20+ Καλύτερες προσθήκες χαρτοφυλακίου και γκαλερί WordPress το 2020

Καλύτερες προσθήκες χαρτοφυλακίου και συλλογής WordPress

Εάν είστε δημιουργικός τύπος, η επίδειξη της ποιότητας της εργασίας σας θα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες όσον αφορά την ασφάλεια της εργασίας. Ως εκ τούτου, η προβολή της εργασίας σας σε ένα κομψό χαρτοφυλάκιο είναι θεμελιωδώς σημαντική.


Η προεπιλεγμένη έκδοση του WordPress σάς επιτρέπει να προσθέτετε εικόνες σε αναρτήσεις και σελίδες, αλλά αυτό είναι μάλλον περιορισμένο – εάν είστε σοβαροί για την προσέλκυση νέων πελατών, απλά δεν θα το κόψετε. Θυμηθείτε: εάν ισχυρίζεστε ότι είστε επαγγελματίας, δημιουργικός άνθρωπος, τότε χρειάζεστε ένα επαγγελματικό, δημιουργικό χαρτοφυλάκιο, σωστά?

Τα καλά νέα: υπάρχουν πολλά υπέροχα πρόσθετα χαρτοφυλακίου για το WordPress, για να σας επιτρέψει να δημιουργήσετε μια όμορφη βιτρίνα για την εργασία σας. Πολλά από αυτά είναι φιλικά για αρχάριους και διαθέτουν αρκετές επιλογές προσαρμογής για να κάνουν το χαρτοφυλάκιό σας δικό σας. Σήμερα, θέλω να σας παρουσιάσω 20+ από τα αγαπημένα μου πρόσθετα χαρτοφυλακίου.

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

1. Βασικό πλέγμα

Βασικό πλέγμα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Essential Grid τιμολογείται ως μια λύση κατασκευής πλέγματος για όλες τις χρήσεις με απεριόριστες δυνατότητες. Είναι ένα ευέλικτο plugin WordPress που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε διατάξεις πλέγματος τοιχοποιίας για ιστολόγια, χαρτοφυλάκια, γκαλερί, καταστήματα και άλλα.

Η προβολή του περιεχομένου σας ως πλέγμα τοιχοποιίας είναι εύκολη. Απλώς εγκαταστήστε το Essential Grid. Η προσθήκη λειτουργεί με τους περισσότερους τύπους περιεχομένου – δημοσιεύσεις, σελίδες, χαρτοφυλάκια, ακόμη και το κατάστημά σας στο WooCommerce. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε πιο συγκεκριμένη την επιλογή σας σε συγκεκριμένες κατηγορίες ή ετικέτες, να ορίσετε την προτεραιότητα μετά τα μέσα και επίσης να επιλέξετε ένα μέγεθος εικόνας πηγής.

Μόλις αποφασίσετε ποιο περιεχόμενο θέλετε να εμφανίζεται ως πλέγμα, είναι καιρός να προσαρμόσετε την εμφάνιση του περιεχομένου σας. Το Essential Grid έρχεται με πολλά προκατασκευασμένα δέρματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε το πλέγμα περιεχομένου σας να φαίνεται υπέροχο. Αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα επεξεργασίας οπτικού δέρματος για να κάνετε κάτι εντελώς προσαρμοσμένο. Κάθε δέρμα έχει τη δική του διάταξη και στυλ επικάλυψης, πολλά από τα οποία είναι κινούμενα. Μόλις ολοκληρώσετε τη δημιουργία του αριστούργημά σας, είναι εύκολο να προσθέσετε το προσαρμοσμένο πλέγμα σας σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή σελίδα. Η προσθήκη δημιουργεί έναν εύκολο στη χρήση σύντομο κώδικα για κάθε πλέγμα που δημιουργείτε. Απλώς επικολλήστε το σε οποιαδήποτε σχετική ανάρτηση, σελίδα ή περιοχή widget. Όλα τα πλέγματα ανταποκρίνονται πλήρως και μπορούν να φιλτραριστούν από τους επισκέπτες – μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή.

Το Essential Grid είναι ένα φοβερό plugin WordPress δημιουργού πλέγματος που προσθέτει εξαιρετικές δυνατότητες σε οποιοδήποτε θέμα WordPress. Με πρόσθετες επιλογές για διατάξεις (σε κουτί, πλήρες πλάτος ή πλήρη οθόνη), συμβατότητα WooCommerce, προσαρμοσμένες επιλογές μετα και πολλά άλλα σίγουρα θα λατρέψετε το Essential Grid!

2. Γκαλερί με πλακάκια JetPack (δωρεάν)

JetPack με πλακάκια γκαλερί Δωρεάν προσθήκη WordPress

Εάν προτιμάτε ένα Ελεύθερος πρόσθετο για την προβολή του χαρτοφυλακίου σας με έναν εντυπωσιακό τρόπο, μην ψάχνετε περισσότερο από το JetPack. Το δικό του plug-in στυλ all-in-one του WordPress περιλαμβάνει ενσωματωμένη υποστήριξη για γκαλερί με πλακάκια. Αυτό καθιστά εξαιρετικά εύκολη την προσθήκη γκαλερί στον ιστότοπό σας (ίσως χωρίς να απαιτείται νέα προσθήκη εάν το έχετε ήδη εγκαταστήσει).

