20+ καλύτερες προσθήκες WordPress Διαχείρισης διαφημίσεων 2020

Σήμερα θα εξετάσουμε μερικές από τις καλύτερες προσθήκες διαχείρισης διαφημίσεων για το WordPress. Οι διαφημίσεις σας βοηθούν να κερδίσετε χρήματα από τον ιστότοπό σας. Αυτό δεν είναι μυαλό. Ωστόσο, δεν προτιμούν όλοι οι bloggers να προβάλλουν το Google Ads στον ιστότοπό τους. Μερικοί προτιμούν την πώληση διαφημιστικών χώρων στον ιστότοπό τους, ενώ άλλοι αναζητούν χορηγίες.


Όποια και αν είναι η περίπτωση, τα ακόλουθα πρόσθετα μπορούν να βοηθήσουν. Λοιπόν, ας μην ήταν πλέον ο χρόνος δημιουργίας εσόδων σας και πάρτε το σωστό! Ακολουθούν οι αγαπημένες μας προσθήκες διαχείρισης διαφημίσεων για το 2019 (χωρίς συγκεκριμένη σειρά):

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

1. ADNING (WP Pro Advertising System) Premium WordPress Plugin

ADNING (WP Pro Advertising System) Πρόσθετο WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Όταν ο ιστότοπός σας στο WordPress φτάνει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο επισκεψιμότητας, μπορείτε να κερδίσετε πραγματικά χρήματα τοποθετώντας διαφημίσεις στον ιστότοπό σας. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο, και πολλοί έμποροι Διαδικτύου δημιουργούν ιστότοπους που δημιουργούν έσοδα από διαφημιστικά έσοδα εδώ και χρόνια.

Η προσθήκη ADNING (πρώην WP Pro Advertising System) είναι μια εξαιρετική λύση για τη διαχείριση και προβολή διαφημίσεων στον ιστότοπό σας. Οι επισκέπτες είναι πιο πιθανό να κάνουν κλικ σε μια όμορφη, εντυπωσιακή διαφήμιση, δεξιά?

Πολλαπλοί τύποι διαφημίσεων

Το ADNING δημιουργεί διαφημίσεις με δυνατότητα κλικ με έξι εντυπωσιακούς τύπους διαφημίσεων:

 • Τυπικές διαφημίσεις: εμφανίζονται εντός του περιεχομένου σας ή σε περιοχές widget
 • Πετάξτε σε διαφημίσεις: σύρετε στην προβολή στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης
 • Αναδυόμενες διαφημίσεις: πηδήξτε στους επισκέπτες για να δημιουργήσετε τη μέγιστη προσοχή
 • Αποφλοιωτές γωνιών: η επάνω δεξιά γωνία του ιστότοπού σας “ξεφλουδίζεται” πίσω για να αποκαλύψει μια διαφήμιση
 • Διαφημίσεις στο παρασκήνιο: μια διαφήμιση πλήρους οθόνης βρίσκεται πίσω από το περιεχόμενό σας
 • Διαφημίσεις ενημερωτικών δελτίων: ενοποιείται με το MailChimp για την τοποθέτηση διαφημίσεων σε ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται στη λίστα σας

Μπορείτε να παίξετε με διαφορετικούς τύπους διαφημίσεων μέχρι να βρείτε αυτές που δημιουργούν τα περισσότερα κλικ. Κατά τη γνώμη μου, ωστόσο, οι γωνιακοί αποφλοιωτές και οι διαφημίσεις φόντου φαίνονται εντυπωσιακοί.

Διαφημίσεις συστήματος διαφημίσεων WP Pro

Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε διαφημίσεις στον ιστότοπό σας σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, ώστε να μπορείτε ενδεχομένως να δημιουργήσετε έσοδα από οποιαδήποτε περιοχή του ιστότοπού σας. Αυτό περιλαμβάνει ένα “πλέγμα διαφημίσεων” που σας επιτρέπει να εμφανίζετε πολλά πανό σε έναν διαφημιστικό χώρο. Η προσθήκη υποστηρίζει σύντομους κωδικούς, iframe και widget, δίνοντάς σας μια ποικιλία τρόπων τοποθέτησης διαφημίσεων στον ιστότοπό σας.

