17 καλύτερες προσθήκες κουίζ για το WordPress για τη βελτίωση της αφοσίωσης των χρηστών

Καλύτερες προσθήκες κουίζ για το WordPress για τη βελτίωση της αφοσίωσης των χρηστών

Σε κάποιο σημείο κατά τη διάρκεια του μαθήματος στο διαδικτυακό επιχειρηματικό μας ταξίδι, αναρωτιόμαστε ποιο είναι το επόμενο? Τι μπορούμε να κάνουμε για να διατηρήσουμε τους αναγνώστες μας αφοσιωμένους; Σίγουρα, το βίντεο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε την κολλητικότητα των χρηστών. Το ίδιο ισχύει και για το podcasting. Αλλά μερικές φορές, δεν έχουμε το εύρος ζώνης για την εκτέλεση αυτών των δραστηριοτήτων. Η δημιουργία καλών βίντεο και podcast απαιτεί χρόνο και προσπάθεια – όχι μόνο για το σχεδιασμό, αλλά και για την προετοιμασία και την αγορά.


Εδώ είναι μια ιδέα – κουίζ! Τα κουίζ είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να διατηρήσετε τους χρήστες σας αφοσιωμένους. Οι άνθρωποι περνούν χρόνο αλληλεπιδρώντας με το κουίζ, ως αποτέλεσμα του οποίου περνούν πολύ χρόνο στον ιστότοπό σας. Να γιατί τα κουίζ είναι ιδανικά για τις προσπάθειές σας στο μάρκετινγκ περιεχομένου:

 • Οι άνθρωποι αρχίζουν να ξοδεύουν περισσότερο χρόνο στον ιστότοπό σας. Αυτό σημαίνει χαμηλότερα ποσοστά εγκατάλειψης.
 • Μέσα χαμηλότερα ποσοστά εγκατάλειψης καλύτερες βαθμολογίες SEO.
 • Κουίζ βελτιώστε την αφοσίωση των χρηστών και κολλητικότητα – σε ξεχωρίζουν από το τεστ
 • Οι άνθρωποι τείνουν να αρχίζουν να σας ακολουθούν ως μάρκα, που χτίζεται πίστη στο σήμα.
 • Οι πιστοί χρήστες είναι οι πιο πιθανές αγοράστε το προϊόν σας ή υπηρεσία και επιμείνουμε σε αυτό.
 • Εάν το προϊόν είναι καλό, γίνονται πιστοί χρήστες μακροχρόνιοι χρήστες, οι οποίες αυξάνει την αξία ζωής του πελάτη.
 • Οι πιστοί χρήστες τείνουν επίσης προτείνετε το προϊόν σας ή υπηρεσία στους φίλους, την οικογένεια και τους συναδέλφους τους – κλασικό μάρκετινγκ από στόμα σε στόμα.
 • Όλοι οι παραπάνω παράγοντες άμεσα αύξηση μετατροπών και εσόδων.
 • Επιπλέον, τα κουίζ είναι διασκεδαστικό να δημιουργηθεί!
Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

Γιατί τα κουίζ είναι η πραγματική συμφωνία

Για να σας δώσουμε μια ιδέα ότι δεν χαζεύουμε, ρίξτε μια ματιά αυτήν την αναφορά BuzzSumo που επισημαίνει το πιο κοινόχρηστο περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το 2015. Το # 8 σε αυτήν τη λίστα ερωτά τους ανθρώπους. Για παράδειγμα, ένα κουίζ με τίτλο Ποιο είναι το πιο κυρίαρχο χαρακτηριστικό σας; από το PlayBuzz πήρε σχεδόν 4 εκατομμύρια μετοχές στα κοινωνικά μέσα.

Ακολουθούν μερικοί ιστότοποι που σκοτώνουν τα κοινωνικά τους κοινά χρησιμοποιώντας κουίζ:

Disney

στιγμιότυπο οθόνης του κουίζ της Disney

Το κορυφαίο κουίζ της Disney “Who is your Disney Spirit Animal” έλαβε πάνω από 800.000 μετοχές.

Ποδοσφαιρικό κλαμπ της Βαρκελώνης

Το κουίζ Big League της Βαρκελώνης έλαβε πάνω από 100.000 μετοχές.

