25+ Καλύτερα Θέματα Elementor WordPress του 2020

Τα καλύτερα θέματα και πρότυπα Elementor

Η δημιουργία ενός ιστότοπου δεν πρέπει να είναι δύσκολη και δεν πρέπει να είναι με έναν οπτικό επεξεργαστή μεταφοράς και απόθεσης. Ενώ πολλοί σχεδιαστές είναι οπαδοί του δοκιμασμένου και αληθινού Visual Composer, ο δημιουργός σελίδων Elementor δημιουργεί μια λατρεία ακολουθώντας τις ισχυρές και εύχρηστες επιλογές του. Αυτός ο επεξεργαστής διαθέτει πλήρη λειτουργικότητα WYSIWYG και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο απλά σύροντας τις ενότητες, προσαρμόζοντάς τις και τοποθετώντας τις σε αποκριτικές θέσεις Bootstrap. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλο και περισσότεροι λαοί αναζητούν τα καλύτερα θέματα Elementor WordPress.


Με τα Elementor έτοιμα θέματα WordPress μπορείτε να βρείτε σχεδόν ό, τι χρειάζεστε. Είτε είστε στην αγορά ενός γενικού ιστολογίου ή ενός σχετικού σχεδιασμού, είναι εκεί έξω. Επιπλέον, τα γραφικά στοιχεία Elementor ενισχύουν το περιβάλλον εργασίας χρήστη καθιστώντας το μια ισχυρή αλλά εύκολη επιλογή που μπορεί να εκτιμήσει οποιοσδήποτε χρήστης του WordPress. Με αυτόν τον τρόπο οποιοσδήποτε από αρχάριους έως προγραμματιστές μπορεί να αναλάβει τον πλήρη έλεγχο του σχεδιασμού του ιστότοπού του, χωρίς να έχει ιδρώτα.

Ενώ θα μπορούσατε να δοκιμάσετε ένα Elementor συγκεκριμένη αγορά, πιστεύαμε ότι θα μοιραζόμασταν τις κορυφαίες επιλογές μας από μερικούς αξιόπιστους ιστότοπους. Σε αυτό το άρθρο, διαθέτουμε μερικά από τα καλύτερα διαθέσιμα θέματα Elementor WordPress (συμπεριλαμβανομένων μερικών δωρεάν). Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι θα μπορείτε να βρείτε αυτό που ταιριάζει τέλεια!

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

1. Σύνολο

Συνολικό θέμα WordPress

Πληροφορίες & λήψηΔείτε το Demo

Ενώ το Total είχε αρχικά σχεδιαστεί για χρήση με το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων WPBakery Visual Composer, λειτουργεί επίσης υπέροχα με το Elementor (δωρεάν ή Pro). Όταν χρησιμοποιείτε το Elementor με Σύνολο μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες σελίδες, αναρτήσεις και διατάξεις τύπου ανάρτησης. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία της σελίδας προσθήκης Elementor με το εργαλείο δημιουργίας κεφαλίδας και υποσέλιδου της Total για να δημιουργήσετε μια πλήρως προσαρμοσμένη σχεδίαση. Με το Elementor και τη δύναμη του Total θα μπορούσατε εύκολα να δημιουργήσετε ένα απλό blog ή ακόμα και έναν πολύπλοκο επιχειρηματικό ιστότοπο. Το θέμα περιλαμβάνει επίσης έναν αριθμό επιλογών προσαρμογής για λογότυπα, χρώματα, προσαρμοσμένα widget, τυπογραφία και άλλα.

 • Το Elementor είναι έτοιμο
 • Εξατομικευτής WordPress Live
 • Περιλαμβάνονται premium πρόσθετα
 • Η μετάφραση είναι έτοιμη
 • Υποστήριξη 5 αστέρων

2. Neve (δωρεάν)

Θέμα Neve WordPress

Το Neve είναι ένα γρήγορο και εύκολο θέμα με πλήρη υποστήριξη Elementor για να σας παρέχει ατελείωτες επιλογές κατά τη δημιουργία του ιστότοπού σας. Προσθέστε προσαρμοσμένα φόντο, στήλες, κουμπιά, διαχωριστικά και άλλα. Επιπλέον, υπάρχουν πρόσθετες ρυθμίσεις Customizer και έτοιμες επιδείξεις για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε. Αλλά το καλύτερο από όλα, το Neve είναι επίσης δωρεάν! Επομένως, δεν χρειάζεται να σπάσετε την τράπεζα για να δημιουργήσετε έναν καταπληκτικό ιστότοπο.

