30+ καλύτερες προσθήκες κοινωνικών μέσων για WordPress το 2020

Καλύτερες προσθήκες κοινωνικών μέσων για WordPress

Από την έλευση των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Twitter, το LinkedIn, το Pinterest κ.λπ., η κοινή χρήση κοινωνικών μέσων ενημέρωσης έχει ενηλικιωθεί όσο προχωρά η διαδικτυακή προώθηση. Είναι πλέον βασικό μέρος οποιασδήποτε καλής στρατηγικής μάρκετινγκ και SEO, γι ‘αυτό πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε ένα από τα καλύτερα πρόσθετα κοινωνικών μέσων για το WordPress στο ιστολόγιο ή στον ιστότοπό σας.


Στο τέλος του 2019 το Facebook είχε σχεδόν 2,5 δισεκατομμύρια ενεργοί χρήστες! Το Twitter επίσης συγκεντρώνει τους αριθμούς και συγκεντρώνει μετρητά IPO. Το YouTube άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος μοιράζεται βίντεο και ως αποτέλεσμα κέρδισε εκατομμύρια χρήστες. Αυτό σημαίνει ότι σχεδόν όλοι είναι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων των πελατών-στόχων σας. Ίσως έχετε ανοίξει ένα ή δύο ή τρία κοινωνικά δίκτυα αυτήν τη στιγμή, έτσι δεν είναι?

Το κοινό-στόχος σας συγκεντρώνει ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης για αναζήτηση ειδήσεων, ψυχαγωγίας, ενημερώσεων, κουτσομπολιού, προϊόντων και για να διατηρείτε επαφή με φίλους και οικογένειες. Άλλοι παίζουν Farmville και αγοράζουν εικονικά κατοικίδια σε κάποιους από αυτούς τους ιστότοπους, αλλά hey, κάθε άνθρωπος στα γούστα του. Το σημείο είναι ότι οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να σας δώσουν τεράστια ώθηση στην κυκλοφορία Ιστού. Απλώς ακολουθήστε μια γενική στρατηγική κοινωνικών μέσων και θα είστε εντάξει.

Ας ξεκινήσουμε με τα καλύτερα πρόσθετα κοινωνικών μέσων για το WordPress, έτσι; Όλα τα πρόσθετα που καλύπτονται σε αυτήν την ανάρτηση είναι εξαιρετικές επιλογές για τον ιστότοπό σας – συνιστούμε απλώς να επιλέξετε ένα (ή ίσως δύο εάν είναι ειδικά για το δίκτυο).

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

Contents

1. TikTok Feed (δωρεάν)

Πρόσθετο δωρεάν τροφοδοσίας TikTok

Δείξτε τις τελευταίες τάσεις στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας το δωρεάν πρόσθετο TikTok Feed από την QuadLayers. Η προσθήκη σάς επιτρέπει να συγχρονίζετε και να εμφανίζετε απεριόριστο αριθμό λογαριασμών χρηστών ή ροών – και αφού προσθέσετε το πρόσθετο δημιουργείται ένας εύχρηστος σύντομος κωδικός για επικόλληση σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή σελίδα στον ιστότοπό σας. Το TikTok Feed προσφέρει εύχρηστες επιλογές για να προσθέσετε το όνομα χρήστη ή το hashtag, να επιλέξετε πλέγμα τοιχοποιίας ή γκαλερί, να επιλέξετε τον αριθμό των βίντεο και στηλών TikTok που θέλετε να εμφανίσετε, να ενεργοποιήσετε και να προσαρμόσετε ένα χρώμα επικάλυψης βίντεο και αναδυόμενα παράθυρα, στυλ ενός κουμπιού με σύνδεσμο προς το TikTok και άλλα.

2. Instagram Feed Gallery

Συλλογή ροών Instagram

Το Instagram είναι μια από τις πιο δημοφιλείς κοινωνικές πλατφόρμες και είναι εύκολο να το προσθέσετε στον ιστότοπό σας WordPress με την προσθήκη Instagram Feed Gallery. Αυτό το επαγγελματικό πρόσθετο προσφέρει προηγμένες λειτουργίες που δεν θα βρείτε σε μια δωρεάν προσθήκη κοινωνικής δικτύωσης. Προσθέστε απεριόριστους λογαριασμούς Instagram στον ιστότοπό σας (ή συνδυάστε τους σε μία mega feed), πλήρεις με προσαρμόσιμες ρυθμίσεις για γκαλερί, διατάξεις καρουζέλ ή τοιχοποιίας, χρώμα φόντου, στρογγυλεμένα περιγράμματα, αναδυόμενα παράθυρα, επισημάνσεις δημοσιεύσεων, πληροφορίες προφίλ χρήστη και πολλά άλλα. Και το καλύτερο από όλα, η προσθήκη διασφαλίζει ότι δεν θα αποκλείσετε τη λήψη εικόνων και διασφαλίζει ότι η ροή σας εμφανίζεται πάντα χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα προσωρινής αποθήκευσης.

3. Κοινωνικό Widget Candy (δωρεάν)

Candy Social Widget

Θέλετε απλώς να προσθέσετε λίγο χρώμα-καραμέλα στην πλαϊνή μπάρα ή στο υποσέλιδο σας; Τότε το Social Candy μπορεί να είναι το πρόσθετο για εσάς. Αυτό το υπέροχο μικρό πρόσθετο διαφημίζει ένα φανταχτερό κοινωνικό widget με επιλογές για το μέγεθος του εικονιδίου, το σχήμα (τετράγωνες, στρογγυλεμένες γωνίες ή στρογγυλούς κύκλους), το στόχο συνδέσμου και φυσικά ποια κοινωνικά προφίλ θέλετε να συμπεριλάβετε. Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν 25 για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών επιλογών όπως Facebook, Twitter, YouTUbe, Xing, Tumblr, Reddit, LinkedIN και άλλα. Και μπορείτε ακόμη και να κάνετε μεταφορά και απόθεση για να αναδιατάξετε τα προφίλ σας ώστε να εμφανίζονται με τη σειρά που θέλετε.

Ωστόσο, εάν δεν θέλετε να εγκαταστήσετε ένα ολόκληρο πρόσθετο μόνο για ένα κοινωνικό widget, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε το κατάλληλο όνομα Περισσότερα Widgets plugin που προσφέρει κοινωνικούς συνδέσμους καθώς και άλλα χρήσιμα widget για τη σελίδα σας στο Facebook, για εμένα, πληροφορίες για επιχειρήσεις, σύνθετες πρόσφατες δημοσιεύσεις, χάρτες Google και άλλα.

