30+ πρέπει να έχουν θέματα WordPress που μοιάζουν με Pinterest

Το Pinterest είναι τρελό δημοφιλές και αναπτύσσεται γρήγορα. Με τόσους πολλούς χρήστες να καρφιτσώνουν τις καθημερινές δραστηριότητές τους, τις επισημάνσεις “μου αρέσει” και “δεν μου αρέσει” και χρήσιμες πληροφορίες σε όλο τον ιστό, δεν είναι περίεργο ότι δημιουργήθηκε μια σειρά από υπέροχα θέματα εμπνευσμένα από το Pinterest για το WordPress.


Θέματα που μοιάζουν με Pinterest αποτυπώνουν την ουσία του Pinterest – ένα χαρτοφυλάκιο πλέγματος ή ιστολόγιο με τοιχοποιία όπου οι αναρτήσεις περιλαμβάνουν μια μικρογραφία της επιλεγμένης εικόνας και μια σύντομη αναδρομή από το άρθρο. Παρακάτω είναι δωρεάν και εμπορικά θέματα WordPress που έχω βρει ότι μοιάζουν πολύ με το Pinterest, αλλά είναι γεμάτα με όλες τις φανταστικές και εύχρηστες λειτουργίες του WordPress. Δείτε τα παρακάτω!

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

1. Σύνολο

Σύνολο θέματος - Παράδειγμα πλέγματος τοιχοποιίας

Το Total είναι ένα εξαιρετικά καθαρό και μοντέρνο θέμα WordPress που έχει σχεδιαστεί για τη νέα εποχή. Ενώ αυτό το θέμα περιλαμβάνει πολλές δυνατότητες για τη δημιουργία των δικών σας προσαρμοσμένων διατάξεων, είναι εύκολο να προσθέσετε ένα μεγάλο πλέγμα τοιχοποιίας για να εμφανίσετε όλες τις αναρτήσεις σας (με απεριόριστη υποστήριξη κύλισης). Μπορείτε να δημοσιεύσετε τυπικές αναρτήσεις, βίντεο, ήχο, αποσπάσματα και γκαλερί. Ένα θέμα που ανταποκρίνεται πέρα ​​από τα όνειρά σας, το Total θα φανεί καταπληκτικό ανεξάρτητα από το μέγεθος της συσκευής ή της οθόνης στην οποία βλέπετε τον ιστότοπο. Το θέμα είναι πολύ εύκολο στη χρήση, καλά κωδικοποιημένο και γρήγορο!

2. Θαυμάσιο

υπέροχο-pinterest-wordpress-θέμα

Το νεότερο θέμα μας στο blogging, το Fabulous είναι ένα αποκριτικό θέμα ιστολογίου τοιχοποιίας ιδανικό για φωτογράφους, bloggers, σχεδιαστές και άλλα. Εμφανίστε κομψά τη δουλειά ή τις σκέψεις σας σε ένα πλεγμένο σελιδοποιημένο ή άπειρο πλινθοδομή κύλισης. Μπορείτε να επιλέξετε 1-4 στήλες, καθώς και μια σταθερή ή κολλώδη κεφαλίδα – εξαρτάται από εσάς. Το θέμα περιλαμβάνει επίσης πολλές μορφές ανάρτησης (τυπική, γκαλερί, ήχο, βίντεο και προσφορά) και περιλαμβάνει μια προσαρμοσμένη σελίδα αρχειοθέτησης που ταξινομεί τις αναρτήσεις σας κατά ημερομηνία, κατηγορία και ανά μορφή. Αυτό είναι ένα υπέροχο θέμα – και με τον εύκολο στη χρήση Theme Customizer, μπορείτε να εξατομικεύσετε γρήγορα και εύκολα το θέμα χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζετε κανένα κώδικα!

