30+ καλύτερα θέματα WordPress για καταλόγους για το 2020

Καλύτερα θέματα καταλόγου WordPress & θέματα λιστών

Το WordPress προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα κατά τη δημιουργία ενός ιστότοπου: είναι εύκολο, φιλικό προς το χρήστη, καθώς και πολλά ποιοτικά θέματα και προσθήκες διαθέσιμα για την προσθήκη οποιασδήποτε δυνατότητας που μπορεί να φανταστεί κανείς. Επομένως, εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα σύνολο διαδικτυακών καταχωρίσεων, η ακόλουθη λίστα με τα καλύτερα θέματα καταλόγου WordPress είναι γεμάτη από εξαιρετικές επιλογές για να διαλέξετε.


Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα θέματα καταλόγου που σχετίζονται με ποικίλα θέματα, όπως εκδηλώσεις, φεστιβάλ, διαφημίσεις, επιχειρήσεις, τουρισμός, εκδόσεις, ακίνητα, αγορά κ.λπ. Αυτά τα θέματα διευκολύνουν την κατασκευή ενός διαδικτυακού καταλόγου χάρη στις ενσωματωμένες επιλογές, όπως μαρτυρίες, αγγελίες , σχόλια, κριτικές, χάρτες Google και πολλά άλλα.

Όμως, τίθεται το ερώτημα, πώς βρίσκετε σχετικά θέματα WordPress για τη δημιουργία ενός προσαρμοσμένου καταλόγου; Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες διαδικτυακές αγορές και πηγές που μπορούν να σας προσφέρουν ευεργετικά θέματα WordPress για το έργο σας. Αλλά πιστεύαμε ότι θα σας σώσουμε το πρόβλημα και θα βρούμε το καλύτερο για εσάς.

Ψάξαμε μερικές από τις κορυφαίες αγορές WordPress για να βρούμε τα αγαπημένα μας θέματα. Εδώ είναι η συλλογή των κορυφαίων 30+ καταλόγων WordPress και θεμάτων λίστας που διατίθενται το 2019.

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

1. Ο κατάλογος

Θέμα WordPress καταλόγου: Καλύτερα θέματα WordPress καταλόγου

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Αυτό το ευέλικτο πλαίσιο καταλόγου WordPress διευκολύνει τη δημιουργία ενός ιστότοπου με στυλ καταλόγου ή καταχωρίσεων. Με επιλογές για προβολές κατηγοριών, καρφίτσες χαρτών, προφίλ χρηστών, προσαρμογές, υποστήριξη για κινητά και περισσότερα από 15+ παιδικά θέματα που διατίθενται. Ο κατάλογος έχει κάτι για όλους. Το Directory είναι μια ολοκληρωμένη λύση καταλόγου που έχει ενσωματωθεί σε ένα Θέμα WordPress που δημιουργήθηκε από την Templatic. Αυτό το θέμα περιελάμβανε προσθήκες και θυγατρικά θέματα για να σας διευκολύνει να το χρησιμοποιήσετε για διάφορους σκοπούς καταχώρισης και βάσει τοποθεσίας.

Ο κατάλογος περιλαμβάνει την πρόσθετη εφαρμογή πυρήνα Tevolution που υποστηρίζει πρόσθετα, plugin καταχωρίσεων καταλόγου και το πρόσθετο υποστήριξης πολλαπλών πόλεων του Location-Manager (όλα από το Templatic). Με αυτές τις προσθήκες, το θέμα Directory WordPress σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε παγκόσμιες εκδηλώσεις, λίστες, συναντήσεις και πολλά άλλα.

Αυτό το θέμα θα μπορούσε εύκολα να χρησιμοποιηθεί για τόσους πολλούς διαφορετικούς ιστότοπους – όπως μια εταιρεία εκδηλώσεων με προσφορές σε πολλές πόλεις ή χώρες. Ή για ένα ταξιδιωτικό ιστολόγιο που χαρτογραφεί τα καλύτερα μέρη για φαγητό, ποτό και ύπνο σε διάφορες πόλεις. Ή μια τουριστική εταιρεία που προσφέρει διάφορες εκδρομές ή κρουαζιέρες σε εξωτική τοποθεσία. Το θέμα θα έκανε επίσης έναν εξαιρετικό ιστότοπο με καταχωρίσεις ακινήτων – και η ενότητα εκδηλώσεων θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την προβολή ανοιχτών σπιτιών. Ή μια φιλανθρωπική οργάνωση θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το θέμα για να μοιραστεί νέα σχετικά με επερχόμενους έρανους, περιπάτους στην κοινότητα ή πορείες και πολλά άλλα. Οι δυνατότητες περιορίζονται μόνο στη φαντασία σας.

2. FindMe

FindMe - Θέμα καταχώρησης καταλόγου

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Με το FindMe μπορείτε να δημιουργήσετε καταπληκτικές λίστες για να δημιουργήσετε τον δικό σας διαδικτυακό κατάλογο. Με ισχυρές δυνατότητες καταχωρίσεων, εύχρηστους σύντομους κωδικούς, πλήρες ιστολόγιο, υποστήριξη ηλεκτρονικού εμπορίου, γκαλερί, χαρτοφυλάκιο, σταθερή ή κολλώδη κεφαλίδα, υποστήριξη μετάφρασης, Χάρτες Google και γραμματοσειρές, καθώς και περισσότερα FindMe είναι ένα εξαιρετικό θέμα καταλόγου.

Αυτό που κάνει αυτό το θέμα να ξεχωρίζει είναι τα απίστευτα χαρακτηριστικά. Υπάρχει μια σύνθετη αναζήτηση με υποστήριξη για λέξεις-κλειδιά, τοποθεσίες, διεύθυνση (με επιλογή ακτίνας), κατηγορίες και ετικέτες που διευκολύνουν τους χρήστες να βρουν αυτό που ψάχνουν. Στη συνέχεια, υπάρχει η όμορφη διάταξη με επιλογές για καρουζέλ, τοιχοποιία ή κουτί για να επισημάνετε τις καταχωρίσεις σας. Και η εύχρηστη κοινωνική σύνδεση και η εγγραφή χρηστών παρέχουν στον αναγνώστη σας εύκολες επιλογές για πρόσβαση στον ιστότοπό σας.

Αλλά περιμένετε – υπάρχουν περισσότερα. Το FindMe είναι κατασκευασμένο με πλήρη συμβατότητα για το πρόσθετο WP Manager, υποστήριξη για OpenTable (απλώς επικολλήστε το αναγνωριστικό σας για τη φόρμα κράτησης) και είναι έτοιμο για χρήση με το πρόσθετο WooCommerce Paid Listings. Με το FindMe θα μπορούσατε γρήγορα να μετατρέψετε την πλαϊνή σας συναυλία στην κύρια κίνηση σας χάρη σε αυτούς πολλούς υπέροχους τρόπους για να δημιουργήσετε έσοδα από τον κατάλογό σας.

