12+ καλύτερες προσθήκες Anti-Spam για το WordPress 2020

12 καλύτερες προσθήκες Anti-Spam για το WordPress 2019

Η καταπολέμηση του ανεπιθύμητου περιεχομένου του WordPress είναι μια συνεχής διαδικασία και μπορεί να γίνει με (α) τη βοήθεια προσθηκών ή (β) με λίγο τροποποίηση των ρυθμίσεων συζήτησης στο WordPress. Σε αυτό το σεμινάριο, εστιάζουμε και στις δύο μεθόδους. Οι 2 παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την απόφαση της επόμενης προσθήκης anti-spam θα πρέπει να είναι:


  1. Ποσό κυκλοφορίας
  2. Αριθμός σχολίων

Εάν και οι δύο αριθμοί βρίσκονται στο κάτω μέρος (για παράδειγμα, όταν ξεκινάτε ένα ιστολόγιο), μπορείτε να ακολουθήσετε τεχνική (β), δηλαδή να ρυθμίσετε τις ρυθμίσεις του WordPress για να αποτρέψετε μη αυτόματα τα ανεπιθύμητα μηνύματα. Είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πόσο έχει να προσφέρει το WordPress.

Στο μέρος (α), δηλαδή την αποτροπή ανεπιθύμητων μηνυμάτων με χρήση προσθηκών antispam WordPress, ρίχνουμε πρώτα μια ματιά στις σημαντικές δυνατότητες που πρέπει να έχει ένα πρόσθετο antispam. Στη συνέχεια βυθίζουμε τη λίστα προσθηκών.

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

Βασικά χαρακτηριστικά μιας προσθήκης WordPress Antispam

Υπάρχουν πολλά που θα μπορούσατε να αναζητήσετε σε μια προσθήκη antispam WordPress, αλλά υπάρχουν μερικές βασικές δυνατότητες που πρέπει πραγματικά να λάβετε υπόψη. Ας ΡΙΞΟΥΜΕ μια ΜΑΤΙΑ!

Μηδενικές ενέργειες πελάτη

Δράσεις από πλευράς πελάτη, εκτός από το γράψιμο του σχολίου, πρέπει να διατηρείται όσο το δυνατόν χαμηλότερα – ιδανικά μηδέν. Η προσθήκη σας δεν πρέπει να ζητά από τον γνήσιο σχολιαστή σας να επιλέξει / αποεπιλέξει ένα πλαίσιο ελέγχου ή να πληκτρολογήσει μια ακατανόητη εικόνα captcha. Η εισαγωγή captcha για σχόλια παρεμποδίζει σημαντικά την εμπειρία του χρήστη και πρέπει να αποφεύγεται.

Ελάχιστο αντίκτυπο βάσης δεδομένων WordPress

Τραβήξτε το στο μπουμπούκι

Μια καλή προσθήκη anti-spam δεν πρέπει να επιτρέπει την εισαγωγή του σχολίου spam στη βάση δεδομένων του WordPress. Ως αποτέλεσμα, ο αριθμός των συναλλαγών SQL μειώνεται, πράγμα που σημαίνει χαμηλότερο φορτίο διακομιστή, δηλαδή βελτιωμένη απόδοση – ακόμη και κατά τις ώρες αιχμής κυκλοφορίας. Ωστόσο, αυτός ο κίνδυνος είναι, αν ο αλγόριθμος antispam πάει στραβά, ένα γνήσιο σχόλιο μπορεί να χαθεί για πάντα (ουπ).

Αποκλεισμός Spam εγγραφής νέου χρήστη

Η σελίδα εγγραφής WordPress επιτρέπει στους χρήστες να εγγραφούν στον ιστότοπό σας. Η διαδικασία εγγραφής είναι αρκετά απλή και μπορεί να αυτοματοποιηθεί εύκολα με ρομπότ.

Γιατί πρέπει να το σταματήσουμε? Μόλις εγγραφεί, ένας χρήστης μπορεί να δημοσιεύσει όσα σχόλια επιθυμεί, χωρίς να φιλτραριστεί. Αυτό είναι το φυσιολογικό Συζήτηση ρύθμιση σε μια νέα εγκατάσταση του WordPress. Επομένως, μπορείτε είτε να αλλάξετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, είτε να χρησιμοποιήσετε μια προσθήκη όπως το WP-SpamShield που αποκλείει την ανεπιθύμητη εγγραφή νέων χρηστών.

