20+ καλύτερες προσθήκες WordPress Drag and Drop Page Builder

Καλύτερες προσθήκες WordPress Drag and Drop Page Builder

Καθώς οι πλατφόρμες δημιουργίας ιστοσελίδων εξελίσσονται ώστε να περιλαμβάνουν εκείνους που δεν είναι απαραίτητα καλά στον κόσμο του κώδικα, οι δημιουργοί σελίδας μεταφοράς και απόθεσης οδηγούν το δρόμο στο να επιτρέπει στους λαούς να ξεχνούν να πρέπει να κοιτάζουν έναν θαμπό κείμενο επεξεργαστή WordPress για να κάνουν ιστότοπους ήρθε στη ζωή.


Ένα πρόγραμμα δημιουργίας σελίδας μεταφοράς και απόθεσης ολοκληρώνει δύο εργασίες:

 1. Σας επιτρέπει να βλέπετε πραγματικά τι δημιουργείτε ενώ το δημιουργείτε και
 2. μειώνει τον χρόνο που απαιτείται για τη δημιουργία ενός ιστότοπου.

Ας το παραδεχτούμε: η μεταφορά και απόρριψη στοιχείων είναι πάντα πιο γρήγορη και δεν χρειάζεται να κάνετε εναλλαγή από το πίσω άκρο στο μπροστινό άκρο του ιστότοπού σας για να δείτε αποτελέσματα.

Οι συντάκτες μεταφοράς και απόθεσης είναι εκπληκτικοί για αρχάριους και ειδικούς που θέλουν να επιταχύνουν την παραγωγή τους. Ας ρίξουμε μια ματιά στις καλύτερες προσθήκες WordPress δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης για να διαλέξετε. (Μπορείτε επίσης να δείτε τον οδηγό μας για μεταφορά και απόθεση δημιουργίας σελίδων εάν αισθάνεστε λίγο νευρικοί για ολόκληρο το θέμα.)

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

1. WPBakery Page Builder (46 $, ή Δωρεάν με Σύνολο)

Επεξεργαστής Frontend Visual Composer

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Η προσθήκη WPBakery Page Builder είναι μια από τις κορυφαίες προσθήκες drag and drop στην αγορά. Και με καλό λόγο, είναι ένα πολύ ωραίο premium πρόσθετο. Είναι τόσο υπέροχο που το συμπεριλάβαμε (δωρεάν) στο θέμα των κορυφαίων πωλήσεων. Με το εργαλείο δημιουργίας οπτικών σελίδων WPBakery μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να σχεδιάσετε τον ιστότοπό σας στο μπροστινό μέρος ή στο πίσω μέρος. Λειτουργεί επίσης με οποιοδήποτε θέμα επιλέγετε να εγκαταστήσετε στον ιστότοπό σας στο WordPress και τα πάνω από 40+ στοιχεία περιεχομένου που περιλαμβάνει η προσθήκη είναι έτοιμα για χρήση αμέσως από το κουτί.

Ένα άλλο μεγάλο χαρακτηριστικό αυτού του plugin είναι η ευελιξία του. Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε περισσότερες ενότητες εάν γνωρίζετε τι κάνετε. Στην πραγματικότητα, προσθέσαμε τόνους προσαρμοσμένων στοιχείων δημιουργίας στο θέμα Συνολικό WordPress χρησιμοποιώντας το WPBakery Page Builder, όπως κουτιά εικονιδίων, ορόσημα, πλέγματα τύπων δημοσιεύσεων και άλλα. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία από τις εκατοντάδες επεκτάσεις premium για να προσθέσετε οποιεσδήποτε δυνατότητες θέλετε ή χρειάζεστε.

2. Elementor (δωρεάν)

Αρχική σελίδα Elementor Live Page Builder

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Δημιουργία ζωντανής σελίδας Elementor είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας ανοιχτού κώδικα ανοιχτού κώδικα που μεταφέρει τη δημιουργία σελίδας μεταφοράς και απόθεσης στο επόμενο επίπεδο. Στην πραγματικότητα, ήταν ο πρώτος δημιουργός δωρεάν σελίδων με πλήρεις δυνατότητες σχεδίασης, ένα μοναδικό και εξαιρετικά φιλικό περιβάλλον εργασίας χρήστη και μια γρήγορη και χωρίς καθυστέρηση διεπαφή που είναι ακόμα πολύ ταχύτερη από τον ανταγωνισμό. Αυτό το σύνθετο εργαλείο δημιουργίας ζωντανών σελίδων μεταφοράς και απόθεσης σάς δίνει άμεσα αποτελέσματα, οπότε δεν χρειάζεται να περιμένετε για να εφαρμοστούν οι αλλαγές. Αυτό μπορεί να φαίνεται ασήμαντο στην αρχή, αλλά αυτές οι στοιχειώδεις αλλαγές αυξάνονται και δεν θα περάσει πολύς χρόνος πριν το Elementor σας εξοικονομήσει ώρες στο χρόνο δημιουργίας σελίδων.

