20+ Καλύτερες επεκτάσεις & πρόσθετα φόρμας επικοινωνίας 7

20+ Καλύτερες επεκτάσεις & πρόσθετα φόρμας επικοινωνίας 7

Πολλά έχουν ειπωθεί σχετικά με τη Φόρμα Επικοινωνίας 7, αλλά υπάρχουν ακόμη περισσότερα να πούμε. Για παράδειγμα, ξέρατε ότι υπήρχαν εκατοντάδες εκπληκτικές επεκτάσεις φόρμας επικοινωνίας 7; Ω ναι, η φόρμα επικοινωνίας 7 έχει Ω, έτσι ωραία πρόσθετα. Μιλάμε για ισχυρές επεκτάσεις για την υπερφόρτιση των φορμών σας με όλους τους συναρπαστικούς τρόπους.


Θα συμφωνήσετε ότι η Φόρμα Επικοινωνίας 7 είναι η δημοφιλής προσθήκη φόρμας επικοινωνίας, με περισσότερους από 5 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Το χρησιμοποιώ μόνοι μου, αλλά μέχρι την άλλη μέρα, δεν ήξερα ποτέ ότι υπήρχαν αυτές οι επεκτάσεις. Αποδεικνύεται ότι μπορώ να γυρίσω τις φόρμες μου με όποιο τρόπο θέλω και αυτό είναι συναρπαστικό. Περίμενε, αισθάνεται σαν να ξεχάσω κάτι σημαντικό. Ω ναι, η φόρμα επικοινωνίας 7 είναι εντελώς δωρεάν.

Εάν χρησιμοποιείτε τη φόρμα επικοινωνίας 7, καλώς ήρθατε στη μεγάλη αποκάλυψη. Εάν χρησιμοποιείτε διαφορετική προσθήκη φόρμας επικοινωνίας, θα σας δούμε στο πλαίσιο σχολίων. Το λέμε αυτό γιατί θα λατρέψαμε την εικόνα σας σχετικά με τις καλύτερες προσθήκες φόρμας επικοινωνίας – δωρεάν και premium. Έχετε μια αγαπημένη επέκταση φόρμας επικοινωνίας 7; Μοιραστείτε και αυτό. Ανυπομονούμε πάντα για τα σχόλιά σας.

Αυτό είναι εκτός δρόμου, ας σκάψουμε.

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

Contents

1. Αποθέστε το πρόσθετο μεταφόρτωσης αρχείου Premium Uploader για CF7

Μεταφορά και απόθεση αποστολέα αρχείων για CF7

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Κατά τη δημιουργία μιας φόρμας υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να επιτρέψετε στους χρήστες να ανεβάζουν ένα συνημμένο. Είτε θέλετε να προσθέσετε μια επιλογή για να ανεβάσετε ένα βιογραφικό για μια ερώτηση εργασίας, φωτογραφίες για έναν διαγωνισμό ή αρχεία καταγραφής σφαλμάτων για να λάβετε υποστήριξη ή κάτι άλλο, το Drop Uploader για CF7 είναι η καλύτερη επιλογή σας. Αυτό το εύχρηστο plugin κάνει όλες τις φόρμες σας πιο χρήσιμες!

Προσθέστε πολλά πεδία μεταφόρτωσης, ορίστε ένα όριο στον αριθμό των αρχείων που ανεβάσατε, προσθέστε ένα μέγιστο μέγεθος αρχείου και περιορίστε ακόμη και τον τύπο αρχείου (ελέγξτε το Αποστολή μεταφορτωτή σε δράση για να δείτε μόνοι σας). Μπορείτε επίσης να ορίσετε την επιλογή εμφάνισης μιας μικρογραφίας αρχείου (ιδανική για εικόνες) και να ενεργοποιήσετε τη μεταφορά και απόθεση ή την περιήγηση για να επιλέξετε ένα αρχείο για μεταφόρτωση.