4. Κουμπιά Κοινωνικής Κοπής Κοινωνικής Κοινή χρήση & Εργαλειοθήκη

Social Snap Social Share Button & Toolkit WordPress Plugin

Το Social Snap διευκολύνει την προσθήκη κοινωνικών μέσων στον ιστότοπό σας στο WordPress. Απλώς εγκαταστήστε και ενεργοποιήστε τις επιλογές για αιωρούμενη πλευρική γραμμή, ενσωματωμένα και κοινωνικά κουμπιά πολυμέσων. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε τα περιλαμβανόμενα σύντομα και προσαρμοσμένα widget για να προσθέσετε κοινωνικούς συνδέσμους οπουδήποτε στον ιστότοπό σας! Αυτό το ισχυρό πρόσθετο κοινωνικών μέσων περιλαμβάνει ενσωμάτωση με δημοφιλή δίκτυα (Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn) εκτός από προαιρετικά κουμπιά εκτύπωσης / αντιγραφής, πολλαπλές τοποθεσίες κουμπιών, προσαρμόσιμες παραγγελίες κουμπιών και ετικέτες, αριθμός κοινωνικών δικτύων, μέτρηση κοινής χρήσης και ακόμη και δυνατότητες κλικ για tweet . Αναβάθμιση σε Κοινωνικό Snap Pro για να ξεκλειδώσετε την πρόσβαση σε 30+ κοινωνικά δίκτυα, σύνδεση κοινωνικής δικτύωσης, αυτόματη ανάρτηση, ενίσχυση παλαιών αναρτήσεων και λειτουργιών κλειδώματος περιεχομένου.

5. Κοινωνική κοινή χρήση Monarch

Monarch: Καλύτερες προσθήκες κοινωνικών μέσων για WordPress

Πληροφορίες & λήψη

Το Monarch είναι το premium plugin κοινωνικής κοινής χρήσης WordPress από τα Elegant Themes και, κατά τη γνώμη μας, είναι πραγματικά ένα από τα καλύτερα πρόσθετα κοινωνικών μέσων που μπορείτε να επιλέξετε για τον ιστότοπό σας στο WordPress. Συμπεριλαμβανόμενο με τις άδειες προγραμματιστή και διάρκειας ζωής τους, το Monarch είναι η τέλεια λύση για όλες τις κοινωνικές ανάγκες κοινής χρήσης. Με περισσότερα από 35+ κοινωνικά δίκτυα, 5 διαφορετικές τοποθεσίες κουμπιών, 6 ενεργοποιητές pop-up και fly-in, προαιρετικές μετρήσεις, προσαρμοσμένα χρώματα και πολλά περισσότερα ενσωματωμένα, μπορείτε κυριολεκτικά να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό σύνολο κοινωνικών κουμπιών.

6. Ροή ροής Κοινωνική ροή

Flow Flow Social Stream: Καλύτερες προσθήκες κοινωνικών μέσων για WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Η δημιουργία ενός κοινωνικού τείχους είναι εύκολη με την προσθήκη premium ροής κοινωνικής ροής Flow-Flow WordPress. Αυτή η προσθήκη διευκολύνει τη σύνδεση των κοινωνικών σας προφίλ και την προβολή μιας πλήρους ροής της κοινωνικής σας δραστηριότητας. Δημιουργήστε μια προσαρμοσμένη ροή από τα δικά σας προφίλ κοινωνικών μέσων (υποστηρίζονται περισσότεροι από 40+ τύποι ροής αυτήν τη στιγμή) ή προσθέστε τα αγαπημένα σας θέματα ή hashtag.

Η προσαρμογή της κοινωνικής σας ροής δεν αποτελεί πρόβλημα με το Flow-Flow. Με αυτό το πρόσθετο μπορείτε να ορίσετε τα δικά σας προσαρμοσμένα πλέγματα με φίλτρα για hashtag, σελίδες, χρήστες και άλλα. Και μπορείτε να προσθέσετε ζωντανή αναζήτηση για τους αναγνώστες σας για να ταξινομήσετε τα μέσα σας. Συν με πολλές διατάξεις καρτών, προσαρμοσμένα χρώματα, πλέγματα και συμπαγείς προβολές, είναι εύκολο να ενσωματώσετε τις προσαρμοσμένες ροές σας σε οποιαδήποτε θέση, σελίδα ή περιοχή widget.

Τι είναι ακόμη καλύτερο από μια μαζική κοινωνική ροή όλων των δικτύων σας; Μια κοινωνική ροή με το Google Adsense και διαφημιστικές διαφημίσεις, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε έσοδα από τη ροή σας στον δικό σας ιστότοπο! Με την επέκταση Διαφήμιση & Επωνυμία μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από την κοινωνική σας ροή, ώστε όλα αυτά τα tweets, οι κοινές χρήσεις και τα αποσπάσματα να αποδώσουν! Επιπλέον, υπάρχουν επίσης επεκτάσεις για την ενσωμάτωση του Google Adsense και ενημερώσεις ροής σε πραγματικό χρόνο για ακόμη περισσότερες επιλογές.

7. Ray Social Feeds (δωρεάν)

Ray Social Feeds για Twitter

Η εμφάνιση των ροών Twitter στον ιστότοπό σας είναι πολύ εύκολη με αυτό το νέο πρόσθετο Twitter. Απλώς εγκαταστήστε την προσθήκη. Πλοηγηθείτε στην καρτέλα Ρυθμίσεις προσθήκης, κάντε κλικ στο μπλε κουμπί που λέει, “Δημιουργία κουκκίδας πρόσβασης και μυστικό”. Ανακατευθύνεστε στο Twitter όπου εξουσιοδοτείτε την εφαρμογή. Και το διακριτικό και το μυστικό της Access αποθηκεύονται αυτόματα για εσάς. Αυτό είναι. Μετά από αυτό, τοποθετείτε απλά τον σύντομο κωδικό που παρέχεται σε οποιαδήποτε σελίδα όπου θέλετε να εμφανίζεται η ροή Twitter.

Μπορείτε να τοποθετήσετε πολλές ροές Twitter σε οποιαδήποτε σελίδα, χρησιμοποιώντας συντομεύσεις ή widget και λειτουργούν άψογα. Δεν χρειάζεται να παρέχετε μοναδικά αναγνωριστικά σε σύντομους κωδικούς ή widget, όπως απαιτούν ορισμένα πρόσθετα. Όλα αυτά αντιμετωπίζονται στο παρασκήνιο. Το πρόσθετο είναι διαισθητικό και εύκολο στη χρήση.

Η δωρεάν έκδοση που φιλοξενείται στο WordPress σάς επιτρέπει να εμφανίζετε δύο τύπους ροής, το χρονοδιάγραμμα χρήστη και το χρονοδιάγραμμα αναφορών. Με το χρονοδιάγραμμα χρήστη, μπορείτε να εμφανίσετε τα tweets κάθε χρήστη. Και το Mentions σάς επιτρέπει να εμφανίζετε τα tweets όπου έχει αναφερθεί ο επικυρωμένος χρήστης στο Twitter. Σας επιτρέπει επίσης να εμφανίσετε τη ροή είτε στη μορφή λίστας είτε σε ένα ρυθμιστικό μίας στήλης.

Η προσθήκη προσφέρει τόνους προσαρμογής, όπου μπορείτε να αποκρύψετε ή να δείξετε διάφορα στοιχεία του tweet. Μια ειδική καρτέλα στυλ σας επιτρέπει να επιλέξετε το μέγεθος της γραμματοσειράς, τα χρώματα, τη διακόσμηση κειμένου συνδέσμου για διαφορετικά μέρη του tweet. Το ρυθμιστικό χρησιμοποιεί το Owl Carousel και έχει πολλές ρυθμίσεις που μπορείτε να ελέγξετε, όπως εμφάνιση βέλους πλοήγησης, εμφάνιση πλοήγησης κουκκίδων, αυτόματης αναπαραγωγής, διαστήματος μετάβασης, αυτόματου ύψους κ.λπ. Το ρυθμιστικό υποστηρίζει επίσης την αφή και μεταφορά για βελτιωμένη εμπειρία περιήγησης σε κινητά. Μπορείτε επίσης να δείτε nofollow εξωτερικούς συνδέσμους.

