20+ καλύτερα θέματα Gutenberg WordPress

20+ καλύτερα θέματα Gutenberg WordPress

Όπως είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε ήδη, ο Gutenberg είναι ο ενσωματωμένος επεξεργαστής οπτικού περιεχομένου με βάση το μπλοκ του WordPress. Σας επιτρέπει να επισημάνετε, να κάνετε κλικ και να επεξεργαστείτε περιεχόμενο στις αναρτήσεις και τις σελίδες σας με τη βοήθεια ορισμένων πολύ χρήσιμων μπλοκ. Αλλά αυτό που ίσως να μην γνωρίζετε είναι ότι όλο και περισσότεροι προγραμματιστές θέματος σχεδιάζουν το θέμα WordPress αποκλειστικά στο Gutenberg.


Σίγουρα, υπάρχουν τόνοι θεμάτων WordPress με δημιουργούς σελίδων. Οι κατασκευαστές σελίδων διευκολύνουν την προσαρμογή ενός θέματος για ό, τι μπορεί να χρειαστεί ο συγκεκριμένος ιστότοπός σας. Για παράδειγμα, έχουμε το δικό μας θέμα Total που χρησιμοποιεί το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων WPBakery το οποίο (κατά τη γνώμη μας) είναι ένα από τα καλύτερα και πιο ευέλικτα θέματα πολλαπλών χρήσεων εκεί έξω. Αλλά δεν θέλουν όλοι επιλογές 101 στοιχείων ή στοιχεία δημιουργίας σελίδων. Μερικές φορές θέλετε απλώς ένα καθαρό και απλό θέμα, με επαρκείς δυνατότητες για την επωνυμία του ιστότοπού σας στο WordPress και να αλλάξετε μερικές διατάξεις. Εκεί λάμπουν τα θέματα του Gutenberg WordPress. Τι σημαίνει αυτό για εσάς; Ταχύτερη ρύθμιση ιστότοπου, ευκολότερες προσαρμογές και μικρότερη ρύθμιση βάρους για τον ιστότοπό σας (κάτι που θα μπορούσε ενδεχομένως να σας βοηθήσει να αυξήσετε τη συνολική ταχύτητα του ιστότοπου).

Έτσι, για να γιορτάσουμε το Gutenberg και να δείξουμε την ευελιξία, έχουμε δημιουργήσει μια λίστα με τα καλύτερα θέματα Gutenberg WordPress. Αυτά δεν είναι μόνο θέματα που ισχυρίζονται ότι είναι «συμβατά». Κάθε θέμα αυτής της λίστας έχει δημιουργηθεί ειδικά και σχεδιάστηκε για να συνεργαστεί με τον Gutenberg. Κανένα από τα θέματα που αναφέρονται δεν απαιτούσε πρόσθετα πρόσθετα δημιουργίας σελίδων WordPress. Αντ ‘αυτού, εκμεταλλεύονται πλήρως τον ενσωματωμένο επεξεργαστή Gutenberg και το Live Customizer που αποτελούν μέρος του WordPress. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

1. Γκουτέντιμ

Gutentim - Καλύτερα θέματα Gutenberg WordPress

Το θέμα Gutentim χρησιμοποιεί το Gutenberg για να σας προσφέρει πολλές επιλογές σχεδιασμού. Ξεκινήστε με προκατασκευασμένες επιδείξεις και ενσωματωμένα προσαρμοσμένα στυλ κεφαλίδας. Χρησιμοποιήστε το widget, τα μπλοκ και τις επιλογές διάταξης ανάρτησης για να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο, ιστολόγιο, ιστότοπο πρακτορείου, σελίδα προορισμού και άλλα. Οι επιλογές συν στο ζωντανό Customizer διευκολύνουν την αλλαγή χρωμάτων και γραμματοσειρών. Το θέμα Gutentim περιλαμβάνει επίσης μια ενσωμάτωση ενημερωτικού δελτίου MailCHimp, ρυθμιστικά, διατάξεις ανάρτησης και είναι έτοιμο για το GDPR.

2. Carrino

Carrino - Καλύτερα θέματα Gutenberg WordPress

Σχεδιάστε το τέλειο blog σας με τον Carrino. Αυτό το θέμα blogging με βάση το Gutenberg περιλαμβάνει πολλές διατάξεις ανάρτησης, πλευρικές γραμμές, επιλογές στυλ θέματος και φυσικά μπλοκ Gutenberg για να δημιουργήσετε ό, τι χρειάζεστε. Προσθέστε επιλεγμένες αναρτήσεις, κατηγορίες, περιοχές ηρώων, εναλλαγές, προσαρμοσμένα χρώματα και άλλα. Επιπλέον, το θέμα είναι WooCommerce έτοιμο εάν θέλετε να προσθέσετε ένα κατάστημα στον ιστότοπό σας.

