45+ Καλύτερα θέματα WordPress ηλεκτρονικού εμπορίου για διαδικτυακά καταστήματα

25+ καλύτερα θέματα ηλεκτρονικού εμπορίου για ηλεκτρονικά καταστήματα

Η διαθεσιμότητα ευέλικτων και δωρεάν συστημάτων CMS όπως το WordPress σημαίνει ότι δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να ξεχωρίσετε ως δημιουργικός επιχειρηματίας και να προωθήσετε τις πωλήσεις προϊόντων και τις νέες επιχειρήσεις μέσω του ιστότοπού σας. Ως δημιουργικός επιχειρηματίας, χρειάζεστε κάτι περισσότερο από ένα θέμα ηλεκτρονικού εμπορίου βελτιστοποιημένο για κινητά. Χρειάζεστε ένα από τα καλύτερα θέματα WordPress ηλεκτρονικού εμπορίου για μια αξιοθαύμαστη εμπειρία πελατών.


Γιατί πρέπει να επιλέξετε ένα premium θέμα WooCommerce; Ανετα. Πρώτα απ ‘όλα μπορείτε να περιμένετε να βρείτε ένα υψηλότερο συνολικό επίπεδο ποιότητα, κομψότητα και ευκαμψία μαζί με ένα ευρύ φάσμα λειτουργικότητα δεν βρέθηκε στα περισσότερα δωρεάν θέματα. Τα περισσότερα premium θέματα προσφέρουν επίσης υπέροχη υποστήριξη οπότε αν έχετε μια ερώτηση, μπορείτε να ρωτήσετε τον προγραμματιστή θεμάτων αντί να βασιστείτε σε δωρεάν φόρουμ.

Το εύρος συγκεκριμένων επιχειρήσεων που μπορούν να εμπλακούν δημιουργικοί επιχειρηματίες είναι τεράστιο, αλλά έχουμε δημιουργήσει μια σταθερή λίστα με τα καλύτερα θέματα WordPress ηλεκτρονικού εμπορίου που θα πρέπει να είναι σε θέση να χειριστούν οποιαδήποτε περίπτωση χρήσης. Ας σπάσουμε!

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

1. Σύνολο

Συνολική επίδειξη Glitz & Glam Ecommerce WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Η κορυφαία μας επιλογή για ένα premium θέμα είναι ένα από τα πιο γνωστά θέματα premium του WordPress στην αγορά (ή τουλάχιστον εδώ στο WPExplorer) και διαθέτει περισσότερα από αρκετά χαρακτηριστικά για να κρατήσει ευτυχισμένους ακόμη και τους πιο απαιτητικούς δημιουργικούς επιχειρηματίες. Το δικό μας θέμα Total WordPress είναι μια λύση powerhouse που έχει δημιουργηθεί με εξαιρετικές δυνατότητες από το να διευκολύνει τη δημιουργία ενός ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου!

Το Total είναι πλήρως συμβατό με το WooCommerce και μια γρήγορη ματιά στις επιδείξεις του θέματος θα σας δώσει μια καλή κατανόηση του επιπέδου ισχύος και της ευελιξίας που θέτει το θέμα στη διάθεσή σας. Ένα πρόγραμμα δημιουργίας σελίδας μεταφοράς και απόθεσης σάς δίνει τον έλεγχο όλων των πτυχών του σχεδιασμού σελίδων, με ένα πρόγραμμα δημιουργίας front-end για την εφαρμογή turbocharge. Πάνω από 100+ ενότητες περιεχομένου βρίσκονται επίσης στα χέρια σας (όταν ενεργοποιείτε το WooCommerce), συμπεριλαμβανομένων επιλογών για slider, μαρτυριών, εκδηλώσεων και άλλων.

Όπως θα περιμένατε, το θέμα ανταποκρίνεται πλήρως από προεπιλογή και σας δίνει επίσης άμεσο έλεγχο για την αντιστοίχιση της υπάρχουσας επωνυμίας σας μέσω ενός τεράστιου εύρους καλά ενσωματωμένων επιλογών προσαρμογής που δεν απαιτούν από εσάς να κάνετε άμεση πρόσβαση στο CSS. Οι περισσότερες επιλογές μπορούν να προβάλλονται με βολικό τρόπο, επιτρέποντάς σας να πειραματιστείτε με αυτοπεποίθηση.

2. eLab

eLab - Θέμα WordPress Ηλεκτρονικών Καταστημάτων

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Όταν ψάχνετε για ένα υπέροχο θέμα ηλεκτρονικού εμπορίου, υπάρχουν μερικά βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχετε υπόψη: ανταποκρινόμενη διάταξη, προσαρμόσιμη σχεδίαση, εύκολη στη χρήση σελίδα δημιουργίας και φυσικά συμβατότητα WooCommerce (ή υποστήριξη για μια άλλη ισχυρή προσθήκη ηλεκτρονικού εμπορίου). Αυτό συμβαίνει ακριβώς ότι το θέμα eLab περιλαμβάνει όλες αυτές τις δυνατότητες – όπως υποστήριξη απόκρισης και αμφιβληστροειδή, προσαρμοσμένες διατάξεις μέσω του StylemixThemes X-Builder, τόνοι ζωντανών επιλογών Customizer και, στη συνέχεια, μερικές.

Με το θέμα eLab μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου που μετατρέπει. Δημιουργήστε το κατάστημά σας και ενεργοποιήστε επιλογές όπως μια λειτουργία καταλόγου για εύκολη περιήγηση, μεγάλα μενού για να προσθέσετε ακόμη πιο χρήσιμους συνδέσμους πλοήγησης, αναδυόμενα παράθυρα προώθησης για καλύτερη προώθηση πωλήσεων ή νέων προϊόντων, σύνθετη αναζήτηση προϊόντων (καθώς και φίλτρα) και συγκρίσεις προϊόντων. Το θέμα είναι επίσης συμβατό με μια σειρά από δημοφιλή plugins, συμπεριλαμβανομένων (αλλά δεν περιορίζονται σε) WPML για εύκολη μετάφραση, Slider Revolution, YITH WooCommerce Wishlists και WooCompare σύγκριση προϊόντων, καθώς και το Woo Login Redirect plugin για την αποστολή χρηστών σε συγκεκριμένες σελίδες κατά τη σύνδεση.

Και εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια, η ομάδα στο StylemixThemes παρέχει εξαιρετική υποστήριξη και ενημερώσεις θεμάτων διάρκειας ζωής – έτσι ο ιστότοπός σας θα είναι πάντα σε άριστη κατάσταση.

3. StoreFront (δωρεάν)

Θέμα eCommerce WordPress στο κατάστημα

Το Storefront είναι το ΔΩΡΕΑΝ εμβληματικό θέμα του WooCommerce και είναι πολύ καλό να ξεκινήσετε με μια δωρεάν επιλογή. Διαθέτει μια απλή, απλή διάταξη καταστήματος με εύκολες επιλογές WooCommerce για κατηγορίες, πρόσφατα προϊόντα και άλλα.

Αλλά αν θέλετε πραγματικά να μεταφέρετε το θέμα του ηλεκτρονικού εμπορίου στο επόμενο επίπεδο, εξετάστε το ενδεχόμενο αναβάθμισης σε ένα από αυτά τα premium Παιδικά θέματα βιτρίνας. Το WooCommerce προσφέρει 14 όμορφα παιδικά θέματα που προσθέτουν στυλ, διατάξεις, επιλογές και πολλά άλλα που κωδικοποιούνται χρησιμοποιώντας τα ίδια πρότυπα με το ίδιο το βασικό πρόσθετο WooCommerce.

4. ShopKeeper

Θέμα WordPress καταστηματάρχης

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Shopkeeper είναι μια προσιτή και κομψή επιλογή που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να συνεργάζεται με το WooCommerce. Η δοκιμαστική του έκδοση επισημαίνει το εύρος των συνδυασμών σελίδων και μενού που είναι διαθέσιμοι για παιχνίδι. Οι δημιουργοί θεμάτων έχουν καταβάλει επιπλέον προσπάθεια για να παρέχουν ένα πλήρες σύνολο επιλογών για προσαρμογή κεφαλίδας και διατάξεις πλέγματος χαρτοφυλακίου για να σας βοηθήσουν να σφραγίσετε πραγματικά τη συμφωνία όσον αφορά την πώληση των προϊόντων σας.

Το Shopkeeper αποστέλλεται με μια δωρεάν έκδοση του πρόσθετου Revolution Slider και διαθέτει επίσης εκτενή τεκμηρίωση που περιλαμβάνει έναν πλήρη οδηγό εγκατάστασης καταστήματος.

5. Tyche (δωρεάν)

Θέμα Tyche Free eCommerce WordPress

Το Tyche είναι ένα υπέροχο δωρεάν θέμα ηλεκτρονικού εμπορίου που περιλαμβάνει εύκολες επιλογές στυλ καθώς και πλήρη υποστήριξη WooCommerce. Χρησιμοποιήστε τα widget που περιλαμβάνονται για να σχεδιάσετε τη δική σας μοναδική αρχική σελίδα με ρυθμιστικό, κατηγορίες καταστημάτων, διαφημίσεις, αναρτήσεις ιστολογίου, είδη πώλησης και άλλα. Υπάρχουν επίσης πολλές διαθέσιμες επιλογές οπτικού στυλ μέσω του live Customizer.

6. Woostroid

Απλές συμβουλές WooCommerce: Woostroid Flattened Menu

Όταν εξετάζετε τα καλύτερα θέματα WordPress ηλεκτρονικού εμπορίου, πρέπει να ελέγξετε το Woostroid από το TemplateMonster. Αυτό το ισχυρό θέμα πολλαπλών χρήσεων WooCommerce & Ecwid περιλαμβάνει 10+ έτοιμα demo καταστήματος, το drag & drop Elementor page builder και premium Jet plugins. Συγκεκριμένα, Jetelements για προσθήκη χαρακτηριστικών, Jetmenu εύκολες ενότητες περιεχομένου για μενού και Jetwoobuilder για να προσθέσετε εκπληκτικά widget WooCommerce.