Η επαγγελματική έκδοση έχει πολλές πρόσθετες δυνατότητες όπως εμφάνιση ζωντανών εικόνων / βίντεο, καρτών twitter, πρόσθετων τύπων ροής όπως Hashtags και χρονοδιάγραμμα αναζήτησης. Μπορείτε να εμφανίσετε χρησιμοποιώντας ρυθμιστικά τοιχοποιίας και 2 στηλών. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε συνδέσμους από Hashtags, αναφορές ή εξωτερικούς συνδέσμους.

8. Widget κοινωνικών μέσων (δωρεάν)

Social Plugin Widget δωρεάν μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Αναφέραμε αυτήν την προσθήκη κοινωνικών μέσων σε προηγούμενες αναρτήσεις, κάτι που μου θυμίζει επίσης αυτήν την ανάρτηση μάρκετινγκ του WordPress. Εάν δεν το έχετε διαβάσει, παρακαλώ. Το Social Media Widget σάς επιτρέπει να εμφανίζετε τα προφίλ κοινωνικών μέσων ως εικονίδια στην πλευρική γραμμή. Η προσθήκη υποστηρίζει πολλούς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης – 50+ στην πραγματικότητα, με την επιλογή να προσθέσετε τους δικούς σας προσαρμοσμένους συνδέσμους καθώς και την κοινή χρήση email. Έρχεται με έναν τόνο εικονιδίων σε διαφορετικά μεγέθη: 16 × 16, 24 × 24, 32 × 32, 64 × 64 και προσαρμοσμένο μέγεθος. Επιπλέον, μπορείτε να ζωγραφίσετε τα εικονίδια, τα οποία διατίθενται σε τέσσερα πακέτα, για να δημιουργήσετε το οπτικό εφέ που επιθυμείτε. τα εικονίδια μπορούν να μεγεθύνουν (κλίμακα), να αναπηδήσουν ή να ξεθωριάσουν.

9. Κουμπιά κοινής χρήσης AddtoAny (δωρεάν)

Κουμπιά AddtoAny Share: Καλύτερες προσθήκες κοινωνικών μέσων για WordPress

Εάν αναζητάτε έναν γρήγορο, απλό και δωρεάν τρόπο για να προσθέσετε κοινωνική κοινή χρήση στον ιστότοπό σας, αυτή η προσθήκη είναι μια εξαιρετική επιλογή. Με περισσότερα από 100+ μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κοινή χρήση ιστότοπων, μετρητών, κυμαινόμενων κουμπιών, μεμονωμένων συνδέσμων κοινής χρήσης, εικονιδίων διανυσμάτων, επιλογών τοποθεσίας, εύχρηστου σύντομου κώδικα και ακόμη και ενσωμάτωσης του Google Analytics, το πρόσθετο AddtoAny περιλαμβάνει τόνους λειτουργιών που σίγουρα θα βρείτε βοηθητικός.

10. Ρυθμιστικό Facebook Likebox

facebook-likebox-slider-social-media-plugins-for-wordpress-wpexplorer

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Αυτό το πρόσθετο διαθέτει μια εκπληκτική σχεδίαση καρτελών, η οποία είναι ελκυστική και προσελκύει την προσοχή. Πέρα από την αισθητική, το Facebook Likebox Slider είναι εύκολο στην εγκατάσταση και χρήση. Στην πραγματικότητα, η εγκατάσταση περιλαμβάνει μια διαδικασία διαμόρφωσης τριών βημάτων και αυτό είναι, αλλά ο συγγραφέας (Arscode) παρέχει 24ωρη υποστήριξη σε περίπτωση που κολλήσετε. Το Facebook Likebox Slider υποστηρίζει φορητές συσκευές, πράγμα που σημαίνει ότι περισσότεροι χρήστες θα μοιράζονται το περιεχόμενό σας ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιούν.

Αυτό το πρόσθετο 5 αστέρων είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο και ένας εύκολος τρόπος για να λάβετε περισσότερα μερίδια, περισσότερους θαυμαστές, δημοτικότητα και τελικά περισσότερη επισκεψιμότητα. Η περισσότερη επισκεψιμότητα μεταφράζεται σε περισσότερα χρήματα αργά ή γρήγορα. Μην ξεγελιέστε όμως από τον τίτλο του, αυτό το πρόσθετο υποστηρίζει αρκετούς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook (προφανώς), το Twitter, το Google+, το Youtube, το Vimeo, το LinkedIn και το Pinterest.

11. ShareThis Κουμπιά κοινής χρήσης (δωρεάν)

ShareThis Κουμπιά κοινής χρήσης

Κατά τη σύνταξη αυτής της λίστας των καλύτερων προσθηκών κοινωνικών μέσων για το WordPress δεν μπορούσα να αφήσω το ShareThis. Με εκατομμύρια χρήστες και έως 120 κανάλια κοινωνικής δικτύωσης, το ShareThis έχει γίνει ένα ισχυρό πρόσθετο κοινωνικών μέσων σε μια αγορά που γεμίζει με παρόμοια προϊόντα. ShareThis σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε γραμμές κοινής χρήσης (συμπεριλαμβανομένων των ράβδων αιωρήσεων), μετρητές και κουμπιά διαφορετικών μεγεθών. Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθείτε τις αλληλεπιδράσεις κοινωνικού δικτύου δημιουργώντας έναν λογαριασμό κοινωνικής ανάλυσης. Αυτό θα σας επιτρέψει να προσδιορίσετε την κοινωνική ποιότητα του ιστότοπού σας WordPress μέσω του Δείκτη ποιότητας κοινωνικής δικτύωσης (Σημείωση: θα χρειαστεί να εγγραφείτε για λογαριασμό ShareThis για να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν προσθήκη).

12. στο Γκαλερί

στοGallery Plugin

Πληροφορίες & λήψη

Το inGallery είναι ένα μοναδικό plugin WordPress για την ενσωμάτωση μέσων Instagram σε έναν ιστότοπο. Θα εμφανίζει όχι μόνο φωτογραφίες στον ιστότοπό σας στο WordPress, αλλά και βίντεο. Μπορείτε να ορίσετε οποιαδήποτε ποσότητα πηγών, συμπεριλαμβανομένων χρηστών Instagram, hashtag ή ακόμα και μιας φωτογραφίας / βίντεο URL. Μπορείτε να ορίσετε φίλτρα για να φιλτράρετε τα επιθυμητά μέσα. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα άλμπουμ που εμφανίζει μόνο φωτογραφίες / βίντεο σχετικά με συγκεκριμένο συμβάν – μπορείτε να ορίσετε ένα φίλτρο για αυτό. Ή αν θέλετε ένα ablum που εμφανίζει μόνο βίντεο – υπάρχει και ένα φίλτρο για αυτό.