Ψάχνετε περισσότερα; Μπορείτε πάντα να κάνετε αναβάθμιση σε α Πρόγραμμα premium Neve για πρόσβαση στις προσαρμοσμένες διατάξεις του θέματος, στους premium ιστότοπους εκκίνησης, στον ενισχυτή δημιουργίας εκτεταμένων σελίδων Elementor, στην επικεφαλίδα και στον αναμνηστικό ιστολογίου, στα προσαρμοσμένα στοιχεία ενίσχυσης WooCommerce και άλλα.

3. Astra (Freemium)

Πρότυπα Astra Elementor

Πληροφορίες & λήψηΔείτε το Demo

Με το Astra και το Elementor μπορείτε να δημιουργήσετε έναν εντυπωσιακό ιστότοπο – ΔΩΡΕΑΝ. Πως? Το Astra είναι ένα από τα πιο δημοφιλή δωρεάν θέματα στον Ιστό. Συμβαίνει επίσης να προσφέρει πλήρη συμβατότητα για το Elementor και όλα τα στοιχεία δημιουργίας σελίδων. Και με όλες τις εύκολες ενσωματωμένες ρυθμίσεις για να σχεδιάσετε τον ιστότοπό σας, το Astra δεν είναι καθόλου έξυπνο. Χρησιμοποιήστε επιλογές για το υποσέλιδο, την κεφαλίδα (συμπεριλαμβανομένης της διάφανης κεφαλίδας ή του κεντρικού, του αριστερού και του δεξιού λογότυπου), της αποκλειστικής πλευρικής γραμμής και των προσαρμοσμένων widget (διεύθυνση, πληροφορίες, κοινωνικά), ρυθμίσεις καταστήματος WooCommerce, Google ή προσαρμοσμένες γραμματοσειρές και άλλα.

Το Plus Astra προσφέρει περισσότερα από 100+ Πρότυπα Elementor που επιταχύνει πραγματικά τη διαδικασία σχεδιασμού ιστοσελίδων. Απλώς εγκαταστήστε το δωρεάν Πρόσθετο Astra Starter Sites να έχουν όλα τα πρότυπά τους στις άκρες των δακτύλων σας. Απλώς επιλέξτε το πρότυπό σας, εγκαταστήστε την απαιτούμενη προσθήκη και εξοικειωθείτε με τις λειτουργίες του Astra και το εργαλείο δημιουργίας σελίδων Elementor!

Ψάχνετε περισσότερα; Μιλήσαμε μόνο για τις δυνατότητες στο Astra δωρεάν – αλλά υπάρχουν ακόμη περισσότερα αν κάνετε αναβάθμιση σε Astra Pro. Όπως μεγάλα μενού, προσαρμοσμένες κεφαλίδες σελίδων και κινητών, διάταξη ιστότοπου, επιλογές χρώματος, πλέγμα ιστολογίου και διατάξεις λίστας, άπειρο φορτίο, γρήγορη προβολή και αναπτυσσόμενο καλάθι WooCommerce, υποστήριξη LifterLMS και LearnDash, προσαρμοσμένο πρόγραμμα δημιουργίας υποσέλιδων και πολλά άλλα.

4. Ντεμπούτο

Ντεμπούτο - Θέμα WordPress πολλαπλών χρήσεων

Δημιουργήστε έναν εντυπωσιακό ιστότοπο για την εκκίνηση, το πρακτορείο, τις συμβουλές, την ανεξάρτητη ή άλλη επιχείρηση με το θέμα Debutant. Είναι γρήγορο και εύκολο να ξεκινήσετε χάρη στα δείγματα δειγμάτων που περιλαμβάνονται, τα πρότυπα διάταξης και τα μπλοκ δόμησης. Δεδομένου ότι είναι πλήρως συμβατό με το Elementor builder μπορείτε να δημιουργήσετε οποιοδήποτε σχέδιο. Προστέθηκαν προεπιλογές για πίνακες τιμών, επαφές, γκαλερί, τμήματα ηρώων και άλλα, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε έναν εντυπωσιακό ιστότοπο με λίγη προσπάθεια.

