20 καλύτερα θέματα WordPress Bootstrap

20 καλύτερα θέματα WordPress Bootstrap

Όπως πολλοί από εσάς ίσως γνωρίζετε, Μπότα είναι ένα δωρεάν πλαίσιο front-end που αποτελείται από εργαλεία για τη δημιουργία ιστοσελίδων και εφαρμογών ιστού. Περιλαμβάνει πρότυπα σχεδίασης HTML και CSS για τυπογραφία, φόρμες, κουμπιά, πλοήγηση και άλλα στοιχεία διεπαφής, καθώς και προαιρετικές επεκτάσεις JavaScript για πλοήγηση, ρυθμιστικό, μεταβάσεις, κατάσκοπος κύλισης, καρτέλες, ειδοποιήσεις και πολλά άλλα.


Το Bootstrap αναπτύχθηκε αρχικά από τον Mark Otto (@mdo) και Τζέικομπ Θόρντον (@Λίπος) στο Twitter ως πλαίσιο για την ενθάρρυνση της συνοχής μεταξύ των εσωτερικών εργαλείων. Τώρα είναι ανοιχτές πηγές και είναι το πιο δημοφιλές έργο ανάπτυξης του GitHub. Το Twitter δεν σχετίζεται πλέον με το Bootstrap από την ενημέρωσή του στην έκδοση 2.0.

Η χρήση του Bootstrap μεταξύ των ιστοσελίδων έχει αυξηθεί εκθετικά από την εποχή της έναρξής της και μέχρι σήμερα, πάνω από εκατομμύρια ιστότοποι το χρησιμοποιούν, γεγονός που καθιστά το Bootstrap το πιο δημοφιλές πλαίσιο front-end. Οι σχεδιαστές ιστοσελίδων γνωρίζουν πόσο πολύτιμη βοηθά η τεχνολογία Bootstrap στη δημιουργία εντυπωσιακών αλλά ευαίσθητων ιστότοπων που βασίζονται σε HTML, CSS και τις επεκτάσεις του JavaScript. Το Bootstrap κάνει την ανάπτυξη ιστού front-end πιο γρήγορη και ανώδυνη.

Το WP Bootstrap 4 είναι το ιδανικό θέμα εκκίνησης για WordPress bloggers. Η έκδοση 4.0 είναι η πιο πρόσφατη έκδοση και χρησιμοποιεί ένα ισχυρό πλέγμα flexbox για πρώτη φορά για κινητά για τη δημιουργία διατάξεων όλων των σχημάτων και μεγεθών. Είναι γρήγορο, ελαφρύ και διαθέτει πλήρη ενσωμάτωση Bootstrap 4. Αυτό σημαίνει επίσης ότι αυτό το θέμα ανταποκρίνεται σε κινητές συσκευές και έχει βελτιστοποιηθεί για πρότυπα SEO. Επιπλέον, το θέμα είχε πραγματοποιήσει διεξοδικό έλεγχο από την ομάδα του WP.org για να εξασφαλίσει κορυφαία ποιότητα.

Είμαι οπαδός αυτού του πλαισίου. Και ελπίζω να το βρείτε χρήσιμο επίσης σε συνδυασμό με το WordPress ή οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα blogging ή CMS. Έχω εξετάσει την ποιότητα του σχεδιασμού, τη διάταξη, την ποικιλία και την απόδοση των θεμάτων πριν το προσθέσω σε αυτήν τη λίστα. Είμαι σίγουρος ότι αυτά είναι τα καλύτερα θέματα Bootstrap WordPress που μπορούν να οδηγήσουν τον ιστότοπό σας στο επόμενο επίπεδο.

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

Softwarepro

Θέμα Softwarepro WordPress

Το Softwarepro είναι ένα υψηλής απόδοσης και καινοτόμο, τεχνολογικά καταλαβαίνω και ευφάνταστο, διαισθητικό και εξαιρετικά ευαίσθητο θέμα σελίδας προορισμού λογισμικού WordPress. Είναι ένα ευέλικτο πλαίσιο για την απρόσκοπτη ανάπτυξη αποτελεσματικών, ελαφριών και γρήγορων φορτώσεων ιστότοπων που καλύπτουν το φάσμα των σύγχρονων αρχέτυπων και των περιπτώσεων χρήσης.

