20+ Καλύτερα Θέματα Cryptocurrency WordPress 2020

15+ καλύτερα θέματα WordPress Cryptocurrency

Με τόσα πολλά νέα νομίσματα να είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο, δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι προγραμματιστές ιστού έχουν δημιουργήσει εξειδικευμένα θέματα WordPress για κρυπτογράφηση. Είτε ενδιαφέρεστε για Bitcoin, Monero, Litecoin, Ripple, Ethereum ή άλλο νόμισμα, υπάρχει ένα δωρεάν ή premium θέμα WordPress κρυπτογράφησης που είναι κατάλληλο για εσάς.


Έχουμε αναζητήσει υψηλά και χαμηλά επίπεδα για να βρούμε επαγγελματικά θέματα WordPress σε θέματα κρυπτογράφησης με εύχρηστες λειτουργίες, όπως δημιουργία σελίδας μεταφοράς και απόθεσης, υπολογιστές μετατροπής κρυπτονομισμάτων, ανιχνευτές τιμών νομισμάτων και ακόμη και τρόπους πληρωμής WooCommerce. Αυτά τα θέματα ταιριάζουν απόλυτα σε οποιαδήποτε εταιρεία χρηματοδότησης ή επενδύσεων, την αρχική προσφορά νομισμάτων ή το blog κρυπτογράφησης. Το καλύτερο από όλα – με αυτά τα θέματα δεν θα χρειαστεί να νοικιάσετε ένα σχεδιασμό ιστοσελίδων. Απλώς εγκαταστήστε, χρησιμοποιήστε επιλογές θέματος για να τροποποιήσετε το σχέδιό σας και να προσθέσετε το περιεχόμενό σας. Αυτό είναι!

Σε καμία περίπτωση, εδώ είναι οι κορυφαίες επιλογές μας για τα καλύτερα θέματα κρυπτογράφησης WordPress στον ιστό. Έχουμε συμπεριλάβει δωρεάν και premium θέματα για να σας δώσουμε μια μεγαλύτερη επιλογή, οπότε ελπίζουμε ότι όταν φτάσετε στο τέλος αυτής της λίστας θα βρείτε το τέλειο θέμα κρυπτογράφησης WordPress. Απολαμβάνω!

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

1. Crypton

Θέματα WordPress Cryptocurrency πολλαπλών χρήσεων Crypton

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Crypton είναι το απόλυτο θέμα WordPress πολλαπλών χρήσεων κρυπτογράφησης – έχει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχειρηματική επιχείρηση. Αυτό το θέμα περιλαμβάνει λειτουργίες που θα λατρέψει ο webmaster, όπως το εργαλείο δημιουργίας σελίδων drag and drop του Visual Bakery, ένα εργαλείο δημιουργίας κεφαλίδας και υποσέλιδου, ενσωματωμένους προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων (για υπηρεσίες, ομάδα και μαρτυρίες), προσαρμοσμένες πλευρικές γραμμές και διαχειριστής συνδυασμών χρωμάτων. Αλλά αυτό που πραγματικά κάνει το Crypton να ξεχωρίζει είναι οι ενσωματωμένες επιλογές κρυπτογράφησης. Χρησιμοποιήστε τα γραφικά στοιχεία νομισμάτων για να δείξετε τις τρέχουσες τιμές νομισμάτων και να καταγράψετε τα κέρδη σας, προσθέστε την αριθμομηχανή συναλλάγματος, ώστε οι αναγνώστες ή οι δυνητικοί πελάτες σας να μπορούν να δουν τι είναι έτοιμοι να επενδύσουν και ακόμη και να δεχτούν δωρεές ή πληρωμές σε κρυπτονομίσματα για το κατάστημα WooCommerce σας.

