14 καλύτερες προσθήκες Slider για WordPress

Οι καλύτερες προσθήκες Slider για WordPress

Όλοι έχουμε δει ένα ρυθμιστικό ποιότητας όταν ψωνίζουμε στο διαδίκτυο, αλλά τι είναι αυτό που κάνει τα ρυθμιστικά ελκυστικά; Κατ ‘αρχάς, ένα μεγάλο ρυθμιστικό ανταποκρίνεται και λειτουργεί καλά σε σχεδόν οποιοδήποτε tablet ή smartphone. Άλλα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχετε περιλαμβάνουν:


  • Ομαλά κινούμενα εφέ
  • Επίπεδα παράλλαξης
  • Γρήγορη μεταφόρτωση εικόνων
  • Κομψές γραμματοσειρές και κουμπιά

Ορισμένες από αυτές τις λειτουργίες βοηθούν τους κατόχους ιστότοπων, ενώ άλλες δημιουργούν μια ελκυστική οπτική εμπειρία για τους επισκέπτες του ιστότοπου. Δεν είναι όλες αυτές οι λειτουργίες απαραίτητες σε κάθε ιστότοπο, αλλά είναι όλες άξιες μελέτης.

Αυτήν τη στιγμή χρησιμοποιείτε ένα ρυθμιστικό στον ιστότοπό σας; Εάν όχι, είστε τυχεροί, γιατί έχουμε συντάξει μια λίστα με τα καλύτερα πρόσθετα slider για το WordPress. Μερικά είναι premium και μερικά είναι δωρεάν – αλλά καθένα από αυτά έχει ό, τι χρειάζεται για να κάνει τους επισκέπτες του ιστότοπού σας να λένε “wow”. Ας ρίξουμε μια ματιά.

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

1. Nivo Slider

Παράδειγμα Nivo Slider που δείχνει μια κινούμενη εικόνα που ολισθαίνει σε μια άλλη.

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Nivo Slider είναι ένα πρόσθετο freemium με σχεδόν όλες τις λειτουργίες που θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε κάποια απίστευτα εφέ. Είναι δωρεάν, αλλά η διαισθητική διεπαφή της καθιστά εύκολη τη δημιουργία ρυθμιστικών και την προσθήκη τους στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας συντομεύσεις.

Αυτό το πρόσθετο έχει πολλά εφέ μετάβασης στο χέρι για να προβάλλετε τις εικόνες σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να προβάλλετε εκπληκτικά γραφικά που θα μαγεύουν τους επισκέπτες. Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να ελέγξετε ποιες εικόνες θα εμφανίζονται εκμεταλλευόμενες μια σειρά τύπων ρυθμιστικών και η αυτόματη λειτουργία περικοπής εικόνων θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο επεξεργασίας των διαφανειών σας.

Τέλος, το Nivo Slider είναι σκόπιμα ελαφρύ, το οποίο προσφέρει ελάχιστο αντίκτυπο στους χρόνους φόρτωσης της σελίδας σας. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για την προσθήκη ενός ρυθμιστικού στον ιστότοπό σας.

2. Slider Revolution

Πρόσθετο WordPress Slider Premium WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Slider Revolution plugin είναι ένα από τα πιο δημοφιλή slider plugins στην αγορά – και δικαιολογημένα έτσι (είναι ακόμη και ένα από τα δύο premium slider plugins που περιλαμβάνονται στο Total). Παρέχει κομψά, ολισθητικά πλήρους πλάτους που είναι εξαιρετικά ανταποκρινόμενα. Μπορείτε να εφαρμόσετε το ρυθμιστικό σε οποιονδήποτε ιστότοπο, καθώς φαίνεται αξιοσημείωτο σε οποιαδήποτε συσκευή. Η προσθήκη έρχεται επίσης προσυσκευασμένη με βρόχους κινουμένων σχεδίων, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες σας δεν θα μείνουν με ένα παγωμένο ρυθμιστικό αν παραμείνουν στην αρχική σας σελίδα για λίγο.