3. Wyzi

Θέμα καταχώρισης καταλόγου Wyzi Business Finder και Social Look

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Wyzi είναι ένα premium θέμα καταλόγου που απευθύνεται σε όσους θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση εύρεσης επιχειρήσεων, καταλόγου υπηρεσιών ή άλλου ιστότοπου στυλ καταχώρισης. Αυτό το θέμα είναι γεμάτο από ισχυρές δυνατότητες για τις επιχειρήσεις να προσθέσουν τις δικές τους καταχωρίσεις, νέες, ενημερώσεις, εκδηλώσεις και ακόμη και κενές θέσεις εργασίας. Ταυτόχρονα, το Wyzi είναι εύκολο στη χρήση. Απλώς χρησιμοποιήστε την εγκατάσταση με 1 κλικ για να ξεκινήσετε. Στη συνέχεια, απλώς επιλέξτε από 2 εκπληκτικές διατάξεις, προσαρμόστε τα πεδία υποβολής καταχώρισης, σχεδιάστε μια φόρμα εγγραφής, προσθέστε τη συνδρομή σας ή τα πακέτα υπηρεσιών (το Wyzi είναι ακόμη συμβατό με το WooCommerce), ενεργοποιήστε το ημερολόγιο κρατήσεων (και τις προμήθειες διαχειριστή) και είστε βασικά έτοιμοι να πηγαίνω.

Άλλα χαρακτηριστικά θέματος περιλαμβάνουν κεφαλίδες εικόνας ή χάρτη, επαληθευμένες καταχωρίσεις, προσαρμοσμένη αναζήτηση, γεωγραφική τοποθεσία, ενσωμάτωση YouTube, υποστήριξη μετάφρασης και το WP Bakery Page Builder για απόλυτη ευελιξία.

4. Λίστα

Λίστα θεμάτων καταλόγου WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Listify είναι ένα από τα κορυφαία διαθέσιμα θέματα WordPress με τις καλύτερες πωλήσεις. Γιατί; Έχει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη λίστα και έναν ιστότοπο καταλόγου με ετικέτες, κριτικές, αγαπημένα, περιοχές, επαφές με καταχωρίσεις, γεωγραφική τοποθεσία και ακόμη και στατιστικά στοιχεία. Το συμπεριλαμβανόμενο κιτ στυλ και το πρόγραμμα δημιουργίας drag drop drop κάνουν την προσαρμογή ένα αεράκι. Επιπλέον ισχυρές δυνατότητες για υποβολή / αξίωση καταχώρισης, συνδρομών, διαφημίσεων, κρατήσεων και πληρωμένης πρόσβασης, διευκολύνουν τη μετατροπή του καταλόγου σας σε επιχείρηση.

Αυτό το θέμα βασίζεται στο δωρεάν πρόσθετο WP Job Manager και το WooCommerce για να κάνει την προσθήκη λιστών και προϊόντων ένα κομμάτι κέικ. Επιπλέον, το Listify υποστηρίζει μια σειρά από φανταστικά δωρεάν και premium πρόσθετα για να προσθέσετε ακόμη περισσότερη λειτουργικότητα. Χρησιμοποιήστε φόρμες Gravity για να δημιουργήσετε υπέροχες προσαρμοσμένες φόρμες επαφών ή OpenTable για να προσθέσετε ένα widget κρατήσεων στις καταχωρίσεις εστιατορίων σας ή ακόμη και να προσθέσετε κριτικές μέσω του WooCommerce ή της επέκτασης Κριτικές WP Job Manager. Ο ουρανός είναι το όριο του τι μπορείτε να κάνετε με το Listify μόλις αρχίσετε να προσθέτετε προσθήκες.

Άλλες εξαιρετικές λειτουργίες θέματος περιλαμβάνουν φόντο βίντεο, χάρτες λιστών, πολλά widget, κοινωνική ενσωμάτωση, διπλά μενού, έγχρωμα δέρματα και πολλά άλλα. Ρίξτε μια ματιά στο demo για να λάβετε ιδέες για τον επόμενο ιστότοπο στυλ καταλόγου χρησιμοποιώντας το Listify.

5. Λίστα Pro

Λίστα θεμάτων καταλόγου Pro WordPress: Καλύτερα θέματα WordPress καταλόγου

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το ListingPro είναι ένα σύγχρονο θέμα WordPress καταλόγου που περιλαμβάνει εύχρηστες λειτουργίες που το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για οποιονδήποτε εξειδικευμένο ιστότοπο καταλόγου. Οι επισκέπτες λατρεύουν την αναζήτηση ακτίνας “κοντά μου”, προτεινόμενη τοποθεσία κοντά τους, προηγμένη ταξινόμηση και ισχυρή εμπειρία για κινητές συσκευές. Το θέμα περιλαμβάνει υποστήριξη για χρήσιμες λειτουργίες, όπως υποβολές front-end από χρήστες, ενοποίηση ενημερωτικών δελτίων και ενσωματωμένο χειρισμό πληρωμών.

Το καλύτερο από όλα – με το ListPro δεν χρειάζεται να αγοράσετε πρόσθετα. Περιλαμβάνεται όλα όσα χρειάζεστε. Οι προγραμματιστές του ListPro ήθελαν να δημιουργήσουν κάτι που οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για πρόσθετα πρόσθετα για τη δημιουργία ενός καταλόγου καταλόγου καταλόγου. Και το έκαναν ακριβώς αυτό. Δημιούργησαν μια εξαιρετικά ισχυρή επέκταση all-in-one για να επιτρέπουν στους χρήστες να προσθέτουν καταχωρίσεις από front-end και back-end, οι χρήστες μπορούν να αξιώσουν μια καταχώριση από το front-end και ο διαχειριστής μπορεί να αποδεχτεί ή να απορρίψει από το backend, ο διαχειριστής μπορεί να δημιουργήσει εισόδημα χρεώνοντας τους χρήστες κατά την αναβάθμιση σε καταβολή επί πληρωμή ή ακόμα και όταν θέλουν να προωθήσουν την καταχώρισή τους μέσω ενσωματωμένου βιομηχανικού τυποποιημένου συστήματος διαφημίσεων.

6. Κατάλογος+

Κατάλογος + Καταχωρήσεις & Κατάλογος WordPress Θέμα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Directory + είναι ένα θέμα WordPress που χρησιμοποιείται για την εκτέλεση οποιουδήποτε είδους κίτρινων σελίδων, καθώς υποστηρίζει μια σειρά διατάξεων λιστών. σιΔημιουργήστε τον δικό σας διαδικτυακό κατάλογο καταστημάτων, εστιατορίων, μονοπατιών πεζοπορίας, πάρκων ή οτιδήποτε άλλο.