3. Fashionista

Θέμα WordPress Fashionista

Ένα εκπληκτικό θέμα που δημιουργήθηκε εσωτερικά, η Fashionista είναι ένα έπαινο παράδειγμα ενός ιστολογίου πλέγματος τοιχοποιίας και θέματος χαρτοφυλακίου. Αυτό το αποκριτικό θέμα έχει πολλές μορφές ανάρτησης, απεριόριστα χρώματα αιωρήματος, αριστερή ή δεξιά πλευρική γραμμή (ή καθόλου!), Προαιρετική σταθερή κεφαλίδα και απεριόριστη φόρτωση ajax περισσότερο! Επιπλέον, το θέμα συνοδεύεται από κοινωνικά εικονίδια στην κεφαλίδα και υποστήριξη για ένα πρόσθετο “Μου αρέσει”, ώστε να είναι εύκολο για τους αναγνώστες να αρέσουν και να μοιραστούν τις αναρτήσεις σας. Συνολικά, αυτό το θέμα WordPress είναι μια εξαιρετική επιλογή για οποιοδήποτε προσωπικό ή επαγγελματικό blog.

4. Κλίπι

clippy-pinterest-wordpress-θέμα

Το Clippy είναι ένα χαρούμενο δωρεάν θέμα με ένα απλό και ευαίσθητο πλέγμα τοιχοποιίας για τις δημοσιεύσεις σας. Προσθέστε φωτογραφίες, γκαλερί, ήχο, βίντεο, εισαγωγικά, συνδέσμους, προβολές διαφανειών και τυπικές δημοσιεύσεις. Αυτό το θέμα διαθέτει επίσης ένα κύριο μενού πλοήγησης για συνδέσμους σε σημαντικές σελίδες και ένα υποσέλιδο με widget για οτιδήποτε άλλο θέλετε να προσθέσετε (όπως τη ροή σας στο Twitter, τις ετικέτες, τους συνδέσμους σε δημοφιλείς δημοσιεύσεις ή ακόμα και ένα blogroll). Το καλύτερο από όλα, αυτό το θέμα είναι εντελώς δωρεάν.

5. Έντονος

keen-pinterest-wordpress-θέμα

Το Keen είναι ένα ελάχιστο θέμα WordPress για τοιχοποιία που διατίθεται στο Creative Market και δημιουργήθηκε από την Tienvooracht. Αυτό το θέμα είναι απλό αλλά κομψό και περιλαμβάνει πολλές εξαιρετικές λειτουργίες premium, όπως επιλογές χρώματος, προσαρμοσμένες επιλογές γραμματοσειράς, ενσωματωμένο χαρτοφυλάκιο, widget κοινωνικών συνδέσμων, υποστήριξη αμφιβληστροειδούς και πολλά άλλα. Και επειδή είναι ένα premium θέμα, θα λάβετε επίσης υποστήριξη για το θέμα από τον συγγραφέα, το οποίο είναι υπέροχο να έχετε σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε σφάλματα.

6. Φωτογράφημα

φωτογράφημα-pinterest-wordpress-θέμα

Το Photogram είναι ένα δωρεάν θέμα WordPress στοιχοποιίας blog με ένα χρήσιμο ρυθμιστικό αρχικής σελίδας για να επισημάνετε τις επιλεγμένες αναρτήσεις σας. Το καλύτερο μέρος για αυτό το δωρεάν θέμα είναι ότι ενσωματώνεται στους λογαριασμούς σας Picasa και Pinterst και χρησιμοποιεί ένα προσαρμοσμένο πρότυπο συλλογής για την εμφάνιση αναρτήσεων που δημιουργείτε από αυτούς τους ιστότοπους κοινωνικών μέσων. Το θέμα περιλαμβάνει επίσης φόρτωση Ajax και πολλές επιλογές προσαρμογής που δεν βλέπετε πάντα σε δωρεάν θέματα.

