30+ καλύτερα θέματα Εκκλησίας και ΜΚΟ WordPress

Οι μη κερδοσκοπικοί και εκκλησιαστικοί οργανισμοί απαιτούν προσιτές επιλογές ιστότοπου που τους επιτρέπουν να διατηρήσουν το μεγαλύτερο μέρος των πόρων τους διαθέσιμα για την εργασία που δημιουργήθηκαν για να κάνουν. Το WordPress είναι γρήγορο, εύκολο στην εκμάθηση και χρήση και προσφέρει μεγάλο αριθμό επιλογών θέματος ιστότοπου. Επιπλέον, το WordPress είναι πιθανώς μια από τις πιο προσιτές επιλογές ιστότοπου, καθώς οποιοδήποτε επίπεδο χρήστη μπορεί να αγοράσει και να ανεβάσει ένα θέμα για να δημιουργήσει τον ιστότοπό του (δεν απαιτείται προγραμματιστής).


Για ένα μη κερδοσκοπικό ή εκκλησιαστικό θέμα WordPress, υπάρχουν μερικές δυνατότητες που πρέπει να έχετε. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε οργανωμένες πληροφορίες. Οι επισκέπτες πρέπει να είναι σε θέση να κατανοήσουν εύκολα το μήνυμα ή τον σκοπό σας. Μια διάταξη με εστιασμένα βασικά χαρακτηριστικά (όπως αποστολή, προγράμματα, υπηρεσίες κ.λπ.) και μια απόκριση διάταξης είναι ιδανική. Ένα ενσωματωμένο σύστημα δωρεών είναι επίσης μια εξαιρετική δυνατότητα για αναζήτηση, αλλά θεωρήστε το ως μπόνους αφού μπορείτε πάντα να εγκαταστήσετε ένα δωρεά WordPress plugin αργότερα.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, έψαξα ψηλά και χαμηλά για εκπληκτικές επιλογές θέματος που νόμιζα ότι μπορεί να σας αρέσουν. Ρίξτε μια ματιά στις κορυφαίες επιλογές μας για 30 από τα μεγαλύτερα θέματα WordPress για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και που σχετίζονται με την εκκλησία παρακάτω!

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

1. Ιωβηλαίο

Θέμα WordPress Εκκλησία Ιωβηλαίων

Το Jubilee είναι ένα γρήγορο θέμα WordPress με δημιουργική αίσθηση. Επιλέξτε από οργανικά, γωνιακά ή τετράγωνα σχήματα για να δώσετε στον ιστότοπο της εκκλησίας σας την «σημερινή» εμφάνιση που θέλετε. Έχει ένα “κολλώδες” μενού και φιλικό προς κινητά σχεδιασμό για να κάνει την περιήγηση ευχάριστη για τους επισκέπτες. Το Jubilee είναι ένα όμορφο, εύχρηστο θέμα που έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους από τις πόρτες της εκκλησίας σας. Αυτό το θέμα WordPress χρησιμοποιεί τη δωρεάν προσθήκη Εκκλησιαστικού Περιεχομένου για τη δημοσίευση κηρυγμάτων (είναι δυνατή η podcasting), εκδηλώσεις, τοποθεσίες πανεπιστημίων και προφίλ ομάδων. Είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο και διαθέτει ένα ενσωματωμένο εργαλείο δημιουργίας αρχικής σελίδας με ζωντανή προεπισκόπηση που δεν θα ήταν πιο εύκολο στη χρήση.

2. Γη

Θέμα για το περιβάλλον του Earth Eco

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το θέμα Earth για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που δημιουργήθηκε από το WPExplorer, δημιουργήθηκε με γνώμονα τα οικολογικά και περιβαλλοντικά γραφεία, αλλά είναι ιδανικό για όλους τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Αυτό το θέμα έχει ένα εργαλείο δημιουργίας σελίδας μεταφοράς και απόθεσης μπροστινού άκρου, Σενάριο Aqua Resizer για εικόνες, προσαρμοσμένα widget και πολλά άλλα. Αυτό το εύχρηστο θέμα έρχεται επίσης με ένα ενσωματωμένο ημερολόγιο Ajax και 3 μοναδικά πρότυπα σελίδων ημερολογίου (ημερολόγιο, λίστα και πλέγμα συμβάντων).

3. Αποθηκεύτηκε

Αποθηκευμένο θέμα Εκκλησίας WordPress

Το Saved είναι ένα εκλεπτυσμένο αλλά εύκολο στη χρήση θέμα εκκλησίας WordPress. Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του είναι η δημιουργία αρχικής σελίδας σε πραγματικό χρόνο. Αντί να χρειαστεί να αγοράσετε ένα περίπλοκο πρόσθετο δημιουργίας σελίδων, εισάγετε απλά το Customizer και τακτοποιείτε widget. Η ίδια η αρχική σελίδα είναι μια περιοχή widget στην οποία μπορείτε να σύρετε οποιοδήποτε widget. Τα κεντρικά γραφικά widget που συνοδεύουν το θέμα είναι ειδικά σχεδιασμένα για χρήση στην αρχική σελίδα. Ο ιστότοπος της εκκλησίας σας θα έχει μια πολύ προσαρμοσμένη εμφάνιση με το θέμα Saved WordPress.

Ως θέμα WordPress για εκκλησίες, το Saved έχει δυνατότητες για πράγματα όπως κηρύγματα και εκδηλώσεις. Οι τύποι δημοσιεύσεων για αυτά προέρχονται από την προσθήκη Εκκλησιακού περιεχομένου θέματος, η οποία είναι η προσθήκη κηρυγμάτων με την υψηλότερη βαθμολογία στο WordPress.org. Είναι δωρεάν. Μπορείτε να δημοσιεύσετε κηρύγματα ήχου, βίντεο και κειμένου. Μπορούν να ταξινομηθούν ανά σειρά, θέμα, ομιλητή και βιβλίο. Τα αυτόματα αρχεία είναι διαθέσιμα στους επισκέπτες για περιήγηση σε αυτές τις ταξινομίες ή μπορούν να δουν κηρύγματα από τα νεότερα έως τα παλαιότερα.

