5 καλύτερες προσθήκες ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress

Καλύτερες προσθήκες WordPress ηλεκτρονικού εμπορίου

Εάν αναζητάτε έναν τρόπο να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο, το άνοιγμα του δικού σας καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου είναι μια εξαιρετική επιλογή. Η ευελιξία από μόνη της είναι ένας σταθερός λόγος, αλλά η εξοικονόμηση και η βελτιωμένη ορατότητα της μάρκας σε μια φυσική τοποθεσία το καθιστούν επίσης μια έξυπνη επιλογή. Ωστόσο, η διαδικασία δημιουργίας καταστήματος μπορεί να φαίνεται συντριπτική και μπορεί να μην είστε σίγουροι για τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσετε.


Ευτυχώς, όταν χρησιμοποιείτε το WordPress ως πλατφόρμα σας, έχετε πρόσβαση σε δεκάδες προσθήκες ηλεκτρονικού εμπορίου. Αυτές οι προσθήκες μπορούν να προσθέσουν κάρρα αγορών, πλατφόρμες κριτικών και πολλά άλλα στον ιστότοπό σας – παρέχοντας σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε για να εκτελέσετε μια επιτυχημένη ηλεκτρονική βιτρίνα.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα συζητήσουμε γιατί μπορεί να θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα και θα αναφερθείτε στο γιατί πρέπει να θεωρήσετε το WordPress ως την πλατφόρμα σας. Στη συνέχεια, θα σας παρουσιάσουμε πέντε εργαλεία για τη δημιουργία του διαδικτυακού σας καταστήματος στο WordPress και θα σας εξηγήσουμε τι κάνει κάθε ένα μοναδικό. Ας αρχίσουμε!

Γιατί πρέπει να σκεφτείτε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με WordPress

Αν ψάχνετε να ξεκινήσετε ένα νέο κατάστημα, μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσετε ανάμεσα σε ένα διαδικτυακό χώρο. Ωστόσο, τα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου προσφέρουν πολλά οφέλη σε σχέση με τα παραδοσιακά τους αντίστοιχα:

 • Μειωμένο γενικό κόστος: Χωρίς φυσική βιτρίνα, μπορείτε να μειώσετε το λειτουργικό κόστος στο ελάχιστο.
 • Διευρυμένη γεωγραφική προσέγγιση χρηστών: Η παρουσία στο διαδίκτυο σάς δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνετε την προσέγγιση της επωνυμίας σας, με αποτέλεσμα περισσότερους πιθανούς πελάτες για το κατάστημά σας.
 • Μειωμένο κόστος μάρκετινγκ: Το διαδικτυακό μάρκετινγκ είναι συνήθως φθηνότερο από τη φυσική τακτική μάρκετινγκ.

Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να πουλήσετε μια ποικιλία τύπων προϊόντων μέσω ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Αυτά περιλαμβάνουν φυσικά προϊόντα, ψηφιακά προϊόντα, ακόμη και συνδρομές και υπηρεσίες.

Φυσικά, ακόμη και όταν γνωρίζετε ότι θέλετε να ακολουθήσετε τη διαδικτυακή διαδρομή, μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζετε από πού να ξεκινήσετε. Σας συνιστούμε να δημιουργήσετε το κατάστημά σας με το WordPress, λόγω της ενσωματωμένης ευελιξίας του, της εκτεταμένης λειτουργικότητάς του χάρη σε θέματα και προσθήκες και την κορυφαία ασφάλεια.

Εάν δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας με το WordPress, θα έχετε πρόσβαση σε πολλά εξαιρετικά εργαλεία που προορίζονται αποκλειστικά για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν τόσα πολλά που μπορεί να είναι λίγο συντριπτικά. Ωστόσο, ο επίσημος κατάλογος προσθηκών διευκολύνει την εύρεση των περισσότερων όσων θα χρειαστείτε. Στη συνέχεια, θα δούμε μερικές από τις καλύτερες επιλογές.

Ενώ υπάρχουν πολλά πρόσθετα ηλεκτρονικού εμπορίου διαθέσιμα για το WordPress, πιστεύουμε ότι αυτά τα πέντε είναι μερικές από τις καλύτερες επιλογές. Αυτό οφείλεται στα χαρακτηριστικά τους, στις υψηλές βαθμολογίες και στη συνεπή υποστήριξη που λαμβάνουν από τους προγραμματιστές τους. Ας τα ελέγξουμε!