7. Smoothie

smoothie-pinterest-wordpress-θέμα

Το Smoothie είναι ένα γλυκό και κομψό θέμα WordPress στοιχοποιίας στο Themeforest που αναπτύχθηκε από το cr1000. Αυτό το θέμα ανταποκρίνεται και είναι έτοιμο για αμφιβληστροειδή, οπότε οι αναρτήσεις σας φαίνονται υπέροχες σε οποιαδήποτε συσκευή και περιλαμβάνει όλες τις μορφές ανάρτησης που γνωρίζετε και αγαπάτε (εκτός από, ήχος, γκαλερί, εικόνες, σύνδεσμος, εισαγωγικά, τυπικά και βίντεο). Το Smoothie διαθέτει επίσης δύο διατάξεις αρχικής σελίδας, επιλογές θεμάτων, αρχεία μετάφρασης και υποστήριξη premium.

8. Φωτομ

photum-pinterest-wordpress-θέμα

Το Photum είναι ένα θέμα WordPress χαρτοφυλακίου τοιχοποιίας που τυχαίνει επίσης να είναι δωρεάν. Αυτό το θέμα είναι καθαρό και απλό. Χτισμένο για να ανταποκρίνεται, το πλέγμα αρχικής σελίδας προσαρμόζεται δυναμικά με βάση το μέγεθος της οθόνης, ώστε να βλέπετε πάντα τον σωστό αριθμό στηλών. Το θέμα υποστηρίζει επίσης ένα ξεχωριστό ιστολόγιο όπου μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας ξεχωριστά από το χαρτοφυλάκιό σας.

9. Ηρεμία WP

γαλήνη-pinterest-wordpress-θέμα

Το SerenityWP είναι ένα θέμα τοιχοποιίας που αναπτύχθηκε από το WoWThemes. Αυτό το αποκριτικό θέμα περιλαμβάνει προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων για το χαρτοφυλάκιό σας, χαρτοφυλάκιο τοιχοποιίας και μαρτυρίες, καθώς και μια σειρά από εκπληκτικές επιλογές προσαρμογής (18 έγχρωμα χρώματα, απεριόριστα χρώματα, 29 συντομεύσεις, πάνελ επιλογών θέματος, 2 πλευρικές γραμμές κ.λπ.) Αυτό είναι ένα εξαιρετικό θέμα για τη δημιουργία ενός διαδικτυακού ιστολογίου, χαρτοφυλακίου ή βιτρίνας με καθαρό πλέγμα τοιχοποιίας με στυλ Pinterest.

10. Βασιλική

vasiliki-pinterest-wordpress-θέμα

Βασιλική είναι ένα δωρεάν θέμα WordPress ελάχιστου τοιχοποιίας που χρησιμοποιεί το πρόσθετο διάταξης πλέγματος jQuery Masonry για να δημιουργήσει την υπέροχη εμφάνιση που μοιάζει με Pinterest. Το θέμα δημιουργεί ένα πλέγμα με βάση την ανάρτηση που ανεβάζετε και διαθέτει ομαλές κινούμενες εικόνες, διάταξη τοιχοποιίας, προσαρμοσμένα μενού, επιλογές θεμάτων, διαφημίσεις banner και άλλα. Για ένα δωρεάν θέμα υπάρχουν μερικές εξαιρετικές δυνατότητες.

11. 1 σελίδα

1page-pinterest-wordpress-θέμα

Το 1Page είναι ένα κορυφαίο θέμα τοιχοποιίας blog και περιοδικού WordPress προς πώληση στο Themeforest, αλλά σχεδιάστηκε από την An-Themes. Αυτό το θέμα περιλαμβάνει μια υπέροχη συλλογή drag & drop, απεριόριστα χρώματα, απεριόριστες πλευρικές γραμμές, διάταξη τοιχοποιίας, απεριόριστη κύλιση, σύστημα αξιολόγησης και αξιολόγησης, προσαρμοσμένα widget και πολλά άλλα. Επιπλέον, το θέμα είναι έτοιμο για μετάφραση και πλήρως ανταποκρίνεται – οπότε ανεξάρτητα από το πού και πώς οι χρήστες εισέρχονται στον ιστότοπό σας, μπορούν να διαβάσουν κάθε ανάρτηση που προσθέτετε.