3. Βάση Getwid (δωρεάν)

Getwid Base - Καλύτερα θέματα Gutenberg WordPress

Υποσχεθήκαμε ότι τα θέματα σε αυτό δεν θα απαιτούσαν άλλους κατασκευαστές – αλλά αυτό λειτουργεί στοίχημα με το πρόσθετο Gutenberg Getwid. Σχεδιασμένο για να ταιριάζει σαν κομμάτια ενός παζλ, το θέμα Getwid Base λειτουργεί τέλεια με το Gutenberg και το πρόσθετο Getwid. Αυτό το θέμα εκκίνησης το καθιστά απλό, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες διατάξεις και ενότητες χρησιμοποιώντας τα περισσότερα από 30+ μπλοκ Gutenberg που έχουν προστεθεί για χάρτες, κοινωνικά μέσα, κουμπί, ρυθμιστικό εικόνας, πλαίσιο τιμών, γραμμή προόδου και πολλά άλλα.

4. Γουτενότε

Gutenote - Καλύτερα θέματα Gutenberg WordPress

Όταν πρόκειται για τη δημιουργία ενός ιστολογίου, χρειάζεστε ένα θέμα με όμορφες αναρτήσεις, επιλογές απόκρισης σχεδιασμού και στυλ για να ταιριάζει με την επωνυμία σας. Το Gutenote προσφέρει όλα αυτά σε ένα εύκολο στην εγκατάσταση και στη χρήση πακέτο. Χρησιμοποιήστε έναν εισαγωγέα επίδειξης με ένα κλικ για να ξεκινήσετε γρήγορα, επιλέξτε από 650+ γραμματοσειρές Google, προσθέστε ένα κατάστημα WooCommerce, δημιουργήστε μια σελίδα επαφής με τη φόρμα επικοινωνίας 7 και άλλα. Επιπλέον, το θέμα είναι έτοιμο για μετάφραση!

5. Γκουτένμπερι

Gutenberry - Καλύτερα θέματα Gutenberg WordPress

Το θέμα Gutenberry από το TemplateMonster προσφέρει υπέροχες, προ-στιλ επιλογές για το blog σας. Χρησιμοποιήστε μία από τις 6 διατάξεις αρχικής σελίδας, 6 διαφορετικά σχέδια ιστολογίων και στυλ μιας ανάρτησης για να δώσετε γρήγορα στο ιστολόγιό σας λίφτινγκ. Επιπλέον, το θέμα περιλαμβάνει το πρόσθετο ZeGuten για ακόμη περισσότερα μπλοκ, όπως πίνακα τιμών, banner, χρόνους αντίστροφης μέτρησης, εικονίδια και εικόνα SVG, γραμμές προόδου και πολλά άλλα.

6. Τσέσα

Cesa - Καλύτερα θέματα Gutenberg WordPress

Το Gutenberg δεν είναι μόνο για ιστολόγια – είναι επίσης υπέροχο για καταστήματα! Με την Cesa μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μινιμαλιστικό κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σε ελάχιστο χρόνο. 5 αρχικές σελίδες, μια σελίδα που έρχεται σύντομα, 4 διατάξεις καταστημάτων, περισσότερα από 20+ προσαρμοσμένα μπλοκ (προϊόντα, μετρητής, Instagram, κιβώτιο εικονιδίων, ρυθμιστικό και άλλα) μπορείτε να σχεδιάσετε το κατάστημά σας, όπως θέλετε. Το θέμα Cesa περιλαμβάνει επίσης γρήγορη προβολή προϊόντος, ζωντανή αναζήτηση, επιλογές τυπογραφίας, υποστήριξη RTL, μεγάλα μενού και εφέ παράλλαξης.

7. Bimba

Bimba - Καλύτερα θέματα Gutenberg WordPress

Το Bimba είναι ένα εξειδικευμένο θέμα για το Etsy, όπως χειροτεχνίες, χειροποίητα προϊόντα, ειδικά σχέδια και παρόμοια. Και το καλύτερο από όλα – όλα βασίζονται στο Gutenberg και στο πρόσθετο Getwid. Δημιουργήστε εκπληκτικές σελίδες με πλαίσια εικονιδίων, γκαλερί εικόνων, ρυθμιστικά μέσων, καρτέλες, μηνύματα προώθησης και άλλα. Το Plus Bimba είναι πλήρως συμβατό με το WooCommerce, οπότε μπορείτε να διαχειριστείτε τις πωλήσεις, τα αποθέματα και τις αποστολές σας απευθείας από τον ιστότοπό σας.