Λέσχη ποδοσφαίρου του Λίβερπουλ

Το κουίζ των στίχων των Beatles ήταν το πιο κοινόχρηστο αντικείμενο περιεχομένου σε ολόκληρο τον ιστότοπό τους πέρυσι, λαμβάνοντας πάνω από 600.000 μετοχές.

Country Outfitter (μάρκα μόδας)

Το κουίζ στίχων Garth Brooks αυτής της μόδας έλαβε πάνω από 60.000 μετοχές, καθιστώντας το το δέκατο υψηλότερο κοινόχρηστο κομμάτι περιεχομένου τους τελευταίους 12 μήνες.

BuzzFeed

Λοιπόν, είναι Buzzfeed.

Οι καλύτερες προσθήκες κουίζ για το WordPress

Τώρα που είστε (ελπίζουμε) πεπεισμένοι ότι τα κουίζ ταιριάζουν καλά, ας ξεκινήσουμε. Η σημερινή ανάρτηση θα καλύψει μερικά από τα καλύτερα δωρεάν και premium πρόσθετα κουίζ για το WordPress.

OnionBuzz Viral Quiz Creator Premium WordPress Plugin

Δημιουργός κουίζ OnionBuzz

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε τα δικά σας κουίζ BuzzFeed, τότε ο δημιουργός κουίζ OnionBuzz είναι το πρόσθετο για εσάς. Αυτό το ισχυρό plugin περιλαμβάνει εύκολες επιλογές για διάταξη κουίζ, τροφοδοσίες / κατηγορίες, ενοποίηση MailChimp (αποτελέσματα κουίζ κλειδώματος), ακόμη και προσαρμοσμένες μορφές όπως:

 • Προσωπικότητα
 • Ασήμαντα πράγματα
 • Κονίστρα
 • Κατάταξη λιστών
 • Αναποδογυρίστε κάρτες
 • Και πολλά ακόμη!

Απλώς χρησιμοποιήστε τις ενσωματωμένες επιλογές για να δημιουργήσετε το προσαρμοσμένο κουίζ σας και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τον αυτόματα δημιουργημένο σύντομο κωδικό για να το εισαγάγετε σε οποιαδήποτε θέση, σελίδα ή έτοιμο widget στον ιστότοπό σας. Επιπλέον, όλα τα κουίζ που δημιουργείτε με το OnionBuzz είναι απολύτως ανταποκρινόμενα και φιλικά προς τα κινητά – οπότε είναι η τέλεια προσθήκη στον ιικό ιστότοπό σας!

Το OnionBuzz Quiz Maker σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε 3 διαφορετικούς τύπους απαντήσεων για τα κουίζ σας: λίστες, πλέγματα ή αγώνες. Αυτοί οι τύποι απαντήσεων θα παρέχουν σε οποιοδήποτε από τα κουίζ σας ενδιαφέρουσες επιλογές, οι οποίες θα μπορούσαν ακόμη και να μετατραπούν σε μια συναρπαστική ιστορία ή διαδραστική περιπέτεια για τους χρήστες σας. Οι επιλογές μετά την απάντηση μπορούν να εμφανίσουν τη σωστή παραλλαγή αμέσως μετά την επιλογή του χρήστη ή μετά το τέλος ολόκληρης της δοκιμής.

Τα κουμπιά κοινής χρήσης μπορούν εύκολα να προστεθούν σε οποιοδήποτε από τα κουίζ σας, το οποίο δίνει πολλές ευκαιρίες στο περιεχόμενό σας να γίνει πραγματικά ιογενές. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τη φόρμα συνδρομής στο ενημερωτικό δελτίο email σας. Αυτό θα βοηθήσει να διευρυνθεί σημαντικά η βάση των συνδρομητών σας, ειδικά σε συνδυασμό με το κλείδωμα περιεχομένου (παρέχοντας ένα email χρήστη για να συνεχίσετε ένα κουίζ ή για να δείτε τα αποτελέσματα). Η ενοποίηση Mailchimp επιτρέπει την προσθήκη νέων συνδρομητών απευθείας στη βάση σας σε αυτήν την υπηρεσία.

Το OnionBuzz Viral Quiz Maker εξασφαλίζει τις ευρείες δυνατότητες προσαρμογής για στυλ, διατάξεις και παραγγελίες ερωτήσεων. Μπορείτε να εμφανίσετε κουίζ ως πλήρη λίστα ή ως ρυθμιστικό με μία ερώτηση ανά διαφάνεια. Η καθορισμένη από τον χρήστη ή τυχαία σειρά ερωτήσεων μπορεί να αυξήσει την τιμή επανεξέτασης για κάθε κουίζ.

