20+ Καλύτερα Θέματα WordPress για Μουσικούς

Καλύτερα θέματα WordPress για μουσικούς

Είναι ένας γρήγορος κόσμος με γνώμονα το Διαδίκτυο εκεί έξω, και το να γνωρίζεις πώς να εμπορευτείς τον εαυτό σου αποτελεσματικά είναι ένας βασικός παράγοντας για το πόσο επιτυχής θα γίνεις. Τα θέματα και οι προσθήκες στο WordPress διαδραματίζουν βασικό ρόλο στον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με τους θαυμαστές σας και σε αυτήν την ανάρτηση, θα καλύψουμε το καλύτερο που έχει να προσφέρει το WordPress για μουσικούς σε θέματα.


Είτε μόλις ξεκινάτε ως μουσικός ή είστε ήδη σε μια μπάντα που έχει ήδη αξιοπρεπή παρακολούθηση, ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζετε τον εαυτό σας στο Διαδίκτυο μπορεί να σημαίνει τη διαφορά μεταξύ της αστάθειας και της αφάνειας. Πιθανότατα έχετε μια εικόνα που κρατάτε κοντά και αγαπητή, αλλά ποια είναι η εικόνα με την οποία θέλετε σύντομα να λατρεύουν όλοι οι θαυμαστές σας; Τι είδους μουσική και τρόπο ζωής αντιπροσωπεύετε?

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα κορυφαία μουσικά θέματα του WordPress για να σας ξεσηκώσουμε.

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

1. Πλούσια

πλούσιο θέμα μουσικής wordpress

Η μουσική είναι τροφή για την ψυχή – μια παγκόσμια γλώσσα που απολαμβάνουν πολλοί άνθρωποι. Εάν προσπαθείτε να προσεγγίσετε περισσότερες ψυχές με τη μουσική σας, χρειάζεστε ένα όμορφο και ισχυρό θέμα μουσικής WordPress όπως το Lush by power ελίτ συγγραφέας Iron Templates.

Το Lush είναι μια ολοκληρωμένη λύση για όλους στη μουσική βιομηχανία, από DJs έως jazz master, punk rockers και κάθε άλλο επαγγελματία μουσικής που μπορείτε να σκεφτείτε. Αυτή η ομορφιά είναι γεμάτη με όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για να προβάλλετε το μουσικό σας έργο.

Με 8+ επιδείξεις που μπορείτε να εισαγάγετε με ένα μόνο κλικ, το Lush σας προσφέρει πολλές επιλογές στυλ για τη δημιουργία της μουσικής ιστοσελίδας των ονείρων σας. Επιπλέον, αυτό το θέμα μουσικής WordPress συνοδεύεται από το ισχυρό εργαλείο δημιουργίας σελίδων WPBakery, προσφέροντάς σας τον απόλυτο έλεγχο της εμφάνισης και της απόδοσης του ιστότοπού σας.

Αυτό δεν είναι το τέλος του, Lush έρχεται με εντυπωσιακά άλμπουμ φωτογραφιών, απεριόριστες διατάξεις, χρώματα και γραμματοσειρές, ένα πλήρως εξοπλισμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου (σκεφτείτε στίχους, σχόλια, βίντεο Youtube κ.λπ.), δισκογραφία, Slider Revolution, ένα παιδικό θέμα ως καθώς και ένας αμφιβληστροειδής και σχεδιαστικός σχεδιασμός που σημαίνει ότι η μουσική σας θα φαίνεται υπέροχη σε πολλές συσκευές.

Επιπλέον, το Lush είναι έτοιμο για WooCommerce, που σημαίνει ότι μπορείτε να αρχίσετε να πουλάτε τα εισιτήρια μουσικής και εκδηλώσεων μόλις εγκαταστήσετε το θέμα. Εκτός αυτού, έχετε τρία στυλ μενού, ώστε να μπορείτε να σερβίρετε το μουσικό σας περιεχόμενο στους θαυμαστές σας, όπως ένα rockstar. Επιπλέον, έχετε τις δυνατότητες αντίστροφης μέτρησης του gigs και των συμβάντων που σας βοηθούν να παραμείνετε στην κορυφή της μουσικής σας καριέρας.

2. Soundboard

θέμα wordpress για μουσικούς

Ενώ ονειρεύεστε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που θα φωτίζει τη μουσική σας, το μουσικό θέμα Soundboard WordPress ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση για την εμπορία της εργασίας σας. Αυτό το θέμα δίνει προτεραιότητα στους θαυμαστές σας βάζοντας όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστούν στην αρχική σελίδα.

Χάρη σε 5 προσαρμοσμένα widget, μπορείτε εύκολα να εμφανίσετε ειδήσεις, ημερομηνίες περιήγησης, νεότερο άλμπουμ, πιο πρόσφατα βίντεο, πιο πρόσφατες φωτογραφίες και ακόμη και αντικείμενα από το κατάστημά σας. Εκτός αυτού, μπορείτε πάντα να συνδέσετε τα δικά σας widget στην αρχική σελίδα για να δημιουργήσετε μια ικανοποιητική εμπειρία για τους θαυμαστές σας.

Στο τμήμα αισθητικής, το Soundboard δεν απογοητεύει. Για αρχάριους, αποστέλλεται με δύο προκατασκευασμένα δέρματα, δηλαδή, ανοιχτό και σκοτεινό, δίνοντάς σας ένα προβάδισμα όσο δημιουργεί μια όμορφη ιστοσελίδα. Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε το φόντο για να προσθέσετε κάποιο στυλ. Επιπλέον, το θέμα συνοδεύεται από 5 διαφορετικά πρότυπα σελίδων και 5 προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων.