12. Shaken Grid (δωρεάν)

Θέμα WordPress Shaken Grid Pinterest

Το δωρεάν θέμα Shaken Grid WordPress εκμεταλλεύεται ένα πλέγμα τοιχοποιίας jQuery για να δημιουργήσει ένα εφέ Pinterest με πλακάκια. Επιπλέον, όταν επαναπροσδιορίζετε το μέγεθος του προγράμματος περιήγησης, οι μικρογραφίες των αναρτήσεων αναδιατάσσονται αυτόματα. Το θέμα χρησιμοποιεί επίσης τη λειτουργία μικρογραφίας ανάρτησης του WordPress για να διευκολύνει την προσθήκη εικόνων και συνοδεύεται από 2 χρωματικούς συνδυασμούς, μια υπέροχη διάταξη γκαλερί και μια πλαϊνή γραμμή widget (πολλές εξαιρετικές δυνατότητες για ένα δωρεάν θέμα!).

13. Πλακέτα

Θέμα Pinboard Pinterest WordPress

Προφανώς εμπνευσμένο από το Pinterest, το Pinboard by Themify είναι μια σταθερή επιλογή αν θέλετε ένα blog πλέγματος τοιχοποιίας. Το θέμα έχει διάταξη αυτόματης στοίβαξης και απεριόριστη κύλιση (όπως το Pinterest). Το Pinboard είναι επίσης πλήρως ανταποκρινόμενο, έχει δυνατότητες είτε για μία εγκατάσταση WordPress είτε για πολλούς ιστότοπους, συνοδεύεται από 3 διατάξεις (μικρές, μεσαίες ή μεγάλες μικρογραφίες εικόνων), ένα κουμπί κινούμενων σχεδίων από την κορυφή προς την κορυφή, 7 ξεχωριστές επιδερμίδες και πολλά άλλα!

14. Tetris (δωρεάν)

tetris-pinterest-wordpress-θέμα

Το Tetris είναι ένα πλήρως ανταποκρινόμενο θέμα WordPress τύπου Pinterest που δημιουργήθηκε από την AJ από το WPExplorer. Αυτό το θέμα διαθέτει αρχικές τοιχογραφίες και σελίδες αρχειοθέτησης και υποστηρίζει διάφορες μορφές ανάρτησης (τυπική, συλλογή, ήχος, βίντεο, σύνδεσμος και εικόνα), ώστε να μπορείτε να προσθέσετε σχεδόν οποιοδήποτε περιεχόμενο θέλετε στον ιστότοπό σας. Το Tetris είναι ένα εύκολο στη χρήση θέμα WordPress που είναι ιδανικό για προσωπικά χαρτοφυλάκια και ιστολόγια.

15. Remal

Remal Pinterest WordPress Θέμα

Το Remal είναι ένα θέμα πλέγματος τοιχοποιίας που ξεχειλίζει με επιλογές, επιλογές και περισσότερες επιλογές. Το θέμα ανταποκρίνεται, χρησιμοποιεί ένα πλέγμα τοιχοποιίας ισοτόπων για να επιτύχει την ίδια εμφάνιση με το Pinterest και συνοδεύεται από πολλές μορφές ανάρτησης (στάνταρ, εικόνα, άκρη, γκαλερί, ήχος, παράθεση, σύνδεσμος και βίντεο). Το Remal διαθέτει επίσης ενσωματωμένο κοινωνικό κοινόχρηστο και διαφημιστικό χώρο (μέσω widget), υποστήριξη από δεξιά προς τα αριστερά και πολλά widget και συντομεύσεις. Επιπλέον, υπάρχουν απεριόριστα χρώματα και επιλογές φόντου – οπότε αν οι επιλογές είναι αυτό που θέλετε, το Remal είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει.

