20 κορυφαίες προσθήκες WordPress για ιστότοπους επιχειρήσεων 2020

Κορυφαίες 20 προσθήκες WordPress για ιστότοπους επιχειρήσεων 2017

Γιατί χρειάζεστε πρόσθετα WordPress εάν το WordPress είναι τόσο εντυπωσιακό όπως μια πλατφόρμα; Αυτό είναι πράγματι ένα μεγάλο ερώτημα. Λοιπόν, δεν χρειάζεστε όλες τις προσθήκες WordPress, αλλά μόνο λίγες επιλογές για να μεταφέρετε τον ιστότοπό της επιχείρησής σας στο επόμενο επίπεδο.


Ως σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, το WordPress είναι αρκετά εντυπωσιακό. Ωστόσο, πολλές από τις ενέργειες που αγαπάμε βρίσκονται στις χιλιάδες δωρεάν και premium πρόσθετα WordPress εκεί έξω. Και υπάρχει ένας ορδός εκεί έξω, από πεινασμένους προγραμματιστές που κάνουν ακόμα περισσότερα όσο μιλάμε.

Κατ ‘αρχάς, τι λέμε για να ρίξουμε μερικά διασκεδαστικά γεγονότα για να ξέρετε ότι είστε σε μια υπέροχη διαδρομή. Αν ναι, ακούω από τα παιδιά στο πίσω μέρος, ποιος θα σε κρατήσω να περιμένεις; Το ήξερες?

 • Από τους κορυφαίους 1 εκατομμύριο ιστότοπους, ο αριθμός των επιχειρηματικών ιστότοπων που υποστηρίζονται από το WordPress είναι πέντε φορές τον αριθμό του ιστότοπου ειδήσεων που διαχειρίζεται το WordPress.
 • Υπάρχουν αμέτρητες προσθήκες WordPress για ασφάλεια, SEO, συνδρομή, ηλεκτρονικό εμπόριο, αναλυτικά στοιχεία, κοινωνική κοινή χρήση και πολλά άλλα.
 • Σήμερα, έχετε μια καταπληκτική λίστα όχι με 10, αλλά 20 πρόσθετα WordPress ροκ σταρ για να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας από καλή σε μεγάλη ;! Σίγουρα δεν το ήξερες, αλλά ξεφεύγω.

Αν ήταν δυνατό, θα μπορούσαμε να γράψουμε αυτό το αριστούργημα μαζί – εσείς και εγώ. Αυτή είναι μία από αυτές τις δημοσιεύσεις “ανοιχτού τύπου” εάν μου επιτρέπετε. Οτιδήποτε ή οποιοδήποτε πρόσθετο WordPress έχετε στο μυαλό σας είναι κατάλληλο για τη συνομιλία εδώ. Αλλά έως ότου μπορέσουμε να γράψουμε αναρτήσεις μαζί, συμμετέχουμε στην ενότητα σχολίων όπως πάντα Όλες οι απόψεις είναι ευπρόσδεκτες ��

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

Yoast SEO

Πρόσθετα WordPress

Θα πρέπει να μαντέψατε ότι θα ξεκινήσω με το SEO. Αγόρι, SEO ή βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, είναι κάτι άλλο. Βελτιστοποιεί τους τίτλους, τοποθετεί λέξεις-κλειδιά εστίασης, γράφει μετα περιγραφές, καθαρίζει διευθύνσεις URL, υποβάλλει χάρτες ιστότοπου και μπλα μπλα.

Το Yoast SEO βάζει όλη αυτή τη δράση ακριβώς κάτω από τον επεξεργαστή δημοσιεύσεων. Η προσθήκη μετρά επίσης την αναγνωσιμότητα του περιεχομένου σας. Βλέπετε, το περιεχόμενό σας πρέπει να είναι εύγευστο σε έναν τέταρτο μαθητή – κάτι που είναι καλό για διατήρηση χρηστών, πιστεύω. Πείτε όχι στην ορολογία και προσπαθήστε να συνομιλήσετε με τους αναγνώστες σας.

Αυτό είναι ένα απαραίτητο πρόσθετο WordPress για κάθε επιχειρηματικό ιστότοπο. Και αν είστε επαγγελματίας WordPress, η προσωρινή μνήμη των προσθηκών WordPress δεν είναι ποτέ πλήρης χωρίς το Yoast SEO. Με χαρακτηριστικά τόσο φλογερά όσο η μαύρη σκόνη της αρχαίας Κίνας, το Yoast SEO λειτουργεί όπως διαφημίζεται.

Μπορείτε να ακούσετε αυτά τα αρχαία φλάουτα της Κίνας στο κεφάλι σας; Οχι? Ας προχωρήσουμε. Πραγματικά, το μόνο που χρειάζεστε για τους σκοπούς SEO στο χώρο σας είναι το Yoast SEO. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση της προσθήκης στον αναλυτικό οδηγό Yoast SEO.

Ω, μήπως ξεχάσω, έχει μια επαγγελματική έκδοση που θα σας σώσει 150 χρόνια. Φυσικά, αστειεύομαι για τα χρόνια, αλλά το Yoast SEO είναι πολύ καλό. Περιμένετε, ακούγεται τόσο πωλητικό; Υπάρχουν πολλά άλλα πρόσθετα SEO WordPress εκεί έξω, οπότε είστε ουσιαστικά ελεύθεροι να κοιτάξετε. Στο τέλος της ημέρας, το Yoast SEO είναι το Chuck Norris των προσθηκών SEO.

Btw, το ξέρατε Τσακ Νόρρις μπορεί να κολυμπήσει σε έναν καταρράκτη; Χαχα.

Κατεβάστε το Yoast SEO δωρεάν   Αποκτήστε το Yoast SEO Premium

Συντομεύσεις Symple

Πρόσθετα WordPress

Εάν θέλετε να προσθέσετε στοιχεία στον ιστότοπό σας, αλλά δεν έχετε χρόνο να μάθετε κώδικα, θα λατρέψετε τους συντομότερους κωδικούς Symple. Χειροποίητα εδώ, οι συντομότεροι κωδικοί τοποθετούν πολλές επιλογές επεκτασιμότητας στα χέρια σας. Τι σημαίνει αυτό?