Το καλύτερο από όλα μπορείτε να συνδέσετε το Drop Uploader στον λογαριασμό σας στο Dropbox. Έτσι, καθώς οι χρήστες υποβάλλουν αρχεία, τα λαμβάνετε απευθείας σε έναν συγκεκριμένο υποφάκελο. Και μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για να σας στείλουμε απευθείας το συνημμένο αρχείο, έναν σύνδεσμο προς το αρχείο ή και τα δύο. Ανησυχείτε για το GDPR; Απλώς χρησιμοποιήστε την επιλογή Διαγραφή παλαιών αρχείων από το Drop Uploader για αυτόματη διαγραφή αρχείων μετά από έναν καθορισμένο αριθμό ημερών.

Όσον αφορά το στυλ, το Drop Uploader περιλαμβάνει προσαρμόσιμες επιλογές χρωμάτων για περιγράμματα (συν πάχος περιγράμματος), αιωρηματοποιήσεις, γραμμές προόδου, τίτλους και εικονίδια. Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν συμβατότητα crossbrowser, μεταφόρτωση AJAX, υποστήριξη τοπικής προσαρμογής και πολλές μεταφράσεις plugin (Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Ρωσικά και Ουκρανικά).

2. Επικοινωνήστε με το έντυπο 7 χωρίς πρόσθετο Honeypot

Επικοινωνία Επέκταση Honeypot φόρμας 7

Απλώς συνδέστε αυτήν την επέκταση Honeypot στη φόρμα επικοινωνίας 7 και έχετε έναν προφυλακτήρα ανεπιθύμητων μηνυμάτων όπως κανένας άλλος. Και πάλι, χωρίς captcha, έτσι ναι! Ποιος εφηύρε το captcha ούτως ή άλλως; Η εργασία της προσθήκης μοιάζει με το WPBruiser, αλλά δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε δύο προσθήκες. Αλλά αυτό δεν είναι το ζουμερό κομμάτι. Αυτή η επέκταση φόρμας επικοινωνίας 7 παίζει έναν ρόλο και εκτελεί τον εν λόγω ρόλο θαυμάσια.

Τα spam bots συμπληρώνουν όλα τα πεδία φόρμας επειδή είναι κωδικοποιημένα για να το κάνουν. Θα συγκεντρώσουν τις φόρμες φόρμας επικοινωνίας 7 και θα ρίξουν το ωφέλιμο φορτίο τους – ατελείωτες χορδές ανεπιθύμητων και φρικτών συνδέσμων που είναι τόσο τοξικά για το ιστολόγιό σας όσο η αποσύνδεση συνδέσμου (γι ‘αυτό πρέπει να διορθώσετε σπασμένους συνδέσμους). Οι άνθρωποι, από την άλλη πλευρά, συμπληρώνουν μόνο τα ορατά πεδία φόρμας.

Σύντομη ιστορία, τα Spam bots ενεργοποιούν πεδία φόρμας που δεν είναι ορατά από ανθρώπους που ακυρώνουν τη φόρμα επί τόπου. Αυτό σημαίνει ότι τα spam bots εξαλείφονται πολύ πριν φτάσουν στον ιστότοπό σας.

3. WPBruiser Επικοινωνία Φόρμα 7 Επέκταση Premium

Επέκταση φόρμας επικοινωνίας WPBruiser 7

Ναι, υπάρχει μια επέκταση φόρμας επικοινωνίας 7 γνωστή ως φόρμα επικοινωνίας 7. Ναι, και υπάρχει στο WPBruiser. Εάν ζείτε κάτω από μια πέτρα, το WPBruiser σάς επιτρέπει να τερματίζετε τα ανεπιθύμητα μηνύματα στο ιστολόγιό σας χωρίς ενοχλητικές εικόνες captcha. Χρησιμοποιώ επίσης το WPBruiser και προσωπικά πιστεύω ότι είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα antispam. Απλώς εγκαταστήστε την προσθήκη και παίξτε.