Οι γκαλερί Jetpack περιλαμβάνουν μερικά στυλ (πλακάκια, τετράγωνα, κύκλους), πολλές επιλογές στηλών, προσαρμοσμένα πλάτη και μια προαιρετική προβολή μιας συλλογής εικόνων. Τα χαρτοφυλάκια είναι επίσης πλήρως ανταποκρινόμενα. Μόλις ενεργοποιήσετε τις δυνατότητες του Jetpack με πλακάκια, τοποθετείτε απλές γκαλερί σε αναρτήσεις όπως το κανονικό – εκτός από το ότι θα είναι στυλ (αυτόματα) σύμφωνα με τις ρυθμίσεις του Jetpack.

3. Το πλέγμα

Το πλέγμα - Αποκριτικό πλέγμα πλέγματος

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το πλέγμα είναι ένας από τους πιο ισχυρούς κατασκευαστές που δημιουργούν τη δική σας προσαρμοσμένη γκαλερί φωτογραφιών ή πλέγμα χαρτοφυλακίου (αν και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε το ιστολόγιό σας, τη σελίδα προσωπικού, τις μαρτυρίες, ακόμη και το WooCommerce Store σας). Με το πλέγμα δεν περιορίζεστε σε έναν καθορισμένο αριθμό στυλ – μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας από το μηδέν. Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα δημιουργίας δέρματος για να επιλέξετε προσαρμοσμένες γραμματοσειρές, να επεξεργαστείτε την κατάσταση του ποντικιού, να επιλέξετε πολυμέσα, να προσθέσετε κινούμενες εικόνες, να ορίσετε αποσπάσματα και να αλλάξετε το μέγεθος των στοιχείων. Στη συνέχεια, εφαρμόστε το στυλ σας σε πλέγμα, τοιχοποιία ή αιτιολογημένη διάταξη.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το πλέγμα περιλαμβάνει επίσης μια ζωντανή προεπισκόπηση ajaxed, υποστηρίζει προσαρμοσμένες μορφές ανάρτησης, ενσωματώνεται με WPML (για μεταφράσεις), περιλαμβάνει διευθετήσιμες σειρές και στήλες, ακόμη και πλέγματα πλήρους πλάτους / ύψους. Επιπλέον, υποστηρίζονται πολλές μορφές πολυμέσων, όπως html, Vimeo, Youtube, SoundCloud και φυσικά εικόνες.

4. Σχεδιαστής χαρτοφυλακίου και γκαλερί

Σχεδιαστής χαρτοφυλακίου και γκαλερί για WordPress

Ο Σχεδιαστής χαρτοφυλακίου είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή εάν θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας χαρτοφυλάκιο ή σχέδιο γκαλερί. Απλώς εγκαταστήστε την προσθήκη και χρησιμοποιήστε τις παρεχόμενες επιλογές για να δημιουργήσετε το τέλειο χαρτοφυλάκιό σας. Επιλέξτε ένα πλέγμα, τοιχοποιία, ρυθμιστικό ή αιτιολογήστε διάταξη με σελιδοποίηση, φορτώστε περισσότερα ή αυτόματη φόρτωση. Προσθέστε συνδέσμους τίτλου, περιγράμματα, σκιές κουτιού και προσαρμοσμένα χρώματα. Επιλέξτε από 50+ εφέ εικόνας και αιωρήστε. Ο Σχεδιασμός Χαρτοφυλακίου είναι επίσης πλήρως ανταποκρινόμενος και συμβατός με crossbrowser.

5. NextGen Gallery από το Imagely

Gallery NextGen από το Imagely

Με πάνω από ένα εκατομμύριο λήψεις, το NextGen Gallery μπορεί να χειριστεί τόσο απλές γκαλερί φωτογραφιών όσο και προηγμένες επαγγελματικές ανάγκες. Μέσα σε λίγα λεπτά, μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφα άλμπουμ. Η προσθήκη μπορεί να ανεβάσει φωτογραφίες σε παρτίδες, βοηθώντας σας να τις ταξινομήσετε και να τις τοποθετήσετε σε ομάδες. Εργαζόμενοι από την καρτέλα Συλλογή του πίνακα ελέγχου, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος, το χρώμα, το στυλ, τα εφέ lightbox, το χρόνο, τις μεταβάσεις και να διαχειριστείτε όλες τις ρυθμίσεις.

Το NextGen ανταποκρίνεται και είναι συμβατό με τα περισσότερα θέματα. Σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε μικρογραφίες, να εισαγάγετε μετα-δεδομένα και να προσαρμόσετε το lightbox. Μπορείτε να αριθμήσετε τις σελίδες του άλμπουμ σας, να προσθέσετε κείμενο, υδατογράφημα και εξωτερικούς συνδέσμους σε εικόνες. Όχι μόνο αυτό, μπορείτε να προστατεύσετε με κωδικό πρόσβασης τις γκαλερί, επιστρέφοντας στις εγγενείς λειτουργίες του WordPress.

Η δωρεάν προσθήκη επιτρέπει στους επισκέπτες να βλέπουν εικόνες ως παρουσιάσεις και μικρογραφίες, καθώς και σε ένα συμπαγές ή εκτεταμένο άλμπουμ. Επιπλέον, διαφορετικά premium πακέτα προσφέρουν διαφορετικές επεκτάσεις. Σας βοηθούν να εμφανίσετε γκαλερί σε επιπλέον μορφές, να πουλήσετε φωτογραφίες στο διαδίκτυο, να επιτρέψετε ψηφιακές λήψεις, να εμφανίσετε τιμοκατάλογους και να προσφέρετε κουπόνια.