Για να αποτρέψετε τους επισκέπτες σας να υποφέρουν από τύφλωση διαφήμισης – καταστροφή εάν οι διαφημίσεις είναι η κύρια μέθοδος δημιουργίας εσόδων σας – η προσθήκη μπορεί επίσης να περιστρέψει τις διαφημίσεις σας χρησιμοποιώντας εκπληκτικά κινούμενα σχέδια μετάβασης. Το ADNING είναι συμβατό με πολλά σημαντικά πρόσθετα, κυρίως, το Visual Composer και το Slider Revolution. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τοποθετήσετε διαφημίσεις οπουδήποτε σε μια προσαρμοσμένη διάταξη ή ακόμα και μέσα σε ένα ρυθμιστικό εικόνας. Η προσθήκη είναι πλήρως ανταποκρινόμενη, είναι εξαιρετικά εύκολη στη διαμόρφωση και περιλαμβάνει μια λεπτομερή λειτουργία ανάλυσης για την παρακολούθηση της απόδοσης των διαφημίσεών σας.

2. Πρόσθετο AdSense WP QUADS (Freemium)

Πρόσθετο AdSense WP QUADS

Το AdSense Plugin είναι ίσως η απλούστερη ενσωμάτωση του Google AdSense στον ιστότοπό σας στο WordPress. Με τη δωρεάν έκδοση της προσθήκης, μπορείτε να προβάλλετε διαφημίσεις σε πολλές περιοχές στον ιστότοπό σας στο WordPress, όπως:

 • Γραφικά στοιχεία πλευρικής γραμμής
 • Αρχή, μέση και τέλος της ανάρτησης
 • Μετά την ετικέτα “περισσότερα”,
 • Μετά από εικόνες σε δημοσιεύσεις

Για να εμφανίσετε τη διαφήμιση, απλώς επικολλήστε το απόσπασμα κώδικα του Google AdSense στο γραφικό στοιχείο. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε διαφημίσεις μεταξύ οποιωνδήποτε παραγράφων σε μια ανάρτηση χρησιμοποιώντας το αποσπάσματα.

Η premium έκδοση του πρόσθετου WP QUADS Pro περιλαμβάνει επιπλέον δροσερά χαρακτηριστικά όπως:

 • Διαφημίσεις AMP που εμφανίζει διαφημίσεις σε εκδόσεις AMP των σελίδων σας (ανατρέξτε στον οδηγό μας για να ξεκινήσετε με το AMP στο WordPress)
 • Αποκριτικές διαφημίσεις – έτσι ώστε οι διαφημίσεις να φαίνονται τέλεια pixel σε τηλέφωνα, tablet και επιτραπέζιους υπολογιστές.
 • Συνθήκες ορατότητας – το οποίο σας επιτρέπει να προβάλλετε επιλεκτικά διαφημίσεις είτε σε κινητό, tablet είτε σε επιτραπέζιο υπολογιστή ή σε συνδυασμό αυτών.

Η τιμολόγηση ξεκινά από 49 EUR ανά άδεια μίας τοποθεσίας και συνοδεύεται από ένα χρονικό διάστημα επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, καθιστώντας το μια καλή επιλογή για συνεργάτες μάρκετινγκ και bloggers.

3. WordPress Ad Widget Fre Plugin

Δωρεάν προσθήκη Widget διαφήμισης WordPress

Το WordPress Ad Widget είναι ένα πολύ απλό πρόσθετο που σας επιτρέπει να προβάλλετε τόσο το Google Ads όσο και τις προσαρμοσμένες διαφημίσεις στον ιστότοπό σας στο WordPress. Εάν επρόκειτο να πουλήσετε διαφημιστικά σποτ στον ιστότοπό σας, θα μπορούσατε να προσφέρετε μια ποικιλία επιλογών στους πελάτες σας. Πως? Με περισσότερες από 55 μορφές διαφημίσεων μπορείτε να διαφημίσετε σελίδες Facebook, προφίλ Instagram και πολλά άλλα.

4. Sam Pro Δωρεάν προσθήκη WordPress

Sam Pro Δωρεάν προσθήκη WordPress

Το Sam Pro Free Edition εμφανίζει διαφημίσεις με περιστροφή banner. Αυτό σημαίνει ότι η προσθήκη επιλέγει μια διαφήμιση από μια σειρά διαφημίσεων και τις εμφανίζει στον ιστότοπό σας. Ωστόσο, η επιλογή της κερασιάς βασίζεται σε μια ευέλικτη λογική που υπολογίζει το βάρος της διαφήμισης (ή την προτεραιότητα) και τους προκαθορισμένους περιορισμούς. Με προκαθορισμένους περιορισμούς, μπορείτε να προβάλλετε επιλεκτικά διαφημίσεις σε συγκεκριμένες σελίδες, αναρτήσεις, κατηγορίες, προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων κ.λπ. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε και να περιορίσετε την εμφάνιση διαφημίσεων με βάση τον αριθμό των εμφανίσεων των κλικ.