Το Elementor μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε θέμα και σε οποιονδήποτε τύπο σελίδας, οπότε μεταβείτε στην πόλη στην αρχική σας σελίδα, στις σελίδες πωλήσεων, στις αναρτήσεις ιστολογίου και πολλά άλλα. Οι διαισθητικές επιλογές διάταξης του Elementor σάς επιτρέπουν να αλλάζετε εύκολα τα πάντα, από πλάτος και ύψος ενότητας, σε θέση στήλης και περιεχομένου, καθώς και ρυθμίσεις παραγεμίσματος και περιθωρίου.

Από την κυκλοφορία, έχουν γίνει πολλές κυκλοφορίες και ενημερώσεις. Πιο εμπνευσμένο από αιτήματα από χρήστες. Μία σημαντική κυκλοφορία ήταν η Βιβλιοθήκη προτύπων, με τη δυνατότητα αποθήκευσης σελίδων και ενοτήτων ως προτύπων και τη χρήση ενός από τα πολλά προ-σχεδιασμένα και όμορφα φτιαγμένα πρότυπα, που προστέθηκαν στη σελίδα με ένα κλικ. Η άλλη σημαντική έκδοση ήταν το Mobile Editing, το πρώτο σετ εργαλείων που προσαρμόζει οποιαδήποτε σελίδα και την καθιστά αποκριτική και όμορφη σε οποιαδήποτε συσκευή. Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι σχεδιαστές μπορούν να μετατρέψουν μια σελίδα πλήρως ανταποκρινόμενη χωρίς κωδικοποίηση. Η Επεξεργασία μέσω κινητού δεν είχε ποτέ προηγουμένως δυνατότητες όπως τη δυνατότητα ορισμού διαφορετικών μεγεθών ανά συσκευή, τη δυνατότητα αναδιάταξης στηλών ανά συσκευή, οπότε έχετε τον έλεγχο της διάταξης του κινητού, τη δυνατότητα ορισμού διαφορετικών παραμέτρων, περιθωρίων και ευθυγραμμίσεων ανά συσκευή και πολλές άλλες μοναδικές δυνατότητες.

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό του Elementor είναι ότι όλα τα widget και τα πρόσθετα τρίτων σας είναι αυτόματα διαθέσιμα για μεταφορά και απόθεση στις σελίδες σας. Επιπλέον, το Elementor διαθέτει τόνους προσαρμόσιμων widget, 400 μοναδικά εικονίδια και πάνω από 600 Γραμματοσειρές Google.

Το καλύτερο κομμάτι? Είναι δωρεάν! Και είναι πιθανώς το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας σελίδων στον ιστό.

3. Δημιουργία σελίδων WP (δωρεάν)

WP Page Builder από το Themeum

Το WP Page Builder είναι μια εύκολη επιλογή για τη δημιουργία των δικών σας προσαρμοσμένων σελίδων. Το drag and drop builder είναι τόσο απλό όσο κάνοντας κλικ σε ένα κουμπί – κυριολεκτικά. Απλώς επιλέξτε τη λειτουργική μονάδα που θέλετε να προσθέσετε, επεξεργαστείτε τις επιλογές, κάντε κλικ και σύρετε για αλλαγή μεγέθους ή σύρετε και αποθέστε για αναδιάταξη στοιχείων στη σελίδα σας.

Επί του παρόντος Εργαλείο δημιουργίας σελίδων WP περιλαμβάνει πάνω από 60 μπλοκ σελίδων για να διαλέξετε. Με επιλογές για ακορντεόν, ειδοποιήσεις, εικονίδια, πλαίσια χαρακτηριστικών, πίνακες τιμών, βίντεο, αιωρητήρια εικόνων και πολλά άλλα, δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε να δημιουργήσετε! Το πρόσθετο υποστηρίζει επίσης έως και 6 στήλες, όλες πλήρως ανταποκρινόμενες και έτοιμες για κινητά. Όταν δημιουργείτε μια διάταξη που σας αρέσει, μπορείτε να την αποθηκεύσετε στη βιβλιοθήκη σας για επαναχρησιμοποίηση ή να χρησιμοποιήσετε ένα προκαθορισμένο μπλοκ για να επιταχύνετε την κατασκευή του ιστότοπού σας. Και αν σας αρέσει η προσθήκη, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε premium για να λάβετε υποστήριξη, ενημερώσεις και εκπληκτικά πακέτα διάταξης.

4. Beaver Builder (99 $)

beaver_builder

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το πρόσθετο Beaver Builder είναι ένα premium πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης, αλλά μπορείτε επίσης να πάρετε την έκδοση lite μεταβαίνοντας στο Πρόσθετα στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Η προσθήκη έρχεται επίσης με ένα θέμα, εάν επιλέξετε ένα από τα premium σχέδια και ορισμένα σχέδια σας προσφέρουν ακόμη και δυνατότητες πολλαπλών τοποθεσιών.

