19 καλύτερες δωρεάν προσθήκες Slider WordPress

15+ καλύτερες δωρεάν προσθήκες Slider WordPress

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση συζητήσαμε τα καλύτερα πρόσθετα ρυθμιστικών WordPress. Και υπήρχαν πολλές εκπληκτικές επιλογές για να διαλέξετε! Αλλά αυτήν τη φορά θα επικεντρωθούμε μόνο στις καλύτερες δωρεάν προσθήκες slider WordPress.


“Γιατί?” – εσύ ρωτάς. Οι δωρεάν προσθήκες που βρίσκετε στο WordPress.org περνούν από αυστηρές δοκιμές και πρέπει να συμμορφώνονται με τις τελευταίες συμβάσεις του WordPress για να δημοσιευτούν. Ενώ μπορεί να λάβετε ένα ρυθμιστικό πρόσθετο με όχι τόσες πολλές επιλογές, αυτοί οι περιορισμοί σημαίνουν ότι υπάρχουν λιγότερα κινούμενα μέρη. Η προσθήκη είναι συχνά πιο σταθερή, ασφαλής, γρηγορότερη στη διαμόρφωση και ευκολότερη στη φόρτωση της σελίδας σας (και ιδανική για νέους χρήστες WordPress).

Είναι πάντα καλύτερο να χρησιμοποιείτε ένα θέμα WordPress που είναι πλήρως συμβατό με τα ρυθμιστικά πρόσθετα που συνοδεύει. Σας προτείνω πάντα να δοκιμάσετε το θέμα Total WordPress, το οποίο έχει δοκιμαστεί διεξοδικά με δύο από τα πιο χρησιμοποιημένα ρυθμιστικά σήμερα.

Εάν δεν θέλετε να αλλάξετε θέματα, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε ένα καρουσέλ στον ιστότοπό σας, θα βρείτε τη λίστα ευεργετική. Οι προσθήκες που αναφέρονται εδώ πληρούν δύο πιο σημαντικές προϋποθέσεις. Αυτοί είναι:

 • Ενημερώνεται τακτικά
 • Παρέχετε καλή υποστήριξη μέσω του φόρουμ WordPress.org

Φαίνεται ότι εξακολουθεί να υπάρχει υψηλή ζήτηση για ρυθμιστικά, κάτι που είναι καταπληκτικό και αν χρησιμοποιηθεί σωστά μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη και μερικές φορές ακόμη και τα ποσοστά μετατροπής. Οι νέες και συναρπαστικές δωρεάν προσθήκες slider WordPress κυκλοφορούν συχνά και θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να συνεχίσουμε.

Τώρα ας δούμε μερικές από τις καλύτερες δωρεάν προσθήκες slider και μάθετε αν προσφέρουν μερικές νέες δυνατότητες που μπορούν να ανανεώσουν τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

1. Nivo Slider Lite

Nivo Slider Lite Δωρεάν WordPress Slider Plugin

Εάν αναζητάτε ένα ρυθμιστικό πλούσιο σε χαρακτηριστικά από γνωστούς προγραμματιστές, τότε θα θέλετε να το δοκιμάσετε. Το Nivo Slider Lite είναι ένα δωρεάν πρόσθετο WordPress που βασίζεται στο καλά αποδεδειγμένο Nivo Slider που αποτελεί πλέον μέρος του απίστευτου θησαυρού των καλούδια του WordPress στο ThemeIsle. Έρχεται με έναν εύχρηστο σύντομο κωδικό για την εμφάνιση των ρυθμιστικών σας, καθώς και πολλές διαθέσιμες επιλογές για το μέγεθος του ρυθμιστικού, την ταχύτητα κίνησης, τον χρόνο παύσης, τα βέλη πλοήγησης κ.λπ..