Άλλες λειτουργίες θέματος περιλαμβάνουν τέσσερα στυλ κεφαλίδων, ρυθμίσεις ζωντανής προσαρμογής, σχεδίαση απόκρισης και έτοιμο αμφιβληστροειδή, σύγκριση λειτουργιών προϊόντων, προχωρημένη τοποθέτηση μικρογραφίας προϊόντος, λίστα επιθυμιών, επιλογές γραμματοσειράς, εικονίδια, υποστήριξη bbPress & BuddyPress, κοινωνική ενσωμάτωση και υποστήριξη 24/7.

7. Τόκου

Θέμα WooCommerce Tokoo Electronics Store

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Εάν τα θέματα πολλαπλών χρήσεων μοιάζουν με μαχαίρια Ελβετικού Στρατού, τότε το Tokoo είναι σαν μαχαίρι ενός σεφ. Είναι κατασκευασμένο για έναν μόνο σκοπό – για να παρέχει έναν κλασικό ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου για ιστότοπους θυγατρικών, dropshipping ή πολλών προμηθευτών. Το θέμα είναι ελαφρύ και φορτώνει γρήγορα αστραπές όταν χρησιμοποιείται με προσθήκες προσωρινής αποθήκευσης και βελτιστοποίησης. Οι αρχικές σελίδες δημιουργούνται χρησιμοποιώντας συμπεριλαμβανόμενα πρότυπα σελίδων ή μέσω συμβατών κατασκευαστών σελίδων όπως το Elementor ή το King Composer.

Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά του θέματος περιλαμβάνουν 5 διαφορετικές αρχικές σελίδες, διαφορετικές κεφαλίδες, υποσέλιδα και μια αποκλειστική κεφαλίδα για κινητά. Το θέμα ενσωματώνεται επίσης εύκολα με δημοφιλείς προσθήκες WooCommerce χωρίς επιπλέον απαιτήσεις συμβατότητας. Παρέχονται επίσης ορισμένες κοινές λειτουργίες θεμάτων όπως megamenu, εισαγωγή επίδειξης με ένα κλικ, πρωτεύον χρώμα που καθορίζεται από τον χρήστη κ.λπ..

8. WooPress

Θέμα WooPress E-Commerce WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Με περίπου δύο δωδεκάδες διατάξεις για να διαλέξετε, το WooPress είναι ένα κομψό θέμα με δυνατότητα WooCommerce, σχεδιασμένο να σας βοηθά να αλλάζετε εύκολα σοβαρές ποσότητες προϊόντων. Αυτό το πλούσιο σε χαρακτηριστικά θέμα έχει όλα όσα χρειάζεστε για να χτίσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα σήμερα για να ξεκινήσετε την πώληση προϊόντων!

Πρώτα απ ‘όλα, το WooPress χρησιμοποιεί το δημοφιλές και δωρεάν πρόσθετο WooCommerce e-commerce WordPress, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε ένα όμορφο ηλεκτρονικό κατάστημα. Προσθέστε προϊόντα, σχετικά προϊόντα, μεταβλητά προϊόντα (όπως αντικείμενα σε πολλά μεγέθη ή χρώματα), κουπόνια, τιμές αποστολής και άλλα. Το WooCommerce παίρνει το σκληρό μέρος από τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Το Plus WooPress έχει διαμορφώσει τα πάντα για να φαίνεται μοντέρνο και κομψό.

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό είναι τα πολλαπλά στυλ στυλ που περιλαμβάνονται. Απλώς επιλέξτε μία από τις θεματικές εκδόσεις για να δώσετε αμέσως μια νέα εμφάνιση στον ιστότοπό σας. Επιλέξτε από προεπιλογή, πλήρους πλάτους, αριστερή πλευρική γραμμή, παράλλαξη, μία σελίδα ή βιβλίο αναζήτησης. Κάθε στυλ είναι μοναδικό και έχει δημιουργηθεί για να κάνει τα προϊόντα σας να ξεχωρίζουν.

Το θέμα είναι συμβατό με WPML, bbPress και Visual Composer (περιλαμβάνεται στο θέμα), οπότε καλύπτεστε με ορισμένες κοινές επιλογές ενοποίησης. Το EightTheme προσφέρει επίσης μια δωρεάν υπηρεσία εγκατάστασης την οποία μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ως λιγότερο έμπειρος ιδιοκτήτης ιστότοπου.

Το WooPress είναι πλήρως ανταποκρινόμενο, έτοιμο για αμφιβληστροειδή και αποστέλλεται με πλήρως επεξεργάσιμα πρότυπα Photoshop, εάν θέλετε να βγάλετε πραγματικά τα χέρια σας βρώμικα από την άποψη του σχεδιασμού. Παρέχει επίσης συμπληρωματικά πρόσθετα όπως Κύριο ρυθμιστικό, Slider Revolution και Essential Grid.

9. Νέα Υόρκη (Blog & Shop)

Θέμα WordPress & Shop WordPress της Νέας Υόρκης

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Η Νέα Υόρκη είναι ένα εκπληκτικό θέμα WordPress για το blogging και το ηλεκτρονικό εμπόριο που έχει σχεδιαστεί ειδικά με γνώμονα τους bloggers μόδας και ομορφιάς. Με το Θέμα WordPress της Νέας Υόρκης μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε έσοδα από το ιστολόγιό σας με την συμπεριλαμβανόμενη υποστήριξη WooCommerce.

Το θέμα προσφέρει τόνους εξαιρετικών λειτουργιών για ένα ρυθμιστικό αναρτήσεων αρχικής σελίδας, κοινωνικές ενσωματώσεις, διάφορες διατάξεις αρχικής σελίδας, τροφοδοσία υποσέλιδου Instagram και πολλά άλλα. Αλλά το πιο σημαντικό, το θέμα προσφέρει μια εκπληκτική ενσωμάτωση του WooCommerce. Θέλετε να ξεκινήσετε με το ιστολόγιο WOrdPress και να ψωνίσετε καθόλου; Το θέμα έρχεται επίσης με εύχρηστα δείγματα δεδομένων που μπορείτε να εισαγάγετε ώστε ο ιστότοπός σας να μοιάζει με την επίδειξη!

10. Ushop (δωρεάν)

Ushop Free WooCommerce Shop Θέμα

Το δωρεάν θέμα ηλεκτρονικού εμπορίου ushop WordPress είναι μια απλή και καθαρή επιλογή διαδικτυακού καταστήματος. Επειδή αυτό το θέμα κρατά τα πράγματα απλά όταν πρόκειται για το σχεδιασμό είναι ένα πολύ ευέλικτο θέμα. Υπάρχουν ενσωματωμένες επιλογές για στυλ κεφαλίδας, χρώματα, ψωμιά, ρυθμίσεις προϊόντων και άλλα. Αλλά όταν συνδυάζεται με ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας, όπως το Elementor, μπορείτε να προσαρμόσετε τις θεματικές σελίδες για να ταιριάζει στις ανάγκες του καταστήματός σας. Το ushop είναι επίσης έτοιμο για μετάφραση, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για κατάστημα σε όλο τον κόσμο.

11. Neto

Θέμα Neto eCommerce WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Θέλετε να δημιουργήσετε έναν καταπληκτικό ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου και να έχετε πρόσβαση σε TONS άλλων κορυφαίων θεμάτων; Ταμείο Neto από CSSIgniter. Αυτό το όμορφο θέμα WooCommerce είναι ιδανικό για κάθε ιστότοπο καταστήματος.

Η καθαρή και μινιμαλιστική του διάταξη θα κάνει την πλοήγηση ένα αεράκι για τους επισκέπτες σας και θα τους επιτρέψει να επικεντρωθούν σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία, τα προϊόντα σας. Η ίδια η σελίδα καταστήματος διαθέτει πολλές διατάξεις, συμπεριλαμβανομένης μιας διάταξης πλήρους πλάτους με μια περιοχή φίλτρου εκτός ιστότοπου ή εναλλακτικά μια αριστερή / δεξιά πλευρική γραμμή. Δεν δημιουργείτε ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά θέλετε απλώς να παρουσιάσετε την εργασία ή τα προϊόντα σας; Κανένα πρόβλημα, το Neto διαθέτει λειτουργία καταλόγου, με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να αποκρύψετε όλες τις τιμές και τη λειτουργικότητα του καλαθιού σε ολόκληρο τον ιστότοπο.

Το θέμα περιλαμβάνει εκατοντάδες επιλογές για χρώματα, γραμματοσειρές, φόντο, στοιχεία σελίδας και πολλά άλλα, ώστε να μπορείτε πραγματικά να δημιουργήσετε το κατάστημα που θέλετε. Όλες οι επιλογές του θέματος είναι ενσωματωμένες στον προσαρμογέα WordPress, δίνοντάς σας τον πλήρη έλεγχο σε διάφορες περιοχές θεμάτων παρέχοντας σας περισσότερες από 100 επιλογές. Επιπλέον, υπάρχουν εξαιρετικά εύκολες συντομεύσεις για την εισαγωγή προϊόντων, λιστών και καρουζέλ σε οποιαδήποτε σελίδα. Καθώς και δώδεκα προσαρμοσμένα widget ενσωματωμένα στο θέμα για τη δημιουργία μοναδικών διατάξεων για τις αναρτήσεις και τα προϊόντα σας στην πρώτη σελίδα ή οποιοδήποτε άλλο widget. Το θέμα είναι επίσης συμβατό με μια ποικιλία δημοφιλών προσθηκών δημιουργίας σελίδων, προσφέρει πλήρη ενοποίηση με τον Visual συνθέτη, το Divi, το Elementor και το Site Builder’s Page Builder.