Οι εκδηλώσεις μπορούν να εμφανίζονται σε μηνιαίο ημερολόγιο καθώς και σε μορφή λίστας. Τα επαναλαμβανόμενα συμβάντα μπορούν να διαμορφωθούν για να εξοικονομήσετε χρόνο. Άλλες χρήσιμες λειτουργίες που παρέχει το Saved για τη δημιουργία ενός ιστότοπου εκκλησίας είναι τοποθεσίες με χάρτες, προφίλ προσωπικού, λίστες υπουργών και μαρτυρίες. Μπορείτε επίσης να κάνετε podcast τα κηρύγματα σας και να προσαρμόσετε τα χρώματα και τις γραμματοσειρές. Το Saved είναι ένα φιλικό προς κινητά θέμα WordPress για την εκκλησία. Περνάει τη δοκιμή της Google για κινητά με ιπτάμενα χρώματα προς όφελος των χρηστών τηλεφώνου και της κατάταξης της μηχανής αναζήτησης της εκκλησίας σας.

4. Outreach Pro

outreachpro-φιλανθρωπία-wordpress-θέμα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Outreach Pro είναι ένα καθαρό και απλό μη κερδοσκοπικό και φιλανθρωπικό θέμα WordPress που δημιουργήθηκε από το StudioPress. Το θέμα είναι μια εξαιρετική επιλογή ιστότοπου για φιλανθρωπικά ιδρύματα, εκκλησίες, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, βοηθητικές ομάδες, περιβαλλοντολογικές ομάδες, έρανους σχολείων, ευαγγελιστές και άλλα.

Αυτό το θέμα είναι μια τέλεια αρχή για έναν ιστότοπο για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό. Το Outreach περιλαμβάνει μια εξαιρετική αρχική σελίδα που περιλαμβάνει ένα ρυθμιστικό, σημαντικούς συνδέσμους σελίδων και μια ενότητα επεξήγησης. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προσθέσετε τις πιο σημαντικές πληροφορίες σας στη σελίδα που βλέπουν πρώτα οι χρήστες. Ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ίσως θελήσετε να συμπεριλάβετε συνδέσμους προς σελίδες σχετικά με τον οργανισμό σας, την αποστολή σας, πότε και πού συναντάτε, το προσωπικό ή τα βιογραφικά μέλη, ή ίσως έναν σύνδεσμο για το τρέχον έργο σας για έρανο ή crowdfunding. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε διάφορα αρχεία πολυμέσων σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή σελίδα χρησιμοποιώντας τη βιβλιοθήκη πολυμέσων WordPress για να προσθέσετε ηχογραφήσεις κηρύγματος, φυλλάδια εκδηλώσεων pdf ή ακόμη και διαφημιστικά βίντεο για κοινή χρήση με τους αναγνώστες σας.

Το Outreach Pro είναι ένα παιδικό θέμα που δημιουργήθηκε για το Genesis Framework. Αυτό σημαίνει ότι το Outreach Pro περιλαμβάνει επιλογές για γραμματοσειρές, δημοσιεύσεις ανά σελίδα, σχόλια με νήμα, διαφήμιση, αλλαγή μεγέθους αυτόματης εικόνας, διάφορα widget και πολλά άλλα. Επιπλέον, το θέμα έχει επιπλέον χαρακτηριστικά που είναι όλα δικά του, συμπεριλαμβανομένων των χρωματικών επιδερμίδων, των κοινωνικών εικονιδίων κεφαλίδας και μιας προσαρμοσμένης κεφαλίδας.

5. Πολιτικός Τύπος

πολιτικό-φιλανθρωπικό-wordpress-θέμα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το PoliticalPress είναι ένα θέμα WordPress που ανταποκρίνεται στην πολιτική και την καμπάνια που διατίθεται στο ThemeForest. Αυτό το θέμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συγκεντρώσετε υποστήριξη για το πάρτι ή τον εκπρόσωπό σας. Στην πολιτική, η εικόνα είναι το παν, οπότε η ύπαρξη κορυφαίου ιστότοπου είναι απαραίτητη. Το PoliticPress προσφέρει σε όλα τα μέτωπα. Το θέμα είναι κομψό και κομψό αλλά απολύτως λειτουργικό. Η αρχική σελίδα είναι έντονη αλλά όχι συντριπτική και περιλαμβάνει σημαντικές επισημάνσεις που θέλετε να μοιραστείτε με τους αναγνώστες σας (όπως πρόσφατες αναρτήσεις ιστολογίου και νέα στοιχεία συλλογής). Το ρυθμιστικό παρακολούθησης καμπάνιας είναι μια εξαιρετική προσθήκη στην αρχική σελίδα, καθώς δείχνει στους χρήστες ακριβώς πού θα βρίσκεστε εσείς ή ο οργανισμός σας τους προσεχείς μήνες (με προσθήκη προσαρμοσμένων γραμμών και εικόνων για κάθε ημερομηνία).

Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε σχετικά με τον υποψήφιο ή τον σκοπό σας χρησιμοποιώντας το πρότυπο σελίδας που περιλαμβάνεται στο PoliticalPress για μια σελίδα βιογραφίας. Το θέμα περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη για τη δωρεάν προσθήκη All-in-One Ημερολόγιο συμβάντων WordPress με το χρόνο.ly, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε ένα φανταχτερό φιλτράρισμα ημερολόγιο με όλες τις επερχόμενες εμφανίσεις, ομιλίες, έρανο και άλλες εκδηλώσεις.

6. Βιόσφαιρα

biosphere-φιλανθρωπία-wordpress-θέμα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Υποστηρίξτε τις οικολογικές και περιβαλλοντικές σας αιτίες με το Biosphere. Αυτό το φωτεινό και χαρούμενο θέμα crowdfunding καθιστά εύκολο να προσθέσετε καθένα από τα διαφορετικά έργα σας, να προσθέσετε γκαλερί και να συλλέξετε δωρεές. Επιπλέον, το θέμα περιλαμβάνει υποστήριξη για τα κοινωνικά δίκτυα BudyPress, καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου WooCommerce και πολλά άλλα!

7. Έξοδος

Θέμα Εκκλησίας Έξοδος

Το Exodus είναι ένα μοντέρνο θέμα WordPress για premium και μη κερδοσκοπικού στιλ που δημιουργήθηκε από το ChurchThemes.com. Ο ευέλικτος σχεδιασμός και οι εξαιρετικές δυνατότητες καθιστούν αυτό το θέμα ιδανικό για θρησκευτικές και κοινοτικές ομάδες, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και ακόμη και μικρές επιχειρήσεις.