Αλλά ο λόγος για τον οποίο αυτό είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης είναι επειδή πολλά θέματα έρχονται ήδη με τους δημιουργούς σελίδων, αλλά κλειδώνουν τις αλλαγές στο θέμα σας. Τι θα συμβεί αν θέλετε να αλλάξετε το θέμα; Το Beaver Builder είναι μια προσθήκη τρίτου μέρους, επομένως δεν κλειδώνει τις αλλαγές σας σε ένα συγκεκριμένο θέμα ή σχέδιο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τα πράγματα χωρίς να χρειάζεται να ξεκινήσετε ξανά τα αρχικά σας σχέδια.

Τι μπορεί λοιπόν να κάνει το BeaverBuilder; Πλήθος! Η προσθήκη περιλαμβάνει 20+ στοιχεία σελίδας (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, επικεφαλίδων, διαχωριστικών, εικόνων, γκαλερί, βίντεο, εικονιδίων, ρυθμιστικών περιεχομένου, φόρμας επαφής, κοινωνικών συνδέσμων, μαρτυριών, προϊόντων, χαρτών, πρόσφατων δημοσιεύσεων, παρότρυνσης για δράση, κουμπιά και πολλά άλλα) που μπορείτε να εισαγάγετε, να μεταφέρετε και να αποθέσετε στη θέση τους και να επεξεργαστείτε όλα με μερικά κλικ του ποντικιού σας. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε και να αποθέσετε τυχόν widget που έχετε ενεργοποιήσει για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες πλευρικές γραμμές για τις σελίδες σας (μια εξαιρετική επιλογή, καθώς μπορεί να θέλετε να εμφανίζονται διαφορετικά widget στη σελίδα καταστήματός σας έναντι του ιστολογίου σας).

Ω, και είναι επίσης συμβατό με το WooCommerce. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικές σελίδες καταστήματος που είναι τόσο υπέροχες όσο η επιχείρησή σας. Μπορείτε να μεταφέρετε και να αποθέσετε πρόσφατα προϊόντα, τελευταίες κριτικές, αντικείμενα πώλησης, όλα τα widget WooCommerce και πολλά άλλα.

Το Beaver Builder είναι επίσης πλήρως ανταποκρινόμενο ώστε να φαίνεται υπέροχο σε όλες τις συσκευές σας, μπορεί να επεκταθεί μέσω API για προσαρμοσμένες λειτουργικές μονάδες (ώστε να μπορείτε να προσθέσετε εξειδικευμένα στοιχεία σελίδας, όπως μενού εστιατορίων, προφίλ προσωπικού, λίστες ιδιοκτησίας ή οτιδήποτε άλλο) και η προσθήκη είναι έτοιμη μετάφραση. Τι σε σταματά λοιπόν; Προχωρήστε στο demo για να δοκιμάσετε το BeaverBuilder ζωντανά – και στη συνέχεια αποκτήστε ένα αντίγραφο για τον ιστότοπό σας στο WordPress σήμερα!

Δείτε μια εμπεριστατωμένη κριτική σχετικά με την προσθήκη Beaver Builder εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα και να θυμάστε ότι αυτή η προσθήκη αποθηκεύει ακόμη και τις αλλαγές σας αν αποφασίσετε να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το Beaver Builder. Αυτό δεν συμβαίνει πάντα με ορισμένες προσθήκες δημιουργίας σελίδων.

5. Elegant Themes Divi Builder ($ 89)

Elegant Themes Divi Builder

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Elegant Themes Divi Builder προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες για τη δημιουργία απίστευτων σχεδίων σελίδων. Μέσα σε αυτό το διαισθητικό εργαλείο δημιουργίας, στοιβάζετε απλά σειρές στηλών και προσθέτετε όσα στοιχεία θέλετε. Το Divi Builder διαθέτει περισσότερες από 40 ενσωματωμένες μονάδες, συμπεριλαμβανομένων ρυθμιστικών, μετρητών και κουμπιών. Κάθε ενότητα διαθέτει πολλές επιλογές προσαρμογής, συμπεριλαμβανομένης μιας προσαρμοσμένης καρτέλας CSS σε περίπτωση που χρειαστεί να προσθέσετε τον δικό σας κωδικό.

Το πρόσθετο Divi Builder περιλαμβάνεται στην ετήσια συνδρομή Elegant Themes. Με 89 $ έχετε πρόσβαση σε όλα τα πρόσθετα και τα θέματα τους – συμπεριλαμβανομένου του θέματος Divi με τις κορυφαίες πωλήσεις.

6. Δημιουργία σελίδων ανά SiteOrigin (δωρεάν)

Δημιουργία σελίδων από το SiteOrigin

Το πρόσθετο Page Builder είναι μια εντελώς δωρεάν επιλογή που ενσωματώνει widget WordPress για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και να τροποποιήσετε σχέδια ανταποκριτικής σελίδας. Δεδομένου ότι η προσθήκη χρησιμοποιεί widget, είναι εύκολο να μάθουν οι αρχάριοι. Εκτός αυτού, δεν κάνει πολλά να αλλάξετε τη διεπαφή του πίνακα ελέγχου του WordPress.