6. UberGrid Responsive Grid Builder

UberGrid Responsive Grid Builder WordPress Plugin

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το UberGrid είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα χαρτοφυλακίου WordPress για τη δημιουργία μιας συλλογής για κοινή χρήση και προβολή της εργασίας σας. Πρόκειται για ένα πολύ ευέλικτο πρόσθετο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία όμορφων τετραγωνικών πλεγμάτων: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλέγμα για να αναδείξετε το χαρτοφυλάκιό σας, τα μέλη της ομάδας, τις αναρτήσεις ιστολογίου, τις εικόνες, τα λογότυπα πελατών και σχεδόν οτιδήποτε άλλο μπορείτε να σκεφτείτε! Η προσθήκη είναι επίσης συμβατή με το WooCommerce, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας σε ένα κομψό πλέγμα.

Χρησιμοποιήστε τις παρεχόμενες δυνατότητες προσθηκών για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα πλέγματα τύπου ανάρτησης, να εφαρμόσετε φίλτρα και ακόμη και να προσθέσετε lightbox. Το UberGrid είναι επίσης εύκολο να προσαρμοστεί. Υπάρχουν 12 διατάξεις κυψελών, στυλ τίτλου, ετικέτες, επιλογές διαχωρισμού, περίγραμμα, μέγεθος μπλοκ, γραμματοσειρές, χρώματα και κινούμενα σχέδια.

Τα πλέγματα είναι πλήρως ανταποκρινόμενα και φαίνονται εντυπωσιακά. Μπορείτε να διαμορφώσετε τα περιεχόμενα με μη αυτόματο τρόπο ή η προσθήκη μπορεί να μεταφέρει αυτόματα τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, σελίδες, προσαρμοσμένες αναρτήσεις ή σελίδες προϊόντων WooCommerce – μπορείτε επίσης να επιλέξετε συγκεκριμένες κατηγορίες για συμπερίληψη. Η σχεδίαση κάθε πλέγματος είναι επίσης πλήρως προσαρμόσιμη: μπορείτε να ορίσετε προεπιλεγμένα και συγκεκριμένα μεγέθη μπλοκ, να επιλέξετε το στυλ και το χρώμα του περιγράμματος και επίσης να επιλέξετε ποια γραμματοσειρά θα χρησιμοποιήσετε.

Όταν ένας επισκέπτης κάνει κλικ σε ένα στοιχείο στο πλέγμα, εμφανίζεται ένα εκτεταμένο lightbox, το οποίο σας επιτρέπει να παρέχετε πρόσθετες πληροφορίες – μπορείτε να προσθέσετε κείμενο, εικόνες, βίντεο και χάρτες Google στο lightbox. Το UberGrid έρχεται με ενσωματωμένη λειτουργικότητα lightbox, αλλά, αν θέλετε κάτι πιο εξελιγμένο, η προσθήκη μπορεί επίσης να ενσωματωθεί σε πέντε από τις κύριες προσθήκες lightbox: PrettyPhoto, JetPack Gallery, Swipebox, iLightbox και FooBox. Για τους επισκέπτες που αναζητούν συγκεκριμένες πληροφορίες, μπορούν επίσης να φιλτράρουν ποιες κατηγορίες θέλουν να δουν σε κάθε πλέγμα.

Μπορείτε να προσθέσετε ένα UberGrid σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή σελίδα χρησιμοποιώντας έναν σύντομο κώδικα ή σε οποιαδήποτε περιοχή widget χρησιμοποιώντας ένα ειδικό widget.

Το καλύτερο από όλα, το UberGrid δεν απαιτεί γνώσεις κωδικοποίησης για τη δημιουργία και την προσαρμογή του χαρτοφυλακίου σας. Υποστηρίζει επίσης Vimeo και Youtube – οπότε αν η δουλειά σας εμφανίζεται καλύτερα σε ένα βίντεο, μπορείτε εύκολα να τα προσθέσετε στο χαρτοφυλάκιό σας.

7. Easy Media Gallery

Εύκολη συλλογή πολυμέσων

Πληροφορίες & λήψη

Το Easy Media Gallery Pro είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο ευπροσάρμοστα πρόσθετα χαρτοφυλακίου γκαλερί και θα σας επιστρέψει μόλις 24 $ – υπάρχει επίσης ένα δωρεάν έκδοση της προσθήκης που περιλαμβάνει πιο περιορισμένη λειτουργικότητα.

Μπορείτε να προσθέσετε εικόνες, γκαλερί, άλμπουμ φωτογραφιών, καρουζέλ εικόνων, βίντεο, ήχο, ακόμη και Χάρτες Google σε ένα χαρτοφυλάκιο. Η προσθήκη βελτιστοποιεί τις εικόνες για SEO προσθέτοντας αυτόματα ετικέτες alt και χαρακτηριστικά τίτλου σε εικόνες. Είναι επίσης εξαιρετικά ευέλικτο, υποστηρίζοντας βίντεο από 15 πηγές και ήχο από τρεις πηγές.

Το Easy Media Gallery είναι φιλικό προς το χρήστη, επιτρέποντάς σας να προσθέσετε αντικείμενα με λίγα μόνο κλικ. Είναι επίσης εξαιρετικά εύκολο να προσαρμόσετε τη θέση, τα χρώματα (διαθέσιμα απεριόριστα χρώματα) και να προσθέσετε ειδικά εφέ σε αντικείμενα του χαρτοφυλακίου σας. Ως πρόσθετο μπόνους, η προσθήκη υποστηρίζει δέκα διαφορετικά στυλ lightbox για όταν οι επισκέπτες κάνουν κλικ σε ένα στοιχείο στο χαρτοφυλάκιό σας. Τα χαρτοφυλάκια ανταποκρίνονται πλήρως και μπορείτε να επιλέξετε να προσθέσετε φίλτρα για ευκολότερη πλοήγηση.