Αν νομίζετε ότι αυτό είναι όλο, κάνετε λάθος. Το θέμα της μουσικής Soundboard συνοδεύεται από 800+ εικονίδια Google Fonts και Font Awesome. Η προσθήκη μιας δισκογραφίας, βίντεο ή γκαλερί εικόνων είναι όλα θέμα και κάντε κλικ. Επιπλέον, λαμβάνετε ένα lightbox εικόνας, ώστε οι θαυμαστές σας να μπορούν να απολαμβάνουν τις φωτογραφίες της συναυλίας σας χωρίς περισπασμούς.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι το Soundboard είναι αρκετά εύκολο στη χρήση. Οι αρχάριοι και οι προγραμματιστές θα λατρέψουν αυτό το θέμα μουσικής WordPress χάρη στις ευέλικτες επιλογές που καθιστούν το θέμα ένα αεράκι για να εργαστεί. Το θέμα είναι συμβατό με το WooCommerce, τη φόρμα επικοινωνίας 7 και όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης.

3. Singl (δωρεάν)

Singl Δωρεάν WordPress Θέμα

Από τους σχεδιαστές στο Automattic έρχεται το Singl, ένα μινιμαλιστικό θέμα που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια ισχυρή διαδικτυακή παρουσία. Έχει εντυπωσιακό μαύρο φόντο και συνδυασμό χρωμάτων σε κλίμακα του γκρι που είναι υποχρεωμένο να πολώσει την άποψη, οπότε βεβαιωθείτε ότι αντικατοπτρίζει την επωνυμία σας! Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν κολλώδεις αναρτήσεις, προσαρμοσμένα μενού, εικόνες κεφαλίδας και φόντου, ενσωματωμένη φόρμα συνδρομής και ενσωμάτωση κοινωνικού δικτύου.

4. MusicPress

θέμα μουσικής τύπου wordpress

Χρειάζεστε ένα ισχυρό θέμα WordPress για να τοποθετήσετε τη μουσική σας μπροστά στο κοινό σας. Τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά όπως ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου, η δισκογραφία και οι όμορφες γκαλερί είναι απαραίτητη. Η ετοιμότητα SEO και ο σχεδιασμός απόκρισης είναι δύο άλλοι ζωτικοί παράγοντες που πρέπει να θυμάστε, όπως και η ευκολία χρήσης.

Εάν βρίσκεστε στην αγορά ενός μουσικού θέματος WordPress που ενσωματώνει όλες αυτές τις λειτουργίες και μετά κάποιες, δεν θέλετε τίποτα άλλο εκτός από το θέμα MusicPress WordPress.

Το MusicPress είναι το τέλειο θέμα μουσικής WordPress για σόλο καλλιτέχνες, DJs, συγκροτήματα, ιστότοπους θαυμαστών, περιοδικά ψυχαγωγίας, δισκογραφικές εταιρείες και κάθε άλλη χρήση μουσικής. Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν 3 προκατασκευασμένα skins, ένα έτοιμο κατάστημα, 3 ρυθμιστικά αρχικής σελίδας, κριτικές, κοινωνική κοινή χρήση, προσαρμοσμένους συντομεύσεις, απεριόριστες περιοχές widget, αναπτυσσόμενα μενού και πολλά άλλα.

5. Byblos (δωρεάν)

Byblos Δωρεάν θέμα WordPress

Για έναν εξαιρετικά καθαρό και μοντέρνο σχεδιασμό, αυτό το δωρεάν θέμα WordPress θα σας κάνει να πηδήξετε και να παίζετε σε χρόνο μηδέν! Ιδανικό για μουσικούς, το Byblos by Smartcat είναι ένα ολισθητικό θέμα πλήρους πλάτους που φαίνεται υπέροχο και εύκολα προσαρμόσιμο. Τα πλακάκια πλέγματος τοιχοποιίας είναι υπέροχα αν έχετε πολλές γκαλερί ή παρόμοια. εμποδίζουν τη σελίδα να είναι υπερβολικά ακατάστατη, γεγονός που μπορεί να αποτρέψει τους χρήστες να εξερευνήσουν τον ιστότοπό σας. Επιπλέον περιλαμβάνει λειτουργίες όπως κάθετη διάταξη μενού, ενσωματωμένη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO), γραμματοσειρά και εκκίνησης, widgets πλευρικής γραμμής και υποσέλιδου, κινούμενες εικόνες CSS3 και προσαρμόσιμες παροτρύνσεις για δράση

6. Μουσική λέσχη

μουσική λέσχη wordpress μουσική θέμα

Στο νούμερο τέσσερα έχουμε το Music Club, ένα μοναδικό θέμα μουσικής WordPress που – με κάποιο τρόπο – μου θυμίζει ένα παιχνίδι με κάρτες και τετράφυλλα τριφύλλια. Έχετε ακούσει ποτέ για τη δεισιδαιμονία της καλής τύχης που σχετίζεται με το τελευταίο?

Παρεμπιπτόντως, σε μια τράπουλα 52 φύλλων, γιατί δεν έχουν ένα τετράφυλλο τριφύλλι ως σύμβολο για το κοστούμι των κλαμπ, αντί του τριφυλλιού τριφυλλιού; Για ένα τυχερό παιχνίδι, θα μπορούσε να δείξει κάποιο βαθμό καλής τύχης, δεν συμφωνείτε; Αλλά διαχωρίζω.

Αν αυτή είναι η τυχερή μέρα σας, το θέμα του Music Club WordPress είναι διαφορετικό από ό, τι έχετε ξαναδεί, τι γίνεται με μια λίστα χαρακτηριστικών που θα σας τραβήξουν.

