35 καλύτερα θέματα χαρτοφυλακίου WordPress το 2020

Τα καλύτερα θέματα χαρτοφυλακίου WordPress

Με αυτήν την συνεχώς εξελισσόμενη ψηφιακή εποχή, η ανάγκη γνωστοποίησης της παρουσίας μας στο διαδίκτυο είναι υψίστης σημασίας. Είτε πρόκειται για Facebook, MySpace, Google+, Flickr, κ.λπ., πρέπει να κάνουμε γνωστή την παρουσία μας για να έχουμε μια ευκαιρία σε αυτήν την ψηφιακή εποχή. Μερικές φορές, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν αρκούν. Απαιτείται κάτι πιο προσωπικό και προσαρμοσμένο για να δείξει το ταλέντο σας. Είτε πρόκειται για βιντεογραφία, φωτογραφία, τέχνη, τατουάζ, εσωτερικό ή γραφικό σχεδιασμό ή ό, τι είναι αυτό που θα θέλατε να επιδείξετε, η δουλειά σας θα ήταν σε μια δική της κατηγορία με οποιοδήποτε από τα καλύτερα χαρτοφυλάκια θέματα WordPress που έχουμε συλλέξει από όλο το Διαδίκτυο.


Κρατάτε πάντα το χαρτοφυλάκιό σας και τον κίνδυνο σας στο δικό σας άνετο σημείο ύπνου… -Mario Gabelli

Αν ψάχνετε για κάτι λειτουργικό καθώς είναι καλά σχεδιασμένο, κάτι ελαφρύ για φόρτωση και απλό, ώστε να μην επισκιάζει την ίδια την εργασία σας (επειδή δεν θέλετε οι υποψήφιοι πελάτες να εντυπωσιαστούν περισσότερο από τη σχεδίαση του ιστότοπου χαρτοφυλακίου σας από τα πραγματικά δημιουργικά έργα που έχετε συντάξει) πιστεύουμε ότι θα βρείτε κάτι που πραγματικά αγαπάτε εδώ. Έχουμε καταρτίσει τα πιο πολλά υποσχόμενα και (κατά τη γνώμη μας) καλύτερα χαρτοφυλάκιο θέματα WordPress που προσφέρουν οι κορυφαίες αγορές. Ας συνεχίσουμε λοιπόν στα θέματα!

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

1. Σύνολο

Σύνολο - Θέμα Creative WordPress πολλαπλών χρήσεων Premium

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Total είναι ένα πραγματικό WordPress πολλαπλών χρήσεων και είναι ιδανικό για τη δημιουργία χαρτοφυλακίων. Και ένα εξαιρετικό παράδειγμα αυτού είναι η επίδειξη Total θέμα Lefty που διαθέτει μια εύχρηστη πλοήγηση στην αριστερή πλευρική γραμμή. Αυτό το μοναδικό θέμα χαρτοφυλακίου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επιδείξετε την εργασία σας… και ακόμη και να το πουλήσετε. Αυτή η επίδειξη χρησιμοποιεί τις υπέροχες δυνατότητες του θέματος Total WordPress, συμπεριλαμβανομένου ενός χαρτοφυλακίου υπερφόρτισης που υποστηρίζει διάφορες μορφές (εικόνες, γκαλερί, ρυθμιστικά, βίντεο και άλλα), τόνους διατάξεων (1-4 στήλες), ατελείωτες επιλογές αιωρημάτων εικόνων (εικονίδιο συν, εικονίδιο συνδέσμου, lightbox, αναδυόμενο τίτλο, τίτλος & ημερομηνία, αδιαφάνεια, κ.λπ.) και μπορείτε να προσθέσετε τα χαρτοφυλάκια σας οπουδήποτε χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων (απλώς εισαγάγετε ένα πλέγμα ή ένα καρουσέλ με το Visual Composer). Όποιο είδος χαρτοφυλακίου θέλετε, μπορείτε να το δημιουργήσετε.

Ως πεινασμένος καλλιτέχνης θα πρέπει να βγάλετε το όνομά σας εκεί έξω και να κερδίσετε χρήματα ή στο δρόμο. Η επίδειξη Lefty διαθέτει μια σελίδα και μια επαφή, έτσι ώστε οι πιθανοί πελάτες να μπορούν να επικοινωνήσουν. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε το WooCommerce για να πουλήσετε τα δικά σας ψηφιακά έργα ή έργα τέχνης απευθείας από τον ιστότοπό σας. Αντίο pop art προμήθειες αναδυόμενα καταστήματα και διαδικτυακές πωλήσεις είναι εκεί που βρίσκεται!

Εάν υπάρχει κάτι άλλο που χρειάζεστε για το διαδικτυακό σας χαρτοφυλάκιο, η Total μπορεί να το κάνει. Θέλετε να μοιραστείτε τις επερχόμενες εκδηλώσεις σας; Το Total είναι συμβατό με την δωρεάν προσθήκη ημερολογίου εκδηλώσεων. Θέλετε να δείξετε τι χωράει σε κάθε κομμάτι που δημιουργείτε; Προσθέστε μερικές μπάρες δεξιοτήτων, γραφήματα πίτας ή ακόμα και κινούμενους μετρητές ορόσημων για να ξεπεράσετε το σημείο σας. Θέλετε να μεταφράσετε τον ιστότοπό σας; Το θέμα συνοδεύεται από αρχεία .po και .mo και είναι συμβατό με WPML. Βασικά λοιπόν, δημιουργήστε τον ιστότοπό σας με τον εύκολο τρόπο με το Total και αφιερώστε περισσότερο χρόνο εστιάζοντας στη δημιουργικότητά σας. Το σύνολο συνοδεύεται από 40+ μοναδικές επιδείξεις και καταμέτρηση

Συνολική επίδειξη Folio σε κουτί

Συνολική θεματική επίδειξη Porfolio WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Ψάχνετε για σχέδιο σε κουτί; Η επίδειξη Total theme Boxed Folio δείχνει πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενσωματωμένες επιλογές στο θέμα Total για να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη διάταξη χαρτοφυλακίου. Επιπλέον, το πρόγραμμα εγκατάστασης γρήγορης επίδειξης καθιστά ακόμη πιο εύκολο να ξεκινήσετε με οποιαδήποτε από τις έτοιμες επιδείξεις της Total.

Συνολική επίδειξη TinyFolio

Συνολική επίδειξη θεμάτων χαρτοφυλακίου Tinyfolio WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Με το θέμα Total μπορείτε να δημιουργήσετε σχεδόν οτιδήποτε, ρίξτε μια ματιά στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης της επίδειξης Total theme TinyFolio, μπορείτε να δείτε ένα άλλο εξαιρετικό παράδειγμα γιατί το θέμα Total είναι ένα από τα καλύτερα χαρτοφυλάκια θέματα WordPress που θα μπορούσατε να επιλέξετε για τον ιστότοπό σας.

Συνολική επίδειξη προσωπικού χαρτοφυλακίου James

Συνολική επίδειξη προσωπικού χαρτοφυλακίου James

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Ο James είναι μια επίδειξη σε κουτί με φόντο πλήρους οθόνης και μια πολύ μινιμαλιστική προσέγγιση που δείχνει πώς μπορεί κάποιος να δημιουργήσει έναν ιστότοπο χρησιμοποιώντας το Total για ένα προσωπικό χαρτοφυλάκιο ή / και blog. Διαθέτει μια σκούρα κεφαλίδα (που μπορεί να είναι οποιοδήποτε χρώμα θέλετε) και μια απλή αρχική σελίδα που αποτελείται από μία μόνο εικόνα, μερικά κιβώτια εικονιδίων και ένα πλέγμα χαρτοφυλακίου που εμφανίζει την «τελευταία εργασία». Χτισμένο με το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων Visual Composer, η αρχική σελίδα είναι πολύ εύκολο να τροποποιήσετε ή να αλλάξετε εντελώς σε οτιδήποτε θέλετε. Και δεδομένου ότι το να έχετε ένα διαδικτυακό χαρτοφυλάκιο είναι ζωτικής σημασίας αυτές τις μέρες, ποιος καλύτερος τρόπος να το ρυθμίσετε έπειτα χρησιμοποιώντας το WordPress που είναι ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα συστήματα CMS εκεί έξω που δεν είναι μόνο εύκολα στη χρήση αλλά και πολύ ισχυρό και ασφαλές.