Επιπλέον, εάν κάνετε αναβάθμιση σε Nivo Slider από lite, θα έχετε πρόσβαση σε τόνους περισσότερες επιλογές για τον τύπο του ρυθμιστικού (μπορείτε ακόμη και να τραβήξετε διαφάνειες από τους τύπους δημοσιεύσεων), διακριτικές διατάξεις, θέματα, πλοήγηση μικρογραφιών, πρόσθετα εφέ μετάβασης και άλλα. Η προσθήκη περιλαμβάνεται ακόμη και στο Pirate club, οπότε αν είστε ήδη μέλος θα λάβετε το Nivo εκτός από όλα τα άλλα εκπληκτικά θέματα και πρόσθετα (καθώς και υποστήριξη και ενημερώσεις διάρκειας ζωής) από το Themeisle όλα σε μία χαμηλή τιμή.

Για να ανακεφαλαιώσετε, το Nivo Image Slider είναι ένα εξαιρετικά γρήγορο, γρήγορο plugin WordPress που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε απεριόριστα ρυθμιστικά, με μερικά όμορφα εφέ, ένα μοναδικό προσαρμοσμένο σύστημα ανάρτησης και σύντομου κώδικα και έχει δοκιμαστεί με όλες τις τρέχουσες εκδόσεις του προγράμματος περιήγησης.

2. Transition Slider Lite

Transition Slider Lite

Έχετε πιθανώς ακούσει για το δημοφιλές πρόσθετο Transition Slider, αλλά ξέρατε ότι προσφέρουν μια έκδοση Lite; Αυτό είναι σωστό – αυτό το δωρεάν, συμβατό με το Gutenberg ρυθμιστικό προσφέρει πολλές εξαιρετικές δυνατότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε κομψά ρυθμιστικά για τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Με την προσθήκη Transition Slider Lite μπορείτε να σχεδιάσετε προσαρμοσμένα ρυθμιστικά με κινούμενα στοιχεία κειμένου, εντυπωσιακά εφέ μετάβασης με WebGL, βέλη πλοήγησης, βρόχο και αυτόματη αναπαραγωγή, σύνδεση σε βάθος, διαφάνειες βίντεο, κουμπιά, έξυπνο προφόρτιση και άλλα. Υπάρχουν ακόμη και ενσωματωμένες επιλογές για ολισθητικά πλήρους πλάτους ή πλήρους οθόνης (ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε μια πρώτη διαρκή εντύπωση στους επισκέπτες του ιστότοπου)

Το Transition Slider Lite ανταποκρίνεται επίσης, υποστηρίζει πλοήγηση αφής και μεταφοράς και είναι συμβατό με τα πιο δημοφιλή προγράμματα περιήγησης ιστού. Και για περισσότερη ισχύ, σίγουρα φροντίστε να αγοράσετε Transition Slider Pro – που προσθέτει έτοιμα προς χρήση πρότυπα ρυθμιστικών, επίπεδα απόκρισης για κινητά και tablet, υποστήριξη premium και πολλά άλλα.

3. SlideDeck Responsive Slider

SlideDeck Responsive Slider Δωρεάν WordPress Plugin

Το SlideDeck είναι ένα ισχυρό δωρεάν πρόσθετο WordPress που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε οπτικό ενδιαφέρον στον ιστότοπό σας. Το καλύτερο από όλα το SlideDeck είναι δωρεάν και εύκολο στη χρήση. Απλώς εγκαταστήστε και χρησιμοποιήστε το SlideDeck manager για να δημιουργήσετε νέες διαφάνειες από το μηδέν ή επιλέξτε ένα δωρεάν πρότυπο για να ξεκινήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε εικόνες, βίντεο (Youtube ή Vimeo), τίτλους και ακόμη και κουμπιά. Το SlideDeck περιλαμβάνει ενσωματωμένες επιλογές για συνδέσμους διαφανειών (έτσι οι θεατές μπορούν να κάνουν κλικ οπουδήποτε), τίτλους, αποσπάσματα και να διαβάσουν περισσότερους συνδέσμους.

Ψάχνετε περισσότερες δυνατότητες; Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση σε SlideDeck Pro για να λάβετε εκπληκτικές επεκτάσεις για ρυθμιστικά κειμένου, προσαρμοσμένο CSS, ενσωμάτωση WooCommerce, πρόσθετες πηγές συλλογής, επιλογές ροής κοινωνικών μέσων, παρότρυνση για δράση και πολλά άλλα premium πρότυπα διαφανειών.

