18 καλύτερα θέματα SEO SEO για ψηφιακούς εμπόρους και πρακτορεία

Τα καλύτερα θέματα WordPress WordPress

Με την αύξηση του αριθμού των διαδικτυακών επιχειρήσεων, το ψηφιακό μάρκετινγκ μαζί με τις εταιρείες SEO και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν επίσης αυξηθεί. Αυτές οι εταιρείες προωθούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των πελατών τους και συμβάλλουν στην αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπο του πελάτη τους και τα θέματα SEO WordPress δημιουργήθηκαν ειδικά για αυτούς τους ιστότοπους.


Τώρα, για να προσελκύσουν πιθανούς πελάτες, οι εταιρείες ψηφιακής και SEO θα πρέπει να διαθέτουν έναν ιστότοπο για την προβολή των υπηρεσιών τους, μελετών περιπτώσεων και μαρτυριών. Και χάρη στο WordPress, υπάρχουν πολλά Θέματα WordPress SEO για να διαλέξετε από αυτά που έχουν δημιουργηθεί λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις θέσεις.

Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα – με τόσα πολλά θέματα εκεί έξω, είναι πολύ δύσκολο να επιλέξετε ένα για τον ιστότοπό σας. Ως εκ τούτου, επιλέξαμε μερικά από τα καλύτερα Θέματα WordPress SEO για οποιοδήποτε ψηφιακό γραφείο μάρκετινγκ και παραθέτουμε τις σημαντικές δυνατότητες του καθενός.

Έτσι, χωρίς άλλη παραλλαγή, ας ξεκινήσουμε με τη λίστα των 15 καλύτερων θεμάτων SEO WordPress για οποιονδήποτε ελεύθερο επαγγελματία SEO, ψηφιακό έμπορο ή πρακτορείο.

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

1. Συνολικό θέμα WordPress

Συνολικό θέμα WordPress SEO

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το θέμα Total WordPress είναι το απόλυτο θέμα μεταφοράς και απόθεσης. Έρχεται με 40+ κομψά σχεδιασμένα demo, έχοντας κατά νου διαφορετικά επαγγέλματα. Και αυτή η λίστα περιλαμβάνει μια επίδειξη πρακτορείου SEO που μπορεί να προσαρμοστεί χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Το θέμα Total συνοδεύεται από την προσθήκη Visual Composer. Αυτό το εργαλείο δημιουργίας σελίδων σάς επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένες σελίδες για τον ιστότοπο της εταιρείας SEO χρησιμοποιώντας 100+ στοιχεία. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την εμφάνιση και την αίσθηση του ιστότοπού σας χρησιμοποιώντας το Live Customizer.

Δείτε μερικές ακόμη από τις επιδείξεις SEO και μάρκετινγκ του θέματος Total για εταιρείες.

Boost Marketing (Συνολική επίδειξη)

Σύνολο θέματος WordPress: Ενίσχυση επίδειξης μάρκετινγκ

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Boost είναι μια επίδειξη θέματος WordPress με διαφημιστικά γραφεία και μάρκετινγκ για το θέμα Total WordPress με τις κορυφαίες πωλήσεις. Το Boost χρησιμοποιεί έντονα χρώματα και καθαρή διάταξη για να διευκολύνει τους πελάτες να αποκτήσουν πέντε υπηρεσίες, κοινωνικές αποδείξεις και άλλα. Το Boost αξιοποιεί πλήρως τις επιλογές προσαρμογής της Total. Το θέμα διαθέτει ένα προσαρμοσμένο λογότυπο και ένα υπέροχο μενού με έναν προσαρμοσμένο σύνδεσμο κουμπιού στην πλοήγηση. Αυτό όχι μόνο προσελκύει την προσοχή των αναγνωστών, αλλά μπορεί να αυξήσει τις μετατροπές σας (καθώς οι επισκέπτες στον ιστότοπό σας είναι πιο πιθανό να κάνουν κλικ σε ένα κουμπί παρά σε έναν τυπικό σύνδεσμο μενού).