Παλαιότερα γνωστό ως Goodbye Captcha, το WPBruiser είναι το απόλυτο δωρεάν πρόσθετο spam. Τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πιο ζεστά με αυτήν την επέκταση. Σας επιτρέπει να προσθέσετε το WPBruiser της ανεπιθύμητης δολοφονίας του WPB στις φόρμες φόρμας επικοινωνίας 7. Εύκολη εγκατάσταση και διαμόρφωση.

Σημείωση – θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το WPBruiser για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη συγκεκριμένη επέκταση.

4. Επικοινωνήστε με τη φόρμα 7 Δωρεάν πρόσθετο PayPal & Stripe

Φόρμα επικοινωνίας 7 Δωρεάν πρόσθετο PayPal & Stripe

Η φόρμα επικοινωνίας σας δεν χρειάζεται να συλλέγει μόνο στοιχεία πελατών. Ελάτε, μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα όπως να μετατρέψετε τις φόρμες σας σε σελίδες αναχώρησης σε περίπτωση που χρειαστεί να πουλήσετε ένα θέμα με κορυφαίες πωλήσεις ή eBook. Με κάθε τρόπο, αυτός είναι ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόσθετο φόρμας επικοινωνίας 7 PayPal.

Εάν ενδιαφέρεστε για λίγο, αυτό το πρόσθετο συνοδεύεται από μερικές όμορφες δυνατότητες όπως η δυνατότητα ορισμού ονόματος στοιχείου, τιμής και SKU / ID, υποστήριξη και για τα 25 νομίσματα PayPal, 18 γλώσσες και αυτόματες ανακατευθύνσεις. Δεν τα έχετε ακούσει όλα. υπάρχει μια έκδοση PRO με περισσότερες δυνατότητες.

Η πώληση μέσω PayPal χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας 7 απέχει μόνο μερικά κλικ με αυτήν την επέκταση.

5. Moana Contact Form 7 Builder Premium Plugin

Moana Contact Form 7 Builder Premium Plugin

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Προσαρμόστε και δημιουργήστε φόρμες με τη φόρμα επικοινωνίας 7 και την επέκταση του Moana builder. Το Moana καθιστά δυνατή τη χρήση του εργαλείου δημιουργίας σελίδων WPBakery για τη δημιουργία των φορμών σας. Επεξεργαστείτε εύκολα τη διάταξη των φορμών σας με τη δύναμη του drag and drop! Προσθέστε στήλες, νέα πεδία και πολλά άλλα χωρίς να χρειάζεται κωδικοποίηση.

6. Φόρμα επικοινωνίας 7 Επέκταση MailChimp

Φόρμα επικοινωνίας 7 Επέκταση MailChimp

Ας καλωσορίσουμε τον Renzo Johnson, τον άντρα που μας έφερε το Contact Form 7 MailChimp Extension, το οποίο – αν αναρωτιέστε – δίνει τις προσπάθειές σας για τη δημιουργία λίστας. Εκτός από τη συλλογή πληροφοριών από αναγνώστες, μπορείτε να κάνετε τους χρήστες να εγγραφούν αυτόματα σε οποιαδήποτε προκαθορισμένη λίστα MailChimp.

Αυτή η επέκταση MailChimp φόρμας επικοινωνίας 7 είναι εύκολη στη χρήση, υποστηρίζει πολλές λίστες αλληλογραφίας και έχει προσαρμοσμένα πεδία, ένα πλαίσιο ελέγχου opt-in στο τέλος κάθε φόρμας και επιλογές συνδρομής μεμονωμένης ή διπλής συμμετοχής. Αυτή η επέκταση ενημερώνεται τακτικά και απαιτείται λιγότερο από 2 λεπτά για τη ρύθμιση.

