Κορυφαίες 5 προσθήκες για κάθε ιστότοπο WordPress

Σε πολλούς από τους δημοφιλείς ιστότοπους εκμάθησης και ειδήσεων του WordPress, καθώς και σε Meetups και WordCamps σε όλο τον κόσμο, υπάρχουν πολλές εξαιρετικές συζητήσεις σχετικά με καλές προσθήκες για WordPress: ρυθμιστικά, φόρμες επικοινωνίας, αντίγραφα ασφαλείας, SEO, συνδρομή, ηλεκτρονικό εμπόριο. αλλά σπάνια βλέπω άτομα να εστιάζουν σε προσθήκες που είναι ειδικά για τη συντήρηση και την αναγνωσιμότητα του backend του ιστότοπού σας.


Η παράβλεψη της συντήρησης και της συντήρησης του ιστότοπού σας μπορεί όχι μόνο να σας αφήσει έναν παλιό, σπάνια χρησιμοποιούμενο και πολύ λιγότερο επισκέψιμο ιστότοπο σε ακραίες περιπτώσεις ολικής παραμόρφωσης ή πλήρους απώλειας περιεχομένου. Χωρίς κατάλληλες προφυλάξεις, ο ιστότοπός σας μπορεί γρήγορα να γεμίσει με χιλιάδες ανεπιθύμητα σχόλια, να έχει κακή ή ακόμη χειρότερη απόδοση, να γίνει ευάλωτος σε χάκερ, κάτι που τελικά οδηγεί σε διακοπή λειτουργίας και απώλεια επισκεπτών και δυνητικών πελατών στον ιστότοπό σας.

Υπήρξαν τεράστιες βελτιώσεις στην ανταπόκριση και την αντίθεση του διαχειριστή στην τελευταία έκδοση του WordPress στο 3.8, και οι αυτόματες αναβαθμίσεις για μικρές κυκλοφορίες ήταν μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στον πυρήνα στο WordPress 3.7. Οι πέντε προσθήκες που πρότεινα έχουν 3,7 και 3,8 στο επόμενο επίπεδο και επιτρέπουν πιο λεπτομερή έλεγχο της εμφάνισης του διαχειριστή και του προγραμματισμού αυτόματων ενημερώσεων.

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

Ακίσμετ


ακισμέτ

Εάν έχετε ιστολόγιο WordPress, ενδέχεται να παρατηρήσετε ανεπιθύμητα μηνύματα ή σχόλια παρακολούθησης από τυχαίες διευθύνσεις πολλές φορές που περιέχουν συνδέσμους προς διαφημίσεις ή πιθανό κακόβουλο λογισμικό που εμφανίζεται στον ιστότοπό σας. Αυτά τα ανεπιθύμητα μηνύματα σχολίου και παρακολούθησης είναι αυτοματοποιημένα από τον εισβολέα, αλλά μπορούν γρήγορα να γεμίσουν το ιστολόγιο και τη βάση δεδομένων σας με άσχετες πληροφορίες και είναι μια κόκκινη σημαία ενός κακώς διατηρημένου ιστολογίου ή ιστοτόπου, που θα μπορούσε να προσφέρει έναν εύκολο στόχο για όσους θέλουν να προκαλέσουν αναταραχές.

Το Akismet φιλοξενείται υπηρεσία web που διαχειρίζεται το WordPress.com που εντοπίζει και αφαιρεί αυτόματα τα σχόλια και τα ανεπιθύμητα μηνύματα παρακολούθησης. Θα χρειαστεί να ενεργοποιήσετε το plugin για να το χρησιμοποιήσετε, το οποίο εγκαθίσταται από προεπιλογή μαζί με το WordPress που φιλοξενείται αυτόματα και θα χρειαστείτε επίσης έναν λογαριασμό WordPress.com και ένα κλειδί Akismet, το οποίο είναι δωρεάν για προσωπική χρήση και υπάρχει ένα ελάχιστη αμοιβή για τις επιχειρήσεις. Επίσης, εάν χρησιμοποιείτε την ενότητα φόρμας επικοινωνίας στο πρόσθετο Jetpack, το Akismet ενσωματώνεται απρόσκοπτα σε όλες τις φόρμες επαφής για να βεβαιωθείτε ότι δεν δημιουργούν ανεπιθύμητα μηνύματα, όλα χωρίς πρόκληση captcha ή χρήστη. τα πάντα αντιμετωπίζονται μέσω της υπηρεσίας.

