30+ Ελάχιστα Θέματα WordPress 2020

mΓια τους σχεδιαστές ένα βασικό στοιχείο του οπλοστασίου σας πρέπει να είναι το χαρτοφυλάκιό σας. Γεμάτο με παραδείγματα των πιο πρόσφατων και καλύτερων έργων σας, το χαρτοφυλάκιό σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εντυπωσιάσετε και να πείσετε τη νέα πελατεία. Ανάλογα με τον τύπο του σχεδιαστή ή του καλλιτέχνη που είστε, ενδέχεται να μην έχετε τις απαραίτητες δεξιότητες ανάπτυξης ιστού για να δημιουργήσετε το δικό σας διαδικτυακό χαρτοφυλάκιο (ή ίσως απλά δεν έχετε το χρόνο). Λοιπόν, μην φοβάστε, έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα καλύτερα ελάχιστα θέματα WordPress ιδανικά για οποιονδήποτε ιστότοπο σχεδιαστών. Ας αρχίσουμε!


Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

1. Άντερς

Θέμα χαρτοφυλακίου πολλαπλών εννοιών Anders Clean

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Αν ψάχνετε για ένα ευέλικτο θέμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο, ιστολόγιο, κατάστημα ή έναν ελάχιστο επιχειρηματικό ιστότοπο, τότε το Anders είναι για εσάς. Αυτό το θέμα περιλαμβάνει 15 εντυπωσιακά και ποικίλα σχέδια αρχικής σελίδας, όπως χαρτοφυλάκιο, βιτρίνα έργου, κάθετο ρυθμιστικό, πρακτορεία, καρουζέλ, καταστήματα και διαδραστικά στυλ συνδέσμων. Επιλέξτε από 6 στυλ κεφαλίδας, 12 λίστες χαρτοφυλακίου και διάταξη ιστολογίου πολλαπλών στυλ για να δημιουργήσετε τον τέλειο σχεδιασμό ιστότοπου. Τέλεια σχεδιασμένο για την προβολή του χαρτοφυλακίου σας στο διαδίκτυο, ο Anders διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε. Ακόμα και τμήματα για την ομάδα σας και τις τιμές. Επιπλέον, το θέμα είναι συμβατό με δημοφιλείς προσθήκες όπως το WooCommerce, το έντυπο επικοινωνίας 7 και το WPML.

2. Σύνολο

Καλύτερα ελάχιστα θέματα WordPress: Σύνολο

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Total είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και κορυφαία σε πωλήσεις θέματα (WPExplorer’s) όλων των εποχών. Το θέμα έχει μια πολύ καθαρή / βασική σχεδίαση από προεπιλογή που μπορεί εύκολα να τροποποιηθεί μέσω του live Customizer και μπορείτε να δημιουργήσετε σχεδόν οποιονδήποτε τύπο ιστότοπου με όλες τις ενσωματωμένες επιλογές, διατάξεις και λειτουργικές μονάδες δημιουργίας σελίδων. Αλλά αυτό που καθιστά αυτό το θέμα ένα από τα καλύτερα ελάχιστα θέματα WordPress που μπορείτε να αγοράσετε είναι τα 40+ εύκολες εκκινήσεις, ευέλικτες επιλογές και φιλικός για προγραμματιστές κώδικας.

3. Neve (δωρεάν)

Θέμα Neve WordPress

Δημιουργήστε έναν καθαρό και κλασικό ιστότοπο με τη Neve. Αυτό το όμορφο δωρεάν θέμα σχεδιάστηκε για να είναι ελαφρύ, γρήγορο και συμβατό με σχεδόν κάθε δημοφιλές πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων στην αγορά. Το θέμα είναι συμβατό με τους Gutenberg, Elementor, Beaver, SiteOrigin, Brizy, Visual Composer και ακόμη και Divi. Επιπλέον, είναι έτοιμο για κινητά – οπότε ο ιστότοπός σας θα φαίνεται υπέροχος σε οποιαδήποτε συσκευή. Ωστόσο, ακόμη και αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ελάχιστο ιστότοπο, αξίζει να εξετάσετε την αναβάθμιση σε έναν Πρόγραμμα premium Neve για πρόσθετες λειτουργίες όπως κύλιση προς τα πάνω, λευκή επισήμανση και προσαρμοσμένα ενισχυτικά για Elementor, WooCommerce, blog και κεφαλίδες (ανάλογα με το σχέδιο).

