20+ Καλύτερα Επιχειρηματικά Θέματα WordPress 2020

Καλύτερα επιχειρηματικά θέματα WordPress

Για οποιαδήποτε επιχείρηση μια βασική πτυχή του επιχειρηματικού σας σχεδίου πρέπει να είναι ο ιστότοπός σας. Η γενιά μας επικεντρώνεται όλο και περισσότερο στην τεχνολογία κατά τη διάρκεια της ημέρας και αν δεν διαθέτετε ιστότοπο για κινητά, θα χάσετε ένα τεράστιο κομμάτι της αγοράς. Δεν είστε σίγουροι από πού να αρχίσετε?


Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

Τι κάνει ένα μεγάλο WordPress θέμα WordPress?

Αυτή είναι μια μεγάλη ερώτηση – τι κάνει ένα σπουδαίο επιχειρηματικό θέμα; Ποιες δυνατότητες ή επιλογές; Λοιπόν, αυτό θα εξαρτηθεί πραγματικά από την επιχείρησή σας. Το WordPress έχει κάτι για όλους και μπορείτε πάντα να προσθέσετε επιπλέον δυνατότητες στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας ένα ή δύο πρόσθετα. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες βασικές δυνατότητες που πιθανότατα θα θέλετε αμέσως.

Υπηρεσίες
Είστε τελικά μια επιχείρηση, οπότε χρειάζεστε έναν τρόπο να μοιραστείτε με τους πελάτες σας τι ακριβώς είναι αυτό που κάνετε. Εξηγώντας τις προσφορές υπηρεσιών σας Μπορείτε να το επιτύχετε αυτό με έναν ειδικό προσαρμοσμένο τύπο ανάρτησης υπηρεσιών ή μια προσαρμοσμένη ενότητα προσωπικού ή ακόμα και με εικονίδια.

Προσωπικό
Δεν θα θέλατε να συναντήσετε την ομάδα των ανθρώπων στην αγαπημένη σας επιχείρηση; Λοιπόν, οι πελάτες σας θέλουν να σας γνωρίσουν – ή τουλάχιστον να σας γνωρίσουν λίγο. Μοιραστείτε φωτογραφίες της ομάδας σας, τους τίτλους τους ή ίσως μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για κάθε άτομο. Το να κάνετε τον ιστότοπό της επιχείρησής σας πιο ευπροσάρμοστο μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια σύνδεση μεταξύ εσάς και του πελάτη, διατηρώντας το μυαλό σας.

Χαρτοφυλάκιο & γκαλερί
Αυτό συμβαδίζει με όσα ειπώθηκαν για το προσωπικό – οι πελάτες θέλουν να γνωρίσουν εσάς, την επιχείρησή σας και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Προσθέτοντας μια γκαλερί ή ένα χαρτοφυλάκιο, έχετε την ευκαιρία να κάνετε πραγματικά τα πράγματα σας για πιθανούς νέους πελάτες. Προσθέστε την καλύτερη δουλειά σας, δείξτε τα αποτελέσματα που έχετε για έναν πελάτη ή απλώς δείξτε την ομάδα σας σε δράση. Και πάλι, θέλετε να συνδεθείτε με το πελατολόγιό σας.

Μαρτυρίες
Απλά να είσαι ειλικρινής. Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το Yelp, το Angies List ή άλλο ιστότοπο τύπου κριτικής για να λάβετε απόφαση; Στον ιστότοπό της επιχείρησής σας, μπορείτε να δείξετε την απόδειξη του σταθερού ιστορικού σας για ευτυχείς πελάτες με μαρτυρίες. Ορισμένα θέματα προσθέτουν προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων, άλλα διαθέτουν λειτουργικές μονάδες δημιουργίας σελίδων ή widget ή μπορείτε να τα προσθέσετε μόνοι σας χρησιμοποιώντας ένα πλαίσιο κειμένου. Ωστόσο, προστίθενται, οι μαρτυρίες είναι μια ισχυρή επιρροή για νέους πελάτες.

