50 βασικά πρόσθετα WordPress που πρέπει να γνωρίζουν κάθε Blogger

Βασικά πρόσθετα WordPress που πρέπει να γνωρίζουν κάθε Blogger

Είναι σχεδόν στα μέσα του 2016 και υπήρξε μια γεμάτη χρόνια χρονιά για τους λάτρεις του WordPress. Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε τη γλώσσα της προσθήκης WordPress; Σκεφτείτε αυτήν τη λίστα ως ενδιάμεσο τεστ για τις γνώσεις plugin του WordPress.


Περίπου το 40% των προσθηκών σε αυτήν τη λίστα είναι πολύ συνηθισμένα – όποιος έχει περάσει μερικούς μήνες χρησιμοποιώντας το WordPress θα το είχε ακούσει. Μερικά από αυτά απευθύνονται σε ψηφιακούς εμπόρους – και έχουμε επίσης πρόσθετα για να βοηθήσουμε τις τοπικές επιχειρήσεις.

Προσπαθήσαμε να περιγράψουμε κάθε προσθήκη όσο το δυνατόν συντομότερα. Για μερικές περιπτώσεις, έχουμε επίσης αναφέρει ορισμένες αξιοσημείωτες εναλλακτικές λύσεις που πρέπει να γνωρίζετε. Καθίστε λοιπόν, χαλαρώστε και απολαύστε αυτήν τη λίστα προσθηκών μισού αιώνα.

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

Contents

1. Εύκολη διαχείριση ενημερώσεων

01 εύκολη ενημέρωση διαχειριστή wordpress plugin 2016 wpexplorer

Αυτή η προσθήκη βοηθά στην εξάλειψη του χάους από την ενημέρωση του WordPress και των στοιχείων του (διαβάστε: θέματα και προσθήκες). Μπορείτε να βελτιώσετε την αναβάθμιση της διαμόρφωσης με σημαντικές / δευτερεύουσες / αναπτυξιακές ενημερώσεις, θέματα και / ή ενημερώσεις προσθηκών και τους συνδυασμούς τους. Ω και υποστηρίζει το Multisite επίσης!

2. Disqus

02 disqus σύστημα σχολιασμού plugin wordpress 2016 wpexplorer

Το Disqus και το Livefyre είναι οι δύο πιο δημοφιλείς διαδικτυακές υπηρεσίες διαχείρισης σχολίων που λειτουργούν επίσης στο WordPress. Ενσωματώνουν μια κοινότητα οπαδών, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποτελεσματικά μέτρα αντιμετώπισης ανεπιθύμητων μηνυμάτων για απλά σχόλια σε πραγματικό χρόνο. Το Disqus παίζει επίσης ωραία με το WordPress – το κάνει αφήνοντας ένα αντίγραφο του όλα τα σχόλια στα σωστά μέρη (δηλαδή στους σωστούς πίνακες) μέσα στη βάση δεδομένων του WordPress.

3. Απενεργοποιήστε τα σχόλια

03 απενεργοποίηση σχολίων wordpress plugin 2016 wpexplorer

Ενώ μπορείτε να απενεργοποιήσετε ξεχωριστά τα σχόλια σε κάθε ανάρτηση ή σελίδα στο WordPress – σίγουρα μπορεί να χρειαστεί παρτίδα του χρόνου, εάν εκτελείτε έναν ιστότοπο με 1000+ δημοσιεύσεις. Αυτό είναι το σημείο όπου το πρόσθετο είναι βολικό. Σας επιτρέπει να απενεργοποιήσετε τα σχόλια για οποιονδήποτε τύπο ανάρτησης (δηλ. Μια ανάρτηση, σελίδα ή οποιονδήποτε τύπο ανάρτησης που καθορίζεται από τον χρήστη) από μία μόνο επιλογή. Υποστηρίζει επίσης το WordPress multisite καθιστώντας το ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο για εκδότες ιστολογίων δικτύου.