4. Ίνκο

Καλύτερα ελάχιστα θέματα WordPress: Ineco

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Εάν χρειάζεστε έναν παγκόσμιο μινιμαλιστικό ιστότοπο, ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτό το θέμα. Το Ineco διατίθεται με πολλές παραλλαγές σελίδων και λειτουργιών για την κάλυψη των αναγκών των περισσότερων χρηστών. Η εγκατάσταση αυτού του θέματος θα σας πάρει μόνο λίγα λεπτά. Η Ineco υποστηρίζει τα πιο δημοφιλή πρόσθετα premium και πρόσθετα, τα οποία επιτρέπουν τη δημιουργία περιεχομένου χωρίς δεξιότητες κωδικοποίησης. Το Visual Composer Page Builder με τους 40+ προσαρμοσμένους συντομεύσεις του θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας χωρίς προβλήματα.

5. x Πίεση

xPression Ελάχιστο θέμα WordPress για ιστολόγια

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Αυτό το καθαρό, μοντέρνο και κομψό θέμα ταιριάζει τέλεια για προσωπικά διαδικτυακά ιστολόγια, ιστολόγια μόδας, ταξιδιωτικά blog και άλλα. Το xPression είναι γεμάτο με πολλές προκαθορισμένες σελίδες που θα κάνουν τον διαδικτυακό σας πόρο να ξεχωρίζει ένα μίλι. Προσφέρει τρία στυλ αρχικής σελίδας μαζί με άλλες σελίδες, δηλαδή: λίστα ιστολογίων, single blog, επαφή και περίπου. Το θέμα έχει δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας ένα από τα πιο δημοφιλή δωρεάν εργαλεία δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης Elementor. Οι επιλογές προσαρμογής θέματος WordPress περιλαμβάνουν προεπισκόπηση ζωντανών αλλαγών, οπότε δεν θα χρειαστεί να φορτώσετε ξανά τη σελίδα για να δείτε τις τροποποιήσεις σας.

6. Απεικονίστε

Καλύτερα ελάχιστα θέματα WordPress: Απεικονίστε

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Illustrate είναι πραγματικά ένα θέμα από σχεδιαστές για σχεδιαστές. Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με Blaz Robar, αυτό το μοναδικό θέμα uber είναι ιδανικό για κάθε τύπο καλλιτέχνη. Υπέροχες δυνατότητες όπως προσαρμοσμένοι τύποι δημοσιεύσεων, επικαλύψεις χρωματικών κωδικοποιημένων εικόνων και παλέτες χρωμάτων (όπως αυτές που βλέπετε στο Dribbble) είναι ακριβώς η κορυφή του παγόβουνου.

7. Lily καθημερινά

Θέμα WordPress Lily Daily Blog

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Αν ψάχνετε για καλύτερη απόδοση, καθαρότερη σχεδίαση, γρηγορότερη ταχύτητα φόρτωσης και πιο κομψή εμπειρία, δοκιμάστε τη Lily. Μπορείτε να επιλέξετε από 10 διαφορετικές διατάξεις για την αρχική σας σελίδα, τις σελίδες αρχειοθέτησης, τις σελίδες συγγραφέων, τις σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης, τις ετικέτες και τις κατηγορίες και να χρησιμοποιήσετε διάφορες επιλογές για το στυλ του ιστολογίου σας. Το θέμα είναι πολύ εύκολο στη χρήση και τροφοδοτείται από HTML5 / CSS3 / Bootstrap. Η κολλώδης πλοήγηση θα παρέχει στους επισκέπτες σας γρήγορη πρόσβαση σε οποιεσδήποτε πληροφορίες στον ιστότοπό σας. Η Lily είναι έτοιμη για μετάφραση και περιλαμβάνει αρχείο .pot, οπότε το ιστολόγιό σας θα είναι ένα είδος διεθνούς πόρου.