Το ντεμπούτο περιλαμβάνει υποστήριξη WooCommerce για καταστήματα, ένα πρόσθετο συμμόρφωσης GDPR (δωρεάν!), Ένα ισχυρό εργαλείο δημιουργίας κεφαλίδων και υποσέλιδων με δυνατότητα Elementor, στυλ χαρτών Google κ.λπ. Αλλά αυτά είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά του:

 • Ανταποκρίσιμος σχεδιασμός
 • Ενσωμάτωση Instagram
 • 40+ Ντεμπούτο θέμα επιδείξεις (με εισαγωγή 1 κλικ)
 • Προσαρμόσιμα πρότυπα Elementor (46+) και μπλοκ (38+)
 • Επιλογή καταλόγου WooCommerce
 • Συμβατό με WPML
 • Υποστήριξη 24/7

5. Γεια σας (δωρεάν)

Γεια σας Δωρεάν WordPress θέμα

Δημιουργήθηκε από την ομάδα Elementor, το Hello είναι ένα τέλειο δωρεάν θέμα για να συγχαρώ τον ισχυρό δημιουργό σελίδων. Αυτό το καθαρό και ελαφρύ θέμα είναι ένας κενός καμβάς για τις δημιουργίες Elementor. Επειδή δεν περιλαμβάνει frills, είναι γρήγορο και δεν είναι πιθανό να έρχεται σε διένεξη με τυχόν επεκτάσεις Elementor που προσθέτετε στον ιστότοπό σας.

Ενώ προορίζεται ως πλαίσιο Elementor, ακολουθούν μερικές ακόμη βασικές δυνατότητες θεμάτων:

 • Άπαχο πλαίσιο εκκίνησης
 • Ανταποκρίσιμος σχεδιασμός
 • Υποστηρίζεται RTL
 • Η προσβασιμότητα είναι έτοιμη
 • 100% συμβατό με το Elementor

6. Αποθήκη Deco

Θέμα WordPress Εταιρεία επίπλων DecoDepot

Το DecoDepot είναι ένα πρότυπο WordPress που είναι ιδανικό για τη δημιουργία ενός καλά διαχειριζόμενου ιστότοπου επίπλων. Ο τακτοποιημένος σχεδιασμός του σε ευαίσθητα χρώματα λειτουργεί καλά για την παρουσίαση ολόκληρης της γκάμας της επιχείρησής σας. Εάν μετά την πώληση αντικειμένων στο διαδίκτυο, μπορείτε να ενισχύσετε τις δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου με το Ecwid. Επιπλέον, το DecoDepo ανταποκρίνεται αναμφισβήτητα, δίνοντας έτσι έμφαση στις εικόνες που είναι έτοιμες για αμφιβληστροειδή.

Άλλες λειτουργίες DecoDepot:

 • Προκατασκευασμένες σελίδες ιστότοπου
 • Χτισμένο με Elementor
 • Σχεδίαση για κινητά
 • Jet Theme Core
 • Πρόσθετο Jet Elements
 • Περιλαμβάνονται όλες οι εικόνες

7. Βιτρίνα (δωρεάν)

Θέμα eCommerce WordPress στο κατάστημα

Το Storefront είναι το κορυφαίο θεματικό πλαίσιο που δημιουργήθηκε από το WooCommerce για να έχει πλήρεις δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου. Το Storefront είναι ενσωματωμένο στο Underscores και διαθέτει ήδη ισχυρές δυνατότητες για το κατάστημά σας, όπως επιλογές χρωμάτων, προσβασιμότητα, αρχική σελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου (με κατηγορίες, πρόσφατα προϊόντα, πωλήσεις, κορυφαία βαθμολογία και πολλά άλλα) συν όλα όσα έχει να προσφέρει η ίδια η προσθήκη WooCommerce. Αυτό γίνεται ακόμα πιο πλούσιο σε χαρακτηριστικά με την προσθήκη του Elementor, το οποίο είναι πλήρως συμβατό με το δωρεάν θέμα.

Περισσότερες λειτουργίες στο κατάστημα περιλαμβάνουν:

 • Το WooCommerce είναι έτοιμο
 • Αποκριτικός
 • Βελτιστοποιημένη μηχανή αναζήτησης
 • Επιλογές εμφάνισης
 • Δειγμα δεδομένων

8. Σπένσερ

Θέμα Spencer Business WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το επιχειρηματικό θέμα Spencer είναι μια εξαιρετική επαγγελματική επιλογή για κάθε ελεύθερο επαγγελματία, εκκίνηση, πρακτορείο ή άλλη επιχείρηση. Χρησιμοποιήστε ενσωματωμένες επιλογές για στήλες, πλευρικές γραμμές, εφέ, επιλογές χρώματος και φυσικά υποστήριξη για τη δημιουργία σελίδων. Πάνω απ ‘όλα, επειδή το θέμα έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί τέλεια με το Elementor, είναι δυνατός οποιοσδήποτε αριθμός εκπληκτικών διατάξεων!