Αυτό το θέμα προσφέρει χρήση πολλαπλών χρήσεων για ένα διαφορετικό είδος πύλης καταλόγου. Με αυτό το θέμα, ο καθένας μπορεί εύκολα να δημιουργήσει μια διαδικτυακή πύλη καταλόγου που να περιλαμβάνει κατηγοριοποιημένα αντικείμενα οποιουδήποτε τύπου – εταιρείες, καταστήματα, ιστότοποι και ούτω καθεξής. Η προσαρμογή είναι επίσης εύκολη χάρη στο πρωτοποριακό AIT Page Builder. Σας βοηθά όχι μόνο με τη δημιουργία του επόμενου ιστότοπου καταλόγου σας, αλλά και με τυχόν σημαντικές ρυθμίσεις που πρέπει να ρυθμίσετε.

Με αυτό το θέμα έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε τη δική σας κεφαλίδα, ή να επιλέξετε έναν χάρτη (με διάφορους τύπους εμφάνισης) ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ρυθμιστικό – Εύκολο ρυθμιστικό κατασκευασμένο από τα Ait Themes ή το τρίτο μέρος Revolution. Από σένα εξαρτάται! Με το Directory + Theme μπορείτε να δημιουργήσετε μια υπέροχη διαδικτυακή επιχείρηση στην πόλη ή την πολιτεία σας. Απλώς σκεφτείτε μια ιδέα που σας ενδιαφέρει και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το Directory + για να την εφαρμόσετε!

7. Λουιζιάνα

Θέμα WordPress Κατάλογος Αποκριτικών Καταχωρήσεων της Λουιζιάνα

Αυτό το θέμα διευκολύνει τη δημιουργία και τη διαχείριση του καταλόγου σας. Το θέμα χρησιμοποιεί έναν καθαρό, ελάχιστο σχεδιασμό απόκρισης για να κάνει τις καταχωρίσεις σας ευανάγνωστες. Επιπλέον με πρόσθετες λειτουργίες premium, όπως το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων Visual Composer, 100+ στοιχεία δημιουργίας σελίδων, 20+ προκαθορισμένες σελίδες, 3 στυλ διάταξης, 3 στυλ κεφαλίδας, ένα πρόγραμμα δημιουργίας υποσέλιδων, εύκολη εισαγωγή επίδειξης και πολλά άλλα υπάρχουν τόνοι εξαιρετικών επιλογών δημιουργίας καταλόγου.

8. EVE (Εκδηλώσεις)

EVE Κατάλογος εκδηλώσεων Θέμα WordPress

Αυτό είναι ένα κορυφαίο θέμα καταλόγου WordPress ειδικά σχεδιασμένο για την καταχώριση εκδηλώσεων, ώστε οι χρήστες να μπορούν εύκολα να μάθουν τι συμβαίνει, πότε και πού. Το θέμα χρησιμοποιεί το WooCommerce και το List Manager, ώστε οι καταχωρίσεις σας να υποστηρίζουν προχωρημένες επιλογές για αξιολογήσεις με αστέρια, κριτικές, υποβολές front-end, πακέτα, τιμές και πολλά άλλα.

9. Κατάλογος

Θέμα WordPress με δυνατότητα καταλόγου με δυνατότητα καταλόγου: Καλύτερα θέματα WordPress καταλόγου

Είναι ένας ποιοτικός κατάλογος WordPress και το θέμα καταχώρισης προσφέρει τις γρήγορες επιλογές φιλτραρίσματος δεδομένων μέσα σε ένα σχέδιο και επιτρέπει στον χρήστη να βρει την κατηγορία του με δυνατότητα αναζήτησης στη λίστα ή στον κατάλογο. Με μοναδικές επιλογές όπως εικονίδια κατηγορίας, βαθμολογίες, επεξηγήσεις, σελιδοδείκτες και πολλά άλλα, αυτό το θέμα είναι μια εξαιρετική επιλογή για οποιονδήποτε κατάλογο.

10. Κατάλογος Builder Pro

Θέμα καταλόγου Builder Pro WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Directory Builder είναι ένα αποτελεσματικό θέμα WordPress που δημιουργήθηκε για αγγελίες, εκδηλώσεις και οποιαδήποτε άλλη λίστα για προσθήκη στον κατάλογο. Προσφέρει άφθονα χαρακτηριστικά που τον καθιστούν τον απόλυτο κατάλογο καταχωρίσεων στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων χρήσιμων στοιχείων καταχώρησης, διαφημιστικών σποτ, σχολίων, αξιολογήσεων, υποστήριξης κρατήσεων, εγγραφής / σύνδεσης χρήστη front-end, προβολής πλέγματος ή χάρτη και ακόμη και του δημιουργού σελίδων Visual Composer.

11. ListGo

ListGo Directory Θέμα WordPress: Καλύτερα θέματα WordPress καταλόγου

Το List & Go είναι ένα θέμα απόκρισης καταλόγου WordPress που βασίζεται σε διάταξη στυλ πλέγματος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προβολή όλων των τύπων καταχωρίσεων στον ιστότοπό σας. Αυτό το θέμα σάς επιτρέπει να προβάλλετε περιεχόμενο με δημιουργικό και μοντέρνο τρόπο χάρη στις 500+ γραμματοσειρές Google, προσαρμοσμένες κινούμενες εικόνες CSS3, χρήσιμους συντομεύσεις, χάρτες, πολλαπλές λειτουργίες, premium / επαναλαμβανόμενες πληρωμές, ενοποίηση αγγελιοφόρων Facebook και πολλά άλλα.

12. Κατάλογος μηχανών

Ευρετήριο DirectoryEngine Ευρετήριο WordPress Θέμα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το DirectoryEngine είναι ένα υπέροχο και οργανωμένο premium θέμα WordPress που δημιουργήθηκε από το EngineThemes. Δημιουργήστε έναν καταπληκτικό ιστότοπο καταλόγων για εστιατόρια, καταστήματα, ταξιδιωτικούς προορισμούς ή οτιδήποτε άλλο για να δώσετε στους αναγνώστες σας χρήσιμες συμβουλές για το πού πρέπει να πάνε.