2. Bitunit Lite (δωρεάν)

Bitunit - Θέμα WordPress Cryptocurrency Bitcoin

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Bitunit Lite είναι ένα ισχυρό και πλούσιο σε χαρακτηριστικά πρότυπο WordPress που είναι κατάλληλο για εφαρμογή σε μια σειρά χρηματοοικονομικών και επιχειρηματικών ιστότοπων. Πρόκειται για μια συνεχώς αναπτυσσόμενη λύση που επεκτείνεται με νέα εργαλεία και λειτουργίες με την κυκλοφορία κάθε νέας ενημέρωσης. Το θέμα είναι ενσωματωμένο στο έξυπνο εργαλείο δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης Elementor. Περιλαμβάνει διάφορα στυλ κεφαλίδας και υποσέλιδου, τα οποία είναι έτοιμα να τροποποιηθούν με τρόπο που ταιριάζει απόλυτα με το προσωπικό ή το επιχειρηματικό σας στυλ. Επιπλέον, το Bitunit περιέχει μια σειρά από χρήσιμα πρόσθετα και επεκτάσεις υψηλής ποιότητας. Περιλαμβάνει το πακέτο JetElements δωρεάν. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να εισαγάγετε επωνυμίες, αναρτήσεις και ρυθμιστικά στις σελίδες του ιστότοπού σας με λίγα μόνο κλικ.

3. Crypterio

Crypterio - Θέμα ICO και Cryptocurrency WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Crypterio είναι ένα ισχυρό και πλούσιο σε θέμα στυλ κρυπτογράφησης για WordPress που θα λατρέψει κάθε επιχειρηματίας. Το θέμα περιλαμβάνει χρήσιμες λειτουργίες όπως ενσωματωμένη συμβατότητα λευκού προ-εγγραφής ICO, έξυπνη υποστήριξη συμβολαίου, widget τιμών νομίσματος, προσαρμοσμένη διάταξη σελίδας καταχώρισης ICO, αντίστροφη μέτρηση για εκκίνηση, αριθμομηχανή μετατροπής νομισμάτων με συναλλαγματικές ισοτιμίες σε πραγματικό χρόνο και άλλα. Αυτές οι επιλογές σε συνδυασμό με τις ρυθμίσεις styling του ανατολικού ζωντανού προσαρμογέα, την υποστήριξη AMP, τα ρυθμιστικά απόκρισης, τη δημιουργία σελίδων και τη συμβατότητα crossbrowser καθιστούν το Crypterio μια εξαιρετική επιλογή για οποιονδήποτε ιστότοπο που εστιάζει στην κρυπτογράφηση.

4. Κρυπτο

Crypto - Ένα θέμα WordPress Bitcoin & Cryptocurrency

Το θέμα Crypto είναι μια καταπληκτική επιλογή για bloggers κρυπτογράφησης, θεατές και επιχειρηματίες. Το θέμα περιλαμβάνει μια βιτρίνα ζωντανών κερμάτων, ώστε εσείς και οι αναγνώστες σας να μείνετε στην κορυφή των αλλαγών από λεπτό σε λεπτό στις εξαιρετικά επικερδείς επενδύσεις σας. Θέλετε να βοηθήσετε αυτούς που είναι νέοι στο cryptocurrency; Το θέμα Crypto περιλαμβάνει επίσης πρότυπα σελίδων για αποκλειστικές σελίδες νομισμάτων, όπου μπορείτε να εκπαιδεύσετε τους αναγνώστες σας σχετικά με κέρματα (και επίσης να συμπεριλάβετε τους συνδέσμους παραπομπής σας). Άλλες λειτουργίες θέματος περιλαμβάνουν εγκατάσταση με ένα κλικ, δημιουργία και απόρριψη αρχικής σελίδας, πολλαπλές επιδείξεις για να διαλέξετε, συγκρίσεις νομισμάτων, widget μετατροπής τιμών, υποστήριξη WooCommerce και μετάφραση.