Σας αρέσουν περισσότερα από ένα θέματα από το CSSIgniter; Επιλέξτε το θεματικό κλαμπ στο ταμείο! Με το θεματικό κέντρο CSSIgniter θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα εκπληκτικά θέματα WordPress τους και αν πάτε για τη συνδρομή Lifetime θα λαμβάνετε κάθε θέμα WordPress, πρότυπο HTML, αρχείο PSD και κάθε ενημέρωση για πάντα (συν συνεχιζόμενη υποστήριξη). Είναι μια συμφωνία που δεν πρέπει να ξεχάσετε.

12. Σέτγουντ

Θέμα Setwood eCommerce WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Setwood είναι ένα μοντέρνο και καθαρό θέμα ιστολογίου για WordPress που είναι πλήρως συμβατό με το πρόσθετο WooCommerce e-commerce. Το θέμα προσφέρει καθαρό σχεδιασμό που ανταποκρίνεται, βελτιστοποιείται η απόδοση, φιλικό προς το SEO και (φυσικά) συμβατό με το WooCommerce. ο Το θέμα έχει επίσης τόνους εξαιρετικών χαρακτηριστικών και εύκολες επιλογές. Το θέμα χρησιμοποιεί το ζωντανό πρόγραμμα προσαρμογής WordPress για να διευκολύνει την επιλογή των επιλογών σας. Διαλέξτε από επιλογές για προσαρμοσμένη διάταξη ιστότοπου, προσαρμοσμένα χρώματα και φόντα, προσαρμοσμένες γραμματοσειρές Google (υπάρχουν πάνω από 700+ για να διαλέξετε) και άλλα.

Επιπλέον, η προσθήκη περιεχομένου είναι εύκολη. Υπάρχουν ενσωματωμένες μορφές μετά, ώστε να προσθέτετε εισαγωγικά, ήχο, βίντεο και γκαλερί που διαμορφώνουν όμορφα. Οι ειδικές μορφές εμφανίζουν ακόμη και ένα χαριτωμένο εικονίδιο στις καταχωρίσεις τους (όπως το εικονίδιο αναπαραγωγής που εμφανίζεται στις καταχωρίσεις αναρτήσεων βίντεο). Το Setwood είναι επίσης πλήρως συμβατό με το δημοφιλές πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου WooCommerce για WordPress. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πουλήσετε τα δικά σας προϊόντα και υπηρεσίες ή να χρησιμοποιήσετε την ικανότητα του WooCommerce να συνδέεται με προϊόντα θυγατρικών. Το ζεύγος με το widget Ad Banner του Setwood δημιουργεί έσοδα από το ιστολόγιό σας είναι εύκολο! Άλλα χαρακτηριστικά θέματος περιλαμβάνουν αφιερωμένη υποστήριξη θεμάτων, χρήσιμη τεκμηρίωση και ενημερώσεις διάρκειας ζωής.

Θέλετε να κάνετε το θέμα να ταιριάζει με την επωνυμία σας; Χρησιμοποιήστε τις ενσωματωμένες επιλογές Setwood για χρώματα, γραμματοσειρές και πολλά άλλα στον προσαρμογέα θέματος για να τροποποιήσετε τις λειτουργίες. Εναλλακτικά, προσθέστε ένα πρόσθετο τρίτου μέρους, όπως το κίτρινο μολύβι, για να κάνετε τις προσαρμογές σας ακόμα πιο εύκολη.

13. Κομψό

Κομψό θέμα WordPress Blog & Shop

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το θέμα Chic WordPress είναι μια υπέροχη επιλογή για τη δημιουργία του ιστολογίου WordPress και τη δημιουργία εσόδων από αυτό. Χρησιμοποιήστε τις ενσωματωμένες επιλογές ιστολογίου του θέματος για ένα ρυθμιστικό αρχικής σελίδας, προσαρμοσμένες στήλες και πλάτος ιστότοπου, τρία διαφορετικά στυλ κεφαλίδας, εκατοντάδες γραμματοσειρές Google, απεριόριστες επιλογές χρώματος (με εργαλεία επιλογής χρωμάτων), προσαρμοσμένα widget, ενότητα υποσέλιδων πρόσφατων προϊόντων και πολλά άλλα για να δημιουργήσετε το δικό σας τέλειο blog. Στη συνέχεια, δημιουργήστε έσοδα από τον ιστότοπό σας με το WooCommerce.

Το θέμα διαθέτει τόνους επιλογών για την προσθήκη των προϊόντων WooCommerce, μεμονωμένων, μεταβλητών, με δυνατότητα λήψης και συνδεδεμένων προϊόντων. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε την προσαρμοσμένη ενότητα υποσέλιδου WooCommerce για επιλεγμένα αντικείμενα, προσθέστε τα προϊόντα σας σε πλαϊνές γραμμές χρησιμοποιώντας τα γραφικά στοιχεία WooCommerce και εισάγετε ακόμη και συλλογές προϊόντων σε αναρτήσεις ή σελίδες με τους συμπεριλαμβανόμενους σύντομους κωδικούς WooCommerce.

14. Ομορφιά WP

Θέμα WordPress WP Beauty

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Αν ψάχνετε να δημιουργήσετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου για την επιχείρηση ομορφιάς σας, μην κοιτάξετε περισσότερο από το Beauty WP. Αυτό το υπέροχο θέμα είχε τόνους εξαιρετικών επιλογών για τη δημιουργία ενός ιστότοπου για την επιχείρησή σας και την πώληση προϊόντων και υπηρεσιών με το WooCommerce.

Το Beauty WP είναι ιδανικό για ιαματικά λουτρά, επιχειρήσεις καλλυντικών, γυμναστήρια, σαλόνια και ακόμη και bloggers που είναι συνεργάτες άλλων εταιρειών. Το θέμα περιλαμβάνει ένα εύκολο στη χρήση πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων, ένα πρόσθετο premium slider, ένα χρήσιμο πρόσθετο κρατήσεων ραντεβού, προσαρμοσμένα widget, συμβατότητα μετάφρασης WPML, προσαρμοσμένες γραμματοσειρές Google, επιλογές χρωμάτων, υποστήριξη εικόνας αμφιβληστροειδούς και πολλά άλλα. Και φυσικά, το Beauty WP είναι πλήρως συμβατό με το πρόσθετο WooCommerce e-commerce, ώστε να μπορείτε να χτίσετε γρήγορα το κατάστημά σας στο διαδίκτυο.

15. Shoppe

Θέμα Shoppe WooCommerce WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το θέμα Shoppe by Themify είναι μια εξαιρετική επιλογή για επαγγελματίες για την κατασκευή του διαδικτυακού τους καταστήματος. Το θέμα περιλαμβάνει το δημοφιλές πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων Themify, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικές αναρτήσεις και σελίδες από το μηδέν, καθώς και εκπληκτικές επιλογές όπως ένα καλάθι ajax, lightboxes, γρήγορη αναζήτηση, λίστα επιθυμιών προϊόντων και ένα δημιουργικό ζουμ εικόνας γκαλερί που σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους πελάτες σας.

Αλλά τα χαρακτηριστικά δεν σταματούν εκεί. Το θέμα του Shoppe περιλαμβάνει 14 προεγκατεστημένες διατάξεις κεφαλίδας, 9 σχέδια σελίδων αρχειοθέτησης, στυλ 6 υποσέλιδων, συνδέσμους κοινωνικής κοινοποίησης προϊόντων, γρήγορη αναζήτηση ajax, υποστήριξη mega μενού και επιπλέον $ 100 σε πρόσθετα μπόνους! Το καλύτερο από όλα, εάν αγοράσετε μια ιδιότητα μέλους του Themify Club, θα έχετε πρόσβαση στο Shoppe, καθώς και σε κάθε άλλο θέμα και προσθήκη που δημιουργήθηκε από το Themify. Τι δεν πρέπει να αγαπάς?

16. Πολύ καλή

Flatsome Multi-Purpose Responsive WooCommerce Θέμα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Flatsome είναι ένα από τα κορυφαία σε πωλήσεις θέματα WordPress για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου για έναν λόγο. Αυτό το θέμα καταστήματος συνοδεύεται από συγκεκριμένες δυνατότητες του WooCommerce για λίστες επιθυμιών, γρήγορη προβολή προϊόντων, εκτός καμβά ή αναπτυσσόμενο καλάθι, λειτουργία καταλόγου και προσαρμοσμένο εργαλείο δημιουργίας προϊόντων. Περιλαμβάνει επίσης τη βιβλιοθήκη Flatsome Studio με περισσότερες από 300+ προκαθορισμένες διατάξεις σελίδας και ένα πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που είναι 100% το δικό σας σχέδιο. Απλώς εισαγάγετε στοιχεία για χαρτοφυλάκιο, χάρτες, βίντεο, κουμπιά, σειρές, προϊόντα στηλών κ.λπ. Στη συνέχεια, τροποποιήστε τα χρώματα, τις επικαλύψεις, τη θέση, τις γραμματοσειρές και πολλά άλλα χρησιμοποιώντας τις ενσωματωμένες επιλογές στοιχείων. Το Flatsome είναι επίσης έτοιμο για μετάφραση, χρησιμοποιεί τεμπέλης φόρτωση, συμβατό με τη φόρμα επικοινωνίας 7,

17. Αγορά

Θέμα WordPress Marketify Digital Marketplace

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Για επιχειρηματίες που θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους διαδικτυακή αγορά, το θέμα Marketify είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτό το θέμα ηλεκτρονικού εμπορίου πολλαπλών πωλητών WordPress σχεδιάστηκε για να λειτουργεί με το πακέτο επεκτάσεων Easy Digital Downloads Marketplace (αγοράζεται ξεχωριστά). Χρησιμοποιώντας τα πρότυπα ενσωματωμένης σελίδας Marketify, προσαρμοσμένα γραφικά στοιχεία και εγγραφή χρηστών, μπορείτε γρήγορα να ενεργοποιήσετε και να λειτουργήσετε την αγορά EDD που χρησιμοποιείτε.

