15 καλύτερες μορφές βαρύτητας Addons & Extensions

Πρόσθετα & επεκτάσεις βέλτιστων φορμών

Το Gravity Forms είναι ένα όνομα που πρέπει να ληφθεί υπόψη στη θέση δημιουργού φόρμας WordPress. Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος σχεδιαστής ή προγραμματιστής, το Gravity Forms σας προσφέρει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ισχυρές φόρμες επικοινωνίας. Επιπλέον, είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση και επέκταση, καθιστώντας το ένα διάσημο εργαλείο δημιουργίας φορμών για πολλούς χρήστες του WordPress.


Και για ένα τόσο ισχυρό και δημοφιλές πρόσθετο δημιουργίας φόρμας, μπορείτε να περιμένετε πολλά δωρεάν και premium πρόσθετα. Γιατί όμως τα πρόσθετα είναι ακόμη απαραίτητα, καθώς η φόρμα δημιουργίας είναι ήδη ισχυρή λύση?

Λοιπόν, για αρχάριους, τα πρόσθετα παρέχουν βαθύτερη ενοποίηση με το WordPress, καθώς μπορείτε να ενσωματώσετε σε τρίτους παρόχους υπηρεσιών, π.χ. λογισμικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, CRM, εργαλεία υποστήριξης κ.λπ..

Δεύτερον, και αυτό σχετίζεται με τον προηγούμενο λόγο, τα πρόσθετα συνήθως συνοδεύονται από πρόσθετα χαρακτηριστικά που δεν αποτελούν αρχικά μέρος των Gravity Forms.

Τρίτον, τα πρόσθετα σας εξοικονομούν πολλά χρήματα και χρόνο, καθώς δεν χρειάζεται να προσλάβετε έναν ακριβό προγραμματιστή για να προσθέσετε κάθε επιπλέον δυνατότητα που χρειάζεστε.

Στη σημερινή ανάρτηση, καλύπτουμε μερικά από τα καλύτερα από τα καλύτερα πρόσθετα Gravity Forms που σας επιτρέπουν να μεταφέρετε τις φόρμες σας στο επόμενο επίπεδο. Σας ενθαρρύνουμε να πάτε μόνο για πρόσθετα που ικανοποιούν τον προϋπολογισμό και τις ανάγκες σας.

Και αν αναρωτιέστε, καλύπτουμε τόσο τα επίσημα όσο και τα πρόσθετα τρίτου μέρους. Αυτό σημαίνει ότι πριν φτάσουμε στο τέλος, θα έχετε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να υπερφορτώσετε τις φόρμες επικοινωνίας σας πριν από την επόμενη υποβολή σας.

Απολαύστε μέχρι το τέλος και μην φύγετε χωρίς να μοιραστείτε τις πολύτιμες συμβουλές και σκέψεις σας!

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

1. Gravity Forms Βασικά πρόσθετα

Gravity Forms Βασικά πρόσθετα

Ακριβώς από το στάβλο των Gravity Forms έρχεται ένα καταπληκτικό πρόσθετο πακέτο. Μόλις αγοράσετε μια Άδεια Basic, Pro ή Elite, θα έχετε άμεση πρόσβαση σε Βασικά πρόσθετα που σας βοηθούν να ενσωματώσετε τις Φόρμες Gravity με μερικούς παρόχους μάρκετινγκ email.

η βαρύτητα σχηματίζει βασικά πρόσθετα

Μιλώ για ActiveCampaign, MailChimp, Mad Mimi, AWeber, Constant Contact και οκτώ άλλες υπηρεσίες μάρκετινγκ email. Εκτός από αυτούς τους παρόχους μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Gravity Forms δεν προσφέρει κανένα άλλο πρόσθετο για τη Βασική Άδεια, το οποίο κοστίζει 59 δολάρια ανά έτος για έναν ιστότοπο με αυτόματες ενημερώσεις και τυπική υποστήριξη.

2. Gravity Forms Pro πρόσθετα

Πρόσθετα Gravity Forms Pro

Κατανοούμε ότι θα θέλατε να προσθέσετε περισσότερα από τις δυνατότητες του ενημερωτικού δελτίου στις φόρμες σας, επομένως οι καλοί στο Gravity Forms σας έφεραν το πακέτο πρόσθετων Gravity Forms Pro, διαθέσιμο μόνο με έγκυρη άδεια Pro ή Elite.