Το Music Club είναι μια ιδανική λύση για τους λάτρεις της μουσικής του club, DJ, μουσικούς, ραδιοφωνικούς σταθμούς και προγραμματιστές εκδηλώσεων, για να αναφέρουμε λίγους..

Ενώ το Music Club είναι εύκολο στη χρήση, το θέμα συνοδεύεται από ισχυρά εργαλεία για τη διαχείριση εκδηλώσεων και την κοινή χρήση του μουσικού σας πάθους με τον κόσμο.

Οι δυνατότητες που θα λατρέψετε περιλαμβάνουν ένα πλωτό πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου που παραμένει με τον ακροατή σε οποιαδήποτε σελίδα του ιστότοπού σας, ένα πρότυπο σελίδας προορισμού, Δημιουργία σελίδων, ρυθμιστικά, όμορφα μουσικά άλμπουμ, μια επερχόμενη δυνατότητα εκδηλώσεων που προσφέρει στους θαυμαστές σας λεπτομέρειες και εισιτήρια, και Μπορώ να συνεχίσω.

Με πολλές προηγμένες επιλογές θεμάτων και ευέλικτη σχεδίαση, τίποτα δεν σας εμποδίζει να δημιουργήσετε τη μουσική ιστοσελίδα WordPress των ονείρων σας.

7. FWRD

προσθήκη μουσικής fwrd wordpress

Ας πούμε ότι θέλετε ένα σελιδοδείκτη (εισαγωγή συνδέσμου) που συνοδεύεται από λειτουργίες πολλών σελίδων. Ποιός ξέρει? Ίσως το σχέδιο είναι να προσθέσετε περισσότερες σελίδες στο μέλλον, ακόμα κι αν το μόνο που χρειάζεστε αυτήν τη στιγμή είναι ένας ιστότοπος μίας σελίδας.

Είτε έχετε τόσο συγκεκριμένη ανάγκη είτε θέλετε να έχετε και τις δύο επιλογές, θα λατρέψετε το θέμα του FWRD WordPress.

Καυτό κατευθείαν έξω από την πόρτα, αυτό το banger θα αναπνέει τη ζωή πίσω στον ιστότοπο μουσικής σας. Αν ξεκινάτε, από την άλλη πλευρά, το FWRD δημιουργεί μια σταθερή βάση για τον ιστότοπό σας.

Με 5 έτοιμα για εισαγωγή demo και άλλα σύντομα, δεν θα έχετε ποτέ επαγγελματικά σχέδια για να ανακαλύψετε μερικές δυνατότητες (ή ακόμη και να διαταράξετε) τον κλάδο.

Δεν είναι μόνο αυτό, αυτό το θέμα μουσικής του WordPress συνοδεύεται από το δημοφιλές WPBakery Page Builder, που σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε σχεδιαγράμματα από αυτόν τον γαλαξία χωρίς να ξεσπάσετε. Πάνω από 100 επιλογές σχεδίασης κεφαλίδας είναι χρήσιμες αν θέλετε να δημιουργήσετε εύκολα φανταστικά μενού.

Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν το Essential Grid, φόντο βίντεο και parallax, καυτούς συνδέσμους (ιδανικοί για έναν ιστότοπο με έναν τηλεειδοποιητή), διαχείριση εκδηλώσεων και συναυλιών, μουσικά άλμπουμ, συσκευές αναπαραγωγής ήχου, WooCommerce, μετάφραση, απεριόριστες διατάξεις, χρώματα και γραμματοσειρές, Slider Revolution , σχεδιασμός με ανταπόκριση και αμφιβληστροειδή, παιδικό θέμα και ούτω καθεξής.

8. Blackoot (δωρεάν)

Θέμα Blackoot Lite Freemium WordPress

Το Blackoot Lite είναι ένα δωρεάν θέμα WordPress που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τους μουσικούς και τους φωτογράφους. Αυτό το κομψό και ευαίσθητο θέμα WordPress μπορεί να σας επιτρέψει να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο σε λίγα λεπτά. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν περιοχές με widget, προσαρμόσιμο φόντο, αυτόματη μετάφραση και πλήρως ανταποκρινόμενο σχεδιασμό

Έχετε επίσης την επιλογή να κάνετε αναβάθμιση στο premium Blackoot Pro το οποίο διαθέτει περισσότερες δυνατότητες και υποστήριξη, όπως δυνατότητα δημιουργίας προβολών διαφανειών, ενσωμάτωσης των Χαρτών Google και πολλά άλλα.

9. Croma

croma wordpress μουσική θέμα

Η οικοδόμηση μιας επιτυχημένης καριέρας στη μουσική βιομηχανία είναι δύσκολη όπως είναι. Υπάρχουν πολλά κινούμενα μέρη και μια λανθασμένη κίνηση θα μπορούσε να φέρει την καριέρα σας σε πρόωρο τέλος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρειάζεστε ένα όμορφα ανταποκρινόμενο και ισχυρό θέμα WordPress που διευκολύνει το ψηφιακό μάρκετινγκ.

Το Croma είναι ένα τέτοιο θέμα μουσικής WordPress. Είναι το τέλειο θέμα πολλαπλών χρήσεων για DJ, μουσικούς, συγκροτήματα, δισκογραφικές εταιρείες, παραγωγούς και ούτω καθεξής. Το θέμα μουσικής Croma WordPress διαθέτει αρκετά χαρακτηριστικά για τις δυνατότητες που μπορεί να είναι το τελευταίο μουσικό θέμα WordPress που θα χρειαστείτε ποτέ.