Συνολική επίδειξη Adapt Business Portfolio

Συνολική επίδειξη Adapt Business Portfolio

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Σας αρέσει το θέμα Adapt δωρεάν WordPress, αλλά θέλετε περισσότερα; Περισσότερες επιλογές. Περισσότερα χαρακτηριστικά. Περισσότερες συμβατότητες προσθηκών. Μόνο περισσότερο; Τότε, αυτός ο ιστότοπος προκαταρκτικού θέματος Total WordPress είναι ιδανικός για εσάς! Η επίδειξη Total Adapt για επιχειρήσεις και χαρτοφυλάκια είναι η υπερφορτισμένη έκδοση του δημοφιλούς δωρεάν θέματος. Η επίδειξη Adapt χρησιμοποιεί τις επιλογές του Total για διάταξη ιστότοπου με κουτιά, προσαρμόσιμη κεφαλίδα, εκπληκτικές επιλογές κοινωνικής δικτύωσης και εύχρηστα στοιχεία δημιουργίας σελίδων (όπως ένα ρυθμιστικό, πλαίσια εικονιδίων, πλέγμα πρόσφατων δημοσιεύσεων χαρτοφυλακίου και πλέγμα πρόσφατων αναρτήσεων ιστολογίου) για να δημιουργήσει μια εκπληκτική σελίδα προορισμού. Επιπλέον, με το ισχυρό χαρτοφυλάκιο και τις επιλογές ιστολογίου της Total, είναι εύκολο να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας από εκεί.

2. Neve (δωρεάν)

Θέμα Neve WordPress

Η δημιουργία ενός διαδικτυακού χαρτοφυλακίου μπορεί να είναι εύκολη και προσιτή, ειδικά με τη Neve. Αυτό το δωρεάν θέμα είναι εύκολο να ξεκινήσετε χάρη στους κομψούς ιστότοπους επίδειξης και τις διαισθητικές επιλογές Customizer. Το θέμα είναι επίσης έτοιμο για μετάφραση, υποστηρίζει RTL, SEO και φιλικό προς την προσβασιμότητα και διαθέτει μια εύχρηστη δυνατότητα επαναφοράς 1 κλικ. Έτσι, εάν δημοσιεύσατε μια ενημέρωση με λάθος, μπορείτε εύκολα να αναιρέσετε τις αλλαγές σας με το πάτημα ενός κουμπιού! Θέλετε να πουλήσετε την εργασία σας; Το Neve είναι ακόμη συμβατό με το WooCommerce, οπότε είναι εύκολο να φτιάξετε το δικό σας κατάστημα.

Και αν θέλετε περισσότερα υπάρχει επίσης η επιλογή αναβάθμισης σε Πρόγραμμα premium Neve για περισσότερες επιδείξεις ιστότοπου, διατάξεις, προσαρμοσμένες επεκτάσεις Elementor και WooCommerce και πολλά άλλα.

3. Gutenix (δωρεάν)

Θέμα Gutenix WordPress

Θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας χαρτοφυλάκιο, με τον τρόπο σας; Τότε θα λατρέψετε το Gutenix. Αυτό το δωρεάν θέμα δημιουργήθηκε για να συνεργαστεί με τους Gutenberg, Elementor και Brizy, δίνοντάς σας πολλές επιλογές για να σχεδιάσετε το δικό σας χαρτοφυλάκιο. Προσθέστε γκαλερί εικόνων, αρχεία, εικόνες εξωφύλλου, μπλοκ περιεχομένου και άλλα για να δείξετε την εργασία σας. Το θέμα είναι επίσης ευαίσθητο, έτοιμο για αμφιβληστροειδή, προσφέρει 4 διαρρυθμίσεις σελίδων (πλαίσιο, πλήρης, δεξιά ή αριστερή πλευρική γραμμή), 8 εκπληκτικά στυλ κεφαλίδας και υποστηρίζει πλήρως το WooCommerce αν θέλετε να πουλήσετε τα δικά σας προϊόντα ή υπηρεσίες.

Θέλετε περισσότερα μπλοκ Gutenberg για χρήση στις αναρτήσεις χαρτοφυλακίου σας; Σας έχουν καλύψει οι προγραμματιστές του Gutenix. Το πρόσθετο ZeGuten προσθέτει 15+ ακόμη μπλοκ για συγκρίσεις εικόνων, καρουζέλ, πίνακες τιμολόγησης, κινούμενα κουτιά, πανό, λίστες εικονιδίων και πολλά άλλα για χρήση στο χαρτοφυλάκιό σας.

4. Σαχέλ

Sahel - Ένα κομψό θέμα πολλαπλών εννοιών

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Τα δημιουργικά σίγουρα θα λατρέψουν το θέμα χαρτοφυλακίου Sahel WordPress. Αυτό το πλήρες χαρακτηριστικό, το θέμα πολλαπλών εννοιών περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε έναν ιστότοπο για την προβολή του χαρτοφυλακίου σας. Για να ξεκινήσετε, τα πρότυπα λίστας μεμονωμένων έργων και χαρτοφυλακίου είναι μια κομψή επιλογή για να προσθέσετε την εργασία σας. Απλώς επιλέξτε μια διάταξη γκαλερί, ρυθμιστικού, εικόνας ή τοιχοποιίας για το έργο σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε από μια συλλογή, τοιχοποιία ή μοναδική διάταξη διασποράς για την κύρια σελίδα χαρτοφυλακίου σας. Υπάρχουν επίσης επιλογές για φόρτωση περισσότερο ή απεριόριστη κύλιση.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, το Sahel περιλαμβάνει επίσης ισχυρές επιλογές για το ιστολόγιό σας. Χρησιμοποιήστε τα ενσωματωμένα πρότυπα για τις ειδήσεις, τις τελευταίες ενημερώσεις και τα καταστήματά σας. Και μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Δεδομένου ότι το θέμα περιλαμβάνει προσαρμοσμένες επιλογές και διατάξεις για το WooCommerce, μπορείτε εύκολα να πουλήσετε καλλιτεχνικές εκτυπώσεις, εμπορεύματα ή ακόμη και προϊόντα θυγατρικών. Δεδομένου ότι η Sahel περιλαμβάνει το WPBakery Page Builder, μπορείτε πάντα να δημιουργείτε τις δικές σας διατάξεις σελίδας χρησιμοποιώντας το διαισθητικό πρόγραμμα δημιουργίας drag & drop.

Το Sahel είναι επίσης ευαίσθητο και έτοιμο για αμφιβληστροειδή. και αποστέλλεται με έναν εντυπωσιακό αριθμό συντομεύσεων για σχεδόν οτιδήποτε. Προσθέστε εύκολα τα προϊόντα, το χαρτοφυλάκιο, τα βίντεο, τους τίτλους ενοτήτων, τους πίνακες τιμών και άλλα. Επιπλέον, είναι οι επιλογές για το στυλ της κεφαλίδας, την κολλώδη κεφαλίδα, τα εικονίδια της γραμματοσειράς, τις προσαρμοσμένες περιοχές widget, τις γραμματοσειρές Google και άλλα. Με όλα όσα περιλαμβάνονται σίγουρα θα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο!

5. Βονγκ

Vong Portfolio - Θέμα WordPress Responsive Portfolio

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Εάν βρίσκεστε στην αγορά για πλήρεις δυνατότητες και θέμα απόκρισης χαρτοφυλακίου, δεν μπορείτε να κάνετε καλύτερα από το θέμα Vong Portfolio WordPress. Αυτό το θέμα είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση – απλώς εγκαταστήστε και χρησιμοποιήστε τον εισαγωγέα επίδειξης 1 κλικ για να ξεκινήσετε. Στη συνέχεια, δημιουργήστε γρήγορα ένα κομψό, επαγγελματικό και μοντέρνο διαδικτυακό πορφυρό στυλ χρησιμοποιώντας το συμπεριλαμβανόμενο στυλ μετά το χαρτοφυλάκιο (με λεπτομέρειες έργου), γκαλερί με πλακάκια ή τοιχοποιία, μοναδικό μενού πλοήγησης επικάλυψης, εργαλείο δημιουργίας παλετών χρωμάτων, το Layout Helper drag & drop grid builder και ενσωματωμένο κοινωνική ανταλλαγή.

Το θέμα του χαρτοφυλακίου Vong είναι επίσης πλήρως συμβατό με το WooCommerce. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πουλήσετε αντικείμενα από το χαρτοφυλάκιό σας ή να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας προς ενοικίαση, απευθείας από τον δικό σας ιστότοπο. Απλώς εγκαταστήστε το WooCommerce και προσθέστε τα προϊόντα σας – Ο Vong έχει σχεδιάσει όλα τα στοιχεία του καταστήματος ώστε να ταιριάζει απρόσκοπτα με την ελάχιστη, μοντέρνα αισθητική του θέματος.

