30+ καλύτερα ιατρικά θέματα WordPress για γιατρούς

Καλύτερα ιατρικά θέματα WordPress για γιατρούς και νοσοκομεία

Το ιατρικό επάγγελμα είναι ένας ανταγωνιστικός τομέας. Είτε είστε γενικός γιατρός που αναζητά νέους ασθενείς, κέντρο γέννησης, οργανισμός υγείας και ευεξίας, τοπική κλινική ή δίκτυο ιατρικών γραφείων, χρειάζεστε έναν καταπληκτικό ιστότοπο. Οι ιατρικοί ιστότοποι πρέπει να είναι επαγγελματικοί, ευανάγνωστοι και να περιλαμβάνουν υποστήριξη για γκαλερί εικόνων, ρυθμιστικά και φυσικά τουλάχιστον μια φόρμα επικοινωνίας. Σήμερα θα μοιραστούμε τα καλύτερα ιατρικά θέματα WordPress από όλο τον ιστό για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τον σύγχρονο και επαγγελματικό ιστότοπο που απαιτεί η επιχείρηση υγείας σας.


Αυτή η ανάρτηση είναι μια φοβερή συλλογή από τα καλύτερα θέματα WordPress που ταιριάζουν σε γιατρούς και επαγγελματίες υγείας γενικά. Ψάχνετε ένα εξαιρετικό θέμα WordPress για τον ιστότοπό σας; Είστε προγραμματιστής WordPress που θέλει να εκπλήξει τους πελάτες σας με εξαιρετικό σχεδιασμό και λειτουργικότητα που είναι συνώνυμη με θέματα WordPress; Καλά καθίστε και απολαύστε τη λίστα μας και μοιραστείτε τις σκέψεις σας στην ενότητα σχολίων στο τέλος!

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

1. Medin – Θέμα WordPress Medical Center

Medin - Θέμα WordPress Medical Center

Το θέμα Medin είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε τον ιατρικό σας ιστότοπο. Είτε το γραφείο σας επικεντρώνεται στην πλαστική χειρουργική, τη θεραπεία με λέιζερ, τη δερματολογία, την οδοντιατρική, την κρυοθεραπεία, την παιδιατρική ή οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα, το Medin είναι γεμάτο εξαιρετικές επιλογές για το σχεδιασμό του ιστότοπού σας. Το θέμα ανταποκρίνεται και ο αμφιβληστροειδής είναι έτοιμος, ώστε να φαίνεται υπέροχος σε οποιαδήποτε συσκευή και οι ενσωματωμένες διατάξεις θέματος (κλινική, χειρουργική επέμβαση και οδοντίατρος) καθιστούν εύκολη την έναρξη.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων WPBakery για να δημιουργήσετε τις δικές σας προσαρμοσμένες διατάξεις. Απλώς προσθέστε στοιχεία σελίδας και, στη συνέχεια, σύρετε και αποθέστε τα στη θέση τους. Υπάρχουν μαρτυρίες πριν / μετά, δύο παραλλαγές γκαλερί, μια ενσωματωμένη φόρμα κράτησης ραντεβού, κολλώδες μενού, προσαρμοσμένες σελίδες και πολλά άλλα. Το Plus Medin υποστηρίζει RTL και είναι συμβατό με το Polylang, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε τον ιατρικό σας ιστότοπο σε οποιαδήποτε γλώσσα χρειάζεστε.

2. MedicalPRESS

Θέμα HealthPress Health & Medical WordPress

Πώς πηγαίνει το μάρκετινγκ υγειονομικής περίθαλψης; Εάν δεν μπορείτε να πείτε ότι είναι υπέροχο, ίσως το θέμα του WordPress σας είναι η ρίζα των δεινών σας. Για να αυξήσετε τους δυνητικούς πελάτες στον ιατρικό ιστότοπό σας, χρειάζεστε ένα συγκεκριμένο θέμα WordPress, όπως το όμορφο MedicalPress. Χτισμένο στο Twitter Bootstrap, με τέσσερις τύπους εντύπων ραντεβού, δύο τύπους ρυθμιστικών και εκτεταμένη λίστα επιλογών θεμάτων και άλλων λειτουργιών, το MedicalPress είναι ένα εξαιρετικό θέμα γιατρών, οδοντιάτρων, κλινικών υγείας, νοσοκομείων και χειρουργών. Οι δυνατότητες περιλαμβάνουν αποκριτική σχεδίαση, υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών (πρόσθετο WPML), φιλικό προς SEO, γραμματοσειρές Google, συμπεριλαμβανόμενο παιδικό θέμα και πλήρη τεκμηρίωση.