Αυτό το θέμα βασίστηκε σε ένα κομψό και ελαφρύ αρθρωτό σχέδιο βασισμένο στο Bootstrap. Το καθιστά ιδανικό για περιπτώσεις υψηλής κυκλοφορίας, μεταφράζοντας σε ελαχιστοποιημένα φορτία διακομιστή σε γενικές γραμμές. Το Softwarepro είναι ιδανικό για webmaster που χρειάζονται έναν ιστότοπο σελίδας προορισμού που μπορεί να διοχετεύσει αποτελεσματικά την επισκεψιμότητα που δημιουργείται από καμπάνιες μάρκετινγκ κουπονιών, διαφημιστικές καμπάνιες, εφαρμογές για κινητά ή οποιαδήποτε άλλη πηγή μαζικής παραγωγής επισκεψιμότητας.

Καλλιάς

Θέμα WordPress Kallyas

Το KALLYAS είναι ένα θέμα Bootstrap WordPress με μια πλήρως ευέλικτη, αποκριτική και έτοιμη για κινητά διάταξη. Είναι ένας σχεδιασμός ιστοσελίδων πολλαπλών εννοιών με πάνω από είκοσι κύρια δείγματα και φορτώνει περισσότερα εσωτερικά στυλ σελίδας. Η δημιουργία ενός σύγχρονου ιστότοπου δεν απαιτεί πολλή δουλειά και προσπάθεια. Το KALLYAS έχει όλα τα απαιτούμενα περιεχόμενα που είναι προκαθορισμένα για να το παίξετε έξω από το κουτί.

Λόγω της ευελιξίας του KALLYAS, έχετε πλέον έναν πλήρη πόρο υλικού ανάπτυξης ιστοσελίδων για τη δημιουργία σελίδων όλων των στυλ. Από τις επιχειρήσεις και το blog μέχρι το βιογραφικό και το ηλεκτρονικό εμπόριο, το KALLYAS τα χειρίζεται όλα με ευκολία και άνεση. Το KALLYAS είναι επίσης γρήγορο, πλήρως βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτησης και απόλυτα συντονισμένο με τα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης στο Web.

GutenX

Θέμα Gutenx WordPress

Η εκκίνηση στον Ιστό δεν είναι πλέον μεγάλη υπόθεση. Με ένα σταθερό θέμα Bootstrap WordPress, μπορείτε να ξεκινήσετε το διαδικτυακό σας έργο γρήγορα. Εάν ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε ένα blog, κάντε το με το GutenX. Το GutenX είναι ένα εργαλείο φιλικό προς το Gutenberg – εξ ου και το όνομα. Επιπλέον, βελτιστοποιείται επίσης για γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης και SEO. Φυσικά, το GutenX επίσης δεν χάνει μια πλήρως αποκριτική διάταξη, η οποία τυχαία είναι συμβατή με πρόγραμμα περιήγησης και έτοιμη για αμφιβληστροειδή.

Όλα τα είδη διαφορετικών διατάξεων περιμένουν κάθε χρήστη του GutenX. Τούτου λεχθέντος, έχετε πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς που θα σας κάνουν να πηγαίνετε γρηγορότερα από ό, τι πιστεύατε αρχικά. Επιπλέον, το GutenX έχει όλα τα είδη διαφορετικών στυλ κεφαλίδας, δεκατρείς τύπους επιλεγμένων αναρτήσεων, κολλώδους μενού και φόρμας επικοινωνίας 7. Μπορείτε να ξεκινήσετε να μοιράζεστε την ιστορία σας σήμερα και να δημιουργείτε ισχυρό αντίκτυπο σε όλους.

Πόρτο

Θέμα Porto WordPress

Το θέμα του Porto είναι εξαιρετικά ευέλικτο, γεμάτο με εκπληκτικές επιλογές προσαρμογής για τον ιστότοπό σας. Αυτό το κομψό και κομψό θέμα είναι επίσης χτισμένο με HTML5 και CSS3 και εφαρμόζει το απίστευτο πλαίσιο απόκρισης από το Bootstrap για να είναι πλήρως ανταποκρινόμενο και φιλικό προς κινητά. Επιπλέον, παρέχει μεγάλη υποστήριξη στο WooCommerce με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τη δημιουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος.