Πέρα από τα Βασικά πρόσθετα, έχετε 16 ακόμη πρόσθετα που αναμφίβολα θα φέρουν επανάσταση στην εμπειρία σας με τις Φόρμες Gravity.

η βαρύτητα σχηματίζει υπέρ πρόσθετα

Για αρχάριους, μπορείτε τώρα να ενσωματώσετε φόρμες βαρύτητας με το Zapier που σημαίνει ότι έχετε, με το πάτημα ενός κουμπιού, πρόσβαση σε περισσότερες από 1.000 άλλες ενσωματώσεις (ή εφαρμογές ιστού). Δεύτερον, διαθέτετε το πρότυπο PayPal Payments Standard, που σημαίνει καλά πράγματα εάν θέλετε να προσθέσετε πληρωμές στις φόρμες σας.

Τι άλλο? Ασε με να δω. Ω ναι, λαμβάνετε άλλα πρόσθετα όπως Agile CRM, Dropbox, Slack, Trello, Help Scout, Campfire, Breeze, Pipe Video Recording και Highrise. Η άδεια Pro κοστίζει 159 δολάρια δολάρια ετησίως για τρεις ιστότοπους με αυτόματες ενημερώσεις και τυπική υποστήριξη.

3. Gravity Forms Elite πρόσθετα

Το Gravity Forms Elite πρόσθετα

Για τον χρήστη ισχύος Gravity Forms, έχετε Elite Add-Ons, το μεγαλύτερο και πιο ισχυρό πακέτο των τριών. Για αρχάριους, το πακέτο υποστηρίζει απεριόριστους ιστότοπους και είναι έτοιμο για πολλές τοποθεσίες WordPress. Επιπλέον, λαμβάνετε υποστήριξη προτεραιότητας και συνολικά 43 πρόσθετα.

Εάν διαθέτετε την Άδεια Pro, η αναβάθμιση στην Άδεια Elite σάς προσφέρει επιπλέον 14 πρόσθετα όπως 2Checkout, Authorize.net, Κουπόνια, Μερικές Καταχωρήσεις, Έρευνες, Δημοσκοπήσεις, εγγραφή χρηστών και webhooks για να σας δώσουμε μια γεύση από το τι να προσδοκώ.

η βαρύτητα σχηματίζει ελίτ πρόσθετα

Η άδεια Elite σας δίνει 259 δολάρια δολάρια ετησίως. Θα λάβετε αναλυτική τεκμηρίωση για όλες τις άδειες, οπότε επιλέξτε τι λειτουργεί για εσάς και ξεκινήστε.

4. Gravity Forms Styles Pro

Gravity Forms Styles Pro

Κοιτάξτε αυτό, είμαστε ήδη στο νούμερο τέσσερα, με τα επίσημα πρόσθετα Gravity Forms να παίρνουν τις τρεις πρώτες θέσεις. Ποια είναι η βιασύνη; Θέλετε να ανακαλύψετε πώς μπορείτε να διαμορφώσετε τις φόρμες σας σαν επαγγελματίας χωρίς να αγγίξετε μια γραμμή κώδικα; Εάν αυτό είναι ένα ηχηρό ναι, σίγουρα δεν μπορείτε να περάσετε το πρόσθετο Gravity Forms Styles Pro.

Όσον αφορά το στυλ των φορμών σας, το πρόσθετο Gravity Forms Styles Pro οδηγεί στο πακέτο. Το πρόσθετο σάς επιτρέπει να δημιουργείτε, να προσαρμόζετε και να σχεδιάζετε μορφές διάταξης, πεδία, κουμπιά, ραδιόφωνα, πλαίσια ελέγχου και ούτω καθεξής.

Επιπλέον, έχετε πάνω από 2.000 εικονίδια γραμματοσειράς και Υλικά. Επιπλέον, έχετε προκατασκευασμένα θέματα στυλ για να ξεκινήσετε. Και με περισσότερες επιλογές από ό, τι θα χρειαστείτε ποτέ, μπορείτε να προσαρμόσετε στοιχεία όπως χρώματα και πλάτη περιγράμματος, ακτίνα περιγράμματος, χρώμα γραμματοσειράς, φόντο, γραμματοσειρά ετικέτας, μέγεθος και χρώμα και θα μπορούσα να συνεχίσω και να συνεχίσω.