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

1. WooCommerce

Πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου WooCommerce

Με πάνω από 5 εκατομμύρια λήψεις, το WooCommerce είναι το πρόσθετο που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο. Εάν αναζητάτε απλότητα και ευελιξία, αυτή είναι η προσθήκη ηλεκτρονικού εμπορίου για εσάς.

Με το WooCommerce, μπορείτε να πουλάτε φυσικά και ψηφιακά προϊόντα, καθώς και συνδρομές, κρατήσεις υπηρεσιών και ακόμη και επαναλαμβανόμενες συνδρομές. Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσθετα ηλεκτρονικού εμπορίου και για καλό λόγο! Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η φαινομενικά ατελείωτη λίστα πρόσθετων και επεκτάσεων του WooCommerce. Αυτές οι επεκτάσεις σάς επιτρέπουν να συνδεθείτε με πολλές δημοφιλείς επωνυμίες και εργαλεία διαχείρισης βιτρίνας.

Αυτή η προσθήκη WordPress ηλεκτρονικού εμπορίου προσφέρει επίσης έναn Διαισθητικός πίνακας ελέγχου με widget και λεπτομερείς αναφορές που θα σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε τις πωλήσεις, τα αποθέματα, την απόδοση του καταστήματος και τα στατιστικά στοιχεία, συμβατότητα με πολλά θέματα WordPress, πολλαπλές επιλογές ολοκλήρωσης αγοράς (συμπεριλαμβανομένων PayPal, πιστωτικών καρτών, αντικαταβολής και επιταγής), Mijireh ολοκλήρωση αγοράς για την εξασφάλιση όλων των πληρωμών και άλλων Αλλά το καλύτερο από όλα, το βασικό πρόσθετο είναι δωρεάν. Ακόμη και χωρίς τις premium επεκτάσεις, μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε ένα όμορφο ηλεκτρονικό κατάστημα. Γι ‘αυτό το 42% των διαδικτυακών καταστημάτων λειτουργούν στο WooCommerce.

2. Εύκολη ψηφιακή λήψη

Εύκολη ψηφιακή λήψη

Το Easy Digital Downloads είναι μια στοχευμένη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου. Είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν πουλάτε μόνο ψηφιακά προϊόντα στον ιστότοπό σας – όπως ηλεκτρονικά βιβλία, PDF ή μουσική – και είναι δωρεάν για χρήση και προσαρμογή όπως θέλετε. Επομένως, εάν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα έχει να κάνει με την πώληση ψηφιακών προϊόντων (δηλαδή δεν πουλάτε φυσικά προϊόντα), το Easy Digital Downloads είναι το καλύτερο πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου για εσάς.

Ενώ άλλες προσθήκες ηλεκτρονικού εμπορίου – όπως το WooCommerce – επιτρέπουν την πώληση ψηφιακών λήψεων, αυτό συνήθως δεν είναι το κύριο επίκεντρο. Με τις Εύκολες ψηφιακές λήψεις, έχετε περισσότερες επιλογές προσαρμογής ειδικά για την πώληση ψηφιακών προϊόντων στο διαδίκτυο, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να προσαρμόσετε κάθε οθόνη στις ανάγκες των πελατών σας.

Με την προσθήκη βάσης, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε το PayPal και το Amazon ως πύλες πληρωμής. Επιπλέον, υπάρχουν πληρωμένες επεκτάσεις που επιτρέπουν τη χρήση των Stripe, Braintree και πολλά άλλα. Σε αντίθεση με όλες τις δυνατότητες του ηλεκτρονικού εμπορίου κάτω από τον ήλιο, το Easy Digital Downloads προσφέρει μόνο τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε την πρόκληση από την πώληση ψηφιακών προϊόντων. Υπάρχουν όμως και άλλα premium πρόσθετα που περιλαμβάνουν παρακολούθηση αναλυτικών στοιχείων, λογιστικό λογισμικό, ακόμη και μάρκετινγκ μέσω email. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε πρόσθετα πακέτα, διευκολύνοντας την εκκίνηση.

Ενώ ανέφερα ότι τα χαρακτηριστικά έχουν μειωθεί, το πρόσθετο εξακολουθεί να είναι πολύ ισχυρό και κομψό ταυτόχρονα.

3. Καλάθι αγορών eCommerce Ecwid

Καλάθι αγορών eCommerce Ecwid

Το καλάθι αγορών Ecwid eCommerce είναι ένα πρόσθετο που προσφέρει πολλά για τη μικρή του τιμή. Όχι μόνο μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως τις λειτουργίες της προσθήκης για να ταιριάζει στις ανάγκες των αγοραστών σας, αλλά και να διαχειρίζεστε το κατάστημά σας εν κινήσει (χάρη στην εφαρμογή Point of Sale (POS) για κινητά).