Ο ευέλικτος σχεδιασμός του Porto θα λειτουργούσε καλά για κάθε είδους επιχείρηση, ηλεκτρονικό κατάστημα, χαρτοφυλάκιο και ιστότοπο ιστολογίου. Με ενσωματωμένες βελτιώσεις SEO, το Porto είναι έτοιμο να βοηθήσει τον ιστότοπό σας να ανέβει στις τάξεις όλων των σχετικών αναζητήσεων.

RAMS

Θέμα RAMS WordPress

Το RAMS είναι ένα μινιμαλιστικό θέμα WordPress, το οποίο ξεχωρίζει για τον εξαιρετικό και κομψό σχεδιασμό του. Αυτό το καινοτόμο θέμα χαρτοφυλακίου είναι ιδανικό για καλλιτέχνες, ελεύθερους επαγγελματίες και δημιουργικά γραφεία που θα ήθελαν να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο διαδίκτυο. Αυτό το θέμα σίγουρα θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο δημιουργώντας έναν εξαιρετικό και ευέλικτο ιστότοπο.

Επιπλέον, οι δημιουργοί δημιούργησαν το στερεό πλαίσιο του RAMS χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Bootstrap 4. Το πλήρως αποκριτικό θέμα έχει σχεδιαστεί για να αλλάζει το μέγεθος ομαλά σε διαφορετικά μεγέθη οθόνης και να φαίνεται ευκρινές και καθαρό σε οθόνες υψηλής ανάλυσης. Αυτό το επίπεδο θέμα προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες προσαρμογής χάρη στο Visual Live Composer που είναι συσκευασμένο σε αυτό το θέμα. Είναι επίσης έτοιμο να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν πολύγλωσσο ιστότοπο.

Ειδήσεις Bootstrap

Bootstrap News Θέμα WordPress

Το Bootstrap News είναι ένα θέμα WordPress που εξειδικεύεται στα μέσα ενημέρωσης, τις ειδήσεις και τα περιοδικά. Είναι επίσης η τέλεια ρύθμιση για να αποκτήσετε μια ψηφιακή έκδοση οποιουδήποτε κειμένου αφήγησης. Θα λάβετε εκπληκτικές σελίδες περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων ιστολογίων και επαφών.

Επιπλέον, το Bootstrap News παρέχει μια ενότητα πρόσφατης ανάρτησης και χωρίζει τις ιστορίες σε 4 πτυχές. Αυτές είναι παγκόσμιες ειδήσεις, τελευταία νέα, συντακτικά και εκδηλώσεις. Το Bootstrap News έρχεται με ένα δροσερό topbar και ένα υποσέλιδο που περιλαμβάνει εικονίδια κοινωνικών μέσων και μια κεφαλίδα. Με αυτό, μπορείτε να βάλετε τις «πρώτες σελίδες σας επί τόπου». Απλά δοκιμάστε τον εαυτό σας και πείστε.

Medicol

Θέμα Medicol WordPress

Το Medicol είναι ένα ιατρικό θέμα WordPress για νοσοκομεία, κλινικές, φαρμακεία, γιατρούς, χειρουργούς, γενικούς ιατρούς και παρόμοια με το είδος του. Αυτό το θέμα WordPress με Bootstrap είναι συμβατό με το Elementor Page Builder Plugin. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια σελίδα με τη λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης. Δεν χρειάζεται να γράψετε μια γραμμή κωδικοποίησης. Εκτός από αυτό, περιέχει δυνατότητες όπως το προηγμένο πλαίσιο θεμάτων, την παρότρυνση για δράση, την ενότητα κλήσης, τα προσαρμοσμένα widget κ.λπ. Αυτές οι λειτουργίες σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε έναν ισχυρό ιατρικό ιστότοπο που τραβά την προσοχή οποιωνδήποτε επισκεπτών. Το Medicol είναι 100% έτοιμο για κινητά, ευέλικτο, συμβατό με προγράμματα περιήγησης και έτοιμο για αμφιβληστροειδή.

Κάλιουμ

Θέμα WordPress Kalium

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Kalium είναι ένα καλά μελετημένο, σχολαστικά χειροποίητο, εξαιρετικά τεχνολογικά προηγμένο και απεριόριστα δημιουργικό θέμα πολλαπλών χρήσεων. Αυτό το ισχυρό θέμα δημιουργήθηκε για δημιουργικούς επαγγελματίες και επιχειρήσεις – από αρχιτεκτονικές εταιρείες και στούντιο γραφιστικής έως ανεξάρτητους φωτογράφους, ταξιδιωτικούς δημοσιογράφους και πολλά παρόμοια δημιουργικά πεδία. Είναι εξαιρετικά ισχυρό όταν αναπτύσσεται σε ιστότοπους που πρέπει να είναι εξ ολοκλήρου επαγγελματικοί και εγγενώς καινοτόμοι.

