14 καλύτερες προσθήκες, πρόσθετα και επεκτάσεις Gutenberg

10 καλύτερες προσθήκες, πρόσθετα και επεκτάσεις Gutenberg

Ο Gutenberg είναι ένας ισχυρός επεξεργαστής περιεχομένου ως έχει, αλλά τα πρόσθετα επεκτείνουν αυτό που μπορεί να κάνει ο επαναστατικός επεξεργαστής μπλοκ. Με τα σωστά πρόσθετα, επεκτάσεις και πρόσθετα του Gutenberg, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον επεξεργαστή και να δημιουργήσετε εξαιρετικές διατάξεις περιεχομένου που καθοδηγούν την επιχειρηματική σας ατζέντα.


Πρώτον, θα χρησιμοποιήσω το Gutenberg προσθήκες, πρόσθετα, και επεκτάσεις εναλλακτικά στη σημερινή ανάρτηση. Γιατί; Ένα πρόσθετο ή επέκταση WordPress είναι ένα πρόσθετο που επεκτείνει ένα άλλο πρόσθετο ή τον πυρήνα του WordPress. Έτσι, ένα πρόσθετο, επέκταση ή προσθήκη Gutenberg είναι οποιοδήποτε πρόσθετο WordPress που επεκτείνει τον επεξεργαστή Gutenberg.

Δεύτερον, ελπίζω να σας αρέσει αυτή η συλλογή προσθηκών του Gutenberg. Καλέστε τους πρόσθετα, επεκτάσεις, πρόσθετα Gutenberg ή οτιδήποτε άλλο. αυτά τα εργαλεία επεκτείνουν τον επεξεργαστή Gutenberg πέρα ​​από τη φαντασία σας! Με άλλα λόγια, το ταξίδι σας σε καλύτερο περιεχόμενο ιστού έγινε πιο περίεργο με τα πρόσθετα Gutenberg που καλύπτουμε σήμερα.

Λάβετε υπόψη ότι τα περισσότερα πρόσθετα Gutenberg προσφέρουν παρόμοια μπλοκ. Η πραγματική διαφορά είναι στις επιλογές που προσφέρει κάθε plugin ανά μπλοκ. Το καλύτερο πρόσθετο Gutenberg, επομένως, είναι αυτό που σας παρέχει όλες τις επιλογές που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε και να προσαρμόσετε περιεχόμενο στο περιεχόμενο της καρδιάς σας.

Στην ακόλουθη ενότητα, σας δείχνουμε 14 από τα καλύτερα πρόσθετα WordPress που θα αλλάξουν εντελώς τον τρόπο με τον οποίο θα αλληλεπιδράσετε με το πρόγραμμα επεξεργασίας του Gutenberg. Είτε αρχίζετε είτε είστε έμπειρος προγραμματιστής, οι ακόλουθες προσθήκες Gutenberg σας προσφέρουν πολλές επιλογές για να δημιουργήσετε το περιεχόμενο που επιθυμείτε.

Χωρίς άλλη παραλλαγή, ας βελτιώσουμε τον επεξεργαστή σας Gutenberg με μερικά πρόσθετα, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε περιεχόμενο όπως το αφεντικό που είστε. Ξεχάστε την κούπα του καφέ που προσφέρετε σε σχεδόν κάθε δημοσίευση. Δεν θα σε κρατήσω εδώ και πολύ. Απλώς τραβήξτε μια επέκταση Gutenberg από την ακόλουθη λίστα, τρέξτε μαζί της και διασκεδάστε!

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

1. Getwid

Το getwid gutenberg αποκλείει την προσθήκη wordpress

Η πρώτη θέση πηγαίνει στο Getwid, ένα καλό Gutenberg block plugin από τη Motopress, έναν αξιόπιστο προγραμματιστή WordPress με εμπειρία άνω των έξι ετών. Η προσθήκη είναι μια φανταστική συλλογή από περισσότερα από 30 μπλοκ περιεχομένου που σας προσφέρουν πολύ έλεγχο στο περιεχόμενό σας. Είναι εύκολο να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε αυτό που πρέπει να είστε και να εκτελείτε σε χρόνο μηδέν.

Το Getwid επεκτείνει σημαντικά τον επεξεργαστή Gutenberg. Διατίθεται με ένα όμορφο σύνολο μπλοκ περιεχομένου όπως ρυθμιστικά μέσων και κειμένου, ρυθμιστικά εικόνας, ενότητες, πανό, γκαλερί στοίβας εικόνων, κουτιά τιμών, προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων, Instagram και MailChimp, μεταξύ άλλων. Η βασική προσθήκη είναι δωρεάν για λήψη στο WordPress.org. Δείτε την κριτική και τον οδηγό Getwid για να μάθετε περισσότερα!