Αναφέρομαι σε λειτουργίες όπως 9 έτοιμες προς εισαγωγή δοκιμές, ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου AJAX σε ολόκληρο τον ιστότοπο με συνεχή αναπαραγωγή, μουσικά άλμπουμ, απρόσκοπτη ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων, πρότυπα πολλών σελίδων, ενσωμάτωση σε βάθος WooCommerce, διαχείριση εκδηλώσεων και συναυλιών, 100% σχεδιασμός απόκρισης, καυτοί σύνδεσμοι, ευέλικτες κεφαλίδες και πολλά άλλα.

10. Epron

Θέμα μουσικής epron wordpress

Δουλεύετε τόσο σκληρά στη μουσική σας και θέλετε να προσφέρετε στους θαυμαστές σας μόνο τις καλύτερες εμπειρίες. Για αυτόν τον λόγο, δεν κάνετε δικαιολογίες. δημιουργείτε μόνο την καλύτερη μουσική.

Όσον αφορά τον ιστότοπό σας, δεν πρέπει να κάνετε δικαιολογίες. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε τον καλύτερο ιστότοπο που μπορείτε. Το πρώτο βήμα για τη δημιουργία ενός ιστότοπου μουσικής WordPress για το οποίο είστε εξαιρετικά περήφανοι είναι να επιλέξετε το σωστό θέμα.

Εάν έχετε κουραστεί από μουσικά θέματα WordPress που υπόσχονται παράδεισο αλλά προσφέρουν κόλαση, πείτε ένα μεγάλο γεια στο Epron από τους ελίτ συγγραφείς Rascals.

Χωρίς επικάλυψη ζάχαρης, η Epron διαθέτει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε έναν απλό αλλά ισχυρό μουσικό ιστότοπο, είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος επαγγελματίας.

Η Epron διαθέτει δυνατότητες όπως το εξαιρετικά ευέλικτο Muttley Framework, ένας υπέροχος διαχειριστής εκδηλώσεων, ένας επαναστατικός διαχειριστής σύντομων κωδικών, όμορφες κεφαλίδες, Slider Revolution, Scamp music player με υποστήριξη Soundcloud, WooCommerce-ready, responsive layout, ομαλές μεταβάσεις CSS3, απεριόριστα χρώματα, 380+ γραμματοσειρές Google, Nivo Slider, 6 προσαρμοσμένοι τύποι δημοσιεύσεων, 4 προσαρμοσμένα widget και η λίστα συνεχίζεται και συνεχίζεται.

11. Ντεσιμπέλ

θέμα μουσικής ντεσιμπέλ wordpress

Με το κατάλληλο όνομα για ένα θέμα μουσικής WordPress, το Decibel θα σας βοηθήσει να εκτοξεύσετε το μουσικό σας περιεχόμενο στον κόσμο σαν rockstar. Με αυτό το θέμα, το μόνο πράγμα που σας εμποδίζει είναι η φαντασία σας και όχι η έλλειψη χαρακτηριστικών.

Ξέρω ότι η επιλογή του τέλειου θέματος είναι δύσκολη. Για παράδειγμα, ποιος πιστεύετε; Τι χαρακτηριστικά χρειάζεστε ακόμη και να ξεκινήσετε; Υπάρχουν παγίδες για αποφυγή; Και με ένα εκατομμύριο και ένα θέμα, τα οποία επιλέγετε όταν όλα έχουν όμορφο διαφημιστικό υλικό?

Λοιπόν, το Decibel αποφεύγει το χαρακτηριστικό bloat και επικεντρώνεται στις ανάγκες σας ως DJ, μουσικός, συγκρότημα, δισκογραφική εταιρεία ή οποιοσδήποτε σχετίζεται με τη μουσική βιομηχανία.

Το θέμα έρχεται με δυνατότητες όπως 100+ διατάξεις, 12 έτοιμες προς χρήση αρχικές σελίδες, δισκογραφία, ημερομηνίες περιήγησης, 6 πρότυπα εσωτερικής σελίδας, ανταποκρινόμενη σχεδίαση, WPBakery Page Builder, Slider Revolution και όμορφες γκαλερί για να αγγίξετε την κορυφή του παγόβουνου.

12. JamSession

θέμα μουσικής του wordsession

Ίσως θα θέλατε κάτι πιο λεπτό – απλά μια απλή και καθαρή σχεδίαση ιστότοπου. Αλλά με κάποιο στυλ, ξέρετε, ωραία φόντο, όμορφα κινούμενα σχέδια, φρέσκο ​​μοντέρνο σχεδιασμό και τα έργα. Εάν ακούγεται σαν εσένα, το JamSession είναι μόνο το θέμα μουσικής του WordPress που χρειάζεστε.

Το JamSession είναι εύκολο να διαμορφωθεί και να προσαρμοστεί είτε είστε αρχάριος είτε ειδικός. Άλλες λειτουργίες που θα λατρέψετε περιλαμβάνουν ρυθμιστικά πλήρους οθόνης, εκπληκτική υποστήριξη βίντεο, ευαίσθητο μωρό, ιστολόγιο, εκδηλώσεις, δισκογραφία, όμορφες γκαλερί φωτογραφιών και…

… Με τρία έτοιμα προς χρήση επίδειξη, μπορείτε να φτάσετε στο έδαφος τρέχοντας και να προσαρμόσετε το δρόμο μέχρι να πέσετε. Ω ναι, το JamSession αποστέλλεται με το WPBakery Page builder, το slider revolusioner, την υποστήριξη SoundCloud, το πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου, την απόκριση σχεδίασης, πολλαπλές διατάξεις μενού και την υποστήριξη WooCommerce, μεταξύ άλλων.

