5 πρόσθετα WordPress που μπορούν να ενισχύσουν την αφοσίωση των αναγνωστών στο WordPress blog σας

Πιστεύω ότι η δέσμευση υποτιμάται μαζικά στη μπλογκόσφαιρα.


Με απλά λόγια, η ποιότητα του κοινού σας είναι πολύ πιο σημαντική από την ποσότητα. Και από την ποιότητα εννοώ ουσιαστικά πόσο αφοσιωμένοι είναι με την «μάρκα» σας.

Ρωτήστε τον εαυτό σας αυτήν την ερώτηση – ενδιαφέρονται πραγματικά οι αναγνώστες σας για το ιστολόγιό σας ή το θεωρούν ως απορριπτικό πόρο; Η απάντησή σας μπορεί να κάνει τη διαφορά στις πιθανότητές σας να επιτύχετε τους στόχους σας (που υποθέτω ότι είναι τελικά να κερδίσετε χρήματα).

Έχοντας αυτό κατά νου, σκέφτηκα ότι θα εκμεταλλευόμουν αυτήν την ευκαιρία για να αναφέρω τα αγαπημένα μου πρόσθετα WordPress που μπορούν να σας βοηθήσουν να αλληλεπιδράσετε καλύτερα με τους αναγνώστες σας. Παρόλο που η ποιότητα του περιεχομένου σας και η προσωπικότητα που δημιουργείτε στο ιστολόγιό σας θα διαδραματίσουν μεγάλο ρόλο στην υπαγόρευση του επιπέδου στο οποίο οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν μαζί σας, Τα ακόλουθα πρόσθετα μπορούν να σας βοηθήσουν πολύ.

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

1. Εγγραφή σε σχόλια Επαναφόρτωση

Έχω έναν απλό κανόνα με το δικό μου blog όταν πρόκειται για σχόλια – αν κάποιος έχει αφιερώσει χρόνο για να μοιραστεί τις απόψεις του, θα πρέπει να αφιερώσω χρόνο για να απαντήσω σε είδος. Ως εκ τούτου, απαντώ στη συντριπτική πλειοψηφία των σχολίων στον ιστότοπό μου.

Ωστόσο, εκτός εάν οι αναγνώστες του ιστολογίου σας επισημαίνουν τα σχόλιά τους και επιστρέφουν περιοδικά για να δουν αν έχετε απαντήσει, δεν θα μπορέσουν ποτέ να διαβάσουν αυτά που είπατε ως απάντηση. Και ας το παραδεχτούμε – η εμπλοκή είναι αμφίδρομη.

Έχοντας αυτό κατά νου, συνιστώ ανεπιφύλακτα να εγκαταστήσετε Εγγραφή σε σχόλια που φορτώθηκαν ξανά. Αυτό το πρόσθετο κάνει ακριβώς όπως θα περιμένατε – ειδοποιεί άτομα (μέσω email) όταν έχει απαντηθεί το σχόλιό τους. Περιλαμβάνει επίσης έναν πλήρη πίνακα ελέγχου όπου μπορείτε να διαχειριστείτε τους συνδρομητές σας και όλες τις επιλογές σας.

Εγγραφή σε σχόλια Επαναφόρτωση

2. Σχόλια στο Facebook

Ενώ υπάρχουν αρκετές προσθήκες σχολίων τρίτων για το WordPress, η επιλογή μου (ειδικά όταν πρόκειται για αφοσίωση χρηστών) είναι τα Σχόλια στο Facebook.

Γιατί; Επειδή κάνει το σχόλιο πολύ κοινωνικό και ως εκ τούτου ενισχύει την αφοσίωση. Είναι πιθανό ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πιθανών σχολιαστών σας θα έχουν ήδη λογαριασμό στο Facebook και, ως εκ τούτου, θα σχολιάζουν τον ιστότοπό σας να είναι (α) πολύ εύκολο και (β) πολύ εξοικειωμένοι.

Προσθήκη σχολίων στο Facebook

Επιπλέον, τα σχόλια στο ιστολόγιό σας θα εμφανίζονται στο Facebook και το περιεχόμενό σας είναι πιθανό να εκτεθεί σε ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό. Αυτό το είδος ενοποίησης είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε ιστότοπους που είναι ήδη πολύ κοινωνικοί (ας πούμε για παράδειγμα έναν ιστότοπο κοινής χρήσης εικόνων).

Παρόλο που δεν χρησιμοποιώ προσωπικά σχόλια στο Facebook, μπορεί να το κάνω σε ένα μελλοντικό έργο – είναι σίγουρα μια βιώσιμη εναλλακτική λύση στο προεπιλεγμένο σύστημα σχολίων WordPress και αναμένεται να έχει θετική επίδραση στην αφοσίωση των χρηστών.

3. Καλύτερη αναζήτηση εσωτερικών συνδέσμων

Καλύτερη αναζήτηση συνδέσμων

Όσον αφορά την ενίσχυση της αφοσίωσης των χρηστών, το πιστεύω ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε είναι να αλληλεπιδράσετε παραγωγικά. Οι άνθρωποι μπορεί να είναι τυφλοί σε στοιχεία πλοήγησης και παρόμοια (αφιερώστε λίγο χρόνο για να παρατηρήσετε συνειδητά τις δικές σας συνήθειες περιήγησης), αλλά οι σύνδεσμοι εντός περιεχομένου είναι πολύ πιο δύσκολο να αποφευχθούν.