Το Kalium έχει κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας τις τελευταίες και μεγαλύτερες τεχνολογικές εξελίξεις στο διαδίκτυο. Επίσης, με εκτεταμένη κωδικοποίηση HTML5 και στυλ CSS3 που παράγει πανέμορφους, κομψούς και αποτελεσματικά φόρτωση ιστότοπων. Παράγει απρόσκοπτα εντυπωσιακές σελίδες χωρίς επιπλέον κωδικοποίηση.

Σικάγο

Θέμα WordPress της Iziclass

Το Iziclass είναι ένα πολύχρωμο και ευαίσθητο θέμα ιστότοπου νηπιαγωγείου και προσχολικής ηλικίας WordPress. Αυτό το θέμα είναι ένα τέλειο θέμα για τη δημιουργία ιστότοπων που σχετίζονται με παιδιά σε λίγα δευτερόλεπτα. Με το Iziclass, δεν χρειάζεται να γράψετε μια γραμμή κωδικοποίησης για να έχετε υπέροχα αποτελέσματα. Πλούσιο σε χαρακτηριστικά και ευπροσάρμοστο, το Iziclass καθιστά το σχεδιασμό ιστότοπου απλό και γρήγορο. Το WP Customizer και το Rapid Composer σάς επιτρέπουν να κάνετε τον ιστότοπό σας δικό σας με ταχύτητα και ευκολία.

Το Iziclass είναι ένα εύχρηστο πλαίσιο για webmasters από οποιοδήποτε υπόβαθρο. Μπορείτε να προσεγγίσετε χρήστες σε οποιαδήποτε συσκευή και πρόγραμμα περιήγησης με αποκριτική τεχνολογία Bootstrap. Ρίξτε μια ματιά στο Iziclass σήμερα και αφήστε τους να έρθουν.

Bootstrap Lightpress

Θέμα WordPress Lightpress

Το Bootstrap Lightpress είναι ένα θέμα WordPress με το Bootstrap το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη δημιουργία αξιόλογων και εντυπωσιακών προσωπικών ιστολογίων. Διαθέτει 100% απόκριση και συμβατότητα μεταξύ προγραμμάτων περιήγησης που λειτουργεί σε όλες τις συσκευές σαν ένα όνειρο. Ακόμα και όταν πρόκειται για οθόνες αμφιβληστροειδούς, το Bootstrap Lightpress φροντίζει να παραδίδει όλο το περιεχόμενο εκπληκτικά όλη την ώρα.

Επιπλέον, το Bootstrap Lightpress είναι επίσης βελτιστοποιημένο για μηχανές αναζήτησης και ταχύτητα. Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε το έργο σας σε ελάχιστο χρόνο, καθώς και με όσο το δυνατόν λιγότερη δουλειά και ενέργεια.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά του Bootstrap Lightpress είναι πλέγμα τοιχοποιίας, τρεις διατάξεις, μενού προφίλ και κουμπί επιστροφής στην κορυφή. Δεν θα θέλατε καν να αλλάξετε την προεπιλεγμένη ρύθμιση λόγω του πόσο όμορφου, καθαρού και μοντέρνου είναι.

MediaTel

Θέμα WordPress MediaTel

Το Mediatel είναι ένα οπτικά αισθητικό θέμα WordPress που έχει σχεδιαστεί για να εμφανίζει περιεχόμενο βίντεο. Είναι απόλυτα ανταποκρινόμενο με όχι μόνο προγράμματα περιήγησης αλλά και συσκευές και οθόνες. Επίσης, θα το αποκτήσετε με ποιότητα ετοιμότητας αμφιβληστροειδούς και εντυπωσιακό εργαλείο προσαρμογής.