8. GutenWP (δωρεάν)

GutenWP - Καλύτερα θέματα Gutenberg WordPress

Με το GutenWP μπορείτε να έχετε ένα υπέροχο blog στυλ περιοδικού με εύχρηστα μπλοκ Gutenberg. Το θέμα έρχεται με 4 σχέδια αρχικής σελίδας με χαρακτηριστικά όπως πρότυπα πλήρους πλάτους, στήλες, προσαρμοσμένα μενού, ρυθμιστικό αναρτήσεων αρχικής σελίδας και επιλογές στυλ θέματος. Το GutenWP είναι επίσης έτοιμο για μετάφραση και συμβατό με τα περισσότερα πρόσθετα μπλοκ Gutenberg τρίτων για ακόμη περισσότερες επιλογές επεξεργασίας περιεχομένου.

9. Γκουτέντυπος

GutenType - Καλύτερα θέματα Gutenberg WordPress

Δημιουργήστε ένα σούπερ chared blog (πλήρες με πληρωμές με κρυπτογράφηση μέσω Elegro) με το Gutentype. Αυτό το blog που υποστηρίζεται από το Gutenberg χρησιμοποιεί ενσωματωμένες ρυθμίσεις προγράμματος επεξεργασίας, 20+ πρόσθετα στοιχεία CoBlocks και το πρόγραμμα επεξεργασίας CSS του εμπρόσθιου σημείου Yellow Pencil για να κάνει δυνατή τη σχεδίαση πολλών ιστότοπων. Το Gutentype είναι επίσης έτοιμο για GDPR, συμβατό με το WooCommerce, βελτιστοποιημένο για κινητά και έρχεται με 12+ έτοιμες επιδείξεις για να ξεκινήσετε με.

10. Petotel

Petotel - Καλύτερα θέματα Gutenberg WordPress

Εάν διευθύνετε ξενοδοχείο κατοικίδιων ζώων ή παιδικό σταθμό, το μοναδικό θέμα Petotel είναι μια εξαιρετική επιλογή. Όχι μόνο δημιουργήθηκε για μια εξαιρετικά εξειδικευμένη θέση – χτίστηκε για να λειτουργεί εξ ολοκλήρου με τον Gutenberg. Απλώς χρησιμοποιήστε τα προκατασκευασμένα μπλοκ και τις ενσωματωμένες επιλογές για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας. Επιπλέον, συνοδεύεται από το πρόσθετο Getwid (για 30+ ακόμη μπλοκ) και την προσθήκη MotoPress Booking, ώστε να μπορείτε να κάνετε κρατήσεις στον ιστότοπό σας.

11. Openlane

Openlane - Καλύτερα θέματα Gutenberg WordPress

Το θέμα Openlane περιλαμβάνει τόνους χαρακτηριστικών και προκαθορισμένες διατάξεις για επιχειρήσεις. Έτσι, είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας, έχετε δημιουργήσει μια εφαρμογή ή διαχειρίζεστε μια εταιρεία, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε το Openlane. Το θέμα περιλαμβάνει 9 εκπληκτικές αρχικές σελίδες για διάφορους τύπους επιχειρήσεων, εγκατάσταση επίδειξης 1 κλικ, πλήρη ενσωμάτωση Gutenberg και αποστολή με την προσθήκη Openlane Block που προσθέτει 12+ προσαρμοσμένα μπλοκ για την ευχαρίστηση της δημιουργίας περιεχομένου σας.

12. CoBlocks (δωρεάν)

Coblocks - Καλύτερα θέματα Gutenberg WordPress

Μιλήσαμε για τη δημοφιλή επέκταση CoBlocks Gutenberg, αλλά ξέρατε ότι υπάρχει ένα θέμα που πρέπει να ακολουθήσετε; Αυτό το δωρεάν θέμα το κρατά απλό, αλλά προσφέρει πολλές δυνατότητες για να δημιουργήσετε το δικό σας ιστολόγιο, απλή σελίδα προορισμού ή ακόμα και ηλεκτρονικό βιογραφικό. Ανεβάστε το λογότυπό σας, προσθέστε ένα προσαρμοσμένο μενού, επιλέξτε τις στήλες σας, προσθέστε gif, εισάγετε κοινωνικούς συνδέσμους και πολλά άλλα – όλα από τον εξαιρετικά εύκολο επεξεργαστή Gutenberg.