Άλλες αξιοσημείωτες λειτουργίες θέματος περιλαμβάνουν χρήσιμους συντομεύσεις περιεχομένου (χάρτης, προβολή διαφανειών, καρουζέλ, καρτέλες κ.λπ.), υποστήριξη αμφιβληστροειδούς, αρχεία εντοπισμού συν συμβατότητα WPML, χρήσιμο πρότυπο ομάδας για την προσθήκη συνεργατών, σύνθετες ρυθμίσεις χαρτοφυλακίου (παραγγελία, 3 μεγέθη χαρτοφυλακίου, 21 εφέ φίλτρου κινουμένων σχεδίων , lightbox και άλλα).

6. ePix

ePix - Θέμα WordPress πλήρους οθόνης φωτογραφίας

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Ενας φωτογράφος? Ένας γραφίστας; Ένας εικονογράφος; Τότε μην ψάχνετε άλλο! Το ePix είναι ένα μινιμαλιστικό, όμορφο και δημιουργικό θέμα χαρτοφυλακίου φωτογραφίας WordPress. Αυτό το θέμα διαθέτει αποκριτικό κώδικα HTML5 και γραφικά υψηλής ανάλυσης με υποστήριξη εμφάνισης αμφιβληστροειδούς. Μερικά από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν – ένα ρυθμιστικό πλήρους οθόνης, εκπληκτικές γκαλερί, είσοδο πελάτη, προηγμένο ζωντανό πρόγραμμα επεξεργασίας δέρματος, Visual Page Builder, παράλλαξη κύλισης, διάταξη τοποθεσίας σε κουτί ή πλήρους πλάτους και πολλά άλλα.

Το ePix είναι πλήρως συμβατό με το δημοφιλές πρόσθετο WooCommerce e-commerce, καθιστώντας το ιδανικό για αυτοαπασχολούμενους καλλιτέχνες ή φωτογράφους. Απλώς εγκαταστήστε το θέμα και την προσθήκη για να ξεκινήσετε την πώληση εκτυπώσεων και αποθεμάτων μέσω του δικού σας ιστότοπου. Δεν αδυνατώω κανείς να αρνηθεί ότι το ePix είναι ένα από τα καλύτερα θέματα WordPress χαρτοφυλακίου και ότι έχει γίνει ένα πρότυπο έναντι του οποίου κρίνονται άλλα θέματα χαρτοφυλακίου φωτογραφιών.

7. ΡΟΥΑ

ROUA - Hipster Portfolio & Blogging Θέμα WP

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το ROUA είναι ένα όμορφο μινιμαλιστικό και κομψό θέμα χαρτοφυλακίου WordPress κατάλληλο για ελεύθερους επαγγελματίες και δημιουργικά πρακτορεία. Είναι πολύ ελαφρύ, αλλά θα ικανοποιήσει πλήρως τις ανάγκες οποιουδήποτε γραφίστη, εικονογράφου, φωτογράφου και είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει μια μοντέρνα διαδικτυακή παρουσία. Είναι ένα απλό αλλά φρέσκο ​​και εύχρηστο θέμα κατάλληλο για κάθε είδους δημιουργική εργασία.

Το θέμα δημιουργείται χρησιμοποιώντας το πλαίσιο εμπρόσθιου άκρου Bootstrap 3 που το καθιστά πλήρως αποκριτικό και κινητό για πρώτη φορά. Το θέμα είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο και βασίζεται στο Redux Framework, είναι πολύ εύκολο και βολικό να το κάνετε. Εάν ψάχνετε κάτι διαφορετικό και θα σας κάνει να ξεχωρίσετε στο πλήθος, αυτό είναι το θέμα που πρέπει να πάτε!

8. Σημείωση

Notio - Θέμα Deluxe Portofolio

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Notio είναι ένα καθαρό, εκλεπτυσμένο και απλό, αλλά όμορφο θέμα χαρτοφυλακίου WordPress. Αυτό το θέμα είναι σε θέση να επιτύχει υψηλά πρότυπα προσδοκίας με τον έξυπνο και αισθητικό σχεδιασμό του, ενώ είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Μερικές από τις δυνατότητές της περιλαμβάνουν επιλογές θέματος εισαγωγής, εικόνες, ρυθμιστικά, δημοσιεύσεις, σελίδες και widget. Είναι έτοιμο για WordPress 4+ και διαθέτει πολύγλωσση υποστήριξη WPML τόσο για το κείμενο της σελίδας σας όσο και για τις ενότητες του καταστήματός σας WooCommerce.

Υπάρχουν πολλά στοιχεία μεταφοράς και απόθεσης, επιτρέποντας την εύκολη προσαρμογή της σελίδας σας. Το Notio είναι έτοιμο για αμφιβληστροειδή και διαθέτει γραφικά εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης. Είναι πραγματικά δύσκολο να περιγράψουμε πόσο ωραίο φαίνεται αυτό το θέμα, και γι ‘αυτό το έφτασε στη λίστα των καλύτερων θεμάτων χαρτοφυλακίου WordPress. Η τεκμηρίωση αυτού του θέματος είναι πολύ εκτεταμένη και ενημερωτική, αρκετά για να μετατρέψει κάθε αρχάριο σε έμπειρο χρήστη. Η ίδια αρχή της προσαρμοστικότητας ισχύει και για συσκευές. Το Notio ανταποκρίνεται πλήρως και λειτουργεί καλά σε tablet, smartphone και επιτραπέζιους υπολογιστές.

9. Pofo

Pofo - Θέμα δημιουργικού χαρτοφυλακίου και Blog Premium WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Pofo είναι ένα σύγχρονο, εξαιρετικά προσαρμόσιμο, εύκολο στη χρήση και πλήρως ανταποκρινόμενο θέμα WordPress για διαφημιστικά γραφεία, δημιουργικές ομάδες, φωτογράφους, ελεύθερους επαγγελματίες, bloggers, καλλιτέχνες, εταιρικές επιχειρήσεις και οποιαδήποτε άλλη επιχειρηματική θέση για την κατασκευή χαρτοφυλακίου, ιστολογίου ιστοτόπου και ηλεκτρονικού εμπορίου με ευκολία.

Αυτό το όμορφο και κομψό θέμα προσφέρει πολλές διατάξεις για το διαδικτυακό χαρτοφυλάκιο και το ιστολόγιό σας. Μια υπέροχη συλλογή από περισσότερα από 150 προ-κατασκευασμένα στοιχεία, 25+ έτοιμες αρχικές σελίδες και 200+ δείγματα σελίδων επίδειξης επιτάχυνσης της δημιουργίας ιστοσελίδων. Το πακέτο θέματος συνδυάζεται επίσης με το δημοφιλές WPBakery Page Builder και το Slider Revolution χρησιμοποιώντας προσαρμοσμένους συντομεύσεις Pofo με επιπλέον επιλογές. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο προσαρμογής WordPress για να σχεδιάσετε περαιτέρω τον τέλειο ιστότοπό σας. Το Pofo είναι κωδικοποιημένο με τα καλύτερα πρότυπα και καλά τεκμηριωμένο, έτσι ο ιστότοπός σας φορτώνεται γρήγορα και μπορείτε εύκολα να βρείτε απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας.

10. GridStack

GridStack - Θέμα WordPress Responsive Agency

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το GridStack είναι ένα ελάχιστο και μοντέρνο θέμα χαρτοφυλακίου WordPress που δημιουργήθηκε για την προβολή φωτογραφιών, εικονογραφήσεων, βίντεο και άλλων μέσων. Είναι απόλυτα ανταποκρινόμενο και υποστηρίζει δυναμική φόρτωση AJAX. Το θέμα έρχεται επίσης με ένα σταθερό πλαίσιο στα αριστερά που σας βοηθά να πλοηγηθείτε απρόσκοπτα.

Μερικά από τα άλλα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν επιλογές προβολής πλήρους οθόνης και εφέ κύλισης παράλλαξης, πλέγματα γκαλερί πλήρους πλάτους. Με αυτόν τον τρόπο ο ιστότοπός σας στο WordPress φαίνεται υπέροχος και χρησιμοποιεί την πλήρη οθόνη που είναι διαθέσιμη, ανεξάρτητα από το μέγεθος της οθόνης. Το πλέγμα εικόνων είναι επίσης ευαίσθητο, αναδιατάσσεται καθώς η ανάλυση προβολής συρρικνώνεται ή διευρύνεται με ομαλά κινούμενα εφέ.