Τα επίπεδα παράλλαξης του Slider Revolution είναι φανταστικά και το πρόγραμμα επεξεργασίας διαφανειών προβολής χρονολογίου εμφανίζει ένα διαισθητικό περίγραμμα για το πώς θα εμφανίζονται οι εικόνες σας στο ρυθμιστικό. Εκτός από όλα αυτά, η προσθήκη παρέχει έναν επεξεργαστή μεταφοράς και απόθεσης που επιτρέπει στους αρχάριους webmaster να παράγουν επαγγελματικά ρυθμιστικά μέσων. Πρόκειται για ένα ρυθμιστικό πρόσθετο που είναι γεμάτο καλούδια, από πολύγλωσση υποστήριξη έως YouTube πλήρους οθόνης και υποστήριξη βίντεο Vimeo.

3. Μεταβατικό ρυθμιστικό

Μεταβατικό ρυθμιστικό

Η δημιουργία μοναδικών ρυθμιστικών για τον ιστότοπό σας δεν χρειάζεται να είναι δύσκολη. Στην πραγματικότητα δεν απαιτεί καν κωδικοποίηση. Το Transition slider plugin είναι ένα ισχυρό plugin που προσθέτει τόνους χαρακτηριστικών και επιλογών, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας εντυπωσιακά ρυθμιστικά. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το Transition Slider είναι το πρώτο slider plugin του είδους του – χρησιμοποιώντας το WebGL για προηγμένα εφέ που δεν είναι δυνατό με το CSS.

Με το μεταβατικό ρυθμιστικό είναι εύκολο να δημιουργήσετε προηγμένα και πλήρως ανταποκρινόμενα ρυθμιστικά για τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα επεξεργασίας διάταξης ζωντανών ρυθμιστικών, κινούμενες εικόνες HTML5 (24 συμπεριλαμβανομένων ρολό, αναδίπλωσης, τέντωμα, στροβιλισμού και ζουμ), αυτόματης αναπαραγωγής επιπέδου και βρόχου, λειτουργία αφής και σύρετε διαφάνεια, κουμπιά επιπέδου και άλλα. Υπάρχουν επίσης 26 όμορφα διακοσμημένα προ-κατασκευασμένα πρότυπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τα ρυθμιστικά σας (ή απλά να τα χρησιμοποιήσετε ως σημείο εκκίνησης για περαιτέρω προσαρμογή). Επιπλέον, το Transition Slider είναι βελτιστοποιημένο για το SEO του ιστότοπού σας, αποδίδοντας μόνο όταν το ρυθμιστικό είναι ορατό και χρησιμοποιεί αργή φόρτωση για ταχύτερη ταχύτητα σελίδας.

4. Το Theia Post Slider

Theia Post Slider για WordPress

Προσθέστε διαφάνειες στις αναρτήσεις πολλών σελίδων σας με το Theia Post Slider. Αυτό το ρυθμιστικό premium διευκολύνει τη δημιουργία ρυθμιστικών από τις αναρτήσεις πολλών σελίδων, τις σελίδες και τα προϊόντα WooCommerce. Επιλέξτε από 200+ θέματα ρυθμιστικών, 4 εφέ μετάβασης, προσθέστε κεφαλίδες και τίτλους στις διαφάνειες σας και ενεργοποιήστε ακόμη και την ανανέωση διαφημίσεων κατά την πλοήγηση. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε τη ζωντανή προεπισκόπηση διαχειριστή για να δείτε τα ρυθμιστικά σας πριν από τη δημοσίευσή σας.

Ανησυχείτε για το SEO σας; Το Theia είναι βελτιστοποιημένο με μοναδικές διευθύνσεις διαφάνειας, καθώς και εκτιμήσεις για την ταχύτητα, χρησιμοποιώντας AJAX και προφόρτιση για να διατηρείτε τα ρυθμιστικά σας γρήγορα.

Θέλετε να δημιουργήσετε καρουζέλ; Δείτε το πρόσθετο Carousel που βασίζεται στη λειτουργικότητα της Theia για να προσθέσετε καρουζέλ με μικρογραφίες, 35+ βέλη φορέα, πλοήγηση αφής και προσαρμογές ανά post.