Κοινωνικοί σύνδεσμοι
Θέλετε να μείνετε συνδεδεμένοι με τους πελάτες σας; Θέλετε να προσεγγίσετε νέους πελάτες; Θέλετε να μοιραστείτε μια προσφορά; Χρειάζεστε κοινωνικά μέσα. Τα θέματα ποικίλλουν όταν προσθέτουν κοινωνικούς συνδέσμους (κεφαλίδες, γραφικά στοιχεία, ενότητες δημιουργίας σελίδων, προφίλ προσωπικού κ.λπ.), αλλά βεβαιωθείτε ότι τα έχετε κάπου στον ιστότοπό σας (και φυσικά τους ενεργούς λογαριασμούς κοινωνικών μέσων που ταιριάζουν).

Φυσικά, αυτά είναι μόνο λίγα χαρακτηριστικά που θα χρειαστούν οι περισσότερες επιχειρήσεις. Ανάλογα με τη συγκεκριμένη επιχείρησή σας μπορεί επίσης να θέλετε να αναζητήσετε WooCommerce υποστήριξη εάν θέλετε να πουλήσετε τα δικά σας προϊόντα, συμβατότητα WPML και μετάφραση συμπερίληψη αρχείων εάν θέλετε να μπορείτε εύκολα να μεταφράσετε τον ιστότοπό σας σε πολλές γλώσσες ή ακόμα και εκδηλώσεις δυνατότητες διαχείρισης εάν σκοπεύετε να φιλοξενήσετε μια σειρά εκδηλώσεων στο μέλλον.

Τα καλύτερα δωρεάν και premium θέματα WordPress για επιχειρήσεις

Τώρα που ξέρετε τι να ψάξετε, ήρθε η ώρα να βγείτε εκεί και να βρείτε ένα θέμα. Για να σας βοηθήσουμε, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με μερικά από τα καλύτερα θέματα εταιρικού και επιχειρηματικού WordPress από όλο τον ιστό (σημείωση: δεν έχουμε δοκιμάσει καθένα από αυτά τα θέματα, οι επιλογές μας βασίζονται σε πληροφορίες που παρέχονται στις θεματικές σελίδες). Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να συμπεριλάβουμε έναν καλό συνδυασμό δωρεάν και premium θεμάτων, οπότε ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό της επιχείρησής σας, υπάρχει ένα θέμα WordPress για εσάς (αν και ρίξτε μια ματιά αυτή τη λίστα προτύπων με WPThemesChecker για περισσότερες επιλογές). Ας δούμε λοιπόν αυτό που πραγματικά είστε εδώ!

1. Σύνολο

Συνολικό Θέμα WordPress πολλαπλών χρήσεων μεταφοράς και απόθεσης

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Αν θέλετε ένα θέμα με όλα τα κουδούνια και τα σφυρίχτρες, το Total είναι ο τρόπος να πάτε. Ένα από τα κορυφαία θέματα πώλησης στο Themeforest, το Total μπορεί να τα κάνει όλα. Το συμπεριλαμβανόμενο εργαλείο δημιουργίας σελίδων Visual Composer σας επιτρέπει να κάνετε μεταφορά και απόθεση στοιχείων σελίδας για τη δημιουργία εντελώς προσαρμοσμένων διατάξεων – δεν απαιτείται κωδικός! Υπάρχουν απεριόριστες επιλογές χρώματος για σχεδόν κάθε στοιχείο, εκατοντάδες εικονίδια και τόνος προσαρμοσμένων στοιχείων δημιουργίας σελίδων που δεν θα βρείτε σε άλλα θέματα. Προσθέστε όλο το προσωπικό σας, μαρτυρίες πελατών, υπηρεσίες, σελίδες, απεριόριστα χαρτοφυλάκια, προϊόντα καταστημάτων, εκδηλώσεις, φόρμες επικοινωνίας και άλλα. Επιπλέον, ολόκληρο το θέμα ανταποκρίνεται, επομένως οι σελίδες και οι αναρτήσεις σας θα φαίνονται υπέροχα και σε κινητά.