13. Λούσιλ

θέμα μουσικής wordpress lucille

Στη συνέχεια, λαμβάνετε το θέμα μουσικής του Lucille WordPress και αμέσως συνειδητοποιείτε ότι η αναζήτησή σας για το τέλειο θέμα μουσικής WordPress έχει τελειώσει. Γιατί; Επειδή το SmartWPress – ο προγραμματιστής – σημαίνει επιχείρηση.

Η εξαιρετική σχεδίαση σε συνδυασμό με την ισχυρή λειτουργικότητα καθιστά αυτό το θέμα μουσικής wordPress ιδανική λύση για ραδιοφωνικούς σταθμούς, δισκογραφικές εταιρείες, μουσικούς, συγκροτήματα, παραγωγούς κ.λπ..

Η Lucille αποστέλλεται με WPBakery Page builder, 5+ demo έτοιμα προς εισαγωγή, Slider Revolution, απρόσκοπτη ενσωμάτωση WooCommerce, αποκριτική σχεδίαση, απεριόριστα χρώματα, προσαρμογή θέματος, πολλαπλά στυλ μενού, 2 προκατασκευασμένα έγχρωμα δέρματα, όμορφες συσκευές αναπαραγωγής ήχου, ευέλικτο φόντο, προσαρμοσμένοι τύποι δημοσιεύσεων για εκδηλώσεις, δισκογραφία, γκαλερί και ούτω καθεξής.

14. Νίκησε τον παράδεισο

beatheaven-μουσική-θέμα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Από τους maestros στο ThemeFuse, το Beat Heaven είναι ένα premium κομψό και ανταποκρινόμενο premium θέμα σχεδιασμένο για μουσικούς και συγκροτήματα που τα θέλουν όλα. Σε έναν κόσμο που έχει κινηθεί, αυτό το θέμα λικνίζει τους θαυμαστές εν κινήσει. Αυτό το διασκεδαστικό, ένα funky θέμα έχει ένα υπέροχο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής αρχικής σελίδας, υποστήριξη εκδηλώσεων και πολλά άλλα χαρακτηριστικά που θα ήθελε οποιοσδήποτε λάτρης της μουσικής.

Μόλις φτάσετε στην αρχική σελίδα, σας καλωσορίζει με μια τολμηρή διάταξη, ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής αρχικής σελίδας με πολλά κομμάτια, ένα χρονοδιάγραμμα των επερχόμενων εκδηλώσεων και ένα καρουσέλ άλμπουμ. Με αυτό το θέμα θα μπορούσατε εύκολα να δημιουργήσετε το δικό σας μουσικό ιστολόγιο, έναν ιστότοπο για το συγκρότημά σας, έναν ιστότοπο που προωθεί την εταιρεία ηχογράφησής σας ή να το χρησιμοποιήσετε για τη διαχείριση των επερχόμενων εκδηλώσεων για το χώρο σας. Είναι ένα υπέροχο θέμα που ταιριάζει σε οποιονδήποτε ιστότοπο που σχετίζεται με τη μουσική.

Το θέμα περιλαμβάνει φυσικά όλες τις σελίδες που αγαπάτε και έρχονται με το μεγαλύτερο θέμα ThemeFuse όπως το ιστολόγιο, ένα φανταστικό χαρτοφυλάκιο, χρήσιμη συλλογή, σχετικά με και σελίδα επαφής. Ωστόσο, ειδικά για αυτό το θέμα, θα βρείτε επίσης πρότυπα σελίδων για καλλιτέχνη, άλμπουμ, τοποθεσίες, εκδηλώσεις και άλλα. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους προσαρμοσμένους συντομεύσεις για να προσθέσετε επιπλέον στοιχεία και να κάνετε αυτές τις σελίδες δικές σας.

Το Beat Heaven κάνει το ζουμ και την κύλιση απευθείας από το μείγμα και σας αφήνει μια ομαλή εμπειρία περιήγησης στο tablet, το έξυπνο τηλέφωνο ή το φορητό υπολογιστή σας. Τα premium χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τα εύχρηστα πρότυπα σελίδας και διατάξεις, καθαρό ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου HTML 5, υποστήριξη πλήρους μουσικού βίντεο (συν widget), ενότητα συμβάντων (με εμφάνιση χρονολογίου), καρουσέλ τελευταίων άλμπουμ και άλλα!

15. Μουσική

μουσική-θέμα-θέμα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Η μουσική είναι μια τολμηρή παράλληλη μουσική, θέμα μπάντας και εκδηλώσεων υψηλής ποιότητας WordPress που δημιουργήθηκε από την Themify. Αυτό το υπέροχο θέμα είναι ιδανικό για τραγουδιστές, συγκροτήματα, τραγουδοποιούς, τοποθεσίες εκδηλώσεων, διαχειριστές και άλλα. Αυτό το θέμα ξεχωρίζει πραγματικά χάρη στις μαρμελάδες σε ολόκληρο τον ιστότοπο, στο παρασκήνιο πλήρους πλάτους, ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής, υποστήριξη άλμπουμ και εκδηλώσεων και άλλα.

Αυτό το θέμα διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να προωθείτε τον εαυτό σας, τους καλλιτέχνες ή την τοποθεσία της εκδήλωσής σας. Πρώτα πράγματα πρώτα – το θέμα περιλαμβάνει το υπέροχο πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης Themify, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστες διατάξεις για ό, τι χρειάζεστε. Η μουσική περιλαμβάνει επίσης προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων για να προσθέσετε εύκολα τα άλμπουμ σας, τις επερχόμενες εκδηλώσεις, τις γκαλερί φωτογραφιών, τις λίστες αναπαραγωγής βίντεο και ακόμη και τα πρόσφατα δελτία τύπου σας. Απλώς χρησιμοποιήστε τον αντίστοιχο προσαρμοσμένο τύπο ανάρτησης για να προσθέσετε κάθε τύπο ειδήσεων ή μέσων σαν να προσθέτετε μια ανάρτηση ιστολογίου – είναι τόσο εύκολο!