Η δημιουργία και η διαχείριση του ιστότοπού σας δεν θα πρέπει να διαρκεί ώρες και ώρες. Και με την Έξοδο δεν θα. Το ChurchThemes.com έχει δημιουργήσει εξαιρετικές επιλογές που διευκολύνουν τη ρύθμιση του ιστότοπού σας. Επιπλέον, η προσθήκη περιεχομένου είναι πολύ εύκολο. Οι συμπεριλαμβανόμενοι προσαρμοσμένοι τύποι δημοσιεύσεων για εκδηλώσεις, κηρύγματα, τοποθεσίες, προσωπικό, γκαλερί και ιστολόγιο διασφαλίζουν ότι προσθέτετε το περιεχόμενό σας όπου ανήκει, έτσι ώστε οι αναγνώστες σας να μπορούν να βρουν γρήγορα αυτό που ψάχνουν. Το Exodus υποστηρίζει επίσης πολλές μορφές ανάρτησης, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, ήχων και βίντεο, καθώς και χρήσιμες επιλογές μετα-όπως επαναλαμβανόμενα συμβάντα ή τοποθεσίες εκδηλώσεων.

Θέλετε επίσης να προσαρμόσετε την εμφάνιση του θέματος σας; Χωρίς πρόβλημα – το ενσωματωμένο WordPress Theme Customizer αφαιρεί την εικασία από χρωματικές αλλαγές και αλλαγές γραμματοσειρών. Απλώς μεταβείτε στο Customizer από τον πίνακα ελέγχου του WordPress και κάντε τις αλλαγές του σχεδιασμού σας (απλά κλικ, χωρίς κωδικό). Το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να δείτε τις αλλαγές σας σε μια ζωντανή προεπισκόπηση προτού τις δεσμεύσετε. Άλλες λειτουργίες θεμάτων περιλαμβάνουν προσαρμοσμένη διάταξη αρχικής σελίδας, απεριόριστες σελίδες, προσαρμοσμένη μεταφόρτωση λογότυπου, επίπεδη σχεδίαση, πανό ενότητας, σύνθετη αναζήτηση και πολλά άλλα. Το Exodus περιλαμβάνει ακόμη και προσαρμοσμένα widget τύπου εκκλησίας για την προσθήκη κηρυγμάτων, εκδηλώσεων, ατόμων, δωρεών, γκαλερί και πολλά άλλα στο sidebar ή στο υποσέλιδο.

8. Ευαγγελιστής

Ευαγγελιστής-εκκλησία-φιλανθρωπία-wordpress-θέμα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Ο Ευαγγελιστής είναι υπέροχο θέμα εκκλησίας και μη κερδοσκοπικού WordPress που δημιουργήθηκε από το ThemeFuse. Αυτό το θέμα είναι ιδανικό για φιλανθρωπικές οργανώσεις, κοινότητες, εκκλησίες και άλλα μη κερδοσκοπικά. Ένα βασικό χαρακτηριστικό είναι το ημερολόγιο εκδηλώσεων. Οι περισσότερες εκκλησίες και φιλανθρωπικά ιδρύματα είναι χτισμένα γύρω από την κοινότητα των ατόμων που συμμετέχουν ενεργά. Με το χρωματικό κωδικοποιημένο λεπτομερές ημερολόγιο εκδηλώσεων, μπορείτε να ενημερώνετε τα μέλη σχετικά με τις επερχόμενες συναντήσεις, εκδηλώσεις και έρανους. Υπάρχει ακόμη και μια επερχόμενη ενότητα εκδηλώσεων που μπορείτε να προσθέσετε στην αρχική σας σελίδα, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να δουν γρήγορα τι συμβαίνει. Ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του Ευαγγελιστή είναι η επιλογή μεταφόρτωσης αρχείων ήχου. Αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την προσθήκη λήψεων με δυνατότητα λήψης, τραγουδιών, λιστών αναπαραγωγής, υπομνήσεων συναντήσεων, podcast και άλλων. Κάθε ένα εμφανίζεται με τίτλο και κουμπιά αναπαραγωγής / λήψης.

9. Συγχωρημένος

συγχωρημένο-φιλανθρωπικό-wordpress-θέμα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Forgiven είναι ένα κομψό και μοντέρνο θέμα WordPress στυλ εκκλησίας, με πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά που θα λατρέψει κάθε κοινωνική ή θρησκευτική ομάδα. Ένα εργαλείο προσαρμογής σελίδων, ένα πρόγραμμα δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης, ένα ρυθμιστικό επανάστασης, ισχυρές επιλογές κηρύγματος, υποστήριξη καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου WooCommerce, προσαρμοσμένες εκδηλώσεις και σελίδες προσωπικού και περισσότεροι είναι όλοι οι λόγοι για τους οποίους αυτό το θέμα θα ήταν ιδανικό για τον ιστότοπο της εκκλησίας σας.

10. Maranatha

Θέμα WordPress της εκκλησίας Maranatha

Το Maranatha είναι ένα θέμα WordPress της εκκλησίας με μια εκπληκτική, μακρά κύλιση αρχική σελίδα και κάθε δυνατότητα που χρειάζεται ένας ιστότοπος εκκλησίας. Είναι πολύ φιλικό προς κινητά και χρησιμοποιεί ένα “κολλώδες” μενού που προσαρτάται στην κορυφή της οθόνης ενώ κάνετε κύλιση, ώστε να είναι πάντα προσιτό. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για χρήστες σε τηλέφωνα. Η αρχική σελίδα διαθέτει πολλές ενότητες με φόντο φωτογραφιών και εφέ εμπνευσμένο από την παράλαξη. Χρησιμοποιήστε τα για να επισημάνετε το κύριο περιεχόμενο της εκκλησίας σας, όπως ένα μήνυμα καλωσορίσματος, την τοποθεσία σας, τα κηρύγματα, τις εκδηλώσεις κ.λπ. Είναι πολύ προσαρμόσιμο – απλώς μεταφορά και απόθεση.

Μιλώντας για προσαρμογή, έχετε τον έλεγχο των χρωμάτων, των γραμματοσειρών και πολλά άλλα. Ανεβάστε το λογότυπό σας ή χρησιμοποιήστε κείμενο με προσαρμοσμένη γραμματοσειρά. Περιλαμβάνεται μια επιλογή γραμματοσειρών υψηλής ποιότητας. Και δεδομένου ότι χρησιμοποιεί τη λειτουργία Customizer του WordPress, μπορείτε να δείτε τις αλλαγές σας σε μια ζωντανή προεπισκόπηση προτού τις μεταφέρετε στους επισκέπτες σας (δείτε την επίδειξη για παράδειγμα προσαρμογές). Μπορείτε να ενημερώσετε τον ιστότοπο της εκκλησίας σας με ένα σχέδιο που ταιριάζει με την προσωπικότητα της εκκλησίας σας με αυτό το θέμα WordPress. Επίσης, παρατηρήστε τα στρογγυλεμένα κουμπιά λεπτής γραμμής και τη στενή περιοχή περιεχομένου για πιο άνετη ανάγνωση. Το Maranatha έχει σχεδιαστεί για τους σημερινούς χρήστες.