Το OnionBuzz είναι κατάλληλο όχι μόνο για ψυχαγωγικούς σκοπούς, αλλά και για σοβαρές δοκιμές σε ορισμένα σχολεία ή πανεπιστημιακά θέματα, καθώς και ως εργαλείο για την προετοιμασία και τον έλεγχο των γνώσεών σας.

Το OnionBuzz Viral Quiz Maker είναι πλήρως ανταποκρινόμενο σε κινητές συσκευές και βελτιστοποιείται για χρήση με widget WordPress. Η επιλογή Special feeds μπορεί να σας βοηθήσει να φιλτράρετε τα κουίζ σας κατά κατηγορίες.

Πρόσθετο WP-Quiz Freemium WordPress

WP-κουίζ είναι ένα πρόσθετο κουίζ all-in-one που σας επιτρέπει να δημιουργείτε απεριόριστα κουίζ, τα οποία είναι βελτιστοποιημένα για προβολή σε κινητά και λειτουργούν με οποιοδήποτε θέμα WordPress. Η προσθήκη καθιστά πολύ απλή τη δημιουργία τριών τύπων κουίζ:

 • Ασήμαντα πράγματα
 • Προσωπικότητα
 • Αναρρίπτω

Σας δίνει μια διαισθητική διεπαφή για καθέναν από αυτούς τους τύπους κουίζ. Μόλις δημιουργήσετε ένα κουίζ, μπορείτε να το συμπεριλάβετε σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή σελίδα χρησιμοποιώντας έναν σύντομο κωδικό. Μπορείτε επίσης να χωρίσετε το κουίζ σε πολλές σελίδες, γεγονός που αυξάνει τις προβολές σελίδας. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες (συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου) ενδέχεται να αποχωρήσουν, εάν δεν είναι σε θέση να λάβουν προβολή μίας σελίδας του κουίζ.

Εκτός από αυτές τις δυνατότητες, η επαγγελματική έκδοση του πρόσθετου σάς προσφέρει βελτιωμένες λειτουργίες όπως το Google Analytics και την ενσωμάτωση του Open Graph στο Facebook, τυχαιοποιήστε τις ερωτήσεις κ.λπ..

Ένα σύνολο χαρακτηριστικών που βρήκα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα ήταν αυτά που ήταν «κεντρικά μετατροπής». Οι άνθρωποι από τη φύση τους είναι περίεργοι άνθρωποι (έτσι φτάσαμε εκεί που βρισκόμαστε σήμερα) και αυτό το χαρακτηριστικό αξιοποιεί αυτή την πτυχή της ανθρώπινης ψυχολογίας. Χαρακτηριστικά όπως Εγγραφείτε ή κοινή χρήση ανάρτησης για να δείτε τα αποτελέσματα παίζουν με την περιέργεια του χρήστη και τον αναγκάζει να αναλάβουν δράση (δηλ. κοινή χρήση ή εγγραφή), προκειμένου να δουν τα αποτελέσματά τους.

WordPress Viral Quiz Builder Premium WordPress Plugin

Το Viral Quiz Builder σάς δίνει τη δυνατότητα να το κάνετε γρήγορα δημιουργήστε κουίζ τύπου BuzzFeed, τα οποία είναι επίσης ικανά να αποτυπώσουν δυνητικούς πελάτες. Το πρόσθετο υποστηρίζει λογισμικό μάρκετινγκ email MailChimp και Aweber και ActiveCampaign.

Υπάρχουν δύο τύποι κουίζ – τεστ προσωπικότητας και trivia, με την επιλογή να τυχαιοποιήσετε τη σειρά των ερωτήσεων. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε κουίζ πολλαπλών σελίδων με τη λειτουργία “ανανέωση προγράμματος περιήγησης”, η οποία αυξάνει τις προβολές σελίδων του ιστότοπού σας.

Η προσθήκη υποστηρίζει την απόκρυψη των αποτελεσμάτων του κουίζ πίσω από θυρίδες περιεχομένου, όπως ένα πλαίσιο optin email ή ένα κοινόχρηστο στοιχείο κοινωνικής δικτύωσης, αναγκάζοντας τον χρήστη να εγγραφεί ή να μοιραστεί την ανάρτησή σας, προτού μπορέσει να δει τα αποτελέσματα.