5. Bitcrypt

Bitcrypt - Θέματα WordPress για Bitcoin και Cryptocurrency

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το θέμα προορίζεται να χρησιμοποιηθεί για ιστολόγια κρυπτογράφησης και επιχειρηματικούς ιστότοπους. Πρόκειται για ένα πλήρως επεξεργάσιμο πρότυπο WordPress πολλαπλών χρήσεων που προορίζεται για διαχείριση ακόμη και από τους μη τεχνικούς. Το θέμα είναι ενσωματωμένο στο πρόγραμμα δημιουργίας WPBakery, το οποίο σας επιτρέπει να τροποποιήσετε έξυπνα τις έτοιμες διατάξεις, καθώς απλά μεταφέρετε και αποθέτετε πολλά στοιχεία. Υπάρχει μια σειρά από προ-σχεδιασμένες σελίδες, επιλογές διάταξης, έτοιμα στοιχεία διεπαφής χρήστη και premium θεματικά εικονίδια που περιλαμβάνονται στο αρχείο λήψης. Το θέμα τρέχει στο πλήρως ανταποκρινόμενο πλαίσιο, το οποίο εγγυάται ότι όλα τα κομμάτια περιεχομένου θα εμφανίζονται εξίσου καλά σε μικρότερες και μεγαλύτερες οθόνες.

6. Κρυπτική

Cryptic - Θέμα WordPress Cryptocurrency

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Cryptic είναι ένα από τα κορυφαία σε πωλήσεις θέματα κρυπτογράφησης WordPress για έναν λόγο. Με τόνους εύχρηστων επιδείξεων, μια ενσωματωμένη δυνατότητα εξερεύνησης Bitcoin (για προβολή μπλοκ, συναλλαγών και κατακερματισμών), ενσωματωμένη ανταλλαγή νομισμάτων και κατάλογο ICO. Το θέμα Cryptic είναι επίσης πλήρως συμβατό με το WooCommerce με υποστήριξη για πληρωμές σε Bitcoin – ώστε να μπορείτε να κάνετε κάποια κρυπτονομίσματα ενώ μοιράζεστε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την κρυπτογράφηση.

7. Dinarcek

Dinarcek - Ένα WordPress Bitcoin Blog

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Γνωρίστε το Dinarcek – ένα θέμα blogging Bitcoin και κρυπτονομισμάτων έτοιμο να ξεκινήσετε τη δική σας ιστοσελίδα για επενδύσεις ή διαχείριση κεφαλαίων. Το θέμα είναι έτοιμο να ξεκινήσει με επιλογές για τυπογραφία, προσαρμοσμένο λογότυπο, ρυθμιστικά απόκρισης και λειτουργία CSS3 συν κινούμενα σχέδια. Ωστόσο, το Dinarcek δεν σταματά εκεί – εκτός από τις εύκολες επιλογές ιστολογίου, υπάρχουν συγκεκριμένες λειτουργίες κρυπτογράφησης (όπως οι ιχνηλάτες νομισμάτων) και τα ενσωματωμένα μπλοκ διαφημίσεων διευκολύνουν την προώθηση διαφημιστικού κέρδους από τα αγαπημένα σας κρυπτονομίσματα.

8. Cryplix

Cryplix - Θέμα WordPress WordPress Blog

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Χρησιμοποιήστε αυτό το ανταποκρινόμενο πρότυπο WordPress για να ξεκινήσετε ιστολόγια κρυπτογράφησης με πλήρεις δυνατότητες. Το Cryplix προορίζεται να γίνει το σταθερό θεμέλιο μιας σειράς διαδικτυακών έργων πλούσιων σε περιεχόμενο. Η πλήρως επεξεργάσιμη διάταξη ενισχύεται με μια σειρά από προ-σχεδιασμένες σελίδες που είναι κατάλληλες για χρήση για διάφορους σκοπούς. Το θέμα περιλαμβάνει το στοιχείο δημιουργίας σελίδων Elementor. Με τη βοήθειά του, ακόμη και οι μη τεχνικοί μπορούν να δημιουργήσουν ευέλικτες ιστοσελίδες χωρίς κώδικα. Χάρη στο πρότυπο για πρώτη φορά στο κινητό, μπορεί να αισθάνεστε σίγουροι ότι όλα τα κομμάτια περιεχομένου θα εμφανίζονται τέλεια καλά στις μικρότερες οθόνες. Οι εξαιρετικές επεκτάσεις και οι εικόνες υψηλής ποιότητας προστίθενται ως ειδικά μπόνους χωρίς κόστος.