Το θέμα Spencer περιλαμβάνει επίσης:

 • Ρυθμίσεις προσαρμογέα
 • Η μετάφραση είναι έτοιμη
 • Βελτιστοποίηση ταχύτητας
 • 1-Κάντε κλικ στην εισαγωγή επίδειξης
 • Premium τεκμηρίωση και υποστήριξη

9. Σίδνεϊ (δωρεάν)

Θέμα δωρεάν WordPress στο Σίδνεϊ

Δημιουργήστε έναν ιστότοπο για την ανεξάρτητη επιχείρηση ή την εταιρεία σας με το δωρεάν θέμα του Σίδνεϊ Αυτό το θέμα περιλαμβάνει εύκολες επιλογές για οπτικό κτήριο χάρη στην πλήρη υποστήριξη του δημιουργού σελίδων Elementor. Επιπλέον, υπάρχουν πρόσθετες επιλογές θέματος για γραμματοσειρές Google, λογότυπο, εικόνες κεφαλίδας, κολλώδης πλοήγηση, προσωπικό, κοινωνικούς συνδέσμους και άλλα. Το θέμα διαθέτει επίσης:

 • Ανταποκρίσιμος σχεδιασμός
 • Η μετάφραση είναι έτοιμη
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Επιλογές Live Customizer
 • Το Crossbrowser δοκιμάστηκε

10. BuildWall

BuildWall Construction Company Θέμα WordPress πολλαπλών χρήσεων

Το BuildWall είναι ένα από τα καλύτερα θέματα στεγών WordPess, και υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους ξεχωρίζει στη θέση. Πρώτα απ ‘όλα, το BuildWall σας φέρνει 10 καταπληκτικά demos με ευέλικτες διατάξεις και χρωματικές παλέτες. Δεύτερον, οι επιδείξεις των θεμάτων ταιριάζουν σε διαφορετικούς τύπους ιστότοπων από ένα χαρτοφυλάκιο αρχιτεκτονικής, σε ένα κατάστημα προμηθειών και σε έναν ιστότοπο εταιρικών εταιρειών. Το πιο σημαντικό, το BuildWall ενσωματώνει επαγγελματικά widget και λειτουργικές μονάδες για προβολή υπηρεσιών, βελτιώνοντας αποτελεσματικά το UX στον ιστότοπό σας.

Περισσότερες δυνατότητες θεμάτων BuildWall:

 • Θέμα WordPress έτοιμο για Elementor
 • Λειτουργικότητα WooCommerce
 • Πίνακες τιμών
 • 30 προσαρμοσμένες σελίδες
 • 3 διατάξεις ιστολογίου
 • 2 Διατάξεις αποθήκευσης

11. Παραλήπτης

Θέμα WordPress Λίστα καταλόγου Listee

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Καλύψαμε τα καλύτερα θέματα WordPress καταλόγου, αλλά το Listee είναι μια εξαιρετική επιλογή που είναι επίσης έτοιμη για το Elementor! Το θέμα έχει σχεδιαστεί τέλεια για να προβάλλει τα αγαπημένα σας εστιατόρια, τοπικές επιχειρήσεις, προτεινόμενους ελεύθερους επαγγελματίες κ.λπ. επικεφαλίδες, εικόνες, εναλλαγές, καρτέλες, γραμμές προόδου, εικονίδια, γκαλερί κ.λπ..

Άλλα χαρακτηριστικά θέματος Listee:

 • Ευέλικτη αναζήτηση
 • Ζωντανή προσαρμογή
 • Προσαρμόσιμη τυπογραφία
 • Συμβατό με το WP Job Manager
 • Υποβολές καταλόγου διεπαφής

12. Τουρίζο

Tourizto Travel Company Elementor Θέμα WordPress

Ένα από τα πιο κομψά θέματα ταξιδιού της χρονιάς, το πρότυπο Tourizto βυθίζει και προσελκύει τους επισκέπτες του ιστότοπού σας με όλες τις εντυπωσιακές ενότητες. Χωρίς αμφιβολία, με το Tourizto, η προσαρμογή του ιστότοπου βρίσκεται στα χέρια σας μέσα από το Elementor με βελτιωμένες λειτουργικές μονάδες. Για παράδειγμα, μπορείτε να παραγγείλετε περισσότερα από 14 προεγκατεστημένα widget με το Tourizto.