Quiz and Survey Master Plugin Δωρεάν WordPress

Κουίζ και μάστερ έρευνας σας βοηθά να δημιουργήσετε προσαρμόσιμα κουίζ και έρευνες στον ιστότοπό σας WordPress. Ο τύπος ερώτησης περιλαμβάνει πολλαπλές επιλογές με πλαίσια ραδιοφώνου, αναπτυσσόμενα μενού, πολλαπλές καταχωρίσεις χρησιμοποιώντας πλαίσια ελέγχου, δυαδικές απαντήσεις (όπως true / false, yes / no κ.λπ.) και ανοιχτές ερωτήσεις.

Η προσθήκη έχει άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως η αποστολή των αποτελεσμάτων μέσω email, ο καθορισμός χρονικού ορίου, η εμφάνιση υποδείξεων, η τοποθέτηση εξήγησης απαντήσεων, τα πλαίσια σχολίων για κάθε ερώτηση, απαιτείται σύνδεση χρήστη κ.λπ..

Πρόσθετο Watu Freemium WordPress

Γουάτου σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κουίζ με ανοιχτές ερωτήσεις, ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και απλής επιλογής. Οι ερωτήσεις μπορούν επίσης να γίνουν υποχρεωτικές, όπου ο χρήστης πρέπει να απαντήσει για να συμμετάσχει στο κουίζ.

Όπως τα περισσότερα πρόσθετα, σε κάθε ερώτηση μπορεί να αποδοθεί μια μοναδική βαθμολογία, η οποία στο τέλος του κουίζ υπολογίζεται στο αποτέλεσμα. Το Watu μπορεί επίσης να δημιουργήσει ένα βασικό γράφημα ράβδων που δείχνει πόντους χρηστών έναντι μέσων πόντων σε ένα δεδομένο κουίζ, μαζί με μια λίστα με όλους τους συμμετέχοντες.

ο Γουάτου προς MailChimp Bridge είναι μια ενδιαφέρουσα συνοδευτική προσθήκη που προσθέτει αυτόματα χρήσεις που λαμβάνουν το κουίζ σας, στη λίστα MailChimp. Είναι πάντα μια βέλτιστη πρακτική να ενημερώνετε (ή ακόμα και να χρησιμοποιείτε ένα πλαίσιο ελέγχου εξαίρεσης) από τον συμμετέχοντα στο κουίζ ότι θα εγγραφεί στη λίστα κατά τη λήψη του κουίζ. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγατε αρνητικά συναισθήματα για την επωνυμία σας.

Η premium έκδοση του plugin ξεκινά από 49 $ (συμπεριλαμβανομένου ενός έτους υποστήριξης και ενημερώσεων) και φέρνει λειτουργίες όπως εξαγωγές αποτελεσμάτων κουίζ, δυνατότητες κουίζ μόνο για σύνδεση και πολλά άλλα. Τα υψηλότερα πακέτα με 87 $ + σάς δίνουν τη δυνατότητα να χρεώνετε τους χρήστες για πρόσβαση σε ένα κουίζ. Επιπλέον, έχει επιπλέον τύπους κουίζ όπως “Συμπληρώστε τα κενά” και “Ταξινόμηση των τιμών” και άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως λειτουργικές μονάδες Intelligence and Reporting.

Quiz Cat Δωρεάν WordPress Προσθήκη

Κουίζ γάτα σας επιτρέπει να δημιουργείτε καθηλωτικές σελίδες προορισμού κουίζ. Αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να οδηγήσει σε πιθανή αύξηση των κοινωνικών μεριδίων, σε σύγκριση με τα κουίζ εντός. Η προσθήκη υποστηρίζει ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και τη δυνατότητα τυχαιοποίησης των επιλογών, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι ο αναγνώστης διαβάζει πραγματικά τις ερωτήσεις. Στο τέλος του κουίζ, μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστο προσαρμοσμένο μήνυμα βάσει της βαθμολογίας του χρήστη.