Γνωρίζετε τα καλύτερα μέρη στην πόλη για να πάρετε ένα υπέροχο μπιφτέκι; Ή ίσως έχετε μια καταπληκτική λίστα με τους τουριστικούς προορισμούς που δεν μπορείτε να χάσετε στη Ρώμη. Λοιπόν πρέπει να μοιραστείτε τη σοφία σας με άλλους! Σήμερα, οι περισσότεροι άνθρωποι ερευνούν τα δρομολόγια των ταξιδιών τους πριν φύγουν, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει τεράστιο δυναμικό για διαδικτυακούς καταλόγους με προτάσεις. Ξεκινήστε τη δική σας σήμερα χρησιμοποιώντας το θέμα DIrectoryEngine, το οποίο διευκολύνει τη δημιουργία του δικού σας διαδικτυακού καταλόγου σε καμία στιγμή.

Πρώτα από όλα, το θέμα συνοδεύεται από τόνους ενσωματωμένων προτύπων και μπλοκ περιεχομένου για να διευκολύνει την προσθήκη του περιεχομένου σας. Επιπλέον, καθώς προσθέτετε τοποθεσίες στον ιστότοπό σας, μπορείτε να προσθέσετε βίντεο, γκαλερί, κοινωνικούς συνδέσμους, ακόμη και έναν χάρτη εκτός από την πιο παραδοσιακή περιγραφή. Σε κάθε ανάρτηση υπάρχει επίσης η επιλογή φόρτωσης περισσότερων καταχωρήσεων, ώστε οι αναγνώστες να μπορούν να δουν περισσότερες σχετικές τοποθεσίες χωρίς να χρειάζεται να μεταβούν σε μια νέα σελίδα. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε τους επισκέπτες στον ιστότοπό σας περισσότερο.

Άλλες τακτοποιημένες λειτουργίες θέματος περιλαμβάνουν προσαρμοσμένο widget τοποθεσιών, γρήγορους συνδέσμους για να τους αρέσει ή να μοιράζονται μια τοποθεσία, μια λεπτομερή προηγμένη αναζήτηση και πολλά άλλα.

13. Javo

Θέμα WordPress Javo Directory

Το Javo Directory είναι ένα αποτελεσματικό θέμα καταχώρισης WordPress με βάση το Visual Composer και τις δυνατότητες μεταφοράς και απόθεσης. Το θέμα παρέχει ποικίλα προσαρμοσμένα πεδία, σελίδες καταχώρησης και σύστημα αξιολόγησης για χρήση για τον επιδιωκόμενο σκοπό. Το Plus Javo είναι εξοπλισμένο με premium plugins για δημιουργία σελίδων, ρυθμιστικά και πλέγματα.

14. Κατάλογος Wisem

Θέμα WordPress τοπικού καταλόγου Wisem

Αυτό το θέμα είναι χρήσιμο στη δημιουργία μιας μεγάλης λίστας ιστότοπων που ασχολούνται με καθημερινές αγορές, διαδικτυακά καταστήματα φυσικών προϊόντων, καταστήματα δώρων κ.λπ. Δίνει ευελιξία στην προσθήκη προσαρμοσμένων πεδίων, φόρμας υποβολής και δημόσιων προφίλ. Και με τα εργαλεία σχεδίασης front-end μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε χρώματα, γραμματοσειρές, φόντο και κινούμενα σχέδια.

15. Spotter

Θέμα WordPress καταχώρησης Spotter Universal Directory

Αυτό το θέμα καταλόγου WordPress είναι κατάλληλο για χρήση για την καταχώριση πολλών επιχειρήσεων. Επιτρέπει τη δημιουργία λίστας με επιχειρήσεις όπως ακίνητα, εστιατόρια, ξενοδοχεία, θέσεις εργασίας, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων κ.λπ. Είναι ιδανικό για καταχώριση τοποθεσιών, ώστε οι χρήστες να μπορούν εύκολα να βρουν νέα μέρη για φαγητό, ψώνια, χαλάρωση και άλλα.

16. Προμηθευτής

Θέμα WordPress Κατάλογος προμηθευτών

Η χρήση αυτού του θέματος καταλόγου WordPress θα σας ωφελήσει να κάνετε λίστα με προμηθευτές γάμου και ζευγάρια. Επιτρέπει στους πωλητές να δημιουργήσουν την επιχειρηματική τους καταχώριση στο διαδίκτυο, ώστε τα ζευγάρια να μπορούν να σχεδιάσουν το γάμο τους όλα από έναν ιστότοπο. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους προγραμματιστές γάμου να προτείνουν τα αγαπημένα τους και για μικρές επιχειρήσεις να έχουν επιπλέον έκθεση σε πελάτες γάμου.

17. MyListing

MyListing Directory & Λίστα θέματος WordPress

Το θέμα MyListing είναι ιδανικό για μια ποικιλία καταλόγων και καταλόγων ιστότοπων. Το θέμα περιλαμβάνει ευεργετικές δυνατότητες για την επιχείρησή σας, συμπεριλαμβανομένων premium και αξίωση επιλογών καταχώρισης, εύκολης προσαρμογής αποτελεσμάτων αναζήτησης, επιλογών παραγγελίας ροής, παγκόσμιων τύπων καταχώρισης, κοινωνικών δικτύων και άλλων. Το θέμα είναι επίσης συμβατό με χάρτες Google, Yoast SEO, Elementor και Contact Έντυπο 7.

18. Οδηγός πόλης

Θέμα WordPress Κατάλογος οδηγών πόλεων

Αυτό το εκπληκτικό θέμα WordPress σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε τον δικό σας οδηγό πόλης, γι ‘αυτό βρίσκεται στη λίστα των καλύτερων θεμάτων WordPress καταλόγου. Αυτό το θέμα διαθέτει αποκριτικό σχεδιασμό, περιβάλλον διαχείρισης ποιότητας και πολλές επιλογές αναζήτησης. Είναι το τέλειο θέμα να προβάλλετε τις καλύτερες στιγμές της πόλης σας χρησιμοποιώντας τρισδιάστατους χάρτες, κινούμενα ρυθμιστικά, προβολή δρόμου, βαθμολογίες με αστέρια και άλλα.

19. SpotGuide

Θέμα WordPress καταλόγου υψηλής απόδοσης SpotGuide

Το SpotGuide είναι ένα πολύτιμο θέμα καταλόγου WordPress που επικεντρώνεται στην καταχώριση της λειτουργικότητας του ιστότοπου. Αυτό το θέμα έχει ποικίλα πεδία που σας επιτρέπουν να δημιουργείτε εύκολα νέα μετα-κουτιά και να τα καταχωρείτε με ακρίβεια. Επίσης, σας ωφελεί να μην επεξεργαστείτε τον πηγαίο κώδικα για την προσθήκη νέου πεδίου. Άλλες εξαιρετικές θεματικές λειτουργίες περιλαμβάνουν προηγμένους χάρτες Google, σύγκριση λιστών, αγαπημένα, πακέτα και ειδοποιήσεις.