Επικύρωση παρακολούθησης

Το Trackback Validation αποτελείται από ένα φίλτρο που συγκρίνει τη διεύθυνση IP του πελάτη του εισερχόμενου trackback με τη διεύθυνση IP του διακομιστή. Εάν και οι δύο δεν ταιριάζουν, τότε είναι ανεπιθύμητο.

Στατιστική

Οι στατιστικές βοηθούν στην παρακολούθηση και ανάλυση δεδομένων. Η προσθήκη θα πρέπει να παρέχει εβδομαδιαία ή μηνιαία στατιστικά στοιχεία ανιχνευμένων ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Κόστος

Όπως με πολλά πρόσθετα, ορισμένα είναι δωρεάν και κάποια πληρώνονται. Μερικά από τα πρόσθετα, όπως το Antispam Bee, είναι εντελώς δωρεάν. Άλλες λύσεις, όπως το Akismet και το CloudTalk, είναι επιλογές επί πληρωμή για εμπορικούς και επιχειρηματικούς ιστότοπους.

1. Akismet

Πρόσθετο anti-spam akismet

Το νούμερο ένα πρόσθετο antispam WordPress στο αποθετήριο, που αναπτύχθηκε από την ομάδα Automattic – το Akismet φέρνει προστασία spam σε εταιρικό επίπεδο στον ιστότοπό σας στο WordPress. Βεβαίως, η λίστα μας δεν θα ήταν πλήρης αν δεν αναφέραμε το Akismet, το defacto anti-spam plugin για το WordPress. Με πάνω από 5 εκατομμύρια ενεργές εγκαταστάσεις, το Akismet είναι, χωρίς αμφιβολία, το πιο δημοφιλές plug-in anti-spam WordPress. Είναι μια εξαιρετική λύση για την καταπολέμηση των ανεπιθύμητων μηνυμάτων, ειδικά για τα ανεπιθύμητα σχόλια.

Η προσθήκη Akismet anti-spam είναι προεγκατεστημένη σε κάθε ιστότοπο WordPress που δημιουργείτε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε την προσθήκη και να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Akismet μέσω ενός κλειδιού API, μια διαδικασία που είναι τόσο απλή όσο τα Α, Β, Γ. Μόλις συνδεθεί, το Akismet ξεκινά αμέσως, βοηθώντας σας να σταματήσετε το spam χρησιμοποιώντας σύνθετους αλγόριθμους και κανόνες. Η προσθήκη λειτουργεί ανεβάζοντας όλα τα εισερχόμενα σχόλια στον διακομιστή Akismet. Στη συνέχεια, τα σχόλια υποβάλλονται σε εκατοντάδες * αλγόριθμους antispam (* πραγματικά δεν γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό). Δημοσιεύονται τα σωστά σχόλια, ενώ τα υπόλοιπα καταγράφονται στην ουρά spam. Μπορείτε ακόμη και να δείτε το ιστορικό κατάστασης κάθε σχολίου για να δείτε ποια ανεπιθύμητη αλληλογραφία από έναν επόπτη ή να τοποθετήσετε αυτόματα το φάκελο ανεπιθύμητων.

Η προσθήκη είναι δωρεάν μόνο για προσωπικούς ιστότοπους και ΜΚΟ (δείτε τους όρους άδειας). Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Akismet σε έναν εμπορικό ιστότοπο, θα πρέπει να πληρώσετε τουλάχιστον $ 5 ανά μήνα. Τα premium σχέδια έρχονται με επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως προηγμένα στατιστικά στοιχεία και υποστήριξη προτεραιότητας, καθιστώντας το αξίζει τον κόπο.

2. Μέλισσα Antispam

μέλισσα antispam

Η επόμενη καλύτερη επιλογή μετά το Akismet θα ήταν το Anti-Spam Bee. Αυτό το δωρεάν πρόσθετο είναι γεμάτο εξαιρετικές δυνατότητες και δεν απαιτεί εγγραφή όπως το Akismet. Το Anti-Spam Bee είναι δωρεάν για προσωπική και εμπορική χρήση, οπότε ανεξάρτητα από τον ιστότοπό σας, μπορείτε να μην έχετε spam. Το Antispam Bee είναι η μόνη λύση που χρειάζεστε για την αποτελεσματική εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων και των επιστροφών.