7. Επέκταση Premium Αναδυόμενο Μήνυμα Φόρμας 7 Premium

Επεκτάσεις Premium Αναδυόμενο Μήνυμα Φόρμας 7

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Κάντε τις φόρμες της Φόρμας Επαφής 7 να φαίνονται πιο επαγγελματικές προσθέτοντας αναδυόμενα μηνύματα επικύρωσης και επιτυχίας. Με αυτόν τον τρόπο οι χρήστες γνωρίζουν ποιες πληροφορίες προσθήκης απαιτούνται ή εάν έχουν υποβληθεί η φόρμα τους. Η προσθήκη περιλαμβάνει 10 προκαθορισμένους συνδυασμούς χρωμάτων, όλα τα οποία ανταποκρίνονται.

8. Επικοινωνία Έντυπο 7 Υπολογιστής Κόστους Premium Πρόσθετο

Επικοινωνία Έντυπο 7 Υπολογιστής κόστους Premium πρόσθετο

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Προσφέρετε μια προσαρμοσμένη υπηρεσία; Ίσως σχεδιασμός ιστοσελίδων; Ένα από τα είδη ένδυσης; Σχέδια αρχιτεκτονικής; Επιχειρηματική αναθεώρηση; Ή άλλη προσφορά κατά παραγγελία; Ο υπολογιστής κόστους φόρμας επικοινωνίας 7 είναι μια απλή προσθήκη που προσθέτει μια προσφορά και μια επιλογή εκτίμησης κόστους στις φόρμες σας.

Προσθέστε πλαίσια ελέγχου τιμών, κουμπιά επιλογής, αναπτυσσόμενα ή ρυθμιστικά κόστους. Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε φορολογικά πεδία για να εκτιμήσετε τοπικούς ή ΦΠΑ. Στη συνέχεια, δημιουργήστε συνολικά πεδία για να προσθέσετε τις επιλογές. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να έχετε μια πιο ακριβή εικόνα για το τι χρειάζεται ένας πελάτης και για τον πελάτη να λάβει μια γρήγορη και απλή προσφορά.

9. Φόρμα επικοινωνίας πολλαπλών βημάτων 7

Επικοινωνία Επέκταση φόρμας πολλαπλών σταδίων φόρμας 7

Η εμπειρία του χρήστη απαιτεί τη δημιουργία σύντομων φορμών που συλλαμβάνουν πληροφορίες όσο διαρκεί το ενδιαφέρον του αναγνώστη. Οι μεγάλες φόρμες είναι απαγορευμένες. Οχι όχι. Μπα. Γιατί είναι αυτό? Είναι εξαντλητικό να το συμπληρώσετε γιατί –στον διαδικτυακό κόσμο του σήμερα, που έχει το χρόνο ούτως ή άλλως?

Τι πρέπει να κάνετε εάν πρέπει να συλλέξετε περισσότερες πληροφορίες; Ίσως χρειάζεστε επισκέπτες για να συμπληρώσετε μια έρευνα που ξεπερνά μόνο τις προσωπικές πληροφορίες. Πώς κρατάτε τον αναγνώστη ενδιαφερόμενο αρκετά καιρό για να συμπληρώσετε τις πιο μακρές φόρμες σας; Υπάρχει ένα ψυχολογικό κόλπο που μπορείτε να παίξετε προς όφελός σας, με απόλυτη ευκολία και τεράστιο όφελος.

Το τέχνασμα έγκειται στο διαχωρισμό των αναρτημένων φορμών σας σε πολλά μέρη, όπως ακριβώς κάνει αυτή η επέκταση φόρμας πολλαπλών βημάτων. Μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε ένα “προηγούμενο” κουμπί σε κάθε βήμα για προσθήκη στην πλοήγηση. Είναι εύκολο να ενσωματωθεί με τη φόρμα επικοινωνίας 7, θα πρέπει να δημιουργήσετε μεγάλες αλλά ελκυστικές φόρμες σε χρόνο μηδέν.