20. Σούπερ λίστα

Θέμα WordPress καταλόγου Superlist

Το θέμα καταλόγου SuperList περιλαμβάνει βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσετε στον καλύτερο κατάλογο θέματα WordPress. Όπως ένας διαχειριστής τύπου καταχώρισης, υποβολές χρήστη πρώτου μέρους, πακέτα καταλόγων premium, εύχρηστα μετα-κουτιά, συλλέκτης θέσεων Google, δυνατότητα διεκδίκησης καταχωρίσεων, πολλαπλές επιλογές πληρωμής και επιλογές νομισμάτων, προηγμένα στατιστικά στοιχεία, κριτικές, γεωγραφική τοποθεσία και άλλα. Απλώς εγκαταστήστε το θέμα, χρησιμοποιήστε τον εισαγωγέα επίδειξης 1 κλικ για να ξεκινήσετε και, στη συνέχεια, προσθέστε περιεχόμενο για να ξεκινήσετε γρήγορα ο κατάλογός σας.

21. Τραπεζαρία Μηχανή

Θέμα Καταλόγου εστιατορίων Κατάλογος εστιατορίων WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το DiningEngine είναι ένα από τα καλύτερα θέματα WordPress καταλόγου καθώς εστιάζεται και έχει σχεδιαστεί ειδικά για εστιατόρια, καφετέριες και μπιστρό. Προσφέρει εξαιρετικά προσαρμοσμένες δυνατότητες για αυτούς τους τύπους ιστότοπων, καθώς περιλαμβάνει μια προηγμένη αναζήτηση, εύκολη διαχείριση εστιατορίων και εκδηλώσεων, υποβολές, λεπτομέρειες φαγητού και πολλά άλλα. Γιατί λοιπόν να μην το δοκιμάσετε?

22. DocDirect

DocDirect Healthcare Directory WordPress Θέμα

Το DocDirect είναι ένα ευεργετικό θέμα καταλόγου WordPress που έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες υγείας. Κατασκευάστηκε για να ανταποκρίνεται πλήρως και είναι χρήσιμο για τους ασθενείς να βρουν κατάλογο πιθανών ιατρικών κέντρων, επαγγελματιών υγείας και να κλείσουν ραντεβού με τους γιατρούς τους.

23. FoodGuide

FoodGuide - Κατάλογος εστιατορίων και καταλόγων εστιατορίων μπαρ

Εστιατόρια, Καφετέριες, Κρεπερί, Μπαρ, Ντελίζ ή Take-aways – αναφέρετε τα όλα στη νέα πύλη καταλόγου σας και διευκολύνετε τη ζωή όλων των πεινασμένων τουριστών (όχι μόνο) στην πόλη σας! Χάρη στο θέμα FoodGuide οι επισκέπτες του ιστότοπού σας θα επιλέξουν το μέρος για να δειπνήσουν με βάση τις γεύσεις τους.

Επιλέξτε πώς θα διαμορφώσετε την κεφαλίδα του ιστότοπού σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Large Map για να δημιουργήσετε μια καθαρή, απλή αρχική σελίδα (με όμορφες καρφίτσες που θα εμφανίζουν μια συγκεκριμένη λίστα αφού κάνετε κλικ σε αυτό), ή προβολή χάρτη 3D ή να προσθέσετε λίγη δυναμική με το ρυθμιστικό. Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξουμε και να προσαρμόσουμε το δικό μας Easy Slider και το τρίτο μέρος Slider Revolution.

Το θέμα FoodGuide αντιπροσωπεύει εξαιρετικό θέμα καταλόγου και καταχωρίσεις, εστιάζοντας στις επιχειρήσεις εστιατορίων και σε συναφείς υπηρεσίες. Για αυτόν τον συγκεκριμένο σκοπό, υπάρχουν πολλές προσαρμοσμένες λειτουργίες και προσθήκες καταλόγου. Κάθε προσθήκη αναπτύχθηκε για να σας βοηθήσει με ταχύτερη και πιο βολική αναζήτηση και για καλύτερη διαχείριση καταχωρίσεων από διαχειριστές ιστότοπων ή κατόχους αντικειμένων.

Ένα από τα πρόσθετα καταλόγου που περιλαμβάνεται είναι η προσαρμοσμένη προσθήκη Food Menu. Το Food Menu προσθέτει στο θέμα σας τη δυνατότητα να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε τρέχοντα μενού φαγητού, όπως ένα καθημερινό μενού, a-la-carte ή ειδικό μενού περιορισμένης ημερομηνίας / ώρας. Δεν υπάρχει πρόβλημα να ρυθμίσετε τη διαθεσιμότητα της περιορισμένης προσφοράς σας, όπως και οι επαναλαμβανόμενες προσφορές. Το κύριο πλεονέκτημα της προσθήκης Food Menu είναι ότι δεν θα ξεχάσετε ποτέ να σταματήσετε οποιαδήποτε περιορισμένη προσφορά ή ειδικό μενού. Το μενού φαγητού θα το κάνει για εσάς!

24. Business Finder

Business Finder: Λίστα καταλόγου Θέμα WordPress

Το Business Finder είναι ένα εξαιρετικά προσαρμόσιμο θέμα καταλόγου με ένα πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων για να διαμορφώσει το θέμα σας με τον τρόπο που σας αρέσει – γιατί κάθε πελάτης έχει τις δικές του ανάγκες και κριτήρια, τα οποία πρέπει να πληροί ο νέος ιστότοπός του. Στο Business Finder μπορείτε να προσαρμόσετε τη στρατηγική τιμολόγησης και μάρκετινγκ χρησιμοποιώντας πακέτα. Τα πακέτα δημιουργήθηκαν για ιδιοκτήτες αντικειμένων / καταχωρίσεων (οι πελάτες σας), ώστε να μπορείτε να διαφοροποιήσετε τον αριθμό των αντικειμένων, τη δυνατότητα προώθησης επιλεγμένων αντικειμένων κ.λπ. σε αυτά τα Πακέτα και να ορίσετε διαφορετικές τιμές για αυτά.

Αυτό το θέμα είναι μοναδικό για την απόκριση του σχεδιασμού και των προσαρμοσμένων χαρακτηριστικών του. Μερικά από αυτά περιλαμβάνονται άμεσα. Άλλοι είναι διαθέσιμοι μέσω εκτεταμένων προσθηκών. Οι προσθήκες σας ανοίγουν νέες επιλογές – π.χ. Οι Κριτικές αντικειμένων προσθέτουν τη δυνατότητα ελέγχου του καταχωρισμένου στοιχείου (από τους τελικούς χρήστες), η Αξίωση καταχώρησης επιτρέπει στον κάτοχο του αντικειμένου να διεκδικήσει και να διαχειριστεί το δικό του στοιχείο από μόνος του και πολλά άλλα!