Μπορείτε να τοποθετήσετε έναν Χάρτη Google, για παράδειγμα, οπουδήποτε στον ιστότοπό σας. Επιπλέον, μπορείτε να τοποθετήσετε μαρτυρίες, διαχωριστικά, στήλες και πολλά άλλα οπουδήποτε.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ακορντεόν, μηνύματα, κουμπιά, επισημάνσεις και κοινωνικά εικονίδια με μερικά κλικ. Προσωπικά, αυτό το plugin WordPress βρίσκεται σε κάθε ιστότοπο και οι συντομεύσεις συνήθως είναι χρήσιμοι πολλές φορές. Κάνει τη ζωή πολύ πιο εύκολη για εσάς.

Είναι ένα δωρεάν plugin WordPress που είναι καθαρό και εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Το καλύτερο σενάριο είναι να το χρησιμοποιείτε για να υπερφορτώνετε τις σελίδες, τις αναρτήσεις σας και όλες τις άλλες περιοχές του ιστότοπού σας. Με τόσα πολλά χαρακτηριστικά ενσωματωμένα σε μια φαινομενικά ελαφριά σχεδίαση, θέλω ένα κιλό σάρκα που δεν θα βαρεθείτε ποτέ.

Τι στοίχημα?! Ξέρω, ξέρω… όλοι μας παρασύρονται μερικές φορές περισσότερο, αν είστε το άτομο που δοκίμασε και αγαπούσε το πρόσθετο στο επίκεντρο αυτής της συζήτησης. Το Symple Shortcodes είναι καθαρή ιδιοφυΐα και δεν είμαι καθόλου μεροληπτικός με κανέναν τρόπο.

Λήψη δωρεάν συντομεύσεων Symple

Συνολική προσωρινή μνήμη W3

Πρόσθετα WordPress

Εάν χτυπάτε κάθε φορά που βλέπετε ή ακούτε τη λέξη “cache”, καλώς ήλθατε, δεν είστε μόνοι. Αυτή η επιχείρηση προσωρινής αποθήκευσης είναι κάπως συγκεχυμένη για πολλούς ανθρώπους, γι ‘αυτό παρατάξαμε μια ολόκληρη ανάρτηση σχετικά με το θέμα. Θα δημοσιευτεί σε λίγες μέρες, οπότε προσέξτε για αυτό.

Τι είναι όμως το W3 Total Cache και γιατί είναι σημαντικό για τον ιστότοπό σας; Η προσωρινή αποθήκευση αποθηκεύει τεχνικά τμήματα ενός ιστότοπου στη συσκευή ενός χρήστη. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου, καθώς και τη μετατροπή βαρέων και δυναμικών αρχείων PHP σε ελαφριά αρχεία HTML.

Είτε γνωρίζετε τι σημαίνει αυτό είτε όχι, Η προσωρινή αποθήκευση προορίζεται αποκλειστικά για την αύξηση των ταχυτήτων φόρτωσης σελίδας. Σε αυτήν την εποχή και εποχή, δεν μπορείτε να έχετε έναν ιστότοπο που να φορτώνει μια αιωνιότητα. Οι χρήστες απλά θα αναπηδήσουν και θα έχετε μια κακή γεύση στο στόμα. Η Google θα σας στείλει επίσης σε λήθη.

Γι ‘αυτό χρειάζεστε το W3 Total Cache, ένα πρόσθετο caching από τους θεούς. Διαμορφώστε το σωστά και έχετε αμέσως έναν πιο γρήγορο ιστότοπο. Διαμορφώστε το λάθος, και είστε στη σκοτεινή πλευρά πολεμώντας δαίμονες και πράγματα. Anyhu, W3 Total Cache είναι μια αγαπητή δουλειά και ένα από τα απλούστερα πρόσθετα WordPress που θα βρείτε.

Οι δυνατότητες σε αυτό το πράγμα θα σας κάνουν να χαλαρώσετε εκπληκτικά. Για να γεμίσετε την όρεξή σας, λαμβάνετε όμορφα χαρακτηριστικά όπως AMP (Accelerated Mobile Pages) υποστήριξη, υποστήριξη SSL, συμβατότητα με κοινόχρηστη φιλοξενία, ελαχιστοποίηση πόρων και πολλά άλλα.

Κατεβάστε το W3 Total Cache δωρεάν

Jetpack

Πρόσθετα WordPress

Υπάρχουν πολλές απόψεις για αυτό το πρόσθετο στους κύκλους του WordPress. Υπάρχει μια ομάδα από WordPress που ορκίζονται με το Jetpack, και άλλοι που ισχυρίζονται ότι το Jetpack δεν είναι τίποτα άλλο παρά χαρακτηριστικό που είναι κακό για τις ταχύτητές σας.

Τότε υπάρχει εμάς. Πιστεύουμε ότι το Jetpack είναι ένα υπέροχο πρόσθετο που αξίζει επαίνους και περισσότερη αναγνώριση. Βλέπετε, δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσετε όλες τις ενότητες. Θυμηθείτε, κάθε ενότητα που ενεργοποιείτε συνοδεύεται από τον κωδικό – κωδικό που προστίθεται στον ιστότοπό σας κάθε φορά που φορτώνεται μια σελίδα. Επιπλέον, εάν έχετε υπέροχη φιλοξενία, δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε.

Δεν είναι καλύτερο, πρώτα απ ‘όλα, να ενεργοποιήσετε μόνο τις λειτουργίες που χρειάζεστε; Έχω συναντήσει πολλά πρόσθετα WordPress, αλλά μόνο ένα λίγοι μπορούν να ανταγωνιστούν με το Jetpack όσον αφορά τα χαρακτηριστικά και τη συνολική σχεδιαστική ιδέα. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να υπερφορτώσετε τον ιστότοπό της επιχείρησής σας με τρόπους που δεν φανταστήκατε ποτέ.

