20 υπέροχες προσθήκες WordPress διαχειριστή

Εσείς και εγώ έχουμε εξετάσει αρκετά χρήσιμα πρόσθετα WordPress τις τελευταίες ημέρες. Θέλω να πω, η συνεχιζόμενη περιπέτεια του WordPress plugin έχει ήδη αποκαλύψει τις επιλογές μας για τα κοινωνικά μέσα, το BuddyPress, τις συνδρομές και πολλά άλλα.


Αυτό είναι πάνω από 100 προσθήκες! Αλλά ποτέ δεν έχουμε ελέγξει τις προσθήκες διαχειριστή WordPress. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για το backend; Βλέπετε, τα περισσότερα από τα πρόσθετα WordPress που εξετάσαμε στις παραπάνω συνδεδεμένες αναρτήσεις έχουν να κάνουν τόσο πολύ με το frontend. Ωστόσο, τα πρόσθετα που θα εξετάσουμε σήμερα θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε τα καθήκοντα διαχειριστή WordPress μεταξύ άλλων.

Είστε προγραμματιστής WordPress; Μείνετε συντονισμένοι. Είστε διαχειριστής ιστολογίου WordPress; Μείνετε συντονισμένοι επίσης. Ανυπομονώ να προσαρμόσετε την περιοχή διαχειριστή του WordPress; Σας έχουμε καλύψει επίσης �� Δείτε τη λίστα με μερικά από τα καλύτερα δωρεάν πρόσθετα διαχειριστή WordPress (απλώς κάντε κλικ στις εικόνες για λήψη των προσθηκών). Απολαύστε την ανάγνωση και μοιραστείτε τα αγαπημένα σας σχόλια στο τέλος!

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

Πρόγραμμα επεξεργασίας μενού διαχειριστή Plugin WordPress

Πρόγραμμα επεξεργασίας μενού διαχειριστή Plugin WordPress

Θέλετε να προσαρμόσετε τα στοιχεία μενού διαχειριστή; Θέλετε να προσθέσετε προσαρμοσμένα στοιχεία μενού στα μενού διαχειριστή σας; Ο Επεξεργαστής Μενού Διαχειριστή σας δίνει όλη τη δύναμη που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό μενού διαχειριστή. Ξέρετε, κάτι που θα λατρέψετε. Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να κάνετε με αυτό το πρόσθετο. Για παράδειγμα, μπορείτε να επεξεργαστείτε τίτλους μενού, να αλλάξετε εικονίδια μενού και να ορίσετε δικαιώματα πρόσβασης, να μεταφέρετε και να αποθέσετε αντικείμενα εύκολα, να δημιουργήσετε εύκολα υπομενού, να αποκρύψετε ένα ολόκληρο μενού (ή μεμονωμένα στοιχεία μενού) και να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα στοιχεία μενού που οδηγούν σε εξωτερικούς συνδέσμους.

Μπορείτε ακόμη και να επαναφέρετε όλα τα προεπιλεγμένα μενού σας με το πάτημα ενός κουμπιού για την πιθανότητα να χάσετε κάτι. Συνοψίζοντας, το πρόσθετο συνδυάζεται με ευκολία εγκατάστασης και χρήσης. Επί πλέον? Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της δωρεάν και της επαγγελματικής έκδοσης. Προφανώς, το τελευταίο έρχεται με επιπλέον χαρακτηριστικά.

Codepress Admin Columns WordPress Plugin

Πρόγραμμα επεξεργασίας στηλών WordPress

Εάν σκοπεύετε να μεταμορφώσετε τις οθόνες διαχειριστή WordPress, το Codepress Admin Columns είναι το πρόσθετο που περιμένατε. Η συνδυασμένη προσπάθεια του Κορδόνι, Οι Tobias Schutter, David Mosterd και Jesper van Engelen, Admin Columns έρχονται με πάνω από ενενήντα (90) προσαρμοσμένες στήλες, καθώς και τη δυνατότητα να βελτιώσετε εύκολα τον πίνακα διαχείρισης των πελατών σας, επιλογές για ταξινομήσιμες και επεξεργάσιμες στήλες για να διευκολύνετε την εργασία σας, δυνατότητα εισαγωγής και λειτουργικότητα εξαγωγής, εύκολη ενσωμάτωση με άλλα πρόσθετα, προσαρμοσμένα πεδία για όλες τις προσαρμοσμένες ανάγκες σας (Δείτε, φροντίζετε καλά) και πλήρη τεκμηρίωση. Προσθέστε ζωή (και τόση χρησιμότητα) στην περιοχή διαχειριστή σας με τις στήλες διαχειριστή Codepress.

