θα εμφανίζεται η ανάρτησή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Λαμβάνοντας υπόψη το σύνολο χαρακτηριστικών που προσφέρεται από την προσθήκη, μπορεί να είναι ιδανική για ιστότοπους με μεγάλο περιεχόμενο για παρακολούθηση και διατήρηση της απόδοσης SEO.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με μια δωρεάν δοκιμή, αλλά για να απολαύσετε πλήρως ολόκληρο το φάσμα των λειτουργιών που προσφέρει αυτή η προσθήκη, πρέπει να πληρώσετε για πρόσθετο premium. Τα πακέτα ξεκινούν από 19,99 $ ανά μήνα. Με το pro plugin ενεργό, θα μπορείτε να παρακολουθείτε την κυκλοφορία ανά χώρα και συσκευές. Θα μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε συνδέσμους επιστροφής και να καταργείτε οποιονδήποτε τομέα, να βελτιστοποιείτε και να παρακολουθείτε την απόδοση. Συγκεντρώνει δεδομένα SEO από το Google Search Console (δωρεάν), το Google Analytics και το BAVOKO API (Pro) και τα τοποθετεί συνολικά σε μία οθόνη για να σας δώσει μια αναφορά “Υγεία SEO” για όλο το περιεχόμενο στον ιστότοπό σας.

Εκτός από αυτό, όπου το BAVOKO λάμπει είναι η βελτίωση της ροής εργασιών SEO. Ο μετα-μαζικός επεξεργαστής είναι μια πραγματική εξοικονόμηση χρόνου. Σας επιτρέπει να επιλέξετε μεμονωμένες αναρτήσεις και να τις διορθώσετε μία προς μία, καθώς και να τις επεξεργαστείτε μαζικά. Μπορείτε επίσης να κάνετε μαζικές αλλαγές στις περιγραφές SEO όλων των δημοσιεύσεων και σελίδων στον ιστότοπό σας με λίγα μόνο κλικ.

Ένα άλλο χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι η παρακολούθηση λέξεων-κλειδιών. Χρησιμοποιώντας αυτό, θα μπορείτε να μάθετε κατάταξη λέξεων-κλειδιών και ιστορικό κατάταξης για συγκεκριμένες σελίδες και αναρτήσεις.

Επιπλέον, μπορείτε να ανακαλύψετε νέες λέξεις-κλειδιά απευθείας από αυτό το πρόσθετο πραγματοποιώντας έρευνα λέξεων-κλειδιών. Όχι μόνο αυτό, προτείνει νέους εσωτερικούς συνδέσμους με βάση το περιεχόμενό σας, καθώς και μια λίστα με όλους τους εισερχόμενους και εξερχόμενους συνδέσμους για τη συγκεκριμένη σελίδα ή ανάρτηση. Πραγματοποιήσαμε μια λεπτομερή ανασκόπηση της προσθήκης BAVOKO SEO και μπορείτε να την αναζητήσετε, αν θέλετε να μάθετε περισσότερα.

4. Κατάταξη μαθηματικών

Κατάταξη Math WordPress WordPress Plugin

Το Rank Math είναι ένα εντελώς δωρεάν (για τώρα) και ολοκληρωμένο plugin SEO. Και για 9 $ ετησίως, θα λάβετε επίσης υποστήριξη για την προσθήκη.

Συσκευάζεται σε ένα τεράστιο σύνολο χαρακτηριστικών (65+ δυνατότητες) και διαθέτει έξυπνες δυνατότητες αυτοματισμού. Ταυτόχρονα, είναι ελαφρύτερο από τα περισσότερα πρόσθετα και είναι εύκολο να ρυθμιστεί για το WordPress. Οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις θα είναι καλές για τους περισσότερους χρήστες, αν και μπορείτε να τις αλλάξετε αν θέλετε.

Όπως και το Yoast SEO, το RankMath προσφέρει στη σελίδα SEO με εύκολες επιλογές για τη βελτίωση του περιεχομένου σας. Αυτές περιλαμβάνουν συμβουλές για λέξεις-κλειδιά εστίασης, παρακολούθηση μήκους περιεχομένου, αξιολόγηση μόνιμων συνδέσμων και πολλά άλλα. Πέρα από αυτό, σας επιτρέπει να συμπεριλάβετε πλούσια αποσπάσματα, να βελτιστοποιήσετε κάθε ανάρτηση για έως και 5 λέξεις-κλειδιά, ενσωματώνει το εργαλείο λέξεων-κλειδιών LSI για να προτείνει πολλές παραλλαγές της λέξης-κλειδιού εστίασης και τραβάει προτάσεις λέξεων-κλειδιών από την Google.

Παρόμοιο με το BAVOKO, ενσωματώνει το Google Search Console. Αυτό σας βοηθά να παρακολουθείτε τα στατιστικά στοιχεία και την απόδοση του ιστότοπου απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress. Επιπλέον, συσκευάζεται σε προηγμένα εργαλεία SEO για τη διενέργεια ελέγχου SEO στον ιστότοπό σας, πραγματοποιώντας έως και 70 λεπτομερείς δοκιμές SEO για να παρουσιάσει επαγγελματικές προτάσεις. Υποστήριξη για το τοπικό SEO και το WooCommerce, και έχετε αρκετά νικητή εδώ.

Άλλες λειτουργίες προσθηκών περιλαμβάνουν παρακολούθηση SERP, επικάλυψη GIF ή εικονίδιο βίντεο στις κοινωνικές μικρογραφίες σας, βελτιστοποιημένες διακρίσεις SEO, παρακολούθηση σφαλμάτων ανίχνευσης Google, συμβουλές εργαλείων περιβάλλοντος, αυτόματες επιλογές SEO εικόνας, γεννήτρια χάρτη ιστότοπου XML και άλλα. Θα βρείτε επίσης 404 διαχειριστή οθόνης και ανακατεύθυνσης, καθώς και προτάσεις για εσωτερική σύνδεση. Και τέλος, σας επιτρέπει να εισαγάγετε όλα τα δεδομένα SEO από το Yoast και το All-in-One SEO με ένα μόνο κλικ.