16. Πλέγμα (δωρεάν)

Θέμα Gridly Pinterest WordPress

Καθαρό και απλό, το Gridly είναι ένα εκπληκτικό θέμα μινιμαλιστικής πλέγματος. Δημιουργήθηκε με γνώμονα τους σχεδιαστές γραφικών και τους φωτογράφους, αυτό το θέμα διατηρεί την εστίαση στο περιεχόμενο και διατηρεί τα πρόσθετα στο ελάχιστο. Το θέμα ανταποκρίνεται, περιλαμβάνει ένα βασικό πλαίσιο επιλογών, υποστηρίζει επιλεγμένες εικόνες, έχει τη δυνατότητα να ανεβάσετε ένα προσαρμοσμένο λογότυπο, περιλαμβάνει 2 χρωματικούς συνδυασμούς, ένα πλήρως υποσέλιδο με widget, και χρησιμοποιεί το jQuery για να δημιουργήσει τη διάταξη τοιχοποιίας. Αν θέλετε να το κρατήσετε απλό, το Gridly είναι το δωρεάν θέμα για εσάς.

17. Έκθεμα

Έκθεση Pinterest WordPress Θέμα

Το Exhibit είναι μια κομψή, αριστερή στοίχιση ερμηνείας ενός θέματος πλέγματος τοιχοποιίας. Οργανωμένο και λειτουργικό, το Exhibit εμφανίζει με υπευθυνότητα όλα τα είδη περιεχομένου (οι μορφές ανάρτησης περιλαμβάνουν εικόνα, βίντεο, ήχο, σύνδεσμο, παράθεση, άκρη, γκαλερί, βίντεο και στάνταρ) με τρόπο που είναι εύκολο για τα μάτια. Επιπλέον, το θέμα έρχεται με εκπληκτικές δυνατότητες όπως η ενοποίηση Mailchimp, προσαρμοσμένα widget και αφού θέλετε να λάβετε τη συνδρομή στο κλαμπ θα λάβετε επίσης όλα τα άλλα θέματα του Themes Kingdom (τυχερή πάπια)!

18. Ultra Grid

Θέμα WordPress Ultra Grid Pinterest

Σύγχρονο και ελάχιστο, το θέμα Ultra Grid WordPress είναι ένα όμορφο θέμα πλέγματος που είναι εντελώς δωρεάν. Το θέμα είναι ιδανικά για δημιουργικά με πολλά χαρτοφυλάκια που θέλουν να παρουσιάσουν σε μια απλή αλλά κομψή μορφή πλέγματος (αλλά το θέμα υποστηρίζει επίσης τυπικές μορφές και μορφές ανάρτησης εικόνας). Το Ultra Grid διαθέτει επίσης ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων και όλα τα βασικά χαρακτηριστικά θέματος που χρειάζεστε μείον το χνούδι.

19. PinSHOP

Θέμα WordPress Pinshop Pinterest

Όταν η Pinterest γνώρισε το ηλεκτρονικό εμπόριο, γεννήθηκε ο Pinshop. Αυτό το θέμα είναι ένα εξαιρετικό θέμα για το ηλεκτρονικό εμπόριο πλέγματος τοιχοποιίας. Προσθέστε τα προϊόντα σας και ζητήστε τα όλα να φορτωθούν απεριόριστα στην αρχική σελίδα. Οι πελάτες μπορούν να περιηγηθούν εύκολα σε ολόκληρο το απόθεμά σας χωρίς να χρειάζεται να αναπηδήσουν σε σελίδες. Το καλάθι αγορών χρησιμοποιεί ακόμη και το Ajax για να διευκολύνει μια εμπειρία αγορών μιας σελίδας. Το Pinshop έρχεται με 10 υπέροχες χρωματικές επιδερμίδες, διαθέτει ένα ρυθμιστικό προϊόντος αρχικής σελίδας με ευχρηστία, περιλαμβάνει ένα κουμπί επιστροφής στην κορυφή, είναι απολύτως ανταποκρινόμενο, λειτουργεί με όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης και στις περισσότερες φορητές συσκευές.