8. Nimble Portfolio (δωρεάν)

Ευκίνητος

Το Nimble Portfolio είναι ένα πλούσιο σε χαρακτηριστικά, δωρεάν πρόσθετο χαρτοφυλακίου για χρήστες WordPress. Η προσθήκη σάς επιτρέπει να προσθέσετε αναρτήσεις, σελίδες, προσαρμοσμένους τύπους αναρτήσεων (συμπεριλαμβανομένων προϊόντων WooCommerce), εικόνες και βίντεο σε μια συλλογή. Οι ίδιες οι γκαλερί φαίνονται καθαρές και κομψές με κυκλικές μικρογραφίες που τραβούν την προσοχή.

Οι γκαλερί ανταποκρίνονται πλήρως και μπορούν να φιλτραριστούν από τους επισκέπτες για να διευκολυνθεί η εύρεση των αντικειμένων που τους ενδιαφέρουν. Μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό των στηλών που θα συμπεριληφθούν, καθώς και το εικονίδιο που εμφανίζεται όταν ένας επισκέπτης αιωρείται πάνω από ένα στοιχείο. Όταν ένας επισκέπτης κάνει κλικ σε μία από τις μικρογραφίες, εμφανίζεται ένα lightbox για να εμφανίσει την εκτεταμένη εικόνα, βίντεο ή αρχείο ήχου.

Το πρόσθετο Nimble Portfolio μπορεί να επεκταθεί αγοράζοντας πρόσθετα premium. Υπάρχουν επί του παρόντος επτά διαθέσιμα – δύο skins, τέσσερα lightbox και μια επέκταση χαρακτηριστικών ταξινόμησης.

9. Πλέγμα πολυμέσων

Πλέγμα πολυμέσων

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Media Grid είναι ένα φιλικό προς το χρήστη, premium πρόσθετο χαρτοφυλακίου που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε όμορφα, ανταποκρινόμενα πλέγματα χρησιμοποιώντας ένα έξυπνο δημιουργικό οπτικού πλέγματος. Μπορείτε να προσθέσετε εικόνες, βίντεο, ήχο, προϊόντα WooCommerce, κείμενο και ρυθμιστικά εικόνας στα δίκτυά σας. Όταν οι επισκέπτες τοποθετούν το δείκτη του ποντικιού πάνω από ένα στοιχείο, εμφανίζεται μια επικάλυψη που παρέχει πρόσθετες πληροφορίες – εάν κάνουν κλικ σε αυτό, εμφανίζεται ένα κομψό lightbox, από το οποίο μπορείτε να προσθέσετε μια περαιτέρω περιγραφή και να εμφανίσετε εικονίδια κοινής χρήσης.

Όλα τα πλέγματα μπορούν να φιλτραριστούν από τους επισκέπτες για να τους βοηθήσουν να βρουν αυτό που θέλουν. Υπάρχουν επίσης πολλές επιλογές προσαρμογής: μπορείτε να ορίσετε το μέγεθος και το χρώμα περιγράμματος, το περιθώριο μεταξύ των εικόνων και το χρώμα επικάλυψης. Εάν δεν έχετε χρόνο να προσαρμόσετε ατελείωτα το πλέγμα σας για να βρείτε την τέλεια ρύθμιση, υπάρχουν δέκα προεπιλογές με ένα κλικ. Μπορείτε να προσθέσετε το πλέγμα σας σε οποιαδήποτε σελίδα, ανάρτηση, προσαρμοσμένη ανάρτηση ή περιοχή widget χρησιμοποιώντας έναν απλό σύντομο κωδικό.

Μπορείτε επίσης να επεκτείνετε το Media Grid προσθέτοντας περισσότερα στυλ επικάλυψης αγοράζοντας το πρόσθετο Media Grid Overlay Manager για 15 $.

10. Πηγαίνετε στο χαρτοφυλάκιο

Πηγαίνω

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Go – Responsive Portfolio For WordPress είναι ένα premium plugin WordPress που διευκολύνει την προσθήκη υπέροχων και μοναδικών χαρτοφυλακίων στον ιστότοπό σας WordPress. Το Go Portfolio περιλαμβάνει τέσσερα διαφορετικά “στυλ”, τα οποία φαίνονται εντυπωσιακά με μια σειρά από επικαλύψεις, μέγεθος / σχήματα μικρογραφιών, κινούμενα σχέδια και οπτικά εφέ.

Ίσως ερωτευτήκατε ένα θέμα που δεν περιλαμβάνει έναν προσαρμοσμένο τύπο ανάρτησης χαρτοφυλακίου ή ίσως το τρέχον χαρτοφυλάκιό σας δεν έχει αρκετές επιλογές. Λοιπόν, με το Go – Responsive Portfolio WordPress plugin μπορείτε να προσθέσετε όμορφα και ανταποκρινόμενα χαρτοφυλάκια στον ιστότοπό σας WordPress. Η προσθήκη λειτουργεί με οποιονδήποτε προσαρμοσμένο τύπο ανάρτησης ή το ιστολόγιό σας για να σας δώσει τις επιλογές να σχεδιάσετε και να προσθέσετε τα δικά σας προσαρμοσμένα χαρτοφυλάκια σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή σελίδα. Απλώς εγκαταστήστε την προσθήκη και ξεκινήστε να προσθέτετε τα πολυμέσα σας!