Τα premium πρόσθετα περιλαμβάνουν αναδυόμενα παράθυρα και διαφημιστικές διαφημίσεις και γεωγραφική στόχευση. Προσωπικά, δεν θα χρησιμοποιούσα αναδυόμενες διαφημίσεις ή fly-ins εκτός εάν πρόκειται για ένα κουτί εγγραφής σε ενημερωτικό δελτίο, κατά προτίμηση με ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο ή παρόμοια προσφορά.

5. Πρόσθετο δωρεάν WordPress AdRotate

Πρόσθετο AdRotate Δωρεάν WordPress

Το AdRotate διευκολύνει τη διαχείριση διαφημίσεων. Μπορείτε να εμφανίσετε τις δικές σας διαφημίσεις ή από δίκτυα τρίτων όπως το Google AdSense, το DoubleClick κ.λπ. Το AdRotate επιτρέπει τον περιοδικό προγραμματισμό διαφημίσεων και υπολογίζει με ακρίβεια τα κλικ / εμφανίσεις και εμφανίζει τις διαφημίσεις με την καλύτερη απόδοση στον ιστότοπό σας.

Η premium έκδοση περιλαμβάνει εκπληκτικές λειτουργίες όπως γεωγραφική στόχευση, εντοπισμό αποκλεισμού διαφημίσεων και άλλα εργαλεία που σας επιτρέπουν να πουλάτε και να διαχειρίζεστε εύκολα πολλές διαφημιστικές καμπάνιες. Η τιμολόγηση ξεκινά από 29 EUR για μία άδεια χρήσης ενός ιστότοπου και συνοδεύεται από premium υποστήριξη.

6. WP Bannerize Pro – Δωρεάν WordPress Plugin

WP Bannerize Pro

Εάν το μεγαλύτερο μέρος της προσαρμοσμένης διαφήμισής σας γίνεται μέσω banner χωρίς Adobe Flash, το WP Bannerize Pro μπορεί να είναι η απάντησή σας. Η προσθήκη δημιουργεί έναν προσαρμοσμένο τύπο ανάρτησης που ονομάζεται “Banner”. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε πανό όπως θα δημιουργούσατε μια ανάρτηση ή μια σελίδα.

Για να δημιουργήσετε ένα banner, ανεβάζετε / εισαγάγετε πρώτα την εικόνα του banner και επιλέξτε εάν θέλετε να παρακολουθείτε τις εμφανίσεις και το CTR και στη συνέχεια να δημοσιεύσετε το banner. Μόλις ολοκληρωθεί, δημιουργείται ένας σύντομος κώδικας banner. Τώρα μπορείτε να εμφανίσετε το banner σε οποιαδήποτε ανάρτηση, σελίδα ή περιοχή με widget χρησιμοποιώντας τον σύντομο κωδικό.

Οι πρόσθετες λειτουργίες περιλαμβάνουν γεωγραφική στόχευση, περιορισμούς IP, στόχευση διαφημίσεων βάσει ρόλου και έναν πλήρως στοιβαγμένο πίνακα ελέγχου αναλυτικών στοιχείων.

7. WP Διαφημίστε το (δωρεάν)

WP Διαφημίστε το δωρεάν πρόσθετο

WP Advertise Είναι η τυπική προσθήκη διαχείρισης διαφημίσεων που σας επιτρέπει να προβάλλετε διαφημίσεις τρίτων από το Google AdSense, καθώς και διαφημίσεις αυτοεξυπηρετούμενων. Μπορείτε να επιλέξετε από περισσότερα από 10 μέρη για την προβολή των διαφημίσεών σας, συμπεριλαμβανομένων των γραφικών στοιχείων πλευρικής γραμμής. Επιπλέον, η προσθήκη σάς επιτρέπει επίσης να απενεργοποιήσετε διαφημίσεις σε συγκεκριμένους τύπους δημοσιεύσεων, ετικέτες, διευθύνσεις IP, συντάκτες δημοσιεύσεων κ.λπ..

8. Προηγμένες διαφημίσεις – Ad Manager & AdSense

Δωρεάν προσθήκη για προχωρημένες διαφημίσεις

Οι Σύνθετες διαφημίσεις είναι η προσθήκη διαχείρισης διαφημίσεων με πολλές χρήσιμες λειτουργίες, από τη βασική δημιουργία διαφημίσεων, την προβολή διαφημίσεων τρίτου μέρους, έως το γεωγραφικά στοχευμένο, εξαιρετικά προσαρμόσιμο δίκτυο διαφημίσεων. Με τις Σύνθετες διαφημίσεις, μπορείτε να δημιουργήσετε, να εμφανίσετε, να διαμορφώσετε, να φιλτράρετε και να στοχεύσετε διαφημίσεις με βάση τους επισκέπτες σας.