20. Χαρτοφυλάκιο πλέγματος (δωρεάν)

Θέμα WordPress Grid Portfolio Pinterest

Το Grid Portfolio είναι ένα απλό θέμα WordPress που έχει σχεδιαστεί για να είναι ένα απλό χαρτοφυλάκιο πλέγματος. Το θέμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εμφανίσετε ένα σύνολο εργασιών είτε ως αναπαράσταση αναρτήσεων εικόνων είτε ως αναρτήσεις στοίβας εικόνων. Το χαρτοφυλάκιο πλέγματος βελτιστοποιείται SEO, λειτουργεί με μεγάλα προγράμματα περιήγησης και έρχεται με υποστήριξη φόρμας επικοινωνίας 7. Επιπλέον, εάν χρειάζεστε ποτέ βοήθεια με το θέμα, μπορείτε πάντα να κάνετε αναβάθμιση στην premium έκδοση για να λάβετε υποστήριξη από τον συγγραφέα θέματος.

21. Πλέγμα

Θέμα WordPress Gridler Pinterest

Το Gridler είναι ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο πλέγματος jQuery. Είναι εύκολο να προσθέσετε περιεχόμενο στο ιστολόγιό σας χρησιμοποιώντας τις πολλές μορφές ανάρτησης (τυπική, κατά μέρος, γκαλερί, σύνδεσμος, εικόνα, προσφορά, κατάσταση, βίντεο, ήχος) και στα χαρτοφυλάκια σας (υποστήριξη εικόνας και βίντεο) και, στη συνέχεια, να τα εμφανίσετε σε μια ελκυστική τοιχοποιία σχέδιο. Το θέμα περιλαμβάνει επίσης ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα δημιουργίας φορμών, υποστήριξη γραμματοσειρών Google, προσαρμοσμένα γραφικά στοιχεία Twitter και Flickr και πολλά άλλα!

22. Sampression Lite (δωρεάν)

Θέμα Sampression Lite Pinterest WordPress

Το όμορφο Sampression Lite είναι θέμα ιστολογίου blog σε στυλ πλέγματος τοιχοποιίας που ανταποκρίνεται ξανά σε μέγεθος, ώστε να ταιριάζει στο πρόγραμμα περιήγησης ή στην κινητή συσκευή σας. Αυτό το θέμα περιλαμβάνει εξαιρετικές επιλογές όπως προσαρμοσμένα μενού, προσαρμοσμένα widget, σχόλια με νήμα, υποστήριξη αυτοκόλλητων σημειώσεων και άλλα. Η καθαρή διάταξη, ο θηλυκός συνδυασμός χρωμάτων και το απλό αλλά κομψό μενού ενός επιπέδου το καθιστούν αυτό μια εξαιρετική επιλογή θέματος blogging.

23. Εμπνεύστε

έμπνευση-τοιχοποιία-wordpress-θέμα

Το Inspire είναι ένα καθαρό ασπρόμαυρο θέμα πλέγματος τοιχοποιίας WordPress στο Themeforest που δημιουργήθηκε από την BoostDev. Αυτό το μοντέρνο θέμα είναι ιδανικό για τη δημιουργία διαδικτυακού ιστολογίου, χαρτοφυλακίου ή περιοδικού. Το θέμα έρχεται με 5 διαφορετικές διατάξεις αρχικής σελίδας, αναρτήσεις Ajaxed (έτσι οι αναγνώστες σας δεν χρειάζεται να φορτώσουν ξανά τη σελίδα για να δουν τις αναρτήσεις σας), ένα φοβερό φίλτρο γκρίζας κλίμακας και ένα εξαιρετικά δροσερό υποσέλιδο με ένα jCarousel. Και δεν είναι μόνο αυτό – αυτό το θέμα έχει χάσει περισσότερες λειτουργίες που βρίσκονται μόνο σε premium θέματα.