Το Antispam Bee είναι απλό στη χρήση. Μπορείτε να σταματήσετε γρήγορα τους spammers χωρίς να απαιτείται CAPTCHAS και χωρίς να στείλετε προσωπικά δεδομένα σε υπηρεσίες τρίτων. Η προσθήκη είναι επίσης συμβατή με το GDPR και αποστέλλεται με έναν τόνο εξαιρετικών χαρακτηριστικών.

Μπορείτε να περιμένετε επιλογές όπως η δυνατότητα εμπιστοσύνης σε εγκεκριμένους σχολιαστές, επικύρωση διευθύνσεων IP, αποκλεισμού χρηστών από συγκεκριμένες χώρες, απευθείας διαγραφή ανεπιθύμητων σχολίων, ορισμός ειδοποιήσεων διαχειριστή, καταγραφής ανεπιθύμητων μηνυμάτων χρησιμοποιώντας το Fail2Ban, εκκαθάριση της βάσης δεδομένων WordPress με ανεπιθύμητα μηνύματα μετά από συγκεκριμένο αριθμό ημερών ( εκκαθάριση spam), και η λίστα συνεχίζεται και συνεχίζεται. Επιπλέον, η προσθήκη προσφέρει μηνιαία στατιστικά ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στον πίνακα ελέγχου σας.

3. Απόκρυψη του WP μου

Απόκρυψη του WP μου

Πληροφορίες & λήψη

Με περισσότερους από 27 χιλιάδες ευχαριστημένους αγοραστές, το Hide My WP είναι το Νο.1 που πωλεί το πρόσθετο ασφαλείας WordPress στο CodeCanyon. Αλλά μην παραπλανηθείτε από το όνομα – Hide My WP σας προσφέρει πλήρη προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα και πολλά άλλα. Είναι ένα κορυφαίο σύνολο εργαλείων που κάνουν τον ιστότοπό σας αόρατο και ανίκητο σε χάκερ, ανιχνευτές θεμάτων και spammers (παρακολουθήστε το παραπάνω βίντεο).

Το Hide My WP κάνει ακριβώς αυτό. Κρύβει ολόκληρο τον ιστότοπό σας από τα σκουπίδια. Προστατεύει όποια διεύθυνση URL θέλετε, συμπεριλαμβανομένης της σύνδεσης wp, και μετονομάζει τη διεύθυνση URL wp-admin για να συγχέει ακόμη περισσότερο τους κακούς. Για να σας κρατήσουμε ασφαλείς, το Hide My WP εντοπίζει και ακουμπά τις επιθέσεις SQL Injection στο μπουμπούκι, μεταξύ άλλων.

Το Hide My WP έχει εξαιρετική βαθμολογία χρήστη και είναι συμβατό με BuddyPress, bbPress και πολλά άλλα. Είναι η απόλυτη προσθήκη ασφαλείας και anti-spam για τον ιστότοπό σας στο WordPress.

4. Cleantalk Spam Προστασία

προστασία από spam spam

Το Cleantalk Spam Protection είναι ένα απλό αλλά ισχυρό plugin anti-spam WordPress που βασίζεται σε σύννεφο κατάλληλο για αρχάριους και έμπειρους χρήστες. Αποφεύγει το χαρακτηριστικό bloat, προσφέροντάς σας ό, τι χρειάζεστε για να σταματήσετε τους spammers χωρίς να μπλοκάρετε τον ιστότοπό σας. Ενώ προσφέρουν δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών, μόλις λήξει, θα χρειαστεί να αγοράσετε την υπηρεσία Cleantalk με πολύ μέτριο 8 $ ετησίως.