18. Βόρεια

Θέμα WooCommerce North Responsive

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το North είναι ένα καθαρό και μινιμαλιστικό θέμα WooCommerce ιδανικό για τη δημιουργία ενός υπέροχου και χαμηλού επιπέδου διαδικτυακού καταστήματος. Το θέμα περιλαμβάνει εύκολα πρότυπα για να δημιουργήσετε το δικό σας κλασικό κατάστημα, βιβλίο αναζήτησης, σελίδα προορισμού προϊόντων, πλέγματα καταστημάτων και άλλα. Με 5 μοναδικά στυλ σελίδας προϊόντος, είναι εύκολο να προβάλλετε τα αντικείμενά σας. Επιπλέον, τα πολλαπλά στυλ λιστών με φίλτρα και η φόρτωση Ajax διευκολύνουν τις αγορές για τους πελάτες. Άλλες μοναδικές δυνατότητες περιλαμβάνουν μια γρήγορη πλαϊνή γραμμή καταστημάτων, προηγμένη αναζήτηση προϊόντων, φίλτρα εκτός καμβά, επιλογές σελιδοποίησης, στυλ κεφαλίδας και πρόσθετα premium bundled (εργαλείο δημιουργίας σελίδων, ρυθμιστικά, δυναμική τιμολόγηση, τιμολόγηση pdf και άλλα).

19. Stocky (PhotoStock Κατάστημα)

Stocky - A Στοκ Φωτογραφία Θέμα αγοράς

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Έχετε φωτογραφίες που δεν ξέρετε τι να κάνετε; Ή κάποιοι φίλοι φωτογράφων με το δικό τους απόθεμα φωτογραφιών; Το Stocky είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε τη δική σας αγορά φωτογραφιών μετοχών. Πλήρως ενσωματωμένο στις επεκτάσεις EDD Marketplace, το Stocky σας επιτρέπει (και άλλους δημιουργούς) να πουλάτε τις φωτογραφίες σας στο διαδίκτυο. Οι προμηθευτές μπορούν να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό, να ανεβάσουν ένα avatar και να προσθέσουν το χαρτοφυλάκιό τους. Η Stocky υποστηρίζει επίσης γκαλερί προϊόντων εάν θέλετε να προσφέρετε ένα πακέτο φωτογραφιών. Άλλες λειτουργίες θέματος περιλαμβάνουν υποστήριξη αμφιβληστροειδούς, επιλογές χρώματος, προαιρετική εμφάνιση δεδομένων EXIF ​​για εικόνες, συμβατότητα λήψης εικόνων υδατογραφήματος, ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων και άλλα.

20. Modus

Θέμα WooCommerce Modus Modern Furniture

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Δημιουργήστε έναν online εκθεσιακό χώρο για το κατάστημα επίπλων σας με το θέμα Modus WooCommerce. Δημιουργήθηκε με γνώμονα τα καταστήματα επίπλων, το θέμα Modus περιλαμβάνει χρήσιμες λειτουργίες καταστήματος όπως 12+ διατάξεις αρχικής σελίδας, γρήγορη εισαγωγή επίδειξης, πίνακα διαχείρισης Arrowpress, ισχυρό εργαλείο δημιουργίας σελίδων, απεριόριστες επιλογές χρωμάτων και ??? Επιπλέον, το θέμα περιλαμβάνει WooCommerce συγκεκριμένες λειτουργίες για τον υπολογισμό των τιμών, το κατάστημα Instagram και τις δυναμικές επιλεγμένες εικόνες Το θέμα είναι ακόμη έτοιμο για το GDPR, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή ειδικά για όσους βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

21. Οργκίκ

Organik Organic, Farm & Bakery WooCommerce Θέμα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το θέμα Organik WooCommerce είναι ένα τέλειο ξεκίνημα για οποιοδήποτε κατάστημα βιολογικών τροφίμων, αρτοποιεία ή ακόμα και για αγορά αγροτών. Το θέμα περιλαμβάνει 6 προεπιλεγμένες αρχικές σελίδες με επιλογές για φιλτράρισμα κατά τιμή, λίστα ή προβολή πλέγματος, σύγκριση προϊόντων, γρήγορη προβολή αντικειμένων, λίστες επιθυμιών, πρόσφατα και σχετικά αντικείμενα. Μπορείτε ακόμη να καθορίσετε για πόσο χρονικό διάστημα ένα προϊόν επισημαίνεται ως “νέο” και να προσθέσετε προσαρμόσιμα αναδυόμενα παράθυρα για τις προσφορές σας. Επομένως, η δημιουργία εποχιακών πωλήσεων είναι εύκολη! Το Organik περιλαμβάνει επίσης το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων Visual Composer και τα πρόσθετα Slider Revolution για εύκολη και γρήγορη σχεδίαση ιστότοπου.

22. Zass (Χειροποίητα προϊόντα)

Θέμα Zass WooCommerce για χειροποίητα αγαθά

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Zass είναι ένα υπέροχο και μοναδικό θέμα WooCommerce που δημιουργήθηκε για τεχνίτες. Δημιουργήστε τη δική σας αγορά πολλαπλών προμηθευτών σε στυλ Etsy χρησιμοποιώντας το εργαλείο δημιουργίας σελίδων του Zass και το WC Marketplace (με πρόσθετη θεματική συμβατότητα για WC Vendors Pro και Dokan Multivendor). Λεπτομέρειες όπως ακατέργαστο χαρτί σε ενότητες, δυνατότητα περιορισμένου χρόνου / κουπονιού και εύκολες επιλογές στυλ θέτουν το Zass νικητή. Το θέμα είναι επίσης έτοιμο για WPML και RTL, ώστε να μπορείτε να κάνετε την αγορά σας διαθέσιμη σε πελάτες σχεδόν σε οποιαδήποτε περιοχή.

23. Σελιδοδείκτες

Έκδοση Booklovers Publishing & Book Store WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Πουλήστε βιβλία ή άλλες εκδόσεις στο διαδίκτυο με το θέμα Booklovers WordPress. Το θέμα είναι μια εξαιρετική επιλογή για εκδοτικούς οίκους και βιβλιοπωλεία. Η συμβατότητα του WooCommerce διευκολύνει την πώληση αποθέματος στο διαδίκτυο. Απλώς σχεδιάστε τον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου χρησιμοποιώντας το συμπεριλαμβανόμενο PO Composer, το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων Visual Composer, τη Διαχείριση περιεχομένου πολυμέσων, τα ρυθμιστικά premium, τους σύντομους κωδικούς και τις προσαρμοσμένες ρυθμίσεις του πίνακα επιλογών θέματος. Το Booklovers είναι επίσης έτοιμο για το Gutenberg και το GDPR.

24. Welldone

Θέμα WordPress Welldone Sports, Fitness & Nutrition Store

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Σχεδιάστε ένα μοναδικό ηλεκτρονικό κατάστημα για την αθλητική σας διατροφή ή γυμναστική με την Welldone. Αυτό το θέμα έτοιμο για WooCommerce είναι μια εξαιρετική επιλογή, καθώς είναι ήδη έτοιμο για GDPR – οπότε έχετε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας συμμορφώνεται με τα δάχτυλά σας. Το θέμα Welldone περιλαμβάνει 9 διατάξεις αρχικής σελίδας, γκαλερί, πλήρες ιστολόγιο και προκατασκευασμένες προσαρμοσμένες σελίδες για προϊόντα, για εμάς, ομάδα, υπηρεσίες και ταξινομίες. Όμως δεν είναι μόνο αυτό – το θέμα έχει πολλές απλές ενσωματωμένες επιλογές που σίγουρα θα λατρέψετε. Όπως κολλώδη μενού, υποστήριξη αμφιβληστροειδούς, ρυθμιστικό βίντεο, εικονίδια Fontello, συντομεύσεις, μεταφορά και απόθεση δημιουργίας σελίδων και άλλα.

25. KIDZ

KIDZ Baby & Kids Store WooCommerce Θέμα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Εάν ψάχνετε για ένα από τα καλύτερα θέματα WordPress ηλεκτρονικού εμπορίου για το κατάστημα ρούχων για παιδιά ή το κατάστημα παιχνιδιών, αυτό θα μπορούσε να είναι το θέμα για εσάς. Το Kidz αναπτύχθηκε για να έχει έναν παιχνιδιάρικο σχεδιασμό με εύκολες επιλογές για την κατασκευή του καταστήματός σας. Ξεκινήστε γρήγορα με οποιοδήποτε από τα 6 καταστήματα επίδειξης με πλήρεις λειτουργίες. Στη συνέχεια, προσαρμόστε τις διατάξεις σελίδας (ή δημιουργήστε τη δική σας) με το οπτικό πρόγραμμα δημιουργίας FrontPage. Το θέμα Kidz περιλαμβάνει επίσης δύο διατάξεις προϊόντων, 3 στυλ λίστας, μεγάλα μενού, φίλτρο χρωμάτων, αναζήτηση Ajax, γρήγορη προβολή προϊόντων και λίστα επιθυμιών, υποστήριξη RTL και συμβατότητα μετάφρασης WPML.

26. Κατάστημα κατοικίδιων ζώων

Pet Store WooCommerce WordPress Θέμα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το θέμα του Pet Store WordPress είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται – ένα θέμα WooCommerce για καταστήματα κατοικίδιων ζώων. Χρησιμοποιώντας το εργαλείο δημιουργίας σελίδων SiteOrigin μπορείτε να δημιουργήσετε οποιαδήποτε διάταξη θέλετε ή να τροποποιήσετε τις θεματικές γραμματοσειρές και χρώματα χρησιμοποιώντας το WordPress Customizer. Το Pet Store περιλαμβάνει 10+ προσαρμοσμένα widget, ρυθμιστικά κεφαλίδας, υποστήριξη μετάφρασης, προσαρμοσμένες πλευρικές γραμμές, πλέγματα προϊόντων, λειτουργικές μονάδες επιλεγμένων ή best seller, προϊόντα επωνυμίας και άλλα. Έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με το θέμα; Οι προγραμματιστές θεμάτων έχουν εκπαιδευτικά βίντεο για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε.