Μια πλήρης περιγραφή για τις δωρεάν δυνατότητες που διατίθενται στη σελίδα αποθετηρίου WordPress της προσθήκης – σας προτείνω να το διαβάσετε γρήγορα πριν μεταβείτε στην επόμενη προσθήκη σε αυτήν τη λίστα.

Οι Σύνθετες Διαφημίσεις διαθέτουν επίσης μια γκάμα πρόσθετων πρόσθετων, όπως η πώληση διαφημίσεων, η οποία σας βοηθά να πουλάτε διαφημιστικά σποτ στον ιστότοπό σας. Η premium έκδοση επιτρέπει βασικά χαρακτηριστικά, όπως προηγμένη ένεση aj, καινοτόμες περιοχές τοποθέτησης διαφημίσεων, όπως πλαϊνή κεφαλίδα ή αιωρούμενες διαφημίσεις και πολλά άλλα.

Η τιμολόγηση για ένα premium αντίγραφο της προσθήκης ξεκινά από 29 ευρώ για το Advanced Ads Pro (άδεια για έναν ιστότοπο) ή 69 ευρώ για το πακέτο Advanced Ads, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα πρόσθετα και τις μελλοντικές ενημερώσεις.

9. AWPCP – Πρόσθετα δωρεάν WP Classifieds

AWPCP - Χωρίς πρόσθετες αγγελίες

Ένα άλλο WordPress Classifieds Plugin είναι το κλασικό plugin σας που έχει σχεδιαστεί για να εκτελεί μια σελίδα με online αγγελίες πλούσιες σε χαρακτηριστικά από τον ιστότοπό σας στο WordPress. Οι αγγελίες μπορούν να αναζητηθούν με βάση, πολιτεία, χώρα, όνομα χρήστη ή λέξη-κλειδί. Επιπλέον, μπορείτε να προβάλλετε διαφημίσεις από το Google AdSense. Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη λίστα των λειτουργιών για τη λειτουργία της σελίδας αγγελιών που υποστηρίζει το WordPress.

Μια σειρά από premium μονάδες όπως η ενοποίηση πύλης πληρωμών Authorize.net και PayPal, η διαχείριση καμπάνιας και τα κουπόνια, μεταξύ άλλων μπορεί να είναι πολύ βολικό για τη λειτουργία ενός ιστότοπου με πλούσιες αγγελίες.

10. Προηγμένη προσθήκη δωρεάν διαφημιστικού συστήματος

Προηγμένη προσθήκη δωρεάν διαφημιστικού συστήματος

Το προηγμένο σύστημα διαφήμισης υποστηρίζει πολλά διαφημιστικά σημεία, εναλλαγή διαφημίσεων και προγραμματισμό καμπανιών και κατώτατο όριο προϋπολογισμού, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών. Μπορείτε να πουλήσετε διαφημίσεις βάσει CPM, CPC και CPP. Η premium έκδοση του πρόσθετου υποστηρίζει φιλτραρίσιμες καμπάνιες, ένα φορτωτή AJAX, προηγμένο προγραμματισμό και όμορφα γραφήματα στην ενότητα αναλυτικών στοιχείων και στατιστικών στοιχείων.

11. Ad Inserter Δωρεάν WordPress Προσθήκη

Πρόσθετο δημιουργίας διαφημίσεων δημιουργίας διαφημίσεων Ad Inserter

Το Ad Inserter Pro είναι το μόνο πρόσθετο WordPress που χρειάζεστε για να εισαγάγετε οποιονδήποτε κώδικα οπουδήποτε στον ιστότοπο του WordPress: διαφημίσεις, πανό, widget, φόρμες, κώδικας παρακολούθησης, κωδικός κεφαλίδας / υποσέλιδου, συντομεύσεις κ.λπ. Υποστηρίζει σχεδόν όλες τις διαθέσιμες θέσεις WordPress για αυτόματη εισαγωγή: πριν / μετά την ανάρτηση, πριν / μετά το περιεχόμενο, πριν / μετά την παράγραφο, πριν / μετά απόσπασμα, μεταξύ αναρτήσεων σε σελίδες ιστολογίου και εάν το θέμα σας έχει κάποια ειδική διάταξη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χειροκίνητη εισαγωγή μέσω συντόμευσης, widget ή κλήσης λειτουργίας PHP.