Είτε πρόκειται για κοινωνική κοινή χρήση, δημοσίευση αναρτήσεων, καρουζέλ εικόνων, σχετικών widget περιεχομένου, στατιστικών ιστότοπου, προστασίας brute force, σχολίων και πολλά άλλα, το Jetpack τα έχει όλα. Είναι ένα καλό μικρό plugin που προσφέρει. Το βασικό πακέτο είναι δωρεάν για πάντα, αλλά υπάρχουν πολλές επιλογές premium που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Κατεβάστε το Jetpack δωρεάν   Αποκτήστε το Jetpack Premium

Ακίσμετ

Πρόσθετα WordPress

Ο ξάδερφος του Jetpack, ο Akismet είναι – από τη δημοφιλή άποψη – ο απόλυτος δολοφόνος spam. Αλλά επειδή είναι δημοφιλής γνώμη, σημαίνει ότι είναι αλήθεια; Λοιπόν, περισσότερες από 3 εκατομμύρια ενεργές εγκαταστάσεις στο WordPress.org είναι ένα αξιοσημείωτο σημείο εκκίνησης, δεν νομίζετε?

Το Akismet συλλαμβάνει ανεπιθύμητα σχόλια προτού εμφανιστούν στον ιστότοπό σας και προκαλούν καταστροφή. Μπορείτε να ελέγχετε τα σχόλια όποτε θέλετε. Αυτή η προσθήκη WordPress σας προσφέρει τα εργαλεία που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε κατηγορηματικά τα ανεπιθύμητα σχόλια.

Αυτές τις μέρες, το Akismet αποστέλλεται με αυτο-φιλοξενούμενο WordPress, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε ένα κλειδί API. Η διαδικασία είναι αρκετά απλή και δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα. Το καλύτερο μέρος είναι, αυτό είναι το μόνο που πρέπει να κάνετε για λήψη και διακοπή ανεπιθύμητων σχολίων στον ιστότοπό σας.

Το βασικό πακέτο είναι για πάντα δωρεάν (είναι κατάλληλο για μικρά / προσωπικά ιστολόγια), αλλά η Automattic προσφέρει μερικές premium γεύσεις με μηνιαία χρέωση. Η προσιτή τιμή εξαρτάται από τις ανάγκες της επιχείρησής σας, τις προσωπικές σας προτιμήσεις και, φυσικά, από τον προϋπολογισμό.

Κατεβάστε το Akismet δωρεάν   Αποκτήστε το Akismet Premium

Πρόσθετο καταλόγου επιχειρήσεων

Πρόσθετα WordPress

Εδώ είναι η συμφωνία:

Οι κατάλογοι έχουν καλή πρόσβαση στο διαδικτυακό χώρο. Θυμάστε μερικά πράγματα που είπαμε για SEO πριν από λίγα δευτερόλεπτα; Ναι, στοιχηματίζω ότι μιλούσαμε για το Yoast SEO. Με ενδιαφέρει η φράση “βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης” για να είμαι ακριβής. Οι αρχάριοι δεν έχουν ιδέα τι είναι το SEO.

Βλέπετε, ακριβώς την στιγμή που το έγραψα, είχα αμέσως μια ιδέα. Μοιάζει με αυτό: Πόσο ωραίο θα ήταν να υπάρχει ένας κατάλογος SEO για τους ενδιαφερόμενους μαθητές SEO; Οι άνθρωποι θα μπορούσαν να απαριθμήσουν όλα τα είδη πραγμάτων που σχετίζονται με SEO. Ίσως θα έπαιρνε εκατομμύρια προβολές σελίδας, καθώς το SEO είναι μια από τις πιο περιζήτητες λέξεις-κλειδιά.

Μήπως αυτό έχει νόημα; Παρόλα αυτά, αν ψάχνατε μια προσθήκη καταλόγου για να φέρει επανάσταση στην καταχώρισή σας, η Προσθήκη καταλόγου επιχειρήσεων είναι δική σας. Με κάθε τρόπο είναι δωρεάν και διαθέτει μια εντυπωσιακή λίστα χαρακτηριστικών. Σε μία γραμμή, οι δυνατότητες θα σας οδηγήσουν σε τρελούς.

Κατεβάστε τον Κατάλογο Επιχειρήσεων Δωρεάν   Λάβετε Premium Κατάλογος Επιχειρήσεων

Sucuri Ασφάλεια

Πρόσθετα WordPress

Η ασφάλεια του WordPress είναι αρκετά ολισθηρό. Ακριβώς όταν νομίζετε ότι έχετε τα πάντα υπό έλεγχο, ένας χάκερ σας σφετερίζει στο σημείο της τρέλας. Αλλά δεν μπορείς να κλάψεις, όχι δεν μπορείς. Χρειάζεστε απλώς μια κορυφαία λύση ασφάλειας WordPress όπως το Sucuri.

Η προσθήκη Sucuri Security σάς παρέχει πλήρη έλεγχο της ασφάλειας του ιστότοπού σας στο WordPress. Με άλλα λόγια, είναι μια σουίτα ασφαλείας που προορίζεται να ενισχύσει τις υπάρχουσες προσπάθειές σας για ασφάλεια. Εκτός από το κουτί, το πρόσθετο Sucuri Security αποστέλλεται με μερικά ωραία χαρακτηριστικά.

Μιλάμε για παρακολούθηση ακεραιότητας αρχείων, καταγραφή δραστηριότητας ασφαλείας, απομακρυσμένη σάρωση κακόβουλου λογισμικού, ενέργειες ασφαλείας μετά την παραβίαση, παρακολούθηση μαύρης λίστας, αποτελεσματική σκλήρυνση ασφαλείας και ειδοποιήσεις ασφαλείας. Αυτό είναι ένα από τα πρόσθετα ασφαλείας WordPress που λειτουργεί πραγματικά.

Αλλά αυτό πιθανότατα οφείλεται στο γεγονός ότι το πρόσθετο αναπτύχθηκε από τους ίδιους τύπους που μας έφεραν μία από τις καλύτερες λύσεις ασφάλειας ιστού. Συνδυάστε αυτό το πρόσθετο και τις πρόσθετες λειτουργίες στο Sucuri Premium, όπως το τείχος προστασίας του ιστότοπου CloudProxy και έχετε μια καταπληκτική λύση ασφαλείας, ώστε να μπορείτε να κοιμάστε καλύτερα τη νύχτα.

Κατεβάστε το Sucuri Security δωρεάν   Αποκτήστε το Sucuri Premium

Φόρμα επικοινωνίας 7

Πρόσθετα WordPress

Πιθανώς ο καλύτερος δημιουργός φορμών που έχω συναντήσει, η φόρμα επικοινωνίας 7 σας προσφέρει πολλή δύναμη όσο δημιουργείτε και ενσωματώνετε φόρμες επικοινωνίας στον ιστότοπό σας. Αυτό το πρόσθετο είναι σωτήριο, αφού μπορώ να δημιουργήσω φόρμες επικοινωνίας και να τις τοποθετήσω οπουδήποτε στον ιστότοπό μου σε χρόνο ρεκόρ.