Αυτό το θέμα της Εκκλησίας WordPress χρησιμοποιεί την προστιθέμενη προσθήκη Εκκλησιακού Περιεχομένου για τη διαχείριση κηρυγμάτων, εκδηλώσεων, ατόμων και τοποθεσιών. Μπορείτε να δημοσιεύσετε κηρύγματα ως ήχο, βίντεο και κείμενο – συν, να συμπεριλάβετε σημειώσεις PDF. Κατηγοριοποιήστε τα κηρύγματα ανά σειρά, θέμα, βιβλίο της Αγίας Γραφής, ομιλητής και ετικέτα. Τα πρότυπα ευρετηρίου του κάνουν αυτό το θέμα της εκκλησίας μοναδικό σε σχέση με άλλα. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μια σελίδα με την πιο πρόσφατη σειρά σας, ένα τοπικό ευρετήριο, ένα αρχείο κηρύγματος κατά ημερομηνία και άλλα. Άλλες λειτουργίες είναι ένα πλήρες ημερολόγιο εκδηλώσεων και ένα πρότυπο για την καταχώριση των υπουργείων σας.

11. Αναστήστε

Ανάσταση-εκκλησία-φιλανθρωπία-wordpress-θέμα

Το Res toet είναι ένα θέμα ανταποκριτικής εκκλησίας και μη κερδοσκοπικού WordPress που αναπτύχθηκε για κανονικούς ανθρώπους – δεν χρειάζεται να είστε σχεδιασμός ή κωδικοποιητής για να χρησιμοποιήσετε το Res toet για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας. Το ChurchThemes.com σας διευκόλυνε να δημιουργήσετε τον τέλειο ιστότοπο για την εκκλησία ή τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό σας χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο πρότυπο αρχικής σελίδας και προσαρμοσμένα widget. Στη συνέχεια, υπάρχει το Theme Customizer που το καθιστά γρήγορο και εύκολο να επεξεργαστείτε χρώματα, ρυθμίσεις ρυθμίσεων και άλλες αλλαγές και να τα δείτε ζωντανά πριν από την αποθήκευση. Το Res toet περιλαμβάνει επίσης προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων για εκδηλώσεις, άτομα, τοποθεσίες και κηρύγματα, εκτός από το ιστολόγιο, ώστε να διευκολύνεται η προσθήκη και η οργάνωση του περιεχομένου σας.

Τι καλό είναι το υπέροχο περιεχόμενο εάν οι αναγνώστες σας δεν μπορούν να βρουν αυτό που ψάχνουν; Αναζωογονήστε τις επιλογές δυνατοτήτων για αναζήτηση κηρυγμάτων ανά θέμα, σειρά, ομιλητή ή ημερομηνία. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε κατηγορίες και ετικέτες στις αναρτήσεις σας, ώστε οι αναγνώστες και τα μέλη σας να μπορούν να δουν τα θέματα που ενδιαφέρουν το θέμα. Άλλες εξαιρετικές επιλογές περιλαμβάνουν προφίλ προσωπικού, υποστήριξη επαναλαμβανόμενων εκδηλώσεων και υποστήριξη πολλαπλών τοποθεσιών (αυτή είναι μια εξαιρετική δυνατότητα εάν έχετε περισσότερες από μία τοποθεσίες, ένα σύνολο τοποθεσιών όπου συναντάτε τακτικά ή σημαντικές επαναλαμβανόμενες τοποθεσίες εκδηλώσεων).

Το Res toet διαθέτει πολλές άλλες εξαιρετικές δυνατότητες που έχουμε αναφέρει παρακάτω, όπως πολλές επιλογές προσαρμογής (συνδυασμοί χρωμάτων, φόντα, γραμματοσειρές κ.λπ.). Επιπλέον, είναι εύκολο να ξεκινήσετε με την διαδικτυακή τεκμηρίωση θέματος, συμπεριλαμβανόμενα δείγματα δεδομένων και την εξαιρετική υποστήριξη που θα λάβετε από το προσωπικό του ChurchThemes.com. Αυτό το πλεονέκτημα είναι αυτό που καθιστά την Ανάσταση ένα εξαιρετικό θέμα για κάθε ΜΚΟ!

12. Μαίσα

Θέμα Maisha Charity WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Maisha είναι ένα εκπληκτικό φιλανθρωπικό και μη κερδοσκοπικό στιλ WordPress με χαρακτηριστικά για δωρεές, ενοποίηση ενημερωτικών δελτίων, κοινωνικό δίκτυο BuddyPress και κατάστημα WooCommerce. Το καλύτερο απ ‘όλα αυτό το θέμα είναι εύκολο στη χρήση, έτσι ο φιλανθρωπικός ιστότοπός σας μπορεί να λειτουργεί και να λειτουργεί το συντομότερο δυνατόν. Το θέμα δημιουργήθηκε με πλήρη υποστήριξη για το δημοφιλές πρόσθετο Give WP. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συλλέξετε φιλανθρωπικές δωρεές από τους πελάτες σας απευθείας στον ιστότοπό σας. Θέλετε να προσφέρετε προϊόντα ή υπηρεσίες για συγκέντρωση χρημάτων; Κανένα πρόβλημα – Το Maisha είναι επίσης συμβατό με το WooCommerce, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα.

Όταν χρησιμοποιείτε το θέμα, μπορείτε εύκολα να κάνετε προσαρμογές από το ζωντανό εργαλείο προσαρμογής WordPress. Χρησιμοποιήστε επιλογές για τη διάταξη, τα ρυθμιστικά, το βίντεο, το λογότυπο, το συνδυασμό χρωμάτων και πολλά άλλα για να σχεδιάσετε τον ιστότοπό σας ώστε να ταιριάζει με την επωνυμία σας. Το θέμα είναι επίσης έτοιμο για μετάφραση και περιλαμβάνει υποστήριξη RTL, οπότε θα πρέπει να λειτουργεί τέλεια με τις περισσότερες γλώσσες.

13. Νομοθέτης

Θέμα Φιλανθρωπίας WordPress Legislator

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Legislator είναι ένα ισχυρό πολιτικό θέμα WordPress, ιδανικό για πολιτικούς και κυβερνητικούς φορείς. 6 έγχρωμα δέρματα, σχεδιασμός απόκρισης, προσαρμοσμένα πρότυπα σελίδων, ενσωμάτωση MailChimp, χαρτοφυλάκια και γκαλερί με δυνατότητα φιλτραρίσματος, προσαρμοσμένα συμβάντα και πολλά άλλα είναι μερικές από τις εκπληκτικές επιλογές που περιλαμβάνονται σε αυτό το θέμα.