Πρόσθετο WordPress WP-Optimize

Πρόσθετο WP Optimize WordPress

Είναι ο ιστότοπός σας WordPress πιο αργός από το συνηθισμένο; Μαντέψτε τι, η βάση δεδομένων σας θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, το σκουπίδια βρίσκει πάντα τη διαδρομή του στη βάση δεδομένων του WordPress. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια αργή ιστοσελίδα και να προκαλέσει μερικά λάθη του WordPress. Τι να κάνω? Πρέπει να βελτιστοποιείτε τη βάση δεδομένων WordPress από καιρό σε καιρό. Ταυτόχρονα, η βελτιστοποίηση της βάσης δεδομένων σας μπορεί να είναι μια δύσκολη εργασία αν δεν γνωρίζετε το πρώτο πράγμα για το PhpMyAdmin.

Εισαγάγετε το WP-Optimize και η ημέρα (δίπλα στη βάση δεδομένων σας) αποθηκεύεται. Αυτό το ειδικό πρόσθετο έχει πάνω από ένα (1) εκατομμύριο λήψεις, μια εντυπωσιακή βαθμολογία 4,6 / 5,0 και θα σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε αυτόματα τη βάση δεδομένων του WordPress. Το WP-Optimize θα απαλλάξει τη βάση δεδομένων σας από παλιές αναθεωρήσεις μετά, ανεπιθύμητα μηνύματα και σχόλια απορριμμάτων, trackback και pingbacks για να αναφέρουμε μερικά. Μπορείτε να δείτε περισσότερες λειτουργίες στη σελίδα της προσθήκης στο WordPress.org.

Γρήγορη προσθήκη WordPress / Post Redirect

Γρήγορη προσθήκη WordPress / Post Redirect

Με εξαιρετική βαθμολογία 4,7 / 5,0 και πάνω από 550K λήψεις, το Quick Page / Post Redirect Plugin προσθέτει ευκολία στην ανακατεύθυνση. Θέλετε να ανακατευθύνετε τους χρήστες σε άλλες σελίδες εύκολα; Οι ακόλουθες δυνατότητες θα αποκαλύψουν γιατί το Quick Page / Post Redirect είναι το πρόσθετο ανακατεύθυνσης που χρειάζεστε. Οι λειτουργίες με μια ματιά περιλαμβάνουν καθολικές επιλογές για την προσαρμογή μαζικών συνδέσμων ανακατεύθυνσης, τρέχουσα συμβατότητα έκδοσης WordPress, προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων (και άλλα πρόσθετα), δυνατότητα ανακατεύθυνσης των χρηστών σε ένα νέο ή ίδιο παράθυρο, δυνατότητα προσθήκης χαρακτηριστικού rel = “nofollow” σε συνδέσμους, ανακατεύθυνση 404 σελίδων σφαλμάτων και άλλα. Κάντε ανακατεύθυνση στο επόμενο επίπεδο με το πρόσθετο Quick Page / Post Redirect.

Προσθήκη διαχειριστή WordPress

Προσθήκη διαχειριστή WordPress

Δεν μπορείτε (ή δεν θα) να διαχειριστείτε τις βάσεις δεδομένων MySQL με μη αυτόματο τρόπο; Η προσθήκη διαχειριστή παρέχει όλη τη δύναμη που χρειάζεστε για τη διαχείριση των βάσεων δεδομένων του WordPress από την πιο γνωστή περιοχή διαχειριστή του WordPress. Πόσο δροσερό είναι αυτό?

Μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε, από την περιήγηση σε πίνακες έως την εκτέλεση ερωτημάτων SQL και την εκτέλεση βελτιστοποίησης βάσης δεδομένων μεταξύ άλλων λειτουργιών. Είναι πραγματικά βασικό και θα διασκεδάσετε αν θέλετε να μπείτε στα DB σας. Ο διαχειριστής είναι συμβατός με το WordPress 3.9.1 και το WordPress Multisite, οπότε και υποθέτω ότι είστε καλυμμένοι. Έχει περισσότερες από 100 χιλ. Λήψεις και φωτεινή βαθμολογία 4,8 / 5,0.