Το θέμα Tourizto διαθέτει επίσης:

 • Jet Elements για Elementor
 • Ενσωματωμένες γραμματοσειρές Google
 • Έγκυρος και καθαρός κώδικας HTML
 • Εξατομικευτής WordPress Live
 • Διατάξεις Cherry Plugin
 • Ισχυρό MegaMenu

13. Fashionate (δωρεάν)

Fashionate Blogging Δωρεάν θέμα WordPress

Χρειάζεστε ένα καθαρό δωρεάν θέμα για έναν τρόπο ζωής / blog μόδας; Έχουμε ένα που μπορείτε εύκολα να επεξεργαστείτε με το Elementor. Το Fashionate είναι ιδανικό για blogging και έχει μια αριστοκρατική, βελτιωμένη διάταξη πλευρικής γραμμής. Επιπλέον, το Fashionate σας προσφέρει πολλούς τύπους δημοσιεύσεων και αξιόπιστη κοινωνική ένταξη για να κάνετε ένα σήμα στο διαδίκτυο.

Άλλα χαρακτηριστικά Fashionate:

 • Elementor-επεξεργάσιμο
 • Προσαρμόσιμα χρώματα
 • Διαφημιστικά κουτιά
 • Widget πλαισίου αναζήτησης
 • Widget μενού κατηγοριών
 • Έτοιμο για μετάφραση

14. Μόδα κασμίρι

Θέμα WordPress Cashmeree Fashion

Το Cashmeree είναι ένα θέμα μόδας με έντονο χρώμα που συνδυάζει ζάχαρη-γλυκά παστέλ, δημιουργικούς τολμηρούς υπότιτλους και ακαταμάχητα υπόβαθρα. Το σύνολο των έτοιμων σελίδων κασμίρι περιλαμβάνει σχέδια όπως Σπίτι, Πληροφορίες, Χαρτοφυλάκιο, Ειδήσεις, Επαφές κ.λπ. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Cashmeree είναι επίσης έτοιμο για Ecwid, οπότε μπορείτε να ξεκινήσετε τις διαδικτυακές πωλήσεις με αυτό το θέμα εντός 5 λεπτών.

Περισσότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα Cashmeree:

 • Elementor-έτοιμο
 • Εγκατάσταση με ένα κλικ
 • Υποστήριξη WPML
 • Εικόνες μπόνους
 • Εξατομικευτής WordPress Live
 • JetElements

15. Δημόσια γνώμη

Θέμα WordPress για το περιοδικό Public Opinion

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Δημιουργήστε το δικό σας περιοδικό ή ιστολόγιο στυλ ειδήσεων χρησιμοποιώντας το θέμα Public Opinion και το Elementor. Το θέμα δημιουργήθηκε με μια διάταξη widgetized, ώστε να μπορείτε να σχεδιάζετε τις σελίδες του σπιτιού σας και να αρχειοθετείτε εύκολα. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε έσοδα από τον ιστότοπό σας σε λίγα λεπτά με τους ενσωματωμένους διαφημιστικούς χώρους. Στη συνέχεια, εκμεταλλευτείτε το ζωντανό πρόγραμμα προσαρμογής για να τροποποιήσετε τα χρώματα και τις γραμματοσειρές (σε πραγματικό χρόνο) για να κάνετε το περιεχόμενό σας να αναδύεται.

Το θέμα Public Opinion περιλαμβάνει επίσης:

 • Συμβατότητα Elementor
 • Προσαρμοσμένες ενότητες στυλ περιοδικού Elementor
 • Προσαρμοσμένα widget
 • Διάταξη πολλαπλών κατηγοριών
 • Στυλ μορφής ανάρτησης

16. Μαζικό κατάστημα

https://wordpress.org/themes/bulk-shop/

Το Bulk Shop είναι ένα δωρεάν πρότυπο ενδυμάτων τελευταίας τεχνολογίας που είναι επίσης έτοιμο για το Elementor. Με το BulkShop, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα WooCommerce που μετατρέπει και να το μεταφράσετε σε μητρικές γλώσσες των πελατών σας. Εξοικονομήστε χρόνο, εισάγοντας την επίδειξη με ένα κλικ και επεξεργαστείτε την χωρίς κώδικα. Επιπλέον, το BulkShop σχεδιάστηκε με ένα φιλικό προς κινητά πλαίσιο που αντιδρά στο μέγεθος της οθόνης του χρήστη.