14. Πραγματική Εκκλησία

πραγματικό-chuch-φιλανθρωπία-wordpress-θέμα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Real Church είναι ένα drag & drop θρησκευτικό θέμα WordPress που θα ήταν υπέροχο για οποιαδήποτε εκκλησία, κοινωνική ή άλλη ομάδα. Το θέμα περιλαμβάνει πολλές εξαιρετικές επιλογές που διευκολύνουν τη δημιουργία του ιστότοπου του οργανισμού σας. Απλώς χρησιμοποιήστε ενσωματωμένες λειτουργίες για προσαρμοσμένες γραμματοσειρές, 3 διατάξεις ιστολογίου, διάταξη 6 υποσέλιδων, απεριόριστα χρώματα, απεριόριστες πλευρικές γραμμές και πολλούς προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων (εκδηλώσεις, κηρύγματα, γκαλερί, χαρτοφυλάκια κ.λπ.) για να ξεκινήσετε.

15. Δόξα

δώρο-φιλανθρωπία-wordpress-θέμα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Give A Hand είναι ένα δημιουργικό φιλανθρωπικό και μη κερδοσκοπικό θέμα WordPress γεμάτο έντονα χαρακτηριστικά. Το drag & drop builder είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, τα προσαρμοσμένα ρυθμιστικά parallax κάνουν τις σελίδες σας να ξεχωρίζουν, η κοινωνική ενσωμάτωση διευκολύνει τους αναγνώστες σας να διαδώσουν τη λέξη για τον σκοπό σας και η υποστήριξη δωρεάς PayPal σημαίνει ότι μπορείτε να συγκεντρώσετε χρηματοδότηση από τη δική σας ιστοσελίδα.

16. Αναστήθηκε

θέμα-εκκλησία-φιλανθρωπία-wordpress-θέμα

Το Risen είναι ένα ευέλικτο θέμα εκκλησίας και μη κερδοσκοπικού WordPress που διατίθεται στο Themeforest. Αυτό το θέμα είναι γεμάτο με υπέροχες δυνατότητες όπως πολλαπλά σχήματα χρωμάτων, αρχεία κηρύγματος, προσαρμοσμένες γραμματοσειρές, προσαρμοσμένα widget και πολλά άλλα, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που να ταιριάζει με την αποστολή σας. Το θέμα ανταποκρίνεται, οπότε φαίνεται υπέροχο σε επιτραπέζιους και κινητές συσκευές. Μπορείτε να επιλέξετε από ένα ελαφρύ ή ένα σκούρο χρώμα, να επιλέξετε από εκατοντάδες προσαρμοσμένες γραμματοσειρές και ακόμη και να ανεβάσετε ένα προσαρμοσμένο φόντο (ή να επιλέξετε από απεριόριστα χρώματα). Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένη εμφάνιση σε καθόλου χρόνο.

Μία από τις καλύτερες δυνατότητες του Risen είναι ο τύπος δημοσίευσης Sermon (ή πολυμέσων). Αυτός ο τύπος ανάρτησης υποστηρίζει πολλές μορφές πολυμέσων, ώστε να μπορείτε να προσθέτετε τόνους πληροφοριών στον ιστότοπό σας, για να έχετε πρόσβαση στην κοινότητα, τους οπαδούς και τα μέλη σας όποτε το επιθυμούν. Ανεβάστε βίντεο, αρχεία ήχου, λήψεις MP3, ακόμη και PDF. Μπορείτε να μοιραστείτε κηρύγματα, προσευχές, βίντεο εκδηλώσεων και σχεδόν οτιδήποτε άλλο θέλετε ή πιστεύετε ότι οι αναγνώστες σας θα βρίσκουν ενδιαφέροντα.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι το ημερολόγιο εκδηλώσεων της Εκκλησίας. Εδώ μπορείτε να προσθέσετε τους χρόνους υπηρεσίας, τις ειδικές εκδηλώσεις, τις ώρες γραφείου, τις ευκαιρίες εθελοντών και άλλα. Επίσης, τα προσαρμοσμένα widget της Risen διευκολύνουν την προσθήκη γρήγορων συνδέσμων στο ημερολόγιό σας, τα κηρύγματα και τις εκδηλώσεις σε οποιαδήποτε σελίδα, ώστε οι αναγνώστες σας να γνωρίζουν πάντα τι νέο υπάρχει και τι συμβαίνει.

17. Φιλανθρωπικό WP

Θέμα WordPress WP WordPress

Το Charity WP είναι ένα premium θέμα WordPress που δημιουργήθηκε ειδικά για μη κερδοσκοπικούς, μη κυβερνητικούς οργανισμούς, φιλανθρωπικά ιδρύματα ή εκστρατείες συγκέντρωσης χρημάτων. Αυτό το θέμα περιλαμβάνει ήδη έναν εισαγωγέα επίδειξης 1 κλικ. Το θέμα περιλαμβάνει επίσης 6 επιδείξεις αρχικής σελίδας, ένα ισχυρό σύστημα δωρεών, διαχείριση εκδηλώσεων, ρολόι αντίστροφης μέτρησης, ξεχωριστό μενού καμπάνιας και μια γραμμή προόδου που μπορείτε να ακολουθήσετε τόσο εσείς όσο και το διασκεδαστικό σας. Και το κουμπί “Δωρεά τώρα” είναι πάντα έτοιμο για κλικ στους επισκέπτες σας. Απλώς τους ζητούνται μερικές απλές πληροφορίες, τότε μπορείτε να πάρετε το χρήμα σας μέσω πολλών τρόπων πληρωμής όπως Paypal, Stripe ή AuthorizeNet. Πολύ γρήγορο και βολικό!

18. Πένα

Θέμα Pena Charity & Nonprofit WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Pena είναι ένα ευέλικτο, μοντέρνο και εύχρηστο φιλανθρωπικό θέμα εμπνευσμένο από το ντοκιμαντέρ “Living on One Dollar”. Η θεματική επίδειξη δημιουργείται επομένως χρησιμοποιώντας πραγματικό περιεχόμενο που σχετίζεται με το Ντοκιμαντέρ και την αποστολή του. Ελπίζουμε ότι αυτό θα συμβάλει επίσης στη διάδοση του λόγου και με αυτόν τον τρόπο θα υποστηρίξει αυτόν τον μεγάλο σκοπό. Εάν αυτό το θέμα καταφέρει να παρακινήσει τουλάχιστον ένα άτομο να βοηθήσει και να δωρίσει σε αυτόν τον ευγενή σκοπό, θα μας έκανε πολύ χαρούμενους.