24. Pronto (δωρεάν)

pronto-free-pinterest-wordpress-θέμα

Το Pronto είναι ένα ελάχιστο θέμα WordPress στοιχοποιίας jQuery. Το θέμα αυτόματης προσαρμογής αλλάζει στήλες ώστε να ταιριάζουν στο μέγεθος του προγράμματος περιήγησης, έτσι ώστε οι επισκέπτες του ιστότοπού σας να βλέπουν πάντα μια βελτιστοποιημένη έκδοση του περιεχομένου σας. Το θέμα είναι έτοιμο για να ξεκινήσετε το blogging από το κουτί – απλώς εγκαταστήστε και αρχίστε να πληκτρολογείτε! Άλλες εξαιρετικές δυνατότητες περιλαμβάνουν μια ενότητα ειδοποιήσεων, μια προσαρμοσμένη επιλογή λογότυπου, προσαρμοσμένο widget Flickr, υποστήριξη lightbox και σχόλια με νήμα. Ρίξτε μια ματιά – το Pronto μπορεί να είναι το ιδανικό για το ιστολόγιό σας!

25. Το στιλ

Θέμα TheStyle Pinterest WordPress

Το TheStyle χρησιμοποιεί ένα πλέγμα jQuery για να δημιουργήσει ένα κομψό θέμα WordPress και ιστολογίου χαρτοφυλακίου. Το μοντέρνο θέμα είναι ιδανικό για προσωπικά ιστολόγια και χαρτοφυλάκια και χάρη στα πρότυπα κομψής σελίδας μπορείτε να προσθέσετε πολλές γκαλερί, μια σελίδα επαφής, έναν χάρτη ιστότοπου, ένα υπέροχο ιστολόγιο και πολλά άλλα. Το θέμα περιλαμβάνει επίσης 5 χρωματικούς συνδυασμούς, πλήρη τοπική προσαρμογή, συμβατότητα με δημοφιλή προγράμματα περιήγησης και εκπληκτικούς κομψούς συντομεύσεις. Επιπλέον, είναι μια ιδιότητα μέλους θεμάτων, ώστε να έχετε και όλα τα άλλα κομψά θέματα!

26. Pinstrap (δωρεάν)

Θέμα Pinstrap Pinterest WordPress

Το Twitter Bootstrap και το Pinterest έγιναν PinStrap. Αυτό το ανταποκρινόμενο (και δωρεάν) θέμα WordPress είναι ένα θέμα πλέγματος Pinterest που βασίζεται στο Twitter Bootstrap. Τα εκπληκτικά μεγέθη της αρχικής σελίδας πλέγματος ταιριάζουν στην οθόνη σας (χάρη στην προσθήκη Wookmark jQuery). Το θέμα έχει επίσης φόρτωση Ajax περισσότερο, 2 περιλαμβάνονται γραμματοσειρές Google, υποστήριξη lightbox και πρότυπα σελίδας για αριστερή πλευρική γραμμή, πλήρες πλάτος και χάρτης ιστότοπου. Αυτό είναι ένα απίστευτο θέμα χωρίς καθόλου χρήματα!

27. Ελαστικός

Θέμα WordPress Elastik Pinterest

Το Elastik είναι ένα όμορφο θέμα WordPress διάταξης πλέγματος από το WPZoom. Το θέμα χρησιμοποιεί τοιχοποιία jQuery για την αρχική σελίδα του ανταποκριτικού πλέγματος. Το θέμα συνοδεύεται από ένα ρυθμιζόμενο ρυθμιστικό αρχικής σελίδας, χρήσιμες μορφές δημοσιεύσεων (συλλογή, εικόνα και βίντεο) και προσαρμοσμένα widget. Το θέμα είναι επίσης εύκολο να προσαρμοστεί μέσω του πίνακα επιλογών αλλάζοντας χρώματα, γραμματοσειρές, ανεβάζοντας ένα λογότυπο και άλλα στοιχεία.