4. Έλεγχος σπασμένων συνδέσμων

04 Broken Link Checker wordpress plugin 2016 wpexplorer

Έχοντας σπασμένους συνδέσμους, κατέστρεψαν τα αποτελέσματα SEO σας. Λέει επίσης στον επισκέπτη σας ότι είστε απρόσεκτοι ή ότι δεν σας ενδιαφέρει – ακόμα κι αν το κάνετε. Είναι μόνο φυσικό αλλά σπασμένοι σύνδεσμοι θα δημιουργούνται με την πάροδο του χρόνου και δεν μπορείτε να τα αφήσετε να είναι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρησιμοποιείτε αυτό το πρόσθετο για να απαλλαγείτε από τον ιστότοπό σας WordPress κάθε σπασμένο σύνδεσμο. Μπορεί να ελέγξει αναρτήσεις, σελίδες, σχόλια συμπεριλαμβανομένων των προσαρμοσμένων τύπων δημοσιεύσεων. Οι παράμετροι αναζήτησης είναι πολύ διαμορφώσιμες και μπορεί επίσης να σας στείλει email όταν βρεθούν σπασμένοι σύνδεσμοι.

5. Έλεγχος θέματος

05 θέμα έλεγχος wordpress plugin 2016 wpexplorer

Ενώ τα περισσότερα θέματα που λαμβάνονται από το είναι σύμφωνα με τα προτεινόμενα πρότυπα και τις βέλτιστες πρακτικές, είναι σημαντικό να ελέγξετε όλα τα θέματα, ειδικά αν τα αγοράζετε από εξωτερικά καταστήματα θεμάτων όπως το Themeforest.

6. Περιορισμός περιεχομένου Pro

06 περιορισμός περιεχομένου pro wordpress plugin 2016 wpexplorer

Αναπτύχθηκε από τον βετεράνο του WordPress Pippin Williamson, η δωρεάν έκδοση του plugin Restrict Content θα εμφανίζει περιεχόμενο μόνο σε εγγεγραμμένους ή συνδεδεμένους χρήστες. Η πραγματική ισχύς έγκειται στην premium έκδοση του plugin χρησιμοποιώντας την οποία έχετε χαρακτηριστικά kickass όπως – ενοποίηση PayPal, κωδικούς έκπτωσης, δημιουργία αναφορών και πολλά άλλα.

7. Διπλασιαστής

07 πρόσθετο wordpress plugin 2016 wpexplorer

Αυτό το ωραίο μικρό πρόσθετο αφαιρεί το άγχος από τη μετεγκατάσταση ενός ιστότοπου WordPress από τη μία τοποθεσία στην άλλη. Σας επιτρέπει να αντιγράψετε, να μεταφέρετε ή να κλωνοποιήσετε εύκολα έναν υπάρχοντα ιστότοπο WordPress σε άλλη τοποθεσία.

8. BJ Lazy Load

08 bj lazy load plugin wordpress 2016 wpexplorer

Αυτό είναι ένα από αυτά τα πρόσθετα που πρέπει να έχουν βελτιωμένη απόδοση. Φορτώνει ουσιαστικά εικόνες μόνο όταν είναι ορατή στη θύρα προβολής του επισκέπτη, αντικαθιστώντας τις εικόνες με ένα σύμβολο κράτησης θέσης. Με άλλα λόγια, η προσθήκη φορτώνει εικόνες μόνο όταν ένας επισκέπτης κάνει κύλιση προς τα κάτω, ώστε να τις δει. Αυτό βελτιώνει το χρόνο φόρτωσης και εξοικονομεί εύρος ζώνης και για τα δύο μέρη.

9. WP Smush – Βελτιστοποίηση εικόνας

09 wp smush image optimization wordpress plugin 2016 wpexplorer

Ενώ η αναβολή της διαδικασίας φόρτωσης εικόνας είναι καλή ιδέα – ίσως είναι καλύτερη ιδέα να βελτιστοποιήσετε και να συμπιέσετε τις εικόνες εκ των προτέρων – και αυτό ακριβώς κάνει αυτό το πρόσθετο. Έχει επίσης μια δυνατότητα επεξεργασίας παρτίδας όπου βελτιστοποιεί όλες τις παλιές (πιθανώς μη βελτιστοποιημένες) εικόνες (καθώς και η έκδοση Pro προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές βελτιστοποίησης).