10. Φόρμα επτά 7 Επέκταση Pro πολλαπλών βημάτων

Επικοινωνία Ένταση επτά 7 πολλαπλών βημάτων Pro

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Δημιουργήστε μια βήμα προς βήμα φόρμα με τη φόρμα επικοινωνίας 7 και το πρόσθετο Multi-Step Pro. Όπως και η δωρεάν προσθήκη που μόλις αναφέραμε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Multi-Step Pro για να κάνετε τις φόρμες σας πιο διαισθητικές. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε τις σύνθετες φόρμες πιο εύχρηστες για τους χρήστες.

Γιατί λοιπόν να επιλέξετε Pro; Λόγω των πρόσθετων δυνατοτήτων για κατακόρυφο ή οριζόντιο προσανατολισμό, επικύρωση βημάτων, επιβεβαίωση τελευταίου βήματος, προσαρμοσμένο στυλ (χρώματα, φόντα και κείμενο) και άλλα. Επιπλέον, η προσθήκη είναι πλήρως ανταποκρινόμενη, συμβατή με το πρόγραμμα περιήγησης και λειτουργεί τέλεια με οποιοδήποτε θέμα WordPress.

11. Επικοινωνήστε με το πρόσθετο φόρμας 7 Skins Free

Επικοινωνήστε με τη φόρμα 7 Skins δωρεάν πρόσθετο

Από μόνη της, η φόρμα επικοινωνίας 7 στερείται στο τμήμα εμφάνισης. Αλλά συνδυάστε το με την επέκταση Φόρμας Επαφής 7 Skins και έχετε έναν απόλυτο νικητή. Είτε γνωρίζετε ότι ο κώδικας δεν έχει σημασία; Μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφες φόρμες εύκολα χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα προτύπων και στυλ.

Αυτή η επέκταση συσκευάζει αρκετή γροθιά όσον αφορά τη χρηστικότητα. Η προσθήκη σάς βοηθά να δημιουργήσετε ένα ευρύ φάσμα απλών και σύνθετων φορμών χρησιμοποιώντας μια συλλογή προ-κατασκευασμένων προτύπων που μπορείτε να προσαρμόσετε στο περιεχόμενο της καρδιάς σας. Αυτή η επέκταση συνοδεύεται από μια επιπλέον λίστα πρόσθετων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε περισσότερες δυνατότητες στις φόρμες σας.

12. Φόρμα επικοινωνίας 7 reCaptcha v2 Δωρεάν πρόσθετο

Φόρμα επικοινωνίας 7 reCaptcha v2 Δωρεάν πρόσθετο

Αρχικά η φόρμα επικοινωνίας 7 περιλάμβανε ενσωματωμένη υποστήριξη για το reCaptcha, ωστόσο από την έκδοση 5.1 κυκλοφόρησε αυτή η δυνατότητα. Αλλά μην ανησυχείτε – είναι εύκολο να το προσθέσετε ξανά με τη δωρεάν επέκταση reCaptcha v2. Αυτή η απλή προσθήκη προσθέτει εκ νέου την ετικέτα “recaptcha”, ώστε να μπορείτε εύκολα να προσθέσετε το πεδίο στις φόρμες σας.

13. Προηγμένη επέκταση φόρμας 7 DB Επέκταση

Προηγμένη επέκταση φόρμας επικοινωνίας DB 7

Τα πιο προφανή οφέλη της αποθήκευσης υποβολών φόρμας στη βάση δεδομένων του WordPress περιλαμβάνουν την κεντρική αποθήκευση δεδομένων και ποτέ δεν πρέπει να ελέγχετε δώδεκα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να εντοπίσετε δυνητικούς πελάτες και άλλα. Το Advanced Contact Form 7 DB καθιστά απίστευτα εύκολο να αποθηκεύετε δεδομένα φόρμας στη βάση δεδομένων WordPress και να εμφανίζετε τα ίδια είτε εντός του διαχειριστή του WordPress είτε στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας συντομεύσεις.