Χάρη σε μια έξυπνη διεπαφή διαχειριστή, δεν χρειάζεται να σκάβετε κώδικα ή να παλεύετε! Το σημαντικό είναι να προσθέσετε υπέροχα στυλ. Αυτό το πρόσθετο σχεδίασης φόρμας σας προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες δημιουργίας όμορφα ανταποκρινόμενων φορμών που αυξάνουν τα ποσοστά μετατροπών σας.

5. Ομαλή παρακολούθηση για μορφές βαρύτητας (δωρεάν)

Ομαλή παρακολούθηση για μορφές βαρύτητας

Θέλετε να προσθέσετε παρακολούθηση συμβάντων στις φόρμες Gravity Forms; Φυσικά, είστε και θα λατρέψετε το πρόσθετο Event Tracking for Gravity Forms.

Χάρη σε αυτό το πρόσθετο Gravity Forms, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε παρακολούθηση συμβάντων στις Φόρμες Gravity χρησιμοποιώντας το Google Analytics, το Google Tag Manager και το Matomo (πρώην Piwik).

Εκτός αυτού, μπορείτε να ρυθμίσετε τη λογική υπό όρους για πολλά συμβάντα, να προσθέσετε σελίδες σελιδοποίησης, να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες κατηγορίες συμβάντων, ενέργειες, ετικέτες και τιμές. Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε δυναμικές τιμές συμβάντων σε φόρμες πληρωμής και ούτω καθεξής.

6. Ρυθμιστικό επαφής WP (δωρεάν)

Ρυθμιστικό επαφής WP

Αν γνωρίζετε πολύ καλά τη δική σας, ξέρετε ότι έχω κάτι για απλά εργαλεία που διευκολύνουν την εργασία σας. Το WP Contact Slider είναι ένα τέτοιο εργαλείο. Αντί να δημοσιεύσετε τη φόρμα σας σε μια δική της σελίδα, μπορείτε να εμφανίσετε τις φόρμες επικοινωνίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο χρησιμοποιώντας ένα κουμπί επαφής.

Όταν ο επισκέπτης σας κάνει κλικ στο κουμπί επαφής, η φόρμα σας προβάλλεται, πράγμα που κάνει ακριβώς το πρόσθετο WP Contact Slider.

Θυμάστε ότι η αναθεώρηση WP Optin Wheel κάναμε πριν από μερικές εβδομάδες; Πού το slide-in popup έφερε έναν τροχό τύχης για να ενισχύσει τις μετατροπές; Λοιπόν, το WP Contact Slider κάνει κάτι παρόμοιο, αλλά αντί για έναν τροχό τύχης, η φόρμα Gravity Forms βρίσκεται στο επίκεντρο.

Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλαπλά ρυθμιστικά για προβολή σε συγκεκριμένες αναρτήσεις ή σελίδες. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές θέσεις για να εμφανιστεί το κουμπί επαφής, συμπεριλαμβανομένης της αριστεράς ή της δεξιάς πλευράς του ιστότοπού σας. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση του κουμπιού επαφής σας και τις φόρμες διαφάνειας για να ταιριάζει με την επωνυμία σας.

Το WP Contact Slider είναι εύκολο να ρυθμιστεί και να χρησιμοποιηθεί. Επιπλέον, έρχεται με ένα Ultimate πρόσθετο πακέτο που έρχεται με ακόμη πιο εκπληκτικά χαρακτηριστικά.

7. Μορφές Surbma Divi & Gravity (δωρεάν)

Μορφές Surbma Divi & Gravity

Χρησιμοποιείτε το θέμα Divi by Elegant Themes; Εάν ναι, πιθανότατα γνωρίζετε ήδη τα θέματα που διατίθενται με κάποια φανταστικά στυλ για όλα τα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των εντύπων επικοινωνίας.

Εάν θέλετε να ταιριάξετε τα στυλ Gravity Forms με αυτό που έχει το θέμα Divi για τις φόρμες του, θα λατρέψετε το πρόσθετο Surbma Divi & Gravity Forms.

Εκτός από το να παντρευτείς το στυλ φόρμας σου, το πρόσθετο προσθέτει στιλ απόκρισης στα Gravity Forms, τα οποία είναι βολικά αν έχεις σύνθετες φόρμες.