Το Boost δημιουργήθηκε για να αναδείξει και να προωθήσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, οπότε φυσικά διαθέτει κοινωνική απόδειξη μπροστά και κέντρο. Η επίδειξη προβάλλει διαδικτυακές κριτικές και πατήστε χρησιμοποιώντας το πλαίσιο εικονιδίου του θέματος με μια προσαρμοσμένη εικόνα και έναν σύνδεσμο στο στοιχείο. Η προβολή αξιολογήσεων πελατών είναι εξίσου εύκολη χάρη στον προσαρμοσμένο τύπο δημοσίευσης των μαρτυριών του θέματος.

Πρακτορείο Samus (Σύνολο επίδειξης)

Σύνολο θέματος WordPress: Επίδειξη Samus Agency

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Samus είναι μια επαγγελματική και μοντέρνα θεματική επίδειξη WordPress. Αυτός ο ιστότοπος νοκ-άουτ δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας το θέμα Total και τον ισχυρό Visual Composer. Εισαγάγετε τα δείγματα δεδομένων μας για να ξεκινήσετε το σχεδιασμό σας (το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε το δικό σας περιεχόμενο!).

Ιδανικό για οποιαδήποτε εταιρεία ή εκκίνηση, η Samus παρουσιάζει μερικές από τις επιλογές στυλ για τον προσαρμοσμένο τύπο θέσης χαρτοφυλακίου της Total (παρουσιάζουμε πλέγμα, αλλά υπάρχουν επίσης επιλογές για τοιχοποιία, χωρίς περιθώρια και τόνους προσαρμογών), προσαρμοσμένος τύπος θέσης προσωπικού (απενεργοποιήσαμε πραγματικές σελίδες μελών της ομάδας για αυτήν την επίδειξη, αλλά είναι εύκολο να ενεργοποιήσετε το θέμα κατά την εισαγωγή του μπλοκ οικοδόμου προσωπικού), πίνακες τιμών και άλλα.

Πρακτορεία βανίλιας (Σύνολο επίδειξης)

Σύνολο θέματος WordPress: Επίδειξη Vanilla Agency

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Δημιουργήστε έναν καλύτερο ιστότοπο για την επιχείρησή σας με το Vanilla, ένα εκπληκτικό demo μικρών επιχειρήσεων που δημιουργήθηκε με το θέμα Total WordPress. Αυτή η εκπληκτική επίδειξη διαθέτει μοντέρνο και επαγγελματικό σχεδιασμό ιδανικό για εταιρείες μάρκετινγκ, γραφεία σχεδιασμού, υπηρεσίες SEO, εταιρείες κυνηγιού κεφαλής και οποιαδήποτε άλλη επαγγελματική οργάνωση. Το κλειδί για να πείσετε τους νέους πελάτες να επιλέξουν την εταιρεία σας σε σχέση με τον ανταγωνισμό σας είναι να προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες (ή προϊόν), να διατηρεί ένα φοβερό προσωπικό και να δημιουργεί έναν εντυπωσιακό ιστότοπο. Το Total είναι το μυστικό για τη δημιουργία ενός εντυπωσιακού ιστότοπου, ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείται η επιχείρησή σας.

2. Εκκο

Ekko SEO WordPress Θέμα με το Εργαλείο δημιουργίας σελίδων

Δημιουργήστε οποιοδήποτε σχέδιο χρειάζεστε για την εταιρεία SEO (ή για τους πελάτες σας) με το Ekko. Αυτό το πλούσιο σε πολλές δυνατότητες θέμα WordPress περιλαμβάνει εξαιρετικές δυνατότητες για οποιαδήποτε επιχείρηση. Αρχικά, δημιουργήστε τον ιστότοπό σας σε δευτερόλεπτα με οποιαδήποτε από τις 50+ προ-μορφοποιημένες σελίδες αρχικής σελίδας, προορισμού και πωλήσεων. Ή ξεκινήστε από το μηδέν χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα δημιουργίας περιεχομένου drag and drop. Και με το σύνθετο πλαίσιο επιλογών δεν θα χρειαστεί ποτέ να κωδικοποιήσετε οποιαδήποτε από τις προσαρμογές σας. Απλώς χρησιμοποιήστε τις επιλογές που περιλαμβάνονται για το λογότυπο, την κεφαλίδα, το υποσέλιδο, το χαρτοφυλάκιο, το ιστολόγιο, την τυπογραφία κ.λπ..