5. Soliloquy

Soliloquy Sliders Premium WordPress Plugin

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Αυτό είναι σίγουρα εξαιρετικό. Η προσθήκη Soliloquy slider ξεκινά από 19 $, αλλά η τιμολόγηση μπορεί να φτάσει μέχρι τα 249 $, ανάλογα με τον αριθμό των ιστότοπων που σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε. Εάν δεν μπορείτε να συνεχίσετε να εργάζεστε με μερικά από τα δωρεάν πρόσθετα ρυθμιστικών WordPress λόγω των μπερδεμένων διεπαφών τους, αυτή η επιλογή παρέχει ανάκληση. Είναι ευαίσθητο και σας δίνει τη δυνατότητα να εισάγετε και να εξάγετε γρήγορα ρυθμιστικά που δημιουργήθηκαν προηγουμένως, μειώνοντας τον χρόνο που αφιερώνετε κατά τη μεταφορά σε άλλους ιστότοπους.

Η διασύνδεση του κτιρίου είναι επίσης εξαιρετικά εύκολη στη χρήση, και φαίνεται να μην επιβραδύνεται ποτέ ούτε να υστερεί στο μπροστινό μέρος. Ένα από τα πιο μοναδικά χαρακτηριστικά είναι η επιλογή ανεξάρτητου ρυθμιστικού για απόρριψη μεμονωμένων ρυθμιστικών οπουδήποτε σε ολόκληρο τον ιστότοπό σας.

6. Slider Pro

Πρόσθετο Slider Pro Premium WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Slider Pro είναι ένα πλήρως ευαίσθητο και ενεργοποιημένο με άγγιγμα plugin premium WordPress. Με υποστήριξη για εικόνες, βίντεο ήχου και άλλα, αυτό το ρυθμιστικό είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε οποιοδήποτε θέμα.

Θέλετε ένα εύκαμπτο πρόσθετο ρυθμιστικού που έχει τόνους εξαιρετικών χαρακτηριστικών και είναι εύκολο στη χρήση, απευθείας από το κουτί; Τότε θέλετε το Slider Pro. Αυτή η καταπληκτική προσθήκη διευκολύνει την προσθήκη προσαρμοσμένων ρυθμιστικών σε οποιοδήποτε θέμα WordPress. Αυτό το ρυθμιστικό με δυνατότητα αφής και πλήρως αποκριτικό φαίνεται τέλειο pixel σε οποιαδήποτε συσκευή, τηλέφωνα και tablet περιλαμβάνονται. Επιπλέον, με υποστήριξη για γκαλερί, περιεχόμενο, flickr, deep linking και πολλά άλλα μπορείτε να δημιουργήσετε οποιοδήποτε τύπο ρυθμιστικού που χρειάζεστε.

Το Slider Pro διαθέτει επίσης τόνους επιλογών διάταξης και σχεδίασης. Η προσθήκη περιλαμβάνει υποστήριξη για ομαλές μεταβάσεις διαφανειών, κινούμενα επίπεδα, καρουζέλ, ρυθμιστικά απεριόριστης κύλισης, ρυθμιστικά πλήρους οθόνης, αυτόματα ύψη, συγχωνευμένες εικόνες πορτρέτου και τοπίου, τεμπέλης φόρτωσης και πολλά άλλα. Υπάρχουν τόσες πολλές εξαιρετικές επιλογές!

Άλλες δυνατότητες προσθήκης περιλαμβάνουν υποστήριξη αμφιβληστροειδούς, lightbox, πλοήγηση πληκτρολογίου, σημεία διακοπής και μικρογραφίες. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, μπορείτε να δείτε περισσότερες λειτουργίες παρακάτω. Το Slider Pro είναι μια εξαιρετική προσθήκη WordPress που δεν θέλετε να περάσετε.