Η ζωντανή επεξεργασία είναι υπέροχη για να δείτε αμέσως τις αλλαγές σας και η καρτέλα ιστορικού λειτουργεί καλά για να κάνετε κύλιση προς τα πίσω για να δείτε όλες τις αλλαγές σας. Αν λοιπόν κάνετε λάθος, μπορείτε απλά να επιστρέψετε και να το κάνετε ξανά.

7. Πρόγραμμα επεξεργασίας περιεχομένου MotoPress (29 $)

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Ο επεξεργαστής περιεχομένου MotoPress είναι ένα πρόσθετο WordPress δημιουργίας σελίδων που θα κάνει τη δημιουργία, την επεξεργασία και την προσαρμογή των αναρτήσεων και των σελίδων WordPress. Πρόκειται για μια premium προσθήκη, αλλά μπορείτε πάντα να παίζετε με το demo εάν δεν είστε σίγουροι για την άμεση πληρωμή. Αυτή η προσθήκη αντικαθιστά πλήρως τον προεπιλεγμένο επεξεργαστή WordPress, έτσι ώστε η προεπιλογή να μην εμποδίζει τη μεταφορά και απόθεση όλων των στοιχείων σας.

Αυτή η έξυπνη προσθήκη είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας περιεχομένου και σελίδων που ενσωματώνεται με τα περισσότερα θέματα WordPress και αντικαθιστά τον προεπιλεγμένο επεξεργαστή WordPress κατά την εγκατάσταση. Αυτό σας δίνει μεγαλύτερο έλεγχο στην εμφάνιση και την αίσθηση των αναρτήσεων και των σελίδων σας. Απλώς θυμηθείτε ότι το MotoPress μπορεί να προσαρμόσει μόνο το περιεχόμενο που δημιουργείτε κατά τη χρήση της προσθήκης (αυτό σημαίνει ότι οποιοδήποτε περιεχόμενο που προσθέσατε πριν από την εγκατάσταση της προσθήκης δεν μπορεί να επεξεργαστεί χρησιμοποιώντας το MotoPress και πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον προεπιλεγμένο επεξεργαστή WordPress).

Το MotoPress περιλαμβάνει μια σειρά από υπέροχα στοιχεία σελίδας (όπως κουμπιά, πίνακες, διαστήματα, πλαίσια κειμένου και πολλά άλλα) που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες διατάξεις. Τα περισσότερα στοιχεία περιλαμβάνουν πρόσθετες επιλογές για περιθώρια, ευθυγράμμιση, συνδέσμους, χρώμα, μέγεθος και ακόμη και προσαρμοσμένα ονόματα τάξεων (για τους προγραμματιστές εκεί έξω). Για να προσθέσετε ένα στοιχείο, απλώς σύρετε και αποθέστε το από τη γραμμή επεξεργασίας στη θέση του. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο στοιχείο για να κάνετε επιπλέον τροποποιήσεις. Αυτός ο εκπληκτικός επεξεργαστής front-end θα σας διευκολύνει από ποτέ να δημιουργήσετε σελίδες και να επεξεργαστείτε το περιεχόμενό σας.

Άλλες εξαιρετικές δυνατότητες περιλαμβάνουν έναν ανταποκρινόμενο σχεδιασμό, προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων, συμβατότητα WPML και επέκταση μέσω σύντομων κωδικών. Επιπλέον, η προσθήκη περιλαμβάνει τακτικές ενημερώσεις και πλήρη υποστήριξη από τον συντάκτη της προσθήκης, ώστε να είστε σίγουροι ότι λειτουργεί πάντα τέλεια.

8. Themify Builder (δωρεάν)

Themify Builder Lite

Το Themify Builder σας προσφέρει έναν επεξεργαστή back-end και front-end, οπότε έχετε την ευελιξία να επιλέξετε πού θέλετε να κάνετε την επεξεργασία σας. Αυτή η προσθήκη λειτουργεί με οποιοδήποτε θέμα και διαθέτει πολλές επιλογές για τη δημιουργία των τέλειων σελίδων για τον ιστότοπό σας. Μέσα στον επεξεργαστή, μπορείτε εύκολα να αντιγράψετε λειτουργικές μονάδες και σειρές και να εισαγάγετε ή να εξαγάγετε εύκολα τις διατάξεις Themify.

Η premium έκδοση του πρόσθετου είναι 39 $ και προσφέρει επιπλέον χρήσιμες λειτουργίες, όπως πάνω από 60 προκαθορισμένες διατάξεις και δεκάδες εφέ κινούμενων σχεδίων.

9. Nimble Page Builder (δωρεάν)

Λήψη Nimble Page Builder

Το πρόσθετο Nimble Page Builder προσφέρει δωρεάν λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης με ισχυρή διάταξη και πλήρως ανταποκρινόμενα σχέδια, ώστε οι χρήστες να μπορούν να βλέπουν τον ιστότοπό σας σε διαφορετικές συσκευές. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε εύκολα στοιχεία όπως στήλες, εικόνες, φόρμες επικοινωνίας, εφέ παράλλαξης, tweets και άλλα.