Εάν έχετε πολλές φόρμες σε ολόκληρο τον ιστότοπό σας, μην ανησυχείτε, αυτή η επέκταση έχει ένα αναπτυσσόμενο μενού φίλτρου, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε κάθε φόρμα ανεξάρτητα. Επιπλέον, είναι συμβατό με πολλές τοποθεσίες. Επιπλέον, μπορείτε να εξαγάγετε τις υποβολές σας (όλα ή φιλτραρισμένα αποτελέσματα) μέσω δύο μεθόδων, όπως CSV, Excel και PDF.

14. Αναφορά χρονοδιαγράμματος για προηγμένο πρόσθετο CF7 DB Premium

Αναφορά χρονοδιαγράμματος για προηγμένο πρόσθετο CF7 DB Premium

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Δημιουργώντας την τελευταία προσθήκη, εάν προσθέσετε το πρόσθετο Πρόγραμμα αναφοράς, μπορείτε να ρυθμίσετε ημερήσιες, εβδομαδιαίες, μηνιαίες ή ετήσιες αναφορές για το Advanced Contact Form 7 DB. Αυτή η premium επέκταση είναι μια εξαιρετική επιλογή για επιχειρήσεις και πολυσύχναστα άτομα, καθώς μπορεί να σας εξοικονομήσει τόνους χρόνου. Επιλέξτε οποιαδήποτε φόρμα ερώτησης, δημιουργήστε συμβάντα για ενεργοποίηση αναφορών, επιλέξτε στήλες δεδομένων και προσθέστε σύνθετα φίλτρα.

Άλλες λειτουργίες προσθήκης περιλαμβάνουν τον τύπο αρχείου εξαγωγής (CSV, XLS ή EXCEL), ρυθμίσεις email (από, από και μήνυμα), προγραμματισμό περισσότερων από ενός συμβάντων και συμβατό με GDPR (Απλώς ορίστε πρόγραμμα για διαγραφή εγγραφών). Εάν χρησιμοποιείτε το Advanced Form Form 7 DB, τότε το πρόσθετο Πρόγραμμα αναφοράς είναι απαραίτητο.

15. Επέκταση ανακατεύθυνσης φόρμας 7 επικοινωνίας

Επικοινωνία Επέκταση ανακατεύθυνσης φόρμας 7

Η φόρμα επικοινωνίας 7 σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα απλό μήνυμα που εμφανίζεται κάθε φορά που ο χρήστης υποβάλλει μια φόρμα. Αν και αυτό είναι καλό, μπορείτε να επιτύχετε πολύ περισσότερα με αποκλειστικές πλήρεις σελίδες που συμβάλλουν άμεσα στην κατώτατη γραμμή σας.

Ίσως θα μπορούσατε να ανακατευθύνετε τον επισκέπτη σε μια σελίδα “Ευχαριστώ” που κατευθύνεται προς επιβεβαίωση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας. Ίσως θα μπορούσατε να στείλετε το χρήστη σε μια σελίδα πωλήσεων, ένα προϊόν με τις καλύτερες πωλήσεις ή ένα δημοφιλές κομμάτι περιεχομένου. Μπορείτε να ανακατευθύνετε τους αναγνώστες σας σε οποιαδήποτε σελίδα επιθυμείτε, εξαρτάται από εσάς. Απλώς πρέπει να εγκαταστήσετε τη δωρεάν επέκταση ανακατεύθυνσης φόρμας επικοινωνίας 7 για να διαχειριστείτε τις ανακατευθύνσεις σας. Η προσθήκη είναι εύκολη στην εγκατάσταση και χρήση.

16. Σχεδιασμός υλικών για δωρεάν φόρμα επικοινωνίας 7

Σχεδιασμός υλικών για δωρεάν φόρμα επικοινωνίας 7

Δώστε νέα φόρμα επικοινωνίας 7 με την επέκταση Material Design. Αυτό το δωρεάν πρόσθετο περιλαμβάνει έναν τόνο εύχρηστων σύντομων κωδικών που μπορείτε να τυλίξετε στα κανονικά πεδία της φόρμας επικοινωνίας για να προσθέσετε στυλ σχεδιασμού υλικού. Η προσθήκη περιλαμβάνει ένα φωτεινό και σκοτεινό κύριο θέμα, πεδία με κουτιά και περίγραμμα, κουμπί υποβολής, reCaptcha και άλλα.