3. Σύνολο

Ιατρική αρχική σελίδα για θέματα πολλαπλών χρήσεων

Με τόνους εξαιρετικών δυνατοτήτων, το Total είναι πράγματι το μόνο θέμα WordPress που χρειάζεστε! Αν και αυτό το θέμα δεν είχε σχεδιαστεί ειδικά για ιατρικούς ιστότοπους, όλες οι εξαιρετικές δυνατότητες και οι ευέλικτες επιλογές διευκολύνουν την προσαρμογή στις ανάγκες σας. Παράδειγμα 29 της αρχικής σελίδας ολοκλήρωσης αγοράς (φαίνεται παραπάνω) για να δείτε πώς αυτό το θέμα μπορεί να είναι ιδανικό για τον ιατρικό σας ιστότοπο. Το θέμα αναπτύχθηκε εδώ στο WPExplorer και διαθέτει τις ακόλουθες δυνατότητες, μεταξύ άλλων: απεριόριστες διατάξεις, εύχρηστο εργαλείο δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης, γρήγορη εγκατάσταση (χάρη στα δείγματα δεδομένων), έτοιμο WooCommerce, προσαρμοσμένες επιλογές γραμματοσειράς, απεριόριστες επιλογές χρωμάτων, δημιουργήθηκε από έναν ελίτ συγγραφέα, φοβερή υποστήριξη, χτισμένη με αγάπη :), συχνές & αυτόματες ενημερώσεις και πολλά άλλα!

Αυτό είναι το αγαπημένο μου θέμα και έχω χρησιμοποιήσει 100+ τα τελευταία χρόνια. Είναι πλούσιο σε χαρακτηριστικά και η υποστήριξη είναι υπέροχη. Επιπλέον, ο προγραμματιστής εργάζεται για τη βελτίωση του θέματος με τακτικές ενημερώσεις. – Μάικ

Το Total είναι ένα υπέροχο θέμα WordPress για γιατρούς και οποιονδήποτε άλλο επαγγελματία στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης (ή σε οποιονδήποτε άλλο για αυτό το θέμα).

4. Ιατρός

Medicenter Health & Medical WordPress Θέμα

Ίσως δεν είστε γιατρός αλλά ειδικός μάρκετινγκ που στοχεύει γιατρούς. Θα θέλατε να δημιουργήσετε έναν υπέροχο ιστότοπο μάρκετινγκ υγειονομικής περίθαλψης όπως το Medical Website Academy; Αν είπατε ναι, το θέμα MediCenter WordPress θα συμβάλει πολύ στην επίτευξη του στόχου σας. Αυτό δεν είναι το τέλος του. Αυτό το θέμα εξακολουθεί να είναι κατάλληλο για ιατρούς και άλλους τομείς που σχετίζονται με την ιατρική.

Το MediCenter περιλαμβάνει δύο διατάξεις – κουτί ή πλήρες πλάτος. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προσαρμόσετε τη διάταξη του θέματος για να ταιριάζει στην επιχείρηση ή τη φιλανθρωπική σας οργάνωση. Επιπλέον, και οι δύο διατάξεις ανταποκρίνονται, οπότε ο ιστότοπος φαίνεται εξαιρετικός σε όλες τις συσκευές. Οι προσαρμογές δεν σταματούν εκεί. Μπορείτε να επιλέξετε από 6 συνδυασμούς χρωμάτων που περιλαμβάνονται ή να δημιουργήσετε ένα που είναι εντελώς δικό σας. Αυτό σημαίνει απεριόριστους συνδυασμούς χρωμάτων! Υπάρχουν επίσης περισσότερες από 20+ διατάξεις σελίδων, 200+ εικονίδια και 80+ γραμματοσειρές για να διαλέξετε, ώστε να μπορείτε πραγματικά να κάνετε αυτό το θέμα δικό σας.

5. Υπαγόρευση

Θέμα Dictate Health & Medical WordPress

Αυτό το θέμα WordPress 6 σε 1 διαθέτει καθαρή και μοντέρνα εμφάνιση κατάλληλη για τη δουλειά των γιατρών. Ταυτόχρονα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το θέμα για άλλα έργα που σχετίζονται με την ομορφιά, όπως μόδα, σπα ή σαλόνι. Το θέμα είναι δημοφιλές για τις ακόλουθες δυνατότητες: ανταποκρινόμενη σχεδίαση, θέμα πολλαπλών χρήσεων, ενσωμάτωση Visual Composer, συμβατότητα προσθηκών Layer Slider, υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών WordPress, υποστήριξη WooCommerce, δυνατότητες σύντομων κωδικών, βελτιωμένες επιλογές θέματος, έτοιμη για SEO, προηγμένος πίνακας διαχείρισης, ενότητες παράλλαξης, Υποστήριξη Google Fonts, Font Awesome εικονίδια και πολλά άλλα. Το Dictate περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη και δωρεάν ενημερώσεις.