27. Κηφήνας

Drone - Θέμα WordPress ενός προϊόντος

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Απλά πουλάτε ένα προϊόν; Το Drone είναι ένα εκπληκτικό θέμα ενός προϊόντος WooCommerce που έχει σχεδιαστεί για να προβάλλει και να προωθεί τα αντικείμενά σας. Σε συνδυασμό με το δημοφιλές πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων Visual Composer και το Slider Revolution, οι επιλογές σελίδας προορισμού προϊόντος είναι ατελείωτες. Επιλέξτε από 3 διατάξεις κεφαλίδας, 500+ γραμματοσειρές Google, απεριόριστες επιλογές χρώματος, προσαρμοσμένα πλάτη ιστότοπου και πλευρικές γραμμές. Το Plus Drone περιλαμβάνει λειτουργίες WooCommerce για λίστες επιθυμιών, γρήγορη προβολή και καλάθι αγορών ajax.

28. ShopIsle Pro

Θέμα ShopIsle Pro eCommerce WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το ShopIsle είναι ένα φοβερό θέμα πολλαπλών χρήσεων για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου. Έρχεται με μια πολύ κομψή και ελκυστική εμφάνιση, που ταιριάζει σε άτομα που ενδιαφέρονται πολύ για την παρουσία τους στο διαδίκτυο. Το θέμα φαίνεται μοντέρνο και διαθέτει κινούμενο ρυθμιστικό πλήρους οθόνης, κορδέλες βίντεο, μια καθαρή ενότητα καταστημάτων και ένα ενσωματωμένο σύστημα ελέγχου για τα προϊόντα. Η κύλιση γίνεται κομψά μέσω του ομαλού εφέ παράλλαξης. Συνολικά, ένα πολύ αριστοκρατικό θέμα, με εκπληκτική και φιλική προς το χρήστη σχεδίαση, που κάνει την εμπειρία περιήγησης των πελατών σας εύκολη και ευχάριστη.

Όσον αφορά τις δυνατότητες, το ShopIsle Pro σας προσφέρει ένα υπέροχο πακέτο. Έχει μια απόκριση σχεδίασης, που σημαίνει ότι κατασκευάστηκε για να ταιριάζει στην οθόνη των κινητών τηλεφώνων. Το θέμα είναι συμβατό με το WooCommerce, οπότε πουλάτε εύκολα και γρήγορα τα προϊόντα σας απευθείας από τον ιστότοπό σας. Επίσης, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το περιεχόμενό σας με επιλογές μεταφοράς και απόθεσης (είναι πλήρως συμβατό με την προσθήκη SiteOrigin Page Builder). Εκτός αυτού, το ShopIsle είναι βελτιστοποιημένο για ταχύτητα και SEO, έρχεται με μεγάλα μενού, ένα υποσέλιδο με widget και είναι έτοιμο για μετάφραση.

Τέλος, το θέμα παρέχει μια χούφτα επιλογές προσαρμογής, ώστε να μπορείτε να κάνετε τον ιστότοπό σας να φαίνεται με τον τρόπο που θέλετε. Μπορείτε να κάνετε όλες τις προσαρμογές μέσω του Live Customizer, το οποίο σας επιτρέπει να δείτε τις αλλαγές σε πραγματικό χρόνο.

29. Πολυτέλεια

Θέμα WordPress WooCommerce Luxury e-Shop

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Luxury είναι ένα σύγχρονο θέμα WooCommerce e-commerce premium WordPress από την Templatic. Αυτό το θέμα είναι ένας γρήγορος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο ηλεκτρονικό κατάστημα για να πουλήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Η δημιουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος δεν χρειάζεται να είναι δύσκολη και με την πολυτέλεια δεν θα είναι. Αυτό το θέμα διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα υπέροχο ηλεκτρονικό κατάστημα βελτιστοποιημένο για μετατροπές. Το θέμα περιλαμβάνει μια εκπληκτική αρχική σελίδα, πλήρης με ρυθμιστικό πλήρους πλάτους, πιο πρόσφατα προϊόντα, διαφημιστικά σποτ (ιδανικά για οποιεσδήποτε ειδικές προσφορές που εκτελείτε), επιλεγμένα προϊόντα και πολλά άλλα. Η πολυτέλεια περιλαμβάνει επίσης στιλ σελίδες αρχειοθέτησης και προϊόντων, έτσι ώστε ο ιστότοπός σας να φαίνεται συνεκτικός χωρίς κόπο.

Η πολυτέλεια είναι πλήρως ενσωματωμένη με τη δωρεάν προσθήκη WooCommerce e-commerce WordPress. Και με αυτό μπορείτε να δημιουργήσετε προχωρημένες σελίδες προϊόντων με τυπικά προϊόντα, μεταβλητά προϊόντα (όπου οι τιμές αλλάζουν βάσει επιλογών που έχει επιλέξει ο χρήστης), προϊόντα πολλαπλής προώθησης, ένα κατάστημα για προτεινόμενα προϊόντα συνεργατών κ.λπ. Τα πάντα στο κατάστημα έχουν στυλ για να ταιριάζει με το θέμα – βαθμολογίες, κουμπιά, ψωμιά, κορδέλες πώλησης, widget και όλα. Άλλες επιλογές θέματος που σίγουρα θα λατρέψετε είναι επιλογές χρώματος, προσαρμοσμένες γραμματοσειρές, γραφικά γραφικά WooCommerce, συμβατότητα WPML, ενημερώσεις και υποστήριξη θεμάτων και άλλα.

30. Flatshop

Θέμα WordPress FlatShop

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το FlatShop είναι ένα θέμα Parallax e-commerce WordPress που δημιουργήθηκε από την Themify. Αυτό το θέμα είναι ένας μοναδικός τρόπος για να μοιραστείτε τα προϊόντα σας με πιθανούς πελάτες. Αυτό το αποκριτικό θέμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χτίσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Δημιουργήστε μια εκπληκτική αρχική σελίδα με στοιβαγμένες ενότητες parallax για διαφορετικά προϊόντα, δημιουργήστε ένα κινούμενο κατάστημα 2-4 στήλης τοιχοποιίας και προσθέστε ακόμη και εικόνες parallax στις σελίδες των προϊόντων σας. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε ένα διασκεδαστικό εικονίδιο καλαθιού αγορών στην κύρια πλοήγηση. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πραγματικά μοναδικό κατάστημα που θα ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές σας.

Το FlatShop υποστηρίζει το WooCommerce, μια από τις πιο δημοφιλείς λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου για ιστότοπους WordPress. Οι σελίδες προϊόντων, το καλάθι, η ολοκλήρωση αγοράς και ακόμη και τα widget WooCommerce έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν με τον ελάχιστο σχεδιασμό του θέματος.

Το θέμα περιλαμβάνει επίσης την επιλογή για διαφάνεια στο μενού. Αντί να εμφανίζετε το μενού πλοήγησης στο επάνω μέρος της σελίδας, μπορείτε απλώς να έχετε ένα εικονίδιο. Όταν οι αναγνώστες κάνουν κλικ στο εικονίδιο μενού, το μενού θα ανοίξει από τα δεξιά, μαζί με κοινωνικούς συνδέσμους και μια φιλτράρισμα αναζήτησης. Άλλες λειτουργίες θέματος περιλαμβάνουν το φοβερό εργαλείο δημιουργίας σελίδων Themify Drag & Drop, χάρτες Google, υποστήριξη απεριόριστης κύλισης και πολλά άλλα.

31. Flavia

Flavia Responsive WooCommerce WordPress Θέμα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Ψάχνετε για ένα ανταποκρινόμενο θέμα WordPress για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα που είναι εξοπλισμένο με τα πιο πρόσφατα ισχυρά εργαλεία για τη διαχείριση όλων των εξειδικευμένων αγορών; Η Flavia προσφέρει 8+ διαρρυθμίσεις οικιακής βάσης, προσφέρει πολλά μοναδικά στυλ ανάρτησης για τη διαχείριση διαφορετικών τύπων προϊόντων στον ίδιο ιστότοπο. Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε κατηγορίες, μάρκες, ομάδα, διασκεδαστικά γεγονότα, μαρτυρίες, υπηρεσίες και κάθε άλλο πράγμα που σχετίζεται με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Σας δίνει επιλογές για τη διαχείριση και την οργάνωση των κατηγοριών προϊόντων όμορφα με τη βοήθεια ενός τμήματος με καρτέλες.

Το φιλικό προς το χρήστη σύστημα ηλεκτρονικών αγορών περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες του καλαθιού αγορών, της αγοράς και της διαχείρισης λογαριασμού. Για λόγους ευκολίας, η ενότητα κεφαλίδας περιλαμβάνει καλάθι που υποστηρίζεται με αναδυόμενη προβολή περιεχομένων καλαθιού. Και με το Widget αναζήτησης φιλτραρισμένου προϊόντος, οι πελάτες μπορούν να φτάσουν στο προϊόν της επιλογής τους με ένα κλικ. Εν τω μεταξύ, υπάρχουν 6+ στυλ ανάρτησης και σχεδιασμός προϊόντων θυγατρικών.

Στη σελίδα λεπτομερειών ενός προϊόντος, μπορείτε να συμπεριλάβετε τις πληροφορίες όπως τη διαθεσιμότητα, μια σειρά από κριτικές, τη συνολική βαθμολογία, την τιμή, τον κωδικό προϊόντος, τη σύντομη περιγραφή, τον καθορισμό της ποσότητας και τα κουμπιά, όπως Λίστα Επιθυμιών και Προσθήκη στο Καλάθι. Είναι επίσης δυνατή η προβολή βίντεο, κατηγοριών και ετικετών. Όσον αφορά την προσαρμογή, το Flavia διαθέτει ένα ισχυρό πλαίσιο backend που περιέχει εκατοντάδες επιλογές προσαρμογής και παρέχει επίσης τη δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης του δημιουργού σελίδων Visual Composer. Έτσι, είναι απίστευτα εύκολο να εξατομικεύσετε το σχεδιασμό, τη διάταξη και τα στοιχεία περιεχομένου.