Το ίδιο το θέμα έχει δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας τυπικές λειτουργίες WordPress. σελίδες, δημοσιεύσεις, widget, θυγατρικές σελίδες κ.λπ. Δεν υπάρχει ανάγκη για βαριά πρόσθετα δημιουργίας σελίδων για τη δημιουργία διατάξεων που παρουσιάζονται στο demo. Η Pena προσφέρει διαφορετικές διατάξεις ιστολογίου, διαφορετικές επιλογές κεφαλίδας, εκτεταμένες επιλογές χρωμάτων και πολλά άλλα. Έρχεται με πολλά όμορφα διακοσμημένα πρότυπα σελίδων. Το θέμα υποστηρίζει οπτικά την προσθήκη προσθήκης που είναι το πιο δημοφιλές, ευέλικτο και εύχρηστο plugin WordPress για αποδοχή δωρεών.

19. Μη κερδοσκοπικός οργανισμός

οργανικό-μη κερδοσκοπικό-φιλανθρωπικό-wordpress-θέμα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το θέμα Nonprofit by Organic Themes είναι μια εξαιρετική επιλογή για πολλούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Οι προσαρμοσμένες κεφαλίδες και φόντα και πολλές επιλογές αρχικής σελίδας σάς δίνουν έναν εύκολο τρόπο για να κάνετε τον ιστότοπό σας να ξεχωρίζει.

20. Υψόμετρο

Θέμα WordPress Elevation Charity, Nonprofit και Fundraising

Το Elevation είναι ένα τέλειο θέμα για τους ιστότοπους φιλανθρωπίας. Δημιουργήθηκε για να απλοποιήσει τη διαδικασία δημιουργίας ενός εξαιρετικού ιστότοπου. Το θέμα είναι κατάλληλο για τη δημιουργία ενός μη κερδοσκοπικού ιστότοπου και διαθέτει πολλές προσαρμόσιμες και ευέλικτες δυνατότητες. Για παράδειγμα, Κύριες αιτίες, καταπληκτική συλλογή, ενότητα εκδηλώσεων, ενότητα συνεργατών και ούτω καθεξής. Οι συγγραφείς θεμάτων το έχουν ενσωματώσει με ένα κουμπί δωρεάς PayPal που λειτουργεί. Οι επισκέπτες σας μπορούν να δωρίσουν οποιοδήποτε ποσό με το PayPal. Θα λάβετε κυρίως την απαραίτητη ενότητα και δυνατότητα για έναν ιστότοπο φιλανθρωπίας ή συγκέντρωσης χρημάτων.

Δείξτε επερχόμενες εκδηλώσεις στην αρχική σας σελίδα και προσκαλέστε το κοινό σας να παρευρεθεί. Είναι απαραίτητο να δείξετε αληθινά πρόσωπα πίσω από μια φιλανθρωπική ή μη κερδοσκοπική οργάνωση, επομένως το θέμα έχει μια πρόσθετη ενότητα εθελοντών. Αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας έναν προσαρμοσμένο τύπο ανάρτησης. Προσθέστε όσα χρειάζεστε και προβάλετε τα στην αρχική σελίδα. Υπάρχει επίσης μια επιλογή για βίντεο στην αρχική σελίδα. Εάν έχετε ένα επίσημο βίντεο, τότε είναι εξαιρετική ιδέα να το κάνετε ορατό σε άλλους. Ανεβάστε το σε ιστότοπο κοινής χρήσης βίντεο όπως το YouTube ή το Vimeo και, στη συνέχεια, προσθέστε τον σύνδεσμο στο βίντεό σας για την αρχική σελίδα.

21. Γρήγορη επεξεργασία φιλανθρωπίας

Φιλανθρωπικό θέμα γρήγορης επεξεργασίας WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Charity είναι ένα θέμα WordPress γρήγορης επεξεργασίας που δημιουργήθηκε από την Templatic. Αυτό το εύχρηστο θέμα σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο προσαρμοσμένης αναζήτησης μέσα σε λίγα λεπτά. Το θέμα QuickEdit Charity από το Templatic είναι ένας εξαιρετικός πόρος για οποιονδήποτε μη κερδοσκοπικό οργανισμό, χάρη στο εύκολο οπτικό εργαλείο που σας επιτρέπει επίσης να αλλάξετε διατάξεις, χρώματα και άλλα στοιχεία σελίδας με ένα κλικ ενός κουμπιού. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση! Επιπλέον, η προστιθέμενη συμβατότητα WooCommerce σημαίνει ότι μπορείτε να πουλάτε προϊόντα ή να δέχεστε δωρεές απευθείας από τον δικό σας ιστότοπο. Άλλες εξαιρετικές θεματικές δυνατότητες περιλαμβάνουν υποστήριξη WPML για μεταφράσεις γλωσσών, πίνακες τιμών, χαρτοφυλάκια, τόνοι μπλοκ δημιουργίας σελίδων, ενοποίηση ενημερωτικών δελτίων, κοινωνικοί σύνδεσμοι και πολλά άλλα.

22. Ίδρυμα

θεμέλιο-φιλανθρωπία-wordpress-θέμα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Foundation by Organized Themes είναι ένα μη κερδοσκοπικό θέμα με δυνατότητα λειτουργίας. Αυτό το θέμα έχει ένα υπέροχο ενημερωτικό δελτίο και μια γραμμή δωρεών στην αρχική σελίδα, καθώς και ενσωματωμένες επιλογές για χιμπατζήδες, SEO και σελίδες προσωπικού. Το θέμα είναι επίσης έτοιμο για μετάφραση και έρχεται με προσαρμοσμένα widget και ενσωματωμένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

23. Φιλανθρωπία

Φιλανθρωπικό θέμα WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Η φιλανθρωπία είναι ένα εντυπωσιακό, μη κερδοσκοπικό και πολυχρηστικό θέμα WordPress που δημιουργήθηκε από το ThemeFuse. Αυτό το θέμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συγκεντρώσετε υποστήριξη και χρηματοδότηση για τους σκοπούς σας – είτε εξοικονομείτε φάλαινες, χτίζετε πηγάδια είτε παρέχοντας ανακούφιση. Η φιλανθρωπία είναι ένα εξαιρετικό θεμέλιο για τον ιστότοπό σας. Τα συμπεριλαμβανόμενα πρότυπα σελίδας και το εύχρηστο πλαίσιο Fuse καθιστούν εύκολη την προσθήκη περιεχομένου και στοιχεία τροποποίησης του θέματος.