9. Fintech

Θέμα WordPress Tech & Services Fintech WP

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Fintech WP είναι από τα κορυφαία θέματα WordPress υψηλής τεχνολογίας χρηματοοικονομικής και τεχνολογίας κρυπτογράφησης με πλήρως προσαρμόσιμες δυνατότητες για οποιονδήποτε ιστότοπο που εστιάζει στην κρυπτογράφηση. Χρησιμοποιήστε τα έτοιμα demo, drag and drop το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων Visual Composer, στυλ κεφαλίδας και μενού, εργαλεία επιλογής χρωμάτων και γραμματοσειρές για να σχεδιάσετε τον τέλειο ιστότοπό σας. Μόλις ο ιστότοπός σας είναι έτοιμος να ακολουθήσει, απομένει να προσθέσετε τις δικές σας συμβουλές για επενδύσεις, προβλέψεις κρυπτογράφησης και φυσικά τους συνδέσμους παραπομπής ή τους κωδικούς σας για να κατευθύνετε τους αναγνώστες σας στις κορυφαίες επιλογές κρυπτογράφησης.

10. Bitcoinee (δωρεάν)

Bitcoinee - Δωρεάν θέματα WordPress Cryptocurrency

Το Bitcoinee είναι ένα αυτοανακηρυγμένο πρώτο δωρεάν WordPress θέμα κρυπτογράφησης στο WordPress.org. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε αυτό το θέμα δωρεάν απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress. Το θέμα περιλαμβάνει πλευρικές γραμμές και υποσέλιδα έτοιμα για widget, καθώς και προσαρμοσμένα widget κρυπτογράφησης για τιμές νομίσματος (με% πάνω ή κάτω), ζωντανά και επερχόμενα ICO και μετατροπέα νομισμάτων σε πραγματικό χρόνο. Αυτό το θέμα είναι ο τέλειος τρόπος για να ξεκινήσετε την πλατφόρμα κρυπτογράφησης.

11. Κρυπτογράφηση

Θέμα Cryptocurrency Cryptocurrency & Blockchain WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Όταν επιλέγετε θέματα κρυπτογράφησης WordPress για να προωθήσετε ένα ICO, μοιραστείτε τις συμβουλές σας για την κρυπτογράφηση επενδύσεων ή προσφέρετε στις συμβουλευτικές υπηρεσίες σας το θέμα Κρυπτογράφηση Αυτό το θέμα προσφέρει 4 εκπληκτικά στιλ επίδειξης που μπορείτε να εισαγάγετε για να δημιουργήσετε γρήγορα τον ιστότοπό σας. Απλώς επιλέξτε το αγαπημένο σας, προσθέστε χρονόμετρα αντίστροφης μέτρησης εκτόξευσης ICO, επιδείξτε τη διανομή των διακριτικών σας, ενσωματώστε το χαρτοφυλάκιο για να δείξετε επενδυτικές στρατηγικές και δημιουργήστε ένα όμορφο blog για συμβουλές κρυπτογράφησης. Το θέμα είναι επίσης έτοιμο για μετάφραση με υποστήριξη RTL, ώστε να μπορείτε να στοχεύσετε την τοπική σας γλώσσα.