Θεωρείται απαραίτητο χαρακτηριστικό σχεδόν οποιουδήποτε τύπου ιστότοπου, περιλαμβάνεται επίσης το σύστημα διαχείρισης ιστολογίου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για προωθήσεις προϊόντων ή δημοσίευση ειδήσεων και κριτικών. Προκαθορισμένες διατάξεις ιστολογίου υπάρχουν για ιστολόγιο μεμονωμένων ή πολλών στηλών με ή χωρίς πλευρική γραμμή αριστερά ή δεξιά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις παραλλαγές YouTube και Sound Cloud του ιστολογίου.

32. Ντούκαν

Ducan Online Store Θέμα WooCommerce WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το θέμα του καταστήματος Ducan premium WordPress μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία σχεδόν οποιουδήποτε τύπου ιστότοπου, από ιστορίες ανδρών και γυναικών έως παιδιά και καταστήματα ειδών μαγειρικής. Υπάρχουν επίσης ειδικές διατάξεις για το κατάστημα κατοικίδιων ζώων, το κατάστημα βιβλίων, το κατάστημα ειδών καθαρισμού, το κατάστημα αθλητικών εξοπλισμών, το κατάστημα παιχνιδιών, το κατάστημα καλλυντικών, το κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών, το κατάστημα φορητών / φορητών υπολογιστών, το κατάστημα επίπλων και το εσωτερικό γραφείο σχεδιαστών εσωτερικών χώρων κ.λπ. Το θέμα απαιτεί ελάχιστη προσωπική προσπάθεια εκ μέρους σας. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι υπάρχουν περίπου δύο δωδεκάδες ειδικές διαμορφώσεις αρχικής σελίδας ως ενσωματωμένο χαρακτηριστικό του θέματος. Απλώς επιλέξτε ένα κατάλληλο σχέδιο και χρησιμοποιήστε το αμέσως μετά την εξατομίκευση του περιεχομένου.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό – έχετε πάνω από τρεις δωδεκάδες έτοιμους προς χρήση κωδικούς. Εφαρμόστε αυτά τα δομικά στοιχεία σελίδας με τη βοήθεια οπτικού δημιουργού σελίδας μεταφοράς και απόθεσης για να δημιουργήσετε νέες διαρρυθμίσεις οικίας με λίγα κλικ σε λίγα δευτερόλεπτα! Υπάρχουν όλες οι προηγμένες και φιλικές προς το χρήστη δυνατότητες αγορών, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας Add to Cart με βάση το Ajax, Προβολή αναδυόμενου καλαθιού σε μια κεφαλίδα, σύνδεση με αναδυόμενα παράθυρα, εύκολη διαχείριση λογαριασμού και αναχώρησης, πολλαπλές επιλογές πληρωμής και ούτω καθεξής. Παρέχονται επίσης άλλες δυνατότητες αξεσουάρ όπως η διαχείριση λιστών επιθυμιών και η σύγκριση της λειτουργικότητας του προϊόντος. Εν τω μεταξύ, με πολλά διαθέσιμα σχέδια, μπορείτε να προβάλλετε κάθε τύπο προϊόντων με διαφορετικό και μοναδικό τρόπο.

Το Ducan περιλαμβάνει επίσης ένα πακέτο premium και δωρεάν plugins με πρωταρχικό στόχο να προσθέσει στη λειτουργική ευελιξία του θέματος και να διευκολύνει την προσαρμογή. Τα premium πρόσθετα περιλαμβάνουν το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων Visual Composer, το Slider Revolution και το Layer Slider. Από την άλλη πλευρά, τα WooCommerce, bb press, Easy Digital Downloads, WPML και RTL (Right to Left) είναι μερικά από τα δωρεάν πρόσθετα που χρειάζεστε πραγματικά για ένα πλήρως εκσυγχρονισμένο ηλεκτρονικό κατάστημα.

33. a.dot

a.dot E-Commerce WordPress Θέμα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το a.dot είναι ένα δημιουργικό θέμα WordPress e-commerce premium που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε γρήγορα ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Απλώς εγκαταστήστε a.dot, ενεργοποιήστε το WooCommerce, προσθέστε τα προϊόντα σας και ξεκινήστε να κερδίζετε χρήματα!

Η μικρή επιχείρηση έχει γίνει μεγάλη επιχείρηση τα τελευταία χρόνια. Με την έλευση των κοινωνικών μέσων, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να προωθήσετε τα χειροποίητα ή μοναδικά προϊόντα σας στο διαδίκτυο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια ηλεκτρονική βιτρίνα για να κατευθύνετε τους πελάτες σας προς πώληση. Εκεί μπαίνει το a.dot. Αυτό το θέμα είναι η απάντηση στις ανάγκες σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Το θέμα είναι πλήρως ενσωματωμένο στο WooCommerce, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε προϊόντα, γκαλερί, βαθμολογίες, περιγραφές, κριτικές, διασταυρούμενες πωλήσεις και άλλα. Επιπλέον, επειδή το θέμα έχει 9+ επιδείξεις, μπορείτε απλώς να επιλέξετε ένα σχέδιο καταστήματος που σας αρέσει και να εισαγάγετε τα δείγματα δεδομένων για να ξεκινήσετε πιο γρήγορα. Άλλες εξαιρετικές θεματικές δυνατότητες περιλαμβάνουν hover προϊόντων, στιλ καλαθιού, αντίστροφη μέτρηση πωλήσεων (μεγάλη για ειδικές προσφορές!), Χαρτοφυλάκιο, πλήρες ιστολόγιο (με επιλογή χρονοδιαγράμματος), σχεδιασμός απόκρισης και πολλά άλλα.

34. Μακαρό

Θέμα Macaroon Sweet WooCommerce WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Macaroon είναι ένα χαρούμενο και πολύχρωμο θέμα WooCommerce έτοιμο e-commerce premium WordPress. Αυτό το θέμα θα ήταν ιδανικό για οποιοδήποτε διαδικτυακό φούρνο, κατάστημα ρούχων ή άλλο κατάστημα.

Χτισμένο με το ισχυρό plugin Visual Composer, μπορείτε να δημιουργήσετε οποιαδήποτε διάταξη θέλετε. Απλώς κάντε κλικ για προσθήκη, μεταφορά και απόθεση στοιχείων σελίδας. Το Macaroon περιλαμβάνει επίσης χρήσιμα πρότυπα σελίδας για ομάδα, γραφείο, ιστορικό, υπηρεσίες, μαρτυρίες και τιμές, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε σε λίγα λεπτά.

Το θέμα έρχεται επίσης με πολλά πρόσθετα WooCommerce δωρεάν. Σωστά, έχετε όλες τις προσθήκες createIT για προσθήκη λιστών, προβολών 360 προϊόντων, καταλόγων και μεγέθους. Συν με όλες τις άλλες τυπικές δυνατότητες του WooCommerce (όπως βαθμολογίες, κριτικές, cross-sells κ.λπ.) μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πραγματικά καταπληκτικό κατάστημα. Το Macaroon διαθέτει επίσης 7 χρωματικές επιδερμίδες, εφέ parallax και ken burns, προσαρμοσμένα κινούμενα σχέδια, Εικονίδια γραμματοσειρών, υποστήριξη φόρμας επικοινωνίας 7 και άλλα.

35. Πλυντήριο

Θέμα ηλεκτρονικού εμπορίου Makery Marketplace eCommerce

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Makery είναι ένα τολμηρό θέμα WordPress και premium ηλεκτρονικού εμπορίου από το Themeforest. Αυτό το θέμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε τη δική σας διαδικτυακή αγορά για πωλητές για να προσθέσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους προς πώληση.

Οι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου είναι εύκολο να δημιουργηθούν με το WordPress, ειδικά επειδή πολλά θέματα υποστηρίζουν το WooCommerce για να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα. Αλλά με το Makery μπορείτε να δημιουργήσετε τόνους καταστημάτων στη δική σας διαδικτυακή αγορά (όπως το Themeforest, το Etsy ή το Creative Market). Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να υποστηρίξετε τις μικρές επιχειρήσεις δίνοντας το μέρος για να πουλήσετε τα προϊόντα τους και βοηθώντας τους να προσεγγίσουν ένα μεγαλύτερο κοινό. Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αγορά σας για να προσφέρετε μια ποικιλία αγαθών χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους θυγατρικών σας στους αναγνώστες σας.

Ένα βασικό χαρακτηριστικό του Makery είναι η υποστήριξη για απεριόριστα καταστήματα WooCommerce. Μαζί με απεριόριστα καταστήματα μπορείτε να προσθέσετε πολλά καροτσάκια, προμήθειες καταστημάτων και άλλα. Επιπλέον, το θέμα επεκτείνει τα συμπεριλαμβανόμενα προφίλ χρηστών του WordPress, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε φωτογραφίες, αγαπημένα καταστήματα, πρόσθετες λεπτομέρειες και άλλα.

36. OneCart (δωρεάν)

Θέμα δωρεάν WordPress OneCart

Το OneCart είναι ένα καθαρό και ελάχιστο responsive θέμα e-commerce premium WordPress. Αυτό το έτοιμο θέμα WooCommerce είναι ιδανικό για τη δημιουργία του δικού σας διαδικτυακού καταστήματος σήμερα. Το OneCart είναι ένας καθαρός και απλός τρόπος για να αποκτήσετε την ηλεκτρονική σας εγκατάσταση σήμερα. Αυτό το ελάχιστο θέμα περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε χωρίς να σας συντρίψει με επιλογές.