Chained Quiz Δωρεάν WordPress Plugin

Ένα αρκετά νέο plugin στην οικογένεια, Αλυσοδεμένο κουίζ έχει μόνο περισσότερες από 1000 εγκαταστάσεις τη στιγμή της σύνταξης αυτής της ανάρτησης. Η προσθήκη σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε δυναμικά κουίζ όπου η επόμενη ερώτηση εξαρτάται από την απάντηση της προηγούμενης ερώτησης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία πολύ ωραίων κουίζ που αποκαλύπτουν την προσωπικότητά σας ή το συναισθηματικό πηλίκο σας.

Δημιουργείτε ερωτήσεις μίας επιλογής, πολλαπλής επιλογής ή τύπου δοκιμίου στο κουίζ σας και εκχωρείτε πόντους σε κάθε απάντηση. Τα αποτελέσματα υπολογίζονται με βάση τα τελικά αποτελέσματα.

Πρόσθετο OpinionStage Freemium WordPress

Γνώμη είναι μια φιλοξενούμενη λύση βελτίωσης περιεχομένου που εμπιστεύεται μάρκες όπως το BBC, το MTV και το ReadersDigest. Η πλατφόρμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία όμορφων δημοσκοπήσεων, λεπτομερών ερευνών και ενδιαφέρων κουίζ. (Θα παραμείνουμε στο μέρος των κουίζ.)

Πρώτα απ ‘όλα, η λύση φιλοξενείται, σημαίνει ότι οι πόροι του διακομιστή σας αποθηκεύονται – ο υπολογισμός διαχειρίζεται από το OpinionStage. Μπορείτε να δημιουργήσετε κουίζ προσωπικότητας και trivia και να προσαρμόσετε στοιχεία του κουίζ, όπως μέγεθος γραμματοσειράς, χρώματα κ.λπ..

Μόλις δημιουργήσετε ένα κουίζ, είτε θα φιλοξενήσετε στον ιστότοπο του OpinionStage ή θα το ενσωματώσετε στον δικό σας ιστότοπο. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα το τελευταίο, καθώς ο στόχος μας είναι να αυξήσουμε την αφοσίωση των χρηστών στο μας ιστοσελίδα.

Η premium έκδοση της προσθήκης ξεκινά από 19 $ / μήνα και σας παρέχει πρόσβαση σε βαθύτερη ενσωμάτωση κοινωνικών δικτύων, καλύτερα αναλυτικά στοιχεία και τη δυνατότητα δημιουργίας δυνητικών πελατών από τα κουίζ σας.

Riddle Free WordPress Plugin

Αίνιγμα είναι μια υπηρεσία δημοσκοπήσεων, ερευνών και κουίζ φιλοξενίας με δυνατότητα λήψης δυνητικών πελατών όταν ένας επισκέπτης συμμετέχει σε ένα κουίζ. Όπως το OpinionStage, η υπηρεσία χρησιμοποιείται από μεγάλες μάρκες, όπως AdWeek, The Huffington Post κ.λπ..

Η προσθήκη υποστηρίζει τη σύλληψη δυνητικών πελατών σε πολλά κανάλια, όπως το Aweber, το MailChimp ή άλλα CRM μέσω Zaiper. ο Ολοκληρώσεις Η δυνατότητα σας επιτρέπει να αναζητήσετε και να ενσωματώσετε εικόνες από Facebook, Instagram και Google Images, απευθείας στο κουίζ σας.

mTouch Quiz Δωρεάν προσθήκη WordPress

κουίζ mTouch είναι ένα απλό πρόσθετο κουίζ που υποστηρίζει ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής. Η προσθήκη σάς δίνει τη δυνατότητα να καθορίσετε υποδείξεις με βάση την επιλογή απαντήσεων, να δώσετε μια λεπτομερή εξήγηση της λύσης, να καθορίσετε πότε θα εμφανίζονται οι σωστές απαντήσεις και να τυχαιοποιήσετε τόσο τη ροή των ερωτήσεων όσο και τις επιλογές απάντησης.

Πρόσθετο WP-Pro-Quiz Δωρεάν WordPress

WP-Pro-κουίζ είναι ένα πλούσιο σε χαρακτηριστικά πρόσθετο που υποστηρίζει πέντε τύπους ερωτήσεων όπως:

 • Ενιαία επιλογή
 • Πολλαπλή επιλογή
 • Επιλογή «Ταξινόμηση»
 • “Ελεύθερη επιλογή
 • Επιλογή «Ταξινόμηση Matrix»

Μπορείτε να τυχαιοποιήσετε τόσο τις ερωτήσεις όσο και τις απαντήσεις, να κατανείμετε διαφορετικά σημεία σε κάθε απάντηση και να έχετε πολυμέσα όπως εικόνες και βίντεο στις ερωτήσεις. Η προσθήκη έχει επίσης εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, όπως βαθμολογικό πίνακα, κουίζ εισαγωγής / εξαγωγής, ειδοποιήσεις περίληψης email περί κουίζ και άλλα.