11. Μίλο

Milo - Θέμα WooCommerce Ready WordPress με δυνατότητα απόκρισης για κινητά

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Milo είναι ένα απόλυτα μινιμαλιστικό και εξαιρετικά μοντέρνο θέμα χαρτοφυλακίου WordPress. Αυτό το κομψό θέμα είναι κατάλληλο για φωτογράφους, καλλιτέχνες και εικονογράφους με εκτίμηση για τον μινιμαλισμό και την επιθυμία να προβάλουν το διαδικτυακό τους χαρτοφυλάκιο με τρόπο που καθιστά το περιεχόμενό τους το επίκεντρο κάθε σελίδας. Το Milo διαθέτει έξυπνη σχεδίαση απόκρισης για προβολή διατάξεων σελίδων με συνέπεια ανεξάρτητα από το μέγεθος της οθόνης ή τον τύπο της συσκευής. Το να έχετε ένα πλευρικό πλαίσιο βοηθάει πολύ στην πλοήγηση χωρίς να διακυβεύεται η ελαφρότητα και η πολυπλοκότητά του. Εάν αγαπάτε πραγματικά τον μινιμαλισμό, τότε αυτό είναι το θέμα για εσάς!

12. Αποκαλύψτε.

Αποκαλύψτε το θέμα Responsive Porfolio Premium WordPress

Πληροφορίες & λήψη

Το Reveal είναι ένα premium θέμα WordPress που δημιουργήθηκε από το Theme Trust για όσους αναζητούν έναν ιστότοπο στυλ επιχείρησης / χαρτοφυλακίου / ιστολογίου με ανταποκρινόμενη σχεδίαση που θα λαμβάνει ανεξάρτητα από το μέγεθος της οθόνης που χρησιμοποιείτε. Σχεδιασμένο για να φαίνεται ωραίο στην κανονική οθόνη, το φορητό υπολογιστή, το iPad, την κινητή συσκευή (iphone)… κ.λπ., το Reveal είναι ιδανικό για όσους έχουν πελάτες και ή επισκέπτες που θα περιηγούνται στον ιστότοπό τους μέσω διαφόρων gadgets.

Το Reveal χρησιμοποιεί το premium Isotope js plugin, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε ένα χαρτοφυλάκιο με δυνατότητα φιλτραρίσματος με μερικές πολύ κινούμενες εικόνες αντί να χρειάζεται να φορτώνετε ξανά τη σελίδα σας κάθε φορά που θέλετε να προβάλετε στοιχεία σε μια συγκεκριμένη κατηγορία. Τα στοιχεία χαρτοφυλακίου ανοίγουν χρησιμοποιώντας το AJAX, οπότε όταν κάνετε κλικ σε ένα στοιχείο χαρτοφυλακίου, το περιεχόμενο από το χαρτοφυλάκιο θα ανοίξει στην ίδια σελίδα πάνω από την ενότητα χαρτοφυλακίου και μπορεί να γίνει κλικ κλειστό. Αυτό όχι μόνο προσθέτει ένα άγγιγμα κομψότητας, αλλά καθιστά επίσης τον ιστότοπό σας πολύ εύκολο και γρήγορο στην περιήγησή σας.

Ο συνολικός σχεδιασμός του Reveal είναι πολύ μινιμαλιστικός με έμφαση στο περιεχόμενό σας. Και από άποψη λειτουργιών, δεν είναι γεμάτο με πολλά πράγματα, αλλά περιλαμβάνει μόνο τις απαραίτητες επιλογές για ένα καθαρό και απλό χαρτοφυλάκιο και ιστότοπο ιστολογίου – συμπεριλαμβανομένων αρκετών μοναδικών διατάξεων και τεράστιων επιλογών προσαρμογής. Αυτό που είναι μοναδικό σε αυτό το θέμα είναι ότι μπορείτε τώρα να ξεχάσετε να κάνετε μεγέθυνση ή σμίκρυνση των φωτογραφιών για να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις της οθόνης σας. Το θέμα προσαρμόζει αυτόματα τις εικόνες ανάλογα με την οθόνη. Κυριολεκτικά ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μέγεθος οθόνης! Χρειάζεστε κάτι νέο; Θα μπορούσατε πραγματικά να πέσετε για αυτήν τη μοναδικότητα.

13. Inspiro

Θέμα Inspiro Fullscreen Gallery Premium WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Inspiro είναι ένα καθαρό και κομψό θέμα χαρτοφυλακίου WordPress που ανταποκρίνεται περισσότερο στα δημιουργικά μέσα που σχετίζονται με τις φωτογραφίες. Διατίθεται με εξαιρετικές δυνατότητες, όπως υποστήριξη βίντεο, προβολή διαφανειών πλήρους οθόνης, αρχική σελίδα με widget, μονάδα συλλογής, δυναμική αρχική σελίδα του Visual Customizer και βασίζεται στο απίστευτο ZOOM Framework.

Και δεν απαιτείται κωδικοποίηση. Αυτό καθιστά το Inspiro μια εύκολη (και φιλική προς τους αρχάριους) επιλογή σε webmaster όλων των επιπέδων δεξιοτήτων. Χωρίς την απαίτηση κωδικοποίησης και τη διαθεσιμότητα εύκολης μεταφοράς & απόθεσης, θα μπορείτε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας σε απολύτως χρόνο και τελικά θα μπορείτε να επιδείξετε το ταλέντο στον κόσμο που κρατήσατε στον εαυτό σας για πολύ καιρό! Καλή παρουσίαση!

14. Φωτογράφος

Θέμα WordPress σε απευθείας σύνδεση χαρτοφυλακίου φωτογράφων

Το θέμα Photographer WordPress είναι ένα κορυφαίο θέμα που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με επαγγελματία φωτογράφο. Έτσι, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το θέμα περιέχει κάθε ανάγκη για τις φωτογραφικές σας ανάγκες. Τίποτα δεν λείπει!

Μόνο όμορφες φωτογραφίες μπορούν να πουλήσουν τις υπηρεσίες ενός φωτογράφου. Με αυτό το θέμα μπορείτε να παρουσιάσετε την εργασία σας κομψά στην αρχική σας σελίδα. Εμφανίστε τις φωτογραφίες σας ως φόντο πλήρους μεγέθους ή ως ρυθμιστικό. Επιπλέον, το θέμα είναι επίσης ιδανικό για το χαρτοφυλάκιό σας – απλώς χρησιμοποιήστε τις ενσωματωμένες λειτουργίες για να προσθέσετε τη συλλογή σας. Για τους φωτογράφους που θέλουν να αυξήσουν την πελατειακή τους βάση, η προσαρμόσιμη φόρμα επικοινωνίας και η ενσωμάτωση του WooCommerce είναι υπέροχα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να πουλήσετε οποιοδήποτε είδος υπηρεσιών και προϊόντων απευθείας, όπως συνεδρίες φωτογραφιών, φωτοκόπτες ή αξεσουάρ για φωτογράφους.

15. Μάιν

Θέμα Mane Modern Portfolio WordPress για δημιουργικά

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το θέμα Mane WordPress είναι γεμάτο χρήσιμες λειτουργίες για ένα δημιουργικό χαρτοφυλάκιο στο διαδίκτυο. Το θέμα συνδυάζεται με τον ισχυρό δημιουργό σελίδων του Visual Composer. Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας προσαρμοσμένες διατάξεις σελίδων, πλήρεις με τόνους ενσωματωμένων επιλογών χαρτοφυλακίου, με το διαισθητικό εργαλείο δημιουργίας διεπαφών. Προσθέστε μια λίστα χαρτοφυλακίου, πλέγμα, φορτώστε περισσότερα ή άπειρη κύλιση, καρουζέλ, ρυθμιστικά και άλλα. Επιπλέον, το θέμα έρχεται με lightbox σε εικόνες και βίντεο, ενσωματώσεις κοινωνικής ροής και εικονιδίων, υποστήριξη παράλλαξης, διαδραστικούς συνδέσμους και άλλα.

16. Kalium

Θέμα Kalium Professional Creative WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Kalium είναι ένα δημοφιλές δημιουργικό θέμα και είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί. Το θέμα διαθέτει τόνους ενσωματωμένων επιλογών που θα λατρέψει κάθε δημιουργικός επαγγελματίας. Οι εύκολες επιλογές δημιουργίας σελίδων, οι σχεδιαστές διάταξης και τα προκατασκευασμένα δείγματα επίδειξης διευκολύνουν την εκκίνηση. Μετά από αυτό χρησιμοποιήστε πρόσθετες επιλογές για τυπογραφία, ρυθμιστικά, μεταφράσεις γλώσσας, χρώματα, αιωρητήρια χαρτοφυλακίου, ενοποίηση χαρτοφυλακίου Dribbble και χρώματα για στυλ χωρίς κώδικα. Το θέμα Kalium είναι επίσης έτοιμο για αμφιβληστροειδή και διαθέτει προσαρμοστικές εικόνες που τεντώνονται ή περικόπτονται για να εμφανίζονται στο τέλειο μέγεθος σε οποιαδήποτε συσκευή. Είναι πιθανώς ένα από τα καλύτερα θέματα χαρτοφυλακίου WordPress για επιχειρήσεις και εταιρείες λόγω της ευελιξίας.