Το πρόσθετο είναι ελαφρύ και απίστευτα εύκολο στη χρήση, αλλά πρέπει να έχετε το θέμα Divi για να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόσθετο Gravity Forms. Το καλύτερο μέρος είναι ότι το πρόσθετο είναι δωρεάν.

8. Gravity PDF (δωρεάν)

Gravity PDF

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς μπορείτε να δημιουργήσετε αυτόματα έγγραφα PDF από τις υποβολές της φόρμας σας?

Ίσως εκτελείτε μια λειτουργία που βασίζεται σε υπηρεσίες και θέλετε να δημιουργήσετε φόρμες παραγγελίας PDF από τα δεδομένα που υποβάλλουν οι χρήστες στις φόρμες σας. Ή ίσως θέλετε να δημιουργήσετε φύλλα εκτύπωσης ραντεβού.

Δεν έχει σημασία τι θέλετε να πετύχετε. Αν θέλετε να δημιουργήσετε έγγραφα PDF από υποβολές φόρμας, θέλετε το πρόσθετο Gravity PDF.

Κυρίες και κύριοι, το Gravity PDF είναι ένα απλό αλλά αρκετά χρήσιμο πρόσθετο Gravity Forms. Το πρόσθετο έρχεται με μια σειρά από εκπληκτικές δυνατότητες δημιουργίας PDF που θα αναρωτιέστε γιατί είναι δωρεάν. Κάνει τη δημιουργία εγγράφων PDF από τα δεδομένα των χρηστών το περιεχόμενο των τέταρτων μαθητών.

Τι χαρακτηριστικά μιλάμε;?

Πρώτον, δεν χρειάζεστε API τρίτων, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε τον πλήρη έλεγχο των εντύπων και των εγγράφων PDF. Δεύτερον, μπορείτε αυτόματα να στείλετε email σε έγγραφα PDF και να χρησιμοποιήσετε λογική υπό όρους για να έχετε ακόμη περισσότερη ισχύ.

Τρίτον, μπορείτε να ενσωματώσετε το Gravity PDF με τα επίσημα πρόσθετα πληρωμών Gravity Forms για να περιορίσετε την πρόσβαση σε έγγραφα PDF έως ότου καταγραφεί η πληρωμή.

Τέταρτον, μπορείτε να κάνετε επωνυμία και να προσαρμόσετε το έγγραφο PDF με το λογότυπο, τη γραμματοσειρά, το χρώμα και ακόμη και το μέγεθος χαρτιού. Λάβετε υπόψη ότι το πρόσθετο συνοδεύεται από τέσσερα προκατασκευασμένα πρότυπα για να ξεκινήσετε αμέσως.

Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν διαχείριση γραμματοσειρών, ώστε να μπορείτε να εγκαταστήσετε τις γραμματοσειρές και τις ρυθμίσεις ασφαλείας για να ελέγξετε ποιος έχει πρόσβαση στα PDF που δημιουργείτε. Επιπλέον, το πρόσθετο Gravity PDF έρχεται με εξαιρετικές επεκτάσεις που σημαίνει ότι μπορείτε να πετύχετε πολλά περισσότερα εξοικονομώντας πολύ χρόνο.

9. Προνόμια βαρύτητας

προνόμια βαρύτητας

Με τα επίσημα πρόσθετα πακέτα Gravity Forms να κυριαρχούν στο πρώτο μέρος αυτής της ανάρτησης, θα νομίζατε ότι είχαμε αρκετά πακέτα, αλλά κάνετε λάθος. Παρουσιάζουμε το Gravity Perks, ένα ισχυρό πακέτο πρόσθετων Gravity Forms από την ομάδα Gravity Wiz.

Το Gravity Perks είναι μια συλλογή με περισσότερα από 30 πρόσθετα για Gravity Forms. Ή όπως το θέτει ο προγραμματιστής:

Το Gravity Perks είναι μια πλατφόρμα και σύστημα παράδοσης για «προνόμια». Εγκαταστήστε τα προνόμια βαρύτητας και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε όποια προνόμια κάνουν το Gravity Forms πιο εκπληκτικό για εσάς. Είναι σαν το Jetpack αλλά ειδικά για τα Gravity Forms.