10. Ακόμα ένα πρόσθετο σχετικών δημοσιεύσεων

10 yaarp plugin wordpress 2016 wpexplorer

Το YARRP εμφανίζει σχετικό περιεχόμενο από τον ιστότοπό σας WordPress κάτω από το κοντέινερ της ανάρτησής σας ή στην πλαϊνή γραμμή. Αυτή η δραστηριότητα μειώνει αναμφίβολα το ποσοστό εγκατάλειψης του ιστότοπού σας. Μπορείτε επίσης να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας ή να προβάλλετε διαφημίσεις σε αυτά τα μέρη. Ωστόσο, αυτό (και πολλά περισσότερα χαρακτηριστικά) είναι διαθέσιμα στο εμπορική έκδοση της προσθήκης.

11. Σύνθεση

11 συνδρομή 2 πρόσθετο wordpress 2016 wpexplorer

Αναπτύχθηκε από μια ομάδα διάσημων προγραμματιστών WordPress Προγραμματιστής WPMU, Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα για να δημιουργήσετε έναν πλήρη ιστότοπο ιδιότητας μέλους χρησιμοποιώντας το WordPress. Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλούς τύπους συνδρομών όπως – επισκέπτες, περιεχόμενο στάγδην, premium κ.λπ. και να κλειδώσετε περιεχόμενο πίσω από ένα paywall. Η προσθήκη υποστηρίζει πολλαπλές πύλες πληρωμής, ενώ η premium έκδοση περιλαμβάνει σύστημα κουπονιών, προηγμένη προστασία πολυμέσων και πολλά άλλα.

12. WooCommerce

12 woocommerce wordpress plugin 2016 wpexplorer

Επίσημα αποκτήθηκε από την Automattic (οι άνθρωποι πίσω από το WordPress), το WooCommerce ήταν η πιο αξιόπιστη και ευρέως αποδεκτή λύση ηλεκτρονικού εμπορίου για το WordPress. Το WooCommerce σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα διαδικτυακό κατάστημα πλούσιο σε χαρακτηριστικά μέσα σε λίγα λεπτά. Μπορείτε να επεκτείνετε περαιτέρω τις δυνατότητες αξιοποιώντας τη δύναμη των πρόσθετων premium.

13. Ραντεβού+

13 ραντεβού + πρόσθετο wordpress 2016 wpexplorer

Θέλατε ποτέ να δημιουργήσετε ένα σύστημα κράτησης ραντεβού χρησιμοποιώντας το WordPress; Λοιπόν, η επιθυμία σας έγινε πραγματικότητα με αυτό το πρόσθετο πλούσιο σε χαρακτηριστικά, το οποίο σας επιτρέπει να αποδεχτείτε, να ρυθμίσετε και να διαχειριστείτε τις κρατήσεις σας απευθείας από τον ιστότοπό σας στο WordPress. Και για περισσότερες δυνατότητες, όπως απεριόριστοι υπάλληλοι, bios χρήστη, βελτιωμένος προγραμματισμός και επιλογές προσαρμογής σχεδιασμού, εξετάστε τα ραντεβού + premium.

14. Ultimate Branding

14 απόλυτη προσθήκη branding wordpress 2016 wpexplorer

Πρόκειται για ένα premium πρόσθετο που αναπτύχθηκε από το WPMU Dev, το οποίο δεν διατίθεται δωρεάν στο αποθετήριο WordPress. Αυτή η προσθήκη σάς δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε ετικέτες στο WordPress ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του πελάτη σας. Αυτό το κάνει αφαιρώντας όλες τις εμφανίσεις του λογότυπου και του κειμένου του WordPress από την οθόνη σύνδεσης και τον πίνακα ελέγχου και αντικαθιστώντας τα με τα γραφικά της επωνυμίας σας.

15. Κλείδωμα σύνδεσης

15 login lockdown wordpress plugin 2016 wpexplorer

Αυτό είναι κάτι περισσότερο από ένα απαραίτητο πρόσθετο ασφαλείας για το WordPress και εγκαθίσταται από προεπιλογή στις εγκαταστάσεις του WordPress Softaculous. Καταγράφει ουσιαστικά τον αριθμό των αποτυχημένων προσπαθειών σύνδεσης από μια δεδομένη διεύθυνση IP και τις αποκλείει σε τρεις διαδοχικές κόκκινες σημαίες.