Η διασύνδεση γίνεται καλύτερα όταν είναι πολύ σχετική – θέλετε να θέσετε τους ανθρώπους σε μια κατάσταση όπου έχουν δέκα καρτέλες ανοιχτές στο πρόγραμμα περιήγησής τους και καταλήγουν στον ιστότοπό σας για μισή ώρα. Αλλά η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης εσωτερικών συνδέσμων του WordPress, με μια λέξη, είναι τρομερή.

Εκεί έρχεται η καλύτερη αναζήτηση εσωτερικών συνδέσμων. Αυτή η απλή προσθήκη προσαρμόζει την αναζήτηση εσωτερικών συνδέσμων ώστε να εντοπίζει περιεχόμενο μόνο με επικεφαλίδα. Περιλαμβάνει επίσης προγραμματισμένες αναρτήσεις. Προσωπικά το θεωρώ το πιο υποτιμημένο plugin στο WordPress.org – κάνει εσωτερική σύνδεση Έτσιπολύ ευκολότερο.

4. Ένα ακόμη πρόσθετο σχετικών δημοσιεύσεων

Όσον αφορά την ενίσχυση της αφοσίωσης των χρηστών, το να έχετε μια σχετική ενότητα αναρτήσεων στο κάτω μέρος των αναρτήσεών σας δεν είναι απαραίτητη. Εάν κάποιος συμπαθεί μια ανάρτηση αρκετά για να την διαβάσει μέχρι το τέλος και στη συνέχεια παρουσιάζεται με παρόμοιες αναρτήσεις, μπορεί να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να διαβάσει.

Ωστόσο, μια άλλη προσθήκη σχετικών δημοσιεύσεων (ή YARPP για συντομία) είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη το καλύτερο σχετικό πρόσθετο δημοσιεύσεων που είναι διαθέσιμο για το WordPress. Ενώ άλλοι επικεντρώνονται στη φανταστική μορφοποίηση, το YARPP παίρνει τον βασικό παράγοντα – συνάφεια – ενεργοποιήστε.

Μην κάνεις λάθος – ένα σχετικό πρόσθετο δημοσιεύσεων είναι τόσο καλό όσο ο αντίστοιχος αλγόριθμος. Εάν δεν παρουσιάζετε στους αναγνώστες σας πραγματικά σχετικές πρόσθετες αναρτήσεις, η πιθανότητα ανάγνωσής τους είναι πολύ μειωμένη. Γι ‘αυτό βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το YARPP και ρυθμίστε το έτσι ώστε να επιστρέφει μόνο τα πιο σχετικά αποτελέσματα.

5. Εύκολη ενσωμάτωση Tweet

Προς το συμφέρον της πλήρους αποκάλυψης, πρέπει να αναφέρω ότι ανέπτυξα μαζί αυτό το πρόσθετο. Ωστόσο, μπορεί πραγματικά να κάνει τεράστια διαφορά στην αφοσίωση των χρηστών, καθώς έχω ανακαλύψει πολλές φορές.

Αυτή είναι η συμφωνία – οι χρήστες του Twitter θέλουν να κάνουν tweet. Το πιο σημαντικό, τους αρέσει να κάνουν tweet ενδιαφέρων πράγματα. Μια επικεφαλίδα μετά δεν είναι πάντα τόσο ενδιαφέρουσα. Αλλά αν μπορείτε να τους δώσετε ένα απόσπασμα ή ένα μαργαριτάρι σοφίας για να περάσετε στους οπαδούς τους, μπορεί να είναι πολύ χαρούμενοι να το κάνουν.

Εκεί μπαίνει το Easy Tweet Embed – σας επιτρέπει να ενσωματώσετε προσυμπληρωμένα tweets στις αναρτήσεις σας, έτσι: Ενσωματωμένο tweet

Ενσωματωμένο tweet

Είναι πολύ παρόμοιο με την υπηρεσία Click to Tweet, αλλά διευκολύνει τη δημιουργία tweets, επιτρέποντάς σας να το κάνετε μέσω του προγράμματος επεξεργασίας κειμένου. Εισάγει επίσης αυτόματα το μόνιμο σύνδεσμο. Βρήκα ότι οι δημοσιεύσεις των tweets αυξήθηκαν κατά σχεδόν 30% σε ορισμένα παραδείγματα χρησιμοποιώντας το Easy Tweet Embed – είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος ενίσχυσης της αφοσίωσης.

Οι επιλογές είναι ατελείωτες

Η ποικιλία των παραπάνω επιλογών είναι ενδεικτική των μυριάδων τρόπων με τους οποίους μπορείτε να ενισχύσετε την αφοσίωση, οπότε μην περιορίσετε τον εαυτό σας. Διαφορετικά πράγματα λειτουργούν για διαφορετικά ιστολόγια – το κλειδί είναι ο πειραματισμός και ο έλεγχος.

Εάν έχετε τις δικές σας ιδέες για την ενίσχυση της αφοσίωσης των χρηστών, μοιραστείτε τις μαζί μας παρακάτω!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me