2. Κομψό (δωρεάν)

Elegant Free Business WordPress Θέμα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Χρειάζεστε ένα απλό επιχειρηματικό θέμα; Δοκιμάστε το Elegant. Αυτό το επαγγελματικό και εντελώς δωρεάν επιχειρηματικό θέμα για το WordPress διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό της επιχείρησής σας χωρίς κόστος. Το θέμα περιλαμβάνει ένα ρυθμιζόμενο ρυθμιστικό αρχικής σελίδας, έναν υπέροχο προσαρμοσμένο τύπο ανάρτησης χαρτοφυλακίου, έναν χρήσιμο προσαρμοσμένο τύπο θέσης προσωπικού, μια ενότητα δυνατοτήτων με εικονίδια (ιδανικό για την προσθήκη ορισμένων υπηρεσιών) και φυσικά ένα πλήρες ιστολόγιο. Επιπλέον, υπάρχουν επιλογές για γραμματοσειρές, προσαρμοσμένο λογότυπο, προσαρμοσμένα πνευματικά δικαιώματα και άλλα.

3. Μπροστά

Θέμα Front Professional πολλαπλών χρήσεων WordPress

Το Front είναι ένα εκπληκτικό θέμα πολλαπλών χρήσεων ιδανικό για επιχειρηματικούς ιστότοπους, καθώς και ιστολόγια, εφαρμογές, γραφεία βοήθειας, πρακτορεία και άλλα. Με περισσότερα από 150+ μπλοκ δημιουργίας σελίδων Gutenberg συν 25+ προεγκατεστημένες επιδείξεις, είναι εύκολο να δημιουργήσετε τον τέλειο ιστότοπό σας. Αυτό το πανίσχυρο θέμα διαθέτει δυνατότητες για mega μενού, κύλιση παράλλαξης, ρυθμιστικά περιεχομένου ή εικόνας, διατάξεις πλέγματος τοιχοποιίας, προσαρμοσμένα χρώματα και ντεγκραντέ καθώς και τόνους περισσότερα. Και επειδή είναι βασισμένο στο Gutenberg, χρησιμοποιείτε το βασικό WordPress για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας – διατηρώντας τα πράγματα εξαιρετικά γρήγορα!

Το θέμα έχει επίσης σχεδιαστεί για να λειτουργεί τέλεια με δημοφιλή πρόσθετα για να προσθέτει εκτεταμένη λειτουργικότητα. Εγκαταστήστε το WP Job Board για να δημιουργήσετε το δικό σας ιστότοπος εργασιών με μέτωπο. Εναλλακτικά, προσθέστε το WooCommerce, οπότε η προσθήκη ενός καταστήματος στον ιστότοπό σας είναι πολύ εύκολο. Πραγματικά, σχεδόν τίποτα δεν μπορεί να κάνει το Front!

4. Zerif PRO

Θέμα Zerif Pro Business WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Αν έχετε διαβάσει ποτέ τα δωρεάν θέματα στο WordPress.org, σίγουρα έχετε δει το μεγάλο δημοφιλές θέμα Zerif Lite. Λοιπόν, το Zerif Pro είναι η premium έκδοση που είναι εξαιρετικά φορτισμένη με εκπληκτικά χαρακτηριστικά για την επιχείρησή σας. Το θέμα διαθέτει μια προσαρμόσιμη αρχική σελίδα φορτωμένη με επιλογές για την προσθήκη των δυνατοτήτων σας, του χαρτοφυλακίου, της ομάδας, των τιμών, των μαρτυριών, της φόρμας επικοινωνίας και άλλων. Επιπλέον, υπάρχουν επιλογές για χρώματα, παραλλαγές φόντου και μερικά φοβερά προσαρμοσμένα widget.

5. Parallax One

Θέμα Parallax One Free Business WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Parallax One είναι ένα δωρεάν θέμα WordPress μίας σελίδας ιδανικό για επιχειρήσεις. Αυτό το θέμα περιλαμβάνει εύχρηστες ενότητες για την προσθήκη των υπηρεσιών σας, της ομάδας, των μαρτυριών, των μηνυμάτων προώθησης και ενός ιστολογίου. Αυτό το δωρεάν θέμα έχει ακόμη και ένα κατάστημα. Επομένως, επειδή έχετε μικρό προϋπολογισμό, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να δημιουργήσετε έναν υπέροχο ιστότοπο μίας σελίδας – απλώς δώστε στην Parallax μια προσπάθεια.