Θα λάβετε συμβατότητα για το YouTube, το Vimeo και άλλα. Η Mediatel διαθέτει ειδικά χαρακτηριστικά, όπως αυτόματες μικρογραφίες βίντεο και καρτέλες βίντεο. Ορισμένες από αυτές λειτουργούν για κατηγορίες όπως οι πιο δημοφιλείς και πρόσφατες δημοσιεύσεις. Θα έχετε πλήρη απόφαση και ελευθερία σχετικά με το ποιες δημοσιεύσεις θα εμφανίζονται. Παρέχεται επίσης σύνδεση κοινωνικών μέσων για Facebook και Instagram. Το Mediatel είναι επίσης ένα τέλειο θέμα για διαδικτυακή ροή, κανάλια ειδήσεων ή διαδικτυακά περιοδικά.

WPLMS

Θέμα WordPress WPMLS

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Ένα από τα πιο αξιόπιστα θέματα εκπαίδευσης WordPress, το WPLMS προσφέρει ένα μοναδικό προϊόν. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το θέμα για σχολικούς και πανεπιστημιακούς ιστότοπους. Οι προγραμματιστές δημιούργησαν αυτό το θέμα χρησιμοποιώντας το πλαίσιο Bootstrap, με αποτέλεσμα μια εξαιρετική εμπειρία τόσο για πελάτες όσο και για προγραμματιστές. Το θέμα WPLMS Education WordPress είναι πολύ ισχυρό, αλλά παραμένει εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη. Επιπλέον, δεν χρειάζεστε πολλές γνώσεις προγραμματισμού για τη δουλειά σας. Σίγουρα, αυτό το θέμα σίγουρα ξεπερνά όλες τις προσδοκίες. Επίσης, περιλαμβάνει Μαθήματα, Εκδηλώσεις, Γκαλερί, ένα Slider builder και μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη περιεχομένου. Επίσης, ενσωματώνει χρήσιμους σύντομους κωδικούς και widget.

Κοκίτ

Θέμα KoKit WordPress

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος αποτελεσματικής εμπορίας της επωνυμίας σας από το να έχετε τον καλύτερο ιστότοπο ψηφιακών πρακτορείων. Εδώ είναι το Kokit, ένα από τα καλύτερα θέματα ψηφιακής εταιρείας WordPress που πρέπει να αξιολογήσετε για την επιχείρησή σας. Είναι ένα ισχυρό θέμα που δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας το Bootstrap framework μαζί με τα πρόσθετα WordPress.

Επιπλέον, το Kokit ενσωματώνει επίσης δωρεάν αλλά ισχυρά πρόσθετα. Ένα που αξίζει να αναφερθεί είναι το WooCommerce. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα πλήρως λειτουργικό κατάστημα στον ιστότοπό σας, οπότε είναι δυνατή η πώληση σχεδόν οτιδήποτε.

NewStore

Θέμα NewStore WordPress

Το NewStore σας παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και εξαρτήματα για να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που ακολουθεί όλες τις τελευταίες τάσεις στο διαδίκτυο. Είναι ένα από τα καλύτερα θέματα eCommerce WordPress με ένα εξαιρετικά ελάχιστο άγγιγμα. Δεν υπάρχει σωστή ή λάθος απάντηση όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το NewStore. Θα μπορούσε να είναι έπιπλα, ενδύματα, κοσμήματα, τσάντες, παπούτσια, οτιδήποτε άλλο, το NewStore είναι έτοιμο για όλες τις προκλήσεις που μπορεί να έχετε για αυτό. Με αυτό το ισχυρό θέμα WordPress, είστε ασφαλείς και ασφαλείς με τη δημιουργία ενός καταστήματος πρώτης κατηγορίας.

Ablogia

Θέμα Albogia WordPress

Αν ψάχνετε για έναν απλό και όμορφο μοντέρνο σχεδιασμό για το ιστολόγιό σας, το Ablogia είναι μια καλή επιλογή για εσάς. Το θέμα σας προσφέρει προσαρμοσμένες εικόνες κεφαλίδας και επιλογές μεταφόρτωσης λογότυπου για να κάνετε την ενότητα κεφαλίδας να φαίνεται ελκυστική.

Είναι ένας ελάχιστος σχεδιασμός για να βεβαιωθείτε ότι οι χρήστες σας έχουν εξαιρετική εμπειρία στο ιστολόγιό σας και ότι μπορούν να διαβάσουν το περιεχόμενό σας χωρίς περισπασμούς. Μπορεί να είναι μια πολύ καλή επιλογή για κάθε ιστότοπο προσωπικού ιστολογίου ή περιοδικών ειδήσεων.