Άλλα χαρακτηριστικά BulkShop:

 • Φιλικό προς το SEO
 • Δείτε αμέσως τις αλλαγές
 • Πλωτό μενού
 • Εκτεταμένη τεκμηρίωση
 • Εκπαιδευτικά βίντεο
 • Διαθέσιμη έκδοση Paid Pro

17. Πνευματικότητα

Θέματα Intelity IT Elementor WordPress Θέμα

Οι κατακόρυφοι υπότιτλοι, τα οπτικά στοιχεία που σχετίζονται με τις εξειδικευμένες θέσεις, τα μοντέρνα χρώματα και η πλήρης ανταπόκριση είναι μεταξύ των κλήρων του θέματος Intelity. Σας προσφέρει δημιουργικές βελτιώσεις, πολύχρωμες γραμμές προόδου, γραφήματα πίτας και άλλους ενισχυτές διεπαφής χρήστη. Μεταξύ των ειδικών δώρων που παρέχονται με την Intelity, θα απολαύσετε λύσεις όπως το JetElements και το Jet Theme Core. Το τελευταίο είναι μια εξαιρετικά λειτουργική επέκταση για την προσαρμογή κεφαλίδων, σελίδων σώματος και υποσέλιδων.

Το Plus Intelity έρχεται επίσης με τις ακόλουθες δυνατότητες:

 • WPML-έτοιμο
 • Εγκατάσταση με ένα κλικ
 • Έτοιμο για αμφιβληστροειδή
 • Εξατομικευτής WordPress Live
 • Εικόνες μπόνους
 • Καλά τεκμηριωμένο

18. Cross Arena

Cross Arena Crossfit Studio Elementor WordPress Θέμα

Το Cross Arena είναι ένα μοντέρνο πικάντικο θέμα κατάλληλο για το cross-fit στούντιο, το αθλητικό κλαμπ, το γυμναστήριο ή το κατάστημα αθλητικών ειδών διατροφής. Το θέμα περιέχει πολλές εξαιρετικές ενότητες που γοητεύουν τον ιστότοπό σας με γκαλερί, ρυθμιστικά, κουμπιά και εικονίδια. Το θέμα Cross Arena έχει βελτιστοποιηθεί για απόδοση και φιλικό προς τη μηχανή αναζήτησης. Επιπλέον, το πρότυπο περιλαμβάνει θεματικές εικόνες μπόνους για γρήγορη και επιτυχημένη εκκίνηση του ιστότοπου.

Άλλα χαρακτηριστικά CrossArena:

 • Οπτικός επεξεργαστής
 • Ecwid-ready
 • Το MailChimp είναι έτοιμο
 • Γραμματοσειρές Ιστού Google
 • Διαχείριση πλευρικής γραμμής
 • Πλούσιες επιλογές φόντου

19. Κορυφή

Θέμα Vertex Simple Blog Δωρεάν WordPress

Θέλετε να τροφοδοτήσετε ένα προσωπικό blog, μια γκαλερί φωτογράφων ή ένα ταξιδιωτικό κέντρο με περιορισμένο προϋπολογισμό; Χρησιμοποιήστε το Vertex, ένα υψηλής ποιότητας δωρεάν θέμα με πλούσια κοινωνική ένταξη. Το Vertex ανοίγει με μια εικόνα ήρωας πλήρους οθόνης με μια αντισυμβατική κεφαλίδα ετικέτας πάνω δεξιά. Στη συνέχεια, το πρότυπο προσφέρει τους διάφορους τρόπους σας για να παρουσιάσετε εικόνες και τις αναρτήσεις σας. Αυτή η δημιουργική σχεδίαση ενσωματώνει επίσης μια σελίδα καταστήματος, έτσι ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα με τον ιστότοπό σας Vertex αμέσως.

Το θέμα Vertex διαθέτει επίσης:

 • Συμβατότητα Elementor
 • Υποστήριξη ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Πλήρης απόκριση σχεδιασμού
 • Συμβατό μεταξύ προγραμμάτων περιήγησης

20. Blockchain

Θέμα Cryptocurrency Blocking & Consulting WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το BlockChain είναι ένα θέμα συμβουλευτικής WordPress που απευθύνεται σε ιστότοπους χρηματοδότησης και κρυπτογράφησης (αν και μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα καλύτερα θέματα κρυπτογράφησης WordPress εάν αυτό είναι αυτό που ψάχνετε). Αυτό το μοντέρνο και επαγγελματικό θέμα είναι μια υπέροχη αρχή, καθώς περιλαμβάνει προσαρμόσιμες λειτουργίες και στοιχεία ιστότοπου που σίγουρα θα λατρέψετε. Οι πίνακες συναλλαγματικών ισοτιμιών, οι προσαρμοσμένοι τύποι δημοσιεύσεων, τα μηνύματα προώθησης, οι επιλογές χρώματος και φυσικά οι δυνατότητες δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης Elementor καθιστούν το BlackChain μια ισχυρή επιχειρηματική επένδυση.