Χρειάζεται να πω περισσοτερα? Ω περιμένετε, μπορείτε να περιμένετε πρόσθετα όπως:

  • Ένθετες φόρμες για σύνθετες φόρμες
  • Ένα πρόσθετο για την αυτόματη συμπλήρωση των πεδίων φόρμας
  • Υπό όρους λογική τιμολόγηση
  • Προεπισκόπηση υποβολής, ώστε οι χρήστες να μπορούν να επιβεβαιώσουν πληροφορίες πριν υποβάλουν τη φόρμα
  • Καταμέτρηση λέξεων
  • Αυτόματη σύνδεση
  • Και πολλά άλλα

Το Gravity Wiz προσφέρει τρία πακέτα τιμών, δηλαδή Basic (49 $ / έτος), Advanced (129 $ / έτος) και Pro (259 $ ετησίως). Επιλέξτε ένα σχέδιο που είναι κατάλληλο για εσάς.

10. Gravity Forms Entries στο Excel

Gravity Forms Entries στο Excel

Κρυμμένο σε ένα βουνό του Gravity Forms add-ons είναι ένα στολίδι που ίσως προσπαθούσατε να βρείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παιδιά, πείτε ένα μεγάλο γεια σε Gravity Forms Entries στο Excel. Χωρίς να εργάζεστε σκληρά από την πλευρά σας, μπορείτε πλέον να εξάγετε όλες τις εγγραφές από το Gravity Forms απευθείας στο Excel.

Το πρόσθετο ωθεί τα δεδομένα σε ένα αρχείο .CSV και, στη συνέχεια, δημιουργεί μια μοναδική και ασφαλή διεύθυνση URL λήψης. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε λήψη των δεδομένων ή να στείλετε τη διεύθυνση URL σε οποιονδήποτε χρειάζεται πρόσβαση στο αρχείο Excel χωρίς να δημιουργήσετε νέους λογαριασμούς χρηστών.

Το πρόσθετο έρχεται με πολλά άγκιστρα που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε την έξοδο του Excel όπως θέλετε. Επίσης, υπάρχει ένας υπέροχος ιστότοπος τεκμηρίωσης για να ξεκινήσετε και πολλοί χρήστες επαινούν τον προγραμματιστή για αστρική υποστήριξη, ακόμη και αν το πρόσθετο είναι δωρεάν.

11. Gravity Forms Image Επιλογές

Gravity Forms Image Επιλογές

Αντί να προσθέσετε χίλιες λέξεις στο κουμπί επιλογής ή στις ετικέτες του πλαισίου ελέγχου, απλώς εισαγάγετε μια εικόνα. Το πρόσθετο Gravity Forms Image Choices κάνει εύκολη την επιλογή εικόνας για όλα τα πεδία ραδιοφώνου, πλαισίου ελέγχου, έρευνας, δημοσκόπησης, κουίζ και προϊόντων.

Δεν χρειάζεται να προσθέσετε HTML στις ετικέτες φόρμας σας. Με το Gravity Forms Image Choices έχετε μια γνωστή διεπαφή χρήστη WordPress και περιήγηση στη βιβλιοθήκη πολυμέσων για να επιλέξετε και να εισαγάγετε την εικόνα σας. Και διατηρείται ξεχωριστό από το κείμενο της ετικέτας σας.

Οι Gravity Forms Image Choices λειτουργούν ακριβώς έξω από το κουτί με τα υπάρχοντα πρόσθετα όπως κουμπιά επιλογής, κουτάκια, πρόσθετα δημοσκοπήσεων, πρόσθετα έρευνας, προσθήκη κουίζ και ακόμη και πεδία επιλογής προϊόντος και προϊόντος.

Οπτικοποιήστε τα πεδία φόρμας Gravity με εικόνες και σταματήστε να προσθέτετε σήμανση στις ετικέτες φόρμας για πάντα. Ενώ οι Gravity Forms Image Choices έρχονται με κάποιο προεπιλεγμένο στυλ, είναι εύκολο να εφαρμόσετε τα δικά σας στυλ για να δώσετε στα πεδία μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση.