4. 10Web Slider

10Web Slider Δωρεάν WordPress Προσθήκη

Βρήκα το Slider WD WordPress plugin ένα από τα πιο γρήγορα. Είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για τη δημιουργία καρουζέλ στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να τα εισαγάγετε χειροκίνητα, χρησιμοποιώντας σύντομο κώδικα, ως widget, αλλά και σε οποιοδήποτε από τα αρχεία θεμάτων σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία PHP.

Με το Slider WD μπορείτε να προσθέσετε απεριόριστες διαφάνειες, τόσο εικόνες όσο και βίντεο (YouTube και Vimeo). Υπάρχουν πολλά εφέ μετάβασης και επίσης υποστήριξη για 3 επίπεδα:

 • Περιεχόμενο κειμένου
 • Εικόνες
 • Κουμπιά κοινής χρήσης (Twitter, Google+, Pinterest, Facebook & Tumblr)

Το πιο ενδιαφέρον πράγμα που βρήκα στη σελίδα περιγραφής τους είναι ότι προσφέρουν τη μετάφραση της προσθήκης σε οποιαδήποτε γλώσσα εντός 3 ημερών. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα παράδειγμα εξαιρετικής υποστήριξης προσθηκών.

5. Μετα-ρυθμιστικό

Πρόσθετο MetaSlider Δωρεάν WordPress

Ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσθετα ρυθμιστικών WordPress, με το Meta Slider θα δημιουργείτε γρήγορα καρουζέλ. Το κάνετε επιλέγοντας εικόνες από τη Βιβλιοθήκη πολυμέσων σας, σύροντάς τις, ρυθμίζοντας υπότιτλους διαφανειών, συνδέσμους και ετικέτες SEO.

Μπορείτε να το προσθέσετε σε αναρτήσεις και σελίδες, αλλά και να χρησιμοποιήσετε σύντομη ετικέτα ή ετικέτα προτύπου για να ενσωματώσετε παρουσιάσεις οπουδήποτε θέλετε. Ως ένα από τα πιο χρησιμοποιημένα δωρεάν ρυθμιστικά plugin εκεί έξω, έχει μεταφραστεί σε 16 γλώσσες.

6. Ultimate Responsive Image Slider

Ultimate Responsive Image Slider Δωρεάν WordPress Plugin

Το Ultimate Responsive Image Slider είναι μια άλλη καλή επιλογή αν ψάχνετε για μια καλά συντηρημένη και υποστηριζόμενη δωρεάν προσθήκη slider. Σας δίνει τη δυνατότητα να ανεβάζετε πολλές εικόνες σε παρτίδες, να προσθέτετε πολλές διαφάνειες σε μια ανάρτηση ή σελίδα, να την εισάγετε χρησιμοποιώντας σύντομο κώδικα, να ρυθμίζετε ξεχωριστά το ύψος και το πλάτος των ρυθμιστικών σας, να ρυθμίζετε κουμπιά πλοήγησης κ.λπ..

Το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι οι μικρογραφίες διαφανειών. Εάν έχετε πολλές διαφάνειες μέσα σε ένα ρυθμιστικό, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις μικρογραφίες που θα εμφανίζονται κάτω από τις διαφάνειες, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να τις κάνουν προεπισκόπηση και να προχωρήσουν προς τα εμπρός ή προς τα πίσω αν το επιθυμούν. Ένα άλλο πλεονέκτημα της χρήσης αυτής της προσθήκης είναι ότι μπορείτε να ορίσετε γραμματοσειρές σε αυτό. Δεν μου αρέσουν τα πρόσθετα που διαθέτουν αυτήν τη λειτουργία, απλώς και μόνο επειδή επιβραδύνουν τον ιστότοπό σας, εάν την ενεργοποιήσετε. Αλλά αν θέλετε να έχετε διαφορετικές ρυθμιστικές γραμματοσειρές από αυτές που ορίζονται από το θέμα σας, μπορείτε να το κάνετε με αυτό το δωρεάν πρόσθετο WordPress slider.