Go – Responsive Portfolio Για WordPress λειτουργεί με εικόνες, βίντεο και ακόμη και αρχεία ήχου, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Επιπλέον, η προσθήκη περιλαμβάνει τόνους εξαιρετικών επιλογών προσαρμογής. Οι χρήστες έχουν απεριόριστο αριθμό χρωμάτων για να διαλέξουν, 600+ γραμματοσειρές Google, ενώ μπορούν να επιλέξουν το μέγεθος και το διάστημα κάθε στοιχείου για να πάρουν το πλέγμα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας – μπορείτε επίσης να ορίσετε εάν τα πλέγματα σας μπορούν να φιλτραριστούν. Επιλέξτε από 4 μοναδικά χρωματικά δέρματα, προσθέστε το δικό σας προσαρμοσμένο διάστημα εισόδου (κάθετο και οριζόντιο), επιλέξτε διάταξη πλέγματος ή καρουσέλ, προσαρμόστε τις μικρογραφίες σας και πολλά άλλα. Η προσθήκη είναι ακόμη συμβατή με το WooCommerce, οπότε μπορείτε να προσθέσετε χαρτοφυλάκια για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στον ιστότοπό σας εάν θέλετε.

Μπορείτε να προσθέσετε όσα πλέγματα θέλετε στον ιστότοπό σας, κάτι που γίνεται προσθέτοντας έναν σύντομο κωδικό στη σχετική ανάρτηση, σελίδα ή περιοχή widget.

11. Γκαλερί Envira

Lightbox Envira Gallery

Πληροφορίες & λήψη

Φυσικά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το EnviraGallery. Αυτή η προσθήκη είναι μια ακόμη εξαιρετική επιλογή για την προσθήκη αποκριτικών συλλογών εικόνων στον ιστότοπό σας στο WordPress. Πραγματοποιήσαμε μια πλήρη κριτική EnviraGallery πριν από λίγο, αλλά για να φτάσουμε στα υψηλά σημεία, αυτό το πρόσθετο περιλαμβάνει υποστήριξη lightbox, προσαρμοσμένα περιθώρια, περικοπή εικόνων, επιλογές γκαλερί για κινητές συσκευές, προσαρμοσμένες μικρογραφίες, υποστήριξη για τάξεις προσαρμοσμένων συλλογών (ιδανικές για προγραμματιστές) και πολλά άλλα . Επιπλέον, υπάρχουν πολλά πρόσθετα για οποιαδήποτε άλλη δυνατότητα που ίσως χρειαστείτε, όπως ενσωμάτωση Pinterest, ετικέτες, παρουσιάσεις, skins, υποστήριξη πλήρους οθόνης και πολλά άλλα.

12. Πλέγμα FX

Πλέγμα FX

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Με τέσσερα μοναδικά skins, το Grid FX είναι ένα πολύ ευέλικτο πρόσθετο χαρτοφυλακίου. Σας επιτρέπει να τοποθετείτε εικόνες, βίντεο, ήχο, δημοσιεύσεις ιστολογίου και προϊόντα WooCommerce σε κομψά πλέγματα, γκαλερί σε στυλ Pinterest και καρουζέλ εικόνας.

Η προσαρμογή είναι King με αυτό το πρόσθετο, με περισσότερες από 80 διαφορετικές επιλογές στυλ. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια σειρά από skins, lightbox background, animations τίτλου, χρώματα και κουμπιά. Μπορείτε επίσης να ορίσετε πόσα στοιχεία θα εμφανίζονται στο χαρτοφυλάκιο, το μέγεθος κάθε στοιχείου και τον αριθμό των στηλών.

Για τη βελτίωση της πλοήγησης, οι επισκέπτες μπορούν να φιλτράρουν τα πλέγματα για να βρουν αυτό που ψάχνουν. Η προσθήκη χαρτοφυλακίου στον ιστότοπό σας στο WordPress είναι τόσο εύκολη όσο η επικόλληση ενός απλού σύντομου κώδικα σε οποιαδήποτε θέση, σελίδα ή περιοχή widget.

13. FooGallery (δωρεάν)

FooGallery

Εάν είστε εξοικειωμένοι με τη δημιουργία μιας ανάρτησης στο WordPress, θα είναι εύκολο να δημιουργήσετε μια γκαλερί με το Foo Gallery. Προσθέτει ένα κουμπί στον επεξεργαστή δημοσιεύσεων στο οποίο πρέπει να κάνετε κλικ για να δημιουργήσετε μια συλλογή. Η ενσωματωμένη βιβλιοθήκη πολυμέσων βοηθά στη διαχείριση εικόνων. Η προσθήκη σάς επιτρέπει να κάνετε μεταφορά και απόθεση εικόνων και να τακτοποιείτε με οποιαδήποτε σειρά. Το εργαλείο εισαγωγής NextGen Gallery διευκολύνει την εισαγωγή γκαλερί και άλμπουμ.

Δουλεύοντας με συντομεύσεις, μπορείτε να εμφανίσετε μια γκαλερί οπουδήποτε στον ιστότοπό σας. Μέσα σε λίγα λεπτά, θα έχετε γρήγορη φόρτωση γκαλερί απόκρισης καθώς και ευκρινείς μικρογραφίες. Υπάρχει μια επιλογή από ενσωματωμένα πρότυπα γκαλερί, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε το στυλ τόσο γκαλερί όσο και άλμπουμ με CSS. Για πρόσβαση στα ενσωματωμένα άλμπουμ πρέπει να ενεργοποιήσετε μια επέκταση. Ένα αξιοπρεπές lightbox είναι στη λίστα των δυνατοτήτων του δωρεάν plugin. Αυτό που είναι ωραίο με την προσθήκη είναι ότι βασίζεται σε ένα πλαίσιο επέκτασης. Αυτό το καθιστά τόσο ελαφρύ όσο και φιλικό για προγραμματιστές.