Πρόσθετο εντοπισμού σφαλμάτων WordPress

Πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων Plugin WordPress

Γεια σας προγραμματιστής WordPress! Θέλετε να αναλύσετε σφάλματα και να κατανοήσετε καλύτερα πώς να αναπτυχθείτε με το WordPress; Εάν είπατε ναι, τα αντικείμενα εντοπισμού σφαλμάτων είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Με βαθμολογία 4,9 / 5,0, αυτό το εύκολο στην εγκατάσταση και χρήση πρόσθετο παρέχει πολλές πληροφορίες όπως χρήση μνήμης, λειτουργικό σύστημα, έκδοση WordPress, χρόνος φόρτωσης σελίδας, πληροφορίες ερωτήματος, πληροφορίες προσωρινής μνήμης, πληροφορίες cron, ορισμούς FTP και SSH, ορισμοί cookie, συντομεύσεις και πολλά άλλα. Αναπτύχθηκε από τους Frank και Inpsyde GmbH, το Debug Objects είναι ένα εξαιρετικό plugin για κάθε προγραμματιστή WordPress εκεί έξω.

Πρόσθετο WP Super Edit WordPress

Πρόσθετο WP Super Edit WordPress

Θέλετε πάντα περισσότερη λειτουργικότητα από τον οπτικό σας επεξεργαστή wysiwyg; Θέλετε πάντα να υπάρχουν διαθέσιμες λειτουργίες; Αυτό δεν θα προσθέσει διασκέδαση στην περιπέτειά σας στο blogging; Έχετε κουραστεί να περιμένετε ένα πρόσθετο που θα εκχωρήσει αυτήν την επιθυμία; Λοιπόν, η αναμονή τελείωσε! Το WP Super Edit προσθέτει προσαρμοσμένα πρόσθετα και κουμπιά TinyMCE στον οπτικό σας επεξεργαστή, προσφέροντάς σας περισσότερες λειτουργίες για να ζωντανέψετε το περιεχόμενό σας. Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της προσθήκης περιλαμβάνουν ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας μεταφοράς και απόθεσης, πρόσβαση σε ενσωματωμένες επιλογές WordPress, επιπλέον πρόσθετα και κουμπιά TinyMCE, εύκολη εγκατάσταση και επιλογές διαμόρφωσης. Το WP Super Edit έχει βαθμολογία 4.0 / 5.0 και πάνω από 250K λήψεις.

Μαρτυρίες από το Aihrus WordPress Plugin

Μαρτυρίες από το Aihus WordPress Plugin

Η προσθήκη μαρτυριών στον ιστότοπό σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να οικοδομήσετε την εμπιστοσύνη των πελατών γύρω από την επωνυμία σας στο διαδίκτυο. Οι μαρτυρίες από το Aihrus είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο που θα σας βοηθήσει να μετακινήσετε κείμενο, εικόνες ή βίντεο για να δημιουργήσετε περιστρεφόμενες μαρτυρίες, να προσθέσετε ανάμεικτο περιεχόμενο, να εμφανίσετε τυχαίες μαρτυρίες, να προσθέσετε fade και άλλες μεταβάσεις σε μαρτυρίες, να φιλτράρετε περιεχόμενο ανά κατηγορία, αναγνωριστικό ή ετικέτες. Με εντυπωσιακή βαθμολογία 4.4 / 5.0 και πάνω από 450k λήψεις, οι μαρτυρίες του Aihrus είναι πιο γνωστές για τις ακόλουθες λειτουργίες: API για προσαρμογή μαρτυριών, φιλική διεπαφή, στυλ CSS, συντομεύσεις, widget και προσαρμοσμένα πεδία για προσθήκη τίτλου, email, τοποθεσίας, εταιρεία κ.λπ..

Πρόσθετο WordPress Database WordPress

Πρόσθετο WordPress Database WordPress

Εάν σκοπεύετε να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο ιδιότητας μέλους WordPress ή έχετε ήδη έναν, πρέπει να έχετε ένα μέσο δημιουργίας και συντήρησης μιας βάσης δεδομένων των μελών. Αυτό σημαίνει ότι η προσθήκη συμμετέχοντα βάση δεδομένων. Αυτή η προσθήκη θα σας επιτρέψει να εισαγάγετε εγγραφές ξεχωριστά, να ανεβάσετε εγγραφές από ένα αρχείο CSV ή να επιτρέψετε στα μέλη να δημιουργήσουν εγγραφές μόνοι τους. Αυτή η προσθήκη είναι πλήρως προσαρμόσιμη, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πολλές φόρμες για τη συλλογή εγγραφών, περιλαμβάνει εκπληκτική λειτουργικότητα σύντομου κώδικα, δυνατότητες ανακατεύθυνσης φόρμας κατά την πλήρωση, υποστηρίζει ειδοποιήσεις μέσω email και πολλά άλλα. Η βάση δεδομένων συμμετεχόντων έχει βαθμολογία 5.0 / 5.0 (η υψηλότερη που έχουμε δει μέχρι στιγμής) και σχεδόν 100 χιλ. Λήψεις.