28. Ανισορροπία 2 (δωρεάν)

Θέμα WordPress ανισορροπίας Pinterest

Το Imbalance 2 είναι μια εξαιρετική δωρεάν επιλογή για έναν ελκυστικό ιστότοπο ιστολογίου, χαρτοφυλακίου ή περιοδικών. Το μοντέρνο θέμα διαθέτει μια απλή διάταξη καθαρού πλέγματος, ευέλικτη κεφαλίδα widget και επιλογή κοινωνικών μέσων. Η απλότητα του θέματος το προσδίδει σε πολλές χρήσεις και δεδομένου ότι είναι δωρεάν, δεν θα έχετε τη λύπη των αγοραστών εάν χρειαστεί να κάνετε αναβάθμιση για περισσότερες λειτουργίες.

29. Σημειωματάριο

Θέμα Notebook Pinterest WordPress

Το Notebook by Elegant Themes είναι μια υπέροχη λύση πολυμέσων WordPress. Χρησιμοποιώντας μορφές ανάρτησης και κινούμενες εικόνες CSS3, αυτό το θέμα κάνει μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση. Η προσθήκη τυποποιημένων, εικόνων, βίντεο και ηχητικών δημοσιεύσεων είναι πολύ εύκολο. Επιπλέον, το ePanel διευκολύνει τις προσαρμογές για γραμματοσειρές, χρωματικούς συνδυασμούς και φόντα (αν και η ολοκλήρωση του σχεδιασμού σας μπορεί να διαρκέσει λίγο χρόνο, καθώς όλες αυτές οι επιλογές είναι απεριόριστες). Και δεδομένου ότι τα Elegant Themes είναι ιστότοπος μέλους, θα έχετε επίσης το υπόλοιπο χαρτοφυλάκιο θεμάτων τους!

30. gRID (δωρεάν)

Θέμα gRid Pinterest WordPress

Το θέμα gRID από το Bea Theme είναι μια σταθερή επιλογή ελάχιστου θέματος για έναν απλό ιστότοπο ιστολογίου και χαρτοφυλακίου. Το καθαρό θέμα είναι έτοιμο για Wordress 3+, έχει προσαρμοσμένο μενού, διαθέτει διάταξη 4 στηλών, περιλαμβάνει μια πλαϊνή μπάρα με πλήρη widget, δημιουργεί αυτόματα μικρογραφίες μετά, έχει μια επιλεγμένη επιλογή ανάρτησης και μπορείτε πάντα να κάνετε αναβάθμιση στο πακέτο premium για υποστήριξη. Αυτό είναι ένα γενικά καλό θέμα για το blogging.

31. Brick + Mason

Θέμα WordPress Brick + Mason Pinterest

Το Brick + Mason είναι ένα υπέροχο στυλ χαρτοφυλακίου πλέγματος. Αναπτύχθηκε με γνώμονα τους φωτογράφους, τα στούντιο σχεδιασμού και άλλα δημιουργικά, αυτό το θέμα είναι ιδανικό για την προβολή μεγάλου όγκου εργασίας σε μια ελάχιστη μορφή. Απεριόριστη κύλιση, τοιχοποιία jQuery, διακριτική διάταξη, υποστήριξη γραμματοσειράς Google, πλευρική γραμμή διαφάνειας, απεριόριστες επιλογές χρωμάτων, σκούρα και ανοιχτά δέρματα, η επιλογή προσαρμοσμένου λογότυπου είναι μερικές από τις καλύτερες στιγμές αυτού του υπέροχου θέματος.

Τι θέμα Pinterest χρησιμοποιείτε?

Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από τα θέματα που αναφέρονται παραπάνω; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας παρακάτω! Υπάρχει ένα θέμα σαν το Pinterest που μου έλειπε το οποίο βρήκατε ή δημιουργήσατε; Θέλω να το μάθω! Αφήστε με ένα μήνυμα στην ενότητα σχολίων!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me