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα εγκατάστασης πύλης πληρωμής ή PayPal / Stipe Payment, ώστε οι πελάτες σας να κάνουν μια πληρωμή για τις υπηρεσίες σας πιο βολική.

Το Business Finder ΔΕΝ είναι ένα συνηθισμένο θέμα καταλόγου όπως άλλοι. Το θέμα σας προσφέρει διάφορες αρχικές σελίδες και τροποποιήσεις κεφαλίδας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενσωματωμένη κεφαλίδα, εικόνα ή έναν από τους πολλούς τύπους του χάρτη. Υπάρχει ένας κλασικός χάρτης με καρφίτσες για όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, προβολή δρόμου ή επιχείρησης και επίσης προβολή 3D. Εξαρτάται από εσάς, ποια επιλογή σας ταιριάζει καλύτερα.

25. Classiera

Classiera - Θέμα WordPress με μικρές αγγελίες

Το Classiera είναι ένα νέο premium θέμα Classified Ads WordPress που διατίθεται στο Themeforest. Αυτό το θέμα έχει δημιουργηθεί με έναν ισχυρό πίνακα διαχείρισης που χρησιμοποιεί το Redux Framework, καθώς και έναν μοναδικό πίνακα ελέγχου χρήστη front-end. Από εδώ οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται αναρτήσεις διαφημίσεων, να επεξεργάζονται και να δημιουργούν νέες. Η Classiera διαθέτει επίσης υποστήριξη για σχέδια τιμολόγησης και λεπτομέρειες παραγγελίας στον πίνακα ελέγχου χρήστη front-end.

Το θέμα είναι επίσης πλήρως συμβατό με το WPML και τις περισσότερες άλλες προσθήκες γλώσσας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο αγγελιών πολλαπλών γλωσσών χρησιμοποιώντας το Classiera. Και με το Calassiera μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον διαχειριστή διάταξης μεταφοράς και απόθεσης για να δείξετε, κάντε κλικ και μετά σύρετε και αποθέστε οποιαδήποτε ενότητα από μια διάταξη αρχικής σελίδας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να σχεδιάσετε ένα ημι-προσαρμοσμένο σχέδιο για τον ιστότοπό σας.

Στο Classiera μπορείτε να ρυθμίσετε Προγράμματα Τιμολόγησης με το δικό σας νόμισμα και πληρωμή με οποιαδήποτε μέθοδο που υποστηρίζεται από το Woo Commerce. Και με το θέμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το LayerSlider ή το Image Slider για την κεφαλίδα σας. Εκτός από την προσθήκη προηγμένων διαφημίσεων αναζήτησης με λέξεις-κλειδιά, κατηγορίες, τοποθεσίες, ελάχιστη και μέγιστη τιμή, κατάσταση αντικειμένου και προσαρμοσμένα πεδία κατηγοριών. Το θέμα περιλαμβάνει επίσης 650+ γραμματοσειρές Google που κάνουν τον ιστότοπό σας να φαίνεται πιο εντυπωσιακό, καθώς και την επιλογή εμφάνισης των κατηγοριών σας με εικονίδια με γραμματοσειρά, επίπεδη εικονίδια ή οποιαδήποτε εικόνα PNG.

26. Γεωγραφικά μέρη

Θέμα καταλόγου πόλεων Geo Places

Πληροφορίες & λήψη

Το Geo Places είναι ένα κορυφαίο θέμα WordPress που έχει αναπτυχθεί για να σας διευκολύνει να δημιουργήσετε μια πύλη πόλης ή έναν ιστότοπο καταλόγου αξιοποιώντας την ισχύ CMS του WordPress και των χαρτών Google. Τα γεωγραφικά μέρη συνοδεύονται από δυνατότητα εγκατάστασης με ένα κλικ, η οποία θα προσθέτει αυτόματα καταχωρήσεις, περιγραφές, εικόνες, γραφικά στοιχεία, αναρτήσεις ιστολογίου, μαρτυρίες και σελίδες στον ιστότοπό σας. Αυτό το πλαστό περιεχόμενο θα σας διευκολύνει να καταλάβετε πώς λειτουργεί το θέμα και θα σας βοηθήσει να πάρετε το σωστό δρόμο. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε τα πάντα με ένα κλικ και να ξεκινήσετε από το μηδέν εάν θέλετε να το κάνετε επίσης.

Η αρχική σελίδα του Geo Places έχει σχεδιαστεί στρατηγικά για να ενθαρρύνει τη μέγιστη αλληλεπίδραση και έκθεση σε βασικά στοιχεία. Περιλαμβάνει widget, χάρτες, ρυθμιστικό εικόνας, προσθήκη βίντεο και πολλά άλλα.

Το Geo Places έρχεται επίσης με μια προηγμένη δυνατότητα αναζήτησης, ώστε οι χρήστες να μπορούν εύκολα να βρουν αξιοθέατα, εστιατόρια, ξενοδοχεία ή οτιδήποτε άλλο είναι ο ιστότοπός σας κοντά σε οποιονδήποτε ταχυδρομικό κώδικα.

27. Διαμάντι

Θέμα καταλόγου διαμαντιών

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Diamond είναι ένα καθαρό και κομψό premium θέμα WordPress που δημιουργήθηκε από το WPZoom. Αυτό το υπέροχο θέμα είναι ιδανικό για τη δημιουργία οδηγών πόλης, λίστες με προτεινόμενα καταστήματα ή μέρη ή άλλους καταλόγους.

Με αυτό το θέμα θα μπορούσατε εύκολα να δημιουργήσετε οποιονδήποτε αριθμό ιστότοπων. Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα ταξιδιωτικό blog με έναν κατάλογο με τα καλύτερα ξενοδοχεία, εστιατόρια και αξιοθέατα σε μια συγκεκριμένη πόλη. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που μοιράζεται τις καλύτερες υπηρεσίες καθαριότητας, συνεργάτες και υπηρεσίες συντήρησης πισίνας στη γειτονιά σας. Ό, τι θέλετε να γράψετε, όταν χρησιμοποιείτε το Diamond, θα είναι εξαιρετικά εύκολο να ξεκινήσετε. Το θέμα περιλαμβάνει προκαταρκτικά πρότυπα αρχικής σελίδας, μια προσαρμοσμένη ενότητα καταλόγου και πολλά widget, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε τον ιστότοπο που θέλετε.