Πρόσθετο WordPress AJAX Live Spell Checker

Πρόσθετο WordPress Ajax Live Spell Checker

Σφάλματα ορθογραφίας; Δεν το θέλουμε τώρα; Αυτό είναι ένα απλό αλλά ισχυρό plugin που δημιουργήθηκε από το Lab4Games (Kepo-ing Zz85). Ο έλεγχος ορθογραφίας Ajax σάς επιτρέπει να εντοπίζετε ορθογραφικά λάθη. Είναι εύκολο στην εγκατάσταση και τη χρήση και ενσωματώνεται στο Ο ορθογραφικός έλεγχος του Chris Meller στο Google και Ο ορθογραφικός έλεγχος του Gassison Locke Υπηρεσίες.

Firestats (+ Γραφήματα) Plugin WordPress

Πρόσθετο FireStats WordPress

Έχετε παρατηρήσει στατιστικά στοιχεία και μετρήσεις επισκεψιμότητας; Θέλετε να κατανοήσετε πλήρως την επισκεψιμότητά σας χωρίς να αφήσετε ποτέ τον πίνακα ελέγχου διαχειριστή WordPress; Το Firestats είναι απλώς η προσθήκη διαχειριστή του WordPress που χρειάζεστε Το Firestats σας προσφέρει πολλές πληροφορίες για την επισκεψιμότητά σας. Μετά την εγκατάσταση, η προσθήκη θα σας επιτρέψει να αναλύσετε την επισκεψιμότητά σας και να δείτε πολλά, μεταξύ άλλων, τη διεύθυνση IP του χρήστη, τη χώρα διαμονής, το λειτουργικό σύστημα και τον τύπο προγράμματος περιήγησης. Τα γραφήματα Firestats (ένα πρόσθετο από μόνο του, αλλά μπορείτε να το ονομάσετε πρόσθετο WordPress) προσθέτει λεπτομερή Διαγράμματα Firestats, δίνοντάς σας αξιόπιστη γραφική αναπαράσταση της κίνησής σας.

WordPress Mobile Pack WordPress Plugin

WordPress Mobile Pack WordPress Plugin

Μην δημιουργείτε απλώς έναν ανταποκριτικό ιστότοπο WordPress που φαίνεται υπέροχος σε κινητές συσκευές, μην δημιουργείτε μια εφαρμογή για κινητά χρησιμοποιώντας το Πακέτο για κινητά του WordPress και δώστε στον επισκέπτη του κινητού σας μια πλουσιότερη εμπειρία χρήστη (UX). Με σχεδόν 600 χιλιάδες λήψεις και βαθμολογία άνω του μέσου όρου 3,8 / 5,0, αυτό το WordPress Mobile Pack έχει σχεδιαστεί για bloggers, εμπόρους περιεχομένου και εκδότες που θέλουν να αποκτήσουν αναγνώστες κινητών συσκευών.

Η προσθήκη λειτουργεί με Windows Phone 8, συσκευές iPhone και τηλέφωνα Android και είναι συμβατή με μεγάλα προγράμματα περιήγησης. Επιπλέον, το WordPress Mobile Pack είναι συμβατό με την τελευταία έκδοση του WordPress 3.9.1 και διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες, όπως μια ανταπόκριση διεπαφή, θεματικές επιλογές, συγχρονισμό αναρτήσεων και σχολίων και αναλυτικών στοιχείων μεταξύ πολλών άλλων προσαρμόσιμων δυνατοτήτων.

Broken Link Checker WordPress Plugin

Broken Link Checker WordPress Plugin

Τα άτομα και τα ρομπότ Google δεν το αντιπαθούν όταν τα στέλνετε σε 404 σελίδες σφαλμάτων. Εάν δεν το γνωρίζατε, οι σπασμένοι σύνδεσμοι μπορεί να βλάψουν σοβαρά το SEO σας και να απομακρύνουν δυνητικούς πελάτες. Λοιπόν, πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από σπασμένους συνδέσμους; Πρώτον, πρέπει να βρείτε τους σπασμένους συνδέσμους. Εδώ μπαίνει η προσθήκη Broken Links Checker. Η προσθήκη παρακολουθεί το ιστολόγιό σας για σπασμένους συνδέσμους και σας ειδοποιεί αμέσως ότι βρέθηκε.