Ασφάλεια Wordfence


Wordfence

Εάν είχατε ποτέ έναν ιστότοπο παραβίασης, γνωρίζετε ότι μπορεί να είναι μια εξουθενωτική και εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, ειδικά εάν δεν δημιουργείτε τακτικά αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας. Ένας ιστότοπος που δεν έχει κλειδωθεί σωστά με ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης και άλλα μέτρα μπορεί να αφαιρεθεί εντελώς ή να καταστραφεί μέσα σε λίγα λεπτά. Η πρώτη σας άμυνα χρησιμοποιεί ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης, όπως έναν που συνδυάζει κεφαλαία και πεζά γράμματα, αριθμούς και ειδικούς χαρακτήρες. όσο μεγαλύτερος είναι ο κωδικός πρόσβασης, τόσο πιο ασφαλής είναι. Υπάρχουν μερικά άλλα μέτρα που πρέπει να λάβετε για να ασφαλίσετε έναν ασφαλή και κλειδωμένο ιστότοπο, ένας εύκολος τρόπος είναι να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Wordfence Security.

Υπάρχουν πολλά πρόσθετα ασφαλείας για το WordPress, αλλά μακράν το αγαπημένο μου και πιο ολοκληρωμένο από αυτά τα πρόσθετα είναι το Wordfence. Το Wordfence σαρώνει καθημερινά για ευπάθειες ασφαλείας στο παρασκήνιο και θα σας στέλνει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αν κάτι δεν υπάρχει. Ελέγχει τις αλλαγές DNS, τις αλλαγές στο plugin και τον βασικό κώδικα, τις ξεπερασμένες προσθήκες, τους ανεπιθύμητους συνδέσμους, καθώς επίσης και την προστασία από τις βίαιες επιθέσεις περιορίζοντας τις προσπάθειες σύνδεσης. Αυτό είναι ένα πολύτιμο λίθο μιας προσθήκης, επειδή εκτός από την παροχή ενός τείχους προστασίας, μπορείτε επίσης να δείτε όλες τις προσπάθειες σύνδεσης και να αποκλείσετε τους χρήστες από τη διεύθυνση IP. Με την επαγγελματική έκδοση μπορείτε ακόμη και να αποκλείσετε ολόκληρες χώρες. Υπάρχει επίσης ένα αρχείο καταγραφής κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, όπου μπορείτε να δείτε ποιος έχει πρόσβαση στον ιστότοπο και από πού. Αυτό είναι ένα πρόσθετο που βάζω σε κάθε ιστότοπο που δημιουργώ ή συναντώ και συνιστάται ιδιαίτερα για όλους τους ιστότοπους του WordPress.

Σύνθετες αυτόματες ενημερώσεις


προηγμένες-αυτόματες-αναβαθμίσεις

Μαζί με το WordPress 3.7 ήρθαν αυτόματες ενημερώσεις, που είναι μια τεράστια εξοικονόμηση χρόνου. Ωστόσο, το 3.7 μόνο θα ενημερώσει αυτόματα δευτερεύουσες κυκλοφορίες, όπως στο 3.7.1. αλλά οι σημαντικές ενημερώσεις, όπως στο 3.8, θα απαιτούν μη αυτόματη αναβάθμιση. Για την επίλυση αυτού του ζητήματος και την εκτέλεση όλων των αναβαθμίσεων αυτόματα, το αγαπημένο μου πρόσθετο είναι οι Αυτόματες αναβαθμίσεις για προχωρημένους. Αυτό το πρόσθετο ενημερώνει δευτερεύουσες και σημαντικές εκδόσεις του WordPress core μαζί με τη δυνατότητα αυτόματης αναβάθμισης προσθηκών και θεμάτων σε καθημερινό πρόγραμμα. Προσέξτε όταν χρησιμοποιείτε αυτήν την προσθήκη, καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα επαναφοράς, οπότε θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το συνδυάζετε με μια σταθερή καθημερινή λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας όπως VaultPress.