3. Μηχανή SEO

SEOEngine - Θέμα WordPress Digital Agency

Το SEO Engine είναι ένα θέμα έτοιμο και ανταποκρινόμενο στον αμφιβληστροειδή και είναι κατάλληλο για εταιρείες μάρκετινγκ ψηφιακού μάρκετινγκ, SEO και email. Έρχεται με 12 επιδείξεις αρχικής σελίδας που περιλαμβάνουν όμορφα σχεδιασμένες διατάξεις πολλών σελίδων και μίας σελίδας.

Το SEO Engine διαθέτει πρόγραμμα εγκατάστασης επίδειξης με ένα κλικ. Χρησιμοποιώντας αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε να ρυθμίσετε τον ιστότοπό σας όπως το demo. Αυτό το θέμα διαθέτει 5 διαφορετικές παραλλαγές κεφαλίδας και 3 κορυφαίων γραμμών. Περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη για παιδιά, απεριόριστα χρώματα και ισχυρές επιλογές θέματος.

4. SEO WP

SEO WP - Θέμα WordPress Digital Agency

Με περισσότερες από 11.000+ πωλήσεις, το SEO WP είναι ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα WordPress στην κατηγορία διαδικτυακού μάρκετινγκ. Είναι ένα θέμα φιλικό προς κινητά και γρήγορη φόρτωση. Συνοδεύεται από premium plugins όπως το Rankie, το Live Composer και το Mega Main Menu.

Το SEO WP έρχεται με premium εικονίδια και εικόνες που είναι ιδανικά για SEO και ψηφιακές εταιρείες. Περιλαμβάνει προσαρμοσμένες σελίδες και ενότητες περιεχομένου χρησιμοποιώντας τις οποίες μπορείτε να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε όλες τις ενότητες, τις ενότητες, τις γραμματοσειρές και τα χρώματα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

5. Το SEO

Το θέμα SEO - Digital Marketing Agency WordPress

Το SEO είναι ένα πλήρως προσαρμόσιμο και βελτιστοποιημένο SEO θέμα WordPress. Έρχεται με 5 σχέδια επίδειξης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ιστότοπων για ψηφιακούς εμπόρους, εταιρείες SEO, εταιρείες, ειδικούς της ΔΕΗ και εταιρείες μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων.

Αυτό το θέμα υποστηρίζει πάνω από 750 γραμματοσειρές Ιστού και απεριόριστα χρώματα. Προσφέρει επίσης 4 τύπους κεφαλίδας, πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης, περισσότερα από 125 μπλοκ περιεχομένου, μενού mega, πίνακες τιμολόγησης και πλαίσιο προώθησης υποσέλιδου. Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε την κεφαλίδα, το υποσέλιδο και την πλευρική γραμμή χρησιμοποιώντας τον πίνακα επιλογών θέματος.

6. Βελτιστοποίηση

Optimize - Θέμα WordPress Digital Marketing

Το Optimize είναι ένα θέμα γρήγορης φόρτωσης SEO και ψηφιακού μάρκετινγκ WordPress. Συνοδεύεται από 12 προκατασκευασμένες επιδείξεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την γρήγορη εκκίνηση του ιστότοπού σας. Αυτό το θέμα που είναι έτοιμο για αμφιβληστροειδή και πλήρως ανταποκρίνεται είναι συμβατό με προσθήκες SEO, όπως το Yoast SEO, το All in One SEO και το Rankie.