7. Ολισθητής από Supsystic

Supsystic Free Slider Plugins WordPress

Το ρυθμιστικό Supsystic είναι μια γρήγορη λύση που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ρυθμιστικά εικόνας και περιεχομένου με μερικά ωραία πρότυπα και πολλές επιλογές. Αυτό περιλαμβάνει ρυθμιστικά αποκριτικής εικόνας, προβολές διαφανειών, λεζάντες, μικρογραφίες ρυθμιστικών, προσαρμοσμένους συνδέσμους και μια εύκολη διεπαφή δημιουργίας διαφανειών (διαφάνειες βίντεο, ροή δυναμικών δημοσιεύσεων, καρουσέλ και επίπεδα HTML είναι επίσης διαθέσιμα με την επαγγελματική έκδοση).

Ισχυρίζεται επίσης ότι έχει βελτιστοποιηθεί για SEO, αλλά μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε εικόνα slider SEO φιλική γράφοντας μοναδικά και σχετικά ονόματα αρχείων και ετικέτες alt. Προς το παρόν, αυτό το ρυθμιστικό προσθήκης είναι διαθέσιμο σε 15 διαλέκτους, οπότε αξίζει να εξεταστεί αν ψάχνετε για μια μεταφρασμένη επιλογή ρυθμιστικού.

8. Ολισθητήρας από Soliloquy

Soliloquy Δωρεάν ρυθμιστικό WordPress

Δημιουργήστε υπέροχα ρυθμιστικά απόκρισης και γρήγορα, με το ρυθμιστικό εικόνας Soliloquy. Αυτό το slider down slider περιλαμβάνει απλές αλλά ισχυρές επιλογές μέσω ενός έξυπνου εργαλείου δημιουργίας drag and drop slider. Απλώς προσθέστε τις εικόνες σας, χρησιμοποιήστε την προεπιλεγμένη διάταξη (ή επιλέξτε από προκαθορισμένα πρότυπα), προσθέστε προσαρμοσμένο CSS αν θέλετε και έχετε ένα ρυθμιστικό έτοιμο να ξεκινήσετε.

Θέλουν περισσότερα? Το Soliloquy προσφέρει πρόσθετα για πρότυπα premium, προστασία εικόνας, καρουζέλ, πλοήγηση μικρογραφιών, lightbox, ενσωματώσεις Instagram & Pinterest, προϊόντα WooCommerce, δυναμικά ρυθμιστικά και προσαρμόσιμες προεπιλογές (στα οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα με άδεια dev).

9. Κύριο ρυθμιστικό

Master Slider Δωρεάν WordPress Προσθήκη

Το Master Slider είναι ένα δωρεάν ρυθμιστικό εικόνας και περιεχομένου. Υποστηρίζει ομαλές μεταβάσεις και πλοήγηση αφής.

Ισχυρίζεται ότι έχει κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας τις βέλτιστες πρακτικές του WordPress (backend και frontend), αλλά η διεπαφή δεν μοιάζει με κάτι που ανήκει στο WordPress (ίσως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ήθελαν μια απρόσκοπτη μετάβαση μεταξύ της δωρεάν και επαγγελματικής έκδοσης της προσθήκης). Από την άλλη πλευρά, λειτουργεί πολύ καλά με τα προεπιλεγμένα θέματα του WordPress, αλλά και πολλά άλλα θέματα με τα οποία το δοκίμασα.

10. Ολισθητήρας GIGA

Πρόσθετο GIGA Slider Δωρεάν WordPress

Αυτό το ρυθμιστικό είναι γρήγορο, χωρίς αμφιβολία. Υποστηρίζει την προσθήκη απεριόριστου αριθμού διαφανειών με τίτλο και περιγραφή, καθώς επίσης προσφέρει 25 εφέ μετάβασης, εικόνες ή κουμπιά σελιδοποίησης, ρυθμίσεις αυτόματης εκκίνησης, παύση στο hover, 32 τύπους δέρματος και πολλά άλλα .. Μπορείτε να δημιουργήσετε διαφάνειες εικόνας και διαφάνειες βίντεο για τον ιστότοπό σας στο WordPress. Είναι απόκριση και λειτουργεί εντάξει σε Android και iDevices.