Η προσθήκη σάς βοηθά να σταματήσετε τις καταχωρίσεις ανεπιθύμητων μηνυμάτων, τα σχόλια, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνίας, τις παραγγελίες, τις κρατήσεις, τις συνδρομές, τις έρευνες, καθώς και τα ανεπιθύμητα μηνύματα σε widget, φόρμες αναζήτησης και το WooCommerce. Τα σχόλια μεταφορτώνονται πρώτα στους διακομιστές cloud της CleanTalks, όπου υποβάλλονται σε πολλαπλούς ελέγχους επικύρωσης. Αυτοί οι έλεγχοι περιλαμβάνουν – σχόλια που υποβλήθηκαν πολύ γρήγορα, απενεργοποιημένη JavaScript, συνδέσμους HTTP με μαύρη λίστα και πολλά άλλα. Στη συνέχεια επιτρέπονται έγκυρα σχόλια, ενώ τα υπόλοιπα αποστέλλονται στην ουρά spam. Επιπλέον, το Cleantalk ελέγχει και αφαιρεί υπάρχοντα σχόλια και χρήστες ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Το Cleantalk Spam Protection είναι συμβατό με τα αγαπημένα σας εργαλεία, όπως φόρμα επικοινωνίας 7, φόρμες Ninja, WPForms, MailChimp, σχόλια Jetpack, BuddyPress, S2Member, Mailpoet και πολλά άλλα. Είναι εύκολο στη χρήση, καθώς δεν συνοδεύεται από CAPTCHA, παζλ, ερωτήσεις, μαθηματικά αινίγματα κ.ά..

5. Titan Antispam & Security

Titan antispam και πρόσθετο wordpress ασφαλείας

Το Titan Antispam & Security είναι κάτι περισσότερο από απλώς μια προσθήκη WordPress anti-spam. είναι μια ολόκληρη σουίτα λειτουργιών ασφαλείας. Η προσθήκη σας προσφέρει έναν σαρωτή ασφαλείας, τείχη προστασίας, ελέγχους ασφαλείας, μαύρη λίστα IP σε πραγματικό χρόνο, σαρωτή κακόβουλου λογισμικού και τη δυνατότητα επιδιόρθωσης κατεστραμμένων αρχείων.

Αλλά ακόμη και με όλες αυτές τις δυνατότητες, το Titan Antispam & Security εντοπίζει μια εύχρηστη και διαισθητική διεπαφή που κάνει το spam να εμποδίζει ένα αεράκι. Η προσθήκη ήταν αρχικά ένας απλός αποκλειστής spam. Ωστόσο, χάρη σε μια πρόσφατη mega ενημέρωση, το πρόσθετο μετατράπηκε σε μια ολοκληρωμένη λύση ασφάλειας WordPress για όλους τους τύπους ιστότοπων.

Δεν υπάρχουν ενοχλητικά CAPTCHA και αν χρειάζεστε περισσότερες δυνατότητες, το Titan Antispam & Security σας προσφέρει μια υπέροχη γκάμα πρόσθετων. Έχει πάνω από 200 χιλιάδες ενεργές εγκαταστάσεις τη στιγμή της σύνταξης, που σημαίνει ότι είστε σε ασφαλή χέρια.

6. WP Bruiser

wp bruiser wordpress anti-spam plugin

Παλαιότερα γνωστό ως Goodbye Captcha, το WPBruiser είναι μια φανταστική προσθήκη αντι-spam στο WordPress. Η προσθήκη εφαρμόζει μέτρα antispam σε σελίδες εγγραφής, καθώς και σελίδες σύνδεσης και επαναφοράς κωδικού πρόσβασης για να σταματήσει το spam πριν ξεκινήσει. Είναι αρκετά ισχυρό για να είναι δωρεάν και χάρη στην καθαρή διεπαφή διαχειριστή, μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σας εύκολα.

Το WPBruiser είναι ένα εξαιρετικό plugin anti-spam WordPress που σας βοηθά να προστατεύσετε τις φόρμες επικοινωνίας, τις χαμένες φόρμες κωδικού πρόσβασης, τις φόρμες σύνδεσης, τις φόρμες εγγραφής και τα σχόλια. Έρχεται επίσης με λειτουργίες ασφαλείας που σας επιτρέπουν να αποκλείσετε διευθύνσεις IP και να αποτρέψετε την απαρίθμηση των bots από τους χρήστες μέσω σαρώσεων ‘/? Author = N’.