8. Μονοπάτι

Καλύτερα ελάχιστα θέματα WordPress: Trail

Πληροφορίες & λήψη

Τολμηρό και όμορφο, το Trail είναι μια εξαιρετική επιλογή για την προβολή της δουλειάς σας στο διαδίκτυο. Οι μεγάλες εικόνες αυτού του θέματος, η καθαρή διάταξη και η ευανάγνωστη τυπογραφία διατηρούν τους αναγνώστες σας εστιασμένους εκεί που το θέλετε – στην εργασία σας. Το θέμα είναι επίσης ευαίσθητο, μπορεί να εμφανίσει εικόνες παράλλαξης και ετοιμάζεται με ένα φιλτράρισμα χαρτοφυλακίου.

9. Webion

Θέμα Webion Minimal Universal Elementor WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Αυτό το θέμα έρχεται με πλήρη συμβατότητα με το Elementor WP Page Builder. Με το Elementor λαμβάνετε το πλήρες πακέτο widget δωρεάν. Περιλαμβάνονται επίσης widget όπως Carousel, χάρτες Google κ.λπ. Αυτό σε συνδυασμό με το θέμα Webion καθιστά τη δημιουργία ιστότοπων εύκολη και αποτελεσματική (συν δεν απαιτεί δεξιότητες κωδικοποίησης).

10. Οριάνα

Oriana Minimal Portfolio & Photography Θέμα WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Oriana είναι ένα δημιουργικό, κορυφαίας ποιότητας, πλήρως ανταποκρινόμενο θέμα. Δίνει στους δημιουργικούς τη δυνατότητα να εισαχθούν με εξαιρετικό τρόπο. Μπορείτε να διαμορφώσετε την πλειοψηφία των πτυχών του Oriana, όπως το χρώμα έμφασης, τις γραμματοσειρές Google και πολλές άλλες χρησιμοποιώντας ενσωματωμένες επιλογές. Η επίδειξη του θέματος είναι εξαιρετικά εύκολη στην εγκατάσταση με ένα κλικ, ώστε να μπορείτε να έχετε έναν ιστότοπο έτοιμο για ανταπόκριση, αμφιβληστροειδή και μετάφραση σε χρόνο μηδέν.

11. Περιβάλλον

Καλύτερα ελάχιστα θέματα WordPress: Περιβάλλον

Πληροφορίες & λήψη

Ιδανικό για τους λάτρεις του δημοφιλούς πλαισίου Genesis, το παιδικό θέμα Ambiance είναι ο τέλειος τρόπος για να δημιουργήσετε το διαδικτυακό σας χαρτοφυλάκιο χρησιμοποιώντας το Genesis. Αυτό το θέμα ανταποκρίνεται σε κινητά, περιλαμβάνει μια προσαρμοσμένη κεφαλίδα και παρουσιάζει όλες τις υπέροχες επιλεγμένες εικόνες μπροστά και στο κέντρο (η κατασκευή είναι ιδανική για χρήση ως βασικό χαρτοφυλάκιο).

12. Αετός

Eagle Responsive Minimal WordPress Θέμα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Eagle είναι πλήρως ανταποκρινόμενο θέμα ελάχιστου WordPress που έχει σχεδιαστεί για εταιρείες. Ο καθαρός σχεδιασμός και το blog του επιτρέπουν σε κάθε σόλο επαγγελματία, επιχείρηση πρακτορείων, δημιουργικά γραφεία, εταιρεία αρχιτεκτονικής ή εσωτερικού σχεδιασμού, στούντιο φωτογραφιών κ.λπ. να προωθούν την εργασία ή την επιχείρησή τους με ευκολία. Η λειτουργία επίδειξης με ένα κλικ, οι διαμορφώσιμες επιλογές θέματος και οι συντομεύσεις κάνουν εύκολη την γρήγορη αλλαγή σχεδόν όλων.