Πάνω από όλα – υπάρχουν τόνοι επιλογών προσαρμογής, χρησιμοποιώντας τις οποίες μπορείτε να προσαρμόσετε τη συλλογή ώστε να ταιριάζει στο στυλ του ιστότοπού σας. Σε κάθε περίπτωση, το inGallery θα φανεί καταπληκτικό, γιατί περιλαμβάνει ήδη διαφορετικά στυλ για την εμφάνιση μικρογραφιών. Επίσης, υπάρχουν πολλοί τύποι διατάξεων για να διαλέξετε: πλέγμα και καρουζέλ. Φυσικά, υπάρχουν πολύ περισσότερες επιλογές.

13. Κοινωνική πλευρική γραμμή

Πρόσθετη κοινωνική γραμμή εργαλείων

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Social Sidebar σάς επιτρέπει να αναπτύξετε ένα παγκόσμιο σύνολο συνδέσμων στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας μια σειρά διαφορετικών στυλ και επιλογών για εξαιρετική προσαρμοστικότητα. Όλα από τη θέση της πλευρικής γραμμής, τα χρώματα, τις σκιές, τα στυλ ετικετών, τα σχήματα συνδέσμων, το ονομάζετε, είναι εκεί και αν δεν είναι εκεί, έχουμε έναν εύχρηστο σχεδιασμό επεξεργαστή CSS για να σας βοηθήσουμε να προχωρήσετε ακόμη περισσότερο από τις επιλογές.

Η ενσωμάτωση ιστότοπου είναι αυτόματη με επιλογές για συμπερίληψη και εξαίρεση σελίδων και δημοσιεύσεων. Επιπλέον, προσφέρεται μια χειροκίνητη λειτουργία για καλύτερο χειρισμό θεμάτων (χρησιμοποιώντας είτε μια σύντομη κλήση είτε μια κλήση λειτουργίας PHP).

Με την τοποθέτηση της πλευρικής μπάρας να είναι οπουδήποτε από σταθερή στη σελίδα έως απόλυτη τοποθέτηση, έχουμε επίσης επιλογές για κινητά για καλύτερη διαχείριση συσκευών. Επιλέξτε να εμφανίσετε ή να αποκρύψετε την πλευρική γραμμή ή να μετατρέψετε τους συνδέσμους σε χρησιμοποιήσιμα κουμπιά, έτσι ώστε οι χρήστες κινητών συσκευών να εξακολουθούν να έχουν το πλήρες αποτέλεσμα. Η ανίχνευση μπορεί να αντιμετωπιστεί μέσω του WordPress ή μέσω ενός προσαρμοσμένου ερωτήματος πολυμέσων.

Οι σύνδεσμοι διατίθενται σε δύο τρόπους: Κανονική και Κοινή χρήση. Οι σύνδεσμοι κοινής χρήσης διατίθενται σε τυπική λειτουργία κοινής χρήσης ή χρησιμοποιώντας το API AddThis.com. Δεν απαιτείται εγγραφή, αλλά αν το κάνετε, μπορείτε να προσθέσετε το αναγνωριστικό εκδότη σας για το AddThis.com για να παρακολουθείτε στατιστικά.

Οι σύνδεσμοι μπορούν να προσαρμοστούν ιδιαίτερα, χρησιμοποιώντας ενσωματωμένα εικονίδια γραμματοσειράς Awesome ή εάν δεν μπορείτε να βρείτε το εικονίδιο που χρειάζεστε, μπορείτε να ανεβάσετε μια εικόνα για χρήση. Χρειάζεστε ένα αναδυόμενο παράθυρο; Κανένα πρόβλημα. Προσαρμοσμένα χρώματα ανά σύνδεσμο; Καλύψαμε.

Αυτή η προσθήκη είναι ιδανική για τη λήψη παγκόσμιων συνδέσμων στον ιστότοπό σας και για την προσοχή των επισκεπτών σας.

14. Εύκολα κουμπιά κοινής χρήσης

Εύκολα κουμπιά κοινής χρήσης για WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Easy Social Share είναι ένα φοβερό πρόσθετο WordPress που προσθέτει κουμπιά κοινής χρήσης στον ιστότοπό σας στο WordPress. Η προσθήκη κουμπιών κοινής χρήσης στο ιστολόγιο ή στον ιστότοπό σας είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να κάνετε τους αναγνώστες σας να μοιράζονται τις αναρτήσεις σας. Και με το Easy Social Share μπορείτε να προσθέσετε φωτεινά κουμπιά σε κάθε ανάρτηση και σελίδα. Η προσθήκη περιλαμβάνει 18 κοινωνικά δίκτυα εκτός από κουμπιά όπως, εκτύπωση και email.

Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό του Easy Social Share είναι όλες οι δυνατότητες που περιλαμβάνονται. Η προσθήκη έρχεται με υποστήριξη για 45 μεγάλα κοινωνικά δίκτυα, περιλαμβάνει 52 πρότυπα, περισσότερες από 27 θέσεις σχεδίασης και τόνους επιλογών προσαρμογής. Υπάρχουν 9 πρότυπα στυλ ενσωματωμένου κουμπιού (κλασικό, μετρό, μοντέρνο, στρογγυλό, Retina, retina metro, retina light και retina flat), 3 στυλ εμφάνισης (μόνο εικονίδιο, εικονίδιο με όνομα και εικονίδιο με όνομα στο hover), προαιρετικό μετρητές και 9 τοποθεσίες προβολής για να διαλέξετε. Με όλες αυτές τις επιλογές μπορείτε να δημιουργήσετε και να προσθέσετε κοινωνικά εικονίδια που ταιριάζουν στον ιστότοπό σας.

Το Easy Social Share μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα. Προσαρμοσμένα μηνύματα κοινής χρήσης, προσαρμοσμένη συμβατότητα τύπου ανάρτησης, υποστήριξη WooCommerce, ενσωμάτωση bbPress, εξαιρετικά γρήγοροι χρόνοι φόρτωσης, αυτόματες ενημερώσεις και στατιστικά στοιχεία κοινωνικής κοινής χρήσης είναι μερικές μόνο από τις δυνατότητες που πρέπει να περιμένετε. Λοιπόν, τι περιμένεις; Checkout Easy Social Share και δείτε αν είναι η σωστή προσθήκη για εσάς.

15. Εικονίδια που φέρουν κοινωνικά μέσα (δωρεάν)

Κινούμενη προσθήκη εικονιδίων κοινωνικών μέσων

Η προσθήκη Floating Social Media Icon δημιουργεί δικά της κύματα – ίσως είναι η ευκολία χρήσης ή η απλή διαδικασία διαμόρφωσης ή ακόμα και το γεγονός ότι μπορείτε να ρυθμίσετε τα εικονίδια των κοινωνικών μέσων σας για να επιπλέουν, αλλά αυτό το πρόσθετο κοινωνικών μέσων είναι μεταξύ το καλύτερο στην αγορά. Τα κύρια χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν πάνω από είκοσι στυλ εικονιδίων, εικονίδια με δυνατότητα αλλαγής μεγέθους, πολλά widget, σύντομη υποστήριξη, αυτόματη ή μη αυτόματη ενσωμάτωση και λιγότερη φόρτωση, κάτι που είναι καλό για την ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας σας.

Τα εικονίδια είναι αρκετά φανταχτερά και πετούν από πάνω αριστερά προς τα κάτω δεξιά και κολλάνε εκεί για όσο διάστημα ο χρήστης παραμένει στη σελίδα σας. Μην ανησυχείτε για αυτό, μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτήν την αιωρούμενη συμπεριφορά και να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την προσθήκη για να αυξήσετε την παρακολούθηση και την επισκεψιμότητά σας.

