12+ καλύτερες προσθήκες WordPress Job Board για το 2020

10 καλύτερες προσθήκες WordPress Job Board

Εάν θέλετε να προσθέσετε έναν πίνακα εργασίας στον ιστότοπό σας WordPress ή να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο θέσεων εργασίας, τότε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα αποτελεσματικό πρόσθετο του πίνακα εργασίας. Ωστόσο, με πολλές επιλογές για να διαλέξετε, μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζετε ποια προσθήκη θα ήταν πιο κατάλληλη για τον ιστότοπό σας.


Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τις καλύτερες προσθήκες του πίνακα εργασιών WordPress που είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή το 2020. Παρόλο που όλα τα πρόσθετα που αναφέρονται είναι καλές επιλογές, όταν επιλέγετε ένα πρόσθετο, πρέπει πάντα να βασίζετε την απόφασή σας στις ανάγκες του δικού σας ιστότοπου και όχι στις συμβουλές άλλων . Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το καλύτερο πρόσθετο του πίνακα εργασίας WordPress, θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις δυνατότητες και τις λειτουργίες κάθε επιλογής, ώστε να μπορείτε να βρείτε την καλύτερη εφαρμογή για το έργο σας.

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

1. WP Job Manager

WP Job Manager

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

WP Job Manager από Automattic είναι ένα εξαιρετικό plugin εργασίας για freemium. Για όσους προσθέτουν έναν πίνακα εργασίας στον ιστότοπό τους στο WordPress για πρώτη φορά ή για όσους δεν αναζητούν μια προσθήκη με προηγμένες λειτουργίες, η δωρεάν βασική μονάδα που παρέχει το WP Job Manager θα πρέπει να καλύπτει εύκολα τις ανάγκες σας. Ωστόσο, εάν ψάχνετε για επιπλέον λειτουργικότητα, μπορείτε να αγοράσετε premium πρόσθετα για να υποστηρίξετε τη μονάδα δωρεάν πυρήνα.

Βασισμένο σε σύντομο χρονικό διάστημα, το WP Job Manager μπορεί να λειτουργήσει με οποιοδήποτε θέμα και είναι πολύ απλό να ξεκινήσει (απλώς δείτε τον πλήρη οδηγό WP Job Manager). Μπορείτε να απαριθμήσετε εργασίες που εμφανίζουν πληροφορίες εταιρείας, ημερομηνίες λήξης και πολλά άλλα. Δημιουργήστε μια φόρμα υποβολής εργασίας διεπαφής, όπου οι εργοδότες μπορούν να καταχωρίσουν τις εργασίες τους και να κάνουν προεπισκόπηση της καταχώρησης προτού ξεκινήσει η λειτουργία τους. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε τον πίνακα εργαλείων του εργοδότη όπου οι συνδεδεμένοι χρήστες μπορούν να διαχειριστούν τις δικές τους λίστες εργασίας.

Τα δημοφιλή πρόσθετα περιλαμβάνουν Εφαρμογές, όπου μπορείτε να προσθέσετε φόρμες αίτησης σε εργασίες. Και Καταχωρημένες λίστες WC, σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε έσοδα από τον ιστότοπό σας. Όπως μπορείτε να δείτε, το WP Job Manager είναι ένα ευπροσάρμοστο πρόσθετο, που καλύπτει διαφορετικές ανάγκες σε γενικές γραμμές.

2. Κάντε αίτηση στο Διαδίκτυο

Εφαρμογή διαδικτυακής προσθήκης

Η εφαρμογή Online είναι μια δωρεάν και αποτελεσματική προσθήκη στον πίνακα εργασιών WordPress. Γρήγορη εγκατάσταση και εύκολη στη χρήση, η Εφαρμογή στο Διαδίκτυο είναι μόνο η λύση για εσάς εάν θέλετε να προσθέσετε μια σελίδα εργασίας στον ιστότοπό σας στο WordPress. Αυτό το πρόσθετο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την προσθήκη διαφημιστικού πίνακα ή σελίδας εγγραφής για ένα μάθημα ή ένα μάθημα. Μόλις δημοσιευτεί, μπορείτε να αρχίσετε να λαμβάνετε αμέσως εργασίες ή αιτήσεις εγγραφής από τον ιστότοπό σας.