17. Werkstatt

Θέμα WordPress Werkstatt Creative Portfolio

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Για να δημιουργήσετε ένα όμορφο χαρτοφυλάκιο βοηθά πραγματικά να ξεκινήσετε με ένα όμορφο πρότυπο. Τυχαίνει ότι το θέμα Werkstatt είναι γεμάτο από αυτά. Με περισσότερες από 25+ μοναδικές επιδείξεις στυλ χαρτοφυλακίου και συλλογής για να διαλέξετε, μια ενσωματωμένη διεπαφή δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης, αυτόματη ανίχνευση φίλτρου χαρτοφυλακίου, προσαρμόσιμα στυλ ιστολογίου και πολλά άλλα, είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάθε δημιουργικό να δημιουργήσει τον δικό του ιστότοπο. Άλλες εξαιρετικές λειτουργίες περιλαμβάνουν εκατοντάδες γραμματοσειρές Google, 6 εφέ κινούμενων εικόνων, συμβατότητα WooCommerce, πολλαπλές διατάξεις μενού και ακόμη και επικαλύψεις ήχου.

18. Ομαλά

Ομαλά θέμα WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Smoothly είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη δημιουργία δημιουργικών ιστότοπων για τους πελάτες ή τον εαυτό σας. Αυτό το θέμα χαρτοφυλακίου WordPress έχει επιλεγεί από πολλούς δημιουργικούς επαγγελματίες, όπως σχεδιαστές ιστοσελίδων και γραφίστες, εικονογράφους, φωτογράφους, πρακτορεία, ελεύθερους επαγγελματίες και πολλούς άλλους για τη δημιουργία καταπληκτικών χαρτοφυλακίων και εταιρικών ιστότοπων. Είναι ένα πραγματικά δημιουργικό θέμα χαρτοφυλακίου WordPress. Περιλαμβάνει πολλά demo που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε από το πλήθος. Απλώς χρησιμοποιήστε ένα από αυτά ως αφετηρία δημιουργήστε τον δικό σας εντυπωσιακό ιστότοπο.

Συνοδεύεται από πολλά premium plugins WordPress και στοιχεία Visual Composer αξίας άνω των 200 $. Επιπλέον, περιλαμβάνει πολλά αποκλειστικά πρόσθετα WordPress που είναι διαθέσιμα μόνο εντός του θέματος. Υποστηρίζει επίσης πολλές προσθήκες τρίτων. Ομαλά κινούμενα σχέδια και εφέ, πλέγματα εικόνων και γκαλερί, δημιουργικά καρουζέλ, πολύχρωμοι χάρτες Google, μακέτες συσκευών, κοινωνικοί σύνδεσμοι, ικανότητα δημιουργίας χαρτοφυλακίων, μελέτες περιπτώσεων, μέλη της ομάδας και πολλές άλλες λειτουργίες και επιλογές θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε κάτι πραγματικά εξαιρετικό.

19. ΑΠΟΦΥΓΗ

Θέμα AVOIR WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το AVOIR WP είναι ένα premium θέμα WordPress, βασισμένο σε ελάχιστο σχεδιασμό, εκλεκτή τυπογραφία και μεγάλη φωτογραφία, ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες δημιουργικών επαγγελματιών όπως γραφίστες και σχεδιαστές ιστοσελίδων, δημιουργικά γραφεία, καλλιτέχνες τατουάζ, ελεύθερους επαγγελματίες, φωτογράφους, αρχιτέκτονες, καλλιτέχνες γκράφιτι και οπτικούς καλλιτέχνες γενικά.

Το AVOIR WP είναι ιδανική επιλογή για δημιουργικούς ιστότοπους και έργα, γεμάτη με εκπληκτικές δυνατότητες, όπως το ισχυρό πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων Drag & Drop της Visual Composer Drag & Drop, το Redux Options Framework, το Revolution Slider, το Parallax Backgrounds και το Google Web Fonts. Με ένα πρόγραμμα επίδειξης με ένα κλικ και μια επίδειξη έτοιμη για WooCommerce, μπορείτε να ρυθμίσετε τον ιστότοπό σας και να αρχίσετε να δημιουργείτε περιεχόμενο μέσα σε λίγα λεπτά. Σχεδόν κάθε στοιχείο αυτού του θέματος είναι εύκολα προσαρμόσιμο χωρίς γνώσεις κωδικοποίησης.

Ανταπόκριση και εξαιρετικά ευέλικτο, το AVOIR WP σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εξαιρετικά αισθητική και μοναδική διάταξη σελίδων. Προσαρμοσμένα σύνολα χρωμάτων, γραμματοσειρές Ιστού Google, παρασκήνιο Parallax, ρυθμιστικά βίντεο, στοιχεία με δυνατότητα αναπαραγωγής και πολλά άλλα χαρακτηριστικά διαθέσιμα μέσω μιας εύχρηστης και διαισθητικής διεπαφής.

20. Monsterrat

Θέμα Monsterrat WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Monsterrat είναι ένα καθαρό και ελάχιστο θέμα χαρτοφυλακίου premium. Αυτό το υπέροχο θέμα θα ήταν ιδανικό για την προβολή της τέχνης σας, των σχεδίων προϊόντων, των ενδυμάτων, των παρουσιάσεων πολυμέσων ή οτιδήποτε άλλο.

Εάν ο σχεδιαστής σας με οποιονδήποτε τρόπο ή φόρμα χρειάζεστε πραγματικά έναν ιστότοπο, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να σας βρουν. Ο ευκολότερος τρόπος για να ξεκινήσετε είναι με ένα θέμα WordPress, οπότε γιατί δεν υπάρχει Monsterrat; Ένα από τα πιο μοναδικά χαρακτηριστικά αυτού του θέματος είναι η κοκαλιάρικη κατακόρυφη πλοήγηση εικονιδίων που αφήνει τα μέσα σας να στέκονται μπροστά και στο κέντρο. Οι αναγνώστες σας πρέπει απλώς να αιωρηθούν στα εικονίδια για να ανοίξουν το κρυφό μενού, τους κοινωνικούς συνδέσμους, το χαρτοφυλάκιο και τη γραμμή αναζήτησης.

Αλλά η Monsterrat μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από το απλό χαρτοφυλάκιό σας, συνοδεύεται επίσης από πολλούς προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων και το ισχυρό εργαλείο δημιουργίας σελίδων Visual Composer. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προσθέσετε υπηρεσίες που προσφέρετε, μαρτυρίες από ευχαριστημένους πελάτες, ακόμη και από τα μέλη της ομάδας σας (αν είναι μόνο εσείς, τότε χρησιμοποιήστε τον συνθέτη για να δημιουργήσετε μια σελίδα περίπου). Άλλες λειτουργίες θεμάτων περιλαμβάνουν ενσωμάτωση χαρτών Google, εικονίδια FontAwesome, αρχεία μετάφρασης, μετρητές και γραμμές προόδου και πολλά άλλα.

21. Λαβύρινθος

Θέμα Maze WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Maze είναι ένα πολύ μοναδικό και δημιουργικό θέμα premium WordPress που είναι ιδανικό για κάθε γραφείο ή στούντιο για να δημιουργήσει τον ιστότοπό του. Αυτό το θέμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενημερώσετε τους πελάτες πόσο φοβερό είστε.

Αυτό το θέμα είναι πραγματικά μοναδικό. Εάν θέλετε να κάνετε μια μεγάλη, τολμηρή εντύπωση, τότε το Maze είναι κατάλληλο για εσάς. Αυτό το μοναδικό θέμα χαρτοφυλακίου μιας σελίδας έχει εξαιρετικές δυνατότητες για τη δημιουργία του δικού σας διαδικτυακού χαρτοφυλακίου που περιγράφει πραγματικά εσάς και τη δημιουργική σας διαδικασία. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο δημιουργίας εύκολης διάταξης για να οργανώσετε ενότητες, να επιλέξετε από ανοιχτόχρωμες και σκούρες αποχρώσεις και να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο φόντο κλίσης για να ξεκινήσετε.