16. Κοινωνικό ντουλάπι

OnePress Social Locker

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Social Locker είναι ένα premium plugin WordPress που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ζητήσετε από τους αναγνώστες σας να μοιράζονται κοινωνικά τη σελίδα σας για να ξεκλειδώσετε συγκεκριμένο περιεχόμενο στον ιστότοπό σας. Αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος για να συγκεντρώσετε tweets, επισημάνσεις “μου αρέσει” και “κοινόχρηστα” για νέο περιεχόμενο ή δωρεάν πόρους.

Το Social Locker καθιστά την ιική κυκλοφορία πραγματική δυνατότητα για τις τελευταίες δημοσιεύσεις ή σελίδες σας. Ίσως μόλις δημιουργήσατε ένα νέο δωρεάν θέμα WordPress, πώς θα κάνετε τους ανθρώπους να μιλούν γι ‘αυτό για να οδηγήσουν νέους επισκέπτες στον ιστότοπό σας; Ανετα. Εγκαταστήστε το Social Locker και ζητήστε από τους χρήστες να κάνουν tweet, όπως +1 ή να μοιραστούν με άλλον τρόπο τη σελίδα σας για λήψη. Αυτός είναι επίσης ένας γρήγορος τρόπος για να δημιουργήσετε τους οπαδούς και τους θαυμαστές σας, οπότε όταν κυκλοφορήσετε το επόμενο νέο σας προϊόν, ακόμη περισσότερα άτομα θα το μοιραστούν.

Θέλετε να δείτε πόσο καλά λειτουργεί το Social Locker για εσάς; Χρησιμοποιήστε τις ενσωματωμένες αναφορές και αναλυτικά στοιχεία για να παρακολουθείτε πώς το κλειδωμένο περιεχόμενό σας έχει κοινωνικό αντίκτυπο. Μπορείτε να δείτε με μια ματιά ποιο περιεχόμενο έχει την καλύτερη απόδοση, να ελέγξετε ποια θυρίδες περιεχομένου έχουν περισσότερη δραστηριότητα και πολλά άλλα. Το Plus Social Locker ενσωματώνεται στο Google Analytics, ώστε να μπορείτε να βλέπετε τα αποτελέσματα του Social Locker στο λογαριασμό σας στο Google Analytics.

Άλλες εξαιρετικές δυνατότητες περιλαμβάνουν τη μεγάλη συμβατότητα κοινωνικού δικτύου, 4 στυλ κλειδώματος, προσαρμοσμένες λειτουργίες και πολλές επιλογές στυλ για τη δημιουργία κοινωνικών θυρίδων που ταιριάζουν στον ιστότοπό σας. Μάθετε περισσότερα για το Social Locker παρακάτω.

17. Κοινωνική σύνδεση (δωρεάν)

Κοινωνική σύνδεση Δωρεάν προσθήκη WordPress

Κάντε τον ιστότοπό σας WordPress κοινωνικό με την προσθήκη κοινωνικής σύνδεσης που επιτρέπει στους επισκέπτες σας να συνδεθούν, να εγγραφούν και να σχολιάσουν με περισσότερα από είκοσι κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, το Google+, το Twitter, το LinkedIn και ακόμη και το PayPal. Μπορείτε να επιλέξετε πού θα εμφανίζεται το widget με ένα μόνο κλικ. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συντομεύσεις για να τοποθετήσετε την προσθήκη όπου θέλετε. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε ένα widget κοινωνικής προσθήκης για την πλευρική γραμμή σας. Βασικά, αυτό το πρόσθετο είναι εύκολο στη χρήση. Η προσθήκη διατηρείται από το OneAll και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε την αφοσίωση των χρηστών στον ιστότοπό σας στο WordPress ή στο BuddyPress.

18. SharePlus

shareplus-social-media-plugin-for-wordpress-wpexplorer

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Share + είναι πράγματι ένας «όμορφος τρόπος να μοιραστείτε τον ιστότοπό σας…», ωστόσο, η ομορφιά δεν ισούται με τη λειτουργικότητα (ή το βοηθητικό πρόγραμμα), οπότε πρέπει να ερευνήσουμε τις τεχνικές λεπτομέρειες για να προσδιορίσουμε εάν ο προγραμματιστής σημαίνει επιχείρηση ή απλά μιλάει για έναν καλό.

Αρχικά, το Share + δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας jQuery, HTML5 και καθαρό CSS3. Αυτή είναι μια εξαιρετική κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσετε, διότι σημαίνει ότι η προσθήκη είναι μελλοντική απόδειξη και εύκολη στην τροποποίησή της. Μιλώντας για ευκολία, το μόνο που απαιτείται από εσάς είναι να ανεβάσετε το πρόσθετο, να το ενεργοποιήσετε και να κάνετε τρία κλικ προς την κατεύθυνση της διαμόρφωσης και η δουλειά σας ολοκληρώθηκε. Εκτός από αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Share + σε δυναμικές και στατικές ιστοσελίδες χωρίς προβλήματα, καθώς είναι πελάτη (δεν απαιτείται διακομιστής για εκτέλεση).

Η προσθήκη έρχεται με ένα οπτικά ελκυστικό (ή μάλλον όμορφο) πλαίσιο διαχειριστή και πέντε συναρπαστικά θέματα που θα αλλάξουν την εμπειρία κοινής χρήσης για τους χρήστες σας. Τέλος, η προσθήκη υποστηρίζει αρκετούς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα κοινής χρήσης μέσω του Google Analytics.

19. Κοινωνικός πόλεμος (δωρεάν)

Social Warfare Ultimate Δωρεάν Κοινή χρήση κοινωνικής προσθήκης

Το Social Warfare είναι κάτι περισσότερο από ένα πρόσθετο κοινωνικής κοινοποίησης – είναι μια ολόκληρη κοινωνική λύση. Η προσθήκη περιλαμβάνει κουμπιά κοινής χρήσης για τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα (Twitter, Facebook, Pinterest κ.λπ.), επιλογές για τοποθεσίες κοινωνικών κουμπιών (πάνω ή κάτω από το περιεχόμενο, και τα δύο ή χειροκίνητα), λειτουργίες κλικ για tweet και εύχρηστους κωδικούς πρόσβασης (συν προσαρμοσμένα άγκιστρα). Εάν θέλετε περισσότερες δυνατότητες, κάντε checkout Social Warfare Pro για ακόμη περισσότερες ενσωματώσεις κοινωνικών δικτύων, κουμπώστε την εικόνα Pin it hover, προσαρμογές στυλ και κειμένου, προσαρμοσμένα σχέδια, ελάχιστη κοινωνική απόδειξη, σύντομοι σύνδεσμοι και πολλά άλλα.