Σας έφερε ο Takayuki Miyoshi, αυτό το πρόσθετο WordPress είναι εξαιρετικά φοβερό στη διαχείριση πολλαπλών φορμών επαφής. Αυτό, και μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τις φόρμες σας και τα περιεχόμενα αλληλογραφίας χρησιμοποιώντας απλή σήμανση. είπα απλή σήμανση. Μόλις καταλάβετε τα πράγματα, η φόρμα επικοινωνίας 7 θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σας πρόσθετα WordPress.

Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν την υποβολή με AJAX, το φιλτράρισμα ανεπιθύμητων μηνυμάτων Akismet, το CAPTCHA, τη σύντομη λειτουργικότητα και πολλά άλλα. Επιπλέον, μερικές ρυθμίσεις για να διασφαλιστεί ότι λαμβάνετε κάθε υποβολή από τον ιστότοπό σας. Η φόρμα επικοινωνίας 7 είναι εύκολη στην εγκατάσταση και χρήση. Έχει πάνω από 3 εκατομμύρια ενεργές εγκαταστάσεις καθώς μιλάμε.

Κατεβάστε τη φόρμα επικοινωνίας 7 δωρεάν

Ένα ακόμη πρόσθετο σχετικών δημοσιεύσεων (YARPP)

Πρόσθετα WordPress

Η διευκόλυνση των αναγνωστών να βρουν περισσότερα από το εκπληκτικό περιεχόμενό σας μπορεί να σημαίνει μόνο σπουδαία πράγματα για τον ιστότοπό σας στο WordPress. Για αρχάριους, όσο περισσότερο περιεχόμενο βρίσκουν, τόσο περισσότερο παραμένουν στον ιστότοπό σας, κάτι που είναι ιδανικό για αφοσίωση χρηστών, επισκεψιμότητα και – τελικά – μετατροπές.

Ωστόσο, μια άλλη προσθήκη σχετικών αναρτήσεων σας προσφέρει πολλές δυνατότητες που διασφαλίζουν ότι το περιεχόμενό σας είναι εύκολο να ανακαλυφθεί. Αρχικά, έχετε πολλές τοποθεσίες προβολής για τις σχετικές αναρτήσεις σας. Η προεπιλεγμένη τοποθεσία είναι, φυσικά, κάτω από το περιεχόμενό σας, αλλά μπορείτε να προσθέσετε σχετικές αναρτήσεις οπουδήποτε αλλού, συμπεριλαμβανομένων των περιοχών widget και των αρχείων προτύπων.

Επιπλέον, αυτό το plugin WordPress διαθέτει ένα μοναδικό σύστημα templating που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τον τρόπο με τον οποίο οι αναγνώστες βλέπουν τα αποτελέσματα. Επιπλέον, μπορείτε να εμφανίσετε σχετικές αναρτήσεις στις αναρτήσεις, τις σελίδες σας, τους προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων και ακόμη και τις ροές. Και χάρη σε έναν ευέλικτο αλγόριθμο, η προσθήκη συγκεντρώνει σχετικό περιεχόμενο από ολόκληρο τον ιστότοπό σας.

Κατεβάστε το YARPP Δωρεάν

MonsterInsights

Πρόσθετα WordPress

Η παρακολούθηση της επισκεψιμότητάς σας είναι απαραίτητη για κάθε ιδιοκτήτη επιχείρησης. Με τις πληροφορίες που συλλέγετε από την ανάλυση επισκεψιμότητας, μπορείτε να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας και τη στρατηγική μάρκετινγκ για μέγιστο αντίκτυπο. Επιπλέον, η ανάλυση κίνησης αποτελεί τεράστιο μέρος της κατανόησης του κοινού-στόχου σας.

Το MonsterInsights είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο ανάλυσης επισκεψιμότητας. Και η προσθήκη τους είναι η πιο δημοφιλής προσθήκη Google Analytics για WordPress, τι με περισσότερες από 1 εκατομμύριο ενεργές εγκαταστάσεις! Αυτή η προσθήκη καθιστά εύκολη την ενσωμάτωση του Google Analytics με τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Σε λίγα λεπτά, μπορείτε να πείτε πώς οι επισκέπτες βρίσκουν τον ιστότοπό σας, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε σε πράγματα που συνεχίζουν να τους φέρνουν πίσω. Με λίγα κλικ μπορείτε να ρυθμίσετε το MonsterInsights και να προβάλετε τις αναφορές σας στο Google Analytics απευθείας στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Αυτό είναι γλυκό, σωστά?

Αυτό το εργαλείο είναι αρκετά φιλικό προς τους αρχάριους χάρη στην εξαιρετική παρακολούθηση, τις ρυθμίσεις και τις ροές εργασίας που έχουν κερδίσει το όνομα MonsterInsights σε όλο τον κόσμο. Άλλες αξιοσημείωτες λειτουργίες περιλαμβάνουν ανάλυση ηλεκτρονικού εμπορίου, παρακολούθηση διαφημίσεων, στατιστικά σε πραγματικό χρόνο, παρακολούθηση λήψης αρχείων, παρακολούθηση συνδέσμων και παρακολούθηση προσαρμοσμένων ιδιοτήτων μεταξύ άλλων.

Κατεβάστε το MonsterInsights Δωρεάν   Αποκτήστε το MonsterInsights Premium

WP Smush

Πρόσθετα WordPress

Για να δημιουργήσουμε δυναμική, ας ξεκινήσουμε με ένα μοναδικό plugin WordPress που υπόσχεται να αυξήσει την ταχύτητα του ιστότοπού της επιχείρησής σας δέκα φορές. Κυρίες και κύριοι, πείτε ένα μεγάλο γεια στο Smush από τη μεγάλη ομάδα του WPMU Dev.