Το Maze έχει πολλά περισσότερα χαρακτηριστικά, όπως προσαρμοσμένη κύλιση για προχωρημένους, γραφικά φόντου με υψηλό FPS και ρυθμιστικά πλήρους οθόνης που σίγουρα θα τραβήξουν την προσοχή των αναγνωστών. Και το πλαίσιο επιλογών χωρίς επωνυμία, τα δυναμικά μετα-πλαίσια και τα μετα-πλαίσια σελίδων, η υποστήριξη γραμματοσειρών Google και άλλες λειτουργίες backend θα σας κρατήσουν ευχαριστημένοι ως αχιβάδες. Άλλες εξαιρετικές λειτουργίες θέματος περιλαμβάνουν υποστήριξη παιδικών θεμάτων, αρχεία μετάφρασης, μια υπέροχη γεννήτρια σύντομων κωδικών, φόρμα επικοινωνίας Ajax και άλλα.

22. Μπέκετ

Θέμα Beckett WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Beckett είναι ένα μοντέρνο και απλό θέμα WordPress και premium χαρτοφυλακίου. Με καθαρή και ευρύχωρη διάταξη, αυτό το θέμα διατηρεί την εστίαση στις εικόνες και το περιεχόμενό σας.

Όταν κάνετε το άλμα από τον χομπίστα στον επαγγελματία φωτογράφο, το πρώτο βήμα είναι να δημιουργήσετε έναν κομψό ιστότοπο για να δείξετε τη δουλειά σας. Ο Μπέκετ κάνει τη ζωή σας εύκολη. Αυτό το θέμα περιλαμβάνει βασικά χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο φωτογραφίας γρήγορα. Το χαρτοφυλάκιο με δυνατότητα φιλτραρίσματος είναι ιδανικό για τη μεταφόρτωση των συλλογών εικόνων σας και τα πρότυπα σελίδων χαρτοφυλακίου και αρχειοθέτησης καθιστούν την προσθήκη των σελίδων σας γρήγορη και εύκολη.

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό του Beckett είναι η ενσωματωμένη υποστήριξη για το WordPress Theme Customizer. Από εδώ μπορείτε να ορίσετε προσαρμοσμένα χρώματα, να επιλέξετε από τόνους προσαρμοσμένων widget και πολλά άλλα. Με αυτό μπορείτε να δείτε όλες τις αλλαγές σας ζωντανά πριν τις δεσμεύσετε στον ιστότοπό σας. Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν μια εντυπωσιακή παρουσίαση αρχικής σελίδας, προσαρμοσμένους συντομεύσεις, μια σελίδα μαρτυριών, αποκριτική σχεδίαση και συμβατότητα μεταξύ προγραμμάτων περιήγησης.

23. Στοίβα

Θέμα Stack WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Stack είναι ένα πολύχρωμο και μοντέρνο χαρτοφυλάκιο τοιχοποιίας premium WordPress με θέμα το Themify. Αυτό το θέμα διαθέτει έναν πλήρως ρευστό σχεδιασμό που καθιστά το περιεχόμενό σας εύκολο να διαβαστεί σε οποιαδήποτε συσκευή. Το θέμα είναι ένα κομψό θέμα τοιχοποιίας blog και χαρτοφυλακίου που χρησιμοποίησε το πρόσθετο Themify “Tiles” για τη δημιουργία ενός απρόσκοπτου πλέγματος πρόσφατων δημοσιεύσεων. Αυτό το θέμα είναι ο τέλειος τρόπος να μοιραστείτε τις σκέψεις σας, τους εμπειρογνώμονες ή ακόμα και τα έργα τέχνης σας με τον υπόλοιπο κόσμο.

Το θέμα χρησιμοποιεί το εργαλείο δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης του Themify, οπότε είναι εύκολο να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες διατάξεις. Και οι ενσωματωμένες επιλογές χρώματος σημαίνουν ότι μπορείτε να δημιουργήσετε μια έκδοση του Stack που λειτουργεί για το δικό σας (αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μόνο αποχρώσεις του ροζ, μπορείτε – μόνο εμείς το πάνελ στυλ). Επιπλέον, το θέμα είναι συμβατό με το WooCommerce, οπότε μπορείτε να ξεκινήσετε να κερδίζετε χρήματα από τον ιστότοπό σας, πωλώντας τα δικά σας προϊόντα ή συνδέοντας σε ιστότοπους συνεργατών.

Άλλες λειτουργίες που σίγουρα θα λατρέψετε περιλαμβάνουν άπειρη κύλιση, υποστήριξη εικόνας αμφιβληστροειδούς, πολλές μορφές ανάρτησης, προσαρμοσμένους συντομεύσεις και widget, προσαρμοσμένες επιλογές γραμματοσειράς Google και πολλά άλλα.

24. Φουσκώστε

Swell WordPress Θέμα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Swell είναι ένα ελάχιστο χαρτοφυλάκιο και ένα premium WordPress θέμα blogging ιδανικό για να ξεκινήσετε έναν προσωπικό ιστότοπο για να μοιραστείτε τις σκέψεις σας ή να προωθήσετε την εργασία σας. Επιπλέον, η υποστήριξη για εκπληκτικά φόντα βίντεο κάνει τις αναρτήσεις και το περιεχόμενό σας να ξεχωρίζουν.

Όλοι είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, οπότε είναι λογικό να είστε και εσείς. Το Swell είναι μια καταπληκτική επιλογή για να ξεκινήσετε το δικό σας ιστολόγιο ή το διαδικτυακό σας χαρτοφυλάκιο. Αυτό το εύχρηστο θέμα ανταποκρίνεται πλήρως, ώστε οι ακόλουθοί σας να μπορούν να ελέγχουν τις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις σας σε οποιαδήποτε συσκευή. Και τα ενσωματωμένα πρότυπα σελίδων για την αρχική σελίδα και το χαρτοφυλάκιο διευκολύνουν την εγκατάσταση του ιστότοπού σας.

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του Swell είναι το πλήρες πλάτος του φόντου βίντεο. Το θέμα υποστηρίζει βίντεο Vimeo, Youtube και self-hosting ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακές σελίδες. Και τα προσαρμοσμένα φόντα εικόνων για τίτλους προσθέτουν μια μοναδική πινελιά στο χαρτοφυλάκιό σας, το ιστολόγιο κ.λπ. Άλλες λειτουργίες θέματος περιλαμβάνουν προσαρμοσμένα widget, προσαρμοσμένη μεταφόρτωση λογότυπου, χρήσιμους σύντομους κωδικούς και υποστήριξη προσαρμογέα θέματος WordPress (για εύκολη προσαρμογή σχεδιασμού).

25. Κομψό από το Themify

Θέμα Themify Elegant WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Elegant είναι ένα καθαρό και ελάχιστο premium θέμα WordPress που σχεδιάστηκε από την Themify. Αυτό το θέμα είναι ιδανικό για φωτογράφους, καλλιτέχνες και μπλόγκερ που έχουν τόνους εξαιρετικών εικόνων για κοινή χρήση με τους αναγνώστες τους.

Μια φωτογραφία αξίζει χίλιες λέξεις, σωστά; Γιατί λοιπόν να μην γεμίσετε τον ιστότοπό σας με εκατομμύρια λέξεις χρησιμοποιώντας τα πανέμορφα χαρτοφυλάκια που περιλαμβάνονται στο θέμα Elegant portfolio WordPress. Αυτό το θέμα είναι απόλυτα κωδικοποιημένο για εσάς (και την ομάδα σας) να μοιράζεστε ένα ιστολόγιο γεμάτο από συμβουλές και σκέψεις, χαρτοφυλάκια των έργων σας, ακόμη και ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, εάν υπάρχουν προϊόντα που θέλετε να μοιραστείτε με τους αναγνώστες σας.

Το κομψό χαρτοφυλάκιο έρχεται προ-στιλ με 6 διαφορετικά χρώματα δέρματος, αλλά υπάρχουν επίσης ενσωματωμένοι επιλογείς χρωμάτων εάν θέλετε να σχεδιάσετε το δικό σας χρωματικό συνδυασμό. Και επειδή το θέμα περιλαμβάνει το εργαλείο δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης του Themify, είναι εύκολο να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες σελίδες με λίγα μόνο κλικ. Όλες αυτές οι εύχρηστες επιλογές κάνουν το Elegant portfolio μια εξαιρετική επιλογή για κάθε δημιουργικό. Άλλα χαρακτηριστικά θέματος περιλαμβάνουν προσαρμοσμένα widget, άφθονους σύντομους κωδικούς, τρία φίλτρα εικόνας (σέπια, θάμπωμα και κλίμακα του γκρι), προσαρμοσμένες επιλογές κεφαλίδας, κοινωνική ενσωμάτωση και φυσικά ένα υπέροχο σχεδιασμό που ανταποκρίνεται.