Η προσθήκη σάς στέλνει ειδοποιήσεις όταν εντοπίζονται επιθέσεις ωμής βίας. Επιπλέον, λαμβάνετε λεπτομερείς αναφορές ανεπιθύμητων μηνυμάτων, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τα πάντα. Εκτός από αυτό, το WPBruiser σας προσφέρει πολλές επεκτάσεις όπως Φόρμα Επικοινωνίας 7, WooCommerce, Gravity Forms, Ninja Forms, AffiliateWP, Easy Digital Downloads και πολλά άλλα.

7. Spam Destroyer

πρόσθετο anti-spam wordpress καταστροφέα spam

Το Spam Destroyer σχεδιάστηκε για να είναι όσο το δυνατόν πιο διακριτικό για τους αναγνώστες σας. Αυτή η ελαφριά προσθήκη σταματά το αυτοματοποιημένο ανεπιθύμητο περιεχόμενο χωρίς να αναβάλλει τους σχολιαστές σας και είναι κάτι που μπορείτε να σκεφτείτε για ένα μικρό ιστολόγιο ή ιστότοπο χαμηλής επισκεψιμότητας.

Το καλύτερο μέρος για το Spam Destroyer είναι πιθανώς η απόλυτη απλότητά του. Εννοώ, η προσθήκη λειτουργεί κατευθείαν από το κουτί. Απλώς εγκαταστήστε το Spam Destroyer και σταματήστε τα αυτοματοποιημένα ανεπιθύμητα μηνύματα χωρίς να αγγίξετε ούτε μία ρύθμιση. Η προσθήκη δεν προσθέτει ένα στοιχείο στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή WordPress μετά την ενεργοποίηση. Λειτουργεί πίσω από τα παρασκήνια.

8. Cerber Security, Antispam & Malware Scan

πρόσθετο ασφαλείας cerber και anti-spam

Μια άλλη σουίτα ασφαλείας του WordPress, το πρόσθετο Cerber Security σας προσφέρει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων μηνυμάτων, ενώ σκληρύνετε τον ιστότοπό σας στο WordPress. Σωστά; Ο αποκλεισμός ανεπιθύμητων μηνυμάτων είναι μόνο ένα από τα χαρακτηριστικά που προσφέρει η προσθήκη Cerber Security. Σας επιτρέπει να εξαλείψετε τα ανεπιθύμητα μηνύματα στις φόρμες εγγραφής, επικοινωνίας και σχολίων.

Άλλες αξιοσημείωτες δυνατότητες περιλαμβάνουν πρόληψη brute force, αποκλεισμός IP, προσαρμοσμένες διευθύνσεις URL σύνδεσης, καταγραφή, διαχειριστής συνεδρίας χρήστη, απόκρυψη wp-admin από επισκέπτες, αποκλεισμός πρόσβασης στο WP REST API, αόρατο reCAPTCHA, έλεγχος ακεραιότητας, σαρωτής κακόβουλου λογισμικού, προγραμματισμένες σαρώσεις ασφαλείας, δύο- έλεγχος ταυτότητας παράγοντα και ούτω καθεξής.

9. WordPress Zero Spam

wordpress μηδέν spam

Μου αρέσει η προσέγγιση χωρίς CAPTCHA που ακολουθούν πολλοί προγραμματιστές anti-spam plugin σήμερα. Σώζει τους αναγνώστες σας την αγωνία της απάντησης σε ερωτήσεις, τη συμπλήρωση CAPTCHA και την επίλυση γρίφων, που βελτιστοποιεί την εμπειρία του χρήστη. Ταυτόχρονα, σας εξοικονομεί το πρόβλημα της εποπτείας των ανεπιθύμητων σχολίων, κάτι που τρώει χρόνο.

Το WordPress Zero Spam έχει ενσωματώσει αυτήν την προσέγγιση, προσφέροντάς σας έναν τρόπο χωρίς άγχος για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων μηνυμάτων στον ιστότοπό σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε την προσθήκη WordPress Zero Spam και αυτό είναι. Η προσθήκη αναλαμβάνει και αρχίζει να αποκλείει το 99,9% των ανεπιθύμητων μηνυμάτων στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας την επικύρωση κλειδιού JavaScript διακομιστή και πελάτη για την αποφυγή ανεπιθύμητων μηνυμάτων από bots. Ουσιαστικά, οι χρήστες δεν μπορούν να σχολιάσουν χωρίς ενεργοποιημένη τη JavaScript.