Μου αρέσει πολύ το γεγονός ότι μπορείτε να προσθέσετε widget σε οποιαδήποτε σελίδα στο πρόγραμμα επεξεργασίας WordPress. Απλώς σύρετε και αποθέστε οποιοδήποτε τυπικό widget στο πρόγραμμα επεξεργασίας σελίδων σας και μπορείτε να ξεκινήσετε την επεξεργασία αμέσως.

10. Δημιουργός ιστότοπου ζωντανών συνθετών (δωρεάν)

Δημιουργός ιστότοπου ζωντανών συνθετών

Το Live Composer είναι ένα premium plugin WordPress δημιουργού περιεχομένου – το οποίο είναι τώρα δωρεάν! Με αυτό το πρόσθετο, μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα προσαρμοσμένες διατάξεις περιεχομένου στο μπροστινό μέρος του θέματος – που σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε το περιεχόμενό σας καθώς το δημιουργείτε!

Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα εργαλεία δημιουργίας σελίδων που χρησιμοποιούν μόνο το πρόγραμμα επεξεργασίας WordPress για τη δημιουργία αναρτήσεων ή διατάξεων σελίδων. Αν και αυτός εξακολουθεί να είναι ένας εξαιρετικά εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας εισάγοντας μπλοκ περιεχομένου, δεν θα ήταν ακόμη πιο εύκολο αν μπορούσατε να δείτε το πραγματικό σας περιεχόμενο καθώς το προσθέτετε; Με το Live Composer μπορείτε. Απλώς εγκαταστήστε την προσθήκη στον ιστότοπό σας στο WordPress και ξεκινήστε να δημιουργείτε το front-end!

Το Live Composer συνοδεύεται από περισσότερες από 30 ενότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε τις διατάξεις της σελίδας σας. Με επιλογές για πρόσφατες αναρτήσεις, εικόνες, στοιχεία χαρτοφυλακίου, προϊόντα WooCommerce, σχόλια, μικρογραφίες, widget, ρυθμιστικά και πολλά άλλα μπορείτε να δημιουργήσετε σχεδόν οποιαδήποτε διάταξη θέλετε ή χρειάζεστε. Επιπλέον, καθώς μπορείτε να δείτε τι δημιουργείτε καθώς δημιουργείτε τις σελίδες σας, αυτό σημαίνει λιγότερη ανανέωση της σελίδας και περισσότερο χρόνο.

Άλλες λειτουργίες προσθηκών περιλαμβάνουν επιλογές απόκρισης, πολλές επιλογές λειτουργικής μονάδας (π.χ. χρώματα, γραμματοσειρές, περιγράμματα, φόντο, κ.λπ.), υποστήριξη προτύπων, στοιχεία ελέγχου πρόσβασης (έτσι ώστε μόνο οι χρήστες που επιλέγετε να έχουν πρόσβαση στον συνθέτη) και άλλα. Επιπλέον, υπάρχουν ακόμη και διαδραστικά σεμινάρια, ώστε να μπορείτε να ξεκουραστείτε το plugin το συντομότερο δυνατόν και να αρχίσετε να δημιουργείτε τη δική σας προσαρμοσμένη διάταξη ανάρτησης και σελίδας σήμερα.

11. FormCraft Drag and Drop Form Builder (δωρεάν)

FormCraft - Form Builder για WordPress

Αυτό δεν είναι ακριβώς ένα πρόγραμμα δημιουργίας πλήρους σελίδας, αλλά σας επιτρέπει να δημιουργήσετε φόρμες χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης. Το FormCraft σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε γρήγορα μια εκπληκτική φόρμα και μπορείτε ακόμη και να διαχειριστείτε τις υποβολές με ευκολία. Περιλαμβάνονται επίσης αναδυόμενα και ενσωματωμένα έντυπα. Θα πρέπει επίσης να αναφέρω ότι ο δημιουργός προσθηκών έχει συμπεριλάβει μερικά μαθήματα για να ξεκινήσετε.

Αλλά αν θέλετε περισσότερες δυνατότητες, ελέγξτε την premium έκδοση του πρόσθετου – μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από το δωρεάν αντίστοιχο. Μάθετε περισσότερα για την προσθήκη FormCraft Drag & Drop Form Builder εδώ.

12. Thrive Architect Content Builder (67 $)

Thrive Architect Content Builder

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Thrive Content Builder είναι ένας διαισθητικός επεξεργαστής διεπαφής που σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε γρήγορα και εύκολα τον ιστότοπό σας στο WordPress. Οι δημιουργοί αυτής της προσθήκης είναι σε αποστολή να μεταφέρουν το WYSIWYG (αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε) στο επόμενο επίπεδο. Λειτουργεί σε μια βασική αλλά βολική και διαισθητική αρχή κλικ για επεξεργασία. Αν θέλετε να επεξεργαστείτε ένα στοιχείο, απλώς κάντε κλικ σε αυτό και ξεκινήστε την επεξεργασία.