13. Κοι

κοι

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Koi είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξετε το πλήθος των έργων σας. Με καθαρή και οργανωμένη διάταξη με βάση το πλέγμα, αυτό το θέμα είναι ιδανικό για κάθε δημιουργικό τύπο ιστότοπου. Επιπλέον, αυτό το θέμα διαθέτει 6 δωρεάν πρόσθετα, εφέ φίλτρου CSS3, μετρητή προβολής χαρτοφυλακίου, υποστήριξη lightbox και πολλά άλλα.

14. Hazel

Hazel Minimalist Multi-Purpose WordPress Θέμα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Hazel είναι ένα προσαρμόσιμο θέμα με ενσωματωμένο mega μενού και πλήρη ενσωμάτωση του σχεδιασμού WooCommerce. Διαθέτει πολλές τυπογραφικές επιλογές με πάνω από 800+ γραμματοσειρές Google, προσαρμοσμένες επιλογές σελίδας για ιστότοπους πολλαπλών σελίδων, διαφορετικούς τύπους και στυλ χαρτοφυλακίου. Επιπλέον, είναι έτοιμο για WPML και μετάφραση. Επιπλέον, η Hazel αποστέλλεται με πολλά χρήσιμα στοιχεία δημιουργίας οπτικών σελίδων και πολλές προκαθορισμένες διατάξεις.

15. Μελάνι

μελάνι

Πληροφορίες & λήψη

Το μελάνι είναι ένα εκπληκτικό πρότυπο χαρτοφυλακίου με δυνατότητα φιλτραρίσματος με ένα χρήσιμο μενού με αριστερή στοίχιση. Εύκολο στη χρήση και πλοήγηση, το Ink ανταποκρίνεται επίσης σε κάθε μέγεθος οθόνης. Το θέμα διαθέτει επίσης εικόνες φόντου πλήρους οθόνης που μπορείτε να ορίσετε ανά σελίδα για να δώσετε σε κάθε θέση, σελίδα ή στοιχείο χαρτοφυλακίου μια μοναδική σχεδίαση.

16. Βιβλιοφάγος

Θέμα Bookworm FullScreen WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το BookWorm έχει σχεδιαστεί ειδικά για συγγραφείς και εκδότες. Η σχεδίαση ιστού πλήρους οθόνης θα σας βοηθήσει να προβάλλετε τα έργα σας και τα προσωπικά σας στοιχεία σε μια ζέστη. Η ελάχιστη, καθαρή, αποκριτική διάταξη διευκολύνει την προβολή πρόσφατων εκδόσεων ή επερχόμενων εκδόσεων βιβλίων στην αρχική σας σελίδα. Το Plus Bookworm διαθέτει δυνατότητες όπως προφίλ συγγραφέα, ενότητες βιβλίου που έχουν ήδη δημοσιευτεί, ιστολόγιο συγγραφέων, πρόσφατα δημοσιευμένες ή επερχόμενες λεπτομέρειες έκδοσης βιβλίων κ.λπ..

17. Βόρεια

Βόρειος

Πληροφορίες & λήψη

Καθαρό, τολμηρό και κομψό το θέμα North είναι μια υπέροχη επιλογή στυλ πλέγματος για την εργασία σας. Τα προσαρμοσμένα widget για Twitter, Flickr και Dribble διευκολύνουν τους αναγνώστες σας να παρακολουθούν τα τρέχοντα έργα σας. Οι προσαρμοσμένες γκαλερί θεμάτων και τα χαρτοφυλάκια κάνουν επίσης την προσθήκη εικόνων, αρχείων ήχου και βίντεο ένα αεράκι.

18. Μιντέλο

Θέμα WordPress Mindelo Minimal Portfolio

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Αυτό το πλήρως ανταποκρινόμενο θέμα είναι εξοπλισμένο με το Visual Composer Drag & Drop Page Builder καθώς και το πρόσθετο Slider Revolution. Και σε περίπτωση που η επιχείρησή σας χρειάζεται έναν ιστότοπο πολλαπλών γλωσσών, το Mindelo έρχεται επίσης με το WordPress Multilingual Plugin μόνο για το σκοπό αυτό. Το θέμα βασίστηκε στο Bootstrap, ένα από τα πιο δημοφιλή πλαίσια HTML, CSS και JS για την ανάπτυξη αποκριτικών, πρώτων έργων για κινητά στον Ιστό.