Ωστόσο, για πολλές πρόσθετες λειτουργίες όπως η προσθήκη βίντεο, θα πρέπει να αγοράσετε premium επεκτάσεις. Τα χαρακτηριστικά Pro περιλαμβάνουν επίσης όμορφα εφέ αιωρήματος, απεριόριστη κύλιση και προηγμένη σελιδοποίηση.

14. Χαρτοφυλάκιο προσαρμοσμένου περιεχομένου (δωρεάν)

Χαρτοφυλάκιο προσαρμοσμένου περιεχομένου

Το προσαρμοσμένο χαρτοφυλάκιο περιεχομένου δημιουργήθηκε με περισσότερα από απλώς χαρτοφυλάκια και γκαλερί. Ο σχεδιασμός επιτρέπει στους χρήστες την επιλογή εναλλαγής θεμάτων χωρίς απώλεια περιεχομένου. Οποιοσδήποτε προγραμματιστής μπορεί να δημιουργήσει ένα θέμα πάνω από αυτό το πρόσθετο επίσης.

Η εργασία με την προσθήκη είναι τόσο εύκολη όσο η δημιουργία νέων δημοσιεύσεων ή σελίδων. Απλώς δημιουργήστε μεμονωμένα έργα για το χαρτοφυλάκιό σας και, στη συνέχεια, προσθέστε ετικέτες και κατηγοριοποιήστε τα. Μπορείτε να προσθέσετε λεπτομέρειες έργου, όπως εικόνα, διεύθυνση URL και περιγραφή, να προσαρμόσετε τους μόνιμους συνδέσμους χαρτοφυλακίου και να κάνετε οποιοδήποτε έργο κολλώδες. Εάν συνδυάσετε την προσθήκη με ένα πρόσθετο Role Management, μπορείτε να επιτρέψετε σε άλλους να διαχειρίζονται χαρτοφυλάκια στον ιστότοπό σας. Και, εάν το επιτρέπει το θέμα σας, μπορείτε επίσης να έχετε μορφές ήχου και βίντεο.

15. Φωτογραφίες από Supsystic (δωρεάν)

Φωτογραφίες από την Supsystic

Η Συλλογή φωτογραφιών από την Supsystic προσφέρει δωρεάν και επαγγελματικές εκδόσεις για εμφάνιση οποιουδήποτε αριθμού χαρτοφυλακίων και γκαλερί. Με τη δωρεάν έκδοση, θα μπορείτε να δημιουργήσετε αποκριτικές γκαλερί φωτογραφιών και να τις προσθέσετε ετικέτες με συνδέσμους, εικονίδια και λεζάντες HTML. Μπορείτε να επιλέξετε να προσθέσετε ένα υδατογράφημα σε εικόνες για την προστασία τους.

Με αυτό το πρόσθετο, ο ιστότοπός σας μπορεί να διαθέτει γκαλερί πλήρους πλάτους και να χρησιμοποιεί μια σειρά διατάξεων, σχεδιασμού, polaroid και εφέ στυλ. Θα μπορείτε να εισάγετε εικόνες από το κοινωνικό σας δίκτυο στη συλλογή σας.

Διατίθενται διάφορα εφέ μετάβασης και οι χρήστες μπορούν να έχουν γρήγορη πρόσβαση στις εικόνες μέσω των μικρογραφιών. Οι σύντομοι κωδικοί σάς επιτρέπουν να προσθέτετε γκαλερί οπουδήποτε στο WordPress σας. Η διαχείριση εικόνων γίνεται εύκολη με αυτό το πρόσθετο καθώς υποστηρίζει μαζική μεταφόρτωση και δημοσίευση.

Η προσθήκη κατηγοριών και σελιδοποίησης στη συλλογή σας είναι δυνατή μόνο με το υπέρ έκδοση. Αυτή η έκδοση σάς επιτρέπει επίσης να συμπεριλάβετε βίντεο στη συλλογή σας.

16. Τελικά πλακάκια φωτογραφιών φωτογραφιών (δωρεάν)

Τελικά πλακάκια

Image Photo Gallery Το Final Tiles είναι ένα ιδανικό πρόσθετο για την εμφάνιση άλμπουμ φωτογραφιών, την προβολή προϊόντων ή την έκθεση φωτογραφιών. Χρησιμοποιεί ευέλικτες διατάξεις πλέγματος, επιτρέποντάς σας να συνδυάσετε εικόνες τοπίου και πορτραίτου όλων των μεγεθών. Μπορείτε να έχετε μια συλλογή φωτογραφιών τύπου Pinterest ή μια συλλογή με πλακάκια και να συμπεριλάβετε βίντεο επίσης.

Χρησιμοποιώντας έναν ειδικό αλγόριθμο, η προσθήκη διατηρεί τα αρχικά μεγέθη εικόνας στο βαθμό που είναι δυνατόν. Επιπλέον, το plugin ανταποκρίνεται και επιτρέπει ομαλή κίνηση σε κινητές συσκευές.