2. ZeGuten

Μπλοκ ZeGuten για το Gutenberg

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Με το ZeGuten δεν χρειάζεται να ενοχλείτε με έναν δημιουργό σελίδων, καθώς μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε το Gutenberg. Αυτό το πρόσθετο αποκλεισμού περιλαμβάνει επί του παρόντος 11 μπλοκ πλούσια σε χαρακτηριστικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσαρμόσετε τη διάταξη των αναρτήσεων και των σελίδων σας με το Gutenberg. Προσθέστε διαδραστικούς χάρτες, θαμπάδες post, πανό που τραβούν την προσοχή, καρουζέλ, ενημερωτικές γραμμές προόδου και κύκλους, σύγκριση εικόνων (ή πριν & μετά), λίστες με εικονίδια, προσαρμοσμένες ενότητες, αναρτήσεις και ακόμη και χρονόμετρα αντίστροφης μέτρησης (οι τιμές λαμβάνουν καρτέλες και μαρτυρίες θα έρθουν σύντομα! ).

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Τα μπλοκ περιλαμβάνουν επίσης προσαρμόσιμες ρυθμίσεις για επικαλύψεις ντεγκραντέ, διαχωριστικά σχήματος, εφέ παράλλαξης, κινούμενα σχέδια, διακριτικές διατάξεις, προσαρμοσμένες επενδύσεις / περιθώρια (και κενά στηλών) και άλλα. Το ZeGuten είναι επίσης βελτιστοποιημένο για SEO, λειτουργεί με οποιαδήποτε ενημερωμένη εγκατάσταση WordPress και είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Απλά εγκαταστήστε ZeGuten για να ξεκινήσετε τη δημιουργία του προσαρμοσμένου σχεδίου σας!

3. Guteblock

Guteblock - Ultimate Gutenberg Blocks Plugin

Το Gutenberg είναι υπέροχο – αλλά δεν διαθέτει πολλά βασικά μπλοκ που θέλουν οι μπλόγκερ και οι επιχειρήσεις. Εδώ μπαίνει το Guteblock. Αυτό το δωρεάν πρόσθετο γεμίζει το κενό για τους ιδιοκτήτες ιστότοπων που θέλουν να προσθέσουν επαγγελματικά και προσαρμόσιμα μπλοκ στους ιστότοπούς τους.

Το Guteblock περιλαμβάνει 12 δημιουργικά μπλοκ, όλα με ενσωματωμένα στυλ, για να διευκολυνθεί η σχεδίαση ιστοσελίδων. Για παράδειγμα, τα μπλοκ Προφίλ συγγραφέα, Drop Cap και Post Grid είναι ιδανικά για το σχεδιασμό των δικών σας προσαρμοσμένων σελίδων ιστολογίου. Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μέλη της ομάδας, τις μαρτυρίες και τα μπλοκ CTA (παρότρυνση για δράση) για να δημιουργήσετε μια εκπληκτική σελίδα προορισμού για την επιχείρησή σας. Άλλα διαθέσιμα μπλοκ περιλαμβάνουν Container, Separator, Spacer / Divider, Number Box, Notification, Sharing Icons.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό – το Guteblock έχει σύντομα περισσότερα από 15 νέα μπλοκ! Έτσι, θα μπορείτε επίσης να προσθέτετε ακορντεόν, κουμπιά, χάρτες Google, λίστες εικονιδίων, πίνακες τιμών και άλλα. Υπάρχει επίσης ένα Guteblog θέμα (από τους ίδιους προγραμματιστές) σχεδιασμένο να λειτουργεί άψογα με το Guteblock – έτσι κάθε χαρακτηριστικό και στυλ φαίνεται υπέροχο.

4. Ατομικά μπλοκ

πρόσθετα gutenberg - ατομικά μπλοκ

Χωρίς αμφιβολία, ο συντάκτης Gutenberg έχει αλλάξει εντελώς τον τρόπο δημιουργίας περιεχομένου. Σε αντίθεση με το παρελθόν, μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε απίστευτους ιστότοπους μέσα σε λίγα λεπτά. Και χάρη στα πρόσθετα Gutenberg όπως το Atomic Blocks, η κατασκευή αξιόλογων ιστότοπων δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη.