Το θέμα Optimize WordPress έρχεται με premium πρόσθετα όπως το Revolution Slider και το Visual Composer. Αυτές οι προσθήκες μπορούν να είναι χρήσιμες για τη δημιουργία εκπληκτικών σελίδων για τον ιστότοπό σας. Αυτό το θέμα συνοδεύεται επίσης από πολλούς χρήσιμους συντομεύσεις όπως η γραμμή προόδου, ο πίνακας τιμών, τα στοιχεία infographic, τα γραφήματα και πολλά άλλα.

7. Ψηφιακή πρακτορεία

Ψηφιακό πρακτορείο - Θέμα μάρκετινγκ WordPress

Το Digital Agency είναι ένα ισχυρό, προσαρμόσιμο και πολυχρηστικό θέμα WordPress. Κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας το δημοφιλές πλαίσιο Bootstrap 3. Έτσι, μπορείτε να περιμένετε ότι ο ιστότοπός σας θα ανταποκρίνεται πλήρως και θα λειτουργεί τέλεια σε όλες τις μεγάλες συσκευές και προγράμματα περιήγησης ιστού.

Το θέμα Digital Agency σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε το χαρτοφυλάκιό σας χρησιμοποιώντας διαφορετικές διατάξεις. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρουσιάσετε τις υπηρεσίες σας στους υποψήφιους πελάτες σας. Αυτό το θέμα συνοδεύεται επίσης από ορισμένες προκαθορισμένες σελίδες, όπως περίπου, υπηρεσίες και συχνές ερωτήσεις. Έτσι, μπορείτε να εισαγάγετε αυτές τις σελίδες, να επεξεργαστείτε το περιεχόμενο και να τις δημοσιεύσετε εύκολα.

8. Μάρκετινγκ Pro

Marketing Pro - Θέμα WordPress Digital Marketing

Το Marketing Pro είναι ένα θέμα WordPress πολλαπλών χρήσεων και διαθέτει 9 κομψά σχεδιασμένα πρότυπα. Αυτά τα πρότυπα προσφέρουν φόρμες συμμετοχής, πίνακες τιμών, κουμπιά παρότρυνσης για δράση, συχνές ερωτήσεις, μαρτυρίες και άλλα χρήσιμα στοιχεία. Αυτά τα στοιχεία είναι χρήσιμα για να τραβήξετε την προσοχή του κοινού-στόχου σας.

Όπως τα περισσότερα από τα θέματα της λίστας μας, το θέμα Marketing Pro συνοδεύεται επίσης από την προσθήκη Visual Composer. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης για να επεξεργαστείτε τα υπάρχοντα πρότυπα ή να δημιουργήσετε μια νέα σχεδίαση αρχικής σελίδας για τον ιστότοπό σας. Αυτό το θέμα παρέχει επίσης 6 στυλ κεφαλίδας και πλοήγησης για να διαλέξετε.

9. Ορατότητα

Seosight - Θέμα WordPress Marketing Digital Agency

Σκοπεύετε να πουλήσετε προϊόντα SEO ή ψηφιακού μάρκετινγκ; Σε αυτήν την περίπτωση, το θέμα Seosight WordPress είναι η τέλεια εφαρμογή. Είναι ένα συμβατό με το WooCommerce θέμα και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εύκολα. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το περιεχόμενο του ιστότοπού σας χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα επεξεργασίας ζωντανής διεπαφής.

Το Seosight είναι ένα θέμα έτοιμο για RTL – αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε τον ιστότοπό σας σε οποιαδήποτε γλώσσα της επιλογής σας. Αυτό το θέμα έρχεται με ένα εργαλείο δημιουργίας επαφών που σας βοηθά να δημιουργήσετε κομψές φόρμες επαφών χωρίς γνώσεις κωδικοποίησης. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε εκπληκτικές σελίδες χαρτοφυλακίου χρησιμοποιώντας το King Composer Builder.