Είναι ένας καθαρός, ελάχιστος και φιλικός σχεδιασμός SEO που θα διασφαλίσει ότι το περιεχόμενό σας θα έχει πολύ καλύτερη κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης Google.

Έντουμα

Θέμα WordPress Eduma

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν εξαιρετικό ιστότοπο που είναι αφιερωμένος στη μάθηση, αυτό το θέμα μπορεί να είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας. Είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα θέματα WordPress εκπαίδευσης που μπορείτε να βρείτε αυτήν τη στιγμή στην αγορά. Το Eduma έχει έναν απλοποιημένο, πρακτικό σχεδιασμό που σίγουρα θα προσελκύσει πολλούς αναγνώστες. Δεν απαιτείται γνώση κωδικοποίησης και δεν χρειάζεται να προσλάβετε εμπειρογνώμονες ανάπτυξης ιστοσελίδων.

Αυτό το θέμα της Εκπαίδευσης WordPress ενσωματώνει επίσης ένα μεγάλο κατάλογο από premium χαρακτηριστικά, τα οποία προστέθηκαν δωρεάν. Οι πρόθυμοι μαθητές μπορούν να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο από smartphone, tablet, φορητούς υπολογιστές ή επιτραπέζιους υπολογιστές. Εφόσον διαθέτει οθόνη και σύνδεση στο Διαδίκτυο, θα είναι συμβατή με τον εκπαιδευτικό σας ιστότοπο.

Άρτης

Θέμα Artis WordPress

Το Artis είναι ένα θέμα WordPress που έχει σχεδιαστεί για δημιουργικά άτομα και επαγγελματίες. Το θέμα είναι γεμάτο με πληθώρα επίδειξης ιστότοπων που έχουν επιμεληθεί για διαφορετικές θέσεις και ζευγάρια σε μοναδικά στυλ χαρτοφυλακίου, πάνω από τριάντα τύπους χαρτοφυλακίου, εκτεταμένες επιλογές προσαρμογής, προσαρμοστικές εικόνες για καλύτερη προβολή σε μικρότερες συσκευές, μια συναρπαστική εμπειρία ηλεκτρονικού εμπορίου με τον ελάχιστο σχεδιασμό και πολύ περισσότερο.

Με τη συμπερίληψη των περισσότερων από τα δημοφιλή plugins όπως Visual Composer, Revolution Slider και LayerSlider, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε υπέροχες δυνατότητες με το θέμα. Και πάλι όπως αναφέρθηκε, το WooCommerce ενσωματώνεται απρόσκοπτα στην εμπειρία μαζί με εύχρηστες διατάξεις προϊόντων, Ajax Mini Cart και εντυπωσιακά εφέ.

Μπλογόρα

Θέμα Blogora WordPress

Το Blogora Theme είναι ένα θέμα Bootstrap WordPress που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη δημιουργία αξιόλογων και ελκυστικών προσωπικών ιστολογίων. Διαθέτει 100% απόκριση και συμβατότητα μεταξύ προγραμμάτων περιήγησης που λειτουργεί σε όλες τις συσκευές σαν ένα όνειρο. Το Θέμα Blogora είναι επίσης βελτιστοποιημένο για μηχανές αναζήτησης και ταχύτητα. Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε το έργο σας σε ελάχιστο χρόνο, καθώς και με όσο το δυνατόν λιγότερη δουλειά και ενέργεια.

Μερικές από τις δυνατότητες του Θέματος Blogora είναι πλέγμα τοιχοποιίας, τρεις διατάξεις, μενού προφίλ και κουμπί επιστροφής στην κορυφή. Δεν θα θέλατε καν να αλλάξετε την προεπιλεγμένη ρύθμιση λόγω του πόσο όμορφου, καθαρού και μοντέρνου είναι. Μη χάνετε άλλο χρόνο, επιλέξτε Θέμα Blogora και δημιουργήστε αμέσως μια σελίδα.

Καλοφαγάς

Θέμα Gourmet WordPress

Το Gourmet Restaurant & Cafe WordPress Theme είναι ένα εξελιγμένο και καινοτόμο πρότυπο ιστότοπου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη δημιουργία διαφορετικών ιστότοπων, όπως εστιατόριο, καφετέρια, εταιρική, επιχειρηματική, προσωπική, φωτογραφία και ακόμη και χαρτοφυλάκιο.