Εκτός από τη διαισθητική επεξεργασία front-end, το Thrive Content Builder διαθέτει επίσης πολλές άλλες εξαιρετικές λειτουργίες, όπως κουμπιά παρότρυνσης για δράση (CTA), ένα στοιχείο μαρτυρίας και πίνακες τιμολόγησης.

13. Σελίδα Builder Sandwich (δωρεάν)

Page Builder Sandwich - Δημιουργία σελίδας Front-End

Το Page Builder Sandwich είναι ένας άλλος επεξεργαστής διεπαφής που είναι εξαιρετικά απλός στη χρήση. Οι συγγραφείς υπερηφανεύονται για το ότι δημιούργησαν το “pop up-less” επεξεργασίας front end. Απλά κάνετε κλικ στο περιεχόμενο που θέλετε να επεξεργαστείτε και αρχίστε να πληκτρολογείτε. Ένα μεγάλο χαρακτηριστικό αυτού του plugin είναι η τεράστια βάση δεδομένων χαρτογράφησης σε παγκόσμιο επίπεδο. Από αυτήν τη βάση δεδομένων, μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση σε σύντομους κωδικούς από εκατοντάδες δημοφιλείς προσθήκες όπως το Jetpack, το WooCommerce και το bbPress. Για να προσθέσετε βίντεο στο πρόγραμμα δημιουργίας, μπορείτε απλώς να επικολλήσετε μια διεύθυνση URL ή να ενσωματώσετε έναν κώδικα και τελειώσατε.

Ενώ η έκδοση Lite είναι δωρεάν, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση στο Premium έκδοση για 39 $. Αυτό προσφέρει ένα πλήθος πρόσθετων δυνατοτήτων, όπως βελτιωμένα χειριστήρια χαρτογράφησης μικρής διάρκειας και ένα στοιχείο ολισθητήρα καρουζέλ.

14. Frontend Builder (57 $)

Αρχική σελίδα Frontend Builder

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Frontend Builder είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή εάν προτιμάτε να κάνετε την επεξεργασία σας από τη διεπαφή. Με αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας, δημιουργείτε μια σελίδα στο πίσω μέρος και, στη συνέχεια, ενεργοποιείτε το πρόγραμμα δημιουργίας για αυτήν τη σελίδα. Στη συνέχεια, μεταβείτε στη διεπαφή και δημιουργείτε το περιεχόμενο της σελίδας σας από εκεί.

Δημιουργήστε τη διάταξη της σελίδας σας προσθέτοντας σειρές και χωρίζοντάς τις σε πολλές στήλες. Στη συνέχεια, μπορείτε να μεταφέρετε, να αποθέσετε και να επεξεργαστείτε τα στοιχεία σελίδας που θέλετε για να ολοκληρώσετε το σχέδιό σας. Τα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των επικεφαλίδων, των κουμπιών, των φορμών και των μενού, είναι όλα προσαρμόσιμα στην κύρια διεπαφή.

15. Cornerstone Page Builder (39 $)

Σελίδα προεπισκόπησης δημιουργού σελίδων Cornerstone

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Cornerstone Page Builder είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας διεπαφής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με τις σελίδες και τις αναρτήσεις. Αυτό το εύχρηστο και έξυπνο εργαλείο δημιουργίας θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε γρήγορα και εύκολα το περιεχόμενό σας χωρίς να χρειάζεται να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των οθονών. Ένα τακτοποιημένο χαρακτηριστικό αυτού του πρόσθετου είναι το Λειτουργία σκελετού που σας επιτρέπει να οπτικοποιήσετε τη δομή της σελίδας σας (ή το σκελετό) με το πάτημα ενός κουμπιού. Το Cornerstone έρχεται επίσης με μια συνεχώς ενημερωμένη βιβλιοθήκη στοιχείων, προτύπων και εργαλείων τρίτων.

16. King συνθέτης (δωρεάν)

KingComposer - Δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης

Η δωρεάν έκδοση του King Composer προσφέρει έναν ανταποκριτή επεξεργαστή drag and drop back-end. Μέσα σε αυτό το έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη, μπορείτε να δημιουργήσετε και να οργανώσετε το περιεχόμενό σας προσθέτοντας σειρές, στήλες και στοιχεία. Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας από το μεγαλύτερο μέρος του ανταγωνισμού είναι ότι οι σελίδες που έχουν δημιουργηθεί με το King Composer θα παραμείνουν ανέπαφες ακόμα κι αν απενεργοποιήσετε ή διαγράψετε την προσθήκη.

Εάν προτιμάτε να εργάζεστε από έναν επεξεργαστή διεπαφής, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε King Composer Pro για $ 29 και να αποκτήσετε τη δυνατότητα δημιουργίας σελίδων από το μπροστινό ή το πίσω μέρος.