Η διαισθητική διεπαφή της εφαρμογής Online σάς επιτρέπει να προσθέτετε, να κατηγοριοποιείτε και να διαχειρίζεστε διαφημίσεις εργασίας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε περιγραφές και άλλες λειτουργίες που σχετίζονται με την εργασία σε διαφημίσεις και, στη συνέχεια, να λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά τη λήψη μιας αίτησης.

Ένα πολύ ευέλικτο και απλό plugin, το Apply Online είναι μια εξαιρετική επιλογή αν ψάχνετε για ένα δωρεάν plugin board εργασίας που λειτουργεί κατευθείαν από το κουτί.

3. Απλό συμβούλιο εργασίας

Απλό συμβούλιο εργασίας

Το Simply Job Board είναι ένα ελαφρύ πρόσθετο που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από το αποθετήριο WordPress. Αυτό το φιλικό προς το χρήστη plugin WordPress θα σας επιτρέψει να προσθέσετε γρήγορα έναν πίνακα εργασίας στον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας.

Προσθέστε πολλές λίστες εργασιών και εμφανίστε τις με φόρμες αίτησης σε οποιαδήποτε σελίδα του ιστότοπού σας, χρησιμοποιώντας απλούς σύντομους κωδικούς. Μπορούν επίσης να αγοραστούν πρόσθετα για να σας βοηθήσουν να αναβαθμίσετε τη λειτουργικότητα των προσθηκών, εάν χρειάζεται. Το Simply Job Board είναι ένα αποτελεσματικό πρόσθετο χαμηλού κλειδιού, το οποίο μπορεί να επεκταθεί καθώς ο ιστότοπός σας μεγαλώνει και είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους έχουν προϋπολογισμό.

4. Εργασίες και ειδικοί από το WPMU DEV

wpmu Dev Εργασίες & Ειδικοί προσθήκη

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Εργασίες και ειδικοί από το WPMU DEV θεωρούν τον εαυτό τους το απόλυτο plugin WordPress στον πίνακα εργασίας. Αυτό το προηγμένο, προηγμένο πρόσθετο θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε έναν πίνακα εργασίας στον ιστότοπό σας για να ανταποκριθείτε στις ακριβείς προδιαγραφές σας. Αρχικά δημιουργήθηκε από το WPMU DEV για χρήση στον δικό του ιστότοπο, αυτό το plugin στοχεύει να ταιριάξει τους υπαλλήλους με τους εργοδότες, με τους ιδιοκτήτες του ιστότοπου να μπορούν να ακολουθήσουν μια πιο πρακτική προσέγγιση.

Οι εργασίες μπορούν να δημοσιεύονται στο μπροστινό μέρος του ιστότοπού σας WordPress. Μπορείτε να περιγράψετε τη θέση σας, να μοιραστείτε τον προϋπολογισμό σας, να επισυνάψετε τα απαραίτητα αρχεία και πολλά άλλα. Μπορούν επίσης να δημιουργηθούν προφίλ στη διεπαφή. Εδώ οι άνθρωποι έχουν την επιλογή να προσθέσουν ένα γραβάταρ, βιογραφικούς, κοινωνικούς συνδέσμους, στοιχεία επικοινωνίας και παραδείγματα εργασίας. Στη συνέχεια, ένα ιδιωτικό σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων επιτρέπει σε επαγγελματίες και εργοδότες να συνδεθούν.

Αυτό το πλούσιο σε χαρακτηριστικά πρόσθετο θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε μια σύγχρονη και επιτυχημένη σελίδα πίνακα εργασίας στον ιστότοπό σας ή έναν πλήρως εξοπλισμένο ιστότοπο απασχόλησης με το WordPress. Αξίζει να δείτε, μπορείτε να αγοράσετε θέσεις εργασίας και ειδικούς ως μέρος της συνδρομής WPMU DEV.

5. Πίνακας εργασίας WP

Πίνακας εργασίας WP

Η εκτέλεση ενός πίνακα εργασίας στο WordPress δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη, χάρη στο WP Job Board. Ένα άλλο premium plugin, το WP Job Board είναι η ιδανική λύση για εταιρείες πρόσληψης, επιχειρηματίες, προγραμματιστές ιστού και bloggers.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε θέμα WordPress, το WP Job Board διαθέτει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης που θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε γρήγορα και εύκολα τη δουλειά σας. Παρέχονται δωρεάν πρόσθετα με αυτό το πρόσθετο για την αύξηση της λειτουργικότητας και μπορεί να ενσωματωθεί σε υπηρεσίες τρίτων όπως το Paypal και το Stripe για τη δημιουργία εσόδων από τον ιστότοπό σας.