16. WordFence

16 wordfence ασφάλεια wordpress plugin 2016 wpexplorer

Ενώ το Login Lockdown είναι ένα είδος “plug in the bud” ενός plugin, το WordFence είναι το είδος της πρόληψης είναι καλύτερη από τη θεραπεία και την πενικιλίνη για κάθε περίπτωση. Η προσθήκη συνδέεται με μια υπηρεσία ιστού που παρέχει προστασία εταιρικού επιπέδου στον ιστότοπό σας WordPress, συμπεριλαμβανομένης της προληπτικής σάρωσης και πολλών άλλων αμυντικών λειτουργιών. Εάν αντιμετωπίζετε οικονομικές συναλλαγές στον ιστότοπό σας στο WordPress, είστε καλύτερα με αυτήν την προσθήκη.

17. Χάρτες ιστοτόπου Google XML

17 google xml sitemaps wordpress plugin 2016 wpexplorer

Αυτή η προσθήκη δημιουργεί έναν χάρτη ιστότοπου XML για τον ιστότοπό σας, ο οποίος βοηθά τις μηχανές αναζήτησης να ανιχνεύουν πιο γρήγορα τον ιστότοπό σας. Είναι ένα πρόσθετο που πρέπει να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε εάν είστε σοβαροί για την καταχώριση του ιστότοπού σας σε SERP.

18. Akismet

18 akismet wordpress plugin 2016 wpexplorer

Το Akismet είναι δωρεάν, εταιρικού επιπέδου λύση anti-spam για WordPress που αναπτύχθηκε από τους ίδιους ανθρώπους που δημιούργησαν το WordPress – Automattic. CleanTalk είναι μια άλλη premium λύση anti-spam που βασίζεται σε σύννεφο και έχει κερδίσει πολλή έλξη τον τελευταίο καιρό.

19. Jetpack

19 jetpack wordpress plugin 2016 wpexplorer

Μπορώ να συνεχίσω για αυτό το καταπληκτικό plugin που κάνει το WordPress πολύ καλύτερο. Κάθε δυνατότητα είναι διαθέσιμες μονάδες που μπορούν να ενεργοποιηθούν ανεξάρτητα. Περιλαμβάνει δωρεάν CDN, βελτιστοποίηση εικόνας, λειτουργία κινητής τηλεφωνίας, παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας και επισκεψιμότητας ιστότοπων και τόνους άλλων εκπληκτικών χαρακτηριστικών.

20. WP-Rocket

19 wprocket wordpress plugin 2016 wpexplorer

Η προσωρινή αποθήκευση είναι ένας από τους πρωταρχικούς τρόπους επιτάχυνσης ενός αργού ιστότοπου WordPress. W3TC και WP Super Cache είναι οι δύο πιο δημοφιλείς προσθήκες προσωρινής αποθήκευσης για το WordPress. Υπάρχει μια νέα προσθήκη (premium) με το ίδιο είδος που ονομάζεται WP-Rocket, που ισχυρίζεται ότι αφαιρεί την πολυπλοκότητα από την προσωρινή αποθήκευση του WordPress – κάτι που το καθιστά μια ενδιαφέρουσα επιλογή.

21. Διοργανωτής εκδηλώσεων

Πρόσθετο 21 εκδηλώσεων wordpress plugin 2016 wpexplorer

Ένα εξαιρετικό πρόσθετο για τη δημιουργία, τη φιλοξενία και τη διαχείριση εκδηλώσεων στο WordPress. Ιδανικό για επιχειρήσεις διαχείρισης εκδηλώσεων ή για όσους θέλουν να δημιουργήσουν μια διαδικτυακή εκδήλωση. Η επαγγελματική έκδοση περιλαμβάνει λειτουργίες όπως η πύλη πληρωμής Stripe, κουπόνια έκπτωσης, συγχρονισμός iCal και άλλα.

22. Relevanssi

22 relevanssi wordpress plugin 2016 wpexplorer

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει τη λειτουργία αναζήτησης του WordPress – θα συμφωνήσετε ότι δεν είναι το καλύτερο. Το Relevanssi είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση αναζήτησης για το WordPress. Οι λειτουργίες περιλαμβάνουν ακριβή αντιστοίχιση φράσης, προτάσεις τυπογραφικού λάθους και επισημασμένες λέξεις κλειδιά αναζήτησης. Το SearchWP είναι ένα άλλο αξιοσημείωτο premium πρόσθετο σε αυτό το είδος.