17. Brix Builder (δωρεάν)

Brix: Εργαλείο δημιουργίας σελίδων WordPress

Το Brix Builder είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης που σας δίνει πλήρη έλεγχο σε κάθε λεπτομέρεια του σχεδιασμού της σελίδας σας. Το προηγμένο σύστημα πλέγματος και η διαισθητική διεπαφή σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε εκπληκτικά αποτελέσματα. Το Brix Builder έχει σχεδιαστεί για να είναι αρθρωτό και επεκτάσιμο ώστε να μπορεί να επεκταθεί με την πάροδο του χρόνου χωρίς πρόβλημα.

Αυτό το πρόσθετο έρχεται με 16 λειτουργικές μονάδες ή δομικά στοιχεία, που κυμαίνονται από βασικό κείμενο και εικόνες έως πιο προηγμένες λειτουργίες, όπως λειτουργικές μονάδες προόδου και μετρητών. Περιλαμβάνει επίσης τη βιβλιοθήκη Font Awesome, ενσωματωμένες παλέτες χρωμάτων και εφέ εισόδου για τον έλεγχο της εμφάνισης στοιχείων κατά την κύλιση.

18. Brizy Page Builder (δωρεάν)

Brizy Page Builder

Το Brizy είναι ένα εργαλείο δημιουργίας διεπαφών με απίστευτες επιλογές, ειδικά για ένα δωρεάν πρόσθετο. Το Brizy σταδιοποιεί το περιεχόμενό σας αντί να σας αναγκάζει να εργαστείτε σε δημοσιευμένες σελίδες. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επεξεργαστείτε τις σελίδες σας από τη διεπαφή, αλλά δεν θα δημοσιευτούν έως ότου είστε έτοιμοι να προβάλλονται ζωντανά. Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό του Brizy είναι ότι υπάρχουν περισσότερα από 150 προκατασκευασμένα μπλοκ – έτσι μπορείτε να σχεδιάσετε γρήγορα τις σελίδες σας σε λίγα λεπτά!

19. Bold Page Builder (δωρεάν)

Έντονη δημιουργία σελίδων

Το Bold Page Builder είναι ένα εργαλείο δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί εξαιρετικά με τα προεπιλεγμένα θέματα του 2016 και του 2017. Είναι ένας γρήγορος, εύκολος και δωρεάν τρόπος δημιουργίας ενός καλύτερου εξειδικευμένου ιστότοπου ξεκινώντας με ένα από αυτά τα δωρεάν θέματα πυρήνα.

Η έξυπνη διεπαφή της προσθήκης είναι κατάλληλη για τη δημιουργία των περισσότερων τύπων σελίδων. Υποστηρίζει πολλούς τύπους στοιχείων, όπως βίντεο, πλέγματα τοιχοποιίας, εικόνες και πλούσιο κείμενο. Υποστηρίζει επίσης τη βιβλιοθήκη εικονιδίων Font Awesome, ώστε να μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τις σελίδες σας με οποιοδήποτε εικονίδιο.

20. Cornerstone & το Ultimate Elements Bundle

Εργαλείο δημιουργίας σελίδων

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Από τους κατασκευαστές του X Theme, το Cornerstone είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο δημιουργίας σελίδων, φέρνοντας τα δομικά στοιχεία του εμβληματικού του θέματος σε μορφή προσθήκης WordPress. Το Cornerstone είναι ένα εργαλείο δημιουργίας σελίδων με επιλογές για προσαρμοσμένες αναρτήσεις και σελίδες. Προσθέστε κουμπιά, εισαγωγικά, χάρτες, μπάρες δεξιοτήτων, ρυθμιστικά, καρτέλες, πίνακες τιμών και άλλα.

Αλλά είναι ακόμα καλύτερο όταν συνδυάζεται με μια επέκταση Cornerstone όπως το Essential Addons για το Cornerstone.

Το πρόσθετο εισάγει μια ποικιλία νέων στοιχείων, κυρίως ένα ολοκαίνουργιο χαρακτηριστικό ρυθμιστή καρουζέλ. Μπορείτε να συμπληρώσετε αυτά τα καρουζέλ με όλα τα είδη περιεχομένου – εικόνες, λογότυπα, μαρτυρίες, μέλη της ομάδας, αναρτήσεις ιστολογίου και ακόμη και προϊόντα WooCommerce. Κάθε καρουσέλ προσφέρει πολλές επιλογές προσαρμογής, επίσης, με μια επιλογή στυλ, διατάξεων, μεγεθών και κουμπιών κύλισης. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο συνδυασμό χρωμάτων και να ανεβάσετε μια προσαρμοσμένη εικόνα φόντου για αυτούς, δίνοντάς σας μια πλατφόρμα για να αναδείξετε τη δημιουργική σας αίσθηση.

Άλλες ενότητες περιλαμβάνουν ένα πλέγμα εικόνων Instagram και, το προσωπικό μου αγαπημένο, διαδραστικές προσφορές.