Γνωρίζατε ότι τα μεγάλα αρχεία εικόνας θα μπορούσαν να είναι ο λόγος για τον οποίο ο ιστότοπός σας χρειάζεται πάντα για φόρτωση; Από όλα τα πράγματα που επιβραδύνουν τον ιστότοπό σας, οι εικόνες είναι οι πιο διαβόητες. Είναι πραγματικά λυπηρό, καθώς οι περισσότεροι αρχάριοι δεν καταλαβαίνουν ότι το μέγεθος του αρχείου εικόνας έχει τεράστια σχέση με τις ταχύτητες του ιστότοπου.

Όσο μεγαλύτερη είναι η εικόνα, τόσο περισσότερο χρειάζεται για τη φόρτωση στον ιστότοπό σας. Μπείτε στο Smush και μπορείτε να πείτε αντίο στις ημέρες αργών ιστότοπων και υψηλών ποσοστών εγκατάλειψης. Χάρη σε αυτό το πρόσθετο, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος, να συμπιέσετε και να βελτιστοποιήσετε όλες τις εικόνες σας με ένα μόνο κλικ.

Το Smush σαρώνει νέες και υπάρχουσες εικόνες στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας υπερ-διακομιστές WPMU, που σημαίνει ότι το φορτίο αφαιρείται από τον διακομιστή σας. Επιπλέον, αυτό το πρόσθετο κόβει όλα τα περιττά δεδομένα, συμπιέζει και κλιμακώνει τις εικόνες σας πριν τις αποθηκεύσετε στη βιβλιοθήκη πολυμέσων.

Επιπλέον, το Smush βελτιστοποιεί όλες τις εικόνες στον ιστότοπό σας. Αυτό περιλαμβάνει εικόνες που προστίθενται από θέματα και προσθήκες μεταξύ άλλων. Αυτό το κάνει ακόμα κι αν έχετε μια εγκατάσταση WordPress πολλαπλών ιστότοπων. Πραγματικά, υπάρχουν τόσα πολλά να γράψουμε για αυτό το πρόσθετο και θα χρειαζόμαστε μια πλήρη κριτική για να καλύψουμε τα πάντα.

Κατεβάστε το Smush Free   Λάβετε WP Smush Premium

Γκαλερί Envira

Πρόσθετα WordPress

Παρόλο που δεν χρειάζεστε πρόσθετα WordPress για να δημιουργήσετε γκαλερί εικόνων στο WordPress, μια προσθήκη γκαλερί όπως η Envira Gallery υπερφορτίζει τις γκαλερί σας, επιτρέποντάς σας να παραδώσετε πολύ περισσότερα με τις εικόνες σας.

Σε μια προηγούμενη ανάρτηση, περιγράψαμε πώς να δημιουργήσουμε εκπληκτικές γκαλερί WordPress, αλλά εστιάσαμε μόνο στη δυνατότητα ενσωματωμένης γκαλερί που δημιουργεί βασικές γκαλερί. Εάν πρέπει να καταβάλλετε κάθε προσπάθεια και να εντυπωσιάσετε τους αναγνώστες με τις εικόνες σας, χρειάζεστε το Gallery by Envira. Γιατί; Εσύ ρωτάς.

Για αρχάριους, αυτό το plugin σας φέρνει ο Syed Balkhi, αυτός που είναι του WPBeginner. Ένα διάσημο όνομα στους κύκλους του WordPress, το Syed είναι δημοφιλές για πολλά κορυφαία προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των MonsterInsights, μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά τις δυνατότητες, το Gallery by Envira ανταποκρίνεται 100% και συνοδεύεται από ένα πρόγραμμα δημιουργίας γκαλερί drag-and-drop που είναι ευχάριστο να συνεργαστεί, ενσωματώσεις κοινωνικών μέσων, υποστήριξη WooCommerce, γκαλερί βίντεο, υδατογράφημα, προστασία από εικόνα και εκπληκτικά προκατασκευασμένα πρότυπα. για να αναφέρω μόνο μερικά.

Κατεβάστε το Gallery από το Envira   Αποκτήστε το Gallery από το Envira Premium

WooCommerce

Πρόσθετα WordPress

Εάν εκτελείτε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου που υποστηρίζεται από το WordPress, πιθανότατα χρησιμοποιείτε το WooCommerce. Αυτό, ή ίσως έχετε βρει έναν τρόπο να συνδέσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με το Shopify. Συνολικά, το WooCommerce δίνει στον διαγωνισμό καλή πορεία για τα χρήματά του.

Μέσα σε πέντε λεπτά, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε έναν πλήρη ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου. Ναι, το WooCommerce είναι τόσο καλό. Και μπορείτε να πουλήσετε ό, τι θέλετε, να επεξεργαστείτε παραγγελίες και να παρακολουθήσετε το απόθεμα σαν αφεντικό.

Το WooCommerce, πραγματικά, είναι το ηλεκτρονικό εμπόριο του WordPress σε ένα κουτί. Οι αξιοσημείωτες δυνατότητες περιλαμβάνουν πολλαπλές πύλες πληρωμών, το δωρεάν θέμα Storefront, έναν εύκολο στη χρήση πίνακα ελέγχου, πολλές επιλογές για τη διαχείριση του διαδικτυακού σας καταστήματος και μια σειρά από δωρεάν και premium πρόσθετα που θα σας τραβήξουν το μυαλό.

Σας έφερε η Automattic (ναι, η εταιρεία πίσω από το WordPress.com, το Akismet, το Jetpack κ.λπ.), με πάνω από 3 εκατομμύρια ενεργές εγκαταστάσεις και εξαιρετική βαθμολογία 4,5 / 5,0, το WooCommerce είναι το μόνο πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου που θα χρειαστείτε ποτέ.

Σημειώστε, ωστόσο, ότι τα premium πρόσθετα μπορεί να κοστίσουν μια περιουσία, οπότε ακολουθήστε μόνο τις λειτουργίες που χρειάζεστε. Ωστόσο, πρέπει να δοκιμάσετε τον φίλο WooCommerce.