10. Εταιρεία SEO

SEO Company - Ψηφιακό μάρκετινγκ Θέμα WordPress

Το SEO Company είναι ένα θέμα που ανταποκρίνεται, είναι έτοιμο για αμφιβληστροειδή και προσανατολισμένο στην εξειδίκευση – ως εκ τούτου το περιεχόμενο και τα γραφικά έχουν δημιουργηθεί λαμβάνοντας υπόψη τα SEO, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα γραφεία ψηφιακού μάρκετινγκ. Αυτό το θέμα περιλαμβάνει 100+ εικονίδια και 200 ​​γραμματοσειρές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη δημιουργία περιεχομένου για τον ιστότοπό σας.

Το θέμα της εταιρείας SEO προσφέρει ενημερωτικά αναδυόμενα παράθυρα που μπορούν να είναι χρήσιμα για να τραβήξουν την προσοχή του χρήστη. Περιλαμβάνει επίσης mega μενού και ελκυστικούς πίνακες τιμών. Το πρόσθετο Revolution Slider συνδυάζεται με αυτό το θέμα. Αυτή η προσθήκη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία εκπληκτικών διαφανειών για την προβολή σημαντικών πληροφοριών στο κοινό σας.

11. Μετρήσεις SEO

SEO Metrics - Θέμα WordPress Digital Agency

Το SEO Metrics έρχεται με 27+ όμορφα σχεδιασμένες επιδείξεις και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία του ιστότοπού σας χωρίς κανένα πρόβλημα. Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε αυτά τα πρότυπα χρησιμοποιώντας την προσθήκη Visual Composer. Και σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείτε να δείτε την τεκμηρίωση ή να ζητήσετε βοήθεια από την ομάδα υποστήριξης.

Το θέμα Μετρήσεις SEO σάς επιτρέπει να έχετε διαφορετικά στυλ ιστολογίου όπως κλασικό, ελάχιστο και πλέγμα. Έρχεται επίσης με 20+ διατάξεις κεφαλίδας για να διαλέξετε. Αυτό το θέμα περιλαμβάνει χρήσιμα πρότυπα σελίδων όπως περίπου, Συχνές ερωτήσεις, μελέτες περιπτώσεων, πελάτες, μαρτυρίες, προϊόντα, γκαλερί και άλλα.

12. TopSEO

TopSEO - Θέμα WordPress Digital Marketing

Το TopSEO είναι ένα καθαρό κωδικοποιημένο και συμβατό με προγράμματα περιήγησης WordPress θέμα που είναι κατάλληλο για εταιρείες ψηφιακών, SEO και κοινωνικών μέσων. Έρχεται με 7 προκατασκευασμένα demo και μπορείτε να τα εγκαταστήσετε χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα εγκατάστασης επίδειξης με ένα κλικ. Αυτό το θέμα βελτιστοποιείται επίσης με ταχύτητα και φορτώνει γρηγορότερα από τα περισσότερα θέματα.

Θέλετε να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας; Μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας το Live Customizer και να δείτε τις αλλαγές σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα mega μενού στον ιστότοπό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε πολλές στήλες και να δείξετε πολύ περιεχόμενο στο μενού πλοήγησης. Δεν είναι τόσο υπέροχο?

13. Κύριε SEO

Mr SEO - Ψηφιακό μάρκετινγκ Γραφείο WordPress θέμα

Ο κ. SEO είναι ένα θέμα ψηφιακού μάρκετινγκ και SEO πρακτορείου WordPress. Έρχεται με έναν ισχυρό πίνακα διαχείρισης και, ως εκ τούτου, μπορείτε να σχεδιάσετε τον ιστότοπό σας χωρίς καμία γνώση προγραμματισμού. Όχι μόνο αυτό, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε όμορφες σελίδες χρησιμοποιώντας τα πρόσθετα Visual Composer και Slider Revolution.