Στο κάτω μέρος, το ρυθμιστικό GIGA χρησιμοποιεί μια μάλλον ενοχλητική ειδοποίηση upsell στη σελίδα προσθηκών. Είναι ορατό ανά πάσα στιγμή… οπότε είναι πιθανώς ένα από τα δωρεάν ρυθμιστικά WordPress plugins που πρέπει να αποφύγετε να χρησιμοποιείτε σε έναν ιστότοπο πελάτη. Αλλά για προσωπική χρήση, εξακολουθεί να είναι μια σταθερή επιλογή.

11. MotoPress Slider Lite

MotoPress Responsive Slider Δωρεάν WordPress Plugin

Το MotoPress ήταν γνωστό για τη δημιουργία ποιοτικών προσθηκών WordPress. Το MotoPress Slider Lite δεν αποτελεί εξαίρεση. Είναι μια καλή λύση για τη δημιουργία διαφανειών με έμφαση στα οπτικά εφέ. Διαθέτει drag ‘n’ drop interface (για το οποίο δεν είμαι μεγάλος θαυμαστής), αποκριτική διάταξη και πλοήγηση swipe.

Είναι ένα συμπαγές, ελαφρύ πρόσθετο με υποστήριξη για προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων, επίπεδα και ακόμη και το WooCommerce. Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό είναι ότι μπορείτε να εισάγετε και να εξάγετε ρυθμιστικά. Δεν έχω δει άλλο δωρεάν πρόσθετο slider που σας δίνει αυτήν την επιλογή. Επομένως, εάν έχετε πολλούς ιστότοπους, αλλά θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα ίδια ρυθμιστικά ή απλώς θέλετε να αποθηκεύσετε ρυθμίσεις ρυθμίσεων για μελλοντική χρήση, μπορείτε να το κάνετε εύκολα με το MotoPress Slider Lite.

12. Έξυπνο ρυθμιστικό 3

Smart Slider 3 Δωρεάν προσθήκη WordPress

Το Smart Slider 3 είναι μια συνέχεια της παλαιότερης και αποδεδειγμένης προσθήκης Smart Slider 2 WordPress. Ισχυρίζεται ότι είναι ένα ολοκαίνουργιο και διαισθητικό plugin WordPress που σας επιτρέπει να δημιουργείτε ρυθμιστικά με τρόπο που δεν είχατε ξαναδεί ποτέ με κανένα δωρεάν πρόσθετο slider. Ας δούμε λοιπόν τι είναι καλό και τι δεν είναι.

Αυτή η προσθήκη σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε διαφάνειες YouTube και Vimeo, ακόμη και να χρησιμοποιήσετε τις αναρτήσεις σας στο WordPress και να δημιουργήσετε διαφάνειες από αυτές, οπότε συνέχισα να δοκιμάζω αν εγώ. Μου αρέσει ότι υπάρχουν πολλά εκπαιδευτικά βίντεο σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας συγκεκριμένων οπτικών εφέ και έναν καλό οδηγό «έναρξης». Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε καλή υποστήριξη εάν επιλέξετε αυτό το ρυθμιστικό.

Όμως, δεν μου άρεσε το γεγονός ότι οι προγραμματιστές έχουν εγκαταλείψει τις βέλτιστες πρακτικές του WordPress όσον αφορά την εμφάνιση και την αίσθηση των πραγμάτων στον πίνακα ελέγχου. Μου πήρε λίγο χρόνο για να συνηθίσω πώς λειτουργούν τα πράγματα εδώ. Δεν ήμουν καν σίγουρος ότι χρησιμοποιούσα το WordPress, μου έμοιαζε με κάποια περίεργη έκδοση Android. Εκτός από αυτό, μοιάζει με ένα όμορφα υποστηριζόμενο και καλά στρογγυλό πρόσθετο.

13. Ultimate Slider

Slider Ultimate Δωρεάν WordPress Προσθήκη

Το Ultimate Slider είναι μια δωρεάν προσθήκη WordPress με λειτουργία αυτόματης αναπαραγωγής, όπου μπορείτε επίσης να ορίσετε χρόνους καθυστέρησης και διαστήματος διαφάνειας. Χρησιμοποιώντας τον παρεχόμενο σύντομο κωδικό [απόλυτο ρυθμιστικό] μπορείτε εύκολα να εισαγάγετε ρυθμιστικά που έχετε δημιουργήσει οπουδήποτε θέλετε στις αναρτήσεις και τις σελίδες σας.