23. Δοκιμή Neilo A / B

23 ab split testing plugin για wordpress wordpress plugin 2016 wpexplorer

Η δοκιμή διαχωρισμού ή η δοκιμή A / B για τους τίτλους, το θέμα, την τυπογραφία και άλλα στοιχεία της ανάρτησής σας είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την αύξηση των μετατροπών σας. Αυτό το δωρεάν πρόσθετο σάς επιτρέπει να το κάνετε αυτό.

24. BackWPUp

24 backwpup wordpress plugin 2016 wpexplorer

Ένα εξαιρετικό δωρεάν πρόσθετο για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων του ιστότοπού σας στο WordPress (αρχεία πολυμέσων και βάση δεδομένων) σε υπηρεσίες cloud όπως το Dropox, το FTP, το Amazon S3, κ.λπ. BackupBuddy (49 $ / έτος) από iThemes και VaultPress από την Automattic ($ 5 / μήνα) είναι άλλες αξιοσημείωτες αναφορές.

25. SumoMe

25 sumome wordpress plugin 2016 wpexplorer

Το SumoMe είναι ένα σουίτα με εκπληκτικά δωρεάν πρόσθετα μάρκετινγκ για δημιουργία δυνητικών πελατών, διατήρηση κοινού και αναλυτικά στοιχεία. Νώε Κάγκαν, ο άντρας πίσω από το SumoMe είναι κάπως σούπερ σταρ και η ιστορία του είναι μια μεγάλη πηγή έμπνευσης.

26. Βελτιστοποίηση WP

26 wp-βελτιστοποίηση προσθήκης wordpress 2016 wpexplorer

Το WordPress αναπτύσσεται αργά με παρατεταμένη χρήση όταν εγκαθίστανται πολλά θέματα και πρόσθετα “γεμάτα χαρακτηριστικά” ή με πολλά εισερχόμενα σχόλια spam. Το WP-Optimize καθαρίζει τη βάση δεδομένων του WordPress και επιταχύνει τον ιστότοπό σας. Είναι σαν λάδι μηχανής στο όχημά σας.

27. Κριτικές Google Places

27 google θέσεις σχόλια plugin wordpress 2016 wpexplorer

Αυτό το πρόσθετο freemium που σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλλετε κριτικές Google στον ιστότοπό σας WordPress. Μπορεί να αντλήσει αυτόματα κριτικές από την Google και να τις εμφανίσει οπουδήποτε στον ιστότοπό σας. Σας δίνει μια σειρά επιλογών για την εμφάνιση των κριτικών, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας φιλτραρίσματος αρνητικών σχολίων. Το πλεονέκτημα της προβολής αυτών των κριτικών που δημιουργούνται από τον χρήστη απευθείας στον ιστότοπό σας είναι ότι παρέχουν ουσιαστικά κοινωνική απόδειξη, που καθιερώνει την αξιοπιστία της επιχείρησής σας.

28. OptinMonster

29 optinmonster wordpress plugin 2016 wpexplorer

Το OptinMonster είναι ένα από τα καλύτερα ασφάλιστρο πρόσθετα παραγωγής μολύβδου με τόνους προσαρμόσιμων χαρακτηριστικών. Το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του εμφανίζει ένα πλαίσιο συνδρομής μέσω email αμέσως όταν ο χρήστης πρόκειται να κλείσει το παράθυρο του προγράμματος περιήγησης. Αυτό το χαρακτηριστικό ονομάζεται το έξοδος-πρόθεση τεχνολογία και αύξησε δραματικά τα ποσοστά μετατροπής για κάθε ιστότοπο που το χρησιμοποίησε. Το Bloom είναι μια εναλλακτική λύση που είναι ένα άλλο πρόσθετο κοινωνικών μέσων που αναπτύχθηκε από την ElegantThemes.

29. Διόρθωση

28 proofread bot wordpress plugin 2016 wpexplorer

Τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη γλώσσα για πολλούς μπλόγκερ και η γραμματική μπορεί να είναι πραγματικός πόνος κατά καιρούς. Αυτό το πρόσθετο συνδέεται με ένα δωρεάν online υπηρεσία διόρθωσης δοκιμών έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα της γραμματικής σας.