7. LayerSlider

Layer Slider Premium Slider Plugin

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Πώς είναι η πρώτη εντύπωση του ιστότοπού σας; Μια καλή πρώτη εντύπωση ενθαρρύνει τους επισκέπτες να μείνουν, αλλά μια κακή σημαίνει ότι θα μπορούσατε να χάσετε επισκέπτες, ενδεχομένως για πάντα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί ιστότοποι επιλέγουν να χρησιμοποιούν ένα ρυθμιστικό εικόνας υψηλής ποιότητας στο επάνω μέρος της αρχικής τους σελίδας, το οποίο είναι επίσης ιδανικό για να κατευθύνετε τους επισκέπτες προς το καλύτερο ή το πιο πρόσφατο περιεχόμενό σας – προσθέτουν χρώμα και εικόνες, ενώ διευκολύνουν την πλοήγηση στον ιστότοπό σας. Το premium LayerSlider plugin (το οποίο είναι το άλλο premium ρυθμιστικό συσκευασμένο με Total) δεν προσφέρει μόνο ρυθμιστικά. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε γκαλερί εικόνων και παρουσιάσεις διαφανειών, δημιουργώντας την ιδανική εμπειρία πολυμέσων.

Το LayerSlider παρέχει πάνω από 200+ 2D και 3D μεταβάσεις και μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας προσαρμοσμένες μεταβάσεις με το πρόγραμμα επεξεργασίας διαφανειών. Ένας ισχυρός επεξεργαστής μεταφοράς και απόθεσης έρχεται με το πρόσθετο για προβολή προεπισκοπήσεων σε πραγματικό χρόνο, καθώς και εισαγωγή, εξαγωγή και μετακίνηση στοιχείων σε προβολή χρονολογίου. Το LayerSlider σάς επιτρέπει να δημιουργείτε όμορφες γκαλερί εικόνων και ρυθμιστικά περιεχομένου – μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε ήχο ή βίντεο από το YouTube ή το Vimeo. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά το κύριο σημείο πώλησης του LayerSlider είναι ο τεράστιος αριθμός εφέ μετάβασης και δέρματα, τα οποία σας δίνουν μεγάλη ευελιξία κατά την κατασκευή του τύπου ρυθμιστικού που θέλετε.

Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε δυναμικά ρυθμιστικά που συνδέονται με τις αναρτήσεις και τις σελίδες του WordPress. Αυτό σας επιτρέπει να στέλνετε άτομα στο πιο δελεαστικό περιεχόμενό σας χωρίς πολλή δουλειά. Με περισσότερες από 13 επιδερμίδες για να διαλέξετε, οι ευκαιρίες για την επωνυμία του ιστότοπού σας και την καθιστούν διαφορετική από τα άλλα άτομα που αγοράζουν αυτό το πρόσθετο είναι ατελείωτες..

Το LayerSlider υποστηρίζει επίσης τεμπέλης φόρτωση. Οι μεταγενέστερες διαφάνειες φορτώνονται μόνο όπως και όταν χρειάζονται, αντί να τις φορτώνουν όλες εκ των προτέρων. Ω, και ανέφερα ότι το ρυθμιστικό είναι φιλικό προς το SEO; Αυτό σας δίνει ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό, καθώς πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν πώς να βελτιστοποιήσουν τα ρυθμιστικά τους.

8. Ομαλό ρυθμιστικό

Smooth Slider Δωρεάν WordPress Plugin

Οι προγραμματιστές του Smooth Slider ισχυρίζονται ότι μπορείτε να εφαρμόσετε ένα εντυπωσιακό ρυθμιστικό, με συνδέσμους σε πρόσφατες ή επιλεγμένες αναρτήσεις, μέσα σε μόλις 50 δευτερόλεπτα. Αυτό είναι ένα ψηλό έργο, αλλά φαίνεται να είναι απολύτως αληθινό. Η διεπαφή είναι μάλλον απλή στη χρήση και πραγματικά δεν υπάρχουν πολλά κουμπιά ή ρυθμίσεις για να τυλίξετε το κεφάλι σας. Αυτή είναι μια άλλη από τις δωρεάν επιλογές προσθηκών slider και είναι απόλυτα ανταποκρινόμενη.