19. Χώροι

Καλύτερα ελάχιστα θέματα WordPress: Spaces

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Καθαρό και απλό, το Spaces είναι ένα εξαιρετικά ελάχιστο θέμα WordPress με πλούσιο χαρτοφυλάκιο – γι ‘αυτό πιστεύουμε ότι είναι ένα από τα κορυφαία ελάχιστα θέματα WordPress στην αγορά. Αυτό το θέμα είναι κατάλληλο για σχεδιαστές που μπορεί να θέλουν να πουλήσουν και τα δικά τους προϊόντα, καθώς το θέμα υποστηρίζει τόσο το Easy Digital Downloads όσο και το WooCommerce για εύκολη εγκατάσταση e-shop.

20. Camila

Θέμα WordPress Minimal Blog Camila

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το θέμα Camila δίνει μεγάλη έμφαση στην αναγνωσιμότητα του κειμένου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προσωπικό blog, περιοδικό ή περιοδικό και είναι εξαιρετικά εύκολο να ρυθμιστεί και να χρησιμοποιηθεί. Εάν δεν θέλετε το σχέδιο να ξεπεράσει το περιεχόμενό σας, η επιλογή του Camila είναι μια εξαιρετική επιλογή, καθώς είναι ένα θέμα με περιεχόμενο. Εάν είστε φωτογράφος, μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφες γκαλερί για να δείξετε τα καλύτερα έργα σας απλά χωρίς να απαιτείται κωδικοποίηση στο τέλος σας. Και αν είστε καλλιτέχνης ή δημιουργικό άτομο, μπορείτε να επιδείξετε τα ταλέντα σας και όχι τα φανταχτερά σχεδιαστικά κόλπα.

21. Σαβόι

Savoy - Μινιμαλιστικό θέμα AJAX WooCommerce

Το Savoy είναι ένας διασκεδαστικός και ελάχιστος τρόπος προβολής γκαλερί των προϊόντων σας. Απλώς προσθέστε τα προϊόντα σας με γκαλερί εικόνων (μέσω του WooCommerce) και εμφανίζονται σε μια απλή αρχική σελίδα σε πλέγμα. Με αυτόν τον τρόπο οι πελάτες μπορούν να περιηγηθούν σε όλη σας τη δουλειά χωρίς να χρειάζεται να ξαναφορτώσουν τη σελίδα (μια τεράστια εξοικονόμηση χρόνου).

22. Νάρυα

Θέμα WordPress Blog Narya Food

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Η Narya περιλαμβάνει τα πάντα για να καλύψει τις δημιουργικές σας ανάγκες: Social Media, eCommerce, Stunning Galleries, Ad management εργαλεία, Integrations of Sharing κουμπιά με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και το στυλ. Η τυπογραφία της είναι κομψή και διακριτική, ενώ το θέμα διαθέτει ρυθμιστικά για να παρουσιάσει το περιεχόμενό σας με τον πιο εκπληκτικό τρόπο. Θέλετε να τροποποιήσετε μια μικρή ρύθμιση που να ταιριάζει στο στυλ της επωνυμίας σας; Το Narya περιλαμβάνει επίσης έναν απλό πίνακα επιλογών θέματος Narya για εύκολες αλλαγές.

23. Βόλτα

Βόλτα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Η Volta είναι μια εντυπωσιακή επιλογή χαρτοφυλακίου που περιλαμβάνει 3 παραλλαγές της κύριας οθόνης. Επιλέξτε από ένα ρυθμιστικό περιεχομένου, βίντεο ή φόντο εικόνας για το πότε οι χρήστες προσγειώνονται για πρώτη φορά στον ιστότοπό σας. Το θέμα περιλαμβάνει επίσης υπέροχα και ελάχιστα χαρτοφυλάκια που ανταποκρίνονται πλήρως και είναι έτοιμα για αμφιβληστροειδή.