Το θέμα BlockChain περιλαμβάνει επίσης:

 • Widget κρυπτογράφησης
 • Πίνακες συναλλαγματικών ισοτιμιών
 • Πλήρης υποστήριξη Elementor
 • Προσαρμόσιμη κεφαλίδα
 • Αρχεία μετάφρασης
 • Συμβατό με δημοφιλή πρόσθετα

21. OnVacation

Θέμα OnVacation Travel Company Elementor WordPress

Εμπνευσμένο από την ακίνητη ομορφιά της φύσης, το OnVacation βυθίζει τους επισκέπτες του ιστότοπού σας στον κόσμο των υπαίθριων περιπετειών. Ανοίγει με μια εικόνα πλήρους οθόνης, πάνω από την οποία βρίσκονται μια λεζάντα, ένα λογότυπο ιστότοπου και μια γραμμή μενού. Με το Live Customizer, μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε την ταυτότητα του ιστότοπού σας και να προσαρμόσετε τον χρωματικό συνδυασμό και τις διάφορες επιλογές εμφάνισης.

Άλλες δυνατότητες OnVacation:

 • Διατάξεις Cherry Plugins
 • Διαφορετικές διατάξεις υποσέλιδου
 • 4 διατάξεις ιστολογίου
 • JetElements
 • MegaMenu
 • Πλήρες πακέτο widget

22. Visuelle

Θεματικό θέμα Visuelle Creative Mondrianism Elementor WordPress

Γνωρίζετε το γεγονός ότι ο μοντερνισμός είναι δημοφιλής στο Διαδίκτυο φέτος; Το Visuelle δείχνει πόσο αποτελεσματικά ενισχύει το δέος, την αντίθεση και τον οπτικό ρυθμό μιας ιστοσελίδας. Επιπλέον, εμποδίζει επίσης τον ιστότοπό σας με ασυμμετρία, κυμαινόμενα μπλοκ και σπασμένες διατάξεις πλέγματος. Επιπλέον, το θέμα Visuelle βασίζεται στο σύστημα πλέγματος Bootstrap. Έτσι, εμφανίζεται εξίσου καλά σε όλες τις πιθανές αναλύσεις οθόνης και συσκευές.

Περισσότερα χαρακτηριστικά Visuelle:

 • Χτισμένο με Elementor
 • Σελίδες για όλες τις περιπτώσεις
 • Jet Theme Core
 • Πρόσθετο JetElements
 • Πακέτο εικόνων
 • Υποστήριξη 24/7, ακριβής τεκμηρίωση

23. Journez

Θέμα Journez Travel Elementor WordPress

Το Journez είναι ένα συναρπαστικό και κομψά σχεδιασμένο θέμα ταξιδιού WordPress. Η αρχική σελίδα είναι ένας οπτικός καμβάς με εκπληκτικά φόντα. Οι όμορφες λεζάντες, οι κινούμενοι μετρητές και άλλα στοιχεία της αρχικής σελίδας κινούνται κατά τη φόρτωση χάρη στο LazyLoad. Επιπλέον, το Journez διαθέτει ένα καλοφτιαγμένο Mega Menu πολλαπλών επιπέδων που κρύβεται πίσω από ένα κουμπί χάμπουργκερ.

Άλλα χαρακτηριστικά του Journez:

 • Σετ εμπλουτισμένων σελίδων
 • Εικόνες δωρεάν
 • Χτισμένο προσεκτικά με το Elementor
 • Γραμματοσειρές και χάρτες Google
 • Στοιχεία Jet, μπλοκ και καρτέλες
 • Φιλικό προς το SEO

24. Εστία (δωρεάν)

Θέμα σχεδίασης υλικού Hestia Δωρεάν WordPress

Κομψό και συναρπαστικό, το Hestia είναι ένα θέμα σχεδιασμού υλικού για μικρές επιχειρήσεις ή bloggers και είναι ένα από τα κορυφαία δωρεάν διαθέσιμα θέματα, οπότε δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι περιλαμβάνεται επίσης στη λίστα με τα καλύτερα θέματα Elementor WordPress. Διασκεδάζει μια διεπαφή μιας σελίδας που ρυθμίζει τις τάσεις και διατίθεται δωρεάν. Για δημιουργικούς σκοπούς, η Hestia ενσωματώνει ένα κομψό χαρτοφυλάκιο και μερικές ελκυστικές σελίδες καταστημάτων. Έτσι, χάρη στο Bootstrap, η Hestia φιλοξενεί διαφορετικές αναλύσεις και ταιριάζει εύκολα σε κάθε οθόνη.