Το Ad Inserter Pro είναι ιδιαίτερα καλό στην εισαγωγή διαφημίσεων όπως το AdSense και το Amazon. Μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό παραγράφου (ή τη σχετική θέση στη σελίδα) και την ευθυγράμμιση για κάθε μπλοκ. Μπορείτε επίσης να καθορίσετε επιλογές εκκαθάρισης για να αποφύγετε την εισαγωγή διαφημίσεων κοντά σε εικόνες ή κεφαλίδες. Μπορείτε να δημιουργήσετε το Amazon Native Shopping Ads με βάση τα συμφραζόμενα και να εμφανίσετε προϊόντα που σχετίζονται με το περιεχόμενο της σελίδας. Το Ad Inserter Pro υποστηρίζει προγραμματισμό διαφημίσεων, εναλλαγή διαφημίσεων και στόχευση GEO σε επίπεδο χώρας (λειτουργεί επίσης με κρυφή μνήμη). Μπορείτε επίσης να προβάλλετε διαφορετικές διαφημίσεις σε διαφορετικές συσκευές (επιτραπέζιος υπολογιστής, tablet, τηλέφωνο) και μπορείτε να ορίσετε εξαιρέσεις για μεμονωμένες σελίδες ή αναρτήσεις όπου δεν πρέπει να εισάγονται διαφημίσεις. Υπάρχουν επίσης πρόσθετες επιλογές για εγκαταστάσεις πολλών ιστότοπων για τον περιορισμό των ρυθμίσεων στις δευτερεύουσες τοποθεσίες.

Η εισαγωγή κώδικα εντοπισμού σφαλμάτων είναι εκεί που λάμπει το Ad Inserter Pro. Υπάρχουν πολλές λειτουργίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να μάθετε γιατί δεν εισήχθη ο κώδικας. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση θέσεων για αυτόματη εισαγωγή, να οπτικοποιήσετε ετικέτες HTML ή να επισημάνετε μπλοκ κώδικα που έχουν εισαχθεί (διαφημίσεις) για ευκολότερη διαμόρφωση της τοποθέτησης διαφημίσεων. Και υπάρχει επίσης ένα λεπτομερές αρχείο καταγραφής εισαγωγής όπου μπορείτε να βρείτε πληροφορίες γιατί δεν μπήκε κάποιο μπλοκ. Και τέλος, κάθε μπλοκ κώδικα μπορεί να προβληθεί σε προεπισκόπηση σε ένα παράθυρο όπου μπορείτε να προσαρμόσετε την ευθυγράμμιση και το στυλ με τον οπτικό επεξεργαστή CSS.

Και μάντεψε τι? Το Ad Inserter υποστηρίζεται επίσημα από την Amazon για να προσθέσει εγγενείς διαφημίσεις αγορών σε δημοσιεύσεις WordPress. Το Ad Inserter Pro ξεκινά από 20 $ (για διπλή άδεια ιστότοπου) που σας επιτρέπει να προβάλλετε γεωγραφικά στοχευμένες διαφημίσεις και υποστηρίζει μαύρη λίστα IP, μεταξύ άλλων χρήσιμων λειτουργιών.

12. WP-Insert Δωρεάν WordPress Προσθήκη

WP-Εισαγωγή δωρεάν προσθήκης WordPress

Το WP-Insert είναι μακράν, ένα από τα καλύτερα δωρεάν πρόσθετα διαχείρισης διαφημίσεων εκεί έξω. Παρόμοια με τις περισσότερες προσθήκες σε αυτήν την κατηγορία, το WP-Insert υποστηρίζει πολλά δίκτυα διαφημίσεων όπως το Google AdSense, το Clickbank κ.λπ. Ωστόσο, σε αντίθεση με άλλες προσθήκες, προσφέρει δωρεάν γεωγραφική στόχευση, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να προβάλλετε διαφημίσεις AdSense σε επισκέπτες από τις ΗΠΑ και Clickbank διαφημίσεις σε επισκέπτες του Ηνωμένου Βασιλείου. Άλλες εντυπωσιακές λειτουργίες περιλαμβάνουν την ενσωμάτωση του Google Analytics, την εμφάνιση νομικών ειδοποιήσεων, τον έλεγχο διαχωρισμού διαφημίσεων και τη δυναμική τοποθέτηση διαφημίσεων στη μέση οποιουδήποτε άρθρου.