Η προσθήκη υποστηρίζει την κοινή χρήση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με το υπέρ έκδοση είναι δυνατό να φιλτράρετε εικόνες, να προσθέσετε κατηγορίες και να επιλέξετε από επτά lightboxes. Τα εφέ Hover σε λεζάντες και εικόνες, τα εφέ φόρτωσης εικόνας και η υποστήριξη WooCommerce αποτελούν επίσης μέρος των κορυφαίων χαρακτηριστικών.

17. Συλλογή βίντεο

Συλλογή βίντεο

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Για ροή περιεχομένου από το YouTube, λίστες αναπαραγωγής, Vimeo ή LiveDash, το Video Gallery είναι το πρόσθετο επιλογής. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια συλλογή από ροές από πολλές γκαλερί και να συνδυάσετε και να ταιριάξετε βίντεο από πολλές ροές σε μία συλλογή. Το plugin είναι έτοιμο για αμφιβληστροειδή, εξασφαλίζοντας ευκρινή ποιότητα εικόνας.

Μόλις συνδέσετε τα βίντεο στη συλλογή, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από μια λίστα αναπαραγωγής. Τα βίντεο μπορούν να ρυθμιστούν εύκολα για να συνεχίσουν εκεί που ο χρήστης έχασε. Οι μικρογραφίες βίντεο εμφανίζονται στα κοινωνικά κανάλια. Για τη δημιουργία ασφαλών αντιγράφων ασφαλείας της συλλογής σας, απλώς εξαγάγετε τη βάση δεδομένων. Το Analytics σάς βοηθά να παρακολουθείτε τις προβολές των χρηστών, ιδιαίτερα χρήσιμες για εκπαιδευτικά κανάλια.

18. Γκαλερί πλέγματος Modula (δωρεάν)

Ενότητα

Τόσο οι δωρεάν όσο και οι πληρωμένες εκδόσεις του Modula Grid Gallery βοηθούν στη δημιουργία κομψών γκαλερί σε σύνθετα στυλ πλέγματος με προσαρμοσμένα περιθώρια. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καθορίσετε το μέγιστο ύψος και πλάτος και ο οδηγός Modula παραγγέλνει τις εικόνες έτσι ώστε να φαίνονται υπέροχες. Μπορείτε να προσθέσετε προσαρμοσμένους υπότιτλους για μεμονωμένες εικόνες και φίλτρα για να επιτρέψετε στους χρήστες να ταξινομούν τη συλλογή σας με ετικέτες. Η οθόνη μπορεί να ποικίλει χρησιμοποιώντας 6 διαφορετικά lightbox και 12 διαφορετικά εφέ hover.

Αν και δεν είναι τόσο πλούσιο σε χαρακτηριστικά όσο ορισμένα πρόσθετα σε αυτήν τη λίστα, το Modula είναι περισσότερο από επαρκές για τους περισσότερους ιστότοπους. Η προσθήκη έχει μια καλά σχεδιασμένη, εύχρηστη διεπαφή. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια γκαλερί φωτογραφιών με δυνατότητα φιλτραρίσματος και δημιουργεί συντομεύσεις που σας βοηθούν να τους προσθέσετε οπουδήποτε στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να προσθέσετε πολλές γκαλερί χρησιμοποιώντας πολλούς συντομεύσεις. Επιπλέον, η ενσωματωμένη δυνατότητα κοινής χρήσης κοινωνικής δικτύωσης διευκολύνει την κοινή χρήση εικόνων στα κοινωνικά μέσα.

19. Cube Portfolio Responsive Grid

Χαρτοφυλάκιο κύβων

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Εάν ένας ιστότοπος είναι ακατάστατος και οργανωμένος, μπορεί να δυσκολευτεί ο επισκέπτης να βρει αυτό που ψάχνει. Όταν συμβεί αυτό, δεν πρόκειται να παραμείνουν πολύ – χάθηκε μια ευκαιρία. Η προσθήκη Cube Portfolio σας επιτρέπει να οργανώνετε κάθε πτυχή του ιστότοπού σας σε κομψά πλέγματα, γεγονός που καθιστά πολύ πιο εύκολη την πλοήγηση.

Το Cube Portfolio σάς επιτρέπει να προσθέτετε αναρτήσεις / σελίδες, γκαλερί εικόνων, χαρτοφυλάκιο, μέλη της ομάδας, βίντεο, έργα, ακόμη και προϊόντα WooCommerce σε ένα όμορφο, ανταποκρινόμενο πλέγμα. Η προσθήκη έρχεται με έξι πρότυπα: υπάρχουν τρία για εξειδικευμένους τύπους περιεχομένου (αναρτήσεις ιστολογίου, συναντήστε την ομάδα και ζουμερά έργα) και τρία πρότυπα οπτικού σχεδιασμού (τοιχοποιία, lightbox και fullbox). Κάθε πρότυπο φαίνεται εκπληκτικό και διαθέτει όμορφες, ομαλές κινούμενες εικόνες CSS3 – υπάρχουν 10 κινούμενες εικόνες πλέγματος και 11 κινούμενες εικόνες υπότιτλων. Μπορείτε να προσθέσετε απεριόριστο αριθμό στοιχείων σε κάθε πλέγμα, το οποίο μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας το ζωντανός οικοδόμος. Κάθε πρότυπο είναι επίσης πλήρως προσαρμόσιμο και συνοδεύεται από περισσότερες από 20 διαφορετικές επιλογές.