Από τη δημιουργία του, το WooCommerce ήταν η εφαρμογή μας για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Βρίσκουμε κάποια άνεση όταν γνωρίζουμε ότι οι ανταγωνιστές μας χρησιμοποιούν άλλα «καροτσάκια». Οι επεκτάσεις και τα πρόσθετα είναι λίγο μπερδεμένα και μπορεί να είναι δαπανηρά. – Μπρεντ

Κατεβάστε το WooCommerce δωρεάν

Κατασκευαστής Beaver

Πρόσθετα WordPress

Ο σχεδιασμός του ιστότοπού της επιχείρησής σας έχει σημαντικό αντίκτυπο στις μετατροπές και τις πωλήσεις σας. Πριν από λίγο, άλλαξα μερικά στοιχεία σχεδίασης στον ιστότοπο του χαρτοφυλακίου μου και πιστεύω σε εμένα, οι έρευνες τριπλασιάστηκαν αμέσως και σοκαρίστηκα. Σοκαρισμένος είχα αφήσει πολλά χρήματα στο τραπέζι.

Ίσως το σχέδιό σας να σας κλέβει. Λοιπόν, τι αλλαγές σχεδίασης έκανε πραγματικά η δική σας; Λοιπόν, απέκλεισα ένα βαρύ ρυθμιστικό που επιβραδύνει τον ιστότοπό μου και χρησιμοποίησα μερικά από τα χαρακτηριστικά που βρέθηκαν στο plugin Symple Shortcodes που αναφέραμε νωρίτερα. Έχω εισαγάγει επίσης κάποιο κωδικό PHP στα αρχεία προτύπων μου για κάτι άλλο.

Τι στο διάολο αυτό έχει να κάνει με εσάς ή ακόμα και με τον Beaver Builder?

Λοιπόν, μπόρεσα να κάνω τις αλλαγές στον κώδικα PHP αφού ξέρω τι είναι μια ετικέτα ανοίγματος. Μπορούμε να πούμε το ίδιο για εσάς; Τι πρέπει να κάνετε αν πρέπει να αλλάξετε τη σχεδίαση του ιστότοπού σας χωρίς να επεξεργαστείτε κώδικα ή να αλλάξετε το θέμα του WordPress?

Επιλέγετε το Beaver Builder, ένα ισχυρό εργαλείο δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης που σας βοηθά να δημιουργήσετε διατάξεις από αυτόν τον κόσμο. Ναι, είναι συμβατό με οποιοδήποτε θέμα έχετε, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα προκατασκευασμένα πρότυπα που σας εξοικονομούν πολύ χρόνο.

Κατεβάστε το Beaver Builder δωρεάν   Αποκτήστε το Beaver Builder Premium

CSS Ήρωας

Πρόσθετα WordPress

Βλέποντας καθώς μόλις αγγίξαμε το σχεδιασμό, ας μιλήσουμε για το CSS Hero, ένα premium plugin WordPress που θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο όσο προσαρμόζετε το θέμα του WordPress. Ακούω: Τα θέματα του WordPress εξαρτώνται από το CSS για την οπτική εμφάνιση του ιστότοπού σας …. αλλά δεν γνωρίζετε το CSS hombre.

Εάν θέλετε να αλλάξετε το μέγεθος του κειμένου, τα χρώματα, τα περιθώρια και αυτό το είδος, θα πρέπει να μάθετε CSS, το οποίο πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι χρονοβόρο για τον μέσο ιδιοκτήτη επιχείρησης. Τι να κάνετε αντ ‘αυτού; Για να αλλάξετε την εμφάνιση του ιστότοπου της επιχείρησής σας χωρίς να γράψετε μια γραμμή κώδικα, πρέπει να κάνετε το CSS Hero φίλο σας.

Αυτό το plugin WordPress διαθέτει υπέροχες δυνατότητες, όπως 900+ γραμματοσειρές Google, έναν κορυφαίο διαχειριστή χρωμάτων, ειδικά εφέ, έτοιμα στυλ και θέματα δέρματος, μεταξύ άλλων. Μπορείτε ακόμη και να εξαγάγετε τα στυλ σας σε άλλη πλατφόρμα, επειδή αυτά τα παιδιά είναι καταπληκτικά ��

Εάν ήσασταν ποτέ ένας από αυτούς τους ανθρώπους που ανησυχούν ότι δεν γνωρίζετε αρκετά CSS για να κάνετε έναν ιστότοπο να μοιάζει με αυτόν που θέλετε, μπορείτε να σταματήσετε να τονίζετε τώρα. – Κρις Λέμα

Αποκτήστε το CSS Hero

Εύκολα κουμπιά κοινής χρήσης

Πρόσθετα WordPress

Ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσθετα κοινωνικής δικτύωσης WordPress, το Easy Social Share Button είναι κάτι περισσότερο από ένα πρόσθετο κοινωνικής κοινοποίησης. Σκοπεύει να οδηγήσει την αποστολή προσέγγισής σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο με τις δυνατότητες από εδώ στο Timbuktu.

Easy Social Share Buttons Οι προσθήκες WordPress είναι πιο γνωστές για εκπληκτικές λειτουργίες, όπως υποστήριξη για 50+ κοινωνικά δίκτυα, όμορφα πρότυπα, πολλές κινούμενες εικόνες με κουμπιά και εικονίδια, κοινωνικοί μετρητές, 27+ θέσεις προβολής, υποστήριξη για WhatsApp + άλλες εφαρμογές για κινητά, κοινή χρήση πολυμέσων και ενέργειες μετά από κοινή χρήση μεταξύ άλλων.

Εκτός από αυτό (και ένα εκατομμύριο και ένα άλλο εκπληκτικό χαρακτηριστικό), το Easy Social Share Buttons είναι φιλικό προς κινητά και διαθέτει εξαιρετική υποστήριξη. Τότε έρχεται με δελεαστικές φόρμες optin, μπορείτε να αναπτύξετε και τα κοινωνικά σας μέσα μετά και τη λίστα αλληλογραφίας με ένα μόνο πρόσθετο. Σκοτώνοντας δύο πουλάκια με το ίδιο είδος πέτρας.

Πρέπει να δείτε τον εκτενή κατάλογο χαρακτηριστικών για τον εαυτό σας. Αν είστε κάτι σαν πολλοί από εμάς εδώ, αυτό το πρόσθετο σίγουρα θα σας σκουπίσει. Τη στιγμή της σύνταξης, αυτό το πρόσθετο διαθέτει πάνω από 80 χιλιάδες ιστότοπους, έχει εντυπωσιακή βαθμολογία 4,66 / 5,00 και κοστίζει μόλις 19 δολάρια.

