15+ καλύτερες προσθήκες μέλους στο WordPress

Διαθέτετε ιστότοπο συνδρομής WordPress ή σκοπεύετε να ξεκινήσετε σύντομα; Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε έσοδα από ιστότοπους που μοιράζονται αποκλειστικό περιεχόμενο, φροντιστήρια, εκπτώσεις και πολλά άλλα στα μέλη. Οι ιστότοποι μελών είναι παντού και σε κάθε κλάδο – συμπεριλαμβανομένων των διαδικτυακών συνδρομών εφημερίδων όπως το Wall Street Journal, των ιστότοπων αγορών με έκπτωση όπως το Shoedazzle ή ενός premium ιστότοπου ιδιότητας μέλους WordPress Theme, όπως το Elegant Themes. Εάν έχετε (ή τρέχετε) ένα, καλά και καλά, αυτό το άρθρο θα σας ωφελήσει πολύ.


Στη σημερινή ανάρτηση, θα καλύψουμε μερικές από τις κορυφαίες προσθήκες μελών του WordPress για να ενισχύσουμε τον ιστότοπό σας. Οι προσθήκες θα προσθέσουν κάθε είδους λειτουργίες και στοιχεία στον ιστότοπό σας, δίνοντάς σας όλη τη δύναμη που χρειάζεστε για να εντυπωσιάσετε τους χρήστες σας με μια εμπειρία όπως καμία άλλη. Απολαύστε και συνεχίστε τη συνομιλία στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

1. Περιορίστε την προσθήκη ιδιότητας μέλους Pro Premium

Περιορισμός πρόσθετου μέλους περιεχομένου Pro WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Restrict Content Pro είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα συνδρομής περιεχομένου premium εκεί έξω. Όχι μόνο σας δίνει τη δυνατότητα να χρεώνετε χρήστες για τη χρήση του ιστότοπού σας, αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστο αριθμό επιπέδων συμμετοχής το καθένα με διαφορετικές τιμές, όρους και / ή οφέλη. Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα περιορισμού συγκεκριμένων τμημάτων του ιστότοπού σας. Έτσι, μπορείτε να διατηρήσετε ένα δημόσιο ιστολόγιο για να δημιουργήσετε νέα επισκεψιμότητα, ενώ δημιουργείτε επίσης δημοσιεύσεις και σελίδες μόνο για μέλη. Ο περιορισμός περιεχομένου Pro περιλαμβάνει επίσης μια αναφορά εγγραφής μέλους, ώστε να μπορείτε να δείτε πόσους χρήστες εγγράφονται και πώς λειτουργεί ο ιστότοπός σας γενικά.

Άλλες λειτουργίες προσθήκης περιλαμβάνουν εύκολη ρύθμιση, εξαιρετική υποστήριξη, πλήρη διαχείριση μελών, απεριόριστες συνδρομές / επίπεδα συμμετοχής, υποστήριξη πληρωμής PayPal, υποστήριξη κωδικού προσφοράς / έκπτωσης, αναφορές κερδών, εισαγωγή / εξαγωγή δεδομένων, ενσωματωμένη καρτέλα βοήθειας για να σας καθοδηγήσει κατά τη ρύθμιση, καθώς και εξαιρετικές επεκτάσεις προσθηκών (όπως Strip, PayPal Express, ισχυροί κωδικοί πρόσβασης, μαθηματική επαλήθευση και άλλα). Αυτό είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο που πρέπει σίγουρα να λάβετε υπόψη. Στην πραγματικότητα, το χρησιμοποιούσαμε εδώ στο WPExplorer για εγγραφή μέλους. Η προσθήκη είναι γρήγορη στην εγκατάσταση και εύχρηστη. Και από την πλευρά του προγραμματιστή είναι επίσης εύκολο να προσαρμόσετε τις ανάγκες σας.