WP-Βελτιστοποίηση


βελτιστοποίηση της

Το WordPress χρησιμοποιεί μια βάση δεδομένων μαζί με αρχεία για την αποθήκευση περιεχομένου και ρυθμίσεων. Με τακτική χρήση, οι βάσεις δεδομένων κατακερματιστούν όπως και ο σκληρός δίσκος. Καθώς οι πληροφορίες γράφονται, μετακινούνται και διαγράφονται, ο χώρος καθίσταται μη διαθέσιμος, οπότε η βελτιστοποίηση των πινάκων σε μια βάση δεδομένων είναι κάτι που πρέπει να γίνεται τακτικά. Προηγουμένως, θα έπρεπε να συνδεθείτε στο PHPMyAdmin και να εκδώσετε πολλές εντολές για να ολοκληρώσετε αυτήν την εργασία. Το PHPMyAdmin μπορεί να είναι ένα τρομακτικό μέρος και ακόμη και οι πιο έμπειροι προγραμματιστές μπορούν κατά λάθος να εξαφανίσουν έναν ιστότοπο με μερικά κλικ ή πατήματα πλήκτρων.

Το WP-Optimize σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τη βελτιστοποίηση βάσης δεδομένων απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress, το οποίο είναι ασφαλέστερο και πιο οικείο στους διαχειριστές του WordPress. Εκτός από το ότι σας επιτρέπει να προγραμματίσετε αυτήν την εργασία σε προκαθορισμένο χρόνο που καθορίζετε, υπάρχουν επιλογές για άλλες κοινές εργασίες εκκαθάρισης βάσης δεδομένων, όπως η διαγραφή αναθεωρήσεων, προσχέδια και ανεπιθύμητων σχολίων. Εγκαθιστώ αυτήν την προσθήκη σε κάθε ιστότοπο που χρησιμοποιώ και συνήθως δημιουργώ ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα για τους περισσότερους ιστότοπους.

Στήλες διαχειριστή CodePress


κωδικοποίηση

Αυτό είναι ένα φοβερό πρόσθετο που έχει λιγότερη σχέση με τη συντήρηση του ιστότοπου και περισσότερο με τη διαχείριση του περιβάλλοντος εργασίας χρήστη του backend του WordPress. Όταν προβάλλετε σελίδες, αναρτήσεις, πολυμέσα και σε πολλές οθόνες διαχειριστή, υπάρχει μια λίστα με τις σελίδες / αναρτήσεις / μέσα, ανά τίτλο, συγγραφέα, ημερομηνία και άλλες σχετικές πληροφορίες. Οι προσθήκες μπορούν να προσθέσουν ή να καταργήσουν αυτές τις στήλες. Για παράδειγμα, πολλοί είναι εξοικειωμένοι με το WordPress SEO από το Yoast προσθέτοντας αρκετές στήλες που σχετίζονται με το SEO σε αυτές τις σελίδες. Το CodePress Admin Columns σας επιτρέπει είτε να αποκρύψετε τις στήλες που εμφανίζονται είτε να εμφανίσετε στήλες που είναι κρυφές, ακόμη και προσαρμοσμένα πεδία. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την προσθήκη της μικρογραφίας ανάρτησης, ώστε να μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει μια επιλεγμένη εικόνα ή να βεβαιωθείτε ότι έχει συμπληρωθεί ένα προσαρμοσμένο πεδίο σε μια ανάρτηση / σελίδα. Ένα εξαιρετικό εργαλείο που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε μεγάλους ή προσαρμοσμένους ιστότοπους.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map