SlickQuiz Δωρεάν WordPress Προσθήκη

Παρόλο που η προσθήκη δεν έχει ενημερωθεί για πάνω από δύο χρόνια κατά τη στιγμή της σύνταξης αυτής της ανάρτησης, SlickQuiz εξακολουθεί να διαθέτει 4000 ενεργές εγκαταστάσεις. Περιλαμβάνει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά του πρόσθετου κουίζ, συμπεριλαμβανομένων ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής και τυχαιοποίησης και των δύο ερωτήσεων και απαντήσεων. Στο τέλος του κουίζ, τα αποτελέσματα εμφανίζονται μαζί με μια προσαρμόσιμη κατάταξη.

WordPress Simple Surveys Freemium WordPress Plugin

Παρόμοιο με το SlickQuiz, Απλές έρευνες WordPress δεν έχει ενημερωθεί για πάνω από δύο χρόνια, ενώ έχει 5000 ενεργές εγκαταστάσεις τη στιγμή της σύνταξης αυτής της ανάρτησης. Η προσθήκη υποστηρίζει ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών, σταθμισμένα αποτελέσματα και CSV εξαγωγή των αποτελεσμάτων κουίζ.

Η εκτεταμένη έκδοση της προσθήκης (35 $) σας επιτρέπει να προσθέσετε κείμενο ή εικόνες στην ανάρτησή σας και να δώσετε στο χρήστη μια διεύθυνση URL που περιέχει τις απαντήσεις του / της.

WordPress Quiz Premium WordPress Plugin

Κουίζ WordPress σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πολύ προσαρμόσιμα κουίζ με τη δυνατότητα περιορισμού των υποβολών κουίζ με βάση το cookie και τη διεύθυνση IP του χρήστη.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εικόνες και βίντεο στις ερωτήσεις, να περιορίσετε τον αριθμό των ερωτήσεων που απαντά ένα άτομο και να τυχαιοποιήσετε τη σειρά των ερωτήσεων στο κουίζ. Η προσθήκη εμφανίζει στατιστικές πληροφορίες ολοκληρωμένων κουίζ – δίνοντάς σας μια ιδέα ότι οι επισκέπτες σας ανταποκρίνονται στο κουίζ σας.

ViralPress – Viral ειδήσεις, λίστες, κουίζ, βίντεο και δημοσκοπήσεις Premium WordPress Plugin

ViralPress είναι ο μοναδικός προορισμός σας για τη δημιουργία εξαιρετικά ελκυστικού περιεχομένου με αποκλειστικές δυνατότητες όπως γεννήτριες meme, κουμπιά like / vote, αντιδράσεις GIF, σχόλια εικόνας κ.λπ., με προηγμένη ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων.

Όσον αφορά τα κουίζ, το ViralPress υποστηρίζει τέσσερις τύπους ερωτήσεων – trivia, δύο κουίζ τύπου προσωπικότητας και τις προεπιλεγμένες ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής. Τα κοινωνικά κοινόχρηστα στοιχεία παρακολουθούνται ο αριθμός αποθηκεύεται στη βάση δεδομένων σας για κάθε ανάρτηση.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτό το πρόσθετο εκτός από τα κουίζ. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με θέμα το BuzzFeed ή το 9GAG, το ViralPress θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή για εσάς!

GuessOn – All in One Viral Quiz & Polls Premium WordPress Plugin

GuessOn για WordPress υποστηρίζει πολλούς τύπους ερωτήσεων κουίζ όπως:

 • Ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής
 • Ερωτήσεις τύπου Flip
 • Ερωτήσεις πριν και μετά
 • Τεστ προσωπικότητας
 • Διαγωνισμός Trivia

Η προσθήκη υποστηρίζει αποτελέσματα κλειδώματος κουίζ πίσω από κοινωνικά ντουλάπια και προσαρμοσμένα, αντίστροφη μέτρηση χρονοδιακόπτη για κουίζ με προσωπικότητα και trivia, αυτοματοποιημένα hashtag Twitter και υποστήριξη για διαφημίσεις. Το GuessOn υποστηρίζει επίσης λίστες κατάταξης και υποβολές ανοιχτού τύπου που μπορεί να είναι εξαιρετικές για τη δημιουργία μιας κοινότητας και μια πιστή βάση χρηστών.