6. SoulMedic

+ Θέμα Soul Medic Health & Medical WordPress

Με επίπεδη και μινιμαλιστική σχεδίαση, το SoulMedic είναι ένα δημοφιλές θέμα WordPress για γιατρούς και ιστότοπους που σχετίζονται με την υγεία. Το θέμα συνοδεύεται από τις ακόλουθες δυνατότητες: Έτοιμο για SEO, συμβατό με WPML / Μετάφραση, δωρεάν προσθήκη ημερολογίου εκδηλώσεων, widget NewsClter MailChimp, υποστήριξη WooCommerce, προσαρμοστής θέματος, μεγάλα μενού, πλήρως ανταποκρινόμενη σχεδίαση, ρυθμιστικά Layer and Revolution, 20 προκαθορισμένα δέρματα, λειτουργίες σύντομων κωδικών, έξι τύποι σελίδων προτύπων, πέντε τύποι προσαρμοσμένων widget, HTML5 + CSS3, Γραμματοσειρές Ιστού Google, πλήρης τεκμηρίωση και άλλα.

7. Paeon

Θέμα Paeon Health & Medical WordPress

Έχετε κολλήσει με το ιατρικό σας ή το σχετικό με την υγεία έργο σας; Ψάχνετε για ένα ιατρικό θέμα WordPress για να μεταφέρετε το μάρκετινγκ υγειονομικής περίθαλψης στο επόμενο επίπεδο; Ο Paeon είναι ο τρόπος σου. Το Paeon είναι εύκολο να προσαρμόσετε αυτό με τον μινιμαλιστικό και μοναδικό σχεδιασμό του και μια εκτενή λίστα θεματικών επιλογών. Για μια μικρή τιμή, θα έχετε ένα φοβερό θέμα WordPress που ξεχωρίζει στις ραφές με λειτουργίες όπως αποκριτικές διατάξεις, γραμματοσειρές Google Web, εργαλείο επιλογής χρωμάτων με απεριόριστα χρωματικά σχήματα, ρυθμιστικό απόκρισης, διαχείριση προσωπικού και υπηρεσιών, προηγμένες επιλογές θέματος, εικόνα φόντου κεφαλίδας, προσαρμοσμένη widgets, τεκμηρίωση και υποστήριξη.

8. Φροντίζουμε

We Care Health & Medical WordPress Θέμα

Το We Care είναι ένα θέμα WordPress πλήρους αλλά ανταποκρίνεται κατάλληλο για όλους τους επαγγελματίες του τομέα της υγείας. Στη σελίδα προορισμού, θα βρείτε ένα φοβερό ρυθμιστικό με γραφικά HD. Επιπλέον, θα εντοπίσετε μια φόρμα ραντεβού που θα σας βοηθήσει να φτάσετε στο έδαφος τρέχοντας. Άλλες δυνατότητες περιλαμβάνουν ευρείες και διαμορφωμένες διατάξεις, απεριόριστα χαρτοφυλάκια, απεριόριστα ρυθμιστικά, υποστήριξη, οπτική γεννήτρια σύντομων κωδικών, προχωρημένες επιλογές διαχειριστή, υποστήριξη IE8, γραμματοσειρές Google Web, εικονίδια γραμματοσειράς και φόρμα επικοινωνίας AJAX. Δεν χρειάζεται πραγματικά να σπάσετε την τράπεζα για να δημιουργήσετε έναν καταπληκτικό ιστότοπο εάν δοκιμάσετε το We Care.

9. Πανάκεια

Θέμα Panacea Health & Medical WordPress

Αν ψάχνετε για ένα κομψό και μοντέρνο θέμα για τον ιστότοπο υγειονομικής περίθαλψης, μην ψάχνετε άλλο. Η Πανάκεια σας έχει καλύψει. Διαθέτοντας μια πληθώρα εκπληκτικών χαρακτηριστικών, αυτό το θέμα παράλλαξης θα σας βοηθήσει να παραδώσετε το μήνυμα μάρκετινγκ για την υγειονομική περίθαλψη χωρίς να ξεσπάσετε. Η Panacea έρχεται με πολλές δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης μιας απόκρισης σχεδίασης HTML5 + CSS3, επίδειξης περιεχομένου, υποστήριξης εικόνων αμφιβληστροειδούς, ενσωμάτωσης φόρμας επικοινωνίας 7, γραμματοσειρών Google, εικονιδίων Font Awesome, απεριόριστων χρωμάτων, προσαρμοσμένων τύπων δημοσιεύσεων, αυτόματων ενημερώσεων, Bootstrap 3.0 κ.λπ..