Επιπλέον, η Φιλανθρωπία περιλαμβάνει υπέροχα προσαρμοσμένα ρυθμιστικά, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε εμπνευσμένες φωτογραφίες στην αρχική σας σελίδα, στις σελίδες δωρεών και πολλά άλλα. Και μιλώντας για δωρεές, αυτό το θέμα περιλαμβάνει χρήσιμα πρότυπα σελίδας δωρεών, όπου μπορείτε να εξηγήσετε τα έργα, τους στόχους του οργανισμού σας, να προσθέσετε σε γκαλερί, να εμφανίσετε το τρέχον επίπεδο χρηματοδότησής σας και να συμπεριλάβετε συνδέσμους στο PayPal για να συλλέξετε ό, τι μπορούν να δώσουν οι αναγνώστες σας. Δεν είναι μόνο αυτό, αυτό το θέμα είναι επίσης πλήρως ανταποκρινόμενο και είναι έτοιμο για αμφιβληστροειδή, περιλαμβάνει πολλούς σύντομους κωδικούς, έχει ένα χρήσιμο ημερολόγιο εκδηλώσεων (με επαναλαμβανόμενες δυνατότητες εκδηλώσεων), απεριόριστες επιλογές χρωμάτων (απλώς χρησιμοποιήστε την επιλογή χρώματος για να βρείτε την τέλεια σκιά σας), υποστήριξη γραμματοσειρών Google κι αλλα.

24. Οικολογική φύση

Θέμα Eco Nature WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Eco Nature είναι ένα φωτεινό και χαρούμενο οικολογικό και είδος διατήρησης premium θέμα WordPress από το Themeforest. Αυτό το θέμα δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό σας να διαδώσει τη λέξη διευκολύνοντας το σχεδιασμό του δικού σας ιστότοπου. Χρησιμοποιήστε τους συμπεριλαμβανόμενους προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων για έργα, προφίλ και πολλά άλλα για να προσθέσετε περιεχόμενο σε μια δύσκολη θέση. Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό του Eco Nature είναι η ενσωματωμένη υποστήριξη PayPal και WooCommerce. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέσετε κουμπιά δωρεάς PayPal στα έργα σας, καθώς και να ξεκινήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα για συγκέντρωση χρημάτων.

Το θέμα μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα. Έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε διατάξεις ιστοτόπων μεμονωμένων ή πολλών σελίδων, να χρησιμοποιήσετε συντομεύσεις για να προσθέσετε άφθονο στυλ (υπάρχουν 99 συντομεύσεις για πράγματα όπως μετρητές, επεξηγήσεις, εικονίδια κ.λπ.), να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες φόρμες για ερωτηματολόγια και φόρμες επικοινωνίας, ακόμη και προσθέστε προσαρμοσμένα widget για το Flicker, το Facebook, το Twitter και άλλα.

25. Δικηγόρος

υπέρμαχος-φιλανθρωπία-wordpress-θέμα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Advocate είναι ένα μη κερδοσκοπικό θέμα WordPress στο ThemeForest. Αυτό το θέμα είναι ιδανικό για όλους τους τύπους μη κερδοσκοπικών οργανώσεων – συμπεριλαμβανομένων περιβαλλοντικών οργανισμών, πολιτικών συνεργασιών, φιλανθρωπικών οργανώσεων, ακτιβιστών και άλλων. Μερικές από τις πιο αξιοσημείωτες δυνατότητες είναι η προσθήκη ημερολογίου εκδηλώσεων, η σελίδα δωρεών, πολλές διατάξεις γκαλερί και χαρτοφυλακίου και απεριόριστες επιλογές χρωμάτων.

26. Υποψήφιος

Το θέμα των υποψηφίων WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Candidate είναι ένα μοντέρνο και επαγγελματικό θέμα premium πολιτικού στυλ WordPress. Αυτό το θέμα θα ήταν ιδανικό για την προώθηση μιας πολιτικής φιλανθρωπίας, φιλανθρωπίας, μη κερδοσκοπικού οργανισμού ή άλλης εκστρατείας. Απλώς εγκαταστήστε, προσθέστε το περιεχόμενό σας και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε!

Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό αυτού του θέματος είναι οι ενσωματωμένες προσθήκες. Το WooCommerce CrowdFunding System σας δίνει την επιλογή να προσθέσετε τις καμπάνιες και τα έργα σας στο κατάστημά σας WooCommerce. Συν με το Visual Composer και το Easy Form for Visual Composer μπορείτε να δημιουργήσετε οποιαδήποτε σελίδα, δημοσίευση ή φόρμα που θα μπορούσατε ενδεχομένως να χρειαστείτε – από προφίλ υποψηφίων έως εφαρμογές προσωπικού. Άλλες λειτουργίες θέματος περιλαμβάνουν πολλά πρότυπα σελίδων, προσαρμοσμένα widget και συντομεύσεις, ενσωμάτωση εικονικών γραμματοσειρών, υποστήριξη MailChimp και άλλα.

27. OrganicWeb

οργανικό θέμα-φιλανθρωπία-wordpress-θέμα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Organic Web είναι ένα περιβαλλοντικό θέμα στο ThemeForest. Τα προσαρμοσμένα widget για διαφημίσεις και δωρεές συμβάλλουν στη μεγιστοποίηση της συγκέντρωσης χρημάτων από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό σας, ενώ οι προσαρμοσμένοι τύποι σελίδων και οι συντομεύσεις σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε τον ιστότοπο που χρειάζεστε. Ένα ρυθμιστικό που δημιουργείται αυτόματα στην αρχική σελίδα είναι ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό.

28. Γραμμή ζωής

lifeline-fundraising-φιλανθρωπία-wordpress-θέμα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Lifeline NGO είναι ένα θέμα που ανταποκρίνεται στο WordPress από το Themeforest, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη φιλανθρωπική, εκκλησιαστική ή μη κερδοσκοπική ιστοσελίδα σας. Με εξαιρετικές δυνατότητες, όπως το premium Revolution Slider, 8 διατάξεις αρχικής σελίδας και την ενσωμάτωση WooCommerce, μπορείτε να δημιουργήσετε οποιονδήποτε μη κερδοσκοπικό ιστότοπο που χρειάζεστε.