Το OneCart είναι έτοιμο για το WooCommerce, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε το δωρεάν πρόσθετο WooCommerce e-commerce WordPress. Με αυτό το πρόσθετο μπορείτε εύκολα να προσθέσετε τα προϊόντα, τις κατηγορίες προϊόντων, τις βαθμολογίες και τις κριτικές σας. Επιπλέον, η προσθήκη περιλαμβάνει υποστήριξη για διάφορα νομίσματα, αρχείο καταστημάτων, εκπτώσεις, μεταβλητά προϊόντα (για χρώματα και μεγέθη), καθώς και πολλά άλλα. Και με την υποστήριξη του OneCart για επιλογές στυλ στο Live Theme Customizer, μπορείτε να κάνετε το κατάστημά σας να ταιριάζει με την επωνυμία σας. Το θέμα περιλαμβάνει επίσης ένα FlexSlider με δυνατότητα επιλογής αφής, 2 προσαρμόσιμα μενού, ένα πλήρες blog, ενσωματωμένες γραμματοσειρές και εικονίδια, ένα μήνυμα καλωσορίσματος στην κορυφή της γραμμής και πολλά άλλα.

37. Κύριε Tailor

Θέμα κ. Tailor E-Commerce WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Ο κ. Tailor είναι ένα πλήρως ευαίσθητο θέμα WordPress για το ηλεκτρονικό εμπόριο από το Themeforest. Αυτό το εκπληκτικό θέμα σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους πελάτες και τους σχεδιαστές. Κάθε τούβλο και κονίαμα πρέπει να εξετάζει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Μπορείτε να απευθυνθείτε σε μια ευρύτερη αγορά που πωλεί το ίδιο απόθεμα που έχετε στη διάθεσή σας. Η εκκίνηση ενός καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας, καθώς οι πιστοί πελάτες σας θα μπορούν να μοιράζονται τον ιστότοπό σας και τα προϊόντα σας με όλους τους φίλους τους. Ο κ. Tailor είναι απλώς το πρότυπο του ιστότοπου για να ξεκινήσετε.

Το θέμα περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα (εκτός από τα προϊόντα σας φυσικά). Το θέμα είναι πλήρως ανταποκρινόμενο και έτοιμο για αμφιβληστροειδή, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε λεπτομερείς εικόνες προϊόντων που θα φαίνονται τέλεια pixel σε οποιαδήποτε συσκευή. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές εξαιρετικές επιλογές για να προσαρμόσετε το θέμα στο κατάστημά σας, όπως προσαρμοσμένη μεταφόρτωση λογότυπου, υπέροχη κολλώδη κεφαλίδα, προσαρμόσιμα χρώματα, υποστήριξη παράλλαξης εικόνας, ενσωματωμένα ρυθμιστικά και ακόμη και μια προαιρετική λίστα επιθυμιών που μπορείτε να ενεργοποιήσετε για τους αγοραστές σας.

Επιπλέον, επειδή πρόκειται για θέμα ηλεκτρονικού εμπορίου, ο κ. Tailor είναι απόλυτα συμβατός με το WooCommerce (ένα από τα καλύτερα δωρεάν διαθέσιμα πρόσθετα WordPress ηλεκτρονικού εμπορίου). Με το WooCommerce και τον κ. Tailor μπορείτε να πουλήσετε φυσικά, ψηφιακά ή ακόμη και συνεργατικά προϊόντα κάνοντας το ηλεκτρονικό σας κατάστημα εξαιρετικά ευέλικτο. Επιπλέον, το πρόσθετο χειρίζεται τα περίπλοκα κομμάτια ενός καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου για εσάς – ταμείο, αποστολή, φόρος, παρακολούθηση παραγγελιών, βαθμολογίες, κουπόνια και άλλα είναι όλα ενσωματωμένα. Το καλύτερο μέρος είναι ότι κάθε λειτουργία έχει στυλ για να ταιριάζει με το υπόλοιπο θέμα του Mr Tailor, έτσι ώστε οι πελάτες σας να έχουν μια απρόσκοπτη εμπειρία αγορών στον ιστότοπό σας από την αρχή έως το τέλος.

38. Γειτονιά

Θέμα WordPress ηλεκτρονικού εμπορίου Neighborhood

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Neighborhood είναι ένα καθαρό λευκό θέμα WordPress ηλεκτρονικού εμπορίου που διατίθεται στο Themeforest. Αυτό το ελάχιστο θέμα είναι ιδανικό για ηλεκτρονικά καταστήματα, καταστήματα και αγορές.

Το Neighborhood είναι χτισμένο γύρω από την προσθήκη WooCommerce. Αυτό σημαίνει ότι έχετε πολλές δυνατότητες βασισμένες σε προϊόντα για να παίξετε. Προσθέστε προϊόντα σε κατηγορίες, συμπεριλάβετε ετικέτες, δημιουργήστε πωλήσεις, προσθέστε πληροφορίες, συμπεριλάβετε γκαλερί, επιτρέψτε βαθμολογία και έλεγχο και πολλά άλλα. Επιπλέον, το στυλ είναι εύκολο στα μάτια, έτσι οι χρήστες θα λατρέψουν να μελετήσουν το απόθεμά σας.

Το Neighborhood περιλαμβάνει επίσης ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο με τόνους επιλογών. Επιλέξτε τις στήλες σας και δημιουργήστε προσαρμοσμένες σελίδες στοιχείων χαρτοφυλακίου χρησιμοποιώντας τους σύντομους κωδικούς για να προβάλετε προσφορές ή εκδηλώσεις. Εναλλακτικά, ενημερώστε τους πελάτες για το τι συμβαίνει με το ιστολόγιο! Και πάλι υπάρχουν πολλές επιλογές προσαρμογής, όπως πλευρικές γραμμές, αριστερή ή δεξιά ευθυγράμμιση, μίνι blog, διάταξη τοιχοποιίας, μεμονωμένες διατάξεις ανάρτησης και άλλα!

39. Καρτσί

Θέμα Cartsy E-Commerce WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Cartsy είναι ένα απλό θέμα WordPress ηλεκτρονικού εμπορίου που σχεδιάστηκε από την Templatic. Αυτό το θέμα θα ήταν ιδανικό για οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα ή κατάλογο.

Το θέμα δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας το WooCommerce, οπότε γνωρίζετε ότι θα έχετε μια πλούσια και εύκολη στη χρήση διαδικτυακή βιτρίνα. Η προσθήκη στοιχείων είναι εύκολη και μπορείτε να συμπεριλάβετε περιγραφές, πολλές εικόνες, κριτικές, ετικέτες, σελιδοδείκτες κοινωνικής δικτύωσης, εκπτώσεις, σχετικά αντικείμενα και πολλά άλλα. Η Cartsy διευκολύνει τους αγοραστές σας να περιηγηθούν στο απόθεμά σας και να βρουν ακριβώς αυτό που ψάχνουν.

Το Cartsy περιλαμβάνει επίσης ένα φανταστικό blog βασισμένο σε μορφές δημοσιεύσεων. Όταν προσθέτετε διαφορετικούς τύπους περιεχομένου στο ιστολόγιό σας, επιλέξτε τη σωστή μορφή ανάρτησης για να βελτιστοποιήσετε τις εμφανιζόμενες πληροφορίες. Προσθέστε αποσπάσματα, σύνδεσμο, γκαλερί, εικόνα, ήχο και φυσικά τυπικές δημοσιεύσεις. Κάθε ένα έχει επίσης το δικό του εικονίδιο για εύκολη πλοήγηση.

40. Συγκεντρώστε

Συγκεντρώστε το θέμα WordPress ηλεκτρονικού εμπορίου

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Gather είναι ένα κορυφαίο θέμα WordPress ηλεκτρονικού εμπορίου από το ThemeTrust. Αυτό το αποκριτικό θέμα ηλεκτρονικού εμπορίου είναι εξοπλισμένο με δυνατότητες για να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα. Η καθαρή και ελάχιστη διάταξη είναι ιδανική για την προβολή αντικειμένων και το θέμα περιλαμβάνει επίσης ένα πολύ ωραίο χαρτοφυλάκιο και blog. Οι προσαρμοσμένοι τύποι δημοσιεύσεων για βίντεο, εικόνες, ρυθμιστικά και χαρτοφυλάκια σας δίνουν πολλές επιλογές για την προσθήκη περιεχομένου για τους πελάτες σας.

Με το θέμα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πλήρες κατάστημα στον ιστότοπό σας με ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Το Gather έρχεται με μια εξαιρετική ρύθμιση, η οποία περιλαμβάνει στιγμιότυπα (όπως είδη πώλησης), τη δυνατότητα εμφάνισης μειωμένων τιμών σε τιμές, ένα υπέροχο καλάθι αγορών και ένα πολύ χρήσιμο φίλτρο. Και δεδομένου ότι είναι έτοιμο για το WooCommerce, μπορείτε να ξεκινήσετε την πώληση αντικειμένων τώρα! Το Gather είναι έτοιμο για το WooCommerce, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποκτήσετε το δωρεάν πρόσθετο και να προσθέσετε τα στοιχεία σας.

41. StoreBox

Θέμα WordPress του ηλεκτρονικού εμπορίου StoreBox

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Πολλοί άνθρωποι σκέφτονται το WordPress ως πλατφόρμα blogging, ωστόσο, είναι πολύ πιο ισχυρό από αυτό. Δεδομένου του σωστού θέματος και προσθηκών, μπορείτε να δημιουργήσετε οποιονδήποτε τύπο ιστότοπου. Το θέμα StoreBox από την Templatic θα μετατρέψει την εγκατάσταση του WordPress σε ένα πλήρες κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, ώστε να μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε και να πουλήσετε τα προϊόντα σας στο διαδίκτυο.

Το Storebox διαθέτει δυνατότητα αυτόματης εγκατάστασης. Πέρασαν οι μέρες που έπρεπε να ρυθμίσετε κάθε ενότητα του ιστότοπού σας. Απλώς ενεργοποιήστε το θέμα και θα κάνει αυτόματα τον ιστότοπό σας να μοιάζει με το demo για γρήγορη και εύκολη ρύθμιση του ιστότοπού σας. Και με το Store Box μπορείτε να πουλήσετε φυσικά προϊόντα, ψηφιακά προϊόντα ή ακόμα και να δημιουργήσετε ένα κατάστημα τύπου θυγατρικών.