12. Εμπειρογνώμονες

Θέμα WordPress για επαγγελματίες και συμβούλους χρηματοοικονομικών

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Finance Experts είναι ένα premium χρηματοοικονομικό και επιχειρηματικό θέμα σχεδιασμένο ειδικά για χρηματοοικονομικές εταιρείες, συμβούλους, μεσίτες και φυσικά κρυπτονομίσματα. Το θέμα συνοδεύεται από 28+ έτοιμες επιδείξεις, οπότε είναι εύκολο να δείξετε, να κάνετε κλικ και να ανεβάσετε την αγαπημένη σας επίδειξη για να εξοικονομήσετε χρόνο στο στυλ του δικού σας ιστότοπου. Απλώς χρησιμοποιήστε το εργαλείο δημιουργίας σελίδων που περιλαμβάνεται για να δημιουργήσετε απεριόριστο αριθμό διατάξεων, προσθέστε ένα κατάστημα, καθώς το θέμα διαθέτει πλήρη υποστήριξη WooCommerce ή ένα φοβερό ιστολόγιο γεμάτο Bitcoin, Litecoin, Monero και άλλες συμβουλές κρυπτογράφησης.

13. Διαβούλευση

Konsulting - Συμβουλευτική & Bitcoin WordPress Θέμα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Konsulting είναι ένα από τα πιο ισχυρά θέματα Bitcoin και cryptocurrency WordPress που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση παροχής συμβουλών και επενδύσεων. Το θέμα περιλαμβάνει δημοφιλή premium plugins όπως το WPBakery Visual Composer, το Responsive Slider Revolution και το ισχυρό Essential Grid builder. Με αυτά τα εργαλεία, καθώς και τις επιλογές για προχωρημένους διαχειριστές του θέματος, τις ρυθμίσεις τυπογραφίας, τους επιλογείς χρωμάτων και τα προσαρμοσμένα widget μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα και εύκολα έναν δικό σας ιστότοπο κρυπτογράφησης.

14. TopMiner

TopMiner - Θέμα WordPress Cryptocurrency

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το πρότυπο προορίζεται να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία κομψών και επαγγελματικών ιστότοπων κρυπτογράφησης. Περιλαμβάνει μια πλούσια συλλογή από πλήρως επεξεργάσιμες σελίδες και έτοιμες διατάξεις. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε μια έκδοση για κινητές συσκευές του ιστότοπού σας, καθώς το θέμα έχει δημιουργηθεί με το πρότυπο για κινητά. Αγοράζοντας το πρότυπο, λαμβάνετε μια σειρά από τα εντυπωσιακά μπόνους. Πρώτα απ ‘όλα, μπορείτε να τροποποιήσετε τον έτοιμο σχεδιασμό χωρίς να αγγίξετε μια γραμμή κώδικα. Το πακέτο του θέματος περιέχει επίσης μια σειρά από επεκτάσεις εξαιρετικής ποιότητας, όλες περιλαμβάνονται στην τιμή του θέματος. Το TopMiner τρέχει στο Cherry Framework 5, γεγονός που το καθιστά εντυπωσιακά γρήγορο και εύκολο να τροποποιηθεί.

15. Fincorp (δωρεάν)

Θέμα Fincorp Free Banking WordPress

Όταν πρόκειται για δωρεάν θέματα κρυπτογράφησης WordPress, το Fincorp είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτό το θέμα που βασίζεται στη χρηματοδότηση διαθέτει διαισθητικές επιλογές προσαρμογής θέματος για διατάξεις, σχεδιασμό με δυνατότητα απόκρισης και έτοιμο για κινητά, αρχεία μετάφρασης και συμβατότητα με το WooCommerce, ώστε να μπορείτε να πουλάτε εύκολα τις δικές σας υπηρεσίες ή ηλεκτρονικά βιβλία για επενδύσεις σε κρυπτογράφηση.