Η προσθήκη Atomic Blocks σας προσφέρει μια ποικιλία από εντυπωσιακά δομικά στοιχεία σελίδων, τα οποία σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε τον ιστότοπο που θέλετε. Η προσθήκη σας παρέχει μπλοκ Gutenberg, όπως ενημερωτικά δελτία, τμήμα & διάταξη διάταξης, κοντέινερ, κοινή χρήση εικονιδίων, παρότρυνση για δράση (CTA), ενσωματωμένες ειδοποιήσεις και σύνθετες στήλες, μεταξύ άλλων.

5. Συμπλοκές

coblocks gutenberg μπλοκ plugin

Ο Gutenberg κάνει χιονοστιβάδα και μεγάλο μέρος της ανάπτυξης φαίνεται από πρόσθετα που επεκτείνουν το πρόγραμμα επεξεργασίας μπλοκ. Μια επέκταση όπως τα CoBlocks πλοία με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το πρόγραμμα επεξεργασίας Gutenberg χωρίς να προσπαθείτε σκληρά από την πλευρά σας.

Το Coblocks σας προσφέρθηκε από το GoDaddy, σας προσφέρει μπλοκ όπως ειδοποιήσεις, ακορντεόν, προφίλ συγγραφέων, κλικ για tweet, τμήματα ηρώων, λογότυπα και σήματα, χάρτες, κάρτες πολυμέσων, υπηρεσίες και διαχωριστικά μεταξύ άλλων. Η προσθήκη είναι απίστευτα ισχυρή αλλά ελαφριά, που σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε έναν όμορφο και εξαιρετικά γρήγορο ιστότοπο.

6. Ultimate Addons για το Gutenberg

απόλυτα πρόσθετα για το gutenberg

Όταν δημιουργείτε έναν ιστότοπο, χρειάζεστε όλη τη δύναμη προσαρμογής που μπορείτε να αποκτήσετε. Και αν είστε στην αγορά για μια επέκταση Gutenberg που προσφέρει τέτοια ικανότητα, θα λατρέψετε το Ultimate Addons. Η ομάδα του Brainstorm Force πίσω από το plugin έχει ξεπεράσει και είναι προφανές.

Το Ultimate Addons σας προσφέρει έναν μεγάλο αριθμό δημιουργικών μπλοκ Gutenberg, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε άψογους ιστότοπους χωρίς να γράψετε κώδικα. Μιλάμε για μπλοκ όπως εξαιρετικές επικεφαλίδες, σύνθετες στήλες, blockquotes, CTA, στυλ φόρμας επικοινωνίας 7, χρονοδιάγραμμα περιεχομένου και Χάρτες Google, μεταξύ άλλων.

BTW, αν σας ενδιαφέρει, το Brainstorm Force σας προσφέρει 20+ προ-χτισμένους δωρεάν εκκινητές ιστότοπους που έχουν κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας το Gutenberg, Ultimate Addons για το Gutenberg και το θέμα Astra. Πάνω από το Ultimate Addons, χρειάζεστε το Πρόσθετο Astra Starter Sites για να λάβετε τους δωρεάν ιστότοπους.

7. Μπλοκ Kadence

Το kadence αποκλείει την προσθήκη gutenberg

Στο παρελθόν, χρειαζόσασταν δεξιότητες κωδικοποίησης θεού επιπέδου ή μια ισχυρή προσθήκη δημιουργίας σελίδων για να δημιουργήσετε όμορφες διατάξεις. Τα πράγματα έχουν αλλάξει σημαντικά με την είσοδο του Gutenberg. Το πρόγραμμα επεξεργασίας είναι ισχυρό, ναι, αλλά συνδυάστε το με το πρόσθετο Kadence Blocks, και έχετε ένα σουπερνόβα.

Τα προσαρμοσμένα μπλοκ Kadence περιλαμβάνουν διάταξη γραμμών, προηγμένες γκαλερί, επικεφαλίδες, κουμπιά, εικονίδια, διαχωριστικά, μαρτυρίες, ακορντεόν, πλαίσια πληροφοριών, καρτέλες και εικονίδια, μεταξύ άλλων. Κάθε μπλοκ συνοδεύεται από μια εκτενή λίστα επιλογών που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε εξαιρετικό περιεχόμενο οπτικά.