Αυτό το θέμα συνοδεύεται από μερικά χρήσιμα widget όπως το Image Slider, το Blog list, το Twitter feed, το Instagram feed και το Social Icon. Περιλαμβάνει επίσης λειτουργίες όπως ένας εισαγωγέας επίδειξης με ένα κλικ, έτοιμος αμφιβληστροειδής, 6 τύποι κεφαλίδας, κουμπί back-to-top, πολλαπλοί συντομεύσεις, φόντο βίντεο, υποστήριξη θεμάτων παιδιών και άλλα.

14. Αξιοπρέπεια

Markety - SEO & Ψηφιακό μάρκετινγκ Θέμα WordPress

Το Markety είναι ένα καθαρό και μοντέρνο θέμα WordPress για εταιρείες SEO και ψηφιακού μάρκετινγκ. Είναι ένα συμβατό με WPML θέμα και έτοιμο για WooCommerce. Έρχεται με μερικά καταπληκτικά προεγκατεστημένα ρυθμιστικά που σας βοηθούν να δείξετε σημαντικές πληροφορίες στους επισκέπτες σας.

Το θέμα Markety περιλαμβάνει 6+ διαφορετικά στυλ κεφαλίδας σελίδας για να διαλέξετε. Έρχεται επίσης με 6 στυλ χαρτοφυλακίου, 2 διαφορετικές παραλλαγές κεφαλίδας, 4 στυλ υποσέλιδου και περισσότερες από 100 προκατασκευασμένες σελίδες. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την κεφαλίδα, το υποσέλιδο, το στυλ τίτλου και την πλευρική γραμμή σε οποιαδήποτε σελίδα του ιστότοπού σας.

15. Ανιχνευτής SEO

SEO Crawler - Θέμα WordPress Marketing SEO

Το SEO Crawler αναπτύχθηκε από την GoodLayers, έναν από τους κορυφαίους πωλητές θεμάτων στο Themeforest. Έρχεται με πρότυπα επίδειξης υψηλής ποιότητας και μπορεί να προσαρμοστεί χρησιμοποιώντας το GoodLayer Page Builder. Αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας drag & drop περιλαμβάνει πολλά στοιχεία, διευκολύνοντας την προσαρμογή των ιστοσελίδων.

Αυτό το θέμα WordPress διαθέτει 14 διατάξεις ιστολογίου και σας δίνει την επιλογή να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε τις μετα-λεπτομέρειες και τους ειδικούς. Προσφέρει επίσης 19 παραλλαγές κεφαλίδας, 9 στυλ χαρτοφυλακίου και 6 διατάξεις γκαλερί. Ο πίνακας διαχειριστή σας παρέχει διαφορετικές επιλογές προσαρμογής, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας συντήρησης ή σύντομα.

16. SeoPlan

SEOPlan - Θέμα SEO WordPress

Το SeoPlan είναι ένα θέμα WordPress και βελτιστοποιημένο για SEO ψηφιακό πρακτορείο μάρκετινγκ. Προσφέρει δυνατότητα ενός προγράμματος επίδειξης με ένα κλικ και ισχυρές επιλογές θέματος. Έρχεται με 23 απίστευτες προκατασκευασμένες σελίδες όπως υπηρεσίες, FAQ, ομάδα, μέλος μιας ομάδας, μελέτες περιπτώσεων και πολλά άλλα για τον ιστότοπό σας.

Το θέμα SeoPlan προσφέρει επιλογές διάταξης σε κουτί και πλήρους πλάτους. Αυτό το θέμα περιλαμβάνει δυνατότητες όπως 700+ γραμματοσειρές Google, απεριόριστα χρώματα και εκπληκτικές διατάξεις. Συνοδεύεται επίσης από πρότυπα Visual Composer, Slider Revolution και SeoPlan PSD.