16. νόμισμα

Θέμα cCurrency Cryptocurrency WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε επιπλέον μετρητά κατά την κυκλοφορία του ιστότοπου κρυπτογράφησής σας, αλλά να αποκτήσετε έναν όμορφο και πλούσιο σε χαρακτηριστικά διαδικτυακό πόρο, τότε το cCurrency θα είναι το τέλειο σημείο εκκίνησης. Ενσωματώνεται με τις κορυφαίες επεκτάσεις WordPress χωρίς κανένα κόστος. Πρόκειται για το εργαλείο δημιουργίας σελίδων του WPBaker για την ανάπτυξη ιστού χωρίς κώδικα και το Slider Revolution για να φέρει επιπλέον οπτικά ερεθίσματα στον ιστότοπό σας. Το θέμα προορίζεται να χρησιμοποιηθεί ειδικά για ιστότοπους bitcoin. Περιλαμβάνει 30 στοιχεία που προορίζονται να σας βοηθήσουν να αποκαλύψετε επιλεγμένο περιεχόμενο, τιμολόγηση, γραμμές προόδου, προσαρμοσμένες υπηρεσίες κ.λπ. Υπάρχουν δωρεάν 2 παραλλαγές αρχικής σελίδας στο πακέτο λήψης.

17. Αναζήτηση

Αναζητήστε το θέμα WordPress Εφαρμογή ευέλικτης Cryptocurrency

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Pursuit είναι ένα όμορφο θέμα WordPress σε θέματα κρυπτογράφησης και χρηματοοικονομικής τεχνολογίας με ζωντανό πρόγραμμα δημιουργίας drag & drop live frontend και ένα ευέλικτο εργαλείο δημιουργίας φόρμας (που σας επιτρέπει να βλέπετε αλλαγές στο σχεδιασμό σε πραγματικό χρόνο και σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε και να δοκιμάσετε νέα πράγματα χωρίς να ανησυχείτε). Σχεδιασμένο από κάτω προς τα πάνω, έχοντας κατά νου εταιρείες κρυπτογράφησης και χρηματοοικονομικής τεχνολογίας, το θέμα έρχεται με χρήσιμα προκαθορισμένα σχέδια για ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, πλατφόρμα συναλλαγών bitcoin, ψηφιακό πορτοφόλι, πώληση ICO ή token, με περισσότερα να προστίθενται τακτικά. Όλες οι προεπιλογές είναι κατασκευασμένες με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και συγκεκριμένα στη θέση κρυπτογράφησης και χρηματοοικονομικής τεχνολογίας. Το Pursuit είναι επίσης συμβατό με το WooCommerce με υποστήριξη για πολλές πύλες πληρωμών, όπως PayPal, Stripe, πιστωτικές κάρτες και πάνω από 100 άλλες επεκτάσεις πύλης. Αυτό το θέμα λειτουργεί επίσης με πολλές προσθήκες συμβατές με κρυπτογράφηση WordPress – οι ενσωματώσεις είναι απίστευτες.

18. Lymcoin

Θέμα Cryptocurrency Lymcoin & ICO WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Lymcoin είναι ένα premium θέμα που έχει σχεδιαστεί για τη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων, συμπεριλαμβανομένων ιστολογίων, περιοδικών, κρυπτογράφησης, αρχικών προσφορών νομισμάτων (ICO), καταστημάτων εξοπλισμού εξόρυξης, αγοράς συναλλαγών κρυπτογράφησης, εκμετάλλευσης ορυχείων κ.λπ. εύκολη δημιουργία προσαρμοσμένων διατάξεων σελίδας. Επιπλέον με το Lymcoin είναι εύκολο να αποδεχτείτε πληρωμές χρηστών με την ενσωματωμένη προσθήκη ThemeREX Donations. Άλλες εξαιρετικές δυνατότητες περιλαμβάνουν βελτιστοποίηση για κινητά, εισαγωγή επίδειξης με ένα κλικ, υποστήριξη αμφιβληστροειδούς, εύκολους σύντομους κωδικούς, γραμματοσειρές Google, εικονίδια γραμματοσειρών, υποστήριξη μετάφρασης και εύκολες ενημερώσεις.