8. Μπλοκ ενυδρίδων

βίδρα μπλοκ πρόσθετα gutenberg

Το Otter Blocks σας προσφέρεται από το Themeisle, έναν από τους πιο αξιόπιστους προγραμματιστές WordPress στον Ιστό. Η προσθήκη είναι μια όμορφη συλλογή δημιουργικών μπλοκ Gutenberg και έτοιμων για εισαγωγή προτύπων. Για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, μπορείτε να προσαρμόσετε εκτενώς κάθε μπλοκ ή πρότυπο.

Η προσθήκη Otter Blocks Gutenberg σας προσφέρει μια ποικιλία από μπλοκ, συμπεριλαμβανομένων τμημάτων, υπηρεσιών, τιμοκαταλόγων, ταχυδρομικών πλεγμάτων, Χάρτες Google, μαρτυρίες, εικονίδια γραμματοσειρών και κουμπιά κοινής χρήσης. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη δημιουργία εξαιρετικού περιεχομένου χωρίς να ιδρώνετε.

9. Στοίβαγμα

πρόσθετο στοίβας gutenberg

Και όταν νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα, τα πρόσθετα του Gutenberg συνεχίζουν να έρχονται. Στη σκηνή, έχουμε το Stackable, ένα καλό πρόσθετο Gutenberg από την Gambit Technologies. Η προσθήκη σας προσφέρει μπλοκ πλούσια σε χαρακτηριστικά που σας βοηθούν να δημιουργήσετε τον ιστότοπο των ονείρων σας με λίγα μόνο κλικ.

Τα εντυπωσιακά μπλοκ που συνοδεύουν το Stackable περιλαμβάνουν κοντέινερ, διαχωριστικά, πλέγματα μετά, πλέγματα δυνατοτήτων, ακορντεόν, κουτιά εικόνας, μπλοκ χαρακτηριστικών, λίστα εικονιδίων, CTA, κεφαλίδες, κάρτες, αναδυόμενα βίντεο, μετρητές, μαρτυρίες, πίνακες τιμών, μέλη της ομάδας και ούτω καθεξής.

10. Προηγμένος Gutenberg

προηγμένη προσθήκη gutenberg

Ενώ τα περισσότερα πρόσθετα Gutenberg προσφέρουν σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά, αλλά το πρόσθετο Advanced Gutenberg προχωρά ένα βήμα παραπέρα. Πάνω από 20 μπλοκ περιεχομένου, η προσθήκη σάς παρέχει περισσότερο έλεγχο του προγράμματος επεξεργασίας Gutenberg. Τώρα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε μπλοκ περιεχομένου ανά χρήστη. Αυτό σημαίνει ότι μόνο ορισμένοι χρήστες μπορούν να επεξεργαστούν συγκεκριμένους αποκλεισμούς περιεχομένου.

Το Advanced Gutenberg διαθέτει μια σειρά από χαριτωμένα και εύχρηστα μπλοκ. Παίρνετε έναν διαχειριστή στήλης, ρυθμιστικά δημοσιεύσεων, ρυθμιστικά προϊόντων WooCommerce, προηγμένο μπλοκ κουμπιών, φόρμες επαφών, σύνθετο μπλοκ λίστας, ακορντεόν, μαρτυρίες, καρτέλες, ανώτερα μπλοκ εικόνας & βίντεο κ.λπ..

11. Τελικά μπλοκ

gutenberg plugins απόλυτα μπλοκ

Είμαστε ακόμα σε αυτό. Στο νούμερο 9, έχουμε το πρόσθετο Ultimate Blocks Gutenberg. Είναι ένας καλός μικρός κινητήρας που εγγυάται ότι θα υπερφορτίσει το πρόγραμμα επεξεργασίας Gutenberg. Είναι η καλύτερη επέκταση Gutenberg για bloggers και έμπορους, χάρη σε μια σειρά από εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.

Με 18+ μπλοκ περιεχομένου, το Ultimate Blocks σας προσφέρει πολλά πυρομαχικά για να δημιουργήσετε εξαιρετικούς ιστότοπους που βρίσκονται εκτός αυτού του γαλαξία. Τα αξιοσημείωτα μπλοκ περιλαμβάνουν φίλτρο περιεχομένου, κριτική, καρτέλες, πίνακα περιεχομένων, CTA, εναλλαγή περιεχομένου, στυλ κουτιά και λίστες, επεκτάσιμο περιεχόμενο και πολλά άλλα.