17. SEOHub

Θέμα SEO WordPress Marketing Marketing

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το θέμα WordPress Premium marketing μάρκετινγκ SEO είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προωθήσετε το διαδικτυακό σας SEO, μάρκετινγκ, διαφήμιση ή άλλη επιχείρηση που βασίζεται σε υπηρεσίες. Τι καλύτερος τρόπος για να δείξετε τις δεξιότητές σας (και να αποκτήσετε περισσότερους πελάτες) από το να προωθήσετε τη δική σας επιχείρηση στο διαδίκτυο?

Το SEO Hub είναι ένα εξαιρετικό θέμα για την κατασκευή του ιστότοπού σας, ειδικά επειδή έρχεται συσκευασμένο με τον ισχυρό δημιουργό σελίδων Visual Composer. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ, να κάνετε κλικ και να αποθηκεύσετε για να δημιουργήσετε εκπληκτικές μοναδικές διατάξεις ειδικά για την επιχείρησή σας. Και υπάρχουν επιπλέον επιλογές θέματος, στυλ κεφαλίδας, διατάξεις σελίδων και πολλά άλλα για να διαλέξετε. Επειδή είναι τόσο εύκολο στη χρήση, μπορείτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο δημιουργώντας περιεχόμενο εστιασμένο στο SEO.

Το θέμα είναι επίσης έτοιμο για WooCommerce, συμβατό με βασικό πλέγμα, πλήρως ανταποκρινόμενο, έτοιμο για μετάφραση και δοκιμασμένο πρόγραμμα περιήγησης, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο ιστότοπός σας φαίνεται εξαιρετικός στα περισσότερα προγράμματα περιήγησης.

18. Hayden Agency

Hayden Premium Agency WordPress Θέμα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Hayden είναι ένα χαρούμενο θέμα WordPress που σχεδιάστηκε από το ThemeTrust. Αυτό το θέμα είναι η τέλεια επιλογή για ελεύθερους επαγγελματίες, μικρές επιχειρήσεις, εταιρείες και φυσικά πρακτορεία.

Αυτό το θέμα είναι καλά οργανωμένο και μελετημένο. Η αρχική σελίδα είναι πλούσια σε χαρακτηριστικά με ό, τι θα θέλατε. Μόλις οι δυνητικοί ή οι τρέχοντες πελάτες προσγειωθούν στον ιστότοπό σας, θα σας υποδεχτούν με ένα ρυθμιστικό αρχικής σελίδας που θα περιλαμβάνει σημαντικό περιεχόμενο και συνδέσμους. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε προεπισκοπήσεις όσων έχετε προσθέσει πρόσφατα στο χαρτοφυλάκιό σας, μια καθαρή εμφάνιση υπηρεσιών (με συνδέσμους), τις τελευταίες αναρτήσεις ιστολογίου και ένα καρουσέλ μαρτυριών.

Άλλες εξαιρετικές δυνατότητες στο Hayden περιλαμβάνουν την επιλογή Google Map υποσέλιδου, ένα δροσερό χαρτοφυλάκιο και μια χούφτα πρότυπα σελίδων. Αυτό το θέμα είναι απλό, εύκολο στην πλοήγηση των χρηστών και δημιουργεί μια επαγγελματική πρώτη εντύπωση.

Σημειώστε

Όπως μπορείτε να δείτε, έχουμε συμπεριλάβει μερικά από τα καλύτερα θέματα Social Media, Digital Marketing και SEO WordPress σε αυτό το άρθρο. Αυτά τα ειδικά προσανατολισμένα θέματα έχουν δημιουργηθεί λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις υπηρεσίες. Ως εκ τούτου, είναι ιδανικά για να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο για την επιχείρησή σας. Λοιπόν, τι περιμένεις? Απλώς επιλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο και ξεκινήστε τον ιστότοπό σας σήμερα!

Ποια θέματα SEO WordPress σας αρέσουν καλύτερα; Ή έχετε μια πρόταση για ένα θέμα που πρέπει να προσθέσουμε στη λίστα μας; Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω – θα θέλαμε να σας ακούσουμε.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map