Άλλες αξιοσημείωτες εναλλακτικές λύσεις περιλαμβάνουν το Jetpack ενότητα διορθωτικής διόρθωσης (το οποίο πρέπει να ενεργοποιηθεί ξεχωριστά μετά την εγκατάσταση του πρόσθετου Jetpack). Γραμματικά είναι μια άλλη εξαιρετική εναλλακτική λύση χωρίς μια προσθήκη WordPress, η οποία μπορεί να λειτουργήσει μέσω μιας ισχυρής προσθήκης Chrome.

30. Floating Social Bar

30 floating social bar wordpress plugin 2016 wpexplorer

Οι έμποροι Διαδικτύου έρχονται πάντα με νέους τρόπους για να εκτρέψουν την προσοχή του χρήστη προς το CTA. Αυτή η προσθήκη εμφανίζει μια «κυμαινόμενη» γραμμή κοινής χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο πλάι μιας ανάρτησης. Αυτή η μπάρα παραμένει σταθερός και στις δύο πλευρές, ακόμη και όταν ο χρήστης μετακινηθεί προς τα κάτω στο άρθρο – εξ ου και ο όρος «κυμαινόμενο». Η προσθήκη φορτώνει τα σενάρια κοινωνικών μέσων μόνο όταν ο χρήστης αιωρείται πάνω τους. Αυτό επιτρέπει ταχύτερους χρόνους φόρτωσης με ομαλότερη απόδοση.

31. Κάντε κλικ για tweet

31 κλικ για tweet plugin wordpress 2016 wpexplorer

Αν είστε ένα άτομο που του αρέσει να χρησιμοποιεί εισαγωγικά στα άρθρα σας – θα λατρέψετε αυτό το πρόσθετο. Μπορείτε να τυλίξετε τα αποσπάσματα σας σε έναν σύντομο κώδικα και η προσθήκη θα δημιουργήσει ένα πλαίσιο CTA κλικ-για-tweet ακριβώς στη μέση της ανάρτησης. Εάν είστε λάτρεις της γραμμής, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο στο οπλοστάσιο μάρκετινγκ.

32. Λειτουργία καναπέ WP

32 wp couch mode wordpress plugin 2016 wpexplorer

Αυτή η προσθήκη προσθέτει την επιλογή προβολής “κειμένου και εικόνας” χωρίς ακαταστασία – μόνο την έκδοση της ανάρτησής σας – παρόμοια με αυτό που κάνουν οι εφαρμογές όπως το Instapaper ή το Pocket.

33. WP-Markdown

33 wp markdown editor wordpress plugin 2016 wpexplorer

Λατρεύω τον Markdown; Λοιπόν, αυτό το πρόσθετο προσθέτει υποστήριξη Markdown στον προεπιλεγμένο επεξεργαστή WordPress! PS: Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τη μονάδα Markdown στο Jetpack.

34. Μεταματική

34 postmatic wordpress plugin 2016 wpexplorer

Η Postmatic επιτρέπει στους αναγνώστες σας να εγγραφούν μέσω email όταν αφήνουν ένα σχόλιο. Εδώ είναι το πιο απίστευτο μέρος της προσθήκης – τα άτομα που εγγράφονται στα σχόλια του ιστολογίου σας μπορούν να απαντήσουν μέσω email – χωρίς να χρειάζεται να αφήσουν τα εισερχόμενά τους ή να επισκεφθούν τον ιστότοπό σας.

Προσωπικά μου άρεσε αυτό το πρόσθετο, καθώς μου επέτρεψε να συνεχίσω μια μακρά συζήτηση (η οποία τελικά με προσέλκυσε πελάτη) απευθείας από την εφαρμογή Gmail του τηλεφώνου μου, ενώ ήμουν κολλημένος σε μια περιοχή με σχεδόν μηδενική λήψη κυττάρων!

35. Aesop Story Engine

35 aesop story engine plugin wordpress 2016 wpexplorer

Αυτό το πρόσθετο περιέχει τόνους λειτουργικών μονάδων που σας επιτρέπουν να σχεδιάσετε μοναδικά πλούσια σε χαρακτηριστικά, διαδραστικά, μακροπρόθεσμα θέματα αφήγησης για WordPress.