Αυτό το θέμα έχει ένα πρόγραμμα επίδειξης με ένα κλικ για να τα ρυθμίσετε όλα. Οι δημιουργοί δημιούργησαν επίσης αυτό το θέμα με ένα κομψό και εύχρηστο πλαίσιο και το έφτιαξαν στο τελευταίο Bootstrap. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα ιστότοπους με δυνατότητα μετάφρασης, μετάφρασης και έτοιμους για κινητά. Επιπλέον, αυτό το θέμα ανταποκρίνεται και φαίνεται εκπληκτικό σε οποιονδήποτε τύπο συσκευής, από επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet έως κινητά τηλέφωνα.

Κλέο

Θέμα Kleo WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Kleo διατηρεί το πλούσιο πρότυπό του σε υψηλό επίπεδο όλων των εποχών για να αξιοποιήσετε στο έπακρο κατά τη δημιουργία μιας πλατφόρμας εργασίας και μια διαδικτυακή πλατφόρμα freelance. Δείχνει μόνο ότι αυτό το πρότυπο κοινωνικού δικτύου Bootstrap είναι το καλύτερο εκεί έξω. Το Kleo παρέχει ευελιξία, ευκολία και λειτουργικότητα στη δημιουργία της απόλυτης διαδικτυακής αγοράς για άτομα που αναζητούν εργασία και άλλα δημιουργικά άτομα. Το Kleo είναι διασκεδαστικό να δημιουργεί και έχει τόνους τεκμηρίωσης και υποστηρικτικών θεμάτων. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πλήρως ενσωματωμένα για να προσελκύσουν πελάτες / ακόλουθους. Τα ειδικά στοιχεία περιλαμβάνουν ημερολόγια, πρόγραμμα επεξεργασίας δέρματος και απεριόριστες επιλογές χρωμάτων. Στην ιστοσελίδα εμφανίζονται απεριόριστες κεφαλίδες και βίντεο υπόβαθρα.

Εν κατακλείδι

Χωρίς αμφιβολία, υπάρχουν πολλά οφέλη από τη χρήση των θεμάτων Bootstrap WordPress. Πρώτα απ ‘όλα, δεν χρειάζεται να προσλάβετε σχεδιαστές. Ως εκ τούτου, εξοικονομεί πολλά χρήματα καθώς και σχεδιασμό προσπαθειών. Τα θέματα του Bootstrap WordPress εξοικονομούν επίσης χρόνο που χρειάστηκε να επενδύσετε στη σύνταξη σελίδων με μεγάλο σχεδιασμό κωδικών.

Επιπλέον, επιταχύνει το νέο σας έργο ανάπτυξης ιστοσελίδων καθώς περιλαμβάνει έτοιμα μπλοκ κωδικοποίησης. Επιτρέπει τη δημιουργία ενός πρωτοτύπου ενός ιστότοπου γρήγορα και αποτελεσματικά. Επίσης, παρέχει μια μεγάλη ποικιλία σεναρίων. Και, το να γράφεις ερωτήματα πολυμέσων δεν θα γίνει πια πονοκέφαλο.

Επιπλέον, αυτό το ανταποκρινόμενο πλαίσιο με βάση το δίκτυο βοηθά τόσο τους ερασιτέχνες όσο και τους επαγγελματίες. Ομοίως, σας προσφέρει ευελιξία για την προσαρμογή των στοιχείων στο θέμα σας.

Αυτή ήταν η λίστα μας με μερικά από τα καλύτερα θέματα Bootstrap WordPress που διατίθενται σήμερα στην αγορά. Εάν αναζητάτε ένα θέμα WordPress, είναι καλύτερα να αναζητήσετε ένα θέμα WordPress με το Bootstrap, επειδή είναι πιο ευέλικτο, προσαρμόσιμο, ελκυστικό και φιλικό προς το χρήστη.

Έχω συλλέξει τα καλύτερα θέματα Bootstrap που είναι διαθέσιμα σε αυτήν την ανάρτηση και θα προσθέσουμε περισσότερα σε αυτήν τη λίστα στο μέλλον. Επομένως, μην ξεχάσετε να προσθέσετε σελιδοδείκτη σε αυτήν τη συλλογή.

Χρησιμοποιήστε τα και ενημερώστε με για την εμπειρία σας στα σχόλια.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map