Άλλα premium χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το εύχρηστο πρόγραμμα δημιουργίας Themify, προσαρμοσμένο τύπο άλμπουμ, προσαρμοσμένη ενότητα εκδηλώσεων (για περιηγήσεις, συναυλίες κ.λπ.), υποστήριξη τοιχοποιίας και γκαλερί πλέγματος και μια πλήρως ανταποκρινόμενη σχεδίαση.

16. SONIK

SONIK Θέμα WordPress Responsive Music

Το Sonik είναι ένα πολύ πλήρες θέμα μουσικής WordPress με όλες τις λειτουργίες που απαιτούνται για τη δημιουργία μοναδικών μουσικών ιστότοπων. Με περισσότερους από 12 προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων, είναι απόλυτα ικανός να χειριστεί μουσικές εκδόσεις, podcast, καλλιτέχνες, εκδηλώσεις, ραδιοφωνικούς σταθμούς, ραδιοφωνικά προγράμματα και άλλα. Ο μοναδικός και αποκριτικός σχεδιασμός του ξεπερνά τις συνηθισμένες δυνατότητες του WordPress, καθώς όχι μόνο ενσωματώνει το premium plugin Visual Composer, αλλά παρέχει μερικές ισχυρές ενσωματώσεις που ονομάζονται Gridstacks.

Τα πλέγματα είναι αποκλειστικά στοιχεία του θέματος Sonik, το οποίο επιτρέπει τη δημιουργία καρουζέλ, ροών κάλυψης, ρυθμιστικών και άλλων από κάθε τύπο ανάρτησης, με φιλτράρισμα ταξινόμησης και προσαρμογές σχεδιασμού.

Το Sonik δεν είναι απλώς ένα μουσικό θέμα – είναι περισσότερο. Στην πραγματικότητα, είναι ένα από τα μοναδικά με μια τέτοια ποικιλία δυνατών περιεχομένων και διατάξεων, που καθιστά αυτό το θέμα το πιο ευέλικτο και κατάλληλο για κάθε ιστότοπο που σχετίζεται με τη μουσική, από DJ και μουσικούς έως ραδιοφωνικούς σταθμούς και ετικέτες. Η ισχυρή ενοποίηση WooCommerce οδηγεί το παιχνίδι στο επόμενο επίπεδο, στην πραγματικότητα μπορείτε να δημιουργήσετε το τέλειο κατάστημα μουσικής, προσθέτοντας κομμάτια και άλμπουμ στο καλάθι αγορών με ένα μόνο κλικ.

Το επιλεγμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής, ελκυστικό και κινούμενο, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στον επισκέπτη, βάζοντας την έμφαση στο πιο σημαντικό χαρακτηριστικό για κάθε μουσικό. Ωστόσο, όλες αυτές οι λειτουργίες δεν προορίζονται να απαιτούν ειδικές δεξιότητες, στην πραγματικότητα κάθε στοιχείο έχει μια γρήγορη ενσωμάτωση drag ‘n drop Visual Composer, και με πάνω από 120 ρυθμίσεις προσαρμογέα μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα τον ιστότοπο στην επωνυμία σας. 3 Επιλογές γραμματοσειράς, 12 επιλογείς χρωμάτων, τόνοι άλλων επιλογών, όλα με προεπισκόπηση σε πραγματικό χρόνο, είναι το μόνο που χρειάζεστε για να ταιριάζει σε οποιονδήποτε ιστότοπο μουσικής.

17. Steve Cadey

Steve Cadey - Θέμα μουσικής WordPress

Ο Steve Cadey είναι ένα θέμα WordPress υψηλής απόκρισης ειδικά σχεδιασμένο για ιστότοπους μουσικής και εκδηλώσεων. Αυτό το θέμα μπορεί να δημιουργήσει την καλύτερη εντύπωση με την πρώτη ματιά χάρη στον μοντέρνο σχεδιασμό, ο οποίος όχι μόνο πληροί το αισθητικό πρότυπο αλλά και ικανοποιεί πλήρως τη ζήτηση της μουσικής βιομηχανίας.

Ωστόσο, ακόμη και η εξαιρετική οπτική σχεδίαση είναι μόνο ένα μικρό μέρος της επιτυχίας του ιστότοπού σας. Αυτό που πραγματικά χρειάζεστε είναι εξέχοντα προνόμια και δυνατότητες που σας βοηθούν μακροπρόθεσμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Steve Cadey προτείνει τη λύση all-in-one στην διαδικτυακή πλατφόρμα μουσικής σας. Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, σας επιτρέπει να ενημερώνετε εύκολα τις τάσεις των ειδήσεων και της μουσικής, να εισάγετε καλλιτέχνες, να ενσωματώνετε βίντεο και ήχο και να αλληλεπιδράτε με τον θαυμαστή σας μέσω ιστολογίου.

Επιπλέον, εάν θέλετε να μετατρέψετε την αγάπη σας για τη μουσική σε μια κερδοφόρα επιχείρηση, ο Steve Cadey μπορεί να σας βοηθήσει. Ενσωματωμένο με το WooCommerce, σας επιτρέπει να εμφανίζετε εκδηλώσεις, να πουλάτε άλμπουμ, να παραδίδετε εισιτήρια και άλλα προϊόντα με τη λιγότερη προσπάθεια. Συμβατό με όλες τις φορητές συσκευές και τα προγράμματα περιήγησης ιστού, ο Steve Cadey υπόσχεται να σας δώσει την ίδια καλή ποιότητα ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε.