13. Γωνιακή προσθήκη χωρίς διαφημίσεις

Προσθήκη γωνιακής διαφήμισης

Το Corner Ad είναι μια απλή προσθήκη διαχείρισης διαφημίσεων που εμφανίζει μια διαφήμιση επάνω αριστερά (ή δεξιά) στον ιστότοπό σας στο WordPress. Έχει σχεδιαστεί για να είναι ελάχιστα επεμβατική προκειμένου να αποφευχθεί μια κακή εμπειρία χρήστη. Όταν ένας χρήστης αιωρείται πάνω από τη διαφήμιση, ανοίγει και εμφανίζει τη διαφήμιση στην πλήρη θύρα προβολής. Μόλις αφαιρεθεί το ποντίκι, η διαφήμιση επιστρέφει στον προηγούμενο εαυτό της. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόσθετο για να εμφανίσετε σημαντικές ανακοινώσεις, επερχόμενες προσφορές ή να εκτελέσετε μια “μυστική πώληση”.

14. Meks Easy Ads Widget για WordPress

Meks Easy Ads Widget για WordPress

Το Meks Easy Ads Widget είναι ένα απλό πρόσθετο που σας επιτρέπει να προβάλλετε απεριόριστες διαφημίσεις σε ένα widget. Μπορείτε να επιλέξετε τον περιορισμένο αριθμό διαφημίσεων ανά προβολή, να περιστρέψετε διαφημίσεις και να τυχαιοποιήσετε τη σειρά εμφάνισης της διαφήμισης. Μπορείτε επίσης να ορίσετε το δικό σας προσαρμοσμένο μέγεθος ή να επιλέξετε από ορισμένα προκαθορισμένα (και τυποποιημένα) μεγέθη διαφημίσεων.

15. Δωρεάν προσθήκη Google AdSense

Δωρεάν προσθήκη Google AdSense

Το Google AdSense από το BestWebSoft είναι μια άλλη καταχώριση στο πάρτι προσθηκών pro-AdSense με τη δυνατότητα απευθείας εισαγωγής διαφημίσεων από τον λογαριασμό σας στο AdSense και την προβολή τους σε πολλές περιοχές του ιστότοπού σας, συμπεριλαμβανομένων των αναρτήσεων, σελίδων και widget της πλαϊνής γραμμής πριν / μετά.

16. Διαχειριστής Διαφημίσεων Διαφημίσεων Pro Premium WordPress

Plugin Ads Pro - Διαχειριστής διαφημίσεων WordPress πολλαπλών χρήσεων

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Plugin Ads Pro – Το Multi-Purpose WordPress Advertising Manager είναι το δεύτερο πιο πωλημένο WordPress plug-management διαχείρισης διαφημίσεων στο CodeCanyon. Με απλά λόγια, βοηθά στη διαχείριση των διαφημίσεών σας στον ιστότοπό σας στο WordPress. Η προσθήκη υποστηρίζει φιλτραρίσιμες διαφημίσεις βάσει κατηγοριών, ετικετών και συσκευών. Μπορεί να διαμορφωθεί ώστε να εμφανίζει διαφημίσεις μόνο αφού οι επισκέπτες έχουν ξοδέψει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στον ιστότοπο και περιορίζουν τον αριθμό των φορών που οι διαφημίσεις εμφανίζονται σε έναν χρήστη ανά περίοδο σύνδεσης. Τέλος, διαθέτει γεωγραφικά στοχευμένες διαφημίσεις με 20 διαφορετικά στυλ εμφάνισης που μπορούν να τοποθετηθούν σε 25 διαφορετικές τοποθετήσεις.

Σε περίπτωση που θέλετε να δημιουργήσετε μια αυτοεξυπηρετούμενη πλατφόρμα διαφημίσεων, η προσθήκη σάς επιτρέπει να πουλάτε τρία διαφορετικά μοντέλα χρέωσης – CPC (κόστος ανά κλικ), CPM (κόστος ανά 1000 εμφανίσεις) και CPD (κόστος ανά ημέρα). Οι υποστηριζόμενες πύλες πληρωμής περιλαμβάνουν το Stripe, το PayPal, το WooCommerce και την τραπεζική μεταφορά.