20. Κοινωνικοί θαυμαστές

SocialFans - WP Responsive Social Counter Plugin

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Social Fans είναι ένα πλήρως ανταποκρινόμενο πρόσθετο WordPress με μετρητή premium. Αυτή η προσθήκη διευκολύνει την προσθήκη κοινωνικών συνδέσμων στον ιστότοπό σας στο WordPress που εμφανίζει επίσης τους θαυμαστές, τους οπαδούς και τους συνδρομητές σας σε περισσότερους από 20 δημοφιλείς ιστότοπους κοινωνικών μέσων. Χτισμένο στο Bootstrap 3, αυτό το Retina έτοιμο πρόσθετο κοινωνικών μέσων συσκευάζει αρκετά γροθιά και σας επιτρέπει να εμφανίζετε τον αριθμό των θαυμαστών / συνδρομητών / οπαδών του κοινωνικού σας λογαριασμού. Στέλνει με πολλές δυνατότητες, όπως πολλά κοινωνικά δίκτυα, κινούμενες μεταβάσεις, αρχεία έτοιμα για μετάφραση και τη δυνατότητα δημιουργίας προσαρμοσμένων προβολών.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία μάρκετινγκ που διατίθενται στους bloggers. Χτίζοντας τη βάση των ακόλουθών σας, μπορείτε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα και τις μετατροπές, ενώ παράλληλα δημιουργείτε την επωνυμία σας. Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να αποκτήσετε νέους οπαδούς είναι να προσθέσετε κοινωνικούς συνδέσμους στον ιστότοπό σας για εύκολη συμμόρφωση, παρακολούθηση και εγγραφή. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς – οι χρήστες διστάζουν να «αρέσουν» σε κάτι που δεν είναι ήδη δημοφιλές. Εκεί μπαίνει το Social Fans. Αυτή η προσθήκη δεν περιλαμβάνει μόνο φοβερό κοινωνικό περιεχόμενο που πρέπει να συμπεριλαμβάνεται κάποτε στις περιοχές με widget, αλλά υπάρχουν επιλογές για την εμφάνιση μετρητών για καθένα από τα δίκτυά σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείξετε στους νέους αναγνώστες πόσοι άνθρωποι αγαπούν τον ιστότοπό σας – κάτι που μπορεί να τους πείσει να ακολουθήσουν και να σας αρέσουν επίσης. Υπάρχει ακόμη και ένας ειδικός μετρητής για να δείξετε στους συνολικούς θαυμαστές σας από όλα τα δίκτυα για να εντυπωσιάσετε ακόμη περισσότερο τους νέους επισκέπτες.

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό αυτού του πρόσθετου είναι οι επιλογές προσαρμογής. Οι Social Fans ανταποκρίνονται και είναι έτοιμοι για αμφιβληστροειδή, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πώς θα φαίνεται σε tablet και τηλέφωνα (είναι ακόμη ενεργοποιημένο το άγγιγμα). Επιπλέον, όλα τα κινούμενα σχέδια ανταποκρίνονται επίσης – έτσι τα κινούμενα σχέδια μεγέθυνσης, σμίκρυνσης και επικάλυψης φαίνονται υπέροχα ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιούν οι αναγνώστες σας. Η προσθήκη διαθέτει επίσης 4 προκατασκευασμένα δέρματα (σκούρο, ελαφρύ, πολύχρωμο και διαφανές), αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε οποιοδήποτε συνδυασμό χρωμάτων θέλετε χρησιμοποιώντας τις παρεχόμενες επιλογές χρωμάτων. Με αυτές τις επιλογές και πολλά άλλα, είναι εύκολο να κάνετε τους Κοινωνικούς θαυμαστές να ταιριάζουν στην εμφάνιση και την αίσθηση του υπόλοιπου ιστότοπού σας. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο που σίγουρα θα μπορούσε να σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερους οπαδούς σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα, οπότε φροντίστε να το ελέγξετε σήμερα!

Πάνω από όλα, οι προγραμματιστές παρέχουν γρήγορες απαντήσεις σε ερωτήματα υποστήριξης (προσπαθούν να απαντήσουν εντός 24 ωρών). Είναι πολύ έξυπνο πράγμα να κάνουμε: παρέχοντας γρήγορη απάντηση για ένα “ανταποκρινόμενο” πρόσθετο κοινωνικών μέσων (ναι – προορίζεται).

121. Αναβιώστε την παλιά θέση

Αναβιώστε το Old Post WordPress Plugin

Πληροφορίες & λήψη

Το Revive Old Post είναι ένα χρήσιμο πρόσθετο κοινωνικής δικτύωσης, καθώς μπορεί να σας βοηθήσει να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και να διατηρείτε το περιεχόμενό σας σχετικό. Με αυτό το πρόσθετο μπορείτε να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας σε Twitter, Facebook, LinkedIn, Xing και Tumblr αυτόματα. Απλώς ρυθμίστε τις επιλογές κοινής χρήσης (αναρτήσεις, σελίδες, τύπους δημοσιεύσεων), συμπεριλάβετε hashtag ή το @name σας και μετά παρακολουθήστε τα κλικ σας χάρη στην ενσωμάτωση του Google Analytics.

22. MashShare

Κουμπιά κοινής χρήσης MashShare Social Media

Το «οικοσύστημα κοινωνικών μέσων» του MashShare είναι ένα δωρεάν πρόσθετο κοινωνικής κοινοποίησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διευκολύνετε τους αναγνώστες σας να μοιράζονται το περιεχόμενό σας. Και για όσους από εσάς στην ΕΕ, αυτό το πρόσθετο είναι επίσης συμβατό με το DSGVO, οπότε δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε. Οι λειτουργίες προσθηκών περιλαμβάνουν ενσωμάτωση με μεγάλα κοινωνικά δίκτυα, κουμπιά κοινής χρήσης, αναδυόμενο παράθυρο κοινής χρήσης βίντεο, κολλώδη γραμμή κοινής χρήσης, widget με περισσότερες κοινόχρηστες αναρτήσεις, ενσωμάτωση σύντομων διευθύνσεων URL, υποστήριξη για AMP, ενσωμάτωση αναλυτικών στοιχείων Google και άλλα.

23. Κουμπιά κοινής χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης (δωρεάν)

Προσθήκη κοινωνικών μέσων κουμπιών

Το πρόσθετο Social Media Share Button είναι μια πολύ ωραία και απλή προσθήκη. Χρησιμοποιήστε όλα τα κοινωνικά κουμπιά που περιλαμβάνονται (Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, WhatsApp και Email) ή απλώς ενεργοποιήστε αυτά που χρειάζεστε, μαζί με τα αντίστοιχα εικονίδια, την ετικέτα nofollow και στην περίπτωση του Twitter το εμφανιζόμενο όνομά σας. Επιπλέον, υπάρχουν επιλογές για την εμφάνιση των κουμπιών σας πριν / μετά το περιεχόμενο ή αιωρούνται προς τα δεξιά / αριστερά.

24. Τροφοδοτήστε τα κοινωνικά (δωρεάν)

Τροφοδοτήστε τους Κοινωνικές ροές Δωρεάν προσθήκη WordPress

Προσθέστε μια απλή κοινωνική ροή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή σελίδα χρησιμοποιώντας το δωρεάν πρόσθετο Feed Them Social. Απλώς εγκαταστήστε την προσθήκη και, στη συνέχεια, προσθέστε τις κοινωνικές ροές που θέλετε να εμφανίζονται. Αυτή η προσθήκη λειτουργεί με Facebook, Twitter και Instagram και δημιουργεί έναν προσαρμοσμένο σύντομο κωδικό για κάθε ροή που δημιουργείτε, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αντιγράψετε και να επικολλήσετε για να εισαγάγετε στο περιεχόμενό σας.