Το Broken Link Checker διαθέτει τις καλύτερες δυνατότητες εύκολης προσαρμογής, επεξεργάζεται αυτόματα συνδέσμους από τη σελίδα του plugin, παρακολουθεί συνδέσμους σε ολόκληρο τον ιστότοπό σας, προσθέτει το χαρακτηριστικό rel = “nofollow” σε σπασμένους συνδέσμους για να αποθαρρύνει τα bots της μηχανής αναζήτησης, τους φιλτραρίσιμους συνδέσμους κ.λπ. Η προσθήκη έχει μια εντυπωσιακή βαθμολογία των λήψεων 4.1 / 5.0 και άνω των 2,5 εκατομμυρίων (εκατομμύρια) Έλεγχος συνδέσμου W3C αντί να εγκαταστήσετε μια προσθήκη).

Πρόσθετο Google Authenticator WordPress

Πρόσθετο Google Authenticator WordPress

Όπως είδαμε σε μια πρόσφατη ανάρτηση, η ασφάλεια του WordPress είναι ένα σοβαρό ζήτημα. Εκτός αν έχετε Vaultpress ή μια παρόμοια υπηρεσία, μην αφήνετε ποτέ τα θέματα ασφαλείας του WordPress σας τυχαία. Η προσθήκη Google Authenticator σας προσφέρει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για τον ιστότοπό σας στο WordPress. Ολόκληρη η λειτουργία εκτελείται στην εφαρμογή Google Authenticator. Με εξαιρετική βαθμολογία 4,8 / 5,0, το Google Authenticator από τον Henrik Schack είναι το πρόσθετο που χρειάζεστε για να ενισχύσετε την ασφάλειά σας στο WordPress.

Αναζήτηση Regex WordPress Plugin

Αναζήτηση στο Regex

Το Search Regex παίζει έναν ρόλο και το παίζει καλά. Η προσθήκη σάς δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης και αντικατάστασης οποιουδήποτε τύπου δεδομένα στον ιστότοπό σας. Ψάχνετε σελίδες ή δημοσιεύσεις; Κατηγορίες, ετικέτες ή σχόλια; Μπορείτε να βρείτε και να αντικαταστήσετε οτιδήποτε θέλετε με το πάτημα ενός κουμπιού. Αυτό το πρόσθετο προορίζεται να προσθέσει ευκολία στη μετεγκατάσταση ιστότοπων. Θυμάστε πόσο δύσκολο είναι να βρείτε αρχεία μετά τη μετακίνηση του ιστότοπού σας; Η αναζήτηση Regex by John Godley λειτουργεί αυτόματα και έχει μια ελκυστική βαθμολογία 4,7 / 5,0.

Πρόσθετο AdRotate WordPress

Πρόσθετο Adrotate WordPress

Συνεργάζεστε με πολλές διαφημίσεις; Ίσως έχετε (ή εκτελείτε) περισσότερες από λίγες τοποθεσίες που συνοδεύουν περισσότερες από μερικές διαφημίσεις; Πώς διαχειρίζεστε τις διαφημίσεις; Πώς κρατάς υγιείς; Επιλέξατε το AdRotate. Με πάνω από 770K λήψεις και βαθμολογία 3,8 / 5,0, το AdRotate σας επιτρέπει να προσθέσετε και να διαχειριστείτε εύκολα διαφημίσεις. Βασικά επίπεδα; διαχειρίζεστε διαφημίσεις από έναν κεντρικό πίνακα ελέγχου που σας προσφέρει πολλές επιλογές. Έχετε τον έλεγχο των διαφημίσεών σας με αυτήν την προσθήκη. Ο Arnan de Gans, ο συγγραφέας, είναι σίγουρος ότι θα λατρέψετε το AdRotate. Το να κερδίζεις χρήματα θα γίνει εξαιρετικά εύκολο, ισχυρίζεται ο Arnan.