6. FreelanceEngine

Θέμα FreelanceEngine Business WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το FreelanceEngine σχεδιάστηκε για να είναι μια ολοκληρωμένη λύση για πίνακες εργασίας για να συνδεθούν επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες (όπως το Upwork). Όμως, αυτό το θέμα μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από τις λίστες. Επειδή περιλαμβάνει το Visual Composer, μπορείτε να μεταφέρετε και να αποθέσετε στοιχεία για να δημιουργήσετε οποιαδήποτε προσαρμοσμένη σελίδα χρειάζεστε, εκτός από την ανάρτηση των δικών σας εργασιών (ή φιλοξενία άλλων).

7. OneEngine (δωρεάν)

Θέμα OneEngine Free Business WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Αν θέλετε λύση μίας σελίδας, ελέγξτε το OneEngine. Αυτό το συνοπτικό θέμα είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη δημιουργία μιας σελίδας προορισμού ή εκκίνησης για την επιχείρησή σας. Με ένα υπέροχο πρόγραμμα φόρτωσης σελίδων, απλό ρυθμιστικό, υπηρεσίες, σχετικά με το χρονοδιάγραμμα, τις γραμμές δεξιοτήτων, το προσωπικό, τους μετρητές, την τιμολόγηση και πολλά άλλα ενσωματωμένα, το OneEngine είναι μια εξαιρετική αρχή για κάθε μικρή επιχείρηση.

8. CleanPort

Θέμα CleanPort Business WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Εάν χρειάζεστε ένα επαγγελματικό, επιχειρηματικό θέμα με έμφαση στο χαρτοφυλάκιό σας, τότε το CleanBold είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτό το θέμα επιχειρηματικού χαρτοφυλακίου WordPress έχει μια μοναδική αρχική σελίδα για την προβολή της εργασίας σας, των υπηρεσιών σας και των πρόσφατων δημοσιεύσεων ιστολογίου. Το αποκορύφωμα του θέματος θα ήταν το όμορφο χαρτοφυλάκιο, όπου μπορείτε να εμφανίσετε την εργασία της ομάδας σας σε προηγούμενα έργα. Επιπλέον, υπάρχουν τόνοι επιλογών Customizer για τροποποίηση χρωμάτων, γραμματοσειρών και στυλ για τη δημιουργία ενός μοναδικού ιστότοπου.

9. Συμβουλευτείτε τα μέσα

Συμβουλευτείτε το WordPress θέμα Media

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Media Consult είναι ένα θέμα Premium WordPress που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τους εταιρικούς ιστότοπους και τους ιστότοπους χαρτοφυλακίου, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για σχεδόν οποιονδήποτε τύπο ιστότοπου, όπως προσωπικά ιστολόγια. Το θέμα προσφέρει υποστήριξη για το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων Elementor, μια χρήσιμη βιβλιοθήκη πόρων (για λευκές βίβλους, αναφορές και ebooks), πολλά πρότυπα και σύντομος κωδικός συν πολλά άλλα.

10. Εξαιρετικά

Θέμα Ultra Business WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Ultra είναι ένα ευέλικτο θέμα WordPress που θα μπορούσατε να δημιουργήσουμε οποιονδήποτε αριθμό επαγγελματικών ιστότοπων. Με το πρόγραμμα δημιουργίας διάταξης μεταφοράς και απόθεσης, περιορίζεστε μόνο από τη φαντασία σας. Προσθέστε ρυθμιστικά, βίντεο, φόντο παραλλαγής, μηνύματα προώθησης, χαρτοφυλάκια, καταστήματα WooCommerce και άλλα. Επιπλέον, υπάρχουν εύκολα στη χρήση χρώματα, γραμματοσειρές, αιωρητήρια εικόνων και κινούμενα σχέδια στοιχείων σελίδας για τη διαφήμιση κάποιου επιπλέον pizazz.