17. Aparg SmartAd – Premium WordPress Ad Management Plugin

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Aparg SmartAd είναι ένας ακόμη ισχυρός ανταγωνιστής στον χώρο προσθηκών διαχείρισης διαφημίσεων. Στις αξιοσημείωτες λειτουργίες περιλαμβάνονται 75+ αναδυόμενα κινούμενα σχέδια και ενσωματωμένα κινούμενα σχέδια, 25 περιοχές τοποθέτησης διαφημίσεων και 5 υποστηριζόμενοι τύποι διαφημίσεων, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, βίντεο, Flash, κώδικα και iFrame. Παρόμοια με τις περισσότερες προσθήκες, αυτό υποστηρίζει εναλλαγή διαφημίσεων και προηγμένες επιλογές φιλτραρίσματος βάσει ετικετών, κατηγοριών κ.λπ. Επιπλέον, υποστηρίζει επίσης φιλτράρισμα βάσει γλώσσας.

Η προσθήκη υποστηρίζει επίσης τρεις τύπους καμπάνιας – διαφημίσεις φόντου, αναδυόμενες διαφημίσεις και διαφημίσεις ενσωμάτωσης. Και αποστέλλεται με έναν προηγμένο πίνακα ελέγχου στατιστικών. Η δυνατότητα εξαγωγής PDF είναι πολύ βολική όταν μοιράζεστε αναφορές με τους αγοραστές διαφημίσεων. Μπορείτε να προγραμματίσετε διαφημίσεις και να διαμορφώσετε την αυτόματη αναστολή διαφημίσεων βάσει ημερομηνίας, προβολών και κλικ.

18. Πρόσθετο AdPlugg Δωρεάν WordPress

Πρόσθετο AdPlugg Δωρεάν WordPress

Το AdPlugg ενσωματώνει την υπηρεσία διαχείρισης διαφημίσεων AdPlugg στο WordPress. Σκεφτείτε το AdPlugg ως μια διαδικτυακή πλατφόρμα διαχείρισης διαφημίσεων SaaS. Μπορείτε να διαμορφώσετε και να προγραμματίσετε πολλές διαφημίσεις, να ρυθμίσετε την εναλλαγή διαφημίσεων και banner, να παρακολουθήσετε κλικ και άλλα στατιστικά στοιχεία – για όλους τους ιστότοπούς σας – από έναν κεντρικό πίνακα ελέγχου. Εάν διαθέτετε πολλούς ιστότοπους (που εκτελούνται σε WordPress ή άλλες λύσεις διαχείρισης περιεχομένου), το AdPlugg μπορεί να εμφανίσει διαφημίσεις και σε αυτές τις πλατφόρμες μέσω των αντίστοιχων προσθηκών τους!

Η προσθήκη είναι δωρεάν έως 100.000 εμφανίσεις ανά μήνα και υποστηρίζει μόνο διαφημίσεις με εικόνα. Τα προγράμματα επί πληρωμή ξεκινούν από 10 $ / μήνα και υποστηρίζουν πολλούς τύπους διαφημίσεων, όπως βίντεο, παρενθετικές διαφημίσεις, διαφημίσεις τρίτων (Google AdSense κ.λπ.) και άλλα.

19. WordPress Dynamic Keyword Insertion Premium Plugin

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Εάν εκτελείτε καμπάνιες AdWords με δυναμικές λέξεις-κλειδιά, τότε αυτή είναι κατάλληλη για εσάς. Για όσους από εσάς δεν γνωρίζετε τι είναι αυτό, το Google AdWords σάς επιτρέπει να αντικαταστήσετε συγκεκριμένα τμήματα του κειμένου της διαφήμισής σας με τη λέξη-κλειδί αναζήτησης που χρησιμοποιείται.

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι προβάλλετε μια διαφήμιση με τις λέξεις-κλειδιά δερμάτινες θήκες iphone. Εάν κάποιος αναζητήσει δερμάτινες θήκες iphone, η διαφήμισή σας θα εμφανιστεί εάν έχετε κρατήσει τη διαφήμισή σας μεσαίο αγώνα. Τώρα, με την Εισαγωγή δυναμικής λέξης-κλειδιού, η Google θα τροποποιεί τη διαφήμισή σας προσθέτοντας ή αντικαθιστώντας το αντίγραφο της διαφήμισης, με τη λέξη-κλειδί που αναζητήθηκε. Στο παράδειγμά μας, η λέξη το κόκκινο θα εισαχθεί δυναμικά στο κείμενο της διαφήμισης.

Φανταστείτε το ίδιο πράγμα με τη σελίδα προορισμού σας. Εάν ένας επισκέπτης φτάσει στη σελίδα προορισμού σας από μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί αναζήτησης, η προσθήκη WordPress Dynamic Keyword Insertion θα αλλάξει δυναμικά το αντίγραφο της σελίδας προορισμού για να συμπεριλάβει την ίδια λέξη-κλειδί.

Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη Διαχείριση διαφημίσεων?

Εάν πουλάτε διαφημίσεις βάσει CPA στον ιστότοπό σας, η λήψη υπερ-στοχευμένων κλικ από το Google AdWords βελτιώνει τις πιθανότητες μετατροπής.

20. Adverts Detector Ultimate Premium WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Με απλά λόγια, το πρόσθετο Adverts Detector Ultimate σάς δίνει τη δυνατότητα να εμφανίζετε ή να αποκρύπτετε περιεχόμενο στον ιστότοπό σας, ανάλογα με την προέλευση του χρήστη. Οι ανιχνεύσιμες πηγές περιλαμβάνουν μηχανές αναζήτησης όπως το Google και το Yandex. δίκτυα διαφημίσεων όπως το Google Ads και το Yandex Ads. και δίκτυα κοινωνικών μέσων όπως Facebook, Twitter, Reddit, Tumblr, κ.λπ..

Τώρα με αυτό το πρόσθετο, μπορείτε να εμφανίσετε μια διαφορετική σελίδα για τους θαυμαστές σας στο Facebook και μια άλλη για τους οπαδούς σας στο Pinterest.

21. Εισαγωγή δωρεάν προσθήκης διαφημίσεων WordPress

Εισαγωγή Post Ads Δωρεάν προσθήκη WordPress

Το Insert Post Ads είναι μια πολύ απλή αλλά αποτελεσματική προσθήκη. Απλώς εισάγει τις διαφημίσεις σας στο Google AdSense μεταξύ παραγράφων στις αναρτήσεις και τις σελίδες σας. Αυτός είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για την αυτόματη εισαγωγή κωδικών διαφημίσεων τρίτων σε οποιαδήποτε ανάρτηση, σελίδα ή προσαρμοσμένο τύπο ανάρτησης. Υπάρχουν επιλογές για τοποθέτηση διαφημίσεων σε σχέση με το περιεχόμενο καθώς και με την αυτόματη ένεση του Google Googel.

Ολοκληρώνοντας τις καλύτερες προσθήκες διαχείρισης διαφημίσεων WordPress

Οι διαφημίσεις είναι ένας από τους απλούστερους τρόπους δημιουργίας εσόδων από τον ιστότοπό σας. Η πώληση διαφημιστικών χώρων στον ιστότοπό σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσετε τα κέρδη σας και έχει πολλά οφέλη. Εδώ είναι οι τρεις πρώτοι λόγοι για να αγαπήσω το επιχειρηματικό μοντέλο:

 • Η πώληση διαφημιστικών χώρων σάς δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ποιες διαφημίσεις θα εμφανίζονται στον ιστότοπό σας. Αυτό σας δίνει ελευθερία για να ελέγξετε την εμπειρία χρήστη του ιστότοπού σας.
 • Για παράδειγμα, εάν εκτελείτε ένα ιστολόγιο για συμβουλές μόδας ή μακιγιάζ, μπορείτε να εμφανίζετε διαφημίσεις για προϊόντα που σχετίζονται άμεσα με τον ιστότοπο / την επιχείρησή σας. Αυτό μπορεί δυνητικά να βελτιώσει την αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων των διαφημίσεων που τοποθετούνται στον ιστότοπό σας.
 • Όσο περισσότερο στοχεύετε τον ιστότοπό σας, τόσο υψηλότερα κλικ (και μετατροπές) λαμβάνουν οι διαφημίσεις σας. Οι αγοραστές διαφημίσεων είναι ευχαριστημένοι, διατηρείτε ανέπαφη την εμπειρία χρήστη και καταλήγετε να κερδίζετε πολλά χρήματα από τη συμφωνία.

Παρόμοια με την πώληση διαφημιστικών χώρων, άλλες μορφές διακριτικό Η διαφήμιση περιλαμβάνει αναρτημένες αναρτήσεις και προτάσεις προϊόντων στα άρθρα του ιστολογίου σας. Ηθικά, μην χορηγείτε ποτέ προϊόν που δεν έχετε δοκιμάσει / δοκιμάσει προσωπικά. Με αυτόν τον τρόπο διατρέχετε τον κίνδυνο να προδώσετε την εμπιστοσύνη του αναγνώστη σας. Και με αυτή τη σημείωση, ας ολοκληρώσουμε αυτό το πάρτι!

Ποια είναι η αγαπημένη σας προσθήκη διαχείρισης διαφημίσεων; Χάσαμε κανένα υπέροχο πρόσθετο; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map