10. Maxi Health

Θέμα WordPress Maxi Health

Το Maxi Health είναι ένα θέμα ανταποκριτικής ιατρικής premium WordPress ιδανικό για ιατρεία, οδοντίατροι και άλλους στη βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης. Με εύκολες επιλογές θέματος, το Maxi Health είναι μια εξαιρετική επιλογή για γρήγορη δημιουργία ιστότοπου.

Το θέμα συνοδεύεται από δύο επιλογές δημιουργίας σελίδων. Το πρώτο είναι μια προσαρμοσμένη γεννήτρια σύντομων κωδικών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία βασικών διατάξεων σελίδας και είναι τέλεια αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις ενσωματωμένες διατάξεις και στυλ σελίδας που περιλαμβάνονται στο θέμα. Η άλλη επιλογή σας είναι να χρησιμοποιήσετε το συμπεριλαμβανόμενο πρόσθετο δημιουργίας σελίδων Visual Composer. Όποια και αν είναι η επιλογή δημιουργίας σελίδων που επιλέγετε (ή ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε το θέμα και τις σελίδες δειγματοληψίας ως έχουν) υπάρχουν τόνοι άλλων εύκολων επιλογών στον πίνακα διαχείρισης και στον ζωντανό προσαρμογέα WordPress για να αλλάξετε χρώματα, γραμματοσειρές, κεφαλίδες, πλευρικές γραμμές και άλλα. Άλλες λειτουργίες θέματος περιλαμβάνουν μια επιλογή κολλώδους μενού, προσαρμοσμένο πλαίσιο διαχείρισης θεμάτων, υποστήριξη εικονιδίων FontAwesome, προσαρμοσμένες γραμματοσειρές Google και άλλα.

11. Φάρμακο

Θέμα Ιατρικής Υγείας & Ιατρικής WordPress

Συγγραφέας CMSMasters, το θέμα Medicure WordPress είναι η τέλεια λύση για ιστότοπους υγείας και ιατρικούς. Αυτοί (CMSMasters) πήραν αυτό το αριστούργημα από την εμφάνιση έως τη λειτουργικότητα. Με υπέροχα ρυθμιστικά, πολλές περιοχές widget, υπέροχα χρώματα, λειτουργίες διαχείρισης υπηρεσιών, blog, μαρτυρίες και άλλα, το Medicure είναι η επιτομή της ανάπτυξης θεμάτων WordPress. Το θέμα συνοδεύεται από πολλές άλλες δυνατότητες, ώστε να μπορείτε να κάνετε το Medicure να εργάζεται σκληρά για την επιχείρηση υγειονομικής περίθαλψης.

12. Medica PRO

Θέμα Medica PRO Health & Medical WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Αυτό το κατάλληλο θέμα WordPress δημιουργήθηκε από το ThemeIsle για επαγγελματίες. Το Medica PRO είναι ένα επαγγελματικά σχεδιασμένο (που σημαίνει στον ιστότοπό σας ότι το εταιρικό zazz) Θέμα WordPress που είναι πιο γνωστό για τις ακόλουθες δυνατότητες, ανταποκρίνεται σε σχεδιασμό HTML5 + CSS3, φιλικό προς το SEO, συμβατότητα μεταξύ προγραμμάτων περιήγησης, χρήσιμο πλαίσιο επιλογών θεμάτων, απεριόριστες επιλογές χρωμάτων, λειτουργικότητα σύντομων κωδικών, μετάφραση έτοιμη, εξαιρετική υποστήριξη, υποσέλιδο έτοιμο για widget και πλευρική γραμμή, κ.λπ..

13. Healthflex

Θέμα Healthflex WordPress

Το Healthflex είναι ένα premium θέμα WordPress, που αναπτύχθηκε για τις ανάγκες των επαγγελματιών του κλάδου της ιατρικής και της υγείας, όπως γιατροί, νοσοκομεία, ιατρικές κλινικές, ιατροί, κέντρα ευεξίας, ηλεκτρονικά καταστήματα προϊόντων υγείας και πολλά άλλα. Με ένα πρόγραμμα επίδειξης με ένα κλικ και ένα ευρύ φάσμα επιδείξεων, η δημιουργία του ιστότοπού σας είναι μια εύκολη και απλή διαδικασία. Μπορείτε να ρυθμίσετε και να προσαρμόσετε σχεδόν κάθε πτυχή του θέματος χωρίς καμία γνώση κωδικοποίησης.

Αυτό το θέμα που είναι έτοιμο για το WooCommerce συνοδεύεται από το ισχυρό Visual Composer Drag & Drop Page Builder, το Revolution Slider και το Redux Options Framework. Αυτά τα εξαιρετικά διαισθητικά εργαλεία σας δίνουν πλήρη έλεγχο της διάταξης των σελίδων σας και των αντίστοιχων τμημάτων τους, καθώς και την εμφάνιση και την αίσθηση όλων των διαθέσιμων στοιχείων, συντομεύσεων και widget.

Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε φόρμες κράτησης ραντεβού, να προσθέσετε σχέδια τιμολόγησης, να ενσωματώσετε φόρμες συνδρομής MailChimp, να βελτιώσετε τον ιστότοπο με ενότητες Parallax και κινούμενα στοιχεία, να προσθέσετε Χάρτες Google και πολλά άλλα. Με προσαρμοσμένα σύνολα χρωμάτων, εκατοντάδες εικονίδια Google Web Fonts και FontAwesome, δυνατότητα προσθήκης προσαρμοσμένων CSS και JavaScript και παράκαμψη επιλογών θέματος ανά σελίδα, δεν υπάρχει όριο σε αυτό που μπορείτε να δημιουργήσετε με το Healthflex.

14. HealthPRESS

HealthPress Health & Medical WordPress Θέμα

Κατάλληλο για γιατρούς, οδοντίατροι, νοσοκομεία, κλινικές υγείας, χειρουργούς και άλλους υγειονομικούς ή ιατρικούς χώρους Το HealthPress είναι ένα άλλο εξαιρετικό θέμα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Οι ζωντανές ρυθμίσεις προσαρμογής καθιστούν το σχεδιασμό του ιστότοπού σας απλό. Αναπτύχθηκε από InspiryThemes, το HealthPress διαθέτει εύκολες και εκτεταμένες επιλογές θέματος, πρόσθετο ρυθμιστικό Revolution, responsive design, SEO ready, WPML / Μετάφραση συμβατό, σύντομη δυνατότητα κ.λπ..

15. MedicalPlus

Medical Plus - Θέμα ιατρικής και υγείας

Το Medical Plus είναι ένα απλό τονισμένο θέμα WordPress που είναι εύκολο στα μάτια. Το θέμα διαθέτει ένα συμπαγές και μινιμαλιστικό σχεδιασμό. Αλλά μην αφήσετε τον απλοϊκό σχεδιασμό να σας πετάξει, το Medical Plus είναι σχεδόν πρακτικό χάρη σε πολλές δυνατότητες όπως επιλογές SEO, εργαλείο επιλογής ζωντανών χρωμάτων, δημιουργός σελίδων, πλούσιος πίνακας διαχειριστή, διάταξη έξι υποσέλιδων, έτοιμη μετάφραση, φόντο, μεταφόρτωση λογότυπου και γραμματοσειράς, πίνακας τιμών, λειτουργίες σύντομων κωδικών και πολλά άλλα!

16. MEDICO

Medico Health & Medical WordPress Θέμα

Εάν λατρεύετε το πλαίσιο Foundation 4, τον ανταποκρινόμενο σχεδιασμό και πολλούς συντομεύσεις, θα περάσετε υπέροχα με το εκπληκτικό θέμα Medico. Συγγραφέας της PremiumLayers, το Medico διαθέτει πολλές εξαιρετικές δυνατότητες, όπως προσαρμοσμένο widget, μια πλήρως λειτουργική φόρμα ραντεβού, προηγμένες επιλογές διαχειριστή, απεριόριστα χαρτοφυλάκια, οπτική γεννήτρια σύντομων κωδικών, υποστήριξη θεμάτων, αποκριτική διάταξη, υποστήριξη ήχου / βίντεο HTML5, απεριόριστα χρώματα, Ιστός Google Γραμματοσειρές, εικονίδια γραμματοσειρών και είναι πλήρως συμβατά με το WooCommerce 2.0.x.

17. ΙΑΤΡΙΚΟ

Medicom Health & Medical WordPress Θέμα

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια τρομερή παρουσία στο διαδίκτυο για την επιχείρηση υγειονομικής περίθαλψης, πρέπει να ξοδέψετε τα δολάρια σας με σύνεση. Χρειάζεστε ένα θέμα που να φροντίζει τους πελάτες σας, καθώς και το τραπεζικό σας υπόλοιπο. Για να το επιτύχετε αυτό, πρέπει να αναζητήσετε εξαιρετική τεχνολογία θέματος και εκπληκτικό σχεδιασμό. Το Medicom σας προσφέρει και τα δύο και μια ματιά στο θέμα θα σας πείσει ότι είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε εάν έχετε κάτι για ρυθμιστικά πλήρους σελίδας και άφθονο κενό. Αυτό το πλήρως ανταποκρινόμενο θέμα συνοδεύεται από εξαιρετικές δυνατότητες όπως το Bootstrap 3.0, το Visual Composer Page builder, τα εικονίδια Font Awesome, το mega menu και τρεις διαφορετικές διατάξεις blog.