13. Ντίνοβα

Dinova - Τα καλύτερα θέματα Gutenberg WordPress

Το Gutenberg είναι ιδανικό και για ιστότοπους περιοδικών, τις οποίες μπορείτε να δείτε στο θέμα Dinova. Αυτό το αριστοκρατικό θέμα περιλαμβάνει βελτιωμένες επιλογές θέματος, διατάξεις και στυλ ανάρτησης με τη δύναμη του Gutenberg. Μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας σελίδες χρησιμοποιώντας τα 6 μπλοκ ανάρτησης, 4 στυλ ανάρτησης, 5 μορφές ανάρτησης (εικόνα, ήχος, βίντεο, γκαλερί και στάνταρ) 3 διατάξεις κεφαλίδας, 12 πλευρικές γραμμές, άπειρη κύλιση και όμορφες εναλλαγές.

14. Τυπογραφία

Τυπογραφία - Καλύτερα θέματα Gutenberg WordPress

Ο τυπογράφος είναι ένα μοναδικό θέμα blogging, καθώς έχει σχεδιαστεί για να φαίνεται υπέροχο με ή χωρίς εικόνες. Επομένως, εάν θέλετε απλώς να δημιουργήσετε περιεχόμενο, δεν υπάρχει ανάγκη για βαρετές φωτογραφίες αποθεμάτων. Και δεδομένου ότι χρησιμοποιεί το Gutenberg, μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες διατάξεις περιεχομένου ανάρτησης ή σελίδας. Το θέμα είναι επίσης μετάφραση και RTL έτοιμο για οποιαδήποτε γλώσσα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε!

15. Ατομικά μπλοκ (δωρεάν)

Atomic Blocks - Καλύτερα θέματα Gutenberg WordPress

Όπως μερικά από τα άλλα δωρεάν θέματα αυτής της λίστας, το θέμα Atomic Blocks σχεδιάστηκε για να ταιριάζει με τη δική του επέκταση Gutenberg. Το θέμα είναι καθαρό και απλό και φαίνεται υπέροχο με όλα τα προεπιλεγμένα πρόσθετα μπλοκ Atomic Blocks. Χρησιμοποιώντας τα δύο, μπορείτε να δημιουργήσετε σελίδες με πλέγματα ανάρτησης, εγγραφή σε ενημερωτικό δελτίο, παροτρύνσεις για δράση, μαρτυρίες, κοινωνική κοινή χρήση, πτώσεις και άλλα.

16. Μάε

Mae - Καλύτερα θέματα Gutenberg WordPress

Το θέμα Mae απευθύνεται σε ιστότοπους εκδηλώσεων, συνεδρίων, εκθέσεων και σεμιναρίων. Και δεδομένου ότι είναι χτισμένο γύρω από το Gutenberg, θα έχετε μια απρόσκοπτη εμπειρία επεξεργασίας είτε δημιουργείτε μια σελίδα προορισμού εκδήλωσης είτε ένα βασικό ιστολόγιο. Χρησιμοποιήστε ενσωματωμένες λειτουργίες θεμάτων για χρώματα, γραμματοσειρές, διατάξεις τοιχοποιίας ή πλέγματος και εικονίδια γραμματοσειρών για να σχεδιάσετε περαιτέρω τις σελίδες σας για να αντιπροσωπεύσετε την εταιρεία ή την επωνυμία σας.

17. Especio

Especio - Καλύτερα θέματα Gutenberg WordPress

Δημιουργήστε το δικό σας blog blog με μπλοκ WordPress και Gutenberg χρησιμοποιώντας το θέμα Especio. Το θέμα λειτουργεί τέλεια με όλα τα μπλοκ του Gutenberg, αλλά περιλαμβάνει επίσης προσαρμοσμένα μπλοκ για φόρμες, κουμπιά, widget, εικονίδια, πίνακες, δεξιότητες, χάρτες και άλλα. Το θέμα Espacio έρχεται επίσης με συμβατότητα GDPR, υποστήριξη WooCommerce και ενσωμάτωση MailCHimp.