Πλαίσιο επιλογών Redux

Πλαίσιο επιλογών Redux

Είναι ένα πρόσθετο. Όχι, είναι ένα πλαίσιο. Λοιπόν, σύμφωνα με τους συγγραφείς: Το Redux είναι ένα απλό, πλήρως επεκτάσιμο και εύχρηστο πλαίσιο επιλογών για θέματα και προσθήκες WordPress. Με εξαιρετική βαθμολογία 5.0 / 5.0, το Redux Framework θα απλοποιήσει κατά πολύ την ανάπτυξη θέματος και προσθηκών WordPress. Σας προσφέρει ένα επεκτάσιμο και απλοποιημένο πλαίσιο WordPress για να εργαστείτε (έχουν ακόμη και τόνους premium Redux Extensions). Αυτή η προσθήκη θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε σε ό, τι αφορά το θέμα του WordPress και την ανάπτυξη προσθηκών. Δείτε μερικά από τα στιγμιότυπα οθόνης που έχουμε στο Themeforest για να δούμε πόσα είναι δυνατά με το Redux.

Inline Σχόλια Plugin WordPress

Inline Σχόλια Plugin WordPress

Τα σχόλια υποδεικνύουν πώς το κοινό-στόχος σας ανταποκρίνεται στο μήνυμά σας. Δεν πρέπει ποτέ να αποφεύγετε τα σχόλια ως κάτοχος ιστότοπου WordPress. Αντ ‘αυτού, θα πρέπει να συνεισφέρετε στη συζήτηση και να κάνετε τους αναγνώστες να αισθάνονται περισσότερο σαν στο σπίτι τους. Θα πρέπει επίσης να κάνετε το καθήκον σας να ενθαρρύνετε τους αναγνώστες να αφήνουν σχόλια χρησιμοποιώντας ένα πρόσθετο, όπως Inline Comments. Αυτό που κάνει αυτό το καλό κομμάτι κώδικα είναι να προσθέσει «… το σύστημα σχολίων σας στο πλάι των παραγράφων, των τίτλων και άλλων τμημάτων…» των δημοσιεύσεών σας. Η προσθήκη είναι πολύ εύκολη στην εγκατάσταση και προσαρμογή και λειτουργεί προσθέτοντας ένα συννεφάκι στο πλάι της επιλεγμένης ενότητας. Το Inline Comments αναπτύχθηκε από τον Kevin Weber και έχει βαθμολογία 4,8 / 5,0.

Επιπρόσθετο μενού διαχειριστή WordPress Plugin

Επιπρόσθετο μενού διαχειριστή WordPress Plugin

Θέλετε να εκπλήξετε τους πελάτες σας με περισσότερο χώρο στην περιοχή διαχειριστή του WordPress; Σας προσφέρουμε μόνο την προσθήκη για αυτό. Γνωρίστε το Float Admin Menu, ένα εξαιρετικά αποδοτικό πρόσθετο διαχειριστή WordPress που επανατοποθετεί το μενού διαχειριστή σας από αριστερά προς τα πάνω. Μπορείτε να επεκτείνετε το μενού όποτε θέλετε. Η προσθήκη είναι πλήρως ανταποκρινόμενη, λειτουργεί με το WordPress 3.9.1 και έχει εντυπωσιακή βαθμολογία 5.0 / 5.0. Πέρασα το μενού διαχειριστή μου και μου άρεσε. Λειτουργεί κατά την ενεργοποίηση.

Κατεβάστε το Plugin Monitor WordPress

20-great-wordpress-admin-plugins-download-monitor-wpexplorer

Εξυπηρετείτε ψηφιακά προϊόντα στον ιστότοπό σας; Θέλετε να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα λήψης; Εάν αυτό είναι ναι, η προσθήκη παρακολούθησης λήψης θα σας βοηθήσει να προσθέσετε και να διαχειριστείτε λήψεις χρησιμοποιώντας ένα φιλικό περιβάλλον εργασίας χρήστη (UI), να προσθέσετε αρχεία κατά την επεξεργασία αναρτήσεων, να συμπεριλάβετε συνδέσμους καθρέφτη για λήψεις, να παρακολουθείτε τους αριθμούς λήψης, να περιορίσετε και να ελέγξετε την πρόσβαση σε λήψεις και περισσότερο. Το Download Monitor έχει ληφθεί πάνω από 620K φορές και έχει βαθμολογία 3,9 / 5,0.

Πάνω σε εσάς

Ας ελπίσουμε ότι βρήκατε μερικές νέες προσθήκες που θα σας βοηθήσουν με τους ιστότοπους του WordPress. Γνωρίζετε τυχόν προσθήκες διαχειριστή WordPress που θα θέλατε να περιλαμβάνονται εδώ; Παρακαλώ μοιραστείτε μαζί μας στα σχόλια. Καλή ανάπτυξη!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map