18. IronBand

IronBand - Θέμα μουσικής μπάντας και DJ WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το IronBand είναι ένα τολμηρό θέμα WordPress μουσικής που διατίθεται στο Themeforest. Αυτό το rocking θέμα είναι ιδανικό για μουσικούς, DJ, χώρους και μουσικούς bloggers. Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό του IronBand είναι η εστίαση στη μουσική. Το θέμα περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου HTML5, ώστε οι επισκέπτες του ιστότοπού σας να μπορούν να ακούνε κλιπ ήχου, teasers άλμπουμ ή ηχογραφήσεις συναυλιών (ή να ανεβάσουν ολόκληρη τη δισκογραφία σας). Μπορείτε επίσης να προσθέσετε εύκολα βίντεο στο YouTube για να προβάλλετε ζωντανές εκδηλώσεις ή βίντεο από παρασκήνια.

Το θέμα περιλαμβάνει επίσης μερικές υπέροχες σελίδες για να παρουσιάσετε τον εαυτό σας, το συγκρότημά σας ή τους καλλιτέχνες σας. Η φιλτραρίσιμη σελίδα συλλογής είναι ιδανική για προσθήκη εικόνων από εκδηλώσεις, συναυλίες ή παρασκήνια. Και το ιστολόγιο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μοιράζεστε νέα με τους θαυμαστές σας. Άλλες λειτουργίες θέματος περιλαμβάνουν επιλογές χρώματος και γραμματοσειράς, πολυεπίπεδη αρχεία psd, ζωντανή ροή Twitter και το φοβερό Revolution Slider.

19. Μουσική και μπάντα

Θέμα WordPress μουσικής και μπάντας

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Η μουσική είναι ένα συγκρότημα WordPress και μουσικός θέμα από οργανικά θέματα. Αυτό το πλήρως ανταποκρινόμενο θέμα είναι η τέλεια λύση για όλους στη μουσική βιομηχανία. Η μουσική είναι γεμάτη από επιλογές προσαρμογής για το φόντο, την κεφαλίδα, τη διάταξη, τις προβολές διαφανειών και άλλα. Εύκολη αλλαγή του χρώματος και της διάταξης του θέματος για να ταιριάζει στον ύφος και τη μουσική της μπάντας σας.

Το θέμα περιλαμβάνει επίσης πολλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα μπάντας και μουσικού. Υπάρχει μια ειδική σελίδα ημερομηνιών περιήγησης και widget. Ένα άλλο φοβερό χαρακτηριστικό είναι ένα widget playlist όπου μπορείτε να συμπεριλάβετε αποσπάσματα νέων τραγουδιών ή ηχογράφηση περιοδείας. Το θέμα Μουσική περιλαμβάνει μια σελίδα δισκογραφίας – η οποία είναι ένα χαρτοφυλάκιο των άλμπουμ ή των ηχογραφήσεων σας. Όλα αυτά είναι φοβερά χαρακτηριστικά για τα οποία θα ενθουσιαστούν οι θαυμαστές.

Το θέμα της Μουσικής είναι έτοιμο για το WooCommerce. Αυτό είναι υπέροχο αν θέλετε να πουλήσετε προϊόντα μπάντας, μουσική ή οτιδήποτε άλλο. Η ενοποίηση του WooCommerce διευκολύνει την προσθήκη και πώληση προϊόντων.

20. Μπρούκλιν

Θέμα μουσικής του Μπρούκλιν WordPress

Το Brooklyn είναι ένα premium θέμα WordPress που δημιουργήθηκε από τους Gorilla Themes, το οποίο έχει σχεδιαστεί για μουσικούς, συγκροτήματα, καλλιτέχνες, bloggers και τη βιομηχανία ψυχαγωγίας. Το θέμα διαθέτει ένα πλαίσιο εγκατάστασης 3 λεπτών που θα σας επιτρέψει να εγκαταστήσετε το θέμα και να αρχίσετε να δημοσιεύετε άρθρα σε χρόνο μηδέν. Το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του θέματος είναι η ενότητα παρουσίασης αρχικής σελίδας που συνοδεύεται από μια μονάδα ενσωμάτωσης αναπαραγωγής ήχου-βίντεο που θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε τα τελευταία σας κομμάτια και βίντεο απευθείας στην αρχική σας σελίδα για να ακούσουν ή να παρακολουθήσουν οι επισκέπτες σας (με υποστήριξη για το iPhone, iPad και Android).

21. Λίστα καταλόγων

Θέμα μουσικής WordPress Setlist

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Setlist είναι ένα premium θέμα WordPress που αναπτύχθηκε για καλλιτέχνες και μουσικούς ιστότοπους. Το θέμα διαθέτει ένα πολύ καθαρό και μοντέρνο σκούρο σχέδιο που έρχεται σε πολλά χρώματα και σχεδιάστηκε ειδικά για τη θέση της μουσικής βιομηχανίας.

Το Setlist είναι το τέλειο θέμα για την κορυφαία μπάντα. Διαθέτει ένα ρυθμιστικό καρουζέλ φωτογραφιών για επιλεγμένα άρθρα, ένα ημερολόγιο εκδηλώσεων για τον προγραμματισμό των εκπομπών σας και άλλων εκδηλώσεων, καθώς και ένα ενσωματωμένο πρότυπο σελίδας βίντεο για την προβολή των μουσικών σας βίντεο.

Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα για το Setlist είναι το widget ημερολογίου και επερχόμενων εκδηλώσεων. Όχι μόνο φαίνονται εξαιρετικά κομψά, αλλά είναι ιδανικά για να ενημερώνουν όλους τους θαυμαστές σας με τις εκδηλώσεις σας, για να βεβαιωθείτε ότι θα εμφανίζονται όλοι στην επόμενη συναυλία σας.

22. Εκκρεμές

Εκκρεμές, Θέμα WordPress Music Management

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το εκκρεμές είναι ένα θέμα Premium WordPress σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο που έχω δει. Όχι μόνο έχει έναν εξαιρετικά καθαρό, μοντέρνο και επαγγελματικό σχεδιασμό, αλλά έχει επίσης μερικά πραγματικά εκπληκτικά χαρακτηριστικά που δεν έχω δει ποτέ αλλού.

Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα για το Pendulum είναι η προσαρμοσμένη λειτουργικότητα και το χαρτοφυλάκιο διαχείρισης μουσικής. Στην πραγματικότητα, αυτό το θέμα αναπτύχθηκε ειδικά για άτομα που αγαπούν τη μουσική, όπως DJ, παραγωγούς, κλαμπ, μουσικούς και σχεδόν οποιονδήποτε άλλον λατρεύει τη μουσική.

Με το Εκκρεμές μπορείτε εύκολα να προσθέσετε μουσική στο χαρτοφυλάκιό σας, όπου οι αναγνώστες σας μπορούν εύκολα να περιηγηθούν στα διάφορα τραγούδια και να τα παίξουν απευθείας επί τόπου. Και η μουσική παίζει με στυλ … το μουσικό χαρτοφυλάκιο είναι εξαιρετικά μοντέρνο και έχει μερικά πραγματικά υπέροχα εφέ κίνησης jQuery.

23. Νυχτερινό κέντρο διασκέδασης

Θέμα WordPress Night Clubbing

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Night Clubbing είναι ένα θέμα WordPress που δημιουργήθηκε / σχεδιάστηκε ειδικά με γνώμονα τα νυχτερινά κέντρα και τους μουσικούς ιστότοπους. Αυτό το θέμα έρχεται με ενσωματωμένα προγράμματα αναπαραγωγής ήχου και βίντεο που είναι συμβατά με τα πιο δημοφιλή προγράμματα αναπαραγωγής στην αγορά, όπως mxpod.com, reverbnation.com, soundcloud.com και βίντεο από το YouTube.com, Vimeo.com, DailyMotion.com …και τα λοιπά. Απλώς επικολλήστε τον κωδικό σας στη λίστα αναπαραγωγής σας και το πρόγραμμα αναπαραγωγής θα εμφανιστεί στην αρχική σας σελίδα!

Το Night Clubbing διαθέτει ένα πανέμορφο slideshow αρχικής σελίδας και ημερολόγιο εκδηλώσεων που διευκολύνει την προβολή των κορυφαίων φωτογραφιών σας και την εύκολη προσθήκη, επεξεργασία και προγραμματισμό εκδηλώσεων. Το ενσωματωμένο είναι επίσης ένα σύστημα διαφήμισης που θα σας επιτρέψει να προσθέσετε εύκολα πανό στον ιστότοπό σας, εάν σκοπεύετε να κερδίσετε επιπλέον χρήματα από τον ιστότοπό σας.

Τα widget κοινωνικού δικτύου είναι επίσης ενσωματωμένα που θα σας επιτρέψουν να εισαγάγετε τα αναγνωριστικά σας στο Facebook και στο twitter και η ροή και η σελίδα του θαυμαστού σας θα εμφανιστεί στο sidebar. Δεν χρειάζεται κανένα εξωτερικό widget! Επιπλέον, αυτό το θέμα Night Club & Music έρχεται σε 7 διαφορετικά στυλ χρωμάτων από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε – μπλε, κόκκινο, μαύρο, πράσινο και μοβ. Όλα συνοδεύονται από επαγγελματικό σχεδιασμό, μεταφόρτωση λογότυπου και επιλογέα διάταξης (δεξιά ή αριστερή πλευρική γραμμή).

Συμπλήρωση (Αυτό είναι το τέλος;)

Μετά βίας! Θα έλεγα ότι αυτή είναι μόνο η αρχή ενός ταξιδιού που θα ξεκινήσετε για να επεξεργαστείτε το όραμά σας για το πώς θα είναι ο ιστότοπός σας. Έχω σχεδιάσει ορισμένα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε τις βασικές αρχές για την αποστολή του μηνύματός σας στον κόσμο, τώρα εξαρτάται από εσάς. Ίσως θελήσετε επίσης να ρίξετε μια ματιά στη λίστα με τις καλύτερες προσθήκες WordPress για να βρείτε πώς να προσθέσετε ήχο στο τρέχον θέμα σας και να μεταδώσετε τα ηχητικά σας κύματα στο χρόνο και στο χώρο του Διαδικτύου για να απολαμβάνουν οι θαυμαστές σας.

Θυμηθείτε να επιλέξετε ένα θέμα που αντικατοπτρίζει το είδος της μουσικής και του στυλ σας, είτε είναι δεσμευμένο και κομψό ή κάτι πιο δυνατό. Αξιολογήστε προσεκτικά τις δυνατότητες – θα επωφεληθείτε περισσότερο από την ενσωμάτωση των κοινωνικών μέσων ή έχετε ένα στυλ πλέγματος πολύ πιο σημαντικό για την εμφάνισή σας; Το τελικό μείγμα είναι στα χέρια σας.

Σε σας! Συμφωνείτε με τη λίστα με τα καλύτερα θέματα WordPress για μουσικούς; Έχετε κάποια θέματα μουσικής WordPress που θα συνιστούσατε?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me