24. Neonix

Θέμα WordPress Digital Agency Neonix

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Neonix είναι ένα επιχειρηματικό θέμα WordPress ιδανικό για ψηφιακές εταιρείες, διαδικτυακά στούντιο, προσωπικά ιστολόγια / χαρτοφυλάκια, ειδικούς SEO και άλλους παρόχους ψηφιακών υπηρεσιών. Είναι πλήρως ανταποκρινόμενο και έτοιμο για μετάφραση, επομένως το κοινό σας δεν θα περιοριστεί από άποψη συσκευής ή τοποθεσίας. Δεν χρειάζεστε γνώσεις κωδικοποίησης εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο χρησιμοποιώντας το Neonix – απλώς χρησιμοποιήστε το δείγμα επίδειξης δημιουργήστε τον ιστότοπό σας μέσα σε λίγα λεπτά.

25. ΚΕΟ

Θέμα πολλαπλών χρήσεων KEO

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το KEO είναι ένα θέμα που ανταποκρίνεται ιδανικά για πρακτορεία ιστού, φωτογραφικό στούντιο, κατάστημα, εκκίνηση, freelancer, κάρτα V και άλλα. Το θέμα βασίζεται στο διαισθητικό και εύχρηστο εργαλείο δημιουργίας Qoob που προσφέρει πολλές λειτουργίες προσαρμογής για το επόμενο έργο σας. Δημιουργήστε τον ολοκαίνουργιο ιστότοπό σας από το μηδέν με τη βοήθεια του κατασκευαστή και της διαδικτυακής τεκμηρίωσης.

26. Αποκάλυψη

Καλύτερα ελάχιστα θέματα WordPress: Αποκάλυψη

Πληροφορίες & λήψη

Έχοντας ένα εξαιρετικό, ευαίσθητο χαρτοφυλάκιο με δυνατότητα φιλτραρίσματος είναι το θέμα της Reveal. Αυτό το θέμα είναι καθαρό και ελάχιστο, έτσι ώστε τα έργα σας να ξεχωρίζουν, καθώς και η κομψή προβολή ajax είναι ένα εντυπωσιακό πρόσθετο χαρακτηριστικό. Το θέμα περιλαμβάνει επίσης επιλογές προβολής διαφανειών, προσαρμοσμένα widget, κουμπιά και πολλά άλλα που περιμένετε από τα κορυφαία ελάχιστα θέματα WordPress.

27. Τσέλα

Θέμα WordPress Chela Minimal Agency

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Chela είναι ένα εξαιρετικά ελαφρύ, μινιμαλιστικό και μοντέρνο θέμα ιδανικό για πρακτορεία και ελεύθερους επαγγελματίες. Είναι πλήρως ανταποκρινόμενο και φαίνεται υπέροχο σε όλες τις συσκευές. Το θέμα είναι εξοπλισμένο με Advanced Custom Fields, η οποία είναι η τέλεια λύση για οποιονδήποτε ιστότοπο WordPress που χρειάζεται πιο ευέλικτα δεδομένα, όπως άλλα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου. Επιπλέον, το συμπεριλαμβανόμενο OWl V2 / Carousel touch enabled jQuery plugin επιτρέπει τη δημιουργία ενός όμορφου ρυθμιστικού carousel.

28. Γκράφιξ

Καλύτερα ελάχιστα θέματα WordPress: Grafix

Πληροφορίες & λήψη

Το Grafix είναι ένα πιο επαγγελματικό χαρτοφυλάκιο με κομψή και μινιμαλιστική σχεδίαση. Το θέμα διαθέτει ένα εξαιρετικό χαρτοφυλάκιο για την εργασία σας, ενώ είναι εύκολο να κάνετε το θέμα δικό σας με ενσωματωμένες επιλογές για προσαρμοσμένα χρώματα και εικόνες φόντου.