18. Κέντρο Υγείας

Κέντρο Υγείας Health & Medical WordPress Θέμα

Αυτό το πλήρως ανταποκρινόμενο θέμα WordPress σας προσφέρει τέσσερις τύπους διατάξεων που σας επιτρέπουν να αλλάξετε την εμφάνιση του ιστότοπού σας με ένα μόνο κλικ. Μπορείτε να επιλέξετε: Αρχική σελίδα + Φόρμα ραντεβού, Home + Custom Service Boxes, Parallax Home ή Home + Μενού σελίδας. Όπως μπορείτε να δείτε, είστε καλυμμένοι ως προς την αισθητική. Τι γίνεται όμως με τη λειτουργικότητα; Ακολουθούν ορισμένες δυνατότητες που αξίζει να αναφερθούν: δεν απαιτούνται δεξιότητες προγραμματισμού, πίνακας επιλογών διαχειριστή, εκπαιδευτικά βίντεο και οδηγός ρύθμισης, πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης, το δημοφιλές ρυθμιστικό Revolution, δωρεάν ενημερώσεις και υποστήριξη διάρκειας ζωής, WooCommerce κ.λπ..

19. Healthcentre

Θέμα Healthcentre WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Healthcentre είναι ένα premium θέμα υγείας και ιατρικής WordPress που δημιουργήθηκε ειδικά για επαγγελματίες του ιατρικού τομέα. Αυτό το θέμα που ανταποκρίνεται είναι ιδανικό για νοσοκομεία, κλινικές, ιατρικές εταιρείες, ιατρούς, ιατρικά ιστολόγια και άλλα. Οι εύχρηστοι συνδυασμοί χρωμάτων, οι προκαθορισμένες επιλογές φόντου, τα πρότυπα σελίδων, οι προσαρμοσμένες επιλογές τυπογραφίας και οι ενσωματωμένες υπηρεσίες και οι τύποι δημοσιεύσεων έργων καθιστούν αυτό το θέμα μια καταπληκτική επιλογή για οποιονδήποτε μέσο ιστότοπο.

20. Γιατροί Pro

Doctors Pro - Ιατρικό θέμα WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Οι Γιατροί είναι ένα υπέροχο θέμα του WordpRess που μας ανταποκρίνεται πλήρως, βελτιστοποιημένος με SEO και έχει πολλές επιλογές προσαρμογής. Είναι σωστό να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για ένα ιατρικό κέντρο, έναν επαγγελματικό ιστότοπο για ιατρείο ή οδοντίατρο, έναν διαφημιστικό ιστότοπο για κέντρα υγείας και ομορφιάς, έναν ιστότοπο ασθενοφόρων ή έκτακτης ανάγκης και άλλα. Το θέμα είναι επίσης έτοιμο για RTL, περιλαμβάνει υποστήριξη για εκατοντάδες γραμματοσειρές Google, εικονίδια γραμματοσειρών, απεριόριστα χρώματα και επιλογές προσαρμογής θέματος.

21. Ζωτική υγεία

Θέμα Vital Health & Medial WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Η δημιουργία ιστότοπου για υγειονομική περίθαλψη ή ιατρική τοποθεσία δεν πρέπει να είναι δύσκολη. Αντ ‘αυτού, η χρήση ενός θέματος όπως το Vital το καθιστά εξαιρετικά εύκολο. Αυτό το θέμα δημιουργήθηκε με γνώμονα τους γιατρούς, τους οδοντιάτρους, τους θεραπευτές και άλλους επαγγελματίες υγείας. Αυτό το θέμα συνδυάζει υποστήριξη για τύπους δημοσιεύσεων, όπως μαρτυρίες, προσωπικό και υπηρεσίες με τόνους επιλογών προσαρμογής μέσω του εργαλείου προσαρμογής θέματος WordPress, για να διευκολύνετε τη δημιουργία του ιδανικού ιατρικού ιστότοπού σας. Το Vital είναι επίσης συμβατό με τις φόρμες WooCommerce και Gravity.

22. Procare

Procare - Ιατρικό θέμα WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Procare για WordPress είναι ένα φοβερό θέμα για μεσαίες ιστοσελίδες. Αυτό το ευαίσθητο και φιλικό προς το SEO θέμα περιλαμβάνει τη δυνατότητα που χρειάζεστε για να προσθέσετε υπηρεσίες ασθενών, να δημιουργήσετε προφίλ γιατρών και προσωπικού και πολλά άλλα. Το ProCare περιλαμβάνει επιλογές θέματος για 600+ γραμματοσειρές Google και φόρμα επικοινωνίας Ajax, 300+ εικονίδια έτοιμα για αμφιβληστροειδή, προσαρμοσμένα χρώματα και πολλά άλλα.