Το θέμα περιλαμβάνει επίσης εξαιρετικές δυνατότητες για απλοποίηση της προσαρμογής του θέματος. Το ισχυρό ZOOM Framework σάς δίνει επιλογές για πολλές από τις λεπτομέρειες μέσω του θέματος, όπως χρώματα, προσαρμοσμένο λογότυπο, φόντο και πολλά άλλα. Το θέμα είναι επίσης έτοιμο για το WooCommerce, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε το δικό σας κατάστημα προϊόντων για να προσφέρετε στους αναγνώστες σας. Αυτό θα ήταν ιδανικό για πώληση χαρτών, περιηγήσεων στην πόλη, εκπτωτικά εισιτήρια για αξιοθέατα ή ακόμη και προϊόντα από τοπικούς τεχνίτες. Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, το Diamond είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη δημιουργία ιστοτόπου στυλ ιστολογίου και καταλόγου.

28. Vantage

Θέμα καταλόγου επιχειρήσεων Vantage

Πληροφορίες & λήψη

Το Vantage είναι ένα premium, επιχειρηματικό θέμα WordPress που δημιουργήθηκε από το AppThemes. Με απλή εγκατάσταση, είναι εύκολο να ξεκινήσετε τη φιλοξενία επιχειρηματικών καταχωρίσεων. Οι πλήρεις σελίδες καταλόγου με αξιολογήσεις και κριτικές που δημιουργούνται από τον χρήστη, κοινωνικά εικονίδια, προσαρμοσμένη αναζήτηση, προσαρμοσμένες φόρμες και ενσωμάτωση των Χαρτών Google παρέχουν όλα όσα μπορεί να χρειαστεί ένας χρήστης για να περιηγηθεί εύκολα στον ιστότοπο. Εκτός από τις εκτεταμένες δυνατότητες καταλόγου, το Vantage περιλαμβάνει επίσης προσαρμοσμένα widget και API AppThemes (για προσαρμογή χωρίς να χρειάζεται να σκάβετε σε κώδικα).

29. Ταξιδιωτικές προσφορές (Κατάλογος παιδικών θεμάτων)

Κατάλογος ταξιδιωτικών προσφορών Θέμα παιδικού WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Travel Deals είναι ένα παιδικό θέμα για το WordPress Directory Theme που σχεδιάστηκε από την Templatic (το # 1 θέμα στη λίστα μας). Αυτό το premium θέμα WordPress είναι μια λεπτομερής και επαγγελματική λύση για τη δημιουργία μιας προηγμένης ιστοσελίδας ταξιδιωτικών προσφορών και κριτικών. Μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο όπως Travelocity, Expedia, Orbitz, Hotwire, Bookingbuddy ή Kayak.

Αυτό το θυγατρικό θέμα καταλόγου προσθέτει πολλές δυνατότητες βασισμένες σε ταξιδιωτικές προσφορές και αξιοποιεί όλες τις ισχυρές επιλογές που περιλαμβάνει ήδη ο κατάλογος. Χρησιμοποιήστε τα προστιθέμενα προσαρμοσμένα πεδία για προσφορές, προορισμούς, πρακτορεία, ημερομηνίες αναχώρησης και διάρκεια διαμονής κατά την προσθήκη των προσφορών για ξενοδοχεία, πτήσεις, ταξίδια και δραστηριότητες (εκτός από τις γκαλερί φωτογραφιών, τις περιγραφές, τις τιμές και τους συνδέσμους κοινής χρήσης). Ή ακόμα καλύτερα – προσφέρετε προγράμματα ή συνδρομές επί πληρωμή που επιτρέπουν σε ξενοδοχεία και ταξιδιωτικά γραφεία να προσθέσουν τις δικές τους προσφορές στον ιστότοπό σας.

Μόλις προστεθούν προσφορές στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας τις εκπληκτικές επιλογές ταξιδιωτικών προσφορών, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη σύνθετη αναζήτηση για να βρουν ακριβώς αυτό που ψάχνουν. Το παιδικό θέμα υποστηρίζει επίσης βαθμολογίες, έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να ελέγχουν κάθε μια από τις αγορές τους και να μοιράζονται τις εμπειρίες τους με άλλους αναγνώστες.

30. Spot Finder (Θέμα παιδικού καταλόγου)

Θέμα WordPress Κατάλογος Spot Finder

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Spot Finder είναι ένα υπέροχο παιδικό θέμα για το δημοφιλές θέμα WordPress Directory από το Templatic. Με το Directory & Spot Finder μπορείτε να δημιουργήσετε έναν εντυπωσιακό διαδικτυακό κατάλογο για hot spot, ενοικιάσεις διακοπών, εστιατόρια και άλλα.

Σήμερα οι άνθρωποι αναζητούν μια πραγματική ταξιδιωτική εμπειρία. Οι τουρίστες θέλουν να μείνουν σε εξειδικευμένα ενοικιαζόμενα καταλύματα ή πανδοχεία, να φάνε όπου τρώνε οι ντόπιοι και να δουν τα αξιοθέατα που είναι συγκεκριμένα για μια συγκεκριμένη τοποθεσία. Αυτό είναι υπέροχο για τις μικρές επιχειρήσεις, δεδομένου ότι είναι αυτές που βοηθούν να κάνουν ένα μέρος μοναδικό, αλλά οι μικρές επιχειρήσεις μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθούν. Εδώ μπαίνετε. Δημιουργώντας έναν ηλεκτρονικό κατάλογο με μέρη για διαμονή, φαγητό και επίσκεψη, μπορείτε να βοηθήσετε τους επισκέπτες να αξιοποιήσουν στο έπακρο την πόλη σας.

Δημιουργήστε τον δικό σας διαδικτυακό πόρο για ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο. Με το θυγατρικό θέμα Spot Finder (θυμηθείτε, θα χρειαστείτε το κύριο θέμα Templatic Directory WordPress για να χρησιμοποιήσετε αυτό το θυγατρικό θέμα) μπορείτε να δημιουργήσετε τον κατάλογό σας γρήγορα και να λειτουργεί. Απλώς εγκαταστήστε το θέμα και χρησιμοποιήστε τα ισχυρά πρότυπα σελίδας για να προσθέσετε το περιεχόμενό σας – είναι τόσο εύκολο! Προσθέστε την αρχική σας σελίδα, τις καταχωρίσεις, τις κατηγορίες, το προσωπικό, το ιστολόγιό σας και πολλά άλλα με λίγα μόνο κλικ (θα πρέπει φυσικά να προσθέσετε κείμενο και φωτογραφίες – αλλά το πρότυπο φροντίζει τη διάταξη για εσάς). Υπάρχει ακόμη και ένα πρότυπο για προβολή χάρτη σε πλήρη οθόνη όλων των καταχωρίσεών σας.