Περισσότερα από τα χαρακτηριστικά του θέματος Hestia:

 • Θέμα WordPress έτοιμο για Elementor
 • Μετάφραση και έτοιμο για RTL
 • Μπλοκ ροής Instagram
 • Το WooCommerce είναι έτοιμο
 • Ρύθμιση 1 λεπτού

25. Μαγίτ

Θέμα MagIT Conference Elementor WordPress

Neon και ζάχαρη, το MagIT είναι ένα από τα πιο τολμηρά και πιο μοντέρνα πρότυπα του 2018. Με το ελκυστικό νέο επίπεδο σχεδιασμό του, το MagIT είναι ένας τέλειος αγώνας για τον ιστότοπο συνεδρίων / εκδηλώσεων IT. Είναι εξοπλισμένο με την οικογένεια προσθηκών Jet, τα οποία σας βοηθούν να προσθέσετε εκπληκτικά στοιχεία διεπαφής χρήστη ιστότοπου και γι ‘αυτό έκανε τη λίστα μας με τα καλύτερα θέματα Elementor WordPress. Για παράδειγμα, το JetThemeCore είναι ένα εύχρηστο plugin, που αναπτύχθηκε για την τροποποίηση κεφαλίδων, υποσέλιδων και άλλων τμημάτων.

Άλλα χαρακτηριστικά MagIT:

 • Ecwid-ready
 • Χτισμένο με Elementor
 • Πρόσθετο JetTricks
 • Τζετ μπλοκ
 • Όλες οι εικόνες δωρεάν
 • Εντυπωσιακές σελίδες για όλες τις περιπτώσεις

26. Εικονογραφία

Θέμα φωτογραφίας Pixgraphy Free WordPress

Το Pixgraphy είναι ένα δωρεάν θέμα Elementor WordPress στυλ φωτογραφίας. Το πρότυπο θα ταιριάζει με εικόνες αποθεμάτων, φωτογραφίες ή ιστότοπους ταξιδιού. Ενσωματώνει μια συναρπαστική γκαλερί με ψηφιδωτά και κινούμενα σχέδια σε κύλιση. Το θέμα Pixgraphy αποτελείται από σελίδες όπως Αρχική σελίδα, Γκαλερί, Επικοινωνήστε μαζί μας κ.λπ. Επιπλέον, σας προσφέρει επίσης ένα σύνολο widget και μια προσαρμόσιμη πλευρική γραμμή.

Το θέμα Pixgraphy περιλαμβάνει επίσης τις ακόλουθες δυνατότητες:

 • Έτοιμο για μετάφραση
 • Χτισμένο με Elementor
 • WooCommerce-έτοιμο
 • Υποστηρίζει δημοφιλή πρόσθετα WordPress

27. Elementor Theme Builder

Το Elementor Theme Builder

Αν και δεν είναι τεχνικά θέμα, το Elementor Pro Theme Builder σας δίνει τη δύναμη να δημιουργήσετε κυριολεκτικά το δικό σας θέμα. Χρησιμοποιώντας όλη τη δύναμη δημιουργίας σελίδων του Elementor, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας κεφαλίδα, υποσέλιδο, αρχείο ιστολογίου, δυναμικό πρότυπο δημοσίευσης ιστολογίου, αρχική σελίδα, 404, αποτελέσματα αναζήτησης, αρχείο ταξινομίας και κάθε άλλο στοιχείο του ιστότοπού σας χρησιμοποιώντας τον οπτικό επεξεργαστή. Απλώς σημειώστε ότι αυτή είναι μια λειτουργία διαθέσιμη μόνο με το Elementor Pro – οπότε μην ξεχάσετε να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση από τη δωρεάν έκδοση για να έχετε πρόσβαση στο Theme Builder συν τόνους άλλων εκπληκτικών λειτουργιών.

Συμπληρώνοντας τα καλύτερα θέματα Elementor WordPress

Συγχαρητήρια! Τώρα γνωρίζετε τα πιο εντυπωσιακά θέματα Elementor WordPress για να σχεδιάσετε τη δική σας προσαρμοσμένη τοποθεσία αναζήτησης. Εάν τα προσθέσετε στο οπλοστάσιο του σχεδιασμού ιστοσελίδων σας, θα δημιουργήσετε αναμφίβολα ιστότοπους (-ους) του ονείρου σας. Σας ευχόμαστε καλή τύχη με αυτό!

Έχετε απορίες, προτάσεις ή σχόλια; Θα χαρούμε να τους δούμε στην ενότητα Σχόλια παρακάτω.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map