36. P3 (Plugin Performance Profiler)

36 p3 απόδοση plugin wordpress plugin 2016 wpexplorer

Η εγκατάσταση πάρα πολλών προσθηκών δεν είναι καλή ιδέα. Πιθανώς επειδή φουσκώνει τον ιστότοπό σας, αυξάνοντας τον χρόνο φόρτωσης. Με αυτό το πρόσθετο, μπορείτε να μετρήσετε τον αντίκτυπο.

Η προσθήκη P3 συλλαμβάνει πληροφορίες για όλα τα πρόσθετα που είναι εγκατεστημένα στον ιστότοπό σας στο WordPress και στη συνέχεια μετρά και απεικονίζει την επίδρασή τους στον χρόνο φόρτωσης του ιστότοπού σας. Μιλήστε για δίαιτα για προσθήκες WordPress! ��

37. UI προσαρμοσμένου τύπου ανάρτησης

37 προσαρμοσμένη προσθήκη ui wordpress plugin 2016 wpexplorer

Οι προσαρμοσμένοι τύποι δημοσιεύσεων είναι αυτές οι μικρές ευλογίες από τον παράδεισο που σας επιτρέπουν να μετατρέψετε το WordPress σε ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης βιβλιοθηκών, μια λύση ηλεκτρονικού εμπορίου ή μια λύση έκδοσης εισιτηρίων. Με απλά λόγια, μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένους τύπους δεδομένων όπως “βιβλία” ή “συμβάντα” που είναι ένας συνδυασμός στοιχείων τύπου δεδομένων όπως κείμενο, δεδομένα, αριθμητικές τιμές κ.λπ. Ακούγεται σύγχυση; Λοιπόν, αυτό το πρόσθετο σας επιτρέπει να τα δημιουργήσετε με ευκολία.

38. Προηγμένα προσαρμοσμένα πεδία

38 προχωρημένα προσαρμοσμένα πεδία ανάρτησης wordpress plugin 2016 wpexplorer

Αυτή η προσθήκη σάς επιτρέπει να προσθέσετε πολλά προσαρμοσμένα αρχεία όταν δημιουργείτε ή επεξεργάζεστε μια ανάρτηση ή μια σελίδα. Μπορείτε να ορίσετε τα πεδία χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό διαφόρων τύπων δεδομένων.

39. Εμφάνιση Widgets

39 widget widget plugin wordpress plugin 2016 wpexplorer

Δεν θα ήταν υπέροχο αν μπορούσατε να απενεργοποιήσετε ένα ή περισσότερα γραφικά στοιχεία μόνο για συγκεκριμένες σελίδες; Σίγουρα θα μπορούσαμε και μπορούμε να ευχαριστήσουμε αυτό το πρόσθετο!

40. Γρήγορη ασφαλής φόρμα επικοινωνίας

40 γρήγορη ασφαλής φόρμα επικοινωνίας plugin wordpress 2016 wpexplorer

Φόρμα επικοινωνίας 7 είναι η φόρμα επικοινωνίας για το WordPress. Ωστόσο, αυτός είναι ένας στενός ανταγωνιστής με αποτελεσματικές δυνατότητες αποκλεισμού spam.

41. Πλούσια αποσπάσματα All-in-One Schema.org

41 All In One Schema.org Πλούσιο απόσπασμα wordpress plugin 2016 wpexplorer

Τα πλούσια αποσπάσματα είναι αυτά τα επιπλέον μικρά στοιχεία που δημιουργούν μια τεράστια διαφορά στο SEO σας. Αυτή η προσθήκη σας βοηθά να ενσωματώσετε τις προδιαγραφές Schema.org στον ιστότοπό σας στο WordPress.

42. Ρυθμιστικό Επανάστασης

42 slider revolusioner wordpress plugin 2016 wpexplorer

Αυτό είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα premium plug-in WordPress που έχουν αναπτυχθεί ποτέ. Γεμάτο με πολλές δυνατότητες για τη βελτίωση της σελίδας προορισμού και της διεπαφής χρήστη των ιστότοπών σας, αυτή η προσθήκη έχει συγκεντρώσει πάνω από 112.000+ λήψεις τη στιγμή της σύνταξης αυτού του άρθρου.