25. Κοινωνική κοινή χρήση & Locker Pro

Social Share & Locker Pro WordPress Plugin

Πληροφορίες & λήψη

Προωθήστε καλύτερα το περιεχόμενό σας με την προσθήκη Social Share & Locker Pro. Η προσθήκη διαθέτει 44 κουμπιά κοινής χρήσης για να διαλέξετε και υποστηρίζονται περισσότερα από 100+ δίκτυα – οπότε δεν υπάρχει έλλειψη επιλογών εδώ! Το καλύτερο από όλα το πρόσθετο συνδυάζει την κοινή χρήση κοινωνικού περιεχομένου και το κλείδωμα περιεχομένου, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να απαιτήσετε κοινές χρήσεις στο καλύτερο περιεχόμενό σας εξίσου εύκολα, όπως μπορείτε να προσθέσετε τους κοινωνικούς συνδέσμους σας στην πλευρική γραμμή.

26. Κοινή χρήση κουμπιών από το AddThis (δωρεάν)

Προσθήκη Προσθήκη αυτής της προσθήκης κοινωνικής κοινοποίησης

AddThis είναι μια από τις κορυφαίες λύσεις για κουμπιά κοινής χρήσης και η προσθήκη τους στο WordPress είναι πλέον εξαιρετικά εύκολη χάρη στην δωρεάν προσθήκη κουμπιών AddThis Share. Απλώς εγκαταστήστε την προσθήκη και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τις επιλογές για να ξεκινήσετε να δημιουργείτε τα κουμπιά κοινής χρήσης. Επιλέξτε μια διάταξη (πλευρική γραμμή, ενσωματωμένο ή προσαρμοσμένο HTML), προσθέστε έναν μετρητή κοινής χρήσης, επιλέξτε τα κοινωνικά σας δίκτυα, ορίστε τις επιλογές στυλ και χρησιμοποιήστε σύνθετες ρυθμίσεις (για το όριο μέτρησης μεριδίων, ακολουθήστε το μήνυμα και πολλά άλλα) πριν δημοσιεύσετε τα κουμπιά κοινής χρήσης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον σύντομο κώδικα για να προσθέσετε τα κουμπιά σας σε οποιοδήποτε περιεχόμενο με μη αυτόματο τρόπο.

27. NextScripts: Κοινωνικά δίκτυα Auto-Poster Free & Pro

NextScript: Αυτόματη αφίσα κοινωνικών δικτύων

Το SNAP (Social Networks Auto Poster) από NextScripts είναι ένα πρόσθετο freemium που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημοσιεύσετε και να μοιραστείτε αυτόματα τις αναρτήσεις σας στα κοινωνικά μέσα. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Twitter, στο προφίλ σας στο Facebook, στη σελίδα Google+ και σε περισσότερα από 30+ άλλα κοινωνικά δίκτυα που υποστηρίζονται. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τις λειτουργίες προσθήκης για να ρυθμίσετε hashtag, συντομεύσεις διευθύνσεων URL, εικόνες και άλλα.

28. Κοινωνικός μετρητής Arqam

Social Counter Plugin για WordPress - Arqam

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Arqam είναι ένα εξαιρετικό plugin WordPress που ανταποκρίνεται στον αμφιβληστροειδή για να προσθέσει κοινωνικούς συνδέσμους σε οποιονδήποτε ιστότοπο WordPress. Αυτή η προσθήκη είναι γρήγορη και εύκολη στη χρήση – απλώς εγκαταστήστε και πάρτε ρωγμές! Μόλις εγκατασταθεί και ενεργοποιηθεί, το Arqam προστίθεται στο μενού του πίνακα ελέγχου. Από εδώ μπορείτε να προσθέσετε όλα τα προφίλ κοινωνικών μέσων σας, καθώς και να προσαρμόσετε τους μετρητές για να πείτε “Followers”, “Little Monsters”, “Fans” ή κάτι άλλο που επιλέγετε.

Από εδώ μπορείτε επίσης να ορίσετε χρόνο προσωρινής αποθήκευσης. Αυτό σημαίνει ότι η προσθήκη θα ενημερώνει μόνο τους μετρητές σας σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που επιλέγετε. Με την απόσταση της προσωρινής αποθήκευσης, η προσθήκη θα καλεί API πιο συχνά, κάτι που μπορεί να επιταχύνει τον ιστότοπό σας. Σε περίπτωση που ένα API είναι εκτός λειτουργίας, το Arqam αποθηκεύει προηγούμενες τιμές, ώστε να μην μείνετε ποτέ με έναν κενό μετρητή.

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά είναι η λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης. Για να αναδιατάξετε τους κοινωνικούς μετρητές, απλώς σύρετε και αποθέστε τα μπλοκ στην ενότητα ταξινόμησης του Arqam. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να τοποθετήσετε πρώτα τους πιο σημαντικούς συνδέσμους κοινωνικών μέσων. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την προσθήκη, ρίξτε μια ματιά στη λίστα δυνατοτήτων παρακάτω.

29. ShareBang

Κουμπιά ShareBang Ultimate Social Share

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το ShareBang είναι ένα πλήρες πακέτο κοινωνικών κουμπιών για το WordPress. Παίρνει σοβαρά τη συμπεριφορά της περιήγησης των επισκεπτών σας, με 21 θέσεις κουμπιών κοινής χρήσης (τοποθεσίες) και αφιερωμένες 3 θέσεις για κινητά ειδικά βελτιστοποιημένες και το WooCommerce δύο τοποθεσίες κουμπιών κοινωνικής κοινής χρήσης θα αυξήσει τις μετοχές και θα αυξήσει την επισκεψιμότητα και θα αυξήσει τις πωλήσεις σας.

Το ShareBang λειτουργεί από τον επαναστατικό πίνακα απόλυτων επιλογών. Σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τα πάντα με +35 έτοιμα κομψά θέματα κουμπιών με δημιουργό θεμάτων κουμπιών που σας δίνουν έναν πολύ μοναδικό τρόπο δημιουργίας θέματος / στυλ κουμπιών.

Το ShareBang υποστηρίζει κοινωνικό δίκτυο +42, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων κοινωνικών δικτύων και των εφαρμογών για κινητές συσκευές, όπως η WhatsApp, το Facebook Messenger, το Telegram, το Skype, το line, το Viber και πολλά άλλα.

Το ShareBang δημιουργήθηκε αρχικά για αρχάριους χρήστες – μόλις τρία βήματα και σε 15 δευτερόλεπτα μπορείτε να πάτε. Έχει προεπιλεγμένη ρύθμιση σε κάθε θέση, οπότε δεν χρειάζεται να μεταβείτε σε κάθε θέση και να αφιερώσετε πολύ χρόνο στη διαμόρφωσή της. Εσείς εστιάζετε στο περιεχόμενο και αφήστε το ShareBang να κάνει τα υπόλοιπα για εσάς! Η προσθήκη περιλαμβάνει επίσης ενσωματωμένα αναλυτικά στοιχεία που μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε κουμπί ανάρτησης / σελίδας / κοινής χρήσης και να συγκρίνετε, ώστε να μπορείτε να κάνετε καλή ανατομή.