12. Qodeblock

Πρόσθετο qodeblock gutenberg

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, έχουμε τη Συλλογή Gutenberg Blocks του Qodeblock. Είναι ένα φανταστικό πρόσθετο Gutenberg που συνοδεύεται από περισσότερα από 20 μπλοκ περιεχομένου. Η προσθήκη σας προσφέρει μια υπέροχη λίστα μπλοκ που σας δίνουν περισσότερο έλεγχο για γρήγορη δημιουργία και εκκίνηση οποιουδήποτε ιστότοπου επιθυμείτε.

Τα διαθέσιμα ρολόγια περιλαμβάνουν προχωρημένες στήλες, ακορντεόν, προφίλ συγγραφέων, κουμπιά, CTA, μπλοκ κοντέινερ, ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενσωματωμένες ειδοποιήσεις, πίνακες τιμών, πλέγματα δημοσιεύσεων / σελίδων, εικονίδια κοινωνικών μέσων και η λίστα συνεχίζεται. Αυτή η συλλογή μπλοκ Gutenberg σας προσφέρει μεγάλη ευελιξία για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας με τον τρόπο που φαντάζεστε.

13. Συντάκτες Κιτ

Εργαλείο δημιουργίας σελίδων Gutenberg - EditorsKit

Το EditorsKit περιλαμβάνει πρόσθετες επιλογές μπλοκ για μορφές κειμένου (συμπεριλαμβανομένων συνδέσμων nofollow / sponsor, επισημασμένου κειμένου, μετασχηματισμού κειμένου, εσοχών κ.λπ.), υποστήριξη markdown, επιλογές ορατότητας (εμφάνιση / απόκρυψη μπλοκ βάσει συσκευής, συνδεδεμένοι χρήστες, ACF ή λογική υπό όρους) , εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης, ελεγμένες λίστες, ευθυγράμμιση κειμένου και άλλα. Αλλά ίσως ένα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά είναι μια επιλογή εισαγωγής και εξαγωγής μπλοκ. Με αυτό μπορείτε εύκολα να εξαγάγετε και να επαναχρησιμοποιήσετε τα μπλοκ σας απευθείας από τον επεξεργαστή.

Και για όσους είναι άνετοι με τον κώδικα, το EditorsKit πρόσθεσε επίσης περισσότερες κατηγορίες CSS ως λειτουργία επεξεργασίας κώδικα (πλήρης με επισήμανση σύνταξης).

14. Gridbuilder WP

Gridbuilder WP

Αναζητάτε καλύτερα πλέγματα και φίλτρα για χρήση στις σελίδες σας; Δώστε στο Gridbuilder WP μια δοκιμή. Αυτό το premium πρόσθετο περιλαμβάνει εύκολες επιλογές για να δημιουργήσετε τα δικά σας προσαρμοσμένα πλέγματα (επιλέξτε από τοιχοποιία, δικαιολογημένο, μετρό ή καρουζέλ) με ρυθμίσεις για πολύπλευρη αναζήτηση. Και η προσθήκη είναι φυσικά συμβατή με το Gutenberg καθώς και το ACF για προσαρμοσμένα πεδία, μεταφράσεις Polylang ή WPML, προϊόντα WooCommerce και άλλα.


Ο Gutenberg είναι ένας ισχυρός επεξεργαστής περιεχομένου με λαμπρό μέλλον. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε καταπληκτικούς ιστότοπους με λίγα μόνο κλικ. Τα πρόσθετα / πρόσθετα / επεκτάσεις Gutenberg βασίζονται στον προεπιλεγμένο επεξεργαστή Gutenberg, προσφέροντάς σας ακόμη περισσότερη δύναμη για να λυγίσετε το Gutenberg με όποιο τρόπο θέλετε.

Για να επιλέξετε το καλύτερο πρόσθετο Gutenberg για τις ανάγκες σας, πρέπει να είστε πρόθυμοι να δοκιμάσετε μερικές επιλογές. Τα περισσότερα πρόσθετα Gutenberg προσφέρουν τα ίδια μπλοκ περιεχομένου. Ωστόσο, κάθε προσθήκη Gutenberg διαθέτει διαφορετικές επιλογές για την προσαρμογή κάθε μπλοκ, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό που λειτουργεί για μένα μπορεί να μην λειτουργεί για εσάς.

Ελπίζουμε να βρείτε ένα φοβερό πρόσθετο Gutenberg για να υπερφορτίσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress. Το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής είναι το πρόσθετο Getwid Gutenberg από το MotoPress. Αλλά ποιο είναι το αγαπημένο σας πρόσθετο Gutenberg; Παρακαλώ μοιραστείτε την κορυφαία επιλογή σας στα σχόλια!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me