26. Κόκκινο: Folio

Κόκκινο: Θέμα Folio WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Red: folio είναι ένα θέμα WordPress με απόκριση χαρτοφυλακίου από το Themeforest. Αυτό το υπέροχο θέμα είναι ιδανικό για την προβολή της δουλειάς μας για κοινή χρήση με τους φίλους, τους πελάτες και τους οπαδούς σας.

Έχοντας ένα χαρτοφυλάκιο για το οποίο μπορείτε να είστε περήφανοι είναι σημαντικό για κάθε σχεδιαστή, προγραμματιστή ή καλλιτέχνη. Βάζοντας το χαρτοφυλάκιό σας στο Διαδίκτυο, σας διευκολύνει να μοιράζεστε την εργασία σας με φίλους, οικογένεια και εργοδότες όπου κι αν βρίσκεστε. Κόκκινο: το folio είναι ο τέλειος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα διαδικτυακό χαρτοφυλάκιο που επιδεικνύετε σε οποιαδήποτε συσκευή χάρη στην απόκριση διάταξης, τις προσαρμόσιμες γραμματοσειρές Google, τα όμορφα φωτιστικά φωτογραφιών και άλλα.

Ένα βασικό χαρακτηριστικό του Red: Folio είναι οι ευέλικτες επιλογές χαρτοφυλακίου ενσωματωμένες στο θέμα. Χρησιμοποιώντας τον τύπο προσαρμοσμένης ανάρτησης χαρτοφυλακίου, μπορείτε γρήγορα και εύκολα να δημιουργήσετε απεριόριστες σελίδες, ενότητες και κατηγορίες χαρτοφυλακίου. Στυλ στυλ κάθε χαρτοφυλακίου σας χρησιμοποιώντας επιλογές για φιλτράρισμα, μεγέθη εικόνας (μικρό ή μεγάλο τετράγωνο, οριζόντιο, μικρό ή μεγάλο πορτρέτο ή βίντεο), lightbox και ένα προαιρετικό επίπεδο πλαίσιο προγράμματος περιήγησης για κάθε στοιχείο. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε το διάστημα, την επικάλυψη και την αδιαφάνεια για τα χαρτοφυλάκια σας χρησιμοποιώντας τον Πίνακα επιλογών θέματος.

Άλλες λειτουργίες θέματος περιελάμβαναν απεριόριστα χρώματα για διάφορα στοιχεία θέματος, έναν εύκολο στη χρήση Πίνακα επιλογών θέματος, επιλογές διάταξης μίας και πολλών σελίδων, έναν προσαρμοσμένο τύπο ανάρτησης μελών ομάδας, 9 πρότυπα σελίδων για να ξεκινήσετε, ρυθμιστικό επιπέδου και πολλά άλλα.

27. Μονοπάτι

Θέμα WordPress WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Trail είναι ένα θέμα WordPress με ελάχιστο στυλ χαρτοφυλακίου από το Theme Trust. Αυτό το κομψό θέμα είναι καθαρό και απλό, ώστε να μπορείτε να αναδείξετε τις εικόνες και τα βίντεό σας.

Τα χαρτοφυλάκια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εμφανίσετε την εργασία σας ή τα τρέχοντα έργα σας. Με το Trail, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κομψό και ελάχιστο διαδικτυακό χαρτοφυλάκιο της εργασίας σας. Αυτό είναι χρήσιμο όταν υποβάλλετε αίτηση για δουλειά, δείχνοντας τις δυνατότητές σας σε πιθανούς πελάτες ή απλώς για κοινή χρήση με φίλους και οικογένεια.

Το Trail έρχεται ολοκληρωμένο με ένα υπέροχο χαρτοφυλάκιο με δυνατότητα φιλτραρίσματος. Μπορείτε να προσθέσετε εικόνες, ρυθμιστικά γκαλερί και βίντεο για να εμφανίσετε την εργασία σας. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αρχική σελίδα του parallax για να δείξετε στα νέα σας τι νέο υπάρχει. Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό είναι το ενσωματωμένο WordPress Theme Customizer που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε χρώματα, γραμματοσειρές και άλλες λειτουργίες.

28. OnePager

Θέμα WordPress OnePager

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το OnePager είναι ένα κομψό θέμα χαρτοφυλακίου WordPress που αναπτύχθηκε από την Templatic. Αυτό το θέμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρουσιάσετε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό χαρτοφυλάκιο.

Το OnePager διαθέτει μια αρχική σελίδα πλούσια σε λειτουργίες που βάζει όλες τις πιο σημαντικές πληροφορίες σας μπροστά και στο κέντρο. Μπορείτε να επιλέξετε να συμπεριλάβετε ένα ρυθμιστικό αρχικής σελίδας, το προσωπικό σας, τα στοιχεία του χαρτοφυλακίου σας, τις υπηρεσίες, τις μαρτυρίες ή τα σχόλια καρουσέλ, τις διαφημίσεις, τις αναρτήσεις ιστολογίου σας, ένα ενημερωτικό δελτίο και ακόμη και μια φόρμα επικοινωνίας. Επιπλέον, είναι εύκολο να προσαρμόσετε την αρχική σας σελίδα χρησιμοποιώντας widget και το ενσωματωμένο σύστημα μενού του WordPress. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε την αρχική σελίδα που θέλετε να βλέπουν οι πελάτες ή οι αναγνώστες.

Το θέμα υποστηρίζει επίσης μια ποικιλία άλλων επιλογών που περιλαμβάνονται στα περισσότερα Templatic θέματα. Οι δυνατότητες περιλαμβάνουν υποστήριξη WooCommerce για ένα πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα, σύνθετη αναζήτηση, αρχεία, χάρτες ιστότοπων και προσαρμοσμένους συντομεύσεις.

29. Έντονη

Έντονο θέμα WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Bold είναι ένα όμορφο θέμα WordPress και ιστολογίου χαρτοφυλακίου που δημιουργήθηκε από την Themify. Αυτό το εντυπωσιακό θέμα είναι γεμάτο από μεγάλες διατρήσεις χρώματος, υφής και καθαρών διατάξεων που το καθιστούν ιδανικό για έναν ξεχωριστό ιστότοπο για οποιονδήποτε blogger, σχεδιαστή, καρτούν, φωτογράφο κ.λπ..

Είναι σαφές ότι αυτό το θέμα έχει αντίκτυπο. Μόλις φτάσετε στις αναρτήσεις αρχικής σελίδας πλήρους πλάτους ξεχωρίζοντας με οποιοδήποτε χρώμα από το ουράνιο τόξο. Μπορείτε να προσθέσετε σχεδόν οτιδήποτε στο ιστολόγιο και το χαρτοφυλάκιο. Και οι δύο υποστηρίζουν πρότυπο, εικόνα, γκαλερί, ρυθμιστικά, βίντεο, ακόμη και χάρτες. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε μεμονωμένα κάθε ανάρτηση που προσθέτετε. Επιλέξτε οποιοδήποτε χρώμα, οποιοδήποτε μοτίβο, οποιαδήποτε εικόνα, οποιαδήποτε γραμματοσειρά, οποιαδήποτε ευθυγράμμιση θέλετε. Αυτό σας δίνει τη δύναμη να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που ταιριάζει με την προσωπικότητά σας.

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό είναι το άπειρο φορτίο της αρχικής σελίδας. Οι επισκέπτες μπορούν να συνεχίσουν να κάνουν κύλιση μέχρι να βρουν αυτό που ψάχνουν. Και υπάρχει επίσης ένα χρήσιμο κουμπί επιστροφής στην κορυφή. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να μετακινηθούν προς τα πάνω στην κορυφή όταν τελειώσουν. Με ένα κλικ του κουμπιού “Πίσω προς την κορυφή” μεταφέρονται στην κεφαλίδα σας για εύκολη πλοήγηση.

30. Μελάνι

Θέμα μελανιού WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Ink είναι ένα θέμα WordPress χαρτοφυλακίου με δυνατότητα απόκρισης που αναπτύχθηκε από το Theme Trust. Αυτό το εκπληκτικό θέμα διαθέτει ένα απλό πλέγμα αρχικής σελίδας που εμφανίζει εξειδικευμένα στοιχεία χαρτοφυλακίου, καθιστώντας το ιδανικό για καλλιτέχνες, γραφίστες και άλλους με προσωπικά χαρτοφυλάκια.

Αυτό το θέμα το κρατά απλό με ένα κομψό χαρτοφυλάκιο αρχικής σελίδας. Το απλό πλέγμα κάνει τις θέσεις να ξεχωρίζουν. Επιπλέον, το γεγονός ότι το χαρτοφυλάκιο είναι φιλτράρισμα διευκολύνει τους επισκέπτες να περιηγηθούν στα έργα σας και να βρουν αυτό που ψάχνουν.