Οι παρουσιάσεις που δημιουργείτε είναι βελτιστοποιημένες για τη μηχανή αναζήτησης για την προσέλκυση νέων ατόμων στον ιστότοπό σας και το Ρυθμίσεις Ο πίνακας παρέχει πλήρη έλεγχο του τρόπου εμφάνισης των ρυθμιστικών σας στο μπροστινό άκρο. Μου αρέσει ιδιαίτερα ότι η δωρεάν προσθήκη έρχεται με έξι εφέ μετάβασης, κάτι που είναι κάτι περισσότερο από μερικά από τα λιγότερο ελκυστικά πρόσθετα ρυθμιστικών premium (δεν συμπεριλάβαμε κανένα από αυτά στη λίστα).

Το κλειδί για αυτήν την προσθήκη είναι ότι δεν χρειάζεστε γνώσεις κωδικοποίησης για να κάνετε κάτι να φαίνεται επαγγελματικό. Οι διαφάνειες μπορούν να τοποθετηθούν ή να αφαιρεθούν με ένα μόνο κλικ – απλώς μεταβείτε στο Ρυθμιστικά Πίνακας Διαχειριστή. Είναι μια καλή επιλογή που αξίζει να δείτε.

9. Έξυπνο ρυθμιστικό 3

Έξυπνο ρυθμιστικό 3

Το Smart Slider 3 είναι μια διαισθητική προσθήκη που σας επιτρέπει να δημιουργείτε γρήγορα απαντήσεις σε διαφάνειες, καθώς και βίντεο από το YouTube και το Vimeo. Ο εύχρηστος επεξεργαστής του σάς επιτρέπει να εργάζεστε με πολλά επίπεδα, να δημιουργείτε διαφάνειες μέσω μιας διεπαφής μεταφοράς και απόθεσης και να κάνετε προεπισκόπηση του περιεχομένου ζωντανά πριν από τη δημοσίευσή του.

Αλλάξτε εύκολα όλες τις λεπτομέρειες που έχουν σημασία στην τυπογραφία και το στυλ. Μπορείτε να επιλέξετε γραμματοσειρές και στυλ για τα επίπεδα, τις πλοήγηση και άλλα στοιχεία και να αλλάξετε σε πολλές διαφάνειες και επίπεδα. Ξεκινήστε με ένα κενό WordPress Slider ή επιλέξτε από μια ποικιλία όμορφων δειγμάτων. 100+ προκατασκευασμένες διαφάνειες με εξαιρετικά εύκολη εγκατάσταση με ένα κλικ. Απλός τρόπος κατασκευής κάθε τύπου ρυθμιστικών. Το Smart Slider 3 χρησιμοποιεί ένα ισχυρό σύστημα κίνησης επιπέδων για να δίνει κίνηση και μεταβάσεις στα επίπεδα. Οι δυνατότητες αυτού που μπορείτε να χτίσετε είναι ατελείωτες. Έρχεται με 40+ ενσωματωμένα κινούμενα στρώματα σε 3 τύπους κινούμενων σχεδίων: in, out, loop.

Αυτή η προσθήκη περιλαμβάνει επίσης σχεδιασμό φιλικό στην αφή, διαμορφώσεις αυτόματης αναπαραγωγής και πολλαπλά ρυθμιστικά ελέγχου για αλλαγή στυλ και θέσεων. Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε ρυθμιστικά από εξωτερικές πηγές. Προσθέστε δυναμικό περιεχόμενο σε κάθε διαφάνεια όπως: Αναρτήσεις και άρθρα WordPress, Flickr, Instagram, YouTube, Vimeo, WooCommerce και 32 ακόμη. Σας προτείνουμε σίγουρα να ελέγξετε την τεκμηρίωση των προγραμματιστών, για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι μπορεί να κάνει αυτή η προσθήκη.

10. RoyalSlider

RoyalSlider Premium

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το RoyalSlider είναι ένα premium εργαλείο συλλογής εικόνων και ρυθμιστικού περιεχομένου που διατίθεται σε πολλές μορφές. Η προσθήκη WordPress είναι μια γρήγορη, γρήγορη απόκριση και δυνατότητα αφής για φορητές συσκευές. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε γρήγορα γκαλερί υψηλής ποιότητας από τους λογαριασμούς σας Instagram, Flickr ή 500px.