11. Συλλογικό

Θέμα συλλογικής επιχείρησης WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Collective είναι ένα δημιουργικό επιχειρηματικό θέμα WordPress με παιχνιδιάρικα χρώματα και στυλ που θα θυμούνται οι πελάτες σας. Το θέμα διαθέτει έντονες επιλογές χρωμάτων (τις οποίες μπορείτε εύκολα να τροποποιήσετε με τα ενσωματωμένα εργαλεία επιλογής χρωμάτων), ένα εντυπωσιακό ρυθμιστικό HTML5, ενσωματωμένα μεγάλα μενού, προσαρμοσμένους συντομεύσεις και άλλα.

12. Gadgetry (δωρεάν)

Θέμα δωρεάν WordPress Gadgetry

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Αυτό το υπέροχο μικρό δωρεάν θέμα είναι ιδανικό για επαγγελματικούς ιστότοπους. Το Gadgetry έρχεται με επιλογές απευθείας από το κουτί για την προσθήκη ρυθμιστικών, προσαρμοσμένων χρωμάτων και αριθμών σύντομων κωδικών για τη δημιουργία προσαρμοσμένων σελίδων αναζήτησης (απλώς προσθέστε τους κωδικούς για κουμπιά, γραφήματα, στήλες, φωτεινά κουτιά, χάρτες και άλλα για να δημιουργήσετε σελίδες για το δικό σας υπηρεσίες & προσωπικό).

13. Εταιρική (δωρεάν)

Θέμα WordPress για εταιρική δωρεάν επιχείρηση

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το τελευταίο θέμα που θέλουμε να μοιραστούμε είναι το δωρεάν θέμα Corporate WordPress. Αυτό το καθαρό και ελάχιστο θέμα έχει μερικές εξαιρετικές δυνατότητες για να ξεκινήσετε όπως ένα εύχρηστο τμήμα ρυθμίσεων και λειτουργιών αρχικής σελίδας, ενσωματωμένο χαρτοφυλάκιο για την προβολή των έργων σας, προσαρμοσμένο τύπο ανάρτησης προσωπικού για να προσθέσετε όλα τα μέλη της ομάδας σας, ένα πλήρες blog, στυλ τυπογραφία και υποστήριξη για το Symple Shortcodes 2.0 (το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε κοινωνικά εικονίδια, καρτέλες, ακορντεόν, πίνακες τιμολόγησης, μπάρες δεξιοτήτων, ρυθμιστικά δημοσιεύσεων και τόνους περισσότερα).

14. Λιμάνι

Θέμα Harbour Business WordPress

Το θέμα Harbour είναι ένα όμορφα μινιμαλιστικό και μοντέρνο θέμα που ταιριάζει απόλυτα σε πολλές επιχειρήσεις. Η καθαρή και επαγγελματική διάταξη το καθιστά εύκολα προσαρμόσιμο σε πολλές βιομηχανίες. Χρησιμοποιήστε το χαρτοφυλάκιο για τον ιστότοπό σας φωτογραφίας, τις περιοχές ήρωας και τις μαρτυρίες πελατών για έναν πειστικό ιστότοπο πρακτορείου ή πάρτε το θέμα που περιλαμβάνεται για παιδιά και δημιουργήστε τον ιστότοπο των ονείρων σας για να επιδείξετε τις ικανότητές σας στο σχεδιασμό ιστοσελίδων. Το θέμα περιλαμβάνει επίσης προσαρμοσμένα στυλ μενού, 10+ δωρεάν πρόσθετα ThemeBeans, πολλά στυλ χαρτοφυλακίου και άλλα.

15. Monstroid 2

Θέμα Monstroid 2 Business WordPress

Δημιουργήστε έναν καλύτερο ιστότοπο για την επιχείρησή σας με το θέμα Monstroid WordPress. Αυτό το ισχυρό θέμα περιλαμβάνει 9 προκατασκευασμένα δείγματα επίδειξης για γρήγορη εκκίνηση του ιστότοπού σας. Στη συνέχεια, επωφεληθείτε από τις ενσωματωμένες επιλογές για την κεφαλίδα, τη διάταξη του ιστολογίου, τα προσαρμοσμένα widget, χρήσιμα πρόσθετα (όπως το Ημερολόγιο εκδηλώσεων, το Cherry Trending Posts, το MotoPress Menu, το Cherry Socialize κ.λπ.), το ηλεκτρονικό εμπόριο, τα κοινωνικά και πολλά άλλα για δημιουργία τη δική σας μοναδική ιστοσελίδα.