23. Medikit

Medikit - Υγεία & Ιατρική WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το θέμα MediKit WordPress χρησιμοποιεί αρχές σχεδιασμού υλικών Google για διάφορα ιατρικά θέματα. Ο καθαρός και φιλικός σχεδιασμός του προγράμματος καθιστά το MediKit ιδανικό για όλα τα είδη ιατρικής, υγείας, γιατρού, θεραπευτή, νοσοκομείου και άλλων παρόμοιων ιστότοπων. Το θέμα είναι έτοιμο για μετάφραση, περιλαμβάνει πολλά στυλ διάταξης ιστολογίου, 3 πρότυπα σελίδας γιατρού / προσωπικού, 3 επιλογές υπηρεσιών, τόνους επιλογών τυπογραφίας, 3 στυλ μενού, απεριόριστα χρώματα και πολλά άλλα.

24. LT Ιατρική

Θέμα WordPress LT Medical Onepage

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το LT Medical είναι ένα κομψό και ευαίσθητο ιατρικό θέμα μιας σελίδας WordPress. Οι προγραμματιστές περιλαμβάνουν ενσωματωμένες επιλογές για απεριόριστα χρώματα, εύχρηστους συντομότερους κωδικούς, απόκριση διάταξης και πολλά άλλα.

25. DW PharmaStore

DW PharmaStore - Θέμα ηλεκτρονικού εμπορίου WP

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Εάν διαθέτετε φαρμακείο, κατάστημα βιταμινών ή εταιρεία παροχής ιατρικών προϊόντων, τότε το DW PharmaStore είναι το τέλειο θέμα WordPress για εσάς. Αυτό το υπέροχο θέμα περιλαμβάνει πλήρη υποστήριξη και στυλ για το δημοφιλές πρόσθετο WooCommerce. Αυτό σας διευκολύνει να προβάλλετε τα προϊόντα σας στο διαδίκτυο. Το θέμα περιλαμβάνει επίσης ενσωματωμένες επιλογές για προσαρμοσμένη διάταξη, κώδικα ανάλυσης, προσαρμοσμένα χρώματα, σελιδοποίηση και άλλα. Το DW PharmaStore περιλαμβάνει ακόμη και ένα πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων, καθώς και πρότυπα σελίδων.

26. Σφυγμός

Θέμα WP Ιατρικού Παλμο-Φυσιοθεραπείας

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Pulse είναι ένα εξειδικευμένο θέμα WordPress που έχει σχεδιαστεί για την ιατρική βιομηχανία φυσιοθεραπείας. Το θέμα περιλαμβάνει χαρακτηριστικά ειδικά για φυσιοθεραπευτές, αθλητές ιατρικής, κέντρα αποκατάστασης, βελονισμό και άλλες πρακτικές θεραπείας. Αναπτύχθηκε για να περιλαμβάνει λειτουργίες για προσαρμοσμένους πίνακες τιμών, γκαλερί, τοποθεσίες γραφείων, καριέρα και άλλα.

27. MyMedic

Θέμα MyMedic WordPress

Το MyMedic είναι ένα υπέροχο ιατρικό θέμα WordPress που είναι φιλικό προς το κινητό και φιλικό προς τον χρήστη. Το θέμα διαθέτει ρυθμίσεις για την προσθήκη των κοινωνικών σας συνδέσμων, των προφίλ του γιατρού και του προσωπικού σας, διάφορες σελίδες του τμήματος, μια προσαρμοσμένη φόρμα κράτησης ραντεβού, γκαλερί φωτογραφιών, ένα πλήρες blog και πολλά άλλα. Το MyMedic διατίθεται σε μόλις 39 $ για το μοναδικό θέμα, αλλά για μόλις 10 $ μπορείτε να πάρετε το Πακέτο όλων των θεμάτων από το θέμα ThemeJunkie με μόλις 49 $ (που είναι μια καταπληκτική προσφορά!).

28. Ιατρική

Θέμα iMedical WordPress

Το iMedical είναι ένα σύγχρονο ιατρικό θέμα WordPress που έχει σχεδιαστεί για ιατρούς, ιατρούς, κτηνίατροι, ιατρικά κέντρα, γενικές πρακτικές, παρόχους υγειονομικής περίθαλψης, ιαματικά λουτρά και άλλα. Οι θεματικές λειτουργίες περιλαμβάνουν μια υπέροχη διάταξη απόκρισης, 2 τύπους μενού mega, ένα εύκολο στη χρήση σελίδα δημιουργίας, ένα πρόσθετο χρονοδιαγράμματος premium, 5 προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων (γιατρούς, τμήματα, υπηρεσίες, μαρτυρίες και ρυθμιστικό), προσαρμοσμένα widget, επιλογές βελτιστοποίησης SEO και περισσότερο.