17. Πεδία υπό όρους για φόρμα επικοινωνίας 7

Υπό όρους πεδία για φόρμα επικοινωνίας 7

Προσθέστε σύνθετα πεδία υπό όρους στις φόρμες επαφής σας με αυτήν τη δωρεάν επέκταση. Δεν είστε σίγουροι τι ακριβώς είναι τα πεδία υπό όρους; Κανένα πρόβλημα – είναι ουσιαστικά οι επιλογές αν αυτό-μετά-από-παρά. Για παράδειγμα, εάν προσφέρετε υποστήριξη για δωρεάν πρότυπα ιστού, ίσως θελήσετε να δημιουργήσετε έναν υπό όρους όπου ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ένα CMS, και αν επιλέξει WordPress μπορεί να επιλέξει ένα θέμα και, τέλος, με βάση το θέμα, επιλέξτε έναν αριθμό έκδοσης. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να επιλέξουν την πιο ακριβή επιλογή για ένα πεδίο.

Με τα Πεδία υπό όρους για φόρμα επικοινωνίας 7 μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες ομάδες πεδίων και να δημιουργήσετε (μαντέψατε) σύνθετες συνθήκες. Προσθέστε όλες σας αν είναι ίσες, αν όχι ίσες, και – καθώς και όλες τις παραλλαγές σας.

18. Φόρμα επικοινωνίας 7 – Premium Salesforce CRM Integration

Φόρμα επικοινωνίας 7 - Premium Salesforce CRM Integration

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Salesforce είναι ένας από τους κορυφαίους διαχειριστές σχέσεων πελατών. Και είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί – η καινοτόμος πλατφόρμα σάς επιτρέπει να βλέπετε και να διαχειρίζεστε τη διοχέτευση πωλήσεων από την αρχή έως το τέλος. Και με τη βοήθεια της προσθήκης CF7 Salesforce Integration μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε δυνητικούς πελάτες από τη στιγμή που χρησιμοποιούν τις φόρμες σας.

Απλώς χρησιμοποιήστε τις ενσωματωμένες επιλογές για να αντιστοιχίσετε τα πεδία φόρμας επικοινωνίας 7 στα πεδία Salesforce. Μετά τη ρύθμιση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επέκταση για να προσθέσετε αυτόματα επαφές, περιπτώσεις και δυνητικούς πελάτες που δημιουργούνται από υποβληθείσες φόρμες στο λογαριασμό σας στο Salesforce.

19. Φόρμα επικοινωνίας 7 Google Analytics δωρεάν πρόσθετο

Επικοινωνήστε με τη φόρμα 7 Δωρεάν πρόσθετο του Google Analytics

Κάθε ιστότοπος πρέπει να χρησιμοποιεί το Google Analytics για να κατανοήσει την επισκεψιμότητα του ιστότοπου. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τις ενσωματωμένες επιλογές παρακολούθησης συμβάντων του Google Analytics για να δείτε εάν οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τις φόρμες σας. Με το πρόσθετο φόρμας επαφής 7 του Google Analytics δημιουργήστε μια κατηγορία συμβάντος “Φόρμα επικοινωνίας”, ενέργεια συμβάντος “Φόρμα επικοινωνίας 7” και, στη συνέχεια, ετικέτες συμβάντων με βάση το όνομα της φόρμας (όπως “Φόρμα επικοινωνίας” ή “Προσφορά υπηρεσίας”).

Με τη ρύθμιση προσθηκών, θα μπορείτε να βλέπετε μη έγκυρες υποβολές, δραστηριότητα ανεπιθύμητων μηνυμάτων, επιτυχημένες αποστολές ή αποτυχημένες υποβολές και άλλα ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έχετε επιλέξει. Λειτουργεί επίσης υπέροχα αν έχετε ρυθμίσει επίσης το Διαχειριστή ετικετών Google για WordPress.