16. Δικηγόρος & Δικηγόρος

Θέμα WordPress για δικηγόρους και δικηγόρους

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Δημιουργήστε μια επαγγελματική διαδικτυακή παρουσία με το θέμα του Δικηγόρου & Δικηγόρου. Αυτό το θέμα της χρηματοοικονομικής βιομηχανίας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε μια θετική πρώτη εντύπωση κατά την εύρεση νέων πελατών. Το θέμα συνοδεύεται από όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να μοιραστείτε τις οικονομικές σας επιχειρήσεις, όπως επιχειρηματικές υπηρεσίες, ορόσημα, προσωπικό, χαρτοφυλάκιο και άλλα. Επιπλέον, είναι εύκολο να ξεκινήσετε. Το θέμα Layer & Attorney συνοδεύεται από ένα εύκολο πρόγραμμα εγκατάστασης περιεχομένου επίδειξης, 30+ πρότυπα σελίδας έτοιμα για μετάβαση, ρυθμιστικά παράλλαξης, διατάξεις κεφαλίδας και υποσέλιδου, καθώς και εναλλαγή θέματος δέρματος.

17. Divi

Θέμα Divi Multiuse WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Σίγουρα έχετε ακούσει για το θέμα Divi WordPress από τα Elegant Themes; Αυτή η δημοφιλής επιλογή είναι ένα θέμα πολλαπλών χρήσεων που είναι προσυσκευασμένο με εύχρηστα δείγματα διατάξεων επίδειξης, αποκριτική επεξεργασία, εύκολες επιλογές προσαρμογής για χρώματα / μέγεθος / απόσταση / κλπ και προσαρμοσμένες προσθήκες, συμπεριλαμβανομένου του εργαλείου δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης Divi. Με στοιχεία δημιουργίας σελίδων για προγράμματα αναπαραγωγής ήχου, γραμμές δεξιοτήτων, παροτρύνσεις για δράση, καρτέλες, παρακολούθηση κοινωνικής δικτύωσης, μετά την πλοήγηση, ρυθμιστικά βίντεο, χαρτοφυλάκια με δυνατότητα φιλτραρίσματος, πίνακες τιμών και πολλά άλλα, θα μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που αξίζει την επιχείρησή σας.

18. Themify Ultra

Θέμα Themify Ultra WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Themify Ultra είναι ένα ευέλικτο θέμα WordPress με πλήρως αποκριτικές επιλογές και στυλ για να δημιουργήσετε τον δικό σας προσαρμοσμένο ιστότοπο. Επιπλέον, το θέμα περιλαμβάνει πάνω από 100 $ σε πρόσθετα premium για αντίστροφη μέτρηση, γραμμές προόδου, μετρητές, επαφές, WooCommerce, χρονοδιαγράμματα, γκαλερί εικόνων, γραφομηχανή, χάρτες, πίνακες τιμών και επαγγελματικά ρυθμιστικά. Ενώ υπάρχουν τόνοι επιλογών προσαρμογής, οι προκαθορισμένες επιλογές χρωμάτων και τα πρότυπα διάταξης σελίδας το καθιστούν γρήγορο και εύκολο να ξεκινήσετε ακόμη και για αρχάριους.

19. Jobify

Θέμα Jobify Business WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Jobify είναι ένα ισχυρό θέμα εργασίας για το WordPress με πλούσια αποσπάσματα που υποστηρίζονται από JSON, ρυθμίσεις περιεχομένου αυτόματης αναπαραγωγής, φιλτράρισμα τοποθεσίας, υποστήριξη βιογραφικού, τοπικά αρχεία για μετάφραση και υποστήριξη εικόνας αμφιβληστροειδούς, είναι εύκολο να δημιουργήσετε την επιχείρησή σας και να βρείτε νέες προσλήψεις. Επιπλέον, το θέμα περιλαμβάνει ένα διαισθητικό εργαλείο δημιουργίας αρχικών σελίδων μεταφοράς και απόθεσης στο ζωντανό πρόγραμμα προσαρμογής WordPress. Θέλετε να δημιουργήσετε μια ακόμα καλύτερη μηχανή εργασίας; Το Jobify είναι συμβατό με δημοφιλείς προσθήκες όπως το WP Job Manager, το Resume Manager, το WooCommerce Listings, το Slider Revolution και πολλά άλλα που μπορούν να προσθέσουν λειτουργίες και λειτουργίες στον ιστότοπό σας.