6. JS Jobs Pro

JS Jobs Pro

Το JS Jobs είναι ένα άλλο πρόσθετο WordPress που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε έναν πλήρη ιστότοπο εργασιών. Δημιουργήστε μια τοποθεσία μέλους, επιτρέποντας στους υπαλλήλους και τους εργοδότες να μπορούν να αναλάβουν τις δικές τους εφαρμογές και καταχωρίσεις. Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν και να συνδεθούν για να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενό σας ή να συνδεθούν μέσω Facebook ή LinkedIn. Είναι σημαντικό ότι το JS Jobs Pro υποστηρίζει την ενσωμάτωση Paypal, επιτρέποντάς σας να χρεώνετε για λίστες θέσεων εργασίας ή συνδρομή.

7. JobSearch WP Job Board

JobSearch WP Job Board

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Για όσους θέλουν να δημιουργήσουν έναν επαγγελματικό ιστότοπο θέσεων εργασίας, το πρόσθετο JobSearch WP Job Board είναι μια εξαιρετική επιλογή. Διακοσμημένα με premium λειτουργίες για κοινωνική σύνδεση, ειδοποιήσεις μέσω email, προσαρμοσμένα πακέτα, αγαπημένα, διαχειριστής βιογραφικών, νέες ειδοποιήσεις εργασίας, προσαρμοσμένα πεδία (για εργοδότες), ασφαλή εγγραφή και πολλά άλλα είναι μια επιλογή κορυφαίας γραμμής για να ξεκινήσετε τη δική σας τοποθεσία εργασίας.

Απλώς εγκαταστήστε την προσθήκη και αρχίστε να χρησιμοποιείτε τις ρυθμίσεις της προσθήκης για τον ιστότοπό σας. Θέλετε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένη σελίδα πίνακα εργασιών; Δοκιμάστε το πρόσθετο δημιουργίας σελίδων JobSearch WPBakery – το οποίο συνδυάζει τα καλύτερα και των δύο κόσμων των δυνατοτήτων JobSearch και την εύκολη δημιουργία σελίδας μεταφοράς και απόθεσης.

8. Διευθυντής Διοικητικού Συμβουλίου

Διευθυντής Διοικητικού Συμβουλίου

Το Job Board Manager είναι μια άλλη δωρεάν επιλογή για τη δημιουργία του δικού σας ιστότοπου εργασίας γρήγορα και εύκολα. Αυτή η προσθήκη περιλαμβάνει απλές επιλογές και σύντομους κωδικούς για να εισαγάγετε το αρχείο εργασίας σας, να προσθέσετε μια φόρμα υποβολής, πληροφορίες λογαριασμού χρήστη και άλλα. Η προσθήκη είναι έτοιμη για SEO και δημιουργείται με έγκυρο κώδικα, γάντζους και ενέργειες, ώστε οι προγραμματιστές να μπορούν να επεκτείνουν την προσθήκη ανάλογα με τις ανάγκες.

9. WP Job Hunter

WP Job Hunter

Πληροφορίες & λήψηΔείτε το Demo

Δημιουργήστε τη δική σας επιχείρηση κυνήγι κεφαλιού με το premium πρόσθετο WP Job Hunter. Με το WP Job Hunter μπορείτε να συνδεθείτε σε μεγάλες πύλες εργασίας, όπως το CareerJet, το SimplyHired και πολλά άλλα να κάνουν προμήθειες, όπως ισχύουν οι επισκέπτες του ιστότοπού σας. Απλώς εγκαταστήστε την προσθήκη για να ξεκινήσετε.

Εύκολες επιλογές, όπως widget γραφείου εργασίας, ενσωματωμένο Facebook και G + like / share, προσαρμοσμένο πεδίο αναζήτησης, εξατομίκευση έξυπνης ετικέτας, ενσωματωμένα στατιστικά στοιχεία επισκεπτών και εξαιρετικά απλή ρύθμιση που κάνουν αυτό το πρόσθετο μια εξαιρετική προσθήκη σε οποιονδήποτε ιστότοπο εργασίας.