Αυτό το ρυθμιστικό προσθέτει μεγάλη διάσταση σε οποιοδήποτε θέμα WordPress. Υπάρχουν τόσα πολλά ρυθμιστικά είδη για να διαλέξετε, σίγουρα θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε μια ποικιλία έργων. Και δεδομένου ότι τα ρυθμιστικά αποθηκεύονται αυτόματα στο πρόγραμμα περιήγησής σας, το Royal Slider δεν θα επιβραδύνει κανέναν από τους ιστότοπους του WordPress (hore!).

Επίσης, το Royal Slider είναι πολύ φιλικό προς το χρήστη και εύκολο στη χρήση. Υπάρχουν πολλές λειτουργίες backend που διευκολύνουν τη δουλειά ενός διαχειριστή. Πρώτα απ ‘όλα, λειτουργεί υπέροχα με τη νεότερη έκδοση του WordPress και έχει τη δική του περιοχή διαχειριστή. Επιπλέον, εκμεταλλεύεται τη μαζική μεταφόρτωση του WP 3.5 μέσω του διαχειριστή πολυμέσων ή μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας στον λογαριασμό σας Flickr ή 500px. Αυτό το καθιστά εξαιρετικά γρήγορο να δημιουργείτε όμορφα ρυθμιστικά γεμάτα εικόνες. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε τίτλους, ημερομηνίες κ.λπ. χρησιμοποιώντας το Slide Markup Editor και να προσθέσετε προσαρμοσμένα εφέ μετάβασης (τα οποία μπορείτε να δείτε ζωντανά στην περιοχή προεπισκόπησης Live Slider στον πίνακα διαχείρισης). Για να εισαγάγετε τα ρυθμιστικά σας, είναι τόσο απλό όσο η χρήση συντόμευσης, widget ή λειτουργίας PHP (ό, τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς).

11. Responsive Slider από το MotoPress

Responsive SLider από το MotoPress

Το Responsive Slider από το MotoPress είναι ένας φιλικός προς τον χρήστη τρόπος για να δημιουργήσετε πανέμορφες διαφάνειες και να εφαρμόσετε κινούμενα εφέ. Διαθέτει διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης, οπότε δεν χρειάζεται ποτέ να αγγίξετε κανέναν κωδικό. Αντ ‘αυτού, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε γρήγορα προβολές βελτιστοποιημένων μηχανών αναζήτησης που λειτουργούν σε οποιαδήποτε συσκευή.

Αυτή η προσθήκη προσφέρει τρεις κύριους τύπους ρυθμιστικών: Προσαρμοσμένα ρυθμιστικά, Διακόπτες δημοσιεύσεων και Ρυθμιστικά WooCommerce (για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου). Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το ευρύ φάσμα των δυνατοτήτων του, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην τεκμηρίωση των προγραμματιστών ή να το επιδείξετε μόνοι σας. Και βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το premium πρόσθετο MotoPress Slideshow για περισσότερες δυνατότητες.

12. MetaSlider

MetaSlider

Το MetaSlider προσφέρει μια απλή διεπαφή που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα SEO βελτιστοποιημένο slideshow σε δευτερόλεπτα. Μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε και να αποθέσετε εικόνες από τη βιβλιοθήκη πολυμέσων του WordPress για να δημιουργήσετε μια συλλογή και, στη συνέχεια, να προσθέσετε λεζάντες, συνδέσμους και δεδομένα SEO – όλα από την ίδια σελίδα.

Εκτός από την απόκριση και τη χρήση του, το MetaSlider διαθέτει επίσης πολλές επιλογές διαμόρφωσης για εφέ ταχύτητας και κινούμενης εικόνας. Εάν είστε προγραμματιστής, μπορεί να σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα να γνωρίζετε ότι αυτή η προσθήκη είναι συμβατή με το Multisite και προσφέρει ένα εκτεταμένο API με το οποίο μπορείτε να εργαστείτε.

13. Κύριο ρυθμιστικό

Κύριο ρυθμιστικό

Το δωρεάν πρόσθετο Master Slider προσφέρει μια εκτενή λίστα χαρακτηριστικών. Εκτός από το ότι είναι φιλικό προς το SEO, έχει μια εύχρηστη διεπαφή, ανταποκρίνεται σε οποιαδήποτε συσκευή και σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε πανέμορφες παρουσιάσεις με τον δημιουργό του ρυθμιστή μεταφοράς και απόθεσης. Αυτό είναι ένα από τα πιο ισχυρά πρόσθετα ρυθμιστικών που μπορείτε να βρείτε δωρεάν.