20. Χυτήριο

Θέμα WordPress WordPress πολλαπλών χρήσεων

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Foundry είναι ένα δυναμικό θέμα WordPress που δημιουργήθηκε για όλους τους τύπους επιχειρήσεων. Χάρη σε λειτουργίες όπως συμβατότητα μεταξύ προγραμμάτων περιήγησης, σχεδιασμός απόκρισης, ισχυρές επιλογές θέματος, απεριόριστες διατάξεις και υποστήριξη μετάφρασης Το Foundry είναι ιδανικό για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Απλώς εγκαταστήστε το θέμα και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το συμπεριλαμβανόμενο πρόσθετο Visual Composer για μεταφορά και απόθεση στον τέλειο ιστότοπο ή διάταξη σελίδας προορισμού.

21. Ομάδα χρηματοδότησης

Θέμα WordPress BusinessGroup Accounting Business

Το θέμα FinanceGroup είναι ένα κλασικό στιλ θέμα επιχειρηματικής και λογιστικής WordPress. Με το ενσωματωμένο πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης TemplateMonster, μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα έναν προσαρμοσμένο ιστότοπο χρησιμοποιώντας τις ενότητες 25+ σελίδων, τις προεπιλογές και τις επιλογές διαμόρφωσης. Το θέμα είναι επίσης συμβατό με Ecwid, οπότε αν επιλέξετε να προσφέρετε επιπλέον προϊόντα ή επιχειρηματικές υπηρεσίες στο διαδίκτυο, μπορείτε να πουλήσετε θέμα απευθείας από το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα.

22. iBusiness

Θέμα iBusiness WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το iBusiness είναι μέρος μιας μοναδικής νέας σειράς εύχρηστων θεμάτων WordPress με κλικ και επεξεργασία. Απλώς μεταβείτε στη ζωντανή επίδειξη, κάντε κλικ στο κουμπί για προσαρμογή και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τον οπτικό επεξεργαστή για κυριολεκτικά κλικ και επεξεργασία των διαφόρων στοιχείων του θέματος (επεξήγηση, υπηρεσίες, εικόνες φόντου, προσωπικό, χαρτοφυλάκιο, ιστολόγιο, πίνακες τιμών, στοιχεία επικοινωνίας, και τα λοιπά.). Όταν τελειώσετε, εξάγετε τα ολοκληρωμένα αρχεία θεμάτων που αναδύετε στον ζωντανό ιστότοπό σας. Πανεύκολο.

Περισσότεροι πόροι για την επιχείρησή σας

Αλλά μην σταματάτε μόνο με έναν επαγγελματικό ιστότοπο που αναζητά, υπάρχουν πολλοί περισσότεροι που πρέπει να κάνετε για την παρουσία σας στο διαδίκτυο, το μάρκετινγκ και πολλά άλλα. Ακολουθούν μερικά χρήσιμα άρθρα από τους συγγραφείς μας για να σας δείξουν τη σωστή κατεύθυνση.

 • Απλοποίηση της διαδικτυακής σας παρουσίας με το WordPress
 • Ο απόλυτος οδηγός για την εμπορία του ιστότοπού σας στο WordPress
 • Πώς να αυξήσετε τα ποσοστά μετατροπής σας
 • Χρήσιμες προσθήκες WordPress για τοπικές επιχειρήσεις
 • Πώς να οικοδομήσετε μια ανεξάρτητη επιχείρηση, έναν οδηγό Symple WordPress

Αν έχετε άλλες συμβουλές, μοιραστείτε τις στα παρακάτω σχόλια!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map