10. Job Board από την BestWebSoft

Job Board από την BestWebSoft

Το Job Board από το BestWebSoft είναι ένα βασικό αλλά χρήσιμο πρόσθετο πίνακα εργασίας. Παρόλο που οι δυνατότητες δεν είναι εκτεταμένες, αυτό το πρόσθετο κάνει ό, τι λέει στον κασσίτερο, ενώ παρέχει μια καλή εμπειρία χρήστη για τους επισκέπτες του ιστότοπού σας.

Το πρόσθετο Job Board σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε σελίδες για τη λίστα εργασιών και τη λήψη αιτήσεων. Προσθέστε απεριόριστες εργασίες, χρησιμοποιήστε συντομεύσεις για να εισαγάγετε μια φόρμα εγγραφής ή έναν πίνακα εργασίας, να προσαρμόσετε ανά τοποθεσία, να ενεργοποιήσετε τους τύπους απασχόλησης (freelance, full time, part time, temp κ.λπ.), να επιλέξετε νομίσματα και άλλα.

11. Posts Table Pro

Posts Table Pro

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερα από ένα απλό τραπέζι με Post Table Pro – συμπεριλαμβανομένης μιας σελίδας με καταχωρίσεις εργασίας. Η προσθήκη περιλαμβάνει όλες τις σημαντικές δυνατότητες που χρειάζεστε όπως λίστα, αναζήτηση, σύνθετη ταξινόμηση και φίλτρο. Απλώς επιλέξτε τον προσαρμοσμένο τύπο ανάρτησής σας για χρήση στον πίνακα σας και ξεκινήστε να προσαρμόζετε τις επιλογές σας. Επιπλέον, είναι συμβατό με δημοφιλείς προσθήκες φόρμας, όπως φόρμα επικοινωνίας 7 και φόρμες βαρύτητας, ώστε να μπορείτε να αποδεχτείτε αιτήσεις εργασίας απευθείας στον ιστότοπό σας.

12. Άνοιγμα θέσεων εργασίας WP

Άνοιγμα εργασίας WP

Ρυθμίστε μια σελίδα καταχώρησης εργασίας, γρήγορη και απλή, με τα ανοίγματα εργασίας WP. Αυτό το απλό πρόσθετο περιλαμβάνει υποστήριξη για απεριόριστες προδιαγραφές εργασίας, καταχώριση ημερομηνίας λήξης, widget πρόσφατων εργασιών, αναζήτηση και φίλτρα Ajax, προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις email και προσφέρει προβολή πλέγματος ή λίστας. Επιπλέον, περιλαμβάνει μια φόρμα αίτησης διεπαφής και έναν προσαρμοσμένο ρόλο χρήστη HR για να διευκολύνει τη διαχείριση της εργασίας.

13. Διευθυντής εργασίας και καριέρα

Διευθυντής & καριέρα εργασίας

Η προσθήκη Job Manager & Career σχεδιάστηκε για να σας βοηθήσει με τη λίστα εργασιών και τη διαχείριση εφαρμογών απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress. Η προσθήκη λειτουργεί εξαιρετικά με τα περισσότερα θέματα και κληρονομεί τα χρώματα, τα σύνορα και τα στυλ του θέματος. Επιπλέον περιλαμβάνει επιλογές όπως ένας εύχρηστος σύντομος κώδικας, αναζήτηση εργασίας, φόρμα αίτησης, συνέχιση μεταφόρτωσης, προσθήκη επιλεγμένων εργασιών με σήματα, ορατότητα εργασίας με βάση την κατάσταση, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων και άλλα.

Τελικές σκέψεις σχετικά με τις προσθήκες Job Board

Εάν ψάχνετε να δημιουργήσετε έναν ολόκληρο ιστότοπο που βασίζεται σε διαφημιστικές εργασίες και αντιστοιχίζοντας υποψήφιους με υποψήφιους εργοδότες, τότε θα ήταν καλύτερα να επιλέξετε ένα θέμα πίνακα θέσεων εργασίας.

Το Jobify είναι ένα δημοφιλές θέμα θέσεων εργασίας WordPress που διατίθεται από το Themeforest. Με τόνους διαθέσιμων προτύπων και όλα τα εργαλεία του πίνακα εργασίας που θα μπορούσατε να χρειαστείτε, το θέμα Jobify WordPress είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε τον ιστότοπό σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

Ποια από τα πρόσθετα του πίνακα εργασίας του WordPress θα επιλέξετε να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια σελίδα ή έναν ιστότοπο για έναν πίνακα εργασίας; Παρακαλώ μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα παρακάτω σχόλια.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me