Επιπλέον, η premium έκδοση περιλαμβάνει όλες τις δωρεάν λειτουργίες (που είναι πολλές) και μερικά επιπλέον, όπως ένα ρυθμιστικό προϊόντων WooCommerce με προηγμένες επιλογές φιλτραρίσματος, φόντο βίντεο HD για διαφάνειες και βαθιά σύνδεση για βοήθεια με το SEO σας. Περιλαμβάνει επίσης προεπισκοπήσεις σε πραγματικό χρόνο, οπότε γνωρίζετε αμέσως εάν λειτουργεί με το περιεχόμενό σας πριν από τη δημοσίευσή σας.

14. Master Slider Pro

Master Slider - Πρόσθετο Touch Layer Slider WordPress

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Master Slider Pro είναι ένα πρόσθετο WordPress με ρυθμιστικό αφής. Αυτό το ισχυρό πρόσθετο διαθέτει επιλογές για πλοήγηση αφής, επίπεδα πλούσια σε περιεχόμενο, χρήσιμα σημεία πρόσβασης, τόνους εφέ και πολλά άλλα.

Το Master Slider Pro είναι το επόμενο μεγάλο plugin WordPress που θα βγει από το CodeCanyon. Είναι γεμάτο από όλες τις υπέροχες δυνατότητες που θα περιμένατε από ένα ποιοτικό ρυθμιστικό WordPress, όπως υποστήριξη απόκρισης, επίπεδα περιεχομένου και εικόνας, υποστήριξη βίντεο, κινούμενες εικόνες επιπέδων, μεταβάσεις διαφανειών και άλλα. Αλλά πάνω από όλα αυτά υπάρχουν μοναδικές επιλογές για σημεία πρόσβασης με διαφάνειες με επεξηγήσεις εργαλείων, γρήγορη ευθυγράμμιση και ακόμη και έξυπνη προφόρτωση εικόνας.

Αυτή η προσθήκη περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη και ενσωμάτωση για πολλά από τα άλλα δημοφιλή plugins του WordPress στην αγορά. Το Master Slider Pro ενσωματώνεται με το Visual Composer Plugin, Flickr Plugin, Members Plugin και άλλα. Επιπλέον, το πρόσθετο είναι πολύγλωσσο έτοιμο, οπότε ανεξάρτητα από τη γλώσσα που χρησιμοποιεί ο ιστότοπός σας, τα Master Sliders θα είναι όλα εύκολα κατανοητά από τους αναγνώστες σας.

Το Master Slider Pro διαθέτει επίσης 25 δείγματα ρυθμιστικών για να σας βοηθήσει να προετοιμάσετε γρήγορα τον ιστότοπό σας. Επιπλέον, έχει δοκιμαστεί μεταξύ προγραμμάτων περιήγησης για να διασφαλίσει ότι τα ρυθμιστικά σας φαίνονται τέλεια σε όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης.

συμπέρασμα

Το ιδανικό ρυθμιστικό εμφανίζει τι κάνει η εταιρεία σας και τραβάει την προσοχή των χρηστών για να τους ωθήσει προς το πιο σημαντικό περιεχόμενό σας. Μπορείτε να συνδέσετε τις κορυφαίες αναρτήσεις ιστολογίου σας ή ακόμα και να στείλετε άτομα σε εποχιακές προσφορές στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Ό, τι κι αν χρησιμοποιείτε το ρυθμιστικό σας, ρίξτε μια ματιά στα καλύτερα ρυθμιστικά WordPress που έχουμε αναφέρει εδώ και εξετάστε το ενδεχόμενο να το εφαρμόσετε στον δικό σας ιστότοπο. Είναι ένα από αυτά τα πρόσθετα το αγαπημένο σας; Μου έλειπε το αγαπημένο σου πρόσθετο; Θέλω να ακούσω από εσάς στα σχόλια!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me