2. Πρόσθετο πολυεπίπεδου περιεχομένου PrivateContent

ιδιωτικό περιεχόμενο-πολυεπίπεδο-περιεχόμενο-plugin-wordpress-Membership-plugin-wpexplorer

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Θέλετε να περιορίσετε την πρόσβαση σε διάφορες περιοχές του ιστότοπου μέλους του WordPress; Εάν ναι, το πρόσθετο PrivateContent είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Χάρη στην έξυπνη σχεδίαση αυτής της προσθήκης, μπορείτε να αποφασίσετε ποιος βλέπει συγκεκριμένο περιεχόμενο ή να αποκρύψει ολόκληρες περιοχές στον ιστότοπό σας ανακατευθύνοντας τους χρήστες. Το PrivateContent σάς επιτρέπει να προσθέτετε φόρμες σύνδεσης πολλαπλών επιπέδων, λειτουργίες διαχείρισης χρηστών, ιδιωτικές σελίδες χρήστη και ιδιωτικές περιοχές στον ιστότοπό σας. Επιπλέον, μπορείτε να περιορίσετε την πρόσβαση σε όλους τους τύπους περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων αναρτήσεων, σελίδων, μενού και ακόμη και κατηγοριών.

Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν εύκολη εγκατάσταση, συντομεύσεις εξοικονόμησης χρόνου, κλείδωμα ιστότοπου 1 κλικ για απόκρυψη ολόκληρου του ιστότοπού σας, επεκτάσιμο, δημόσιο API, μετάφραση έτοιμη με υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών και αποκλειστικό προσωπικό υποστήριξης.

3. Προφίλ χρήστη USERPRO με σύνδεση κοινωνικής δικτύωσης

Userpro-user-profiles-with-social-login-wordpress-membership-plugin-wpexplorer

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το UserPro είναι ένα ισχυρό plugin κοινότητας WordPress από τον ελίτ συγγραφέα DeluxeThemes. Είναι γεμάτο ραφές με δυνατότητες και σας προσφέρει δυνατότητες σύνδεσης και εγγραφής, καθώς και όμορφα προφίλ front-end για να προσθέσετε λίγο νόημα στον ιστότοπο συμμετοχής σας. Εκτός από αυτό, το UserPro θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε καταλόγους μελών με δυνατότητα αναζήτησης, απεριόριστα προσαρμοσμένα προφίλ και πολλές φόρμες εγγραφής.

Το πρόσθετο υποστηρίζει περαιτέρω τη σύντομη λειτουργικότητα και την κοινωνική σύνδεση. Οι χρήστες σας μπορούν να συνδεθούν και να συνδεθούν χρησιμοποιώντας τα αγαπημένα τους κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, το Twitter, το Google+, το Bkontakt κ.λπ. Το UserPro ενσωματώνεται εύκολα με WordPress, bbPress, WooCommerce και MailChimp.

4. Τα προφίλ χρήστη γίνονται εύκολα προσθήκες

user-profiles-made-easy-wordpress-Membership-plugin-wpexplorer

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Αυτή η προσθήκη ιδιότητας μέλους WordPress θα σας βοηθήσει να ενσωματώσετε στοιχεία σύνδεσης, εγγραφής καθώς και προφίλ front-end στον ιστότοπό σας WordPress. Δεν χρειάζεται πλέον να υποβάλετε τους χρήστες σας στους πόνους (ή την πολυπλοκότητα) του back-end. Μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα πεδία προφίλ και να προσαρμόσετε πλήρως τις φόρμες εγγραφής (και τα προφίλ) ώστε να ταιριάζουν με τον υπόλοιπο ιστότοπό σας. Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να επιτύχετε με την προσθήκη προφίλ χρήστη Made Easy!

Η προσθήκη είναι δημοφιλής για τον κατάλογο μελών με δυνατότητα αναζήτησης, εύκολους συντομεύσεις, σχεδιασμό με πλήρη ανταπόκριση, επιλογές σύνδεσης (χρησιμοποιώντας όνομα χρήστη ή email), ενσωματωμένη υποστήριξη εικονιδίων FontAwesome, ανεπιθύμητη διακοπή reCaptcha, εξαιρετική υποστήριξη, αυτόματος συγχρονισμός WooCommerce και πολλά άλλα. Αυτό το πρόσθετο είναι σίγουρα γεμάτο υπέροχες δυνατότητες.