29. Μοροσέτα

Θέμα WordPress για το ταξιδιωτικό ιστολόγιο Moroseta

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Moroseta συνοδεύεται από 5 διατάξεις ιστολογίου και 4 μεμονωμένες αναρτήσεις, οπότε θα έχετε πολλά να διαλέξετε. Το προσαρμοσμένο ρυθμιστικό διευκολύνει τη διακόσμηση οποιασδήποτε από τις αναρτήσεις σας και το ζωντανό εργαλείο προσαρμογής επιτρέπει την ομαλή διαδικασία προσαρμογής. Αυτό το θέμα WordPress για blogging είναι επίσης έτοιμο για widget, ώστε να μπορείτε να επεκτείνετε τη λειτουργικότητά του με τα πρόσθετα WooCommerce και MailChimp, JetPack, φόρμα επικοινωνίας 7 κ.λπ..

30. Ετικέτα

Καλύτερα ελάχιστα θέματα WordPress: Ετικέτα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Η ετικέτα είναι ένα καθαρό θέμα χαρτοφυλακίου στυλ πλήρους οθόνης με εύκολες επιλογές προσαρμογής (για συνδυασμούς χρωμάτων, χρώματα έμφασης, γραμματοσειρές google και άλλα). Τα συμπεριλαμβανόμενα προσαρμοσμένα widget, πρότυπα σελίδων, συντομεύσεις cusotm και μορφές ανάρτησης με στυλ καθιστούν την προσθήκη του περιεχομένου σας απλή.

31. Inspiro

Καλύτερα ελάχιστα θέματα WordPress: Inspiro

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Ενώ το Inspiro δημιουργήθηκε με γνώμονα τους φωτογράφους, αυτό το ελάχιστο θέμα WordPress είναι ιδανικό για κάθε σχεδιαστή ή καλλιτέχνη που αναζητά ένα κομψό και ελάχιστο θέμα. Οι επιλογές για προβολές πλήρους οθόνης, γκαλερί και ακόμη και το WooCommerce κάνουν αυτό το θέμα μια εξαιρετική επιλογή.

32. Προέλευση

Καλύτερα ελάχιστα θέματα WordPress: Origin

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Origin είναι ένα απλό θέμα με βάση το πλέγμα, χωρίς περιθώριο χαρτοφυλακίου που είναι ιδανικό για την προβολή των εικόνων σας. Το θέμα είναι απόλυτα ανταποκρινόμενο, έτσι ώστε οι αναγνώστες να μπορούν να κάνουν checkout που εργάζεστε σε επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και κινητά τηλέφωνα. Επιπλέον, το θέμα περιλαμβάνει τόνους επιλογών για προσαρμοσμένα χρώματα, διατάξεις και ακόμη και διαφημίσεις.

Συμπληρώνοντας τη συλλογή των καλύτερων θεμάτων WordPress Minimal

Ορίστε – πάνω από 30 εκπληκτικά ελάχιστα θέματα WordPress για να διαλέξετε. Φυσικά, υπάρχουν και μερικά υπέροχα δωρεάν θέματα εκεί έξω. Εάν διαθέτετε περιορισμένο προϋπολογισμό, ίσως θέλετε να δείτε το δικό μας θέμα Elegant free WordPress, θέμα Pronto δωρεάν WordPress και θέμα WordPress χωρίς φωτογραφία. Ή μια γρήγορη αναζήτηση για «χαρτοφυλάκιο» WordPress.org θα σας δώσει επίσης πολλές άλλες αξιοπρεπείς δωρεάν επιλογές θέματος. Απλώς θυμηθείτε ότι με δωρεάν θέματα δεν θα έχετε τις ίδιες εξαιρετικές δυνατότητες και υποστήριξη premium που συνοδεύουν ένα θέμα επί πληρωμή. Τα premium θέματα αξίζουν την τιμή, ειδικά όταν επιλέγετε ένα θέμα για το επαγγελματικό διαδικτυακό σας χαρτοφυλάκιο.

Αν έχετε κάτι να προσθέσετε ή αν πιστεύετε ότι χάσαμε ένα πραγματικά φοβερό θέμα, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια. Θα θέλαμε να ακούσουμε ποια είναι τα αγαπημένα σας ελάχιστα θέματα WordPress!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me