WordPress Quiz Engine Plugin Premium WordPress Plugin

Πρόσθετο μηχανής κουίζ WordPress είναι το πρόσθετο κουίζ jack-of-all-trades για WordPress με πέντε τύπους ερωτήσεων:

 1. Ενιαία και πολλαπλή επιλογή
 2. Επιλογή «Ταξινόμηση»
 3. “Ελεύθερη επιλογή
 4. Επιλογή «Ταξινόμηση Matrix»

Σε κάθε ερώτηση, μπορείτε να ενσωματώσετε αρχεία πολυμέσων, να ορίσετε διαφορετικά σημεία, να ενσωματώσετε προσαρμοσμένα πεδία και να εμφανίσετε υποδείξεις μαζί με ένα σωστό ή λάθος μήνυμα απόκρισης.

Στο κουίζ, μπορείτε να ορίσετε ένα χρονικό όριο, να τυχαιοποιήσετε τις ερωτήσεις, να κάνετε προεπισκόπηση κουίζ πριν από την υποβολή και να εμφανίσετε τα στατιστικά στοιχεία του κουίζ στον πίνακα βαθμολογίας. Η προσθήκη ως άλλες ενδιαφέρουσες δυνατότητες όπως η εισαγωγή / εξαγωγή ενός κουίζ και η επιβολή της απαίτησης για ολοκλήρωση ενός εξαρτημένου κουίζ πριν ξεκινήσετε ένα συγκεκριμένο.

Το WordPress Quiz Engine είναι πλήρως συμβατό με πρόσθετα προσωρινής αποθήκευσης, όπως το WP Super Cache και το W3 Total Cache, το οποίο εξασφαλίζει έναν γρήγορο ιστότοπο και μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη.

συμπέρασμα

Είναι ένας γεμάτος κόσμο blogging εκεί έξω, έτσι δεν είναι; Όλοι θέλουμε να ξεχωρίσουμε. Για αυτό, χρειαζόμαστε ένα ακόλουθο – μια πιστή βάση χρηστών. Ωστόσο, η δημιουργία πιστής βάσης χρηστών δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Μόλις αρχίσετε να λαμβάνετε σταθερή κίνηση στον ιστότοπό σας, θα πρέπει παράλληλα να ξεκινήσετε το θρέψη επεξεργάζομαι, διαδικασία. Χρειάζεται χρόνος για να τροφοδοτήσετε τους επισκέπτες σας και να τους μετατρέψετε σε αναγνώστες, και τελικά σε πιστούς θαυμαστές.

Όταν προετοιμάζετε ένα κουίζ για τους επισκέπτες σας, έχετε την τάση να ξεχωρίζετε από τους υπόλοιπους. Περισσότερο σχετικό το κουίζ είναι στο περιεχόμενό σας – αυξάνονται οι πιθανότητες δημιουργίας πιστών επισκεπτών.

Ανάγνωση μπόνους: Δείτε αυτό infographic από το PlayBuzz που μιλά για τα κουίζ που λειτουργούν καλύτερα με το κοινό σας.

Απλά θυμήσου – ΚΙΝΗΣΗ στους ΔΡΟΜΟΥΣ είναι ένας γενικός όρος. Όλοι οι ιστότοποι λαμβάνουν κίνηση. Κόγχη οι ιστότοποι λαμβάνουν στοχευμένη κυκλοφορία. Η επισκεψιμότητα προσελκύει επισκέπτες.

Οι επισκέπτες δεν μετατρέπονται εύκολα. Αναγνώστες σε. Οι πιστοί χρήστες μετατρέπονται καλύτερα.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα ξεκινήσετε μια υπηρεσία ή ένα προϊόν, ποιος πιστεύετε ότι θα το αγοράσει?

Ποια είναι τα αγαπημένα σας πρόσθετα κουίζ για το WordPress; Χάσαμε την προσθήκη σας; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map