Επίσης περιλαμβάνεται η δυνατότητα δοκιμής A / B, ώστε να μπορείτε να κάνετε δοκιμές μεταξύ διαφορετικών προφίλ για να μάθετε ποια είναι η καλύτερη ρύθμιση για τον ιστότοπό σας. Δημιουργήστε τη λίστα αλληλογραφίας σας με το MailChimp με δυνατότητα μετά την κοινή χρήση που μπορεί να χειριστεί οποιονδήποτε σύντομο κώδικα! Μπορείτε επίσης να ενθαρρύνετε τους επισκέπτες σας να μοιράζονται τις σελίδες σας χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα κοινωνικής θυρίδας για να λάβετε περισσότερες μετοχές (αυτό είναι πολύ κατάλληλο για εκπτωτικά κουπόνια).

30. Περιοδικό φωτογραφιών Instagram

Περιοδικό φωτογραφιών Instagram

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Instagram Photo Journal είναι ένα ισχυρό και ευέλικτο premium plugin WordPress που κάνει την εμφάνιση των δημοσιεύσεών σας στο Instagram ως φωτογραφικό περιοδικό για τους αναγνώστες σας. Υπάρχουν τόνοι εκπληκτικών διατάξεων που μπορείτε να επιλέξετε με την προσθήκη Instagram Photo Journal! Προσθέστε τις φωτογραφίες σας ως ένα κλασικό πλέγμα φωτογραφιών, ένα αξιοσέβαστο καρουσέλ εικόνας ή ένα ενδιαφέρον ρυθμιστικό άπειρου. Η προσθήκη περιλαμβάνει επίσης επιλογές, ώστε να μπορείτε να περιορίσετε τον αριθμό των φωτογραφιών που φορτώθηκαν, να καθορίσετε ένα hashtag ή μια τοποθεσία για να τραβήξετε και πολλά άλλα.

Η προσθήκη έρχεται ακόμη και με το Θέμα Εφημερίδας Instagram για να κάνει τη ζωή σας ακόμα πιο εύκολη. Αυτό είναι υπέροχο εάν δεν θέλετε άλλες λειτουργίες στον ιστότοπό σας, απλώς εγκαταστήστε το συμπεριλαμβανόμενο θέμα μαζί με την προσθήκη, προσθέστε το αναγνωριστικό χρήστη Instagram και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τον ιστότοπό σας!

31. Ενσωμάτωση κοινωνικής δικτύωσης

EmbedSocial - Πλατφόρμα για εργαλεία κοινωνικών μέσων

Το EmbedSocial plugin είναι ένα WordPress plugin για την εμφάνιση λευκωμάτων κοινωνικών μέσων σε έναν ιστότοπο. Είναι μια επαγγελματική πλατφόρμα που προσφέρει δυνατότητες για μεμονωμένους και επιχειρηματικούς προγραμματιστές ιστού, που θέλουν να χρησιμοποιήσουν ένα πλήρως υποστηριζόμενο εργαλείο και πρόθυμοι να πληρώσουν μια μικρή τιμή για αυτό.

Το EmbedSocial είναι ενσωματωμένο σε περισσότερες από 215.000 ιστοσελίδες και χρησιμοποιείται κυρίως για την προβολή γκαλερί φωτογραφιών και άλμπουμ φωτογραφιών εκδηλώσεων από Facebook, Twitter και Instagram.

Η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για τους χρήστες να εισάγουν, να διαχειρίζονται και να αποθηκεύουν άλμπουμ φωτογραφιών για μακροχρόνια χρήση. Οι χρήστες μπορούν επιπλέον να προσαρμόσουν τη διάταξη του άλμπουμ, να ορίσουν τον αριθμό των φωτογραφιών ανά άλμπουμ, να επιλέξουν ποια άλμπουμ θα συμπεριληφθούν σε μια γκαλερί, να παρουσιάσουν τις φωτογραφίες των κοινωνικών μέσων σε μια παρουσίαση και παρόμοια.

Η πλατφόρμα ενημερώνεται συνεχώς με νέες δυνατότητες, έτσι οι προγραμματιστές ιστού καλούνται ανοιχτά να προτείνουν επιλογές που θα κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη. Για όλους τους νέους χρήστες που θέλουν να δοκιμάσουν την πλατφόρμα, διατίθεται δωρεάν δοκιμή 14 ημερών και περιλαμβάνει όλες τις λειτουργίες PRO της πλατφόρμας. Καλή ενσωμάτωση!

32. Αφίσα Microblog

Microblog Poster - Αυτόματη δημοσίευση στα κοινωνικά μέσα

Η προσθήκη Microblog Poster για κοινωνικά μέσα για το WordPress σάς βοηθά να δημοσιεύετε αυτόματα το περιεχόμενό σας σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα. Η προσθήκη υποστηρίζει πολλούς λογαριασμούς ανά ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης που σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε ανάρτηση σε πολλούς λογαριασμούς στο ίδιο κοινωνικό δίκτυο. Επιπλέον, μπορείτε να μορφοποιήσετε το μήνυμα ενημέρωσης για να δημιουργήσετε διάφορες εκδόσεις για τις διαφορετικές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Η προσθήκη είναι εύκολη στη διαμόρφωση, τη χρήση και υποστηρίζει τους κωδικούς πρόσβασης.

33. Social Candy Widget (δωρεάν) Jetpack – Κοινωνική ενότητα (δωρεάν)

Πρόσθετο Jetpack WordPress

Το τελευταίο πρόσθετο στη λίστα μας είναι επίσης ένα από τα πιο χρησιμοποιημένα δωρεάν πρόσθετα – το Jetpack. Τα πάντα εκτός από την προσθήκη στυλ νεροχύτη που δημιουργήθηκε από το WordPress. Προσθέτει χαρακτηριστικά στο WordPress για γκαλερί, CDN, analytics και φυσικά κοινωνικά. Jetpack Social Οι λειτουργίες περιλαμβάνουν συγκεκριμένα κουμπιά εύκολης κοινοποίησης (μέσω JetPack Sharing, με υποστήριξη για 11 μεγάλα κοινωνικά δίκτυα, καθώς και email σε έναν φίλο), widget εικονιδίων κοινωνικών μέσων, Δημοσίευση κοινωνικής κοινής χρήσης (το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μοιράζεστε αυτόματα νέο περιεχόμενο σε όλα τα κοινωνικά σας λογαριασμοί πολυμέσων), Facebook Likebox ή widget σελίδας, χρονοδιάγραμμα Twitter και άλλα τοποθετώντας το στην κορυφή της καλύτερης συλλογής προσθηκών κοινωνικών μέσων.


Συμπληρώνοντας τις καλύτερες προσθήκες κοινωνικών μέσων για το WordPress

Ας ελπίσουμε ότι απολαύσατε τη συγκέντρωση και ίσως αποφασίσατε να δοκιμάσετε ένα από τα καλύτερα πρόσθετα κοινωνικών μέσων για τον ιστότοπό σας στο WordPress. Ποια προσθήκη κοινωνικών μέσων (ή προσθήκες) χρησιμοποιείτε στον ιστότοπό σας στο WordPress; Άφησα ένα ή δύο πρόσθετα που πιστεύετε ότι θα έπρεπε να έχουν εμφανιστεί σε αυτήν την ανάρτηση; Επιτρέψτε μου να ξέρω τις σκέψεις σας σχετικά με το ποια είναι πραγματικά τα καλύτερα πρόσθετα κοινωνικών μέσων για το WordPress στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map