Αυτό το πρόσθετο είναι πλήρως ανταποκρινόμενο και συμβατό με το WooCommerce. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε διαφορετικές διαφάνειες χρησιμοποιώντας κατηγορίες όπως οι προηγούμενες, αλλά μπορείτε επίσης να εισαγάγετε προσαρμοσμένο CSS για να τροποποιήσετε την εμφάνιση των παρουσιάσεων. Η γραμμή χρονοδιακόπτη θα ενημερώνει τους επισκέπτες πότε να αναμένουν αλλαγές διαφανειών.

14. Ρυθμιστικό απόκρισης FA Lite

Πρόσθετο FA Lite Responsive Slider Δωρεάν WordPress

Το FA σημαίνει Προτεινόμενα Άρθρα 3.0, το οποίο είναι μια προσθήκη ρυθμιστικού WordPress που σας επιτρέπει να δημιουργείτε ρυθμιστικά από το περιεχόμενο που έχετε ήδη δημοσιεύσει. Μπορείτε να δημιουργήσετε διαφάνειες από τις αναρτήσεις, τις σελίδες ή τους προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων. Ωστόσο, δεν θα μπορείτε να τις δημιουργήσετε από τις εικόνες σας, καθώς αυτή η λειτουργία προορίζεται για την έκδοση premium.

Θα βρείτε όλες τις τυπικές λειτουργίες, όπως: βέλη πλοήγησης και σελιδοποίηση, διαφορετικές διατάξεις και κινούμενα σχέδια, θέματα ρυθμιστικών, κ.λπ. Υπάρχουν ακόμη και ορισμένα μη τυπικά, όπως η επιλογή να το εισαγάγετε χρησιμοποιώντας σύντομο κώδικα, widget, αυτόματα ή χρησιμοποιώντας πρότυπο ετικέτα (λειτουργία PHP), οπότε η τοποθέτηση αυτού του ρυθμιστικού ακριβώς εκεί που θέλετε δεν θα είναι πρόβλημα. Θα πρέπει επίσης να αναφέρω ότι συνοδεύεται από ενέργειες και φίλτρα, οπότε όλοι οι προγραμματιστές WordPress θα εκτιμήσετε σίγουρα αυτό το πρόσθετο.

Το πράγμα που δεν μου άρεσε πολύ αυτό το πρόσθετο είναι ότι πολλές από τις δυνατότητές του προορίζονται για την premium έκδοση.

15. Σύρετε οτιδήποτε

Παρουσιάστε οτιδήποτε δωρεάν WordPress

Δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό ρυθμιστικό δωρεάν με το Slide Anything. Αυτή η δωρεάν προσθήκη καρουσέλ και ρυθμιστικού περιλαμβάνει εύκολες επιλογές για την προσθήκη εικόνων διαφανειών, κειμένου, HTML και άλλων. Χρησιμοποιώντας τις επιλογές Slide Anything μπορείτε σίγουρα να δημιουργήσετε ένα υπέροχο ρυθμιστικό με δυνατότητα αφής, χωρίς καθυστέρηση.

Δεδομένου ότι η προσθήκη ενημερώθηκε πρόσφατα για να χρησιμοποιήσει το Owl Carousel 2, υπάρχουν επίσης νέες επιλογές για απεριόριστο βρόχο, συνδέσεις διαφανειών, μεταφράσεις 3D CSS3 και εκπληκτικά εφέ μετάβασης (όπως flip, zoom, fade, bounce, roll out και άλλα).

16. Σοβαρό ρυθμιστικό

Σοβαρή προσθήκη Slider Δωρεάν WordPress

Η δωρεάν προσθήκη Serious Slider είναι μια εξαιρετικά φοβερή επιλογή για την προσθήκη ρυθμιστικών στον ιστότοπό σας. Όχι μόνο είναι εύκολο στη χρήση, αλλά το πρόσθετο είναι επίσης φιλικό προς το SEO, είναι έτοιμο για μετάφραση και πλήρως ανταποκρίνεται.