21. WordPress Page Builder από την AZEXO

Εργαλείο δημιουργίας σελίδων WordPress από την AZEXO

Το WordPress Page Builder από την AZEXO είναι αποτέλεσμα πολλών δοκιμών και λαθών κατά την ανάπτυξη θεμάτων WordPress για την ομάδα Themeforest από την ομάδα του AZEXO. Διερεύνησαν σχεδόν όλα τα Page Builders που διατίθενται στην αγορά και είναι έτοιμα για ενσωμάτωση με θέματα WordPress τρίτων.

Αναζήτησαν το ιδανικό εργαλείο δημιουργίας για χρήστες και προγραμματιστές λαμβάνοντας υπόψη τις ακόλουθες συνθήκες:

 1. 100% εργαλείο δημιουργίας σελίδας με ελάχιστο δυνατό αναδυόμενο παράθυρο διαλόγου – οπότε κάθε αλλαγή σελίδας πρέπει να ξεκινά με αριστερό ή δεξί κλικ του ποντικιού ακριβώς πάνω από το αντικείμενο.
 2. Το front-end CSS / HTML / JS του builder πρέπει να είναι εγγυημένο να μην παρεμβαίνει στη λειτουργία της σελίδας – μηδενικές συγκρούσεις CSS και JS για κάθε πιθανό περιβάλλον.
 3. Δημιουργία σελίδων με έτοιμες ενότητες, ώστε ο χρήστης να μπορεί να δημιουργεί σελίδες με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα.
 4. Πλήρης έλεγχος front-end για σχεδόν όλα τα στυλ CSS κάθε ετικέτας HTML – εάν ο χρήστης το χρειάζεται.
 5. Απόδοση Builder front-end – όχι περισσότερο από 500 χιλιοστά του δευτερολέπτου για κάθε ενέργεια ακόμη και σε μεγάλη σελίδα.
 6. Είναι αδύνατο να σπάσετε τη σελίδα με απρόσεκτες ενέργειες – για παράδειγμα μεταφορά και απόθεση.
 7. Ελάχιστο δυνατό, ειδικά χαρακτηριστικά και τάξεις που χρειάζονται για το Front-end Builder.
 8. Κάθε ενότητα / στοιχείο / μπλοκ – υλοποιείται μέσω καθαρής HTML χωρίς δημιουργία PHP (ένα μέρος για τον πηγαίο κώδικα) – για όσο το δυνατόν ευκολότερη ανάπτυξη και προσαρμογή της ενότητας / στοιχείου / μπλοκ
 9. Το Εργαλείο δημιουργίας σελίδων δεν πρέπει να προσθέτει νέες ετικέτες, χαρακτηριστικά, τάξεις για εσωτερικούς σκοπούς – μόνο βοήθεια για τον χρήστη να αλλάξει HTML που δημιούργησε ο προγραμματιστής.

Δεδομένου ότι η AZEXO δεν μπόρεσε να βρει ένα προϊόν που θα ικανοποιούσε όλες αυτές τις προϋποθέσεις ταυτόχρονα, αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα νέο WordPress Page Builder για χρήση στα θέματα τους. Αποφάσισαν να μην αναπτύξουν ένα πρόγραμμα επεξεργασίας στυλ CSS front-end, αλλά αντίθετα κατέστησαν το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων συμβατό με μια πολύ καλή διαθέσιμη λύση στην αγορά για τέτοια εργασία – Yellow Pencil.

Αφού οι προγραμματιστές ενσωμάτωσαν αυτό το εργαλείο δημιουργίας σελίδων στη διαδικασία ανάπτυξης θεμάτων WordPress, μπόρεσαν να αυξήσουν την ταχύτητά τους κατά περίπου 20-30%. Επίσης, δεν ξοδεύουν ποτέ το χρόνο τους για συγκρούσεις CSS / JS και τώρα μπορούν να συγχωνεύσουν νέα θέματα σε μεμονωμένες ενότητες / στοιχεία / μπλοκ βιβλιοθήκης που μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους.

22. Gutenberg (δωρεάν)

Gutenberg WordPress Editor

Ενσωματωμένο στο WordPress 5.0 Το Gutenberg είναι μια επιλογή για νεότερους ιστότοπους που αναζητούν έναν απλό επεξεργαστή περιεχομένου. Πιθανότατα δεν θα το αποκαλούσα πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων, αλλά περιλαμβάνει πολλές επιλογές για τη δημιουργία αναρτήσεων ή απλών διατάξεων σελίδων. Αν και πουθενά τόσο πλούσιο σε χαρακτηριστικά όσο οι παραπάνω επιλογές, το Gutenberg προσφέρει στους χρήστες μπλοκ για παραγράφους, επικεφαλίδες, κώδικα, μέσα ενημέρωσης, σχόλια, λίστες κ.λπ..

Ολοκληρώνοντας τις καλύτερες προσθήκες WordPress Drag and Drop Page Builder

Ο καθένας πρέπει να χρησιμοποιεί plug-in WordPress για δημιουργία σελίδας drag and drop, επειδή βελτιώνει την παραγωγικότητά σας και σας εξοικονομεί χρήματα μακροπρόθεσμα. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτά τα πρόσθετα, ρίξτε μια γραμμή στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map