Το WordPress Zero Spam ενσωματώνεται απρόσκοπτα με τους συνηθισμένους υπόπτους, συμπεριλαμβανομένων των Φόρμα Επικοινωνίας 7, Φόρμες Βαρύτητας, Φόρμες Ninja, BuddyPress και WPForms, μεταξύ άλλων. Επί πλέον? Μπορείτε να αποκλείσετε ανεπιθύμητες διευθύνσεις IP από την εμφάνιση του ιστότοπού σας.

10. Σταματήστε τους Spammers

σταματήστε τους spammers

Όσον αφορά τα πρόσθετα anti-spam του WordPress, το Stop Spammers είναι ένας διάσημος δολοφόνος spam. Εύκολα στη διαμόρφωση και τη χρήση, το Stop Spammers σας προσφέρει μεγάλη δύναμη για να προστατευτείτε από το δαίμονα spam. Λειτουργεί έξω από το κουτί, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αγγίξετε τίποτα για να εξοντώσετε τους spammers.

Το Stop Spammers Spam Prevention συμβάλλει στην αποτροπή ανεπιθύμητων σχολίων και περιορίζει τις προσπάθειες σύνδεσης. Η προσθήκη αποστέλλεται με περισσότερες από 50 επιλογές διαμόρφωσης και χρησιμοποιεί πάνω από 20 διαφορετικούς ελέγχους για ανεπιθύμητα και κακόβουλα συμβάντα για τον εντοπισμό ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Όταν η προσθήκη επισημαίνει ένα σχόλιο ή μια προσπάθεια σύνδεσης, επιτρέπεται στους χρήστες μια δεύτερη απόπειρα μέσω μιας σελίδας αίτησης απόρριψης. Εδώ στους χρήστες παρουσιάζεται μια οθόνη captcha προκειμένου να αποφευχθεί ο αποκλεισμός τους. Το Captcha μπορεί να κυμαίνεται από OpenCaptcha, Google reCaptcha ή SolveMedia Captcha.

Τώρα με ένα νέο, βελτιωμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη, μπορείτε εύκολα να καταπολεμήσετε τα ανεπιθύμητα σχόλια, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τις εγγραφές, τα ανεπιθύμητα μηνύματα και τους ανεπιθύμητους. Όποτε χρειάζεται, μπορείτε να εκτελέσετε διαγνωστικούς ελέγχους και να δείτε τη δραστηριότητα ανεπιθύμητων μηνυμάτων με ένα κλικ.

Η ομάδα πίσω από το Stop Spammers ξεπέρασε τους εαυτούς τους. Θα απολαύσετε τις πολλές δωρεάν δυνατότητες, ακόμα κι αν μπορείτε να αποκτήσετε το premium σχέδιο που σας προσφέρει πιο ισχυρή και δυναμική ασφάλεια για τον ιστότοπό σας στο WordPress. Όχι μια λέξη περισσότερο.

11. NoSpamNX

nospamx wordpress anti-spam plugin

Το NoSpamNX είναι το τελευταίο μας (αλλά όχι λιγότερο σημαντικό) WordPress anti-spam στην δωρεάν κατηγορία. Τον κτύπησα τυχαία και με ενδιέφερε ο τίτλος του ήχου της Sci-Fi. Έτσι εγκατέστησα το NoSpamNX για να δοκιμάσω τα νερά. Το NoSpamNX προσθέτει ένα στοιχείο στο Ρυθμίσεις> NoSpamNX μετά την ενεργοποίηση.

Στη συνέχεια, θα βρείτε έναν απλό και καθαρό πίνακα ελέγχου διαχειριστή με λίγες επιλογές. Πολύ εύκολο να διαμορφωθεί και να χρησιμοποιηθεί. Με ένα μόνο κλικ, μπορείτε να προβάλετε στατιστικά στοιχεία, να αποκλείσετε εντελώς ανεπιθύμητα μηνύματα ή να μετακινηθείτε στον φάκελο ανεπιθύμητων μηνυμάτων και να δημιουργήσετε μαύρες λίστες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε πολλούς ιστότοπους WordPress.