Δημιουργήστε απεριόριστο αριθμό προσαρμοσμένων ρυθμιστικών χρησιμοποιώντας ρυθμίσεις για κείμενο, κουμπιά, συνδέσμους, στυλ εμφάνισης, εφέ μετάβασης, κινούμενα σχέδια υπότιτλων κ.λπ. Το Serious Slider περιλαμβάνει επίσης ένα εύκολο “κουμπί πολυμέσων”, ώστε να μπορείτε να εισάγετε γρήγορα τα ρυθμιστικά σας σε αναρτήσεις και σελίδες με Κάντε κλικ.

17. Elementor Image Carousel Widget

Προσθήκη Elementor Page Builder

Πληροφορίες & λήψηΔείτε το Demo

Το Elementor είναι τεχνικά ένα πρόσθετο δημιουργίας σελίδων, περιλαμβάνει ένα πολύ φοβερό καρουσέλ εικόνας με τη δωρεάν έκδοση (εάν κάνετε αναβάθμιση σε Elementor Pro, η προσθήκη προσθέτει πιο ισχυρά ρυθμιστικά εικόνας και βίντεο). Επομένως, αν θέλετε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες διατάξεις ούτως ή άλλως, το Elementor προσφέρει ήδη έναν εύκολο τρόπο δημιουργίας απλών ρυθμιστικών εικόνων – δεν απαιτούνται πρόσθετα πρόσθετα. Το Image Carousel Widget περιλαμβάνει επιλογές για να επιλέξετε στυλ πλοήγησης, ταχύτητα, εφέ διαφάνειας / ξεθωριάσματος, αυτόματη αναπαραγωγή και παύση στο hover.

ο Widget διαφανειών Elementor Από την άλλη πλευρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία πιο φανταχτερών ρυθμιστικών με κείμενο, κουμπιά, πλήρες πλάτος ή διάταξη πλήρους οθόνης, εφέ εγγραφής, κινούμενη εικόνα περιεχομένου, προσαρμοσμένες μεταβάσεις και άλλα. Αυτό το widget είναι διαθέσιμο μόνο με το Pro, επομένως θα πρέπει πρώτα να το αναβαθμίσετε για να το χρησιμοποιήσετε.

18. Απαντητικό Flipbook

Αποκρινόμενη προσθήκη Flipbook

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Εάν θέλετε να παρουσιάσετε ένα διαδικτυακό φυλλάδιο ή περιοδικό, ίσως να μην θέλετε ένα παραδοσιακό ρυθμιστικό. Σε αυτήν την περίπτωση, ένα κινούμενο flipbook είναι απόλυτο must.

Εάν θέλετε να προσθέσετε κινούμενα flipbook στον ιστότοπό σας, μην ψάχνετε άλλο παρά το Responsive Flipbook WordPress Plugin. Το HTML και το jQuery τροφοδοτούν την προσθήκη, πράγμα που σημαίνει ότι όλοι οι χρήστες θα μπορούν να δουν τα κινούμενα σχέδια – ακόμα και αυτά που δεν διαθέτουν flash player. Η προσθήκη είναι επίσης πλήρως ανταποκρινόμενη, έτσι ώστε τα βιβλία σας να φαίνονται εντυπωσιακά σε όλες τις συσκευές.

Το στυλ του flipbooks αποτελεί σημαντική προτεραιότητα, επομένως οι προγραμματιστές προσθηκών έχουν προσθέσει ένα εντυπωσιακό αριθμό δυνατοτήτων προσαρμογής. Αυτό περιλαμβάνει 1.000 εικονίδια, πάνω από 650 γραμματοσειρές Google και 11 προκαθορισμένα στυλ βιβλίων για να διαλέξετε. Ρίξτε σε απεριόριστα χρώματα, εφέ αιωρήματος και τρεις επιλογές διάταξης και έχετε μια μεγάλη ευκαιρία να δημιουργήσετε το τέλειο flipbook για να αντικατοπτρίζει την επωνυμία σας – ιδιαίτερα σημαντικό αν θέλετε το flipbook σας να μετατρέπει πελάτες.