Το μελάνι είναι επίσης πλήρως ανταποκρινόμενο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αναδείξετε τον ιστότοπό σας και το χαρτοφυλάκιό σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Με ένα τόσο ωραίο χαρτοφυλάκιο, θα μπορούσατε εύκολα να το χρησιμοποιήσετε για να δείξετε σε φίλους και οπαδούς τα τρέχοντα έργα σας, ή ακόμα και σε μια συνέντευξη εργασίας για να εμφανίσετε ολόκληρο το σώμα της εργασίας σας.

31. Patti

Θέμα Patti WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Patti είναι ένα θέμα παράλληλου στυλ μιας σελίδας ιδανικό για τη δημιουργία ενός απλού διαδικτυακού χαρτοφυλακίου. Το θέμα είναι ευαίσθητο και εύκολο στη χρήση, οπότε σχεδόν οποιοσδήποτε μπορεί να δημιουργήσει τον δικό του ιστότοπο WordPress μαζί του. Το θέμα περιλαμβάνει το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων του Visual Composer, οπότε δεν χρειάζεται να κατανοήσετε τις γλώσσες κωδικοποίησης για να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας. Απλά εισάγετε τις ενότητες που θέλετε να συμπεριλάβετε. Όπως έργα, παραλλάξ φόντα, γκαλερί, ρυθμιστικά, εικονίδια, παρουσιάσεις και άλλα.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το Patti είναι επίσης συμβατό με μια σειρά χρήσιμων και δημοφιλών προσθηκών για να προσθέσετε ακόμη περισσότερες δυνατότητες στο χαρτοφυλάκιό σας. Μεταφράστε τον ιστότοπό σας με WPML, προσθέστε ένα κατάστημα με το WooCommerce, διαχειριστείτε πλαϊνές μπάρες με το SMK Sidebar Generator, βελτιστοποιήστε το SEO σας με το Yoast ή το πακέτο SEO σε όλα, κ.λπ..

32. Κάππα

Kappe - Χαρτοφυλάκιο πλήρους οθόνης & Θέμα Blog WP

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Kappe έχει μοντέρνα εμφάνιση, με διακριτική διάταξη πλέγματος και καθαρό, σχεδόν μινιμαλιστικό θέμα χαρτοφυλακίου WordPress. Αυτό το θέμα έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για φωτογραφία, αν και μπορεί να καλλιεργήσει άλλες βιτρίνες. Είναι εντελώς προσαρμόσιμο και διαθέτει εικονίδια αμφιβληστροειδούς, απεριόριστα ρυθμιστικά, χρώματα, πλευρικές γραμμές και 5+ προσαρμοσμένα widget. Είναι έτοιμη για μετάφραση και συνοδεύεται από μια πλήρως αναθεωρημένη λεπτομερή τεκμηρίωση. Έτσι, εάν ψάχνετε κάτι που θα αναδείξει την εργασία σας και όχι την ίδια, τότε σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσετε.

33. Φιλτράρεται

Φιλτραρισμένο θέμα WordPress

Πληροφορίες & λήψη

Το φίλτρο είναι ένα πραγματικά καθαρό και κομψό θέμα χαρτοφυλακίου WordPress που θα δώσει στην εργασία σας την παρουσίαση που της αξίζει. Η δουλειά σας είναι καταπληκτική, οπότε γιατί να την παρουσιάσετε σε ένα μέτριο θέμα; Το φιλτραρισμένο έρχεται με μια καλά ισορροπημένη και μινιμαλιστική σχεδίαση, με πολλά καλαίσθητα εφέ jQuery που θα κάνουν την εργασία σας να φανεί καταπληκτική και θα σας εντυπωσιάσει..

34. Επιχειρήσεις

Θέμα Venture WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Venture είναι ένα θέμα WordPress που ανταποκρίνεται στις επιχειρήσεις και στο χαρτοφυλάκιο που δημιουργήθηκε από το WPZoom. Αυτό είναι ένα υπέροχο θέμα για επιχειρήσεις και άτομα που θέλουν ένα καθαρό και ελάχιστο θέμα με ένα χαρτοφυλάκιο για να επιδείξουν τη δουλειά τους.

Αυτό το θέμα περιλαμβάνει πολλές χρήσιμες λειτουργίες, όπως την προσαρμοσμένη προβολή πλήρους πλάτους. Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τα χρώματα, τις γραμματοσειρές και άλλα χαρακτηριστικά παρουσίασης από τη σελίδα επιλογών θέματος. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επισημάνετε τι είναι η επιχείρησή σας, πρόσφατα έργα ή άλλα σχετικά νέα.

Το Venture διαθέτει επίσης 12 καταπληκτικά widget για να προσαρμόσετε την αρχική σας σελίδα. Εμφάνιση περιστρεφόμενης λίστας πελατών, προσθήκη μηνύματος παρότρυνσης για δράση ή προσθήκη μιας λίστας με τις πρόσφατες αναρτήσεις σας. Άλλα widget περιλαμβάνουν ροή Flickr, ροή Twitter, πρόσφατα σχόλια, χαρτοφυλάκιο καρτελών, μαρτυρίες, κοινωνικούς συνδέσμους και άλλα.

35. Κορυφή

Θέμα Apexa WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Apex είναι ένα αριστοκρατικό premium θέμα WordPress που σχεδιάστηκε από την Templatic. Αυτό το μοντέρνο θέμα δημιουργήθηκε ειδικά με γνώμονα τους αρχιτέκτονες και τα κατασκευαστικά γραφεία.

Ως αρχιτέκτονας ή κατασκευαστική εταιρεία, χρειάζεστε επενδυτές ή / και πελάτες για να συνεχίσετε την επιχείρησή σας. Δείξτε την εργασία σας σε επαγγελματικά χρησιμοποιώντας το Apex και σίγουρα θα εντυπωσιάσετε τους πελάτες και τους επενδυτές. Το θέμα έχει όλα όσα χρειάζεστε – μια υπέροχη αρχική σελίδα, υποστήριξη παρασκηνίου εικόνας, μια εξαιρετική φόρμα επικοινωνίας, ένα χρήσιμο ιστολόγιο και το πιο σημαντικό τρόπο να τεκμηριώσετε και να μοιραστείτε την εργασία σας.

Το πιο ωραίο χαρακτηριστικό αυτού του θέματος είναι το εκπληκτικό χαρτοφυλάκιο για την προβολή των ιδιοτήτων σας. Κάθε ανάρτηση περιλαμβάνει ένα εκπληκτικό ρυθμιστικό πλήρους πλάτους εικόνων που προβάλλουν το έργο σας, ακολουθούμενο από μια λεπτομερή περιγραφή (χαρακτηριστικά, παροχές, προδιαγραφές εγκαταστάσεων, πρόγραμμα πληρωμών κ.λπ.). Επιπλέον, υπάρχει μια ειδική ενότητα για να προσθέσετε έναν χάρτη στην τοποθεσία σας, ένα βίντεο ιδιοκτησίας και ακόμη και ένα φυλλάδιο. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εμφανίσετε κάθε ένα από τα έργα σας και να εμφανίσετε όλες τις πληροφορίες που οι αγοραστές και οι επενδύσεις θέλουν να δουν σε μια καθαρή, ευανάγνωστη μορφή.

Το θέμα περιλαμβάνει επίσης πολλές επιλογές προσαρμογής μέσω του WordPress Theme Customizer. Από εδώ μπορείτε να προσθέσετε το λογότυπό σας, να αλλάξετε τα χρώματα των θεμάτων και πολλά άλλα και να κάνετε προεπισκόπηση των αλλαγών σας ζωντανά. Το Apex περιλαμβάνει επίσης προσαρμοσμένα widget, υποστήριξη μαρτυριών, ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων, πρότυπα σελίδων, υποστήριξη WPML για εύκολες μεταφράσεις και άλλα.

Συμπληρώνοντας τις επιλογές μας για τα καλύτερα θέματα χαρτοφυλακίου WordPress

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα αγαπημένα μας θέματα που πιστεύουμε ότι είναι επίσης μερικά από τα καλύτερα θέματα WordPress χαρτοφυλακίου στον ιστό, αλλά γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλές περισσότερες επιλογές εκεί έξω. Αν έχετε βρει αυτό που επιθυμεί η καρδιά σας, ενημερώστε μας. Θα θέλαμε να ακούσουμε ποια πιστεύετε ότι είναι τα καλύτερα χαρτοφυλάκια WordPress θέματα και αν νομίζετε ότι θα έπρεπε να έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα μας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map