43. WP Mail SMTP

38 wp mail smtp wordpress plugin 2016 wpexplorer

Αυτή η προσθήκη σάς παρέχει σύνθετες επιλογές για την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω WordPress. Αυτό περιλαμβάνει επιλογές για την αποστολή αλληλογραφίας μέσω SMTP ή PHP, κρυπτογράφηση SSL, έλεγχο ταυτότητας και άλλα.

44. Επεξεργασία ροής

44 επεξεργασία ροής wordpress plugin 2016 wpexplorer

Σκεφτείτε την ομαδική συνεργασία με την συντακτική σας ομάδα με δυνατότητες όπως το ημερολόγιο σύνταξης, σχόλια, προϋπολογισμούς, καταστάσεις άρθρων και ειδοποιήσεις.

45. Πίνακας Press

45 tablepress για wordpress plugin wordpress 2016 wpexplorer

Το TablePress επιτρέπει την εύκολη δημιουργία και διαχείριση όμορφων πινάκων στο WordPress. Μπορείτε να ενσωματώσετε τους πίνακες σε αναρτήσεις, σελίδες ή γραφικά widget με έναν απλό σύντομο κωδικό.

46. ​​WP Job Manager

46 wp job manager plugin wordpress 2016 wpexplorer

Αυτή η προσθήκη σας επιτρέπει να παραθέσετε και να διαχειριστείτε εργασίες απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress. Περιλαμβάνει αναζήτηση που υποστηρίζεται από AJAX και δύο πρόσθετα επί πληρωμή όπως το Resume Manager και το Job Alerts.

47. Ανακατεύθυνση

47 ανακατεύθυνση plugin wordpress 2016 wpexplorer

Μια απλή απίστευτη δύναμη plugin. Χρησιμοποιείται για τη διαχείριση 301 ανακατευθύνσεων και την παρακολούθηση 404 σφαλμάτων. Αυτή η προσθήκη είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όταν κάνετε μετεγκατάσταση από έναν παλιό ιστότοπο WordPress ή αλλάζετε τον κατάλογο της εγκατάστασης του WordPress.

48. Γρήγορες και εύκολες ερωτήσεις

47 quck και εύκολη ερώτηση plugin wordpress 2016 wpexplorer

Αυτή η προσθήκη είναι εξαιρετικά χρήσιμη όταν θέλετε να δημιουργήσετε μια απλή σελίδα FAQ για το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Οι συχνές ερωτήσεις διαμορφώνονται ως προσαρμοσμένος τύπος ανάρτησης που διευκολύνει την ομάδα σας να τις προσθέτει / τροποποιεί.

49. Widget μαρτυριών

49 μαρτυρίες plugin wordpress 2016 wpexplorer

Η προσθήκη μαρτυριών είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αποκτήσετε εμπιστοσύνη και αξιοπιστία. Ωστόσο, η δημιουργία ενός απαιτεί συχνά τροποποιήσεις θέματος και πολλά άλλα χνούδια. Με αυτό το πρόσθετο μπορείτε να προσθέσετε γρήγορα συρόμενες μαρτυρίες στα widget σας ή σε μια ανάρτηση ή σελίδα χρησιμοποιώντας έναν σύντομο κωδικό.

50. Μενού Max Mega

50 max mega menu wordpress plugin 2016 wpexplorer

Αυτό το δωρεάν πρόσθετο διαθέτει ένα πρόγραμμα δημιουργίας μενού μεταφοράς και απόθεσης που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μενού πολλαπλών επιπέδων, κατηγοριοποιημένα, με σχεδιασμό απόκρισης και έτοιμο για αμφιβληστροειδή. Με περισσότερες από 100+ επιλογές προσαρμογής, αυτό το πρόσθετο σάς επιτρέπει επίσης να προσθέσετε widget WordPress στο μενού!

συμπέρασμα

Αυτό ολοκληρώνει τη λίστα μας. Πόσα νέα μάθατε σήμερα; Γνωρίζετε ένα πρόσθετο που πρέπει να περιλαμβάνεται σε αυτήν τη λίστα; Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε τις σκέψεις σας!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me