Χωρίς χνούδι, χωρίς φούσκωμα χαρακτηριστικών, απλώς ένα απλό plugin anti-spam του WordPress που επικεντρώνεται σε αυτό – σταματώντας τους spammers νεκρούς στα κομμάτια τους.

12. Captcha Plus

Captcha Plus

Πληροφορίες & λήψη

Το Captcha Plus είναι ένα απλό premium πρόσθετο anti-spam για όλους τους τύπους ιστότοπων WordPress. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν θέλετε να αποκλείσετε ανεπιθύμητα μηνύματα στις φόρμες σύνδεσης, εγγραφής, ανάκτησης κωδικού πρόσβασης και σχολίων.

Χάρη στις νέες ενημερώσεις και ενσωματώσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Captcha Plus για να σταματήσετε το ανεπιθύμητο περιεχόμενο σε άλλους τύπους φορμών, όχι μόνο στα παραπάνω. Η προσθήκη σάς επιτρέπει να προσθέσετε απλούς μαθηματικούς υπολογισμούς, αόρατο captcha, αναγνώριση χαρακτήρων και να σύρετε captchas σε διάφορες φόρμες χωρίς να ξεσπάσετε.

13. Διακοπή ανεπιθύμητου σχολίου WP

Διακοπή ανεπιθύμητων σχολίων WP

Καθαρίστε την ενότητα σχολίων σας με το πρόσθετο Stop WP Comment Spam. Είναι ένας γρήγορος, εύκολος και δωρεάν τρόπος για να αποτρέψετε την ανάληψη των αναρτήσεών σας από τα ανεπιθύμητα. Με την προσθήκη εγκατεστημένη, μπορείτε να αποτρέψετε αυτόματα τα ανεπιθύμητα μηνύματα και να κρατήσετε επισημασμένα σχόλια για έλεγχο στην καρτέλα “ανεπιθύμητα” (όπου μπορείτε να ελέγξετε και να εγκρίνετε ή να διαγράψετε σχόλια με μη αυτόματο τρόπο). Εναλλακτικά, μπορείτε να ενεργοποιήσετε μια ρύθμιση για αυτόματη διαγραφή όλων των ανεπιθύμητων μηνυμάτων – είτε αμέσως, είτε αφού τεθεί σε αναμονή για έναν καθορισμένο αριθμό ημερών.

Στις αξιοσημείωτες λειτουργίες περιλαμβάνονται αυτοματοποιημένα φίλτρα ανεπιθύμητων μηνυμάτων, δυνατότητα διαγραφής ή κράτησης για κριτικές και συμβατότητα με άλλες προσθήκες ασφαλείας του WordPress. Μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε Stop Spam Pro για πρόσθετες λειτουργίες όπως: αναγνώριση ανεπιθύμητων μηνυμάτων και μηχανική εκμάθηση, προστασία φόρμας, πρόληψη εγγραφής χρηστών WordPress & WooCommerce, στατιστικά spam και άλλα.

Μπόνους: Ρυθμίσεις συζήτησης WordPress για την αποτροπή ανεπιθύμητων μηνυμάτων

Οι ρυθμίσεις για τον έλεγχο σχολίων στο WordPress είναι διαθέσιμες στο Ρυθμίσεις> Συζήτηση. Λάβετε υπόψη ότι αυτή είναι η μη αυτόματη μέθοδος πρόληψης / καταπολέμησης των ανεπιθύμητων μηνυμάτων και είναι συνήθως η πιο αποτελεσματική όταν έχετε λίγα σχόλια κάθε μέρα. Ωστόσο, εάν έχετε πάνω από 1000 καθημερινά σχόλια, είναι πιο εφικτό να χρησιμοποιήσετε ένα πρόσθετο antispam.

Ας συζητήσουμε ορισμένους τρόπους χρήσης αυτών των προεπιλεγμένων ρυθμίσεων WordPress για την αποτροπή ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Θα συζητήσουμε μία ενότητα κάθε φορά.

Προεπιλεγμένες ρυθμίσεις άρθρου

manual-anitspam-01-προεπιλεγμένες ρυθμίσεις άρθρου

Απλώς απενεργοποιήστε τις επιστροφές και τα pingback για να εξοικονομήσετε από τη μισή επισκεψιμότητα των ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Επιτρέψτε μόνο στα άτομα να δημοσιεύουν σχόλια σε νέα άρθρα.