Αποκτήστε εύκολα κοινωνικές μετοχές

WP-Μέλη

Πρόσθετα WordPress

Όπου και αν συνδεθείτε στο διαδίκτυο, θα πρέπει να βρείτε τουλάχιστον έναν ιστότοπο χρησιμοποιώντας το μοντέλο συμμετοχής. Αυτό σημαίνει απλώς ότι το περιεχόμενο που χρειάζεστε είναι κλειδωμένο πίσω από μια φόρμα εγγραφής ή έναν τοίχο πληρωμής. Αλλά πώς καταφέρνουν οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να δημιουργήσουν ιστότοπους μελών στο WordPress?

Η κατασκευή ενός ειδικού ιστότοπου συνδρομής από το μηδέν είναι εξαιρετικά δαπανηρή και χρονοβόρα, περισσότερο όταν υπάρχουν αμέτρητα πρόσθετα WordPress που μπορούν να κάνουν όλη τη βρώμικη δουλειά σε ένα κλάσμα του κόστους. Θα εξοικονομήσετε πολύ χρόνο επίσης.

Ένα τέτοιο πρόσθετο είναι το WP-Members από τον Chad Butler, το πρώτο πρόσθετο μέλους για το WordPress. Η εγκατάσταση αυτής της προσθήκης είναι αρκετά εύκολη, αλλά είναι ισχυρή και ευέλικτη. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη δυνατότητα αποκλεισμού πρόσβασης σε αναρτήσεις και σελίδες, widget σύνδεσης πλευρικής γραμμής, συντομεύσεις, προσαρμοσμένα πεδία εγγραφής και προφίλ χρήστη, ειδοποιήσεις εγγραφής χρήστη και εκατοντάδες επιλογές επέκτασης.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ή να ανανεώσετε έναν ιστότοπο συνδρομής, το WP-Members είναι το πρόσθετο επιλογής σας.

Κατεβάστε το WP-Members Δωρεάν

Εγγραφή Magic

ΕγγραφέςMagic Custom Form Registration Forms - WordPress Plugins

Βλέποντας καθώς μιλάμε για ιστότοπους μελών, ας δούμε το Registration Magic, ένα ειδικό είδος προσθήκης που σας βοηθά να μεταφέρετε την εγγραφή χρηστών στον ιστότοπό σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Η κορυφαία απόδοση μεταξύ των πρόσθετων WordPress εγγραφής, αυτό το κακό αγόρι συμβάλλει άμεσα στις πωλήσεις σας και μπορείτε να το πάρετε στην τράπεζα.

Με περισσότερες δυνατότητες από ό, τι θα χρειαστείτε ποτέ, το Registration Magic σας προσφέρει πλήρη έλεγχο όλων των τρόπων εγγραφής. Για αρχάριους, μπορείτε να δημιουργήσετε όσες φόρμες θέλετε για διάφορα σενάρια. Κάθε φόρμα μπορεί να έχει τα δικά της προκαθορισμένα πεδία, πράγμα που σημαίνει ότι ο ουρανός είναι το όριο όσο πηγαίνει οι μορφές δόμησης.

Μπορείτε να προσθέσετε πύλες πληρωμής στις φόρμες σας με ένα μόνο κλικ και να παρακολουθείτε όλες τις υποβολές φόρμας και τις δραστηριότητες μέσω ενός διαισθητικού πίνακα ελέγχου. Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν έναν πλήρη διαχειριστή φόρμας, συνημμένα αρχεία, πολλαπλά στυλ, Google reCAPTCHA, ειδοποιήσεις μέσω email και πολλά 3rd ενοποιήσεις πάρτι μεταξύ άλλων.

Η εγγραφή Magic φέρνει πολλά στο τραπέζι ως προσαρμοσμένη προσθήκη εγγραφής χρήστη. Σύμφωνα με τους συγγραφείς, αυτό το πρόσθετο «… είναι το σύστημα εγγραφής χρηστών που λείπει για το WordPress και μια ισχυρή προσθήκη στο οπλοστάσιο κάθε διαχειριστή του WordPress».

Οι χρήστες λένε επίσης υπέροχα πράγματα για την εγγραφή Magic. Εδώ είναι ένα από τα πολλά:

Είμαι πραγματικά ένας αρχάριος δημιουργός ιστοτόπων. Προηγουμένως έχω δημιουργήσει 3 απλούς ιστότοπους, αλλά τώρα ασχολούμαι με την κατασκευή ενός πολύ περίπλοκου ιστότοπου για μία από τις εταιρείες μου. Χρειαζόμουν ένα ισχυρό εργαλείο για διάφορα επίπεδα μελών, μερικά δωρεάν, μερικά πληρωμένα, μερικούς συνδρομητές στο ενημερωτικό δελτίο και φοβόμουν ότι έφτασα στο μυαλό μου, ΕΩΣ ανακάλυψα ΜΑΓΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ !! Είναι πραγματικά μαγικό. Εύκολο στη χρήση, εύκολο στην κατανόηση. Δεν απαιτούνται δεξιότητες προγραμματισμού. Απλώς εισαγάγετε ό, τι θέλετε και τα κάνει όλα για εσάς! Ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν, κάνει περισσότερα από ό, τι ονειρευόμουν ποτέ! Είμαι ενθουσιασμένος! – webmasterwrp

Η δωρεάν έκδοση έχει περίπου 80 εκπληκτικές δυνατότητες, αλλά υπάρχει μια premium έκδοση με πάνω από 120 δυνατότητες, λοιπόν!

Κατεβάστε την εγγραφή Magic Free   Λάβετε εγγραφή Magic Premium

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας blogVault

Blogvault - Πλήρης υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας WordPress

Έχω δοκιμάσει μερικές εφεδρικές υπηρεσίες στην εποχή μου και το blogVault κλέβει την ημέρα απλώς και μόνο επειδή είναι απίστευτα εύκολο στην εγκατάσταση και τη χρήση. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα δημιουργείτε πλήρη αντίγραφα ασφαλείας εκτός ιστότοπου που θα είναι χρήσιμα σε περίπτωση που κάτι σπάσει.