Υπάρχουν τόνοι περισσότεροι που κάνουν το Spot Finder υπέροχο. Ένα τεράστιο χαρακτηριστικό είναι ότι λειτουργεί με το θέμα Directory. Ο κατάλογος προσθέτει πολλές δυνατότητες για γεωγραφική παρακολούθηση, προφίλ μελών, την προσθήκη Tevolution και πολλά άλλα.

31. Υπερκατάλογος (Θέμα παιδικού καταλόγου)

Υπερκατάλογος Κατάλογος παιδικό θέμα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Yellow Pages είναι ένα θυγατρικό θέμα στο εξαιρετικό Θέμα WordPress Templatic Directory (και πάλι, γι ‘αυτό είναι η πρώτη μας επιλογή). Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχετε το γονικό θέμα για να λειτουργήσει το θυγατρικό θέμα. Με τον Χρυσό Οδηγό και τον Κατάλογο, μπορείτε να δημιουργήσετε μια συλλογή καταχωρίσεων από την πόλη σας ή από όλο τον κόσμο.

Ο υπέροχος συνδυασμός λευκού και κίτρινου χρώματος αυτού του θέματος είναι εντυπωσιακά οικείος στους χρήστες, οπότε αισθάνονται σαν στο σπίτι τους μελετώντας τις καταχωρίσεις σας. Προσθέστε τοποθεσίες για εστιατόρια, γραφεία και ακόμη και εκδηλώσεις. Στη συνέχεια, προσθέστε τα σε έναν χάρτη αρχικής σελίδας. Διαφορετικά, μην προσθέσετε χάρτη και συμπεριλάβετε το ρυθμιστικό αρχικής σελίδας. Ό, τι κι αν επιλέξετε είναι εύκολο να αλλάξετε την εμφάνιση και την αίσθηση του Χρυσού Οδηγού, ολόκληρη η αρχική σελίδα είναι widgetized, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας προσαρμοσμένη διάταξη.

Μην αισθάνεστε κλειδωμένοι στο συνδυασμό κίτρινου χρώματος μόνο και μόνο επειδή το θέμα ονομάζεται Yellow Pages. Υπάρχουν πολλές επιλογές χρωμάτων για να διαλέξετε για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που να λειτουργεί για εσάς. Επιπλέον, το θέμα ανταποκρίνεται πλήρως, ώστε οι χρήστες να μπορούν να χρησιμοποιούν τον ιστότοπό σας για να βρουν πού ψάχνουν στο σπίτι ή εν κινήσει.

Το θέμα περιλαμβάνει επίσης όλες τις υπέροχες δυνατότητες του γονέα του, Directory. Αυτό είναι σωστό – ο τεράστιος παγκόσμιος κατάλογος, οι υπερχρεώσεις στους χάρτες Google, οι εκπληκτικές σελίδες χρηστών, η υποστήριξη ηλεκτρονικού εμπορίου, οι επιλογές δημιουργίας εσόδων και πολλά άλλα λειτουργούν με το παιδικό θέμα των Χρυσών Σελίδων.

32. Κατάλογος

Θέμα WordPress πολλαπλών χρήσεων καταλόγου

Το θέμα καταλόγου πολλαπλών χρήσεων είναι ένα χρήσιμο θέμα καταλόγου WordPress και στυλ λίστας για οποιοδήποτε περιοδικό, ειδήσεις, wiki, οδηγό πόλης κ.λπ. Είναι ένα θέμα που ανταποκρίνεται πλήρως και σας δίνει την ευελιξία να δημιουργήσετε απεριόριστες διατάξεις αρχικής σελίδας χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα δημιουργίας drag & drop, custom στοιχεία καταλόγου (καταχωρίσεις, σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων, συμβατότητα WooCommerce, σελιδοδείκτες κ.λπ.), ενσωματωμένα διαφημιστικά σημεία και πολλά άλλα.

33. Τοποθεσίες (Θέμα παιδικού καταλόγου)

Κατάλογος τοποθεσιών για παιδιά

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Locations είναι ένα πολύχρωμο premium παιδικό θέμα για το θέμα Directory από το Templatic. Αυτός ο έντονος αριθμός προσθέτει ζωηρούς χάρτες και λεπτομέρειες στον ιστότοπό σας.

Υπάρχουν ένα εκατομμύριο ιστότοποι όπως η Yelp που προτείνει το καλύτερο εστιατόριο για να βρείτε σούσι εδώ, τις καλύτερες βόλτες με τρενάκι εκεί, ή ακόμα και τα κορυφαία μέρη για επίσκεψη όταν επισκέπτεστε μια συγκεκριμένη χώρα. Όποια και αν είναι η εμπειρία σας, οι Τοποθεσίες είναι ο τέλειος τρόπος να μοιραστείτε τις προτάσεις σας με τον κόσμο. Αυτό είναι ένα παιδικό θέμα, οπότε θα χρειαστείτε επίσης το θέμα Directory WordPress για να το χρησιμοποιήσετε. Αλλά αγόρι αξίζει τον κόπο – θα μοιράζεστε τα αγαπημένα σας μέρη σε χρόνο μηδέν!

Το θέμα του καταλόγου είναι γεμάτο από λειτουργίες και λειτουργίες από μόνο του – συμπεριλαμβανομένων καταχωρίσεων, σελίδων προσωπικού, γεωγραφικής παρακολούθησης, υποστήριξης WooCommerce, ενσωμάτωσης συνδρομών και πολλά άλλα. Όταν προσθέτετε στο θυγατρικό θέμα “Τοποθεσίες” γίνεται καλύτερα. Το θέμα προσθέτει σε καρφίτσες χάρτη με συντονισμένο χρώμα, ένα υπέροχο μενού πλοήγησης σε στυλ πλέγματος και φωτεινές & έντονες χρωματικές πινελιές σε όλη τη διάρκεια (ελέγξτε αυτές τις εξαιρετικά χρεωμένες βαθμολογίες αστεριών, επικεφαλίδες, κουμπιά, αιωρητήρια και άλλα).

Συμπλήρωση των καλύτερων θεμάτων WordPress καταλόγου

Για να σχεδιάσετε τον προσαρμοσμένο διαδικτυακό κατάλογο θεμάτων, πρέπει να διαλέξετε κατάλληλα θέματα WordPress από διαφορετικά πεδία και να τα καταχωρίσετε συστηματικά. Ωστόσο, θα βοηθήσει πολλές επιχειρήσεις να επιλέξουν ένα από τα καλύτερα θέματα WordPress καταλόγου για τους συγκεκριμένους επιχειρηματικούς ιστότοπους και να τα καταστήσουν φιλικά για τους διαδικτυακούς χρήστες.

Χάσαμε το αγαπημένο σας θέμα; Ή έχετε δοκιμάσει κάποια από τις επιλογές μας για τα καλύτερα θέματα WordPress καταλόγου; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me