Άλλες ρυθμίσεις σχολίων

άλλες ρυθμίσεις σχολίων

Είναι σχεδόν πάντα απαραίτητο ο συγγραφέας σχολίων να εισάγει το όνομα / το email του πριν σχολιάσει. Το WordPress το επιτρέπει από προεπιλογή. Εάν ζητήσετε από τους χρήστες να συνδεθούν πριν αφήσουν σχόλια, τότε αυτό θα μειώσει ένα σημαντικό αριθμό ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Αυτό το βήμα μπορεί να είναι απενεργοποίηση για λίγους νόμιμους αναγνώστες που θέλουν να αφήσουν ένα σχόλιο, αλλά δεν θέλουν να συνδεθούν. Επομένως, πρέπει αναλύστε προσεκτικά πριν ενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα.

Θα πρέπει να απενεργοποιήσετε τα σχόλια σε αναρτήσεις άνω των 90 ημερών σε ένα αρκετά ενεργό ιστολόγιο. Ωστόσο, εάν συνεχίζετε να ενημερώνετε άρθρα, φροντίστε να αλλάξετε την ημερομηνία δημοσίευσης, έτσι ώστε το όριο των 90 ημερών να μην επικαλύπτεται. Κρατήστε τα σχόλια με νήμα στην προεπιλογή ή αυξήστε τα, εάν απαιτείται.

E-mail μου όποτε

στείλτε μου email όποτε θέλετε

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία εάν δεν λάβετε χιλιάδες σχόλια στις αναρτήσεις σας. Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για κάθε σχόλιο που εμφανίζεται και μπορείτε να το επισημάνετε ως ανεπιθύμητο αμέσως μειώνοντας μια ενότητα ανεπιθύμητων σχολίων.

Πριν εμφανιστεί ένα σχόλιο

πριν εμφανιστεί ένα σχόλιο

Επιτρέποντας στους αναγνώστες που έχουν αφήσει προηγουμένως ένα σχόλιο, να αφήσουν ένα σχόλιο ξανά χωρίς να απαιτείται έγκριση, θα σας βοηθήσουν να μειώσετε τα νόμιμα σχόλια στην ουρά εποπτείας. Θα πρέπει να εστιάσετε μόνο στους υπόλοιπους χρήστες, οι περισσότεροι από τους οποίους θα είναι ανεπιθύμητοι.

Παρακολούθηση σχολίων

εποπτεία σχολίων

Σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε μια τιμή 2. Αυτό επιτρέπει ιδανικά στους φιλοξενούμενους bloggers να αφήσουν το πολύ έναν εξερχόμενο σύνδεσμο (δόλωμα συνδέσμου) στο σχόλιό τους. Η δημιουργία μιας αποτελεσματικής μαύρης λίστας εποπτείας σχολίων είναι μια πολύ χρονοβόρα διαδικασία, με εξίσου ωφέλιμες αποδόσεις. Ωστόσο, μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτήν τη ρύθμιση ως ένα αποτελεσματικό φίλτρο βωμολοχίας. Απλώς προσθέστε τις βωμολοχίες λέξεις στη λίστα και όλα αυτά τα σχόλια θα προστεθούν στην ουρά εποπτείας.

Μαύρη λίστα σχολίων

μαύρη λίστα σχολίων

Το Blacklist σχολίων είναι αυστηρότερη έκδοση της Μαύρης λίστας εποπτείας σχολίων, όπου εάν ένα σχόλιο περιέχει μια λέξη μαύρης λίστας, αποστέλλεται στην ουρά spam, αντί για την ουρά εποπτείας. Το όφελος – εξοικονομεί χρόνο.


Καλύψαμε πολλά σε αυτήν την ανάρτηση και ελπίζουμε ότι θα το βρείτε χρήσιμο στις προσπάθειές σας για αποκλεισμό ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Ποιος είναι ο αγαπημένος σας τρόπος καταπολέμησης των ανεπιθύμητων μηνυμάτων; Γνωρίζετε ένα καταπληκτικό πρόσθετο antispam που δεν έχουμε αναφέρει? Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map