5. SEOPress

Πρόσθετο SEO SEO SEO

Το SEOPress διευκολύνει την παραμονή στην κορυφή του SEO σας. Μδιαβάστε τα metas σας (τίτλοι, περιγραφή, Open Graph, Twitter Card, meta robots…) από κάθε ανάρτηση ή παγκοσμίως, δημιουργήστε τους δικούς σας χάρτες ιστότοπου XML για να βελτιώσετε την ανίχνευση bot Google, να παρακολουθείτε τους επισκέπτες σας με το Google Analytics (παρακολούθηση λήψεων, σύνδεσμοι συνεργατών και άλλα) , κάντε ανακατευθύνσεις, επεξεργαστείτε το κανονικό URL σας και άλλα.

Το SEOPress σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε όλα τα 404 URL σας. Μόλις ένας επισκέπτης ζητήσει μια διεύθυνση από τον ιστότοπό σας που δεν υπάρχει (ή δεν υπάρχει πλέον), αποθηκεύεται αυτόματα στη διαχείριση του WordPress. Εάν υπάρχει ήδη το URL, ο μετρητής επισκεπτών στο τελευταίο αυξάνεται. Έτσι μπορείτε να αναλύσετε απώλειες επισκεψιμότητας, προβλήματα εμπειρίας χρήστη, να δημιουργήσετε ανακατευθύνσεις κ.λπ. Το SEOPress μπορεί επίσης να σας ειδοποιήσει μέσω email για σφάλματα.

σιΟι αποσπασμένοι σύνδεσμοι μπορούν να βλάψουν σε μεγάλο βαθμό τους επισκέπτες σας καθώς και την ευρετηρίαση ρομπότ. Σε λίγα δευτερόλεπτα, το ρομπότ SEOPress τα παραθέτει, οπότε μπορείτε να δείτε τη διεύθυνση URL προέλευσης που περιέχει τον σπασμένο σύνδεσμο, να την τροποποιήσετε και να την επιδιορθώσετε. Αυτό μειώνει τα 404 λάθη σας στο Google Search Console.

Το SEOPress υποστηρίζει το Google Local Business. Συμπληρώνοντας τις γεωγραφικές συντεταγμένες, τις ώρες λειτουργίας, το email και το τηλέφωνό σας, αυξάνετε την ορατότητά σας στα αποτελέσματα αναζήτησης, εμφανίζεται στη δεξιά στήλη. Περισσότερη ορατότητα, περισσότερη κίνηση και περισσότερες πωλήσεις!

Το πρόσθετο υποστηρίζει επίσης το WooCommerce! Απενεργοποιήστε γρήγορα άχρηστες σελίδες για μηχανές αναζήτησης όπως καλάθι, αγορά και σελίδες λογαριασμού μου, προσθέστε νόμισμα και τιμή Open Graph για να βελτιώσετε την κοινή χρήση στο Facebook και να λάβετε περισσότερες πωλήσεις. Και πολλές άλλες δυνατότητες είναι διαθέσιμες στην έκδοση PRO.

6. Εργαλεία SEO από το Jetpack

Πρόσθετο JetPack

Τελευταία στη λίστα μας με τις αξιόλογες εναλλακτικές λύσεις Yoast SEO είναι Εργαλεία SEO από το Jetpack. Όπως γνωρίζουν όλοι οι χρήστες του WordPress, το Jetpack είναι ένα πολυλειτουργικό plugin της Automattic, της ομάδας πίσω από το WordPress. Το μεγαλύτερο μέρος της δυνατότητας του Jetpack διατίθεται δωρεάν, αν και τα εργαλεία SEO είναι μια επιλογή επί πληρωμή που συνοδεύεται από τα Premium και τα επαγγελματικά προγράμματα.

Το Jetpack δημιουργεί αυτόματα έναν χάρτη ιστότοπου XML για εσάς και μπορεί να χειριστεί όλες τις βασικές απαιτήσεις βελτιστοποίησης SEO. Βοηθά να προσαρμόσετε την εμφάνιση τίτλων περιεχομένου και να γράψετε μετα-περιγραφές ενίσχυσης SERP. Αυτά τα εργαλεία βοηθούν επίσης στη βελτιστοποίηση περιεχομένου για κοινωνικά φόρουμ και σύνδεση με τον λογαριασμό σας στο Google Analytics.

Από προεπιλογή, οι δυνατότητες απορρήτου είναι απενεργοποιημένες, αλλά τα premium σχέδια θα σας επιτρέψουν να τις ενεργοποιήσετε. Θα μπορείτε επίσης να δείτε ζωντανές προεπισκοπήσεις σχετικά με την εμφάνιση της αρχικής σελίδας και των αναρτήσεων του ιστότοπού σας στις μηχανές αναζήτησης.


Η βελτιστοποίηση SEO διαδραματίζει τεράστιο ρόλο στην κατάκτηση των σελίδων του ιστότοπού σας στην κορυφή των αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης. Και ενώ η Yoast γενικά κάνει εξαιρετική δουλειά, είναι πάντα ωραίο να γνωρίζετε τις επιλογές σας. Αυτό το γράψιμο σχετικά με τις εναλλακτικές λύσεις SEO του Yoast μπορεί να σας βοηθήσει να αρχίσετε να εξερευνάτε τις επιλογές SEO.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me