19. CoinzFactory

Θέμα WordPress CoinzFactory Cryptocurrency

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Αν ψάχνετε για έναν γρήγορο τρόπο για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για το ICO σας, θα πρέπει σίγουρα να εξετάσετε το CoinzFactory. Αυτό το premium θέμα σχεδιάστηκε για να διευκολύνει την κατασκευή μιας σελίδας προορισμού. Με προσαρμόσιμες δυνατότητες όπως ένα χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης αντίστροφης μέτρησης, αριθμομηχανή ανταλλαγής νομισμάτων, υπηρεσίες, ορόσημα, εικονικά widget νομισμάτων, πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης, κινούμενα ρυθμιστικά και ενσωμάτωση WooCommerce Το CoinzFactory είναι μια εξαιρετική επιλογή.

20. Ceres

Ceres Cryptocurrency & Blockchain News Blog Θέμα WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Δημιουργήστε το δικό σας blog cryptocurrency και blockchain με το θέμα Ceres WordPress. Αυτό το μοντέρνο θέμα ειδήσεων και ιστολογίου περιλαμβάνει πολλούς χρήσιμους τρόπους για να κάνετε κοινή χρήση επενδυτικών συμβουλών, προβλέψεων ή προβλέψεων, καταχωρίσεων ICO, κρυπτογραφημένων ειδήσεων και πιο εξαιρετικά εύκολης. Επιλέξτε από έξι διατάξεις άρθρων για τις αναρτήσεις σας και προσθέστε προσεχείς ICO χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο κατάλογο (πλήρης με στυλ ημερολογίου). Άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Ceres περιλαμβάνουν υποστήριξη αμφιβληστροειδούς, προσαρμοσμένα widget, μεγάλα μενού, widget τιμοκαταλόγου κρυπτογράφησης, απεριόριστες επιλογές χρωμάτων, συμβατότητα WooCommerce και φόρμα επικοινωνίας 7.

21. Χόβερεξ

Θέμα Cryptocurrency Hoverex & ICO WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το θέμα Hoverex είναι η τέλεια επιλογή για το επόμενο έργο κρυπτογράφησης. Είτε δημιουργείτε και σελίδα προορισμού ICO, ένα ιστολόγιο επενδύσεων σε κρυπτονομίσματα, ένα δίκτυο συμβούλων blockchain, υπηρεσίες ανταλλαγής, ένα ορυχείο ή κάτι άλλο, το θέμα Hoverex είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ο μοντέρνος σχεδιασμός του θέματος, εγκατάσταση με ένα κλικ, εύχρηστες προεγκατεστημένες σελίδες, προσαρμόσιμα κινούμενα ρυθμιστικά, δημιουργός κεφαλίδας και υποσέλιδου, προσαρμοσμένοι τύποι δημοσιεύσεων (υπηρεσίες, ομάδες, μαρτυρίες), δημιουργός χρωμάτων, γραμματοσειρές Google, εύκολες ενημερώσεις και επαγγελματική υποστήριξη μόνο μερικοί από τους πολλούς λόγους για να δοκιμάσετε τον Hoverex.

Ώρα να φτιάξετε κάποιο Crypto-Coin με αυτά τα θέματα WordPress Cryptocurrency

Τώρα που έχετε δει τα αγαπημένα μας θέματα WordPress κρυπτογράφησης, πιάστε τα αγαπημένα σας και ξεκινήστε να χτίζετε την επιχείρησή σας! Φυσικά υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα με κρυπτογράφηση, για παράδειγμα μπορείτε να αποδεχτείτε πληρωμές Bitcoin με οποιονδήποτε ιστότοπο WordPress (το μόνο που χρειάζεστε είναι μια προσθήκη). Πιστεύουμε όμως ότι αυτά τα θέματα είναι τα καλύτερα για να ξεκινήσετε το δικό σας ICO, συμβουλευτικό ή κρυπτογραφημένο blog.

Χρειάζεστε βοήθεια επιλέγοντας από τα αγαπημένα μας θέματα κρυπτογράφησης WordPress; Ή έχετε ήδη έναν ιστότοπο χρηματοδότησης και κρυπτογράφησης, αλλά το θέμα σας δεν ήταν στη λίστα μας; Αφήστε μας τη σημείωση παρακάτω – θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map