20. Φόρμα επικοινωνίας 7 Δωρεάν δυναμική επέκταση κειμένου

Φόρμα επικοινωνίας 7 Δωρεάν δυναμική επέκταση κειμένου

Προσθέστε προσυμπληρωμένα πεδία στη φόρμα επικοινωνίας σας με τη δωρεάν επέκταση δυναμικού κειμένου. Με αυτό το πρόσθετο μπορείτε να προσθέσετε πεδία αυτόματης συμπλήρωσης για διευθύνσεις URL, πληροφορίες δημοσίευσης (αναγνωριστικό, τίτλος ή slug), αριθμός προϊόντος, πληροφορίες χρήστη κ.λπ. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε τους δικούς σας προσαρμοσμένους συντομεύσεις για να επιστρέψετε οποιαδήποτε τιμή έχετε πρόσβαση.

Απλώς εγκαταστήστε και ενεργοποιήστε την προσθήκη για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Dynamic Text Extension. Η προσθήκη προσθέτει νέους τύπους ετικετών: Dynamic Text Fields και Dynamic Hidden Field. Ορίστε τη γεννήτρια ετικετών και ορίστε τις επιλογές για το απαιτούμενο πεδίο, το όνομα ετικέτας, τη δυναμική τιμή, καθώς και το χαρακτηριστικό ID ή / και κλάσης. Στη συνέχεια, εισαγάγετε την ετικέτα όταν τελειώσετε.

21. Επικοινωνήστε με τη φόρμα 7 προσαρμοσμένη επικύρωση δωρεάν πρόσθετο

Επικοινωνήστε με τη φόρμα 7 προσαρμοσμένη επικύρωση δωρεάν πρόσθετο

Οι χρήστες σας δεν χρειάζεται να συμπληρώσουν μια ολόκληρη φόρμα και να πατήσουν το κουμπί “Υποβολή” μόνο για να μάθουν ότι ορισμένες από τις πληροφορίες που παρείχαν δεν ήταν έγκυρες. Όσον αφορά την εμπειρία χρήστη, μπορείτε να δείτε πώς σας ωφελεί εάν ο αναγνώστης μπορεί να πει ότι οι πληροφορίες που πρόκειται να υποβάλουν δεν είναι έγκυρες. Αυτό δίνει στους επισκέπτες σας την ευκαιρία να επεξεργαστούν τις υποβολές τους αντί να πηγαίνουν και μετά.

Η φόρμα επαφής 7 Προσαρμοσμένη επικύρωση δωρεάν WordPress plugin σας επιτρέπει να προσθέσετε προσαρμοσμένα μηνύματα σφάλματος. Επιλέξτε τι πρέπει να διαβάζουν τα λάθη σας για τα πεδία σας – όπως κείμενο, email, αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση URL, κουμπιά επιλογής και άλλα. Αυτή η επέκταση φόρμας επικοινωνίας 7 είναι εύκολη στην εγκατάσταση και λειτουργεί με πολλές φόρμες.

Τελικές λέξεις

Η φόρμα επικοινωνίας 7 είναι αγαπητή από πολλούς χρήστες του WordPress. Σας προσφέρει μια απλή αλλά αποτελεσματική λύση φόρμας επαφής WordPress που είναι μια περικοπή πάνω από τον μέσο όρο. Με τις πρόσθετες επεκτάσεις, είναι προφανές ότι μπορείτε να πετύχετε πολύ περισσότερα με λίγη προσπάθεια. Τι νομίζετε?

Ποια είναι η αγαπημένη σας προσθήκη φόρμας επαφής WordPress; Εάν πρόκειται για τη φόρμα επικοινωνίας 7, ποιες είναι οι αγαπημένες σας επεκτάσεις; Ουάου μας στην ενότητα σχολίων. Στην υγειά σας!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map