20. Ζουμπορικό

ZoomFolio - Προσθήκη χαρτοφυλακίου WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το ZoomFolio είναι ένα φοβερό plugin WordPress διαχείρισης χαρτοφυλακίου που το καθιστά εξαιρετικά εύκολο να προσθέσετε δημιουργικά, προσαρμοσμένα και μοναδικά χαρτοφυλάκια σε έναν ιστότοπο WordPress. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα υπέροχο πρόσθετο που το συνιστούσαμε στην ανάρτηση ιστολογίου μας σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας ενός διαδικτυακού χαρτοφυλακίου.

Ο τρόπος λειτουργίας του Zoomfolio είναι προσθέτοντας έναν προσαρμοσμένο τύπο ανάρτησης χαρτοφυλακίου στην εγκατάσταση του WordPress. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εισαγάγετε συντομεύσεις χαρτοφυλακίου οπουδήποτε στο θέμα σας και να τους ζητήσετε να τραβήξουν αναρτήσεις από το νέο σας χαρτοφυλάκιο. Η προσαρμογή των χαρτοφυλακίων είναι εξίσου εύκολη με την προσθήκη τους, καθώς το πρόσθετο έρχεται με μια γεννήτρια σύντομων κωδικών για να σας διευκολύνει να εισάγετε ένα τέλειο χαρτοφυλάκιο εικόνας κάθε φορά.

Υπάρχουν πολλές επιλογές για τη δημιουργία του χαρτοφυλακίου που θέλετε χρησιμοποιώντας το Zoomfolio. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια βασική συλλογή φωτογραφιών, μια συλλογή πολυμέσων ή ένα χαρτοφυλάκιο στυλ πλήρους οθόνης (ή “τοίχο”). Εναλλακτικά, μπορείτε να δημιουργήσετε και να δημιουργήσετε ένα καθαρό πλέγμα λογότυπων πελατών, ένα πλέγμα άμεσων πρόσφατων αναρτήσεων, μια ενότητα με μαρτυρίες πελατών με δυνατότητα κύλισης ή κάτι άλλο. Μερικές από τις άλλες εκπληκτικές δυνατότητες περιλαμβάνουν υποστήριξη ακορντεόν, επιλογές κειμένου, κλίση στο hover, σελιδοποίηση και άλλα.

21. Δικαιολογημένο πλέγμα εικόνας

Δικαιολογημένο πλέγμα εικόνας

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Justified Image Grid είναι ένα premium plugin WordPress που διευκολύνει την προσθήκη πανέμορφων δικαιολογημένων γκαλερί εικόνων όπως το Google και το Flickr στον ιστότοπό σας WordPress. Απλώς εγκαταστήστε την προσθήκη, προσθέστε τις φωτογραφίες σας και ξεκινήστε να δημιουργείτε προσαρμοσμένες γκαλερί!

Εάν είστε φωτογράφος, σχεδιαστής ή καλλιτέχνης με πολλές εικόνες για κοινή χρήση του πλέγματος Justified Image, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνετε αυτό. Οι προεπιλεγμένες γκαλερί WordPress είναι βαρετές και τίποτα ιδιαίτερο, αλλά με αυτό το πρόσθετο μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες γκαλερί εικόνων για προσθήκη σε οποιαδήποτε θέση, σελίδα ή widget. Απλώς δημιουργήστε τη συλλογή σας και εισαγάγετε τον σύντομο κωδικό σας – είναι τόσο εύκολο.

Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό αυτού του πρόσθετου είναι η δυνατότητα λήψης εικόνων από 7 διαφορετικές πηγές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εικόνες από τη συλλογή πολυμέσων WordPress, τις επιλεγμένες εικόνες από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις σας, εικόνες από τη ροή RSS, να τραβήξετε εικόνες από τη συλλογή NextGEN ή να τραβήξετε φωτογραφίες από τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων (Flickr, Facebook ή Instagram). Με αυτόν τον τρόπο οι αναγνώστες σας δεν χάνουν ποτέ μια εικόνα, όπου κι αν την ανεβάσατε αρχικά.

Το Justified Image Grid έρχεται επίσης με περισσότερες από 250 επιλογές ρύθμισης συλλογής, συμπεριλαμβανομένων 20 διαφορετικών διατάξεων πλέγματος, 7 lightbox, προσαρμοσμένων επιλογών χρώματος, απεριόριστης κύλισης ή φόρτωσης περισσότερων, προσαρμοσμένων διαστάσεων, φίλτρα γκαλερί, εφέ κινούμενης εικόνας, λεζάντες μικρογραφιών και άλλα.

Τελικές σκέψεις

Εάν η προηγούμενη εργασία σας αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την εξασφάλιση νέων πελατών, η εμφάνιση της εργασίας σας σε ένα χαρτοφυλάκιο είναι απόλυτη ανάγκη. Θυμηθείτε: ο τρόπος με τον οποίο προβάλλετε την εργασία σας θα λέει σχεδόν τόσο για εσάς όσο και την ίδια την εργασία, οπότε δείξτε την με υπερηφάνεια – υπάρχουν πολλά υπέροχα πρόσθετα χαρτοφυλακίου WordPress εκεί έξω, οπότε δεν έχετε καμία δικαιολογία για ένα άθλιο χαρτοφυλάκιο.

Εναλλακτικά, εάν τα πρόσθετα δεν είναι δικά σας, ρίξτε μια ματιά στις άλλες συλλογές των καλύτερων θεμάτων χαρτοφυλακίου WordPress. Υπάρχουν τόνοι εξαιρετικών επιλογών στη διάθεσή σας!

Υπάρχουν φοβερά πρόσθετα χαρτοφυλακίου που έχω χάσει από αυτήν τη λίστα; Ενημερώστε με στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me