5. Εγγραφή Modal Login Ξεχάσατε το WordPress Plugin

modal-login-register-Ξεχάσατε-Wordpress-Plugin-Wordpress-Membership-Plugin-wpexplorer

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Αυτό το καταπληκτικό πρόσθετο από το PressApps προσθέτει έναν τόνο εξαιρετικών (και χρήσιμων) δυνατοτήτων στον ιστότοπο ιδιότητας μέλους του WordPress. Προσωπικά, νομίζω ότι πρέπει να αλλάξουν τον τίτλο σε κάτι πιο σύντομο και πιο γλυκό. Μην κάνετε όμως λάθος, το Modal Login Register Forgotten WordPress Plugin ρίχνει αρκετή γροθιά ως προσθήκη μέλους.

Μερικές από τις μοναδικές δυνατότητές της περιλαμβάνουν ανακατευθύνσεις σύνδεσης και αποσύνδεσης, πρότυπα email εγγραφής, λειτουργικότητα σύντομων κωδικών, αποκριτική σχεδίαση, λεπτομερή τεκμηρίωση και ειδική υποστήριξη πελατών.

6. Πρόσθετο μέλους μελών

Πρόσθετο WordPress Press Member

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Αυτό το πρόσθετο είναι διαφορετικό από τα εννέα που μόλις καλύψαμε παραπάνω. Ενώ οι παραπάνω προσθήκες προσθέτουν απλώς πρόσθετες δυνατότητες στον ιστότοπό σας, το MemberPress σάς βοηθά να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο συνδρομής από το μηδέν σε χρόνο μηδέν. Έχω συμπεριλάβει αυτήν την προσθήκη εδώ ως έναν τρόπο εισαγωγής του δεύτερου μέρους των προσθηκών μέλους του WordPress. Το δεύτερο μέρος αυτής της ανάρτησης θα καλύπτει μόνο προσθήκες μελών που σας βοηθούν να δημιουργήσετε ιστότοπους μελών στο WordPress. Επιστροφή στο MemberPress.

Το MemberPress είναι μια επαγγελματική προσθήκη μέλους στο WordPress που σας προσφέρει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να εκτελέσετε έναν πλήρως λειτουργικό ιστότοπο συνδρομής. Η προσθήκη είναι πιο γνωστή για λειτουργίες όπως περιορισμός πρόσβασης σε όλο (ή συγκεκριμένο) περιεχόμενο στον ιστότοπό σας, διαχείριση απεριόριστων χρηστών, προσφορά πολλαπλών σελίδων τιμολόγησης και πακέτων, απεριόριστοι κανόνες πρόσβασης περιεχομένου, πώληση απεριόριστου αριθμού προϊόντων, PayPal Express Checkout και πληρωμή Stripe υποστήριξη πύλης. Το MemberPress προσφέρει δύο προγράμματα τιμολόγησης: Business και Developer, και τα δύο χρεώνονται ετησίως. Προσφέρουν επίσης μια εφάπαξ επιλογή πληρωμής που δεν περιλαμβάνει υποστήριξη και ενημερώσεις.

7. Profile Builder – εγγραφή χρήστη, είσοδος και επεξεργασία προφίλ front-end

Δημιουργία προφίλ

Το πρόσθετο Profile Builder είναι ένα πολύ εύκολο στη χρήση plugin που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε οθόνες εισόδου, εγγραφής και επεξεργασίας προφίλ από τη χρήση σύντομων κωδικών. Η προεπιλεγμένη φόρμα σύνδεσης WordPress είναι αξιοπρεπής, αλλά δεν είναι πολύ ευέλικτη, εκτός εάν παίρνετε «κάτω και βρώμικα» με τον κωδικό και εάν εκτελείτε έναν ιστότοπο πλοίου μέλους, θέλετε πραγματικά οι άνθρωποι να μπορούν να εγγραφούν, να εισέρχονται και να επεξεργάζονται τα προφίλ τους μέσω του front end σε αντίθεση με το ταμπλό WP.

Υπάρχει επίσης μια πληρωμένη έκδοση “Pro” της προσθήκης που είναι πολύ ακριβή. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά, οπότε δεν μπορώ να πω αν είναι καλό ή κακό. Αν και φαίνεται να σας παρέχει πολύ περισσότερες δυνατότητες καθώς και υποστήριξη.

8. Συνδρομές πληρωμένων μελών

Λήψη Περιορισμός ιδιότητας μέλους και περιεχομένου - Συνδρομές μελών επί πληρωμή

Σας αρέσει το πρόγραμμα δημιουργίας προφίλ; Τότε ενθουσιαστείτε. Με τις συνδρομές μελών επί πληρωμή μπορείτε να δημιουργήσετε επίπεδα συνδρομής, να αποδεχτείτε πληρωμές, να διαχειριστείτε τα μέλη σας και ακόμη και να προσφέρετε αποκλειστικό περιεχόμενο μέλους. Η προσθήκη περιλαμβάνει εύχρηστους σύντομους κωδικούς που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε πλαϊνές γραμμές, αναρτήσεις ή για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες σελίδες για εγγραφή, σύνδεση κ.λπ. Η προσθήκη υποστηρίζει επίσης κλιμακωτά (και δωρεάν δοκιμαστικά) προγράμματα συνδρομών, email μελών και περιλαμβάνει ενσωματωμένες αναφορές. Επιπλέον λειτουργεί τέλεια με το PayPal και το WooCommerce!

Θέλουν περισσότερα? Εξετάστε το ενδεχόμενο αναβάθμισης σε Συνδρομές μέλους επί πληρωμή Pro. Όταν αναβαθμίζετε, έχετε πρόσβαση στην ενσωμάτωση bbPress, κωδικούς έκπτωσης, reCAPTCHA, συνδρομές σταθερής περιόδου, επαναλαμβανόμενες πληρωμές, υποστήριξη Stripe και πολλά άλλα!

9. Επιθυμητό μέλος Plugin WordPress

Επιθυμητό μέλος Plugin WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το WishList Member είναι μια εξαιρετική προσθήκη μέλους στο WordPress που διαθέτει πάνω από 47.000 ιστότοπους σε όλο τον κόσμο. Αυτό συμβαίνει πιθανώς επειδή το WishList Member είναι μια εύχρηστη λύση που μετατρέπει την πλατφόρμα WordPress σε μια ισχυρή τοποθεσία μέλους σε λίγα λεπτά..

Αυτή η προσθήκη ιδιότητας μέλους WordPress διαθέτει πολλές εξαιρετικές δυνατότητες, όπως απεριόριστα επίπεδα συμμετοχής, εύκολη ενσωμάτωση WordPress, έλεγχο του ποιος βλέπει το περιεχόμενό σας, ευέλικτες επιλογές συμμετοχής, διαδοχική παράδοση περιεχομένου, ενσωματώνει τα έξοδα αποστολής, εύκολη διαχείριση μελών, πρόσβαση περιεχομένου σε πολλαπλά επίπεδα και πολύ περισσότερο.

Επιπλέον, η προσθήκη αποστέλλεται με μπόνους όπως δωρεάν επαγγελματικά θέματα, εικονίδια, οδηγοί υποστήριξης και δωρεάν εκπαίδευση μεταξύ άλλων.

10. S2Member Δωρεάν WordPress Προσθήκη

S2Member Δωρεάν WordPress Προσθήκη

Ψάχνετε για μια επαγγελματική προσθήκη μέλους στο WordPress που ενσωματώνεται με ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καροτσάκια αγορών και άλλες τυπικές δυνατότητες ενός ιστότοπου συνδρομής; Έχετε έναν περιορισμένο προϋπολογισμό και δεν μπορείτε να ξοδέψετε μια περιουσία σε μια προσθήκη μέλους στο WordPress?

Εάν κάποια από τις απαντήσεις σας ήταν ηχηρή ναι, το πρόσθετο συνδρομής S2Member WordPress είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Λάβετε υπόψη ορισμένες από τις δυνατότητες του S2Member, συμπεριλαμβανομένων ευέλικτων και ισχυρών επιλογών (προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε θέμα WordPress χρησιμοποιείτε), εύκολη ενσωμάτωση με PayPal και άλλες πύλες πληρωμής, επαναλαμβανόμενη χρέωση, παρακολούθηση δραστηριοτήτων συνεργατών (δηλ. Προμήθειες), προσαρμοσμένες φόρμες εγγραφής, προσαρμοσμένα πεδία προφίλ , επεκτάσεις plugin και widget, λειτουργίες λίστας αλληλογραφίας και υποστήριξη κοινωνικής δικτύωσης.

Εάν πιστεύετε ότι το S2Member είναι το πρόσθετο συνδρομής WordPress που χρειάζεστε, μπορείτε να επιλέξετε το 100% δωρεάν S2Member Framework που διαθέτει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε χωρίς κόστος!

11. Πρόσθετο MagicMembers WordPress

Πρόσθετο MagicMembers WordPress

Για μία μη επαναλαμβανόμενη τιμή 97 $, μπορείτε να έχετε ένα από τα καλύτερα πρόσθετα συνδρομής WordPress που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο για εσάς. Το MagicMembers είναι μια εξαιρετική προσθήκη μέλους στο WordPress ειδικά αν θέλετε να πουλήσετε μαθήματα ή να στάξετε περιεχόμενο με την πάροδο του χρόνου. Η προσθήκη είναι γνωστή για τις εξαιρετικές δυνατότητες στάγδην περιεχομένου.

Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν ενσωμάτωση με αυτόματους ανταποκριτές όπως AWeber, Constant contact και Mailchimp, συμβατότητα με λειτουργικές μονάδες πληρωμών όπως PayPal Website Payments, eWay, WorldPay, Skrill (επίσημα MoneyBookers) και iDeal, έλεγχος πρόσβασης περιεχομένου, διαχειριστές λήψης για ψηφιακά προϊόντα με δυνατότητα λήψης (ή αυτό που μου αρέσει να ονομάζω DDPs), υποστήριξη μελών πολλαπλών επιπέδων (οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν περισσότερα από ένα επίπεδα συνδρομής), υποστήριξη S3 Amazon, widget για επιπλέον λειτουργίες, υποστήριξη κουπονιών, σύστημα στάγδην περιεχομένου (πιο δημοφιλές χαρακτηριστικό!), Εισαγωγή / Εξαγωγή χρηστών κατά βούληση, δωρεάν υποστήριξη, τακτικές ενημερώσεις και ακόμη και μερικά μπόνους. Δημιουργήστε έναν μοναδικό ιστότοπο ιδιότητας μέλους WordPress και διαχειριστείτε τον χωρίς κόπο χρησιμοποιώντας την προσθήκη MagicMembers.

12. Σύνδεση WordPress Plugin από το WPMUdev

https://premium.wpmudev.org/project/membership/

Το WPMU DEV φιλοξενεί πολλά υπέροχα πρόσθετα. Ένα από αυτά τα υπέροχα πρόσθετα είναι η δημοφιλής προσθήκη μέλους που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο μέλους εύκολα και γρήγορα. Η προσθήκη μέλους του WPMU DEV θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε καταπληκτικούς ιστότοπους συνδρομής στο WordPress, όπως GigaOm, The New York Times και Mixergy, μεταξύ άλλων. Άλλες δυνατότητες μέλους περιλαμβάνουν ευέλικτες επιλογές ιδιότητας μέλους, εύχρηστη διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης, άμεση παράδοση περιεχομένου κατά την πληρωμή, στάγδην περιεχομένου, προσαρμοσμένα επίπεδα συμμετοχής, πολλαπλές πύλες πληρωμής, συμβατότητα με WordPress και BuddyPress, εξαιρετική υποστήριξη, μια προσθήκη eNewsletter για το δικό σας καμπάνιες μέσω email, απεριόριστες ενημερώσεις και πολλά άλλα.

Μπορείτε να επιλέξετε την προσθήκη μέλους ως μέρος της συνδρομής σας στο WPMU DEV. Με αυτό θα έχετε πρόσβαση σε εκπληκτικά πρόσθετα, θέματα, μια εκτεταμένη κοινότητα εμπειρογνωμόνων του WordPress και απεριόριστη υποστήριξη, μεταξύ άλλων. Αρκετά πακέτο, έτσι; Είναι πραγματικά σαν να έχετε τη δική σας προσωπική ομάδα ανάπτυξης WordPress.

13. Συνδρομητική συνδρομή Pro Δωρεάν WordPress Plugin

Πληρωμή Συνδρομών Pro Δωρεάν WordPress Plugin

Με χιλιάδες λήψεις και πληθώρα μοναδικών χαρακτηριστικών, το Paid Membership Pro είναι η πραγματική προσφορά. Το Paid Membership Pro είναι 100% δωρεάν, παίζει καλά με δημοφιλείς επεξεργαστές πληρωμών και διαθέτει εκτεταμένη τεκμηρίωση. Η προσθήκη διαθέτει πολλά επίπεδα συμμετοχής, ευέλικτες επιλογές τιμολόγησης, πρόσβαση σε περιεχόμενο πολλαπλών επιπέδων, ειδοποιήσεις μελών, την επιλογή απόκρυψης διαφημίσεων από premium μέλη και είναι απολύτως έτοιμο για SEO.

Ψάχνετε περισσότερα; Ο προγραμματιστής έχει δημιουργήσει αρκετά φοβερά πρόσθετα. Προσθέστε λειτουργίες για PayPal Express, αυτόματες ανανεώσεις, ενσωμάτωση BuddyPress, δωρεές, εισαγωγή χρηστών, σήματα μελών και άλλα.

14. aMember Pro WordPress Plugin

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το aMember Pro είναι ένα πολύ ευέλικτο και φιλικό προς το χρήστη πρόσθετο συνδρομής WordPress που θα σας βοηθήσει να αποδεχτείτε πληρωμές συνδρομής, να κάνετε λήψη λήψεων και ψηφιακό περιεχόμενο, να στείλετε ενημερωτικά δελτία, να εκτελέσετε το δικό σας πρόγραμμα θυγατρικών, να ενσωματώσετε εύκολα την online κοινότητά σας με το WordPress και ακόμη και να διαχειριστείτε χρήστες / μέλη. Η προσθήκη έρχεται με έναν τόνο άλλων συναρπαστικών λειτουργιών, όπως διαχείριση μέσω διαδικτύου, υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών και δωρεάν εγκατάσταση, μεταξύ άλλων. Στα 179,95 δολάρια, το aMember Pro είναι λίγο ακριβό.

15. Πρόσθετο WP-Members Δωρεάν WordPress

Πρόσθετο μέλους WP-μελών

Το WP-Members είναι ένα δημοφιλές δωρεάν πρόσθετο ιδιότητας μέλους WordPress που συνοδεύεται από πολλές εξαιρετικές δυνατότητες. Λειτουργεί έξω από το κουτί, είναι εύκολο να εγκατασταθεί και να αρχίσει να χρησιμοποιείται, να δημιουργεί περιεχόμενο μόνο για μέλη, η εγγραφή και η σύνδεση είναι συμβατή με το περιεχόμενο και το θέμα σας, προσαρμοσμένο widget σύνδεσης, προσαρμοσμένες επιλογές πεδίου εγγραφής, επιλογή έγκρισης διαχειριστή για νέους χρήστες, ενσωμάτωση CAPTCHA, πολλά άγκιστρα για προσαρμοσμένες επεκτάσεις. Αυτή η προσθήκη είναι μια εξαιρετική και προσιτή επιλογή για βασικές συνδρομές στον ιστότοπό σας στο WordPress.

16. Πρόσθετο μέλους OptimizePress WordPress

Πρόσθετο μέλους OptimizePress WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Από τον ιστότοπό τους, “Η βελτιστοποίηση είναι ο νέος τρόπος δημιουργίας σελίδων πωλήσεων σελίδων προορισμού με υψηλή μετατροπή και πύλες συμμετοχής.” Από αυτήν την απλή εισαγωγή, μπορείτε να αποκομίσετε άμεσα τα οφέλη του OptimizePress. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε πύλες μελών, ιστολόγια εξουσιοδότησης, σελίδες πωλήσεων, πλήρεις διοχετεύσεις εκκίνησης και μετατροπή σελίδων προορισμού.

Αυτό το πρόσθετο ιδιότητας μέλους WordPress διαθέτει εκπληκτικά χαρακτηριστικά, όπως φιλικό προς κινητά σχεδιασμό, χρήσιμα διαδικτυακά σεμινάρια, ένα πλήρες σύστημα καταγραφής, το σύστημα LiveEditor για δημιουργία και επεξεργασία σε πραγματικό χρόνο, πλήρως ενσωματωμένο με WordPress και πάνω από τριάντα (30+) πρότυπα. Το OptimizePress κοστίζει μεταξύ 97 και 197 $.

17. Πρόσθετο μέλους ARMember WordPress

Πρόσθετο μέλους ARMember WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Υπάρχει η πληθώρα των προσθηκών ιδιότητας μέλους του WordPress εκεί έξω, αλλά δεν έχουν όλες τις δυνατότητες που μπορεί να χρειαστείτε για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας. Μερικά από αυτά προσφέρουν ξεχωριστά επίπεδα ιδιότητας μέλους και δυνατότητα διαχείρισης συνδρομών, ενώ άλλα είναι απλά για την πώληση συνδρομής σε ένα επίπεδο. Μερικά από αυτά έρχονται με τις εκτεταμένες πύλες πληρωμών, τον έλεγχο πρόσβασης περιεχομένου, την εύκολη ενσωμάτωση και άλλες ισχυρές δυνατότητες για τη δημιουργία ιστότοπου μέλους WordPress χωρίς προβλήματα.

Αν ψάχνετε για πακέτο all-in-one που έχει προστεθεί με την ποικιλία πρόσθετων και αναφερόμενων χαρακτηριστικών, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Το πρόσθετο ARMember WordPress οδηγεί την επιχείρησή σας στην κορυφή της επιτυχίας με την ικανότητά της να δημιουργεί την πλήρη σουίτα συστήματος συμμετοχής.

Το ARMember είναι ένα ελβετικό μαχαίρι της προσθήκης μέλους στο WordPress. Η καλύτερη προσθήκη μέλους στο WordPress έγινε ακόμα καλύτερη με πολλούς αποκλειστικούς χαρακτηριστικούς. Ας δούμε λοιπόν κάθε λειτουργία ένα προς ένα για να σας δώσουμε μια σταθερή κατανόηση και λόγους για να δοκιμάσετε την προσθήκη μέλους στο ARMember WordPress.

Το ARMember διαθέτει μοναδική και απλούστερη μέθοδο για τον οδηγό ρύθμισης συμμετοχής, ο οποίος δημιουργεί τον ενιαίο σύντομο κώδικα για να κάνει τη θεραπεία ολόκληρης της διαδικασίας συμμετοχής απλή και πλεονεκτική. Μαζί με αυτό, έρχεται με το ενσωματωμένο πρόγραμμα δημιουργίας φορμών για να δημιουργήσει μια δελεαστική φόρμα σύνδεσης και εγγραφής WordPress με πολλές άλλες προσαρμογές σχεδιασμού. Επιλέξτε από διάφορα μοντέλα μελών. Εκτός από την προσθήκη κοινωνικών συνδέσεων, ρυθμίστε έναν κύκλο πληρωμών, ενεργοποιήστε συνδρομές πολλαπλών επιπέδων, προσθέστε μια δωρεάν δοκιμή και συγχρονίστε με το WooCommerce. Το ARMember προσφέρει μοναδικές επιλογές για προσκλήσεις μελών, κλείδωμα λογαριασμού και εγγραφές σε δύο βήματα.

Σε αντίθεση με άλλες προσθήκες μελών, το ARMember έρχεται επίσης με ενσωματωμένες ενσωματώσεις που προσφέρουν άλλες προσθήκες ως πρόσθετα επί πληρωμή. Επιπλέον, είναι ένα πλήρες πακέτο για τη δημιουργία συστήματος συμμετοχής χωρίς να έχει καν βασικό υπόβαθρο προγραμματισμού.

18. Πρόσθετο WooCommerce Memberships

Πρόσθετο WooCommerce Memberships

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια συνδρομή για το κατάστημά σας, τότε μία από τις καλύτερες επιλογές είναι το WooCommerce Memberships. Με αυτό μπορείτε να δημιουργήσετε και να πουλήσετε συνδρομές, οι οποίες με τη σειρά τους παρέχουν στους χρήστες πρόσβαση σε μια επιλογή προϊόντων στο WooCommerce Store σας. Μπορείτε επίσης να ορίσετε επιλογές για να παραχωρήσετε πρόσβαση σε συνδρομές μετά την αγορά ενός προϊόντος, ετήσιες ή μηνιαίες συνδρομές ή να εκχωρήσετε μη αυτόματα συνδρομές για μέλη “μόνο για πρόσκληση”.

Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό είναι η πρόσβαση σε περιεχόμενο στάγδην. Με τις συνδρομές WooCommerce μπορείτε να παραχωρήσετε πρόσβαση σε διάφορα περιεχόμενα ή προϊόντα βάσει της διάρκειας μέλους (1 εβδομάδα, 1 μήνας, 1 έτος, κ.λπ.). Μπορείτε επίσης να προσφέρετε στο μέλος αποκλειστική αποστολή ή εκπτώσεις.

19. Τελική ιδιότητα μέλους

plugin απόλυτα μέλη pro wordpress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Ultimate Membership Pro είναι ένα πρόσθετο WordPress για τη συνδρομή και τη διαχείριση συνδρομών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη δημιουργία περιεχομένου μόνο για μέλη στον ιστότοπό σας στο WordPress. Με αυτήν την προσθήκη μπορείτε να δημιουργήσετε έσοδα από το περιεχόμενό σας σε χρόνο μηδέν!

Η δημιουργία περιεχομένου μόνο για μέλη είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκομίσετε επιπλέον έσοδα από το ιστολόγιό σας και με το Ultimate Membership Pro έχετε πολλές επιλογές για τον τρόπο ρύθμισης ειδικού περιεχομένου μόνο για τα μέλη σας. Μια επιλογή είναι να δημιουργήσετε σελίδες μόνο για τα μέλη σας, αλλά έχετε επίσης την επιλογή να περιορίσετε μόνο το περιεχόμενο σε μια σελίδα αντί για ολόκληρη τη διεύθυνση url.

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό του Ultimate Membership Pro είναι η επιλογή δημιουργίας επιπέδων συνδρομής. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε επιπλέον περιεχόμενο ή προνόμια (όπως δωρεάν ebook ή ακόμη και ειδικούς κωδικούς κουπονιών) για όσους έχουν premium συνδρομές. Και μην ανησυχείτε για τη συλλογή πληρωμών, καθώς το Ultimate Membership Pro υποστηρίζει πολλαπλές πύλες πληρωμών (PayPal, Scribe κ.λπ.) καθώς και μεμονωμένες και επαναλαμβανόμενες πληρωμές.

Άλλες εκπληκτικές δυνατότητες προσθηκών περιλαμβάνουν την ενσωμάτωση μάρκετινγκ μέσω email με 9 δημοφιλείς πλατφόρμες, υποστήριξη μετάφρασης, κοινωνικές συνδέσεις, προσαρμοσμένες ανακατευθύνσεις, επιλογές σχεδίασης και πρότυπα συν πολλά άλλα. Παρακάτω αναφέρονται περισσότερες δυνατότητες ή μπορείτε να ελέγξετε την προεπισκόπηση για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Ultimate Membership Pro.

Τελικές σκέψεις για τις καλύτερες προσθήκες μέλους στο WordPress

Ένας ιστότοπος ιδιότητας μέλους WordPress είναι ένα εξαιρετικό επιχειρηματικό μοντέλο με πολλές δυνατότητες ανάπτυξης. Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο ιδιότητας μέλους WordPress, τώρα έχετε 15+ από τα καλύτερα πρόσθετα συνδρομών WordPress για να κάνετε το βαρύ ανυψωτικό για εσάς.

Αφιερώστε χρόνο για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Όλα τα καλύτερα καθώς δημιουργείτε έναν εκπληκτικό ιστότοπο ιδιότητας μέλους στο WordPress!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me