29. Σωτήρας

Σωτήρας-φιλανθρωπία-wordpress-θέμα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Savior by ThemeBuddies είναι ένα φοβερό μη κερδοσκοπικό θέμα. Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα ρυθμιστικό, ιστολόγιο εκδηλώσεων (με προσαρμοσμένες ημερομηνίες), μια ενσωματωμένη φόρμα επικοινωνίας και ένα προσαρμοσμένο πλαίσιο διαχειριστή. Πολλές γκαλερί και προσαρμοσμένα widget είναι επίσης εξαιρετικές επιλογές σε αυτό το θέμα.

30. Βοήθεια WordPress

βοήθεια-φιλανθρωπία-wordpress-θέμα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το WordPress WordPress μη κερδοσκοπικό θέμα στο Themeforest είναι ένα μεγάλο μη κερδοσκοπικό και φιλανθρωπικό θέμα. Αυτό το εντυπωσιακό θέμα έχει πολλές μοναδικές δυνατότητες – ticker δωρεών, παρότρυνση για δράση, πλαίσιο ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης και πολλά άλλα. Απεριόριστες επιλογές χρωμάτων και εκπληκτικό πλαίσιο διαχειριστή (χρησιμοποιώντας το OptionTree Plugin) θέστε αυτό το θέμα στην κορυφή και σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε πλήρως τον ιστότοπό σας.

31. Εκστρατεία

εκστρατεία-φιλανθρωπία-wordpress-θέμα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το θέμα Campaign Political WordPress στο ThemeForest είναι γεμάτο με υπέροχα στυλ και δυνατότητες. Το θέμα έρχεται με ένα ενσωματωμένο ημερολόγιο εκδηλώσεων και WP Email Capture. Επιλογές όπως 6 φόντα, 4 συνδυασμοί χρωμάτων, 2 στυλ αμαξώματος και άλλα συνδυάζονται για να κάνουν αυτό το θέμα εύκολο να αλλάξει και να στιλ σας αρέσει.

32. Βηθλεέμ

Θέμα WordPress της Εκκλησίας της Βηθλεέμ

Το Bethlehem είναι ένα Εκκλησιαστικό WordPress που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μη κερδοσκοπικούς και φιλανθρωπικούς οργανισμούς για να συγκεντρώσουν δωρεές ή από κοινωνικούς επιχειρηματίες για να χρηματοδοτήσουν τα έργα τους χρησιμοποιώντας το Give που είναι το πρόσθετο WordPress για τη διαχείριση δωρεών. Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους ιδιοκτήτες καταστημάτων για να πουλήσουν προϊόντα στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας το WooCommerce. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εταιρείες διαχείρισης εκδηλώσεων για τη λίστα και τη διαχείριση των εκδηλώσεών τους χρησιμοποιώντας το ημερολόγιο Tribe Events. Επιπλέον, το θέμα προσφέρει επίσης λειτουργίες που σχετίζονται με την Εκκλησία, όπως Κηρύγματα, Υπουργεία, Ιστορίες και Ομάδα. Και έρχεται με 3 διαφορετικά demos με 8 διαφορετικά στυλ κεφαλίδας και 3 στυλ υποσέλιδου.

33. Ευλογία

Θέμα WordPress Blessing Church

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Blessing είναι ένα θρησκευτικό και μη κερδοσκοπικό θέμα WordPress. Τα βασικά στοιχεία αυτού του θέματος είναι το εξαιρετικό ημερολόγιο εκδηλώσεων και η ατελείωτα χρήσιμη ενότητα συνδρομών ενημερωτικών δελτίων. Για οποιονδήποτε οργανισμό, είναι σημαντικό να διατηρείτε όλους τους συμμετέχοντες και να βεβαιωθείτε ότι έχουν εύκολη πρόσβαση σε ένα πρόγραμμα. Αυτό εξασφαλίζει έγκαιρα δείπνα σούπας, έρανο, δημοπρασίες, συναντήσεις, πρόβες φορεμάτων – οτιδήποτε άλλο. Το ενσωματωμένο ημερολόγιο εκδηλώσεων Blessing είναι ιδανικό για αυτό. Μπορείτε να προσθέσετε όλες τις σχετικές πληροφορίες για κάθε εκδήλωση – ημερομηνία, ώρα, τοποθεσία (εκδήλωση χάρτης) κ.λπ. Μπορείτε ακόμη και να ρυθμίσετε επαναλαμβανόμενες εκδηλώσεις για πράγματα όπως εβδομαδιαία συνάντηση ή ετήσια πάρτι. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό που θα θέλατε να επωφεληθείτε!

Επιπλέον, το Blessing έρχεται με έναν συνδρομητή αλληλογραφίας για να ενημερώνει τα μέλη και να ενημερώνεται για τις τρέχουσες ειδήσεις και εκδηλώσεις. Μπορείτε εύκολα να στείλετε ένα email για να ειδοποιήσετε τα μέλη για ένα νέο συμβάν, καθώς ο συνδρομητής είναι ενσωματωμένος στο πρόγραμμα εκδηλώσεων. Άλλα μεγάλα χαρακτηριστικά της ευλογίας είναι πολλοί συντομεύσεις, τύποι δημοσιεύσεων, widget και ένας εξελιγμένος πίνακας επιλογών θέματος για την προσαρμογή του θέματος. Το Blessing περιλαμβάνει επίσης το ρυθμιστικό Revolution και το ρυθμιστικό Flex – τόσο πολύ ισχυρά όσο και χρήσιμα ρυθμιστικά. Το Plus Blessing είναι πλήρως ανταποκρινόμενο, εντοπισμένο και έρχεται με έναν κατασκευαστή φόρμας επαφής.

34. Έπος

επικό-εκκλησία-wordpress-θέμα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το θέμα της Επικής Εκκλησίας από τα Οργανωμένα Θέματα είναι ένα φοβερό ανταποκρινόμενο θέμα σχεδιασμένο με γνώμονα τις εκκλησίες. Προσαρμοσμένα widget για podcast, ενοποίηση χιμπατζήδων και τοπικό μεταφραστικό αρχείο διευκολύνουν τη διανομή του μηνύματός σας.


Ας ελπίσουμε ότι θα βρείτε το τέλειο θέμα για τη φιλανθρωπική, μη κερδοσκοπική, εκκλησιαστική ή πολιτική ιστοσελίδα σας. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά τα θέματα, ενημερώστε μας τι σας αρέσει (ή δεν σας αρέσει). Και εάν χάσαμε ένα θέμα, μας αφήνετε μια σημείωση στην ενότητα σχολίων!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map