18. Χάμιλτον (δωρεάν)

Χάμιλτον - Καλύτερα θέματα Gutenberg WordPress

Αν θέλετε απλώς ένα χαρτοφυλάκιο, κάτι ωραίο και ελάχιστο, τότε το Χάμιλτον είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτό το δωρεάν θέμα Gutenberg είναι ο τέλειος τρόπος για να προβάλλετε την εργασία σας – απλή και απλή (κυριολεκτικά). Δημιουργήστε το χαρτοφυλάκιό σας με το Gutenberg και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε επιλογές θέματος για να προσθέσετε χρώματα φόντου, μια σελίδα βιογραφικού, επιλέξτε λειτουργία φωτεινού / σκοτεινού, ανεβάστε το λογότυπό σας ή προσθέστε άπειρη κύλιση.

19. Katelyn

Katelyn - Καλύτερα θέματα Gutenberg WordPress

Το Katelyn είναι ένα προηγμένο θέμα στυλ blog που προσφέρει υπέροχο σχεδιασμό με τον επεξεργαστή Gutenberg για προσαρμόσιμες διατάξεις. Έτοιμες σελίδες, ευέλικτες ρυθμίσεις χρώματος, 3 στυλ κεφαλίδας, επιπλέον περιοχές widget, προσαρμοσμένοι τύποι διαφημίσεων και φυσικά μπλοκ Gutenberg σημαίνει ότι μπορείτε να ανεβάσετε το ιστολόγιο ή τον ιστότοπό σας σε λίγα λεπτά. Το θέμα είναι επίσης ευαίσθητο, δοκιμασμένο στα προγράμματα περιήγησης, έτοιμο για GDPR και βελτιστοποιημένο για απόδοση.

20. GutenTag

GutenTag - Καλύτερα θέματα Gutenberg WordPress

Γεια σας στο GutenTag – ένα κομψό θέμα προγύμνασης και blogging τρόπου ζωής. Αυτό το θέμα χρησιμοποιεί βασικές δυνατότητες WordPress και Gutenberg, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας χωρίς έναν επιπλέον κωδικό. Υπάρχουν ακόμη και διατάξεις ιστολογίου και χαρτοφυλακίου, μια σελίδα επαφών, προκατασκευασμένα μηνύματα και πολλά περισσότερα ενσωματωμένα. Το θέμα λειτουργεί επίσης υπέροχα με τις επεκτάσεις Ghost και Kadence Blocks Gutenberg για να σας προσφέρει περισσότερο έλεγχο σε στήλες, φόντο, εικονίδια και το περιεχόμενό σας.

21. Είκοσι δεκαεννέα (δωρεάν)

Είκοσι δεκαεννέα - τα καλύτερα θέματα Gutenberg WordPress

Πώς θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε μια λίστα χωρίς το δικό του ναυαρχικό θέμα Gutenberg του WordPress – Είκοσι δεκαεννέα. Αυτό το απλό, βασικό θέμα περιλαμβάνει εύχρηστες λειτουργίες, απλές επιλογές σχεδίασης και φυσικά τη δυνατότητα χρήσης του Gutenberg για όλες τις ανάγκες διάταξης αναρτήσεων και σελίδων.


Και αυτό είναι όλο για τώρα παιδιά! Τα παραπάνω θέματα είναι όλες εξαιρετικές επιλογές αν θέλετε να προσαρμόσετε λίγο τον ιστότοπό σας WordPress χωρίς πολλή προσπάθεια. Δεδομένου ότι το Gutenberg είναι ήδη ενσωματωμένο στο WordPress και είναι εύκολο στη χρήση, μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο όταν δημιουργείτε έναν νέο ιστότοπο (ή όταν ανανεώνετε το τρέχον ιστολόγιό σας). Επιπλέον, πολλοί προγραμματιστές προσθέτουν σε προσαρμοσμένα μπλοκ, οπότε σχεδόν οποιοσδήποτε τύπος ιστότοπου είναι δυνατός με το Gutenberg. Είτε πρόκειται για ένα απλό blog είτε για ένα πλήρες κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, ελπίζουμε ότι ένα από τα θέματα που αναφέρονται είναι κατάλληλο για εσάς.

Αυτά είναι μόνο τα αγαπημένα μας αγαπημένα θέματα WordPress Gutenberg, και γνωρίζουμε ότι πιθανότατα έχουμε χάσει κάποια καλά. Επομένως, αν έχετε χρησιμοποιήσει ένα θέμα WordPress που χρησιμοποιεί το πρόγραμμα επεξεργασίας Gutenberg και μας αρέσει, ενημερώστε μας. Θα θέλαμε να προσθέσουμε περισσότερα θέματα Gutenberg στη λίστα μας!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map