Και τα πράγματα σπάνε συνεχώς στο διαδίκτυο, είτε είναι δικό σας λάθος είτε όχι. Με τα καθημερινά στοιχειώδη αντίγραφα ασφαλείας, κοιμάστε ήσυχα γνωρίζοντας ότι το περιεχόμενό σας, επομένως η επιχείρηση, είναι ασφαλής. Για μια μικρή τιμή $ 9 δολάρια το μήνα, το blogVault κερδίζει πολλές άλλες εφεδρικές λύσεις δέκα έως δύο, όπως η Bayern εναντίον της Arsenal.

Οι διαθέσιμες λειτουργίες περιλαμβάνουν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας αρχείων και βάσεων δεδομένων WordPress, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο Dropbox, ιστορικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας 30 ημερών, επαναφορά αντιγράφων ασφαλείας με ένα κλικ, δωρεάν σχέδιο με εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας, απρόσκοπτη μετεγκατάσταση ιστότοπου, διαχειριζόμενα αντίγραφα ασφαλείας εκτός ιστότοπου, κορυφαίες περιοχές ασφάλειας και στάσης μεταξύ άλλων.

IMHO, αυτή είναι η ιδανική λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας εάν έχετε έναν τεράστιο ιστότοπο που εκτείνεται σε 10 GB. Ένας χρήστης αναφέρει:

Δοκίμασα πολλά άλλα δωρεάν πρόσθετα, αλλά είτε ήταν υπερβολικά εύχρηστα είτε ήταν εξαιρετικά αργά για να δημιουργήσω ένα αντίγραφο ασφαλείας. Εγκατέστησα το blogVault σήμερα και είχε δημιουργήσει ένα αντίγραφο ασφαλείας ολόκληρου του ιστότοπού μου – 4,5 GB – σε περίπου 45 λεπτά. Θα ενημερώνει το αντίγραφο ασφαλείας καθημερινά και προσφέρει μια ολόκληρη σειρά άλλων υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της μετεγκατάστασης σε άλλον διακομιστή. Με 9 $ / μήνα νομίζω ότι αξίζει την ηρεμία. Ο ιστότοπός μου είναι ζωτικής σημασίας για την επιχείρησή μου. – trevormwilson

Κατεβάστε το blogVault Free   Αποκτήστε το blogVault

Ninja Popups για WordPress

Αναδυόμενα παράθυρα Ninja

Γκουρού μάρκετινγκ Διαδικτύου λένε ότι τα χρήματα είναι στη λίστα, οπότε είναι κρίμα που δεν καλύψαμε ούτε ένα πρόσθετο WordPress που κάνει τους εγγεγραμμένους χρήστες 700% ευκολότερους. Λοιπόν, σας παραπέμπουμε στο Ninja Popups για WordPress, το πιο δημοφιλές αναδυόμενο πρόσθετο με πάνω από 26 χιλιάδες πωλήσεις τη στιγμή της γραφής.

Τι ξεχωρίζει τα Ninja Popups από παρόμοιες προσθήκες WordPress; Χαίρομαι που ρωτήσατε. Για μια μικρή τιμή μόλις 25 $, έχετε ένα πρόγραμμα δημιουργίας αναδυόμενων παραθύρων drag-and-drop, 65+ όμορφα αναδυόμενα παράθυρα, κοινωνικό ντουλάπι για περιορισμένο περιεχόμενο, ενσωμάτωση με μεγάλα κοινωνικά δίκτυα και 30+ πλατφόρμες μάρκετινγκ email, πρόθεση εξόδου και πολλά άλλα.

Το Ninja Popups για WordPress ανταποκρίνεται πλήρως, σημαίνει ότι οι φόρμες optin σας θα φαίνονται καταπληκτικές και θα λειτουργούν εξαιρετικά καλά σε πολλές συσκευές. Αυτή η προσθήκη είναι από arscode, ελίτ συγγραφέας στο CodeCanyon, και έχει εντυπωσιακή βαθμολογία αγοραστή 4,41 / 5,00. Χωρίς αμφιβολία, αυτό είναι το μόνο πρόσθετο που θα χρειαστείτε ποτέ για όλες τις αναδυόμενες ανάγκες σας.

Λάβετε αναδυόμενα παράθυρα Ninja για WordPress

Zero BS CRM

Zero BS CRM

Το Zero BS CRM είναι ένα Plugin Management Relationship Management που εκτελείται στο WordPress CMS. Σας δίνει όλα όσα χρειάζεστε για να αρχίσετε να διαχειρίζεστε τις πελατειακές σας σχέσεις. Κρατήστε τα πάντα σε ένα μέρος (αρχεία πελατών) και τιμολογήστε τους πελάτες σας και συλλέξτε πληρωμές (καταγραφή ως συναλλαγές).

Με το Freelancer Bundler ή το Small Business Bundle έχετε πρόσβαση σε ισχυρές επεκτάσεις με μια μικρή ετήσια χρέωση. Η ετήσια ανανέωση είναι προαιρετική και καλύπτει τη συνεχή υποστήριξη και ενημερώσεις.

Αρχίστε να παίρνετε τον έλεγχο των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων και αναπτύξτε την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας ένα CRM για να παρακολουθείτε τους πολύτιμους δυνητικούς πελάτες και τους πελάτες σας. Πουλήστε τους ό, τι θέλουν, όταν το θέλουν περισσότερο μαθαίνοντας από τους υπάρχοντες πελάτες σας τις αλληλεπιδράσεις με την επιχείρησή σας.

Κατεβάστε το Zero BS CRM δωρεάν

Τελικές παρατηρήσεις

Τα πρόσθετα WordPress μπορούν να σας βοηθήσουν να υπερφορτίσετε τον ιστότοπό της επιχείρησής σας χωρίς να μάθετε τον κωδικό ή να σπάσετε την τράπεζα. Με κάθε τρόπο, απλώς επιλέξτε τα πρόσθετα WordPress που χρειάζεστε για την επιχείρησή σας και προσέξτε για τυχόν πρόσθετα premium που θα μπορούσαν να κοστίσουν μια περιουσία.

Οι προσθήκες WordPress σε αυτήν τη λίστα είναι απαραίτητες για αρχάριους καθώς και για καθιερωμένους χρήστες του WordPress. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα εγκαταστήσετε όλα στον ιστότοπό σας στο WordPress. Ναι, απλώς επιλέξτε ένα ζευγάρι και προχωρήστε από εκεί.

Ποιες είναι οι αγαπημένες σας προσθήκες WordPress?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map