12. Μαζικές ενέργειες για μορφές βαρύτητας

Μαζικές ενέργειες για μορφές βαρύτητας

Οι μαζικές ενέργειες για φόρμες βαρύτητας καθιστούν τη μακρά διαδικασία επεξεργασίας μεγάλων σχημάτων βαρύτητας. Μπορεί κυριολεκτικά να μειώσει την επεξεργασία πεδίου φόρμας αξίας ωρών και τη γενική επεξεργασία φόρμας μεγάλων φορμών, από μία ώρα, έως και λίγα λεπτά. Οι φόρμες μαζικής ενέργειας για βαρύτητα χρησιμοποιούν ένα οικείο και απλοποιημένο περιβάλλον εργασίας χρήστη για να κάνουν τις φόρμες επεξεργασίας γρήγορα και εύκολα.

Πρέπει να διαγράψετε γρήγορα πολλά πεδία σε Φόρμες βαρύτητας; Οι φόρμες μαζικής ενέργειας για βαρύτητα σάς επιτρέπουν να επιλέξετε πολλαπλά όλα τα πεδία που θέλετε να καταργήσετε και με το πάτημα ενός κουμπιού, διαγράφονται όλα τα ανεπιθύμητα πεδία στη φόρμα σας. Καταπληκτικό όταν έχετε 20 + πεδία στη φόρμα σας.

Θέλετε να αντιγράψετε πεδία; Απλώς επιλέξτε οποιονδήποτε αριθμό πεδίων φόρμας, κάντε κλικ στο κουμπί κλώνου ή διπλότυπου και έχετε αντιγράψει αμέσως οποιονδήποτε αριθμό πεδίων φόρμας στη φόρμα σας, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η αντιγραφή είναι εξίσου εύκολη. Απλώς επιλέξτε το κουμπί αντιγραφής σε φόρμα για να κλωνοποιήσετε αυτά τα πεδία σε άλλη φόρμα. Ιδανικό για γρήγορη δημιουργία νέων φορμών με τα ίδια ή παρόμοια πεδία φόρμας.

Επιπλέον, η λειτουργία αναδιάταξης των μαζικών ενεργειών για φόρμες βαρύτητας καθιστά πολύ γρήγορη τη μεταφορά μεμονωμένων ή πολλαπλών πεδίων φόρμας. Λάβετε τα πεδία φόρμας με τη σειρά που θέλετε σε δευτερόλεπτα. Επιλέξτε 1 ή όλα τα πεδία σας και αναδιατάξτε εύκολα τα πεδία σας.

13. Μορφές βαρύτητας στο Word

Μορφές βαρύτητας σε Word

Το Gravity Forms to Word Document Autofill Plugin είναι μια ολοκληρωμένη λύση αυτοματοποίησης εγγράφων για το WordPress. Δεν χρειάζεται πλέον σπατάλη χρόνου χειροκίνητης αποστολής Email σε πελάτες, με το πρόσθετο Word Document Auto-fill, όλα είναι αυτοματοποιημένα.

Τα δεδομένα που συλλέγονται από φόρμες μετατρέπονται σε έγγραφα του Word που μπορούν εύκολα να ληφθούν ή να αποσταλούν μέσω email σε οποιονδήποτε. Η λήψη δεδομένων από τη φόρμα σας είναι τόσο απλή όσο η δημιουργία ενός νέου εγγράφου Word, η αντιστοίχιση τους στα πεδία φόρμας και η δημιουργία του εγγράφου. Μπορείτε να ανεβάσετε οποιονδήποτε αριθμό προτύπων εγγράφων και να τα χαρτογραφήσετε σε πεδία φόρμας.

Η προσθήκη περιλαμβάνει τόνους επιλογών για την αποστολή απεριόριστων προτύπων εγγράφων του Word, χαρτογράφηση των προτύπων σας σε φόρμες (έτσι κάθε φορά που συμπληρώνεται μια Φόρμα βαρύτητας, δημιουργούνται συσχετισμένα έγγραφα), δημιουργείτε έγγραφα εν πτήσει με την υποβολή της φόρμας Gravity και, στη συνέχεια, κατεβάζετε, αποστέλλετε με email ή αναδημιουργήστε έγγραφα όπως απαιτείται.