Με το θέμα μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε λεπτομερείς σελίδες για κάθε ένα από τα προϊόντα σας. Προσθέστε το βάρος, τα χρώματα, τα μεγέθη, την τιμή, το φόρο και τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε πολλές εικόνες ανά προϊόν, να προσθέσετε τις περιγραφές σας και ακόμη και να επιδείξετε τιμές πώλησης. Η πληρωμή γίνεται επίσης εύκολη, καθώς οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε διάφορες επιλογές αποστολής και πληρωμής. Αποστολή κατ ‘αποκοπή, δωρεάν, βάσει τιμής και βάσει βάρους. Και έχετε PayPal, 2Checkout, Authorize.net, Google Checkout, WorldPay, τραπεζική μεταφορά και Αντικαταβολή ως επιλογές πύλης πληρωμής.

42. Σινγκ

Θέμα Xing E-Commerce WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Xing είναι ένα θέμα WordPress για επιχειρήσεις και ηλεκτρονικό εμπόριο από το ThemeForest. Αυτό το καθαρό και μοντέρνο θέμα είναι νομάρχης για τη δημιουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος για αγαθά ή υπηρεσίες. Πολλαπλές επιλογές διάταξης και πολλές τοποθεσίες ολισθητή διευκολύνουν την προβολή των προϊόντων σας με κομψό τρόπο, όποτε θέλετε. Το Xing έχει βελτιστοποιηθεί για το WooCommerce, οπότε είναι εύκολο να δημιουργήσετε το ηλεκτρονικό κατάστημα και το καλάθι αγορών σας. Άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά θέματος περιλαμβάνουν ένα λειτουργικό blog, ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο πλέγματος και ενσωματωμένο κοινωνικό κοινόχρηστο.

43. Κατάστημα Kidz

Kidz Store Ηλεκτρονικό εμπόριο Θέμα WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Kidz Store είναι ένα θέμα ηλεκτρονικού εμπορίου που έρχεται με έναν πολύ δροσερό και φιλικό προς τον χρήστη σχεδιασμό. Επιπλέον, το θέμα είναι γεμάτο με εξαιρετικές δυνατότητες που θα κάνουν τη δημιουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος με WordPress γρήγορη και εύκολη. Εγκατάσταση με ένα κλικ, πύλες πολλαπλών πληρωμών, προβολές προϊόντων πλέγματος και λίστας, λειτουργία καταλόγου, υποστήριξη κουπονιών και άλλα. Το Kidz Store θα μετατρέψει τη βασική σας εγκατάσταση WP σε ένα πλήρως λειτουργικό κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου με πλήρη διαχείριση καταστήματος, ώστε να μπορείτε να πουλάτε άυλα και ψηφιακά προϊόντα στο διαδίκτυο.

44. Εμπόριο

Θέμα Emporium Ecommerce WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Emporium είναι το Θέμα WordPress ηλεκτρονικού εμπορίου all-in-one. Αυτό το premium premium wp έρχεται με όλα όσα θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα εύκολα με το WordPress και να μετατρέψετε την εγκατάσταση του WordPress σε μια πλήρως λειτουργική λύση διαχείρισης περιεχομένου ηλεκτρονικού εμπορίου, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε να πωλείτε τα προϊόντα σας στο διαδίκτυο.

Το Emporium διαθέτει μια δυνατότητα εγκατάστασης με ένα κλικ, ώστε να μην χρειάζεται να περάσετε από κάθε βήμα όταν ενεργοποιείτε το θέμα σας. Απλώς ενεργοποιήστε το Emporium και θα δημιουργήσει αυτόματα δείγματα προϊόντων, κατηγοριών και θα κάνει όλους τους τύπους βασικών ρυθμίσεων. Αυτό θα σας επιτρέψει να κατανοήσετε καλύτερα πώς λειτουργεί το θέμα και να ξεκινήσετε γρηγορότερα.

Το θέμα σάς επιτρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε 3 διαφορετικά στυλ καλαθιού αγορών. Κανονικό καλάθι αγορών, ψηφιακό κατάστημα και λειτουργία καταλόγου. Το τυπικό καλάθι αγορών θα επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν προϊόντα σε ένα καλάθι με επιλογή αγοράς τώρα, το ψηφιακό κατάστημα (αν θέλετε να πουλήσετε εικονίδια, pdf, έγγραφα, μουσική ή άλλα ψηφιακά αγαθά) θα δημιουργήσει αυτόματα έναν λογαριασμό χρήστη όταν κάποιος αγοράσει κάτι ώστε να μπορούν να το κατεβάσουν ανά πάσα στιγμή και η λειτουργία καταλόγου θα σας επιτρέψει να προβάλλετε αντικείμενα χωρίς να τα πουλήσετε απευθείας μέσω του ιστότοπου.

45. Το κατάστημα

Το Θέμα Shop E-Commerce WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το θέμα Shop είναι ένα κομψό και ελάχιστο θέμα WordPress ηλεκτρονικού εμπορίου από Organic Themes. Αυτό το θέμα είναι μια απλώς όμορφη αρχή για οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα ή επιχείρηση.

Ρυθμίστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και ξεκινήστε να πουλάτε προϊόντα μόλις σήμερα χρησιμοποιώντας το θέμα The Shop e-commerce WordPress. Χάρη στην ενσωματωμένη σχεδίαση WooCommerce, μπορείτε να βρείτε λεπτομερείς σελίδες αντικειμένων με εξαιρετικές πληροφορίες, όπως περιγραφές προϊόντων, γκαλερί φωτογραφιών, κριτικές πελατών και σχετικά αντικείμενα. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το widget για να προσθέσετε επιπλέον στοιχεία στην πλευρική γραμμή ή στο υποσέλιδο του ιστότοπού σας.

Το κατάστημα περιλαμβάνει πολλές άλλες εξαιρετικές θεματικές δυνατότητες εκτός των ίδιων των προϊόντων. Υπάρχει ένα φανταστικό ενσωματωμένο ιστολόγιο και χρήσιμο χαρτοφυλάκιο. Επιπλέον, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα άλλα πρότυπα, όπως η σελίδα πλήρους πλάτους, η σελίδα παρουσίασης διαφανειών, η σελίδα αρχείων ή η σελίδα 3 στηλών (καθώς και οι προσαρμοσμένοι συντομεύσεις και widget) για να προσθέσετε επιπλέον περιεχόμενο στον ιστότοπό σας.

46. ​​Περιφέρεια

Θέμα WordPress Regency E-Commerce Store

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Regency είναι ένα ανταποκρινόμενο θέμα e-commerce premium WordPress ιδανικό για οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα ή αγορά. Αυτό το θέμα διαθέτει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια υπέροχη βιτρίνα χωρίς καθόλου χρόνο και να αρχίσετε να πραγματοποιείτε πωλήσεις.

Η δημιουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος μπορεί να είναι συντριπτική. Έχετε τόνους προϊόντων για να προσθέσετε εκτός από το έργο του σχεδιασμού ολόκληρου του ιστότοπού σας. Λοιπόν, η Regency παίρνει το σκληρό μέρος από τη δημιουργία ενός ιστότοπου προσαρμοσμένης αναζήτησης. Αυτό το θέμα συνοδεύεται από το Visual Composer, έναν από τους πιο ισχυρούς δημιουργούς σελίδων εκεί έξω. Με αυτό το πρόσθετο μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας προσαρμοσμένες διατάξεις σελίδας για το κατάστημά σας, οπότε η δημιουργία σπιτιού, σελίδας ή επαφής είναι εύκολη.

Το θέμα έρχεται επίσης με υποστήριξη bbPress, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συμπεριλάβετε το δικό σας φόρουμ προσαρμοσμένης υποστήριξης. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε συχνές ερωτήσεις σχετικά με παραγγελίες, αποστολή, επιστροφές χρημάτων, μέγεθος και άλλα στον ιστότοπό σας. Και η συμπεριλαμβανόμενη υποστήριξη BuddyPress είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συμπεριλάβετε μέλη στον ιστότοπό σας. Το Regency έρχεται με άλλες δυνατότητες όπως 300 συντομεύσεις, το πρόσθετο Visual Composer, επιλογές κεφαλίδας, 3 διατάξεις τοποθεσίας, μια προσαρμοσμένη σύντομη σελίδα και πολλά άλλα.

Ολοκληρώνοντας τη λίστα με τα καλύτερα θέματα WordPress ηλεκτρονικού εμπορίου

Το να πας στο διαδίκτυο ως δημιουργικός επιχειρηματίας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο. Επιπλέον, το εύρος των διαθέσιμων επιλογών αυτές τις μέρες για τον χειρισμό που στο WordPress δεν ήταν ποτέ ισχυρότερο. Πιστεύουμε ότι έχουμε καλύψει μερικές από τις καλύτερες επιλογές θεμάτων WordPress ηλεκτρονικού εμπορίου για δημιουργικούς επιχειρηματίες. Αλλά αν δεν βρήκατε αυτό που χρειάζεστε, ίσως θελήσετε επίσης να κάνετε πληρωμή αυτή τη λίστα προτύπων με WPThemesChecker για πιο εκπληκτικές επιλογές θέματος.

Εάν μόλις ξεκινήσετε, δοκιμάστε μία από τις δωρεάν επιλογές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με μια εκκίνηση για $ 0. Όταν θέλετε να μεταφέρετε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο, ο συνδυασμός WooCommerce και απίστευτα προσαρμόσιμων θεμάτων premium όπως το Divi θα πρέπει να είναι περισσότερο από αρκετό για να καλύψει τις ανάγκες σας για τα επόμενα χρόνια.

Θα θέλαμε να ακούσουμε τι χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή για να κάνετε μια εντύπωση στο διαδίκτυο ως δημιουργικός επιχειρηματίας. Εναλλακτικά, ενημερώστε μας ότι χάσαμε ισχυρούς υποψηφίους για τη συλλογή των καλύτερων θεμάτων του ηλεκτρονικού εμπορίου στο WordPress. Ελάτε σε επαφή μέσω των σχολίων και ενημερώστε μας!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me