Αυτή είναι μια από τις πιο ευέλικτες επιλογές στη λίστα μας, καθώς παρέχει μια σειρά από εγγενείς λειτουργίες που δεν περιλαμβάνουν από προεπιλογή άλλες προσθήκες ηλεκτρονικού εμπορίου. Για παράδειγμα, αυτή η προσθήκη σας επιτρέπει να αποδεχτείτε 40 διεθνείς επιλογές πληρωμής – τόσο διαδικτυακά όσο και προσωπικά – και προσφέρει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και προγραμματισμένα αντίγραφα ασφαλείας των καταχωρίσεων προϊόντων.

Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε ένα καλάθι αγορών απευθείας στην επιχειρηματική σας σελίδα στο Facebook. Αυτό διευρύνει περαιτέρω την προσέγγιση χρηστών και μπορεί να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τους ακόλουθους σε πελάτες. Η προσθήκη είναι δωρεάν για έως και 10 προϊόντα και τα προνομιακά πακέτα ξεκινούν από μόλις 15 $ το μήνα.

4. WP EasyCart

Πρόσθετο WP EasyCart WordPress

Το WP EasyCart είναι μια προσαρμόσιμη προσθήκη ηλεκτρονικού εμπορίου με όλες τις περιποιήσεις. Φυσικά, έχετε πρόσβαση στις συνήθεις δυνατότητες του ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά αυτό το πρόσθετο έχει μερικά επιπλέον κόλπα στο μανίκι του.

Ένα εύχρηστο χαρακτηριστικό είναι η ενσωματωμένη παρακολούθηση του Google Analytics. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε το αναγνωριστικό Google Analytics στο Βασικές ρυθμίσεις μετά την εγκατάσταση της προσθήκης. Από εκεί, θα μπορείτε να παρακολουθείτε τις μετατροπές προϊόντων και να βλέπετε ποιες στρατηγικές πωλήσεων λειτουργούν καλύτερα.

Δυστυχώς, η δωρεάν έκδοση του WP EasyCart έχει κάπως περιορισμένες δυνατότητες. Ωστόσο, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση σε λογαριασμό premium και να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της προσθήκης, με μόλις 50 $ (αυτή είναι μια εφάπαξ χρέωση).

5. WordPress Simple PayPal Καλάθι αγορών

WordPress Simple PayPal Καλάθι αγορών

Το WordPress Simple PayPal Shopping Cart είναι ένα πρόσθετο που κάνει ακριβώς αυτό που υποδηλώνει το όνομά του. Εάν το PayPal είναι η προτιμώμενη μέθοδος πληρωμής σας, αυτή η προσθήκη προσφέρει έναν τόνο χρήσιμων λειτουργιών. Είναι επίσης εύκολο στη χρήση, καθώς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αντιγράψετε και να επικολλήσετε συντομευμένους κωδικούς για προγραμματιστές.

Ενώ πολλά άλλα πρόσθετα ηλεκτρονικού εμπορίου ενσωματώνουν το PayPal, περιλαμβάνουν επίσης μια σειρά από άλλες πύλες. Εάν το PayPal είναι η μοναδική επιλογή πληρωμής σας, αυτό το πρόσθετο θα μειώσει την πολυπλοκότητα παρέχοντας παράλληλα πιο στοχευμένη λειτουργικότητα.

Ίσως το καλύτερο πράγμα για αυτό το πρόσθετο είναι ότι είναι εντελώς δωρεάν. Όλες οι διαφημιζόμενες λειτουργίες περιλαμβάνονται στη βασική έκδοση και οι προγραμματιστές δεν θα προσπαθήσουν να σας πουλήσουν premium πρόσθετα. Αυτός είναι ένας ακόμη τρόπος με τον οποίο αυτή η προσθήκη προσθέτει απλότητα στην επιχείρησή σας στο διαδίκτυο.

Ποιο πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου θα επιλέξετε?

Οπλισμένοι με ένα από αυτά τα πρόσθετα, είστε πλέον έτοιμοι να αναλάβετε τον κόσμο των διαδικτυακών επιχειρήσεων και να δημιουργήσετε μια ωραία μάρκα για τον εαυτό σας. Αλλά θέλουμε να μάθουμε – επιλέξατε κάποιο από τα παραπάνω πρόσθετα; Εάν ναι, πώς ήταν η εμπειρία σας με την προσθήκη; Ή εάν προτιμάτε κάτι άλλο, ποια πρόσθετα ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress χρησιμοποιείτε; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map