Η δημιουργία του flipbook σας είναι απίστευτα εύκολη: οι προγραμματιστές έχουν εργαστεί σκληρά για να διασφαλίσουν ότι η διεπαφή είναι όσο το δυνατόν πιο διαισθητική. Αυτό περιλαμβάνει μια επιλογή μαζικής μεταφόρτωσης, δύο τρόπους προβολής των σελίδων σας και έναν Οδηγό PDF για μετατροπή αρχείων PDF σε flipbooks αμέσως.

19. Ρυθμιστικό Avartan

Πρόσθετο Avartan Slider Responsive WordPress

Το Avartan είναι ένα εύχρηστο δωρεάν ρυθμιστικό WordPress με δυνατότητα απόκρισης, γεμάτο με πολλές δυνατότητες. Προσθέστε εντυπωσιακά ρυθμιστικά εικόνας, ρυθμιστικά βίντεο, ρυθμιστικά περιεχομένου, κείμενο και κινούμενα σχέδια στον ιστότοπό σας. Περιλαμβάνει επίσης στοιχεία σύντομου και κουμπιού.

Το ρυθμιστικό Avartan παρέχει μια εύκολη διεπαφή διαχειριστή με σύγχρονες λειτουργίες όπως το drag and drop slider builder, τη ζωντανή προεπισκόπηση και διαφορετικούς τύπους επιλογών στοιχείων. Περιλαμβάνει επιλογές για ζωντανές παρουσιάσεις για επιλεγμένες σελίδες, αναρτήσεις, προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων, εικόνες πολυμέσων στον ιστότοπο του WordPress. Είναι επίσης συμβατό με προγράμματα περιήγησης για μεγάλα προγράμματα περιήγησης, συμπεριλαμβανομένων των Firefox, Opera, Chrome, Safari και IE.

Το χαρακτηριστικό στοιχείο του ρυθμιστή Avartan καλύπτει την επιλογή για αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο, την επιλογή για επόμενη διαφάνεια στο τέλος βίντεο, την επιλογή για βίντεο βρόχου, το YouTube πλήρους οθόνης, το Vimeo και τα βίντεο HTML5 που φιλοξενούνται αυτόματα. Επιπλέον, έχει δυνατότητα επιλογής για κλίμακα εικόνας, βίντεο βολής προς τα πίσω, σίγαση βίντεο.

Υπάρχουν 13 είδη μεταβάσεων και κινούμενων εικόνων με προσθήκη HTML + Απλού κειμένου, προσαρμοσμένου CSS και πολλών άλλων. Απλώς πρέπει να επιλέξετε εικόνες από τη βιβλιοθήκη WP, να τις μεταφέρετε και να τις αποθέσετε σε ένα συγκεκριμένο μέρος, να ορίσετε συνδέσμους, υπότιτλους διαφανειών και πεδία SEO από μία σελίδα.

Πρόκειται για ένα προοδευτικό ρυθμιστικό WordPress που εκτελεί αποτελεσματικά και σε επιτραπέζιους και κινητές συσκευές. Το ρυθμιστικό Avartan προσφέρει μια όμορφη εμπειρία για χρήστες με κομψά εφέ. Δεν είναι απλώς ένα ρυθμιστικό – είναι ένας νέος τρόπος παράδοσης ιδεών!

Συμπληρώνοντας τις καλύτερες δωρεάν προσθήκες Slider WordPress

Όλες οι δωρεάν προσθήκες ρυθμιστικών WordPress που αναφέρονται ισχυρίζονται ότι έχουν μια διαισθητική διεπαφή, αλλά σας προτείνω να τα δοκιμάσετε μόνοι σας και να δείτε ποια από αυτές προσφέρει την καλύτερη αναλογία λειτουργικότητας προς διαισθητικότητα για εσάς. Δεδομένου ότι κανένας ιστότοπος WordPress δεν εκτελεί μόνο ένα πρόσθετο, το φορτίο που βάζει ο καθένας στον ιστότοπό σας είναι επίσης κάτι που πρέπει να ληφθεί υπόψη.

Ας ελπίσουμε ότι, οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο θα σας διευκολύνουν να προσδιορίσετε ποια από τις κορυφαίες δωρεάν προσθήκες WordPress είναι το σωστό για εσάς. Φροντίστε να με αφήσετε πώς πηγαίνει!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map