29. Ιατρός

Θέμα WordPress γιατρού

Ως ιατρικό εργαλείο οικοδόμησης ιστοτόπων για όλες τις χρήσεις, το Medicalist διαθέτει 9+ πλήρως επιπλωμένες, εξειδικευμένες οικιακές διατάξεις που μπορούν να προσαρμόζονται περαιτέρω σε κάθε ακραίο και απίστευτη ευκολία. Η διάταξη κάθε σελίδας είναι τόσο καθαρή και αξιοπρεπής που δεν μπορείτε να τη λατρέψετε. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με αυτοπεποίθηση για τους ιστότοπους γιατρών, νοσοκομείων, κλινικών, οδοντιάτρων, εργαστηρίων, αιματολογικών υπηρεσιών, φροντίδας ματιών, τριχόπτωσης, φαρμακείων κ.λπ..

Το ιατρικό θέμα all-in-one ιατρικού WordPress έχει ένα προηγμένο σύστημα διαχείρισης ραντεβού. Δίνει στους γιατρούς και στους παρόχους ιατρικών υπηρεσιών την επιλογή να δημιουργήσουν όσους χρονικούς χρόνους θέλουν για τη διαθεσιμότητά τους. Μπορούν επίσης να αναφέρουν τον χρόνο που θα δώσουν σε κάθε ασθενή.

Ομοίως, το σύστημα αιμοδοσίας του Ιατρού είναι πολύ προηγμένο και εξελιγμένο. Η Φόρμα Αιμοδοσίας ανοίγει ως αναδυόμενο παράθυρο και ζητά τις απαιτούμενες πληροφορίες από το άτομο που κάνει δωρεά. Με το πλήρες σύστημα διαχείρισης αγορών ενσωματωμένο στο θέμα, μπορείτε ακόμη και να το χρησιμοποιήσετε για ηλεκτρονικό ιατρικό κατάστημα. Ή λάβετε ηλεκτρονικές πληρωμές για ιατρικές υπηρεσίες, εξοπλισμό και αντικείμενα.

Άλλα προηγμένα χαρακτηριστικά του θέματος περιλαμβάνουν λειτουργίες, όπως Παραπομπή σε έναν ασθενή, Λήψη δωρεάν συμβουλών (Φόρμα), Πραγματικές ιστορίες, Γεγονότα επίτευξης και σελίδες για Υπηρεσίες, Ασφάλειες, Τμήματα, Ομάδα και Εκδηλώσεις κ.λπ..

30. Ιατρική κλινική

Ιατρική κλινική - Θέμα ιατρικής WordPress υγείας και ιατρού

Η ιατρική κλινική είναι μια εξαιρετική επιλογή για ιατρεία κάθε είδους. Είτε είστε γιατρός, θεραπευτής, οδοντίατρος ή ακόμη και γραφείο ασφάλισης υγείας, αυτό το θέμα είναι γεμάτο από χαρακτηριστικά που σίγουρα θα λατρέψετε. Τα πολλαπλά ενσωματωμένα στυλ για το ιστολόγιο, το χαρτοφυλάκιο και τις υπηρεσίες σας κάνουν τη ρύθμιση του ιστότοπού σας γρήγορη και εύκολη. Επιπλέον, το θέμα περιλαμβάνει υποστήριξη και στυλ για το WooCommerce, ώστε να μπορείτε να πουλάτε και τα δικά σας προϊόντα! Άλλες λειτουργίες θέματος περιλαμβάνουν πρότυπα περιεχομένου, προσαρμοσμένους σύντομους κωδικούς, εργαλεία επιλογής χρωμάτων και γραμματοσειρών, μεγάλα μενού, ρυθμιστικά και άλλα.

31. Medicare

Medicare - Θέμα γιατρού, ιατρικής και υγείας

Δημιουργήστε τη δική σας σχεδίαση ιστότοπου και διατάξεις σελίδας με το θέμα Medicare WordPress. Αυτό το θέμα υγείας και ιατρικής περιλαμβάνει συγκεκριμένες λειτουργίες όπως πριν και μετά την έκθεση, κράτηση ραντεβού, ώρες λειτουργίας / χρονοδιάγραμμα, προσαρμοσμένα ιατρικά εικονίδια, αριθμομηχανή εκτίμησης και πλήρη υποστήριξη WooCommerce. Επιπλέον, υπάρχουν εύκολες επιλογές προσαρμογής, όπως το Bold page builder, το live WordPress customizer και τόνοι γραμματοσειρών Google.

Σε εσάς…

Με αυτήν τη λίστα, δεν έχετε καμία δικαιολογία για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με θέμα κάτω του μέσου όρου. Διαλέξτε ένα που ταιριάζει στις ανάγκες σας, αλλά αν δυσκολεύεστε με τις επιλογές, θα ήθελα (και πάλι) να προτείνω το Θέμα Συνολικής – Αποκριτικής Πολλαπλής Χρήσης WordPress. Γνωρίζετε άλλα υπέροχα θέματα WordPress για γιατρούς; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map