14. Φόρμες βαρύτητας σε λύση αυτόματης συμπλήρωσης PDF

Φόρμες βαρύτητας σε λύση αυτόματης συμπλήρωσης PDF

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Ρύθμιση αυτόματων ανταποκριτών με τις φόρμες βαρύτητας σε αυτόματη συμπλήρωση PDF! Ένας από τους καλύτερους τρόπους δημιουργίας γεφυρών με τους υπάρχοντες και τους πιθανούς πελάτες σας είναι να τους διατηρείτε στο βρόχο πληροφοριών ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, είναι σχεδόν αδύνατο να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με μη αυτόματο τρόπο, κάθε φορά που συμπληρώνουν μια φόρμα στον ιστότοπό σας.

Η καλύτερη εναλλακτική λύση είναι ο προκαθορισμός email αυτόματης απόκρισης που μπορούν να σταλούν στους συνδρομητές σας, όταν συμπληρώνουν οποιαδήποτε φόρμα. Το Gravity Forms to PDF Auto-Fill Plugin είναι μια τέτοια λύση, η οποία δημιουργεί αρχεία PDF των πληροφοριών που εισάγονται από τους χρήστες σας και τα στέλνει αυτόματα μόλις υποβληθεί η φόρμα.

Πρώτα πρέπει να δημιουργήσετε μια φόρμα βαρύτητας. Στη συνέχεια, σχεδιάστε ένα πρότυπο PDF με τα ίδια ακριβώς πεδία φόρμας και ορίστε το όνομα του πεδίου φόρμας βαρύτητας ως το όνομα του προτύπου PDF. Στη συνέχεια, ανεβάστε και δημοσιεύστε το από τις ρυθμίσεις αυτόματης συμπλήρωσης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πρότυπο email – απλώς προσθέστε αναγνωριστικά email παραλήπτη και προσθέστε ένα προσαρμοσμένο μήνυμα για την αυτόματη απάντηση. Μόλις εφαρμοστούν όλες αυτές οι ρυθμίσεις, η προσθήκη αρχίζει να στέλνει αυτοματοποιημένα αρχεία PDF ως συνημμένα σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάθε φορά που ένας χρήστης συμπληρώνει τη φόρμα στον ιστότοπό σας.

Λάβετε υπόψη ότι η προσθήκη κάνει την προσθήκη των αρχείων PDFTK στον ριζικό φάκελο του διακομιστή σας. Επομένως, ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσετε με τον διαχειριστή του διακομιστή σας για αυτό, σε περίπτωση που ο ιστότοπός σας διαθέτει κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας. Αλλά wΜε όλες τις προϋποθέσεις και τις ρυθμίσεις που ισχύουν, το πρόσθετο Gravity Forms to PDF Auto-Fill κάνει την αποστολή αυτόματων ανταποκριτών στους πελάτες σας ένα αεράκι!

15. MailPoet 3

Φόρμες βαρύτητας πρόσθετων - MailPoet 3

Αν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε MailPoet για τα ενημερωτικά δελτία σας και τα έντυπα βαρύτητας για την εγγραφή σας, είστε τυχεροί. Αυτό το δωρεάν πρόσθετο ενσωματώνει απρόσκοπτα μία από τις φόρμες βαρύτητας στη λίστα MailPoet. Με αυτόν τον τρόπο οι νέοι επισκέπτες μπορούν να εγγραφούν εύκολα στο ενημερωτικό δελτίο σας.

Το πρόσθετο υποστηρίζει πεδία για όνομα (πρώτο, τελευταίο) και email, καθώς και πολλές λίστες, έντυπα opt-in (ή opt-out) και προσαρμοσμένα πεδία MailPoet. Με αυτό το δωρεάν πρόσθετο μπορείτε να συγχρονίσετε τις προσαρμοσμένες φόρμες Gravity με το MailPoet σε χρόνο μηδέν!


Οι επιλογές μας για τα καλύτερα πρόσθετα Gravity Forms αγγίζουν διάφορους τομείς, όπως επεξεργασία πληρωμών, στυλ φόρμας, διαχείριση σχέσεων πελατών, ασφάλεια και ούτω καθεξής, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε τώρα να επεκτείνετε τις Φόρμες Gravity πέρα ​​από τις πιο άγριες φαντασίες σας.

Ποια είναι τα αγαπημένα σας πρόσθετα Gravity Forms; Μοιραστείτε μαζί μας στα σχόλια για να συνεχίσετε να